tiistai 31. toukokuuta 2011

KUTSU

Teemme työtä rauhan tuomiseksi maapallolle tänä aikana


Minä, Sekhmet, kutsun teidät koolle – kultaisen Säteen sisarus- ja veljeskunnan edustajat tässä muuttuvassa ajassa. Emme ole ennen kokeneet vastaavia mullistuksia yhteiskunnassa, mitä tulemme tulevina aikoina kokemaan. Siksi on hyvä tuntea itsensä, tuntea muut ihmiset ja pystyä auttamaan itseä ja muita monin monituisin tavoin. Minä en ole pelkästään kuolleen kulttuurin jumalatar, vaan edustan teissä nykynaisissa sitä voimaa, kauneutta, ylpeyttä ja lähimmäisen rakkautta, jota vain aito, sisimmältään ehjä nainen voi kokea täydestä sydämestään. Olen tullut tuomaan teille viestin siitä, kuinka sydäntään kuuntelemalla tietää totuuden. Sydämen tie on eheyden ja rakkauden tie, eikä voi tuoda tullessaan mitään muuta kuin hyvää. Sydämen tie pyytää teitä kulkemaan kanssaan kohti kauneinta mahdollista tulevaisuutta, jonka voit itsellesi ja kanssaihmisillesi antaa. Sydämen tie on rehellisyyttä itseäsi ja muita kohtaan, eikä se vaadi sinulta mitään muuta kuin sanomaan sielusi kutsulle: Tahdon! 

http://www.salainenmaa.fi/33

 



Tervehdys, Ran lapset. Tässä on Äiti Sekhmet.

Herääminen jatkuu ja on lisää ymmärrettävää.

Kun alukset palaavat, palaa muistikuvanne siitä, kuka olette. Jatkakaa tämän kysymyksen työstämistä meditoidessanne.

Jokainen teistä on enkeli ja galaktinen ja ihminen. Olemme puhuneet avataranne löytämisestä. Avatara on osanne, joka on inhimillis-galaktinen hybridi. Valokeho on osanne, mikä on enkeli. Olette galaktinen ihmisenkeli.

On enkelisukulinjoja tai sukupuita, jotka yhdistävät sieluryhmiä tai sieluperheitä tiettyihin enkeliarkkityyppeihin. Viidennen ulottuvuuden positroni-eetterikristallikehossa teillä on fyysinen DNA ja eteerinen DNA.

Eteerinen DNA yhdistää enkelisukulinjaanne. Fyysinen DNA yhdistää hybridiin ihmis-galaktisen sukulinjaan. Galaktinen perintönne on maan ulkopuolista siemensukupuuta. Olette sellaisia kuin plejadilaisia, siriuslaisia, arcturuslaisia tai andromedalaisia. Hybridi-ihminen voi olla yksi sadoista roduista, kuten sfinksi-ihminen, leijona-ihminen, hevos-ihminen, krokotiili-ihminen, haukka-ihminen, ibis-ihminen, sakaali-ihminen, sammakko-ihminen, kobra-ihminen, pyhäpillerinpyörittäjä-ihminen, kotka-ihminen, oinas-ihminen, paviaani-ihminen, härkä-ihminen, lisko-ihminen, apina-ihminen, susi-ihminen ja monia muita.

Nämä yhteydet, mitä olette galaktisena ihmisenkelinä, määrittelevät moniulotteisen luontonne. Olette yhdessä ulottuvuudessa erilainen kuin toisissa. Yksinkertaisesti tämä merkitsee sitä, mihin heijastatte fyysisyytenne tuolla nyt-hetkellä.

Enkeliosallanne on nimi. Jokainen teistä "putosi" sieluperheisiin tietystä enkeliryhmästä. Nämä ovat Luojajumalia. Jokaisella teistä on tämän Jumalan kipinä sisällä. Kun teemme työtä rauhan tuomiseksi maapallolle tänä aikana, langenneet enkelit lähtevät maapallolta, eri aikajanoilta menneisyydestä ja tulevaisuudesta. Tämä on maailmojen eroaminen. Tämä on uuden aikajanan, Terra novan merkitys.

Kun alatte tuntea avataranne, muistatte voimanne. Kukaan ei voi huijata teitä ajattelemaan, että olette jotain vähemmän kuin olette. Muistatte lahjanne ja kykynne. Tämä on täysivaltaisuutta. Tämä on vapautta. Lady Vapaus ja lady NESARA tekevät työtä toisten Jumalatarten kanssa palauttaakseen sen, mitä teiltä on otettu. Heihin liittyvät kaikki mestariladyt, mukaan luettuna Valon lady ja Jumaläiti.

Kun muistatte jumalkipinänne, otatte aikaa löytääksenne ilonne, jakaaksenne tehtävänne ja aloittaaksenne henkisen palvelun - paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. Huomaatte olevanne innostuneita seuraamaan nyt uusia polkuja. Jatkakaa ilonne etsimistä. Viettäkää jokainen hetki ilossa. Yltäkylläisyyden saaminen merkitsee vain sitä, että ilonne etsimistyö alkaa, jos ette ole jo aloittaneet. Jotkut ovat. Tämä on elämän tarkoitus.

Jokainen hetki maan päällä on lahja. Käyttäkää nämä hetket jakaaksenne rakkautta ja ollaksenne rauhaa. Muistakaa, kuka olette. Sitten kun Terra nova on rauhan planeetta, valtakunnat palautetaan - niin ylhäällä, kuin alhaalla. Taianomaiset ulottuvuudet liittyvät seuraamme täällä ja uudet lapset ovat vapaita luomaan galaktisen yhteiskunnan. Kutsukaa näitä sieluja tänne. Kuvitelkaa heidät sydämestänne ilmentymään.

Kaikki nämä sielut elävät täällä, Nibirulla, kuten myös monet kaksoisliekkinne. Jälleentapaamisten on nyt aika tapahtua. Yhdistymme taas Kaikkeen olevaiseen. Rauhan aika on nyt.

Äiti Sekhmet


 Äiti Sekhmetiä Nibirulta kanavoinut Beth Trutwin (lightworkers.org)
9.1.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine




http://www.salainenmaa.fi/33

Uuden maapallon ja enkeli-ihmisen 2012-ylösnousemuksen nopeutumismerkkejä

Se on rauhan tuolla puolen - se on jumalaista iloa, mikä sisältää kaiken


Tähän kanavointiin upotetut lukusarjat henki on antanut Shekina Roselle aktivoimaan tätä lähetystä. (Lisäinformaatiota uusista maakoodeista englanniksi: spiritlibrary.com/shekina-rose-blue-ray/13-33-333-number-sequences-new-earth-codes)

Olette lähtemässä 3D-todellisuudesta ja -olemassaolosta, mikä rajoitti jumalaista ilmaisuanne ja pyhää täysivaltaisuuttanne, ollaksenne täysin pyhässä liitossa universumin kanssa. Luomisen mestarivalonkantajat, siniset säteet, te olette tuomassa täydelliseen harmoniaan kaikki ylösnousseet osanne monista valaistuneista ulottuvuuksista ja planeettajärjestelmistä luodaksenne eheyttä ja jumalaista voimaa elämäänne ja maailmaanne. Teillä on ihmeiden aika käsillä!

Sisäisiä valokoodejanne on nopeuttanut kosminen linjautuminen, mikä aktivoi muinaisia pyhiä teknologioita ja asettaa teidät energeettiseen tilaan vuosien 2012 ja 2013 henkistä evoluutiovihkimystänne varten. Teitä tukee merkittävä universaali planeetta-asetelma, mitä kukaan parhaillaan maan päällä elävä ei ole koskaan ennen kokenut. 13

Polku kulkee Jumaläidin shekina-taajuuden ja pyhän sydämen kautta, mikä resonoi kristallimaapallon Kristus-verkon läpi. Te olette luomisvalon kosmisessa yksinäänisyydessä jo luoneet tämän Kristus-sydänverkon Gaian kanssa uutta maapalloa ja enkeli-ihmistä varten. 11:11 12:12 = 13 - 33 333



Vanhan maailman jättäminen - 3D:n loppu


Eivät kaikki olennot valitse olla siinä korkeamman taajuuden ulottuvuudessa, mikä synnyttää uuden maapallon. On tärkeää tietää, että jokaisella olennolla on oikeus ja häntä kunnioitetaan tekemästään valinnasta. Energiakehonne ylösnousemuksen puhdistamisprosessi on aktivoinut korkeamman ruumiillistuman ydinolemuksestanne, DNA:nne jumalaisen alkuperäisen suunnitelman. Resonoitte nyt korkeammalla värähtelytaajuudella, mikä ei ehkä ole yhteensopiva ammattinne, kumppaninne, perheenne, ystävienne, ryhmienne, paikkanne ja instituutioidenne kanssa. 444

Lähdette vanhasta maailmasta eikä se ole aina hienovaraista, kun teidät leikataan hetkessä irti olosuhteista, joiden osa olitte. Perhe ja ystävät voivat suuttua ja useimmiten se johtuu siitä, että he tuntevat korkeamman energian uhkaavan heitä, mitä he eivät pysty ilmaisemaan sanoin. Jumaluusaalto joka tulee täysivaltaisesta itsestänne, ilmestyy tukemaan teitä, kun kehonne ja olemuksenne ei pysty sietämään matalampia energioita ja negatiivista käyttäytymistä tai kohtelua.


Kehonne ei siedä matalampia energioita ja negatiivista käyttäytymistä - 55

Kehonne voi protestoida siinä, missä ennen pystyitte toimimaan, kuin kaikki olisi ok. Nyt se huutaa "ei enää" ja puhutte ja toimitte korkeammasta totuudesta ettekä ole tilanteissa, jotka vievät pois voimanne. Näette tätä tapahtuvan enemmän maailmassanne ja läheisissä suhteissanne.

Erityishuomautus sinisille säteille ja erittäin herkille ja empaattisille valonkantajille: teillä on ollut taipumuksena sulkeutua energeettisesti, silloin kun tunsitte energian uhkaavan tai pakahduttavan. Tällä voi olla suora vaikutus immuunijärjestelmänne ja se voi ilmetä pudotuksena energiassanne, väsymyksenä, levottomuutena tai aivojen sumuisuutena. Tämä taipumus on muuttumassa, kun koette nyt harmonisoitumisen kosmoksen, pyhän sukulinjanne ja korkeamman immuniteetin kanssa. Siinä missä kerran olitte ilman ääntä ja hiljaa sisäisessä maailmassanne tekemässä pyhää luomistyötä, astutte nyt pyhään täysivaltaiseen voimaan. Valostanne on tulossa kirkkaampi, voimakkaampi ja huomattavampi ja Jumalan taajuusresonanssinne on enemmän vireessä luomisen kosmisen tuen kanssa.



Väärinkäsityksiä ylösnousemuksesta ja vuodesta 2012 - "Teimmekö väärän käännöksen?"

Ylösnousemuspolullanne voi olla aikoja, jolloin mietitte, teittekö jotain väärin ja miten saavuitte tiettyyn matkanne paikkaan. Teillä on ehkä ollut havaintoja ja ajatuksia, että elämänne näyttäisi fyysisesti täydelliseltä. Kotinne säleaidan takaa ja täysin vakaasta ja turvallisesta elämästänne katsoisitte ulos verhojen välistä, kun kaikki mullistukset asettuisivat eivätkä koskaan koskettaisi teitä, kun tuntisitte vain rakkautta ja valoa.

