maanantai 29. elokuuta 2011

TIKUNKANTAJAN OMINAISUUKSIA


Viette uutta energiaa sinne, missä ennen oli vanhaa energiaa, ja se muuttaa kaiken ympärillänne



Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Ryhmä vanhoja sieluja istuu edessäni, kuten usein istuu. Jokaisella on omat ominaisuutensa, jotka ovat henkisiä sekä "maallisia". Se on kaksinaisuutta, mikä on läsnä tarkoituksenmukaisesti, ja se puhuu vuodesta, jossa olette - 2011.

Jos tutkitaan luvun 2011 numeroita, kuten olemme puhuneet kanssanne aiemmin, saadaan kakkosen ja yhdentoista energia. "Kaksi" edustaa kaksinaisuuttanne, "11" on valaiseminen. Voitaisiin sanoa, että 2011 on kaksinaisuuden valaisemista. Kun ne lasketaan yhteen, saadaan "neljä", mikä on Gaian rakenne. Niinpä tämä on vuosi, jolloin tapahtuu suuria oppitunteja. Oppitunteja tapahtuu sekä ryhmille että yksilöille.

Oppituntien koko syy on myötätunnon kehittäminen. Jos maapallosta tulee myötätuntoisempi jollain tavalla, planeetan henkinen värähtely lisääntyy ja se on tavoite. Niinpä vanhoilla sieluilla tässä huoneessa on tavoite täällä olemiselle. Se ei ole vain olla olemassa eikä se ole vain ongelmien ratkaisemista ollessaan täällä. Aion puhua siitä.
 

Mahdollisuudet
Aion puhua vertauskuvasta, minkä olen antanut hyvin usein aiemmin, mutta se saa erityismerkityksen, kun annamme sen vielä kerran. Minulla on otsikko tälle viestille, mitä emme usein anna. Annan tavallisesti kumppanini antaa sen myöhemmin. Tällä kertaa annan sen. Se on "Tikunkantajan ominaisuuksia". Nämä ovat niitä, jotka istuvat edessäni tällä hetkellä ja jotka lukevat tätä viestiä.

On kaksi huolenaihetta, joiden kanssa tulette [saavutte planeetalle]. On kahdenlaisia kysymyksiä, joita teillä on istuessanne tuoleilla. Ensimmäiset koskevat vain itseänne, kuten pitäisikin. Kysytte: "Miten voin päästä A:sta B:hen ja tulla paremmaksi siinä, mitä varten olen täällä? Miten voin elää pidempään?" Saatatte kysyä: "Miten voin poistaa draaman elämästäni? Miten voin olla terveempi?" Toinen osa on: "Mitä teen planeetan hyväksi?" Nämä kysymykset eivät oikeastaan tule pareina. Toinen kysymys vaatii energiayhtymäkohtaa vanhoihin sieluihin, jotka haluavat tietää, miten he voivat pysyä kauemmin ja tehdä työtä, mitä varten he tulivat. Jos haastattelisitte kaikkia näillä tuoleilla, heillä olisi erilainen vastaus siihen, mistä heidän työssään on kyse. Mutta he eivät olisi täällä, jos he eivät olisi esittäneet toista kysymystä.

Aiomme siis olla hyvin yleisiä ja kuitenkin melko yksityiskohtaisia. Annamme teille käsitteitä, joita ette ole ajatelleet - syy miksi olet täällä, vanha sielu. Tällä hetkellä, erityisesti nyt, syynä täällä olemisellenne on pitää valoa pimeissä paikoissa. Ette ole täällä yrittämässä julistaa tai muuttaa ketään toista ihmistä siihen, mihin uskotte, sillä uskominen ei ole ongelma. Planeetan värähtely on ongelma. Sitä voidaan muuttaa vain tietoisuudella, joka on puhdasta. Kyse ei ole vain siitä, mihin uskotte. Kyse on olemisesta, ei tekemisestä. Kyse on valona olemisesta, sillä kun kuljette valaisten, muutatte sitä, mikä on pimeää.

Voitaisiin sanoa, että viette uutta energiaa sinne, missä ennen oli vanhaa energiaa, ja se muuttaa kaiken ympärillänne. Se on koko tarkoituksenne. Niinpä aiomme olla yksityiskohtaisia tässä hetken kuluttua. Menemme suuresta pieneen ja ensin on tämä vertauskuva - jo ennen kuin aloitan opetuksen. Taas kerran, rakkaat ystävät, niille jotka ovat tässä huoneessa ja erityisesti niille, jotka lukevat tätä viestiä juuri nyt - näen teidät.

Yksi Jumalan ominaisuus on, ettei ole aikaa. Jos kuuntelette tällä hetkellä tätä nauhoitusta tai luette tätä viestiä missä tahansa, niin se on nyt. Sellaista aika on minulle. Viesti ei ole vain sieluille edessäni, sillä nämä vanhat sielut edessäni ovat kolmannen ulottuvuuden tilassa lineaarisella aikajanalla. Heille on kriittistä elää elämäänsä "ytimekkäästi". Mutta ei minulle. Niinpä tiesin, että on mahdollista, että korvanne ehkä kuuntelevat tätä. Tiedän, että olette täällä. Tiedän, että kuuntelette ja luette. Teidän saattaa olla vaikeaa ymmärtää tätä, koska sanotte ehkä: "Jos Jumala ei voi kertoa tulevaisuutta, niin Kryon, miten tiesit, että kuuntelisin tai lukisin?" Vastaus on helppo. Koska mahdollisuus siihen oli voimakas, tiesin sinun tekevän sen.

Istun noin 100 sielun edessä. Tiesin, milloin he tekivät päätöksensä tulla. Tiesin mahdollisuudesta, että he saisivat selville tämän tilaisuuden. Tiesin myös ne, jotka saivat selville eilen. Tiesin, sillä tämän energian mahdollisuudet ovat se kvanttikeitto, josta olen usein puhunut. Ei tulevaisuus, vaan mahdollisuudet. Tämä sallii meidän tuoda esiin seurueen, mikä on sopivaa niille, jotka istuvat tuoleissa - vanhoille sieluille ja heidän elämälleen, heidän oppitunneilleen. Se määrää myös kanavointien aihetta. Odotamme teidän tulevan istumaan eteemme, rakkaat ystävät, paljon aiemmin kuin oikeasti tiedämme, mitä sanomme ja mitä teemme. Tunnen siis teidät ja kiitän teitä täällä olemisestanne. Tämä on teidän aikaanne planeetalla.
 