Jos olet omistanut elämäsi valolle ja olet sininen säde, muodonmuuttaja Gaia-jumalattaren kautta, niin luultavimmin ylösnousemus saattaa sinut sielusi pimeän yön syvyyksiin. Tämä saattaa tapahtua myös pari kertaa, kun kurkotat kohti syvän sielutason puhdistumista, mikä koskettaa melkein kaikkia olemuksesi osia. Todellisuutesi syvällinen transformoituminen sielusi aidosta ydinolemuksesta tuo heräämisen pyhyyteen ja myötätuntoon kaikkea elämää kohtaan ja ennenkokematonta selkeyttä. Olet jumalaisen valon ja rakkauden polulla, mikä transformoi negatiivisuuden kehosi soluista. Tämä sisäinen tarkoitus sisälläsi on opastanut kuoriutumistasi enkeli-ihmiseksi uuden maapallon paljastamista varten. 333

Vanhan maailma havaintotapaa pysymisestä yhdessä paikassa ja aineellisen omaisuuden keräämisestä pidettiin perimmäisenä vaurautena ja vakautena. Vaikka teillä voi olla aineellista omaisuutta ja mukavuutta ylösnousemuspolullanne, tämä ei ole vaurautta tai vakautta, kuten näette maailmassanne. Uudella maapallolla ankkuroidutte täysivaltaiseen itseenne, pyhään yhteyteen jumalaisen rakkauden, valon, voiman ja loiston kanssa. Tämä voittaa kaikki havaintotavat, joita teillä on ollut, jolloin voitte nousta yläpuolelle ja nähdä kaiken kaaoksen tai hämmennyksen yli - universumi on komennossanne.



Uuden ihmiskunnan 2012-ylösnousemuksen nopeutumismerkkejä - elämän tarkastelua eläessä

Elämän tarkastelu eläessä tulee, silloin kun olette saavuttaneet merkittävän tietoisuustason kokeaksenne ydinsieluolemuksenne korkeamman valelun. Tämä on tähtiolemuksenne, ylösnousseen itsenne aktivointi, Jumala-DNA ihmismuodossa. Se on ikään kuin monien elämien elämistä nykyelämässä eikä teidän tarvitse kuolla ja syntyä uudestaan, kun teette sitä jatkuvasti ja kiihtyneellä tahdilla, mikä ylittää ajan ja paikan. Elämäntarkastelunne tulee näyttämään teille, että kenties olette kiihdyttäneet niin kovasti, että te ette ole huomanneet suurta edistymistänne ja sitä, kuka olette nyt. Menneitä tapahtumia ja muistoja tuodaan teille, mutta ne eivät enää "laukaise" teitä - traumakentät on parannettu. Tämä on näyttämään teille, että ylösnousette ja kehitytte korkeampaan jumalaiseen olotilaan.


Vaihdokkaat ja uusi tähtisyntymä

Voitte ylösnousemuksessanne kokea niin valtavia latauksia sielumatriisinne korkeammista ulottuvuuskentistä, että saatatte tuntea itsenne uudeksi olennoksi tai vaihdokkaaksi. Ylösnousseiden osienne sielupunos pystyy nyt yhdistymään kanssanne ja luo laajentuneen tietoisuuden ja korkeamman ruumiillistuneen taajuuden ylläpitämään Jumalitsenne jumalaista ilmaisumuotoa.

Laajentuneet ylösnousseet osanne tuovat korkeampaa tietoa, viisautta, sielu- ja henkilahjoja, parannus- ja psyykkisten kykyjenne laajentumista ja aktivoi energiakeskuksia kehossanne ja energiakentässänne, mikä tukee teitä.


Planeetta-asetelmat ja eläminen unitilassa

Planeetta-asetelmien, uuden ja täyden kuun, päivänseisausten ja -tasausten aikana voitte tuntea, että olette unitilassa päivän tai kaksi. Saatatte olla myös verkkainen, teillä on vaikeuksia liikkua - ikään kuin tiheyden läpi - ettekä pysty heräämään. Nämä ovat siirtymäjaksoja, jotka ovat eräänlaisessa aika-avaruuden tyhjyysulottuvuudessa ja silti elätte elämäänne ja teillä on voimakas yhteys lähteeseen. Menkää energiavirran ja rytmien mukana parhaan kykynne mukaan, hidastakaa ja nauttikaa olemisesta havahtuneessa unessa.


Jumalaisen rakkauden ylösnoussut eläminen

Alatte tuntea, että haluatte ennen kaikkea selkeyttä sielustanne, aidosta täydestä ilmaisustanne, mikä on jumalainen rakkaus, ja kaikki on ollut korkeamman sydämenne "metkuja" teidän saamiseksi siihen - universumin perimmäiseen jumalaiseen voimaan ja loistoon. Koko elämä ja Jumala on palvellut teitä tuoden sen, mitä oikeasti halusitte. Tästä paikasta mitä monet teistä jo kokevat, nautitte elämän ja hengen korkeammasta kokemuksesta. Minne tahansa menette ja missä tahansa olette, jumalainen rauhan harmonia kohtaa teidät ja sanoo: "Tätä sinä olet". Tämä rauha josta puhumme, on totuus sielustanne ja hengestänne. Se on rauhan tuolla puolen - se on jumalaista iloa, mikä sisältää kaiken elämän, universumin ja kosmoksen yhdessä, ja tätä te olette! 333




Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com )
27.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

ENERGIATIETOISUUS

Kuka olet?



Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Todellisuusheiluri heilahtaa taas kerran minun kulmaani ja täällä on epäuskoa. Vanhojen sielujen ryhmässä on aina. He sanovat, että se on liian helppoa - on liian helppoa huijata. Niinpä sanomme tämän teille, ennen kuin aloitamme keskustelun: kyse on rakkaudesta … siitä on kyse. Aina on ollut ja aina tulee olemaan. Kyse ei ole siitä rakkaudesta, mitä luulette, sillä universumissa on voima, jonka myös astronominne ovat tunnistaneet, nähneet ja määritelleet. He kutsuvat sitä älykkääksi suunnitelmaksi.

He ovat oikeassa, koska universumi on puolueellinen. Se suosii elämän luomista, se suosii rakkautta. Kaikella on tietoinen tarkoitus ja astronomit, tiedemiehet ja fyysikot haluavat nähdä täydellistä neutraalisuutta kaikissa asioista. Kuitenkaan he eivät löydä sitä. Eikö ole hassua, että olette laittaneet omat ajatuksenne tieteellisen menetelmän logiikasta siihen, mitä odotatte näkevänne universumissa? Silloin kun ette saa sitä universumin tutkimuksesta, ette mieti, onko menetelmä väärä, vaan kyseenalaistatte datan! Se on meistä hassua!

Haluamme puhua joistain asioista, jotka olette löytämässä, ja myös joistain asioista jotka näette jo, mutta joita ette ole nimittäneet oikein. Voima joka alkaa olla teidän, vaatii ymmärtämään ympärillänne energioita, joita ette ole koskaan määritelleet oikein. Haluatte nähdä monia asioita energiana, silloin kuin ne ovat energiainformaatiota. Tämä on siis yksi ensimmäisistä moniulotteisten kanavointien sarjassa, mikä saattaa kestää kauan ja mikä annetaan ajan kuluessa. Se alkaa selittää teille paremmin käsitteitä, jotka on ymmärretty väärin tai joita ei ole selitetty lainkaan.

Atomiytimen ja elektronipilven välillä on valtava etäisyys. Jos voisitte mennä kanssani pienimmästä pienimpään, löytäisitte valtavan määrän tyhjyyttä sieltä - itse asiassa hämmästyttävän määrän. Fyysikot kertovat teille, että melkein kaikki on tehty "tyhjästä", koska valtaosa massasta on tehty tästä mystisestä tilasta atomirakenteessa. Mutta näin on vain, koska tiede ei voi nähdä sitä, mikä on "pimeässä". Tätä fraasia käytämme 3D-mieltä varten, joka yrittää tutkia moniulotteista todellisuutta. Moniulotteinen totuus on: atomin ytimen ja elektronipilven välillä ei näytä olevan mitään, mutta todellisuudessa se on täynnä energiainformaatiota, mitä tiede kutsuu älykkääksi suunnitelmaksi. Tätä on vaikeaa selittää - erityisesti miten se ilmentyy todellisuuteenne - mutta se tosiaan on aiheena. Aloitamme siis hitaasti ja helposti.




Tässä on ruusu

Siinä se on, rakkaat ystävät - ruusu kuviteltavaksenne ja tutkittavaksenne. Se on kaunis, punainen ruusu, mutta kenties ette pidä siitä? Ette kenties pidä piikeistä? Ehkäpä ette pidä edes väristä? Ehkäpä ette edes halua ruusua? Niinpä sanotte itsellenne: "Pitäisin siitä paljon enemmän, jos se olisi päivänkakkara." Mutta se on ruusu. Kohautatte olkapäitänne ja sanotte: "Minun todellisuuteni on, että minulla on punainen ruusu piikkien kera."

No niin, yksittäisen ulottuvuuden ajattelussa (3D) tämä tilanne on staattinen ja muuttumaton. Se on, mitä on. Huonompi juttu, että saitte ruusun, kun halusitte päivänkakkaran, koska se tulee aina olemaan ruusu. Jos voisitte katsoa siementä, mistä ruusu kasvaa ja itää, se tulee aina olemaan ruusu. "Huonompi juttu", saatatte sanoa. "Se on ikuisesti ruusu." Niinpä ajattelun ja toiminnan yhteisymmärrys tähän liittyen on: se tulee aina olemaan ruusu, siksi en pysty koskaan muuttamaan sitä. Käsitys ruusun muuttamisesta millään tavalla tai päivänkakkaran luominen ruususta ei ole ajattelunne piirissä. Olette oppineet 3D:ssä kaiken, mitä tiedätte.

Miettikää nyt hetken moniulotteista tilannetta, missä mestaripuutarhuri vierailisi siemenen luona. Kuvitelkaa hetken, että mestaripuutarhuri voi käskeä siementä muuttamaan systeemisesti informaatiotaan ja muuttaa sen joksikin muuksi. Kun seuraavan kerran solut alkavat jakautua, piikit jäävät pois ja väri muuttuu. Tai kenties, myös kenties, kasvaa sen sijaan päivänkakkara!

Jos tämä todella tapahtuisi, miksi kutsuisitte tätä? Vastaus on, että te kutsuisitte sitä ihmeeksi! Uskomatonta! Mahdotonta! Me kutsumme sitä moniulotteiseksi perusfysiikaksi, joka on valmiina löydettäväksi ja ymmärrettäväksi. Mutta teidän reaktionne on, miten määrittelette asioita, jotka näyttävät olevan ulottuvuustodellisuutenne kokemuspiirin ulkopuolella. Haluan, että alatte tarkastella näitä asioita eri tavalla. Haluan, että alatte nähdä energian, mikä on moniulotteista, energiainformaationa. Valtava osa siitä, mitä kutsutte vain energiaksi, on informaatiota. Se johtaa meidät tämän opetuksen seuraavaan vaiheeseen.

On tehty löytö - raportti

Nyt annamme teille erään löydön, joka planeetalla on tehty ja jota on käytetty. Ja tuo löytö on tämä: voitte muuttaa informaatiota kehonne soluissa. Tämä merkitsee, että tiede o keksinyt, miten kirjoittaa uudelleen ihmiskehon DNA:n systeemisiä osia - muuttaa sen informaatiorakennetta. Ei erityisen huomion kiinnittämiseksi asiaan [Kryon on puhunut monta kertaa], mutta teidän on muistettava, mitä tiedemiehet ovat havainneet DNA:sta. Vain 5% kolmesta miljardista kemikaalista DNA-molekyylissä on proteiinikoodattuja ja geenejä tuottavia. Eli 95% DNA-kemiasta ei näytä tekevän yhtään mitään.

Teillä on siis DNA-rakenne, DNA-silmukka missä on kolme miljardia kemikaalia ja 5% on sen biologisen kilpa-auton moottori, mitä kutsutaan ihmisolennoksi (tuottaa geenejä), kun taas 95% on ajaja (kertoo autolle, mitä tehdä). Siksi suurin osa DNA:sta, mitä on kutsuttu aiemmin roska-DNA:ksi, on ohjetietoisuutta. Se on energiaa. Se on informaatiota ja sitä on valtavasti!

Mitä jos voisitte muuttaa informaatiota noissa DNA:n ohjeosissa? Mitä sanoisitte niille? No, annamme teille esimerkin jostain, mitä on jo tehty - tieteellinen läpimurto.

Informaation uudelleenkirjoittaminen

 Sanotaanpa, että synnytte sydän epämuodostuneena. Tässä on sydän, joka ei toimi kunnolla. Sen läpät eivät sovi. Jatketaanpa sanoen, että tämä te olette. Olette punainen ruusu piikkien kera. Niinpä teidän todellisuudessanne kuolette nopeammin, ette toimi normaalisti, kenties teidän on käytettävä lääkkeitä vanhentuessanne ja teillä tulee aina olemaan epämuodostunut sydän. Haluan teidän nyt käyttävän logiikkaa, mitä ette ole käyttäneet aiemmin, ja esittämään merkittävän biologisen kysymyksen. Koska kaikki elimet kehossanne uudistuvat monta kertaa elämänne aikana, miksi sydän jää epämuodostuneeksi? Miksei ihmiskeho korjaa sitä ajan kuluessa? Tietysti se tekee hyvää työtä ihovammoissa parantaessaan itsensä (lopulta, ihohan on ihmiskehon suurin elin). Miksi se sitten luo jatkuvasti epämuodostuneen sydämen, uudestaan ja uudestaan, ja tekee uudestaan läpät, jotka eivät sovi?

Tässä on vastaus: koska systeeminen informaatio joka solussa pysyy samana. Eli tänä päivänä kaikki systeeminen (kantasolut) informaatio jokaisessa sydämen DNA-molekyylissä sisältää epämuodostuneen sydämen suunnitelman. Jonkin muuttamatta informaatioenergiaa tässä systeemisessä järjestelmässä se toistaa aina sitä, mitä sillä on. Ruusu on aina ruusu ja siihen kasvaa aina piikit.

Mitä jos siis voisitte kirjaimellisesti muuttaa informaatiota DNA:nne 95%:ssa? Kehon kemiasta valtaosa on informaatiota, mikä ajaa terveys- ja uudistumisautoa. Se on kemia- ja geenituotannon ajaja. Onko se mahdollista ohjeistaa kulkemaan eri tavalla ja ohjata geenit toiseen luomispaikkaan? Kyllä.

Tiede alkaa oppia, miten puhutaan perussoluinformaatiolle, puhutaan energeettisesti informaatiolle DNA:ssa, jotta kantasoluille annetaan täydellinen malli epämuodostuneen sijasta.* Kun sydän sitten alkaa uudistua, kuten kaikki elimet tekevät, siitä tulee vähitellen toimiva sydän, jossa on sopivat läpät! Onko tämä tieteiselokuvaa? Kerron teille, että sitä tehdään nyt, sillä planeetalla aletaan tehdä moniulotteisia keksintöjä. Niitä tulee monia lisää. Se rikkoo uskottavuutenne rajoja ja muuttaa fysiikkaa. Olette nähneet tätä ettekä edes tiedä nähneenne sitä.

Ihmisen kehotodellisuuden muuttaminen

Esitän teille muutamia muita kysymyksiä, joita ette ole oikeastaan miettineet. Olemme tuoneet nämä esille aiemmin ja nyt voimme puhua niistä täydellisemmin. Miksi meritähti pystyy kasvattamaan takaisin "käsivarren" ja te ette pysty? Se johtuu DNA-informaation perusohjelmoinnista kehossanne - DNA:nne informaatio-osa ei salli sitä. Onko tässä teistä järkeä? Voiko sen muuttaa vai onko se liian kummallista teille? Hyväksyttekö kyvyn muuttaa näitä asioita vai juoksetteko niitä pakoon ja kutsutte niitä epäjumalallisiksi, pahuudeksi ja asioiksi, joita ei vain pitäisi tehdä?

Juuri näitä asioita tapahtui planeetan ensimmäisten sydänsiirrännäisten osalta ja reaktiot oli ennustettavissa. Se oli todellisuuslaatikkonne ulkopuolella ja siksi siitä tuli uskonnollisesti kiistanalaista. Tästäkin tulee.

Kilpa-auton kuljettaja joka ajaa DNA-informaatioautoa, on ohjeistanut kehonne kemialle, että muutos ruususta päivänkakkaraksi tehdään vain kohdussa. Sitten kemia pysyy samanlaisena eikä keho muuta sitä koskaan. Niinpä nämä ohjeet ovat se tapa, millä solu jakautuu joka kerta. Näin joka kerta kun epämuodostunut sydän luo uuden ja tuoreen sydänsolun, se tapahtuu samasta epämuodostuneesta suunnitelmasta. Tulee se päivä, jolloin voitte muuttaa ohjeita ja pystytte kasvattamaan takaisin raajan. Kaikki kemia on olemassa eikä se ole kovin vaikeaa. Mutta ohjeet DNA-tasolla sanovat, että te ette voi tehdä sitä. Siksi ette ole koskaan nähneet sitä tehtävän ja siksi ette pysty kuvittelemaan sitä.

Ajattelutapanne muuttaminen

 Energia ympärillänne muuttuu ja teidän on välttämätöntä muuttaa havaintoanne siitä, mitä ympärillänne on - mitä voitte hallita ja muuttaa ja miten voitte kutsua sisäistä luojaa luomaan uudelleen sen, mitä piditte muuttamattomana. Monet näkevät teidät vieläkin kummallisempana, kuin he ovat kuvitelleet teidän olevan, ja sanovat, että voitte ilmentää näennäisiä ihmeitä, mutta todellisuudessa olette vasta oppimassa sen, miten asiat oikeasti toimivat.

Kuvitelkaa kilpa-ajajaa upeassa autossa, mutta hän pystyy antamaan vain ohjeen kääntyä vasemmalle. Sitä kilpa-ajaja tekee [kääntyy vain vasemmalle]. Mitä ajajalle tapahtuu, kun kilparata suoristuu eikä hän tiedä, mitä tehdään - mitään muuta kuin käännytään vasemmalle? On muutettava informaatiota, mitä hänellä on, ja annettava hänen lopultakin oppia, miten hyödynnetään kaikkea, mitä auto pystyy tekemään. Tätä ollaan tekemässä.

Silloin kun selkäydin katkeaa, on kemiaa, joka rientää paikalle, jottei se kasva takaisin. Tiesittekö tämän? On hormonaalinen proteiinirakenne, mikä todella estää sitä kasvamasta takaisin. Miten se palvelee ihmiskuntaa? No, ei se palvele. Se on evoluution tuotetta eikä evoluutio aina tuota sellaisia tuloksia, kuin ehkä kuvittelette. Se on myös hidasta ja joskus se pysähtyy riippuen siitä, mitä kehittyvä laji tekee. Se ei ole täydellistä ja voitte nähdä tämän kaikkialla ihmiskehossa - asioissa, joissa ei ole järkeä.

Hermot on suunniteltu kasvamaan takaisin, kuitenkaan ne eivät kasva. Tiesittekö, että ihmiskehon hermoilla on myös osoitteita, jotta ne voivat löytää itsensä ja kasvaa takaisin? Kuitenkaan selkäydinvammassa he eivät kasva. Tämä johtuu siitä, että kilpa-ajajan informaatioon on kirjoitettu, ettei auto kasvata takaisin selkäydinkatkosta! Tämä on oksymoron/mahdottomuus biologisessa rakenteessa, joka näyttää suunnitellun selviytymään. Kuitenkin joskus se näyttää teistä erilaiselta.

Tulee se päivä, jolloin voitte ohjelmoida uudelleen kehonne systeemiset järjestelmät tietoisuudella ja keksinnöllä. Kantasoluja on kaikkialla ihmiskehossa, elävinä ja hyvinvoivina. Ne mallintavat, mitä tapahtuu. Kemiallisesti ne ovat vastuussa ihmisestä, jolla on alttius sairastua. Tuo altistus viedään sitten lapseen ja 95%:n leima, informaatio ja energia jatkuu ja jatkuu, ellei sitä ohjelmoida uudelleen. Kuunnelkaa: se ei ole kemiaa! Se on informaatioenergiaa. Se on moniulotteista energiaa.

On tulossa uutta teknologiaa ohjelmoimaan uudelleen kehonne osia kantasolutasolla (systeemisellä tasolla). Tiedättekö, mitä tämä merkitsee? Huoneessa on nuoria naisia, jotka kantavat eritysgeeniä, mitä heidän esi-isänsä kantoivat - sellaista mikä välittää altistuksen syövälle ja heikkouksille. Kuunnelkaa: silloin kun voitte kirjoittaa uudelleen geenijälkenne, myöskään kenelläkään teitä seuraavalla ei ole sitä. Ymmärrättekö, mitä sanon teille? Lapsillanne ja lastenlapsillanne on vain se uudelleenohjelmointi, minkä teette. He eivät saa alkuperäistä informaatiota. Kehonne solut ottavat uuden systeemisen informaation ja väittävät sitä suunnitelmaksenne ja välittävät sen lapsillenne.

Energia on sellaista. Informaatioenergia on sellaista ja sitä on paljon planeetalla. Planeetalla on järjestelmiä, jotka on ymmärretty väärin pitkän aikaa. Annamme teille pari niistä. Tämä on kiistanalaista. Ette ehkä ole samaa mieltä. Ette ehkä pidä siitä, mutta annan tämän teille joka tapauksessa.

Haamut - moniulotteista informaatiota vai ansaan joutuneita sieluja?

Ihmiset rakastavat asioita, jotka "törmäävät yöllä". He rakastavat pelkäämistä ja säikyttelyä. He rakastavat sellaista, mikä pelottaa heitä, ja he rakastavat kummittelevia paikkoja. Oletteko nähneet viime aikoina lisääntyvää kiinnostusta kummitteleviin paikkoihin? Monet medianne tekevät uusia ohjelmia niihin liittyen.