Valon ja pimeyden vertauskuva
Aloitetaanpa opetus. Tämä vertauskuva on annettu uudestaan ja uudestaan. Kuvitelkaa, että on huoneellinen olentoja, joita kutsutaan ihmisiksi ja jotka kulkevat pimeydessä. Niinpä vertauskuva tässä on henkinen pimeys. Ihmiset eivät tiedä, keitä he ovat tai miksi he ovat täällä. Heillä ei ole mitään käsitystä, että he ovat osa Jumalan luovaa energiaa. He seuraavat sitä, mitä heille annetaan, ja niitä oppeja joita he oppivat ollessaan nuoria. He löytävät Jumalan jostain nurkasta, mistä pystyvät. Jotkut löytävät Jumalan syvällisesti ja jotkut eivät. Monet vain "tekevät liikkeitä" eivätkä koskaan ymmärrä mitään muuta kuin liikkeet.

Näennäisessä pimeydessä he usein törmäävät toisiinsa. Jotkut heistä törmäävät toisiin ja suuttuvat - alkaa sota. Tätä tapahtuu pimeässä, silloin kun ette voi oikeasti nähdä, mitä tapahtuu sen lisäksi, mitä tiedätte itsestänne. Siksi se mitä tapahtuu, on aina erillään teistä ja mysteeri. Siksi on draamaa. Siksi on salaliittoja ja epäluottamusta. Pimeässä oleminen saa aikaan sotia. Pimeässä oleminen saa aikaan erillisyyttä ja vihaa. Pimeässä oleminen saa aikaan pelkoa ja ahdistusta.

Mutta nyt kun vertauskuva jatkuu, pimeydessä on yksi, joka tietää, kuka hän on. Voitaisiin sanoa, että tämän henkilön ominaisuus on meidän tikunkantajamme. Tämä henkilö kantaa mukanaan kykyä luoda valoa. Niin pieni kuin se ehkä onkin, tällä henkilöllä on tulitikku. Täysin pimeässä huoneessa yksi raapaistu tulitikku on mielenkiintoinen, sillä se luo kaikille riittävästi valoa nähdäkseen hämärästi, joten yksi tikunkantaja tuossa pimeässä huoneessa päättää yksin sytyttää sen. Miksi? Tutkiakseen omaa henkisyyttään, omaa itsearvostustaan - sytyttää tulitikkunsa nähdäkseen itsensä paremmin.

Hän siis sytyttää sen itseään varten, jotta hän voi ottaa korkeampaa itseä kädestä ja löytää sen, kuka hän on. Siksi hän sytyttää tikkunsa. Ja sytyttäessään tuon tulitikun hän valaisee (hyvin himmeästi) koko huoneen. Yhtäkkiä ihmiset voivat nähdä toisensa ja he pitävät siitä! He näkevät perheen! Pelko alkaa mennä pois. Sen ymmärtäminen, mitä vieressä on, saa aikaan ymmärrystä ja rauhallisuutta. On vähemmän epäluottamusta. Jotkut itse asiassa etsivät, mistä tuo valo on tullut. Monet eivät.

Tikunkantajan valo-ominaisuus on samanlainen kuin merenrannalla seisovan majakan, minkä vertauskuvan olen antanut teille aiemmin. Majakka seisoo yksin. Se säteilee valoa, jonka toiset ehkä näkevät ja joka ohjaa heidät turvalliseen satamaan oman valintansa mukaan, koska heillä on valintaruori omassa elämänlaivassaan. Tikunkantaja istuu tikun kanssa ja on sytyttänyt sen itseään varten - kuitenkin se vaikuttaa kaikkiin hänen ympärillään positiivisesti.

Tikunkantaja ei sano mitään. Hänen ympärillään olevat eivät ehkä tiedä hänen nimeään. He eivät edes ehkä tiedä, että hän on sytyttänyt tulitikun! He tietävät vain, että he voivat nyt nähdä! Jotkut alkavat etsiä tulitikkua itsestään ja hitaasti sytyttää omia tikkujaan ja huoneesta tulee kirkkaampi. Mitä kirkkaampi huoneesta tulee, sitä enemmän nähdään ja sitä vähemmän on mysteeriä, ja mitä pidemmälle ihminen voi nähdä itsensä ja perheensä ohi, sitä enemmän on ymmärrystä ja sitä enemmän on rauhaa. Tämä on planeetan ominaisuus sellaisena, kuin me näemme sen tällä hetkellä.

Olemme todenneet uudestaan ja uudestaan, että alle puolen prosentin tämän planeetan asukkaista täytyy sytyttää tikku, jotta maan päällä olisi rauha. Nyt tiedätte syyn sen takana. Se merkitsee, että ympäri planeettaa voisi olla ihmisiä, jotka eivät sytytä tikkua ja jotka eivät usko mihinkään, mihin te, ja kuitenkin he osallistuvat. He osallistuvat teidän valossanne.

Tämä on teille kenties vaikeaa tajuta - miten yksi pieni tulitikku voisi vaikuttaa. Mutta se vaikuttaa. Niinpä tässä huoneessa, kuuntelemassa minua ja lukemassa näitä sanoja on tikunkantajia. Miten tiedän tämän? Koska tunnen teidät. Voi, ihminen, tässä huoneessa on sotureita, on tarinoita, jotka saisivat tukkanne nousemaan pystyyn. On sankaritekoja ja iloa. On uskomattomasti surua, on kiitollisuutta. Kaikki mitä voitte kuvitella koskaan tapahtuneen ihmiselle tällä planeetalla, on täällä juuri nyt. Olette osallistuneet joihinkin suurimpiin draamoihin, joita on koskaan esitetty maan päällä. Olette tehneet joitain sankarillisimpia tekoja, mitä kukaan ihminen voi tehdä toisten hyväksi. Olette kokeneet kärsimystä, mitä ei olisi koskaan pitänyt tapahtua tällä planeetalla. Joissain suurimmissa juhlissa joita tällä planeetalla on koskaan nähty, oli kyse teistä.
 