Minäpä kerron, mitä ne ovat ja miksi ne toimivat niin, kuin toimivat. Nyt pääsemme ihmiselämän ja akaasian informaatiovoimaan. Ihmistietoisuus kantaa jälkeä, mikä vaikuttaa planeettaan, ja olemme kertoneet teille tätä opetustemme alustas saakka. Ihmistietoisuus muuttaa planeetan. Ihmistietoisuus on informaatiota. Se on informaatiota, ei vain sattumanvaraista energiaa, mitä olette kehittäneet sen perusteella, mitä ajattelette, ja se on voimakasta. Ihmistietoisuus menee itse asiassa planeetan kristalliverkkoon - kuten olemme sitä kutsuneet - mikä on moniulotteinen verkko. Ette voi nähdä sitä, mutta se sisältää energiaa. Se sisältää moniulotteista informaatiota.

Silloin kun mittaamme planeetan henkistä värähtelyä, mittaamme kristalliverkkoa. Kristalliverkossa on vain se, minkä ihmiset ovat laittaneet sinne. Se on moniulotteinen tiedosto ajatuksista, elämistä ja tapahtumista. Miksi tietty maaperä näyttää olevan täynnä vanhaa, kerrostunutta sotaenergiaa ja toinen maaperä puhdasta ja selkeää? Syy on aina sama - kyse on siitä, mitä tapahtui tuolla maalla ja minkä ihmiset saivat aikaan. Siksi teillä on jo käsitys ihmisenergian vaikutuksesta paikkoihin.

Kerron teille tämän: tietyssä olosuhteissa ja tietyillä tavoilla ihmiselämä tai monien elämien yhteinen vuorovaikutus merkittävässä tilanteessa luo energeettisen informaatiojäljen johonkin paikkaan. Se on informaatiota ja energia, mikä toistaa itseään uudestaan ja uudestaan ja uudestaan kuin tallennusnauha 3D:ssä. Näette sen kummitustalona! Niinpä tässä on joitain asioita, jotka antavat teille ajateltavaa: oletteko panneet merkille, että kummittelussa jokin tilanne toistuu uudestaan ja uudestaan? Koskaan ei tapahdu mitään uutta. Mies tulee alas rappuja, mies menee ylös rappuja. Nainen liikkuu keittiössä vasemmalta oikealle, istuu tuoliin, keinuttelee hetken ja menee pois. Jos mukana on dramaattisia tapahtumia, kuten murha, mies tulee rappuja alas kirves kädessä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Se on hyvä elokuva, eikö vain? Ja sitä se vain on! "Miksi se tuntuu sellaiselta, kuin tuntuu, Kryon?" Koska se on tulosta ihmistietoisuusjäljestä ja myös teillä on sellainen. Silloin kun limitytte sen kanssa, se antaa teille vilunväristyksiä, koska se on todellinen. Se on tapahtunut. Se voi jopa olla vuorovaikutuksessa kanssanne!

No niin, tiede on myös tullut mukaan, kuten sen pitäisikin. Huomataan jotain oikeasti kummittelevista alueista. Jälki (kummittelu) kantaa tieteellisiä ominaisuuksia, jotka ovat mitattavissa ja - valmiina! - ne ovat kaikki moniulotteisia! Arvatkaapa, mitä muutoksia on mitattu näissä paikoissa? Magnetismi-, gravitaatio-, valo- ja myös aikamuutoksia, koska kyse on moniulotteisesta tapahtumasta, joka on leimattuna johonkin paikkaan planeetalla ja se toistuu ja toistuu ja toistuu. Moniulotteisiin ominaisuuksiin liittyy usein myös lämpötilamuutoksia, aina kylmempään suuntaan. Olemme myös kertoneet teille, että jos aiotte kehittää moniulotteisen linssin, teillä on oltava superkryogeniikkaominaisuus. Muistatteko? Tämä on asioiden ominaisuus 3D:n ulkopuolella.

Voitteko vangita sen videonauhurillenne? Kyllä, koska se tietää, että sitä tarkkaillaan. (Aivan kuin valo tietää, että sitä tarkkaillaan fysiikan kokeiluissa.) Koska se on osa jälkeä, mikä on moniulotteinen. Kvanttimielessä se tietää. En pysty selittämään tätä teille, koska ennakkoasenteenne on, että liitätte tietämisen tiettyyn tietoisuuteen. Tämä merkitsee, että tunnette jonkin voivan tietää vain, jos se on älykäs ja ihminen tai eläin. Tämä ei ole kumpikaan niistä. Se on tietämys, mikä on kvanttinen. Suuri osa kvanttifysiikasta antaa teidän nähdä näitä hyvin epätavallisia valo- ja magnetismipiirteitä, missä ei ole etäisyyttä tai aikaa. Se on läsnä myös siellä.

Älkää pohtiko tätä liikaa, sillä ette pidä siitä. Teidän kannattaa ja tarvitsee ehdottomasti olla älykäs sielu, jolloin tunnette jotain näennäisen älykästä. Miten se voi olla vain informaatiota? Vastaus on yli kokemuspiirinne, joten ette voi ymmärtää sitä. Mutta moniulotteisella informaatiolla näyttää olevan "elämän tietoisuutta", kuitenkaan ei ole. Minäpä kysyn teiltä tätä: silloin kun olette tekemisissä tekoälykkäiden koneidenne (tietokoneet) kanssa ja ne puhuvat teille ja kutsuvat teitä nimeltä, menettekö paniikkiin ja sanotte, että koneessa on haamu? Ette. Kyse on vain koodista … informaatiosta. Vahvistakaa se nyt miljoonakertaiseksi ja saatte moniulotteisia jälkiä.

Miten päästä eroon kummituksesta tai kummittelusta

Voi, minulla on lisää kerrottavaa teille. On asioita, joita ette uskoisi voivanne tehdä tämän jäljen muuttamiseksi. Miten haluaisitte päästä eroon kummittelusta? Varovasti, teidän on parempi olla tekemättä sitä kaupallisella alueella, koska turistit eivät pidä siitä! [Kryonin huumoria] Siellä ollaan riippuvaisia nauhan toistumisesta lippujen myymiseksi.

Niin, sanotaanpa, että se on talossanne. Teidän täytyy esitellä energia, joka on voimakkaampi kuin kummitteleva jälki. Tajusitteko? Ette voi tilata sitä pois. Kyse ei ole olennosta, rakkaat ystävät (kerroin teille tämän olevan kiistanalaista). Mikään määrä puhisemista ja Jumalan huutamista ei vaikuta. Upeat, voimakkaat olennot (nimeltään ihmiset) tekivät nuo jäljet, olennot jotka joskus näyttävät tekevän tavallisia asioita. Tähänkin on syynsä. Eksyn vähän aiheesta - ette oikeastaan tiedä vanhan sieluenergian syvällisyyttä. Oletteko koskaan miettineet, miksi planeetan kaikki alkuperäiskansat kutsuvat esi-isiään ja antavat näille kunnioitusta? Koska siinä tiedetään olevan voimaa! Joskus ihminen joka näyttää tavalliselta teistä, on sen sijaan hyvin vanha sielu ja hän kantaa paljon informaatiota ja energiaa verkkoon. Tässä on kyse akaasisesta tiedostosta, mikä sisältyy ihmisen DNA:han.

Takaisin aiheeseen, eroonpääsemiseen jäljestä (kummittelusta). Teidän on esitettävä voima, mikä on voimakkaampi kuin kummittelu. Mikä se voisi olla? Niin sopimatonta kuin se onkin, kerron teille. Miksi ette tuo rakastavaisia tuohon huoneeseen? Se tekee sen! Se tekee sen, koska se on paljon voimakkaampaa energiaa kuin informaatio tuossa moniulotteisessa nauhassa, joka toistuu. Tässä huoneessa on niitä, jotka ovat olleet rakastuneita. Siinä on kauniita salaisuuksia, jotka tunnen. Jotkut teistä tietävät, että opetan tuosta voimasta ja energiasta, kun ihmiset yhdistyvät intiimisti, mikä luo kolmannen energian ja se on paljon suurempi kuin noiden kahden aikaansaama. Se melkein saa aikaan enkelien lauluääntä, se on paljon suurempaa kuin mikään fyysinen akti. Ja tiedät sen, ihmisolento. Se on pyhää. Se on kaunista ja voimakkaampaa kuin mikään kummittelu. Kenties ette halunneet kuulla tätä tänään? [Kryon hymyilee]

Okei, kenties haluatte toisen menetelmän? Esitelkää sitten Jumalan rakkaus tuossa paikassa kera juhlan ja seremonian, mikä lopulta vähentää kummittelun nollaan ja korvaa sen voimakkaalla luomisen rakkausenergialla. Se vaatii voimakasta rakkaustunnetta! Ja voisitte kutsua myös esi-isiä apuun. [Suurempi Kryonin hymy]

Vieläkin kiistanalaisempaa

"Mutta entä muut asiat? Kryon, entä demonin riivaamiset ja sellaiset asiat?" Kerron teille siis tämän: se on hyvin erilaista, kuin ajattelette, koska ei ole mitään demoneja. Ihmiset pystyvät loihtimaan pahimmat kuviteltavissa olevat asiat ja he tekevät sen erittäin hyvin. Mutta tiesitte myös tämän, eikö vain? Koska olette voimakkaita, Jumalan osat teissä, myös mytologiassanne ovat vastuussa itse paholaisesta. Langenneesta enkelistä tuli paholainen? Miten niin edes voi olla? Ei voi. Jumala ei luo pahuutta, ihminen luo. Pahuus on vertauskuva siitä, mitä ihminen voi tehdä maan päällä energialla, mikä hänellä on. Asiat eivät ole aina sitä, miltä näyttävät, ihmisolento. Demonin riivaaminen on ihmisen epätasapainon työtä ja ihmisen mytologian tukemaa. Onko se todellista? Kyllä. Mutta se on ihmisen luomaa.

Näette sitä, mihin uskotte, ja luotte sitä, mitä haluatte saada. Oman todellisuutenne luominen on yksi ihmisolennon voimakkaimmista ominaisuuksista ja hän voi tehdä sen negatiivisesti tai positiivisesti. Voitte luoda myös paholaisen, jos haluatte, kera kaikkien savujen ja tulien. Tämä on vapaa tahto. Mutta tiedostakaa, että se menee pois, kun valo sytytetään. Tämä on erittäin vaikea aihe vakuutettavaksi teille. Ihmiset haluavat aina syyttää paholaista pahoista asioista.

Kuolleille puhumien - eri asia kuin luulette

"Entä sitten kuolleille puhuminen? Miten se toimisi, Kryon? Miten voisi puhua kuuluisille ihmisille, silloin kun he sielun inkarnaatiosuunnitelmassa ovat jo tulleet takaisin toisina ihmisinä? Jos he ovat jo lähteneet ja heidän sielunsa on takaisin toisena, miten heille voi puhua?"

Vastaus on tämä: he eivät ole lähteneet! Voi, se osa jota pidätte ihmissieluna, on lähtenyt, mutta jälki heidän elämänsä informaatiosta ja kaikesta, mitä he tiesivät - heidän tietoisuutensa, heidän viisautensa, heidän tietämyksensä - menee suoraan kristalliverkkoon ja pysyy siellä. Olemme puhuneet tästä aiemmin. Voitteko yhdistyä kuuluisiin ihmisiin ja saada informaatiota? Kyllä. Onko se täsmällistä? Tietysti. Koska puhutte informaatiolähteelle, mikä on täsmällinen ja edustaa heidän elämäänsä. Jälki jää. "Tarkoitat, ettei itse asiassa puhuta heille, vaan puhutaan tuolle jäljelle?"

Minäpä annan teille jotain ajateltavaa. Aion esittää nyt kysymyksen. Se on retorinen kysymys. Kuka olet? Minulla on vanhoja sieluja edessäni ja lukemassa tätä. Huoneessa on eräs nainen, joka ei käytä punaista, ja tiedät, kuka olet. Kerron sinulle miksi. Koska se tapatti sinut! Koska se oli kypäräsi töyhdön väri, soturi. Koska olit kapteeni ja vihollinen edessäsi taistelussa tiesi, että jos he ottaisivat sinut pois pelistä, koko rykmentti olisi sekasorrossa - ja niin tapahtui. Punaisen käyttäminen ei ainoastaan tappanut sinua, vaan se tappoi kaikki ympärilläsi! Et koskaan käytä punaista. Et vain pidä tuosta väristä. Se ei vain ole sinua varten. Kaihdat sitä, eikö vain, vanha sielu? Kuka siis olet, kun istut täällä? Oletko soturi, joka tapettiin, vai nainen vuonna 2010, joka ei käytä punaista?

Tosiaankin, kysymys on retorinen, koska minun todellisuudessani olet Jumalan osa. Näen sinut kaikissa inkarnaatioissasi. Ymmärrätkö? Ei voi piehtaroida ihmisen ennakkoasenteen yksisilmäisyydessä, kun puhutaan näistä asioista. Olette enemmän, kuin ajattelette, ja metafyysisesti tämä on tapa, jolla Jumala näkee teidät ja jolla te olette juuri alkamassa nähdä ympärillänne olevat.

Takaisin kysymykseen. Silloin kun haluatte loihtia jonkun, joka on elänyt aiemmin, ja esittää hänelle kysymyksiä, kenelle puhutte? Puhutteko sielun akaasialle? Puhutteko sille, joka on elävä vai kuollut? Minä kerron: mikään näistä ei ole täsmällistä, koska se on paljon upeampaa! Olemme kertoneet teille aiemmin. Voitteko kysyä Martha-tädiltä, minne aarre kätkettiin? Kyllä. Ja hän tietää! Miksi? Koska puhutte Martha-tädin informaatiojäljelle ja informaatio on informaatiota, säilytettynä muodossa, jonka tunnette ehdottomasti olevan Martha-täti!

Voitteko kuitenkaan kysyä Martha-tädiltä: "Miten asiat ovat toisella puolella?" Kysykää vaan, mutta jäljellä ei ole aavistustakaan siitä! Se vain antaa teille latteuksia, joita sille kerrottiin hänen edustamansa ihmiselämän aikana.

Se sanoo: "Kaunista."
"Millaista siellä on?"
"Ihanaa."
"Ei, anna minulle yksityiskohtia."
"Rakastan sinua."



Hän ei tiedä! Martha-tädin jälki tietää sen, mitä Martha-täti tietää, koska ette itse asiassa puhu millekään verhon toisella puolella. Ajattelette sitä yksittäisenä, muttei se ole. Se on voimakas ja se on todellinen ja siihen voi päästä käsiksi ja keskustella sen kanssa. Se on moniulotteinen ja ne joilla on lahja, voivat päästä muinaisten ihmisten viisauteen. Menkää kysymään, mitä he tiesivät. Menkää kysymään, miltä heistä tuntui. Menkää kysymään, minne aarre on haudattuna.

Näette tätä pian, mutta olkaa tietoisia - ne jotka ovat valta-asemassa tällä planeetalla, jotka käyttävät henkisyyden vaatteita ja ovat valtioiden uskonnollisia johtajia, kutsuvat sitä pahuudeksi ja kultiksi. He eivät ymmärrä, että olette siirtymässä moniulotteiseen tilaan - tarkoituksenmukaiseen, täsmälliseen, totuudenmukaiseen, käyttökelpoiseen, oikeaan, hyödylliseen ja se nähdään kovasti sellaisena, mitä teidän pitäisi tehdä. Kysyminen muinaisihmisiltä, mitä he tiesivät, tuo teidät täyden ympyrän siihen, mitä opiskelette nyt.




 Aika on monimutkaista

Minäpä annan teille erään käsitteen ja tämä on viimeinen. Olen säästänyt monimutkaisen viimeiseksi, mutta tämä on suosikkini. Emme ole tehneet tätä aiemmin, kumppanini, joten ymmärrä se oikein. [Kehotus Leelle hidastaa ja olla huolehtimatta, että kanavoinnista tulee liian pitkä]

Haluan näyttää teille, miten aika toimii, mutten pysty. Tämä johtuu siitä, että moniulotteisuuden mutkikkuus estää ihmistä ymmärtämästä sitä. Sitä ei yksinkertaisesti voi opettaa 3D-havaintotavallanne. Niinpä teen siitä vertauskuvan ja annan sen teille yksinkertaisimmassa muodossaan, mikä on vain murto-osa todellisuudesta.

Aika. Mainitsimme tänään, että se on yksittäistä teille. Ihmisellä 3D:ssä on vain yksi aikajana. Ei ole monia aikoja, vaan ainoastaan yksi ja siinä te olette todellisuudessanne. Näette sen yksittäisenä, suorana junaraiteena tulevaisuuteen. Se kulkee vain yhdellä nopeudella ja yhteen suuntaan teidän ja maapallon elämässä. Se ei muutu. Totuus on, että se muuttuu koko ajan. Toinen totuus mitä ette ymmärrä, on, että jokainen teistä voi astua pois raiteelta ja luoda nopeamman tai hitaamman raiteen. Ette tiedä sitäkään.

Miten selitämme tätä? Tehdään ajasta yksittäinen ja teeskennellään hetken, että olette kaikki samalla raiteella. Niin kuitenkin ajattelette, joten se on helppoa. Haluan teidän rakentavan raiteen mielessänne, junaraiteen mikä on aika. Haluan teidän laittavan sille veturin, joka kulkee yhteen suuntaan hyvin hitaasti, yhtä vauhtia ja se olette te ja elämänne. Ajatte junavaunussa, jonka luotte.

Haluan teidän nyt luovan kuvan, että tämä junaraide kulkee ympäri maailman. Teidän havaintonne mukaan junaraide kulkee suoraan, koska voitte nähdä vain horisonttiin. Tosiasia on, että tämä raide jonka loitte, menee koko maailman ympäri, joten (ahaa!) se on ympyrä. Tämä merkitsee, että katsotte samaa raidetta myös takananne. Tämä siis laittaa ajan ympyrään ja tähän saakka voitte visualisoida tämän, vaikka se mitä tulee seuraavaksi, on hämmentävää.

Teille on ongelma, että aika on ympyrässä, koska kolmessa ulottuvuudessa se on suora jana, jolla on alku ja loppu. Muuten, teillä ei ole aavistustakaan, miten kumpikaan niistä luodaan. Alku ja loppu ovat mystisiä, mutta haluatte silti nähdä asian niin, sillä se sopii teille. Mutta yhtäkkiä tässä mallissa se onkin ympyrä maanpallon ympäri. Katsokaa siis joitain ajan ominaisuuksia ympyrässä, mitkä hämmentävät teitä. Sanotaanpa, että elämänne vie noin 30 metriä tällä raiteella. Ei kovin kauas, mutta se kestää eliniän. Juna kulkee hyvin hitaasi, kun se kulkee maanpallon ympäri. Teidän ei siis koskaan tarvitse oikeastaan huolehtia menneisyytenne kohtaamisesta, eihän? Kolmellakymmenellä metrillä per elämä ette koskaan kohtaa menneisyyttä. Mutta teeskennelläänpä hetken, että voisitte kohdata. Mitä tapahtuisi, jos ajaisitte veturin ympäri maapallon? Lopulta kulkisitte saman energian yli, mikä oli ennen, eikö vain?

Samalla ajattelutavalla, jos menisitte maapallon ympäri useita kertoja, lopulta voisitte kulkea myös sen yli, mitä voisi tulla! Ahaa! Yhtäkkiä teillä on ajan ominaisuus, mitä ette ole ajatelleet. Jos se on ympyrässä, se merkitsee, että tulevaisuus vaikuttaa nykyisyyteen! Mutta 3D:ssä ajattelette, ettei tulevaisuutta ole vielä tapahtunut. Mutta se on tapahtunut kvanttimielessä. Muistakaa, että todellinen kvanttitila ei käsittele yksittäisiä empiirisiä käsitteitä. Sen sijaan se käsittelee jatkuvasti muuttuvia mahdollisuuksia.

Annan teille nyt informaatiota ja annan sen teille tällä tavalla, koska on tiedemiehiä, jotka tarkastelevat sitä samalla tavalla. Onko mahdollista, että jokin potentiaali voisi antaa teille energiaa ja informaatiota nyt? Ajatelkaa tätä junaraidetta hetken ja ollaan vähän monimutkaisempia. Siinä on nyt kerroksia. Joka kerta junan mennessä maapallon ympäri, se luo menneisyyden ja tulevaisuuden. Mitä jos ihmiskunta olisi tuossa veturissa? Nyt teillä on ympyrässä junaraiteella kaiken menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus, mitä on koskaan tapahtunut.

Luodaanpa tilapäinen tilanne, missä voisitte pysäyttää junan, kaivaa raiteita ja ottaa jotain, mikä joko ei ole tapahtunut vielä tai on tapahtunut aiemmin. En odottanut sinun ymmärtävän tätä, rakas ystävä, vain kuuntele, koska sitä tapahtuu maapallolla juuri nyt.

Tehdäänpä palapeliin lisäys. Sanotaanpa, ett tämän raiteen on mentävä ylös mäkiä ja alas laaksoihin. Mäet ja laaksot ovat aina samoja tällä aikaradalla. Kun siis kuljette ympäri ja ympäri, niin jos olisitte riittävän fiksu ja teillä olisi järjestelmä, joka ymmärtää tätä aikarataa, voisitte jopa tehdä kartan mäistä ja laaksoista, joita aikaveturinne kulkee. Voisitte kutsua niitä aikafraktaaleiksi ja voisitte olla oikeassa, [Kryon hymyilee] Joka kerta kun osutte tuohon paikkaan ajassa, on se sitten tulevaisuudessa tai menneisyydessä, teillä on sama mäki tai laakso.

Haluan kertoa teille nyt siitä, mitä tapahtuu tällä hetkellä, ihmisolento. Annoin teille yksinkertaisimman tavan, minkä voin antaa aikaan liittyvistä moniulotteisuuden piirteistä. Vierailette mahdollisuuksissa, jotka eivät ole tapahtuneet mielessänne, mutta kvanttimielessä ovat. Saatte värähtelylisäyksen tälle planeetalle, jotta voitte tarkastella aikaraidetta ja valita, minne haluatte mennä. Tarkastelette värähtelymuutoksen kvanttimahdollisuuksia ja luotte kulttuurin, mikä ylittää sen, mitä ajattelette. Koska tämä informaatio lentää kaikkien profetioiden kasvoille. Koska profetia perustuu yhteen raiteeseen, mikä tekee yhtä asiaa uudestaan ja uudestaan 3D:ssä. Mutta heti kun teistä alkaa tulla moniulotteisia, informaatiosta tulee energiaa ja tuolla aikaraiteella on informaatiota maapallon mahdollisuuksista.