Vanhan sieluenergian monimuotoisuus
Täällä on miehiä, jotka ovat synnyttäneet! Tämä johtuu siitä, että heidän sukupuolensa on nyt erilainen kuin silloin. On naisia, jotka ovat käyttäneet taisteluhaarniskaa, koska heidän sukupuolensa oli erilainen silloin. Vanhat sielut nimittäin vuorottelevat. Tässä on jotain, minkä aion kertoa teille nyt, ja haluan teidän kuuntelevan, koska te ette ajattele tätä käsitettä usein. Ihmisillä on taipumusta pysyä perheryhmissä hyvin, hyvin pitkään monien inkarnaatioiden ajan. He pysyvät myös kulttuureissa hyvin, hyvin pitkään. Voi, saatatte muuttaa synnyttyänne, mutta te ette pysty muuttamaan vertanne, ettehän? Te ette pysty muuttamaan sitä, mistä tulitte, riippumatta siitä, mihin muutatte, ettehän? Saatatte istua tuolissa täällä Amerikassa, mutta ette voi muuttaa sitä, missä synnyitte. Niinpä se mistä haluan puhua, on kolmen ulottuvuuden kokemuspiirin ulkopuolella eli sen ymmärryksenne ulkopuolella, miten asiat toimivat tai mitä ajattelette omista esi-isistänne, sukulaisistanne ja esi-isistä yleensä. Se on erilaista kuin se, miten hahmotatte asioiden toimivan. Niinpä nyt aiomme puhua vanhemmistanne, isovanhemmistanne ja heidän vanhemmistaan. Menemme taaksepäin noin 100 vuotta.
 

Muutoksen ajoitus
Kumppanini puhui tänään fraktaaliajasta. Hän antoi teille esimerkkejä, miten aika on todellisuudessa ympyrä, missä ei ole mitään järkeä kolmannessa ulottuvuudessa teidän hahmottamallanne tavalla. Mutta niin asiat ovat moniulotteisessa maailmassa [käyttäen sanaa "kvanttinen" merkitsemään sitä]. Oma tieteenne alkaa ymmärtää ja osallistua ajatukseen, että aika saattaa aivan hyvin olla ympyrä ja sillä saattaa olla fraktaaleja tai ennustettavia mahdollisia vaikutussyklejä, joita tapahtuu säännöllisellä polulla, kun kuljette aikaympyrää. Nämä mahdollisuudet voidaan laskea ja näitä on siis myös ilman niitä, jotka antavat niille esoteerisen ennusteen, niitä joilla on vanhat kalenterit. Nämä kalenterit heijastavat ajan kiertoa.

Olemme keskustelleet kanssanne, että Mayoilla oli observatorioissaan järjestelmä puhtaan astronomian rinnalla. Monien muinaisihmisten tapaan he käyttivät intuitiotaan kehittääkseen kalenterin ympärille järjestelmiä, jotka olivat esoteerista [henkistä] tutkimusta aikafraktaaleista ja mahdollisuusennusteita, joita käytetään vielä tänäänkin. Kerroimme teille, että olette 36 vuoden ikkunassa, joka edustaa päiväntasausten prekessiota ja tuon aikaikkunan keskus on 2012. Kerroimme teille, että tämä 36 vuoden tapahtuma on se, mitä olette kutsuneet galaktiseksi harmonisoitumiseksi 2012 ja myös suureksi muutokseksi. Jos näin on, tämä merkitsee, että se oli ennustettavissa - ja monet ennustivat sen. Jos näin on, se merkitsee myös, että se oli odotettavissa ja odotusten mahdollisuudet ovat nyt teillä käsillä.
 

Omien esi-isienne kvanttitapaaminen
Minäpä vien teidät verhon toiselle puolelle, missä ei ole aikaa. Muistakaa, ettemme ole lineaarisia minun puolellani. Olemme moniulotteisessa tilassa, mitä usein kutsun kvanttitilaksi käyttäen yhtä todellisen fysiikan vertauskuvaa, mikä merkitsee "3D:n ulkopuolella". Verhon toisella puolella haluan kertoa teille tapaamisista, joita on tapahtunut ja edelleen tapahtuu. Silloin kun ei ole aikaa, on vain mahdollisuuksia. Silloin kun on vain mahdollisuuksia, myös mennyt, nykyinen ja nyt ovat epäselviä teille. Ne ovat epäselviä, koska teillä on 3D-suodatin. Tulevaisuutta ei tunneta, vaan mahdollisuudet siitä, mitä saatatte tehdä, ja noiden mahdollisuuksien voimakkuuden generoi tietoisuutenne ja se, mitä tapahtuu tänään, eilen ja huomenna.

Tulkaa kanssani vanhempienne ja isovanhempienne tapaamiseen, sillä he edustavat sieluja aivan kuin te. Teidän tapaanne he ovat osa Luojajumalaa. Vaikka he eivät olisi koskaan heränneet tutkimaan tuota tosiasiaa ollessaan maan päällä, he eivät ole maan päällä tätä tapaamista varten. Mennäänpä tähän tapaamiseen, missä he ovat, myös tällä hetkellä.

"Odotas hetki, Kryon! Vanhempani elävät edelleen. He eivät voi olla tapaamisessa verhon toisella puolella." Meille he ovat edelleen tuossa tapaamisessa, koska osa sieluenergiaanne on verhon toisella puolella koko ajan, rakas ystävä. Mitä luulet korkeamman itsesi olevan? Se on oman enkelimuotosi energiaa. Haluamme antaa vertauskuvan, että on toinen jalka verhon toisella puolella koko ajan ja toinen jalka 3D:ssä. Koko kaksinaisuusongelma ja elämänne testi on avata tuo ovi ja nähdä se ja ottaa korkeampaa itseänne kädestä. Korkeampi itsenne on ollut sama joka ikinen kerta, kun olette olleet maan päällä, sama joka on varannut monien inkarnaatioidenne eri ihmiskehoja. On yhteinen piirre kautta aikain. Näettekö sen nyt? Riippumatta siitä, miten monta mennyttä elämää teillä on ollut, mitä olette tehneet, missä olette olleet, sama korkeampi itse on ollut siellä. Se on ytimenne. Alatteko nyt ymmärtää, miksi teidän kannattaisi yhdistyä sen kanssa?
 

Tikunkantajan syntymä
Tulkaa tähän tapaamiseen kanssani vertauskuvallisesti ja katselkaa. Isovanhempanne ovat täällä myös. He tarkastelevat kaikkea Jumalan mielellä, mikä heillä on ollessaan tapaamisessa. He eivät ole 3D:ssä, he ovat siinä täydellisessä paikassa, mitä Luojaenergia edustaa kaiken sen yli, mitä voitte kuvitella. Vaikka Jumalan osilla ei ole yksilöllisyyttä tai yksittäisyyttä ja vaikka tässä tapaamisessa ollaan osa kollektiivista kvanttiryhmää, niin sen mahdollisuuden ydinolemus on kuitenkin edustettuna, keitä he ovat olleet ja keitä he tulevat olemaan. En pyydä teitä ymmärtämään tätä. Pyydän teitä vain näkemään sen kanssani. Kaikki heidän menneet elämänsä ovat siellä heidän mukanaan.