Oliko mahdollista, että muinaisihmiset tiesivät tämän? Kyllä, he tiesivät. Onko mahdollista, että mahdollisessa tulevaisuudessa olevat tietävät tämän? Kyllä, he tietävät. Kaikkien 3D-havaintojenne vastaisesti he tietävät.

Näyttäisi siltä, että käänsin juuri sivua, koska täällä on joku, joka haluaa tietää, mikä viljaympyrä on, joten kerron teille. Se on hyvä asia kysyttäväksi, koska se on hyvin intuitiivinen kysymys. Monet viljaympyrät ovat energialeimoja tulevaisuudesta. Mitä siitä sanotte? Nyt ette tiedä asiasta yhtään sen enemmän kuin aiemmin, ettehän? Siinä ei ole järkeä, eihän? Mutta kenties junarataesimerkin myötä voitte ainakin nähdä, miten se voisi toimia, jos kaikki olisi eri tavalla, kuin uskotte olevan.

Olette parhaillaan kietoutuneena todellisuuteen, mikä on ulottuvuushavaintonne ulkopuolella. Tätä on vaikeaa opettaa, kun todellisuutenne pitää teitä suoralla janalla. Se on vielä vaikeampaa teidän ymmärtää. Mutta se on helppo tuntea. Kuvitelkaa, että ratkaisu on teillä. Kuvitelkaa, että ne asiat joita suunnittelette, ovat jo valmiita. Kuvitelkaa katsovanne taaksepäin sanoen: "Ei se ollut kovin vaikeaa, eihän?" Kuvitelkaa, että hämmentävimmät asiat jotka toitte tapaamiseen tänään, ovat valmiita. Miltä se tuntuu teistä?

Ihmisolento, vedä kvanttivapautushengenveto ja tarkastele asiaa, niin kuin minä voin. Silloin sinusta tulee todella kvanttinen. Ja hienoimmassa mielessä olet juuri luonut sen. Onnittelut. Mene nyt tästä paikasta kolmannen ulottuvuuden matkoihisi ja kulje ne askeleet, jotka olet jo ottanut.

Tämä on viestini. Informaatio on energiaa moniulotteisessa tilassa. Kaikki asiat ovat mahdollisia, koska kaikki asiat on muutettavissa. Jos olet tullut tähän paikkaan tai tälle sivulle, olet luultavasti vanha sielu. Sillä he ovat niitä, jotka ovat heräämässä nyt. Niin vanha sielu, et olisi jättänyt tätä väliin, ethän? En puhu tästä tapaamisesta. Puhun tästä elämästä. Miten monta elämää olet elänyt odottaen tätä muutosta? Minkä viisaustekijän luulet olevan akaasisessa tiedostossasi? Jos olet elänyt ja elänyt, miten monta kiertomatkaa olet tehnyt tuolla aikaraiteella?

Ymmärrättekö, että te olette esi-isät? Ymmärrättekö, että kaikki mitä koskaan on ollut ja on, on akaasiassanne? Se on käytettävissä DNA:ssanne. On aika alkaa nähdä asia niin. Kumppanini sanoo: "Lähtekää erilaisena kuin tulitte." Hän sai sen minulta. Tehkää se.

Ja niin se on.

Kryon.




*Leeltä: Kryon puhuu Venäjällä tehdystä tutkimuksesta, mikä on juuri vahvistanut kyvyn kirjoittaa uudelleen informaatiota ihmissydämen kantasolutasolla. Tämä sallii sen uudistua täydellisemmin, mikä vähentää kovasti mahdollisuutta kuolemaan tai sydänkohtaukseen laajentuneen sydämen ja yleisten sydänsairauksien vuoksi. Se vahvistaa ajatuksen, että kantasoluja on kaikkialla, ja sallii meidän kirjoittaa uudelleen sitä DNA:ssa "koodia", mikä nyt nähdään informaationa, joka sisältyy 95%:iin ei-proteiinikoodattua DNA-molekyyliä. Tämä teknologia on pian julkisessa käytössä, mutta vain Venäjällä. Lisää informaatiota on tulossa. Ollessani Venäjällä olen nähnyt tätä tutkimusta venäläisissä valtavirtalaboratorioissa ja tuon tietoa saataville Kryonin nettisivuilla, sitten kun se on tarkoituksenmukaista, ja annan tutkimuslinkkejä osoittamaan sen todeksi. Linkki tulee tähän kanavointiosastoon.




Kryonia kanavoinut Lee Carroll (http://www.kryon.com)
17.7.2010 Berkeley Springs, West Virginia
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine










perjantai 27. toukokuuta 2011

MONIVIVAHTEINEN PIMENNYSKOLMIKKO





Tervehdys, mestarit! Ja niin kiedomme teidät ehdottoman rakkauden OMM-aaltoon.

Ja tämä rakkaus on tosiaankin tyynnyttävää ja keskittävää hyvinvointia, mitä jokainen teistä haluaa kantaa vuoden 2011 jäljellä oleviin kuukausiin ja vuoteen 2012.

Rakkaat ihmiset, kesäkuussa 2011 alkaa 30 päivä jakso, mikä merkitsee tärkeitä loppuunsaattamisia ja tärkeää muutosta maapallolle ja ihmiskunnalle. Tämä jakso saattaa loppuun monia liikkeitä, jotka alkoivat aiempina kuukausina. Vapautumista vanhan energian skenaarioista, tilanteista ja suhteista, jotka eivät enää resonoi uuden maapallon kanssa, tapahtuu makro- ja mikrotasolla, maailmanlaajuisesti ja yksilöinä.

Kerromme teille, että ryhmien liikehdintä Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idän hallituksissa on osa tätä muutostuulta. Huomaatte yksilöinä, että tapahtuu lisääntyvästi "suhdesapattivapaita" ja katkaisette siteitä - joitain väliaikaisesti, joitain pysyvästi - niihin, joiden energiat ovat - mitenkään tuomitsematta - sopimattomia omienne kanssa. Tämä on tarkoituksenmukaista. Usein eroamisprosessi - toteutettuna rakkaudessa - on katalyytti kasvuun ja muutokseen suurimmaksi hyväksi. Tätä tehostavat päivänseisausenergiat 21.6.

Pimennykset ovat aikaa katsoa sisäänpäin, parantua, päästää irti, uudelleenrakentaa ja ryhtyä toimeen oman polttopisteen hienovirittämisessä. Näin tämän tapahtuman jokainen hetki on anti, mikä mahdollistaa nopeutumisenne. Tätä tapahtuu ensin itsensä kanssa ja pysähtyneisyyden poistaminen mahdollistaa parhaan kyvyn hyödyntää tätä muutostuulten tärkeää virtaa. Kohtaamalla ainutlaatuiset haasteenne tässä liikkeessä hyödytte ja kasvatte perimmiltään. Mutta tehkää se rakkaudessa. Rakkaus on aina avain. Mutta rakkaus vaatii vahvuutta ja nuhteettomuus määritellään olemalla uskollinen itsellenne. Nyt on se aika! Tarttukaa hetkeen!
 

Jokaisella hetkellä on merkitystä
On hyvin tärkeää, että jokainen teistä ymmärtää ja täysin oivaltaa, miten todella tärkeä jokainen elämänne hetki näissä nopeutuneissa energioissa on kosmokselle, uudelle maapallolle ja teille. Tällä planeetalla on todella uutta energiaa ja tämä energia pyrkii nyt aktivoimaan lisää tietoisuuttanne ja valomääräänne. Ja rakkaat ystävät, kykynne sisältää enemmän valoa "koristaa" kykyänne ilmaista rakkautta. Tuo rakkaus ei ala ainoastaan hyväksymällä itsenne, vaan todella rakastamalla itseänne. Alatte ymmärtää, miten kauniita tosiaan olette, ja se, rakkaat ihmiset, on erittäin tärkeää näinä ylösnousemisaikoina.

Teillä kaikilla on sisällänne Jumalan voima ja kehotamme teitä sallimaan tuon tunnistamisen, tuon uuden itsensä hyväksymisen, tuon tahrattoman rakkauden huudella ylitsenne.

Se on kalibroitu syntymäoikeutenne ja se on kaunista. Löydätte uudestaan tämän tahrattoman rakkauden ekstaasin meditoinneissanne, sillä siirtymälaajentumista tapahtuu tässä uudessa energiassa. Olette nyt avautumassa selvemmin näkemään, miten tärkeä elämänne on - ei vain maapallolle, vaan myös suurelle kosmokselle. Voi kyllä, tämä on niin totta!

Tämän syvän meditatiivisen laajentumisen värähtelyt ylivuotavat fyysiseen ulottuvuuteen, missä elätte, ja te saitte sen tapahtumaan. Verho ulottuvuuksien väliltä on ohentunut ja osanne joka on verhon toisella puolella, kurkottaa lempeästi koskettamaan sydäntänne. Ja osanne korkeammassa ulottuvuudessa on kvantti-sinä, todellinen sinä, joka uneksii tämän syvällisen elämänkokemuksen. Tuo korkeampi itse haluaa teidän tietävän - kuten mekin enkeliulottuvuudessa - miten paljon teitä rakastetaan, miten tärkeitä ja suurenmoisia te todellisuudessa olette. Rakkaat ihmiset, voitteko käsittää tämän?
 


Olette polulla
Olette hyvin usein epäilleet itseänne. Hyvin usein tunteneet, ettei elämänne johda minnekään. Voi, rakkaat ystävät, jos vain tietäisitte ja hyväksyisitte totuuden siitä, miten olette vaikuttaneet ja edelleen vaikutatte.

On aina ollut epäilijöitä, vastaan sanojia, jotka ovat sanoneet, ettei ylösnousemusta koskaan tapahtuisi, ettei ihmiskunta taitaisi tätä pyhää valmistumista korkeampaan tietoisuuteen. Mutta olette toteuttaneet tuon saavutuksen - ylösnousemus on nyt ehdottoman varmaa. Se on ilmentymässä! Se on ollut kaksi vuosikymmentä ja useimmat teistä eivät ota ansiota itselleen sen navigoimisesta todellisuudeksi. Monet teistä eivät vieläkään käsitä, että se työ mitä olette tehneet verhon kummallakin puolella viimeiset 25 vuotta, ovat muuttaneet sen maapallon, mille synnyitte, täysin erilaiseksi taajuudeksi ja toimintamalliksi.

Te olette vastuussa siitä eikä ihmiskunta vieläkään ymmärrä, mitä olette tehneet, tai omista ansiota tästä saavutuksesta. Mestarit, se mitä olette tehneet, on nimenomaan syy siihen, miksi monet teistä lukevat nyt näitä sanoja, joita lähetetään toisesta ulottuvuudesta.

Niinpä sallikaa minun kunnioittaa teitä, kun puhumme tulevasta kuukaudesta ja vuoden 2011 loppuosasta, sillä teistä on tullut paljon voimakkaampia, kuin käsitätte. Olette tehneet kvanttihypyn ja riippumatta vuoden 2011 kalenteripäivistä, se mitä edessään on, on tosiaan hyppyvuosi! (Suom. huom. samat sanat merkitsevät myös karkausvuotta) On kvanttihyppyvuosi!
 


Vuoden 2011 päiväntasaukset ja päivänseisaukset
Vuoden 2011 päiväntasaukset ja päivänseisaukset ovat poikkeuksellisen voimakkaita ja monitarkoituksellisia. Nämä ovat itse asiassa ylösnousemuskatalyyttejä ja -laukaisimia. Nämä voimakkaat päivät pitäisi käyttää ryhmärukouksiin, parantumiseen, irtipäästämiseen, loppuunsaattamiseen ja meditointiin ja syvään itsensä tarkasteluun. Päiväntasaukset ja päivänseisaukset joita on jäljellä seuraavien kahden vuoden aikana, ovat monitahoisia ja liekehtivät monia hologrammi-insertejä sekä ihmiskunnan että planeetan ylösnousemukselle. Vakuutamme teille, että nämä astrologiset tapahtumat ovat ehdottomasti voimakkaampia kuin päiväntasaukset ja päivänseisaukset useina menneinä vuosituhansina. Kannustamme jokaista teitä käyttämään erottelukykyään ja hyödyntämään niitä ehdotetusti. Kokoontukaa näinä päivinä ja ryhmätietoisuuden voima kukoistaa eksponentiaalisesti.
 


Vuoden 2011 voimakkaat pimennykset
Lisäksi vuonna 2011 on äärimmäisen harvinainen kokoelma monimutkaisesti koodattuja pimennyksiä. Vuonna 2011 on yhteensä kuusi pimennystä ja kolme näistä tapahtuu 30 päivän jaksolla 1.6.-1.7. Tätä jaksoa höystää kesäkuun päivänseisaus.
 


Vuoden puolivälin "pimennyskolmikko"
Vuoden puolivälin voimakas "pimennyskolmikko" tapahtuu: 1) 1.6. 2) 15.6. 3) 1.7.

Nämä kolme pimennystä tapahtuvat täsmälleen 15 päivän välein. Kyse on kahdesta osittaisesta auringonpimennyksestä, joiden väliin jää täydellinen täydenkuun pimennys. On tuskin riittävästi tilaa hengittää, joten valmistautukaa voimalliseen kyytiin. Kaikkea tätä höystää äärimmäisen voimakas päivänseisaus 21.6. Vaikka kolmikon kaksi "ulommaista pimennystä" ovat osittaisia auringonpimennyksiä, älkää kuvitelko, että se vähentää niiden energioita. Kaikkien kolmen energia on äärimmäisen voimakas ja tuntuu koko planeetalla riippumatta siitä, näkyvätkö ne omalla planeettavektorillanne. Energia kiertää maapallon ja vaikuttaa jokaiseen teistä.

Kesäkuun 1. päivän pimennys on alku ja kaikilla näillä tapahtumilla on risteävä kenttä, mikä laajentuu energeettisesti kolmelle päivälle ennen pimennystä ja kolmelle päivälle sen jälkeen.
 


Energiat
Kolmikon energiamalli liittyy irtipäästämiseen, parantumiseen ja jälleenrakentamiseen.

1.6.: Irtipäästäminen ja puhdistuminen, vanhoista energiamalleista vapautuminen - malleista jotka voivat olla juurtuneita, myös kätkettyjä.

15.6.: Parantuminen haasteen kohtaamisen kautta ja oleminen uskollinen itselle.

1.7.: Uuden "sinun" vahvuus ja loppuunsaattaminen. Ei vain visualisoimalla ominaisuuksia ja tapahtumia, joita haluatte luoda, vaan ryhtymällä vaadittaviin toimiin, askeliin kohti niiden ilmentämistä.

Keskikesän päivänseisaus (keskitalven päiväntasaajan alapuolella) vahvistaa näiden kaikkien energiavirtaa. Ja vuonna 2011 se lisää ainutlaatuista energiaa, mikä kutsuu esiin porttia 11-11-11-tapahtumaan.

Päivänseisauksen energia rakentuu 14 päivää ennen 21.6. tapahtumaa ja ulottuu 14 päivää sen jälkeen.

Tämä on yksi vuoden 2011 "ylevämielisistä" energioista ja portti 11-11-11-kristallinopeutumiseen.

Näin ollen te kaikki maatasolla olette nyt uppoutuneena uskomattoman kristallienergian kenttään. Tämän tuloksena omasta aurakentästänne ja merkana-kehostanne on induktion kautta tulossa äärimmäistä energialiikettä. Se on energiaa, joka haluaa ilmaista itseänne, ja näin työnne kutsuu nyt vielä hienojakoisempaa taajuutta.

Kuvitelkaa, että jos otatte vitamiineja fyysiseen kehoonne, niiden on oltava sellaisia, jotka kehonne pystyy imeyttämään hyvinvoinnin ja paremman terveyden generoimiseksi. Ja näin sama pätee kristallisiirtymään - sen taajuudet ja energiat ovat vitamiineja valokehonne laajentumiseksi.

Kristallivärähtely ympäröi teitä nyt tavoilla, jotka sallivat teidän imeä niiden tahrattomia symmetrioita energiakenttäänne ja siirtää, konvertoida ja vahvistaa niitä omaan työhönne, haluihinne, täyttymykseenne ja kaikkiin tapoihin, jotka koskettavat maapalloa ja ihmiskuntaa.
 


Kolmoispäiväportaali
Marraskuun kolmoispäiväportaali on voimakkain vuoden yksittäinen päivä. Ihmismassat muodostavat ihmisverkon ja sitovat yhteen kosmisen energian, mitä kerätään 144-kristalliverkon aktivoimisen viime vaiheissa. Atlantislaiset mestarikristallit aktivoituvat lisää 11-11-11-portaalissa, kun Moniulotteisen kommunikoinnin kristalli alkaa herätä kristallipyörteessä.

Tämä herääminen koodaa peräkkäin 12 kultaista aurinkokiekkoa ympäri planeetan.

Nämä kiekot aktivoidaan kahdeksitoista kierrespiraaliksi. Ne säteilevät nollakentän, puhtaan rakkauden ja ehdottoman rakkauden jumalaista energiaa sekä valokoodia, mikä voi olla vain viidennessä ulottuvuudessa ja sen yläpuolella.

11-11-11-portaalissa kristallipyörteen aurinkokiekko aktivoidaan Huippuvuoren alla Arkansasissa ja tämä viimeistelee Arkansasin pyörteen energian ja sitten verkottaa uudet DNA-koodit ympäri planeettaa.

Kultaiset aurinkokiekot ovat yhtenäisen kristallikentän DNA, suunnitelma planeetan kristallisiirtymään. Nämä tosiaan ohjelmoidaan uudelleen 144-kristalliverkossa!

Kultaiset aurinkokiekot lähettävät 12-säikeistä kierrettä spiraalienergiassa, mikä palvelee kristallipiirteen DNA-prototyyppinä 144-verkon kautta. Ne ovat tosiaan yhteys maapallon kykyyn uudistua ja tulevat uuden maapallon DNA-malliksi tai suunnitelmaksi. Ne ovat energiaspiraaleja. Ne ovat tosiaan enemmän spiraaleja kuin kiekkoja, mutta ne kyllä näyttävät katsottaessa kiekkomaisilta.

Nyt kun ylösnousemuksenne valmistuu, teillä on suurempi pääsy moniulotteisiin puoliinne. Todellisuudessa joillakin teistä ylösnousemus on jo enimmäkseen tapahtunut moniulotteisuuden osalta. Ymmärrättekö?

Nyt maapallo ja ihmiskunta tarvitsevat kristallisiirtymää - sekä maapallon että teidän energialaajentumistanne. Niinpä te olette niitä, joka kutsuvat tätä. Se auttaa monissa rooleissa, kenties useammissa kuin voitte kuvitella.

Se muuttaa tapaa, millä ihmiskeho vastaanottaa auringonvaloa. Se auttaa fyysisen kehon transformoitumisessa läpikuultavan hohtavaksi. Se laukaisee ihmiskehon siirtymisen hiilipohjaisesta piipohjaiseksi. Se muuttaa vastaavasti fyysisen ihmiskehon ravintotarvetta. Se suojelee maan magnetosfääriä ohjaamalla meteoriitteja ja komeettoja. Se vähentää gammasäteiden vaikutuksia maan ilmakehään. Se tulee esiin luonnollisena ja tieteellisenä työnä, se on valmiin 144-kristalliverkon luonnollinen verso.
 


Pimennykset 2011
Ja mestarit, tosiaankin auringon- ja kuunpimennysten 4+2-yhdistelmä yhtenä vuonna on hyvin harvinainen, joten näette, että jumalainen suunnitelma kehittyy. Kerromme teille, että pimennykset ovat tilaisuuksia energisoivaan muutokseen.

Rakkaat ystävät, vuoden 2011 pimennykset ovat "tarjous" minkä tahansa tarvittavan muutoksen tekemiseen, jota pidätte tarkoituksenmukaisena henkilökohtaisessa ja kollektiivisessa elämänvirrassanne. Nämä avautuvat parhaiten synkronoimalla asioita sen pohdiskelun ja tarkastelun kautta, mikä on ulottuvilla päiväntasauksissa ja päivänseisauksissa.
 


Täydellinen järjestys
Jotkut teistä sanovat ja tuntevat, että "kaikki toimii, niin kuin pitäisi - kaikki on täydellisessä järjestyksessä". Mutta mestarit, tämä käsite on paradoksi ja aivan kuin kuvakortti, se on ylösalaisin kummastakin suunnasta katsottuna. Ymmärrättekö?

Korkeammasta näkökulmasta kaikki on täydellisessä järjestyksessä, mutta ihmiskunnan näkökulmasta kaksinaisuudessa ei ole! Jos olisi, ei olisi mitään tarvetta opitunteihin, ei mitään tarvetta reinkarnoitumiseen.

Täytyy vain katsella ympärilleen ja jo tietää, että ihmiskunnan ahdinko maaplaneetalla on kaukana täydellisyydestä. Homma ei todellakaan toimi, niin kuin pitäisi, ennen kuin teette siitä toimivan!

Tämä pätee mikro- ja makrotasolla. On paljon käsiteltävää, paljon tarkasteltavaa. Kaikki aikanaan ja mestarit, se tulee tapahtumaan.
 


Lopuksi
Rakkaat ihmiset, minäpä ilmaisen lopuksi yksiselitteisesti, että minä ja enkeliulottuvuus olemme erityisroolissa tukemassa teitä paljon enemmän, kuin ehkä käsitätte, sillä tekin olette jumalia syntymässä, jumalan kipinöitä tulossa kaikkeuden violeteiksi liekeiksi.

Rakastamme jokaista teitä, teitä kaikkia ja verhon tuolla puolen olette osa meitä. Pyöräytämme suuren kunnioituksen ja arvostuksen valopyörteen teille. Lähetämme tätä energiaa jokaiselle teistä nyt-hetkessä, kun luette näitä sanoja. Voitteko tuntea sen, avata sydämenne ja vastaanottaa, mitä lähetämme rakkaudessa?

Kunnioitamme teitä vilpittömästi, koska siirrytte maapallon kristalliylösnousemuksen kahteen viime vuoteen. Ja autamme teitä maapallon ylösnousemuksessa, mikä synnyttää fyysisten ihmisten kriittisen massaylösnousemusliikkeen kahdessa tai kolmessa vuosikymmenessä. Kaikki vapaasta tahdosta, kaikki valinnan tehden. Ja tuona aikana ei ole maailmanlaajuista sotaa, ei massanälänhätää.