No niin, kerron teille, mitä he sanoivat siellä, mitä kutsutte menneisyydeksenne:

"Tulemme planeetalle. Olemme siellä matalammassa energiassa ja yritämme säteillä niin paljon valoa kuin voimme, mutta se ei ehkä ole paljon. Emme ehkä koskaan herää, koska ei ole sen aika", he sanovat. "Mutta näemme galaktisen harmonisoitumisen mahdollisuuden siintävän. Näemme 36 vuoden ikkunan tulevan. Emme ehkä edes ole hengissä silloin", he sanovat. Mutta he suunnittelevat tulevansa kuitenkin. He ovat vanhoja sieluja ja heillä on jotain tehtävää: kylvää siemeniä.

"Siis miksi he tulevat planeetalle, kun se on vanhaa energiaa?", saatatte kysyä. Tässä on vastaus: he tulevat planeetalle - isovanhempanne, kaikki neljä - jotta he voivat synnyttää isänne ja äitinne. Isänne ja äitinne ovat myös tässä tapaamisessa - ja muuten, niin olette tekin! Niin ovat lapsennekin. Ymmärrättekö tämän? Olette kaikki osa kollektiivia ja osa teissä ei koskaan lähde siitä, vaikka olettekin täällä kulkemassa maan päällä. Tuossa kvanttitapaamisessa ei ole lineaarista aikaa, vain ajan mahdollisuuksia. Lineaarisen ajattelijan on vaikea tajuta tätä.

Kuunnelkaa: isovanhempanne, vanhempanne ja te olette samaa mieltä, kun esi-isänne puhuvat: "Käymme tämän läpi, jotta ajoitus on oikea, että lapsemme syntyvät muutokseen." He tietävät, mitä mahdollisuudet ovat, ja heidän on varmistettava, että TE tulitte tänä aikana. Voisin palata vielä pidemmälle taaksepäin kuin isovanhempiinne.

Jos on totta, että muutoksen ajoitus tiedetään etukäteen, koska se on osa Gaiaa ja myös maan syklejä, niin se on järjestelmä eikä sattumanvaraista. Tämä merkitsee, että niiden sielujen mahdollisuuksien suunnittelu, jotka ovat esi-isiänne, te sekä lapsianne, linjautuu täydellisesti niin, että solurakenteessanne on se sukulinja ja ne akaasiset tiedostot, mitä on. Oletteko koskaan ajatelleet tätä? Saatatte kenties alkaa myös käsittää, että olette ehkä itse asiassa "vanhoja sieluspesialisteja", täällä täydelliseen aikaan.

Puhutaanpa taas vanhemmistanne, kuten olemme tehneet aiemmin. He saattavat sanoa: "Tulemme planeetalle, tapaamme toisemme ja synnytämme tämän sielun, vanhan sielun [monia inkarnaatioita maan päällä], yhden vanhimmista mahdollisista sieluista, vielä vanhempi kuin omamme. Emme ehkä koskaan herää. Mutta tehtävämme on mennä planeetalle. Meillä ei ole paljon valoa. Saatamme myös kritisoida sitä, kenet synnytämme. Saatamme myös heittää hänet ulos perheestä! Saatamme myös hyväksikäyttää häntä. Vanha energia saattaa täysin kätkeä kaiken tämän jumalaisen aikomuksemme, mutta siksi menemme, jotta lapsemme ovat niitä, joilla on viisautta heräämisen mahdollisuudesta. He ovat tikunkantajia."

Pysähdymme muistuttamaan teille, ettei ole mitään ennalta määräämistä. Niinpä taas kerran, tämä on mahdollisuuksien, ei sopimusten, suunnittelutapaaminen. Kuitenkin ihmiset inkarnoituvat karmaryhmiin, joten vetovoima ja synkronismi usein parantavat ylivoimaisia mahdollisuuksia, jotta he tosiaan tapaavat toisensa ja yhdistyvät synnyttämään teidät.

Tikunkantajat, kuten yllä olevassa vertauskuvassa, ovat niitä, jotka syntyvät tähän aikaan ja voivat vertauskuvallisesti sytyttää tikun vanhan energian pimeydessä ja valaista planeettaa. Oletteko koskaan ajatelleet sitä? Vanhempanne yhdistyivät tarkoituksella. Voi, tiedän, että aiotte sanoa: "Odota hetki, Kryon. Et tunne minun vanhempiani. En usko, että heillä on tuo tietoisuus itsessään." Kenties ei verhon tällä puolella, rakkaat ystävät, mutta ymmärrättekö, mitä sanon? Jumalan mielen kera he tulivat sanoen: "Emme luultavasti herää. Emme muista tätä suunnittelutilaisuutta tai edes usko sen mahdollisuuteen. Vanha energia estää meitä näkemästä. Mutta saamme lapsen, joka on tikunkantaja, hyvin vanha tälle planeetalle inkarnoitunut sielu. Siksi olemme täällä."

Siksi isovanhempanne ja heidän isovanhempansa tulivat. Sukulinja on nähtävänänne. Mahdollisuudet ovat täällä nähtävänä ja istut tuolissa tänään kuuntelemassa tätä kanavointia, koska kaikki toimi yhteen ja olet täällä, tikunkantaja.
 

Tikunkantajan ominaisuuksia
Puhutaanpa siitä tulitikusta, joka sinulla on, rakas ystävä. Puhun tikunkantajille, jotka ovat täällä ja jotka lukevat. Missä tahansa luottekin valoa, missä tahansa tilanteessa omien tekojenne kautta, luomanne energia muuttaa Gaian energiaa siellä, missä kuljette. Se muuttaa sitä, mikä on kvanttista ympärillänne. Koko maapallo tuntee teidät. Jos heräätte, koko maapallo tietää teidän tehneen niin. Gaia tuntee teidät. Kävelette metsässä yksin puiden kanssa ja ne tuntevat teidät. Eläimet tuntevat teidät. Jumala tuntee teidät. Minä tunnen teidät. Siksi tulitte. Se mitä tunnette nyt, tuo teidät tänne. Siksi istutte tuoleissa ja siksi tulitte tänään.

Sanotte ehkä: "Mikä minussa on erilaista? Mitä tunnen tässä elämässä? Miksi on sellainen tunne, että minun on tehtävä jotain?" No, herää, tikunkantaja, koska tämä on kohtalosi. Vapaan valinnan avulla valaiset elämäsi siihen pisteeseen, että kaikki ympärilläsi tietävät, kuka olet, tai ainakin tuntevat valosi.

Minäpä kysyn perheestänne. Aion kysyä lähiperheestänne, biologisesta perheestänne. Miten kohtelet heitä? Jotkut sanovat: "No, ei tuoda heitä tähän, koska en pidä heistä kovin paljon." Siksi draama kiertää koko ajan, rakas ystävä. Jatkatte: "Teen parhaani, mutta en pidä heistä kovin paljon. Mutta olen varmasti "tähti", kun menen new age -tilaisuuksiin. Rakastan kaikkia siellä, jokaista." [Naurua] Kyllä, mutten kysynyt sitä. On helppoa tulla toimeen kaltaistenne kanssa. Se johtuu siitä, että teillä kaikilla on valo! Ei, puhun teistä yksin pimeässä, itseksenne. Haluan tietää, miten kohtelette perhettänne.

Minäpä kerron, miten tikunkantaja näkee perheen, lähiperheen. Hän katsoo hyväksikäytön ohi, hän katsoo draaman ohi, hän näkee, mitä hänelle on tehty. Hän saattaa myös sanoa Hengelle: "Äiti ja isä, kiitos, että annoitte minulle elämän ja tiesitte verhon toisella puolella, että voin muuttaa planeettaa. Kiitos siitä, mitä olette tehneet tuossa suunnittelutilaisuudessa. Riippumatta siitä, mitä sanoja on ollut tai vastoinkäymisiä tai hyväksikäyttöä tai nimiä, joilla minua on kutsuttu, kunnioitan teitä." Oletteko te tämä?

Tulette suhteisiin, kasvatte, suhteet muuttuvat joskus, pysytte niissä pitkään, ne muuttuvat taas. Sanotaanpa, että tuossa suhteessa on draamaa. Muistakaa, ettei tämä ole verisukulainen, vaan se on valittu. Luuletteko, että on mahdollista, että he olivat toisessa tapaamisessa? Tästä tulee vähän tylsää ajatella, eikö vain? Miten siis näette hänet tässä suhteessa? Riippumatta siitä, mitä sanoja, tekoja, petoksia on ollut tai mitä tapahtuu tänään, tikunkantaja katsoo häntä ja sanoo: "Tämä on Jumalan olento, jonka on suunniteltu antavan minulle oppitunteja ja työntävän minut ulos pesästä. Kenties oppituntina on myös antaa minulle potku persuuksille, jotta voin saada myötätuntoa muita ihmisiä kohtaan. Kiitos hänestä, Jumala." Näin tikunkantaja sanoo. Voitko tehdä sen?

Tikunkantajalla on Jumalan valo ja sanotte ehkä: "No, kuvaat vain Äiti Teresaa! En ole varma, pystynkö mihinkään näistä asioista. Tämä on vaikea päätös, Kryon, koska et oikeasti tiedä, mitä elämässäni tapahtui … mitä on jatkunut ympärilläni olevien ja perheeni kanssa." Voi, kyllä tiedän. Nimittäin olin paikalla. Ja muuten, niin olivat myös kaikki näennäiset enkelit, joita kannatte mukananne. Miksi et ottanut heitä kädestä, kun he ojensivat sen?  Tiedän, keitä täällä on! Haluat aina tehdä kaiken yksin, eikö vain? Sinun on parasta kuunnella, kumppanini, koska tämä on myös sinulle. Haluat aina tehdä kaiken yksin - kaikki tuo apu on ympärilläsi ja kuitenkin haluat tehdä kaiken yksin. Tiedämme, kuka teki mitä ja kelle. Olimme paikalla joka askeleella.

Puhtaan tikunkantajan ominaisuuksia on työntää rakkautta. Hän suvaitsee jokaista ihmistä, joka tulee kontaktiin hänen kanssaan. Hän olettaa rakkauden olevan läsnä joka tilanteessa. Hän luo valoa.

Haluan kertoa teille pimeydestä ja valosta, taas kerran. Jos teillä palaa valo, pimeys ei voi tunkeutua teihin. Miten pimeys jossa ei ole lainkaan energiaa, voi olla ympärillä ja tunkeutua teihin, silloin kuin pidätte valoa? Pimeys on määritelmän mukaan valon poissaoloa. Joillakin valotyöntekijöillä on kummallinen 3D-käsitys, joka sanoo: "En halua mennä sinne, koska pimeys voi saada minut valtaansa. Olen varovainen siinä, minne menen. En halua mennä näiden ihmisten lähelle, koska heillä on pimeää energiaa." Miksi et mene sinne ja säteile valoasi heidän elämäänsä, rohkea sielu? Menetkö vain sinne, missä on muuta valoa? Menevätkö lääkärit töihin vain tapaamaan muita lääkäreitä?

Miten kohtelet perhettäsi? Kun menet töihin, mitä siellä tapahtuu? Voin kuulla nyt sanahelinää: "Minulla on maailman huonoin pomo. Tämä nauttii meidän kiduttamisesta tehtävillä, joissa ei ole mitään tolkkua, vain saadakseen meidät tekemään työtä. Tämä pomo ei pidä new agesta, koska hän sattuu uskomaan eri tavalla, joten hän pilkkaa sitä." Etkö usko meidän tietävän tätä, rakas ystävä? Muista, että niillä jotka ovat vastuussa, ei aina ole viisautta siihen. Joskus he ovat "egomaanikoita". Etkö usko meidän tietävän tätä? Niin he pääsivät siihen, missä he ovat. Miten siis kohtelet heitä? "Paineleeko hän nappuloitasi" jatkuvasti? Tekeekö hän asioita vain ärsyttääkseen sinua? Tai sinulla on sellainen, joka on aina masentunut? Siksi sinun on kuljettava pimeässä energiassa töissä koko ajan - vai onko siellä valoisampaa sinun vuoksesi?

Haluan antaa sinulle totuuden, tikunkantaja. Jos pidät valoa, mikään pimeys tai pimeä energia ei vaikuta sinuun. Kävelet tuohon paikaan, avaat oven ja menet töihisi. Ja ollessasi siellä sanot: "Kiitos, Jumala, minulla on työpaikka. Kiitos, että se on täällä nyt, koska minne tahansa menenkin, muutan asioita." Taas sanotaan: "Et tunne minun työtäni." Voi, miten 3D:tä sinulta! Etkö tiedä, että kantamasi valo luo suvaitsevaisuutta, kiitollisuutta ja rakkautta? Se luo kyvyn jakaa ja kuunnella tarkasti. Se muuttaa planeettaa. Jotkut ympärilläsi voivat lopulta tulla luoksesi kysymyksineen ja ongelmineen. Saatat istua ja kysyä: "Ihmettelen, miksi he haluavat kertoa minulle?" Kenties siksi, että he näkevät intuitiivisesti valosi, kenties siksi, että he näkevät suvaitsevaisuutesi, kenties olet ainoa, joka kuuntelee heitä ja prosessin aikana jaat rakkautta. Heidän ollessaan vierelläsi rakastat heitä. Ja kenties se on ainoa rakkaus, mitä he saavat tuona päivänä tai viikkona tai kuukautena tai koko vuonna, rakas tikunkantaja.

Sitä te teette. Kyse on yhdestä ihmisestä kerrallaan toisen kanssa. Maapallo muuttuu yksi ihminen kerrallaan ja siksi tulitte. Siksi vanhempanne näkivät sen mahdollisuuden. Kaikkialla minne menette, joka tilanteessa missä olette, teillä on tilaisuus raapaista tuo tikku. Mitä suurempi valonne on, sitä suurempi planeetan valo on. Mietittekö nyt edelleen, miksi tulitte tälle planeetalle?

"Kryon, en ole parantaja enkä kirjailija. En ole kanavoijakaan. Menen vain töihin, tulen kotiin, teen asioita, sijaan vuoteen, sitten menen taas töihin. Millaista elämää tämä on?" Kerron sinulle, rakas ystävä, se on tikunkantajan elämää! Sukulinjasi pyysi sinua tulemaan, kulkemaan planeetalla ja raapaisemaan tikun - menemään töihin, sijaamaan vuoteen, tekemään asioita ja palaamaan taas kotiin. Siksi olet täällä! En halua sinun vähättelevän sitä hetkeäkään, koska kaikkialla minne menet, on enemmän valoa sinun vuoksesi.

Miten käsittelette pelon ja ahdistuksen? Mikä ärsyttää teitä? Mikä saa teidät huolestumaan? Eikö ole aika voittaa ne? Mitä sellaista kehossanne on viime aikoina tapahtunut, mikä on testannut teitä? En puhu vain tuoleissa istuville. Puhun kumppanilleni. Puhun hänelle koko ajan. Hän on aivan kuin te. Hän kulkee elämän läpi aivan kuin te. Hänellä on joitain samoja kysymyksiä kuin teillä, kuitenkin hän on kanavoija! Niinpä puhun kaikille. Olen Kryon. En ole koskaan ollut ihminen. Näytän aina seisovan ulkopuolella. Olen vastuussa - jos niin halutaan sanoa - informaatiosta, mikä tulee oppaidenne kautta, mikä tulee korkeamman itsenne kautta planeetan energiaan. Minua ei edes päästetty tänne ennen tämän muutoksen alkamista, koska planeetan energia ei ollut yhteismitallista sen informaation energian kanssa, mitä nyt opetan. Olen täällä kauan, koska on mahdollisuus, että tämä energia pysyy, kasvaa ja on - kaikki tikunkantajien vuoksi.

Mikä ärsyttää teitä eniten? Mitä "nappejanne painetaan" helpoimmin? Kun katsotte uutisia, kun näette politiikkaa, kun näette tiettyjä asenteita, suututteko? Ajatelkaa, mitä suututtaa teitä eniten. Minäpä kysyn nyt teiltä, voitteko nähdä sen suvaitsevaisena? No, sitä tikunkantaja opettelee tekemään.

"Vihaan sotaa", saatatte sanoa. "En halua olla mitenkään tekemisissä sen kanssa. Vihaan sen aiheuttamaan surua, vihaan sen aiheuttamaa sydämensärkymistä. Se näyttää jatkuvan ikuisesti." En pyydä teitä rakastamaan sotaa. Pyydän teitä rakastamaan ihmisiä, jotka luovat sitä. He ovat Jumalan osia, aivan kuin te. Voitteko katsoa näitä asioita suvaitsevana ja nähdä niiden osat, joita Jumala rakastaa? Jos voitte tehdä sen, silloin säteilette valoanne heidän elämäänsä. Sillä ei ole merkitystä, missä he ovat, eivätkä he ehkä koskaan tiedä, kuka olette. Se on kuin majakka kalliolla. Miten moni laiva ja laivan kapteeni on mennyt lounaalle majakanvartijan kanssa? Vastaus on: hyvin harvat. Mutta he etsivät majakkaa, eikö vain? No, ihmiset etsivät teitä! Se on intuitiivista ja pimeinkin energia tietää valosta.

Kaikkialla on tikunkantajia. Kaikkialla minne kumppanini menee, on auditoriot täynnä tikunkantajia. Siksi he ovat siellä. He eivät tiedä yksityiskohtia, mutta he tuntevat sen sisällään. Nämä ovat vanhoja sieluja, jotka tulevat yhteen osallistuakseen tapahtumaan nimeltään "Rauhan siementen kylväminen maan päälle". Kun tämä 36 vuoden ikkuna [galaktinen harmonisoituminen] on ohi, ne on kylvetty varmasti ja pysyvästi. Mahdollisuus paljastuu ja kehittyy ja tulee lisää villikortteja nähtäväksenne. Villikortti on sana, mitä käytämme kuvaamaan toimintaa, mitä ei odoteta ja mikä muuttaa asioita planeetalla. Niitä ilmaistaan usein maina, joissa tapahtuu odottamattomia käänteitä, tai diktaattoreina, jotka kaatuvat odottamatta. Villikortti on tilanne, missä ihmiset alkavat yhdistellä asioita hajalle repimisen sijasta.

Tämä on mahdollisuus, minkä näimme 22 vuotta sitten, ja se on mahdollisuus, minkä näemme edelleen tänä päivänä. Olette edelleen raiteilla. Mikään ei ole suistanut raiteiltaan sitä ja teillä on kuitenkin vapaa valinta. Se ei ole annettu eikä se ole määrätty tulevaisuus. Sen sijaan se on voimakkain mahdollisuus, minkä näemme tässä monien mahdollisuuksien kvanttikeitossa - kuitenkin näemme sen edelleen. Se rakentuu ja on todisteita, että se ilmentyy kaikkialla ja tikunkantajat jatkavat tikkujensa sytyttämistä.

Kun avasimme tämän seminaarin tänä aamuna lyhyellä kanavoinnilla, kehotimme niitä, jotka rakentaisivat muurin minun ja itsensä väliin itsensä epäilemisellä ja skeptisyydellä, päästämään minut sisään pieneksi aikaa. Nyt annan teille tilaisuuden laittaa muurin takaisin. Jos tulitte tänne ettekä halua mitään osaa tästä metafyysisestä puheesta ettekä ole valmis, on turvaverkkonne laittaa tuo muuri takaisin. Tiedän sen ja sanon teille: "Laita se takaisin", koska et ole valmis. Emme ole täällä pakottamassa mitään sinulle. Emme halua sinun lähtevän kera energian, mitä et halua. Tämä viesti on niille tikunkantajille, jotka tuntevat sen sopivaksi ja ajankohtaiseksi. Mutta haluan antaa sinulle tämän tosiasian: et koskaan unohda, mitä kuulit tänään. Ihmisaivoissa ei ole "poista"-nappulaa.

Tulitikku ei myöskään lähde pois. Vanha sielu kantaa sitä niin kauan, kuin hänen tarvitsee. Lapsenne kantavat sitä myös. Tämä on siis totuus asiasta ja kyse on kauniista suunnitelmasta. Taas kerran, alle puolen prosentin tästä ihmisväestöstä täytyy sytyttää tikku kaiken tämän tapahtumiseksi ja hitaasti se on tapahtumassa. Se ei ole kovin monta teistä. Annetaan siis noiden tikkujen syttyä tänään jossain määrin. Jonain päivänä oivallatte, että tikun syttymiseksi täysin on sytytettävä monia tikkuja monissa paikoissa, ei vain yhtä. Siksi ympäri maapalloa on hyvin monia valotyöntekijöitä. Ette koskaan tapaa heitä, mutta tunnette kaikki toisenne kvanttisesti.

Tämä on siis tämän päivän viesti teille. Kuuntelijalle ja lukijalle, se on Kryonin viesti. Se on aina ollut ja tulee aina olemaan. Siitä tulee ytimekkäämpi ja selvempi, kun energia lisääntyy ja sallii näitä asioita sanottavan, mainittavan ja opetettavan.

Olen Kryonina kiitollinen saatuani tulla tämän matkan tapaamaan tikunkantajia, joiden aina tiesin olevan täällä. Ja niin se on.

Kryon

 

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
2.7.2011 Sacramento, Kalifornia
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 


RAHAN LUOMINEN

Jumala ei ole paha ja siksi raha ei ole paha
 

Tiedättekö, että voitte saada niin paljon rahaa kuin haluatte? On yhtä helppoa luoda miljoona dollaria kuin sentti. Luominen ja ilmentäminen on sama prosessi riippumatta siitä, haluatteko yhden sentin vai yhden miljoona dollaria.

Monet ihmiset haluavat lisää rahaa. Monet kamppailevat vähemmän kanssa, mitä he tarvitsevat jokapäiväisiin kuluihinsa ja elämiskustannuksiinsa. Mutta niin ei tarvitse olla. Mikä siis on ongelmana tässä?

Ongelma olette te.

On monia mahdollisia syitä siihen, ettei teillä ole niin paljon rahaa, kuin haluatte. Luultavasti suurin syy - perustuen havaintoihimme ihmisistä - on uskomus, että raha on jollain tavalla paha asia. Ja niiden joilla on sitä paljon, täytyy siksi olla myös pahoja.

Olette siis järjestäneet nämä ristiriitaiset värähtelyt:

* Raha on paha asia.
* Haluan lisää rahaa.
* Mutta minun on oltava paha saadakseni sitä.

Toisin sanoen, te ette usko, että raha ja hyvyys voivat olla olemassa rinta rinnan. Niin ei tarvitse olla! (On muita syitä, joilla ihmiset estävät rahaa tulemasta itselleen, mutta ne ovat toisen päivän puheenaihe.)

Olemme sanoneet monta kertaa, että Jumala on kaikki, mitä on - kaikki mitä on olemassa. Tähän sisältyy raha. Niinpä raha ja taloudellinen yltäkylläisyys ovat osa Jumalaa. Jumala ei ole paha ja siksi raha ei ole paha. Raha on henkistä.

Voitte luoda kaiken haluamanne rahan, jos vain luovutte rajoittavista uskomuksistanne. Se on oikeasti näin yksinkertaista!

 

Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
23.8.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


sunnuntai 21. elokuuta 2011

RYTMIMENETELMÄ - Uusi Elämänrytmi



Steveltä:
Energia oli erittäin korkea tänään huoneessa, kun jotenkin kaikki tunsivat, että oltiin menossa johonkin erityiseen. Oli suurta odotusta, kun aloitin kanavoinnin, ja Ryhmä antoi viestissä meille useita tärkeitä kohtia. Pääfokus oli, että olemme muuttamassa värähtelymalliamme. He vertasivat sitä maan värähtelymalliin, mikä on muuttunut kahdesti lähihistoriassa. Maan pyöriminen muuttui ensin Chilen ja sitten Japanin maanjäristyksen vuoksi, joten planeetastamme tuli kuin hyrrä. Maan nopea pyöriminen käytännössä lähettää uutta värähtelyä sitä ympäröivään universumiin, kun se luo uutta todellisuutta.

Meidän kaikkien kannattaa tiedostaa uuteen värähtelymalliin vaihtaminen, koska jokainen meistä kokee sen jossain kohtaa lähitulevaisuudessa. Omat pikkumaailmamme käyvät läpi rytmimallimuutoksen. Tässä viestissä Ryhmä sanoo, että vuorokausirytmimme mikä on päivittäinen kiertomme ja vaikuttaa kaikkiin muihin kiertoihin, alkaa muuttua. Se on enemmän kuin vain tunteemme päivästä ja yöstä, sillä se ulottuu elämäämme hyvin syvälle. Ryhmä muistuttaa meille nukkumiskolmikosta, missä nukumme kolme tuntia, olemme hereillä kaksi ja sitten nukumme vielä kolme. He selittivät myös, että monilla meistä tapahtuu kummallisia asioita nukkuessamme ja että uusia mahdollisuuksia ilmenee sen seurauksena. Käpylisäke ja sen viimeaikaiset muutokset ovat vastuussa tästä muutoksesta.

Näyttää, että kaikessa on kyse vain tasapainosta.

Isoja haleja
 
Steve


 
TERVEISIÄ KOTOA
Rakkaat ystävät, värähtelytilassanne tapahtuu muutos. Olemme sanoneet tämän aiemmin ja katsoneet, kun ihmiset ovat nousseet uudelle tasolle ja sitten tehneet kovasti työtä sopeutuakseen sille - vain ollakseen mukavasti hetken ja ottaakseen uuden askeleen. Olemme nähneet sen kamppailun, ne haasteet ja tunteet, joita monet teistä ovat käyneet läpi, kun olette sopeutuneet näihin uusiin energioihin. Haluamme jakaa kanssanne sen, mitä etsiä erityisesti tämän vuoden lopun aikana, sillä paljon energiaa on aikataulun mukaan muuttumassa nyt.

Jos teillä on suuri köysi ja muotoilette siitä piiskan ja lyötte ilmaan, niin se saa aikaan aallon, joka vuorostaan luo suuremman aallon, mikä menee universumiin. Tuossa aallossa on ylä- ja alamäkiä, mutta se välttämätön uuden energian tuomiseksi sisään. Monta kertaa tunnette eksyneenne täällä maan päällä. Kun tulette Kotoa, ette voi muistaa, kuka olette, koska teiltä näytetään otetun kaikki pois. Teidän on alettava tarkastella sitä, kuka oikeasti olette, sen sijaan kuka teeskentelitte olevanne. Melkein jokaisella ihmisellä joka kulkee tällä planeetalla, on vilpittömyystaso, mitä hän on noudattanut pelin aikana. Joskus pidätte liikaa kiinni vilpittömyydestänne, koska yritätte jatkuvasti olla sama ihminen, joka olitte aiemmin. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että tämä pysäyttää ja estää muutoksenne, koska se ei päästä teitä normin ulkopuolelle tai anna teidän olla joustava ja virtaava.
 

Sopiminen maan uuteen värähtelyyn
Pyydämme teitä nyt vetämään syvään henkeä kanssamme. Hengittäkää sisään nenän kautta ja ulos suun kautta. Tätä kutsumme maahengitykseksi, sillä hengitätte maata fyysiseen kehonne ja sitten hengitätte sen ulos. Kun laitoimme teidät tekemään sen juuri nyt, harmonisoiduitte kanssamme. Huomasitte, että olemme jo muuttaneet puheemme tempoa ja te olette muuttaneet vastaanottamisenne tempoa. Olette muuttaneet omaa tahtianne ja rytmiänne ja tätä tapahtuu koko ihmiskunnassa enemmän, mitä olette koskaan ennen tienneet.

Jokin aikaa sitten osoitimme kaksi hyvin tärkeää laukaisinta tällä planeetalla. Toinen oli Chilen maanjäristys ja toinen Japanin maanjäristys. Kumpikin niistä on muuttanut tämän maapallon pyörähdystä ja pyörimistä. Tämä merkitsee laajasti ottaen, että maapallolla on uusi värähtelymalli, joka alkoi vain vähän aikaa sitten. Toisin sanoen, maa on nyt luomassa uuden tahdin, uuden rytmin kaikkeudessa ja löytämässä myös paikkansa uudessa energiassa. Kun ajattelette kehitystänne, voitte katsoa omaan menneisyyteenne - viimeistä kolmea tai neljää vuotta useimmilla teistä - ja voitte nähdä suurta liikkumista ja evoluutiota. Jos katsotte maapalloa, ajattelette sen olevan melko samanlainen, kuin se on aina ollut. Mutta kerromme teille, että se kehittyy aivan yhtä nopeasti kuin te, sillä itse asiassa on kyse yhdestä evoluutiosta, mikä tapahtuu uskomatonta tahtia.

Maapallon uuden rytmimallin vuoksi myös ihmiset arvioivat nyt rytmimallejaan. Kyllä, tiedämme, että monet teistä ajattelevat, ettei teillä ole rytmiä ettekä edes kykene pysymään tahdissa, mutta emme puhu sellaisesta rytmistä. Haluamme mennä hyvin syvälle ihmisyytenne sisäisille tasoille ja puhua jostain, mitä kutsutaan vuorokausirytmiksi - sana mitä on käytetty jo useita kertoja tässä huoneessa tänään.
 

Sisäiset rytmit ovat nyt muuttumassa
Fyysisessä kehossanne on evoluutio-osia, jotka alkavat kehittyä ja kiinnittyä uuden värähtelyn korkeammille tasoille. Ensimmäisestä päivästä alkaen käpylisäke on osa, joka muuttuu eniten. Se on osa, mistä on tulossa luonteeltaan kristallinen ja mikä sallii teidän saada yhteyksiä, joita ette ole koskaan ennen ajatelleet. Käpylisäke on ollut vastuussa myös vuorokausirytmeistänne, kuten niitä kutsutaan. Vuorokausirytmit ovat paljon enemmän kuin vain nukkumistapoja. Vaikka ne ovat tunnettuja maaplaneetallanne kuten unirytminne, niihin sisältyy myös seksuaalinen vietti. Ahaa! Saimme huomionne tällä. Niihin sisältyy myös tunne asemastanne universumissa, unirytminne, fyysinen evoluutionne ja tunnemallinne, jotka normaalisti menevät ylös ja alas.

Haasteena teille on muutos. Tuloksena siitä, että maapallo muuttaa perusrytmimalliaan, ihmiskunta harmonisoituu tuohon malliin. Tämä on osasyy siihen, että teistä tuntuu aavemaisen hiljaiselta tällä hetkellä, ikään kun tyyneltä ennen myrskyä. Monet teistä tunsivat uusien energiamuutosten tulevan ja niinpä asetuitte uuteen elämään, niin että se avautui teille täysin. Toiset ovat tunteneet olevansa täysin hukassa, koska vaikka olette laittaneet töppöstä toisen eteen, niin aivan yhtäkkiä sitä määränpäätä mitä kohti olette menneet, ei ole enää. Ikään kuin olisitte sivuuttaneet 90 asteen käännöksen ja etsitte sitä palaa, missä voitte saada tarkoituksen takaisin rytmiinne ja askeliinne.

Kerromme teille, että tämä on helpompaa, kuin kuvittelitte, joten selitetäänpä. Kun