Nimittäin 21.12.2012 maapallo ylösnousee ja ylösnousemus on ihmiskunnan ulottuvilla. Mutta älkää odottako, että nyt ympärillä näkemänne 3D-maapallo seuraa välittömästi esimerkkiä. Se tapahtuu kolmessa vuosikymmenessä, mutta se planeetan kristallitransformaation laajentunut energia, mitä kutsutaan ylösnousemukseksi, sallii ihmiskunnan siirtymän … yksi sydän kerrallaan.

Seuraavien kahden vuoden kuluessa rakkaus valtaa kohtaan alkaa korvautua rakkauden voimalla.  Älkää epäilkö sitä, sillä se on jo liikkeessä. Tämä transformoituminen tapahtuu yksi sydän kerrallaan, teidän jokaisen sisällä. Näin ollen teidän on oltava se muutos, jonka haluatte nähdä!

Luotte ylösnousemustulevaisuutta ja kerromme teille, että tämä kolmen vuosikymmenen jakso on vain silmänräpäys. Teemme kunniaa teille. Olette tarkoituksenmukaisella polulla!

Edessänne lepää uskomaton herääminen ja loppuunsaattaminen. Vuosi 2011 on kaikkivoimaisen tarkastelun, irtipäästämisen, uudelleenkalibroinnin ja uudelleenrakennuksen aikaa. Se on todella nopeutumisen, vahvistumisen ja juhlan aikaa. Te jokainen olette vaikuttaneet ja lähdette tältä planeetalta suurempana valona, mitä olitte tänne tullessanne. Ja teitte sen omalla tavallanne. Rakkaudessa. Kutsumme teitä tuntemaan iloa, sillä olette ansainneet sen!

Olen Metatron ja jaan kanssanne nämä totuudet. Olette rakkaita!

Ja niin se on …




Arkkienkeli Metatronia kanavoinut James Tyberonn ( www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 25.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


torstai 26. toukokuuta 2011

Chakras: 7 Minute Tune Up


                                                              

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

VALAISTUMISPOLKU - MIKÄ NYT ON ERILAISTA

Valonne säteilee kirkkaasti eikä se koskaan sammu


Tässä kuussa kun juhlitte Wesakia ja Buddhan syntymäpäivää, muistatte myös oman valaistumispotentiaalinne. Kyllä, jokaisella teistä on tuo mahdollisuus - kohtalonanne on oivaltaa itsenne. Valaistuminen on teidän aito ja luontainen tilanne, mikä on koodattuna DNA:han.

Yksi syy elämiseenne nyt on nopeuttaa valaistumisprosessianne - enemmän kuin on ollut mahdollista minään muuna aikana historiassa. Varhaisempina aikoina eläneillä ihmisillä oli tietysti myös valaistuminen koodattuna DNA:hansa.

Erona noiden aikojen ja tämän ajan välillä on ihmiskunnan herääminen. Heräämisprosessi on edennyt, kun monia teidänkaltaisianne ihmisiä lisää on tällä polulla. Ihmiskunnalla on pitkä historia kulkemisesta tähän kehittyneempään paikkaan, missä olette nyt. Paljon on opittu ajan kuluessa. Elintärkeitä ominaisuuksia ja taitoja on kehitetty.

On tapahtunut ihmiskunnan jumalaisen perinnön muistamista vähän kerrallaan. Esi-isienne viisaus on ihmiskunnan massatietoisuuden energiakentässä. Vuosisatojen saatossa opitut oppitunnit on koodattuna jokaisen maan päällä kulkevan ihmisen DNA:han.

Teillä on pääsy suuren viisauden vartijoiden luo - sekä fyysisten että ei-fyysisten. Yksi kokoontumisen tarkoitus Wesakin aikaan on päästä heidän viisauteensa konkreettisemmin, kuin tyypillisesti on mahdollista.
 


Kriittistä ihmiskunnalle
Haluatte tietysti tätä viisautta, mutta tiedättekö, miten kriittistä se on ihmiskunnan selviytymiselle? Kohtaatte suurempia vaikeuksia kuin jotkut suuret valaistuneet historian olennot - kuten Buddha, Kristus ja Kwan Yin. Heidän elämänsä aikana planeetta ei ollut sellaisessa käännekohdassa, minkä nyt kohtaatte. Jos maapallo olisi ollut samanlaisessa risteyksessä, useimpien ihmisten tieto olisi rajoittunut heidän omaan maailmankolkkaansa.

Buddha ei herännyt keskellä yötä huolehtimaan merien saastumisesta ja katastrofeista maailman toisella puolella. Kiitos teknologian ja muiden tekijöiden, tämän päivän buddhaksi tavoittelevilla on maailmanlaajuinen perspektiivi ihmiskunnan tilasta.

Maapallo on nyt tärkeässä risteyksessä, mikä määrää seuraavien sukupolvien tulevaisuuden. Voitte tuntea tämän risteyksen syvällä luissanne ja ytimissänne. Se saattaa myös valvottaa teitä joinain öinä, kun mielenne ryntäilee edestakaisin kasvavan huolilistan kanssa.
 

Teidän roolinne
Te jotka elätte tänä päivänä, esitätte avainroolia niiden positiivisten muutosten katalysoinnissa, jotka johtavat rakastavampaan maailmaan. Tietoisuushyppäykset joita henkilökohtaisesti saavutatte sekä valontäyteiset tekonne maailmassa, ovat avain planeetan tulevaisuuteen.

Ne vallankumoukselliset muutokset joita nyt kehittyy kaikilla mantereilla, tapahtuvat teidän kaltaistenne jumalaisten muutoksentekijöiden vuoksi. On helppoa unohtaa oma voimanne muuttaa todellisuuttanne. Kun kuulette tämän nyt, luultavasti hyväksytte ajatuksen älyllisellä tasolla.

Alitajuinen taso on toinen juttu. Alitajuntanne - tunnereaktioidenne ja menneisyyden ehdollistumisen vaikuttamana - määrää, miten suuren osan ajasta tunnette voimaa ja pystytte vastaamaan elämän kaaokseen valaistuneella tavalla.

Wesakin parantavat siunaukset on suunniteltu halkaisemaan harhakuvat, joita alitajuntanne esittää. Kun yhdistytte tähän energiaan, teillä on apua harhakuvista luopumiseen täyden jumaluutenne ilmaisemisen tieltä.

Teillä on luultavasti monia kysymyksiä näinä päivinä ja paljon epävarmuutta. Joskus voitte unohtaa tietämättömyyden kaaoksessa, miten voimakas olette. Kun kuljette epävakaalla maaperällä, saatatte epäillä kykyänne löytää tien kotiin.
 

Säteilevä valonne
Unohtaminen ja epäileminen tulevat ihmisyyden myötä, mutta nämä asiat eivät ole sitä, kuka olette. Muistinmenetyksen ja epäilyksen alla on säteilevä valonne. Valonne säteilee kirkkaasti eikä se koskaan sammu. Jos voisitte nähdä tämän valon loistavan teille peilistä, se hämmästyttäisi teitä. Teidän täytyisi astua etäämmälle peilistä, koska se olisi niin kirkas. Jos voisitte tuntea rakkauden, joka lepää ytimessänne, pelkoreaktioidenne alla, yksinkertaisesti sulaisitte. Rakkautenne on niin voimakasta.

Olette keskellä vallankumouksellista hanketta ja osallistutte ihmiskunnan massaheräämiseen ympäri planeetan. Tulitte ollaksenne avainpelaaja, jumalainen muutoksentekijä. Tämän ei pitänyt olla mikään pieni tehtävä, mutta olitte valmistautuneet ja olitte valmis ottamaan riskin liittyäksenne tähän kokeiluun. Viisas osanne tiesi, että kriittisissä kohdissa matkan varrella yhdistyisitte jumalaisen energian vahvistusten kanssa ja nämä auttaisivat teitä purkamaan esteitä ja näkemään olemassaolonne selkeästi. Tiesitte, että Wesak oli yksi niistä ajoista, jolloin voisitte yhdistyä henkisen polttoaineen laajemmalle tasolle.

Tulevien viikkojen aikana saatatte huomata uusia ihmisiä tulevan elämäänne auttamaan keskeneräisissä asioissa. Kun vastaatte positiivisesti noiden vuorovaikutustilanteiden lahjaan, tarkastellen syvemmin itseänne ja puhdistaen entiset mallit, voitte nopeuttaa prosessianne merkittävästi. Alatte pitää ja lähettää enemmän valoa.

Tässä laajentuneessa tilassa teillä on kyky koskettaa ja tulla konkreettisemmin jumalaisen voiman koskettamaksi, mikä yhdistää teidät horjumattomaan sisäiseen opastukseen ja tietämykseen, että olette turvassa ja okei ja menestytte ulkoisista olosuhteista huolimatta. Kun tämä prosessi tapahtuu vaiheittain, tiedostamisestanne tulee syvempää ja loistavampaa ja lopulta rajatonta. Kun tämä tapahtuu, koette puhdasta iloa ja näette maailmanne ilon silmin.

Siis niinä päivinä kun ette tunne kykyä löytää iloanne, muistakaa tämä totuus. Muistakaa, että lopullinen päämääränne on pitää ja lähettää rakkauden ja ilon energioita. Sillä välin voitte löytää, miten olla noissa energioissa enemmän, kun seuraatte valaistumispolkua, minkä viisautenne vartijat ovat muokanneet teille.

Kun teette tämän, olette positiivinen esimerkki toisille. Yksi suurimmista lahjoista jonka voitte antaa, on olla tämä esimerkki maailmassa. Korkeampi viisautenne tietää, että tästä syystä läsnäolonne planeetalla nyt on hyvin ratkaiseva. Korkeampi osanne on horjumaton, sillä se tietää, miten hedelmällinen matkanne todella on.

Muistakaa kutsua korkeampaa viisauttanne päivittäin, erityisesti hetkinä jolloin häiritseviä uutisia kerrotaan ja esitetään uutta informaatiota maailman tilasta.

Ihmisillä on opeteltu taipumus mennä lauman mukana. Näinä päivinä kun on internet ja hyvin paljon informaatiota käytettävissä, joukon mukana kulkeminen voi saada teidät pois kurssista ja laukaista tarpeetonta pelkoa ja levottomuutta. Voisitte lähteä tuottamattomille kiertoteille, lisätä ympärillänne olevien pelkoa ja viivyttää omaa valaistumistanne. Jumalaisena muutoksentekijänä teillä ei ole varaa jäädä kiinni joukkomentaliteettiin. Joka tilanteessa teidän on löydettävä oma totuutenne.

Se että jokin tarina on ilmestynyt kymmenillä nettisivuilla, ei tee siitä totta. Oman totuusbarometrinne on oltava täysin toiminnassa ja perustuttava omaan syyhynne, intuitiiviseen tietämiseenne ja maadoittuneeseen tutkimiseen.
 

Teidän totuusbarometrinne
Silloin kun teillä on hyvin kehittynyt totuusbarometri, voitte pysyä keskuksessanne enemmän ja teistä on enemmän apua toisille. Kun teette tämän, se muuttaa kohtaloanne ja niiden kohtaloa, joita kosketatte.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

 

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (lightworkers.org)
14.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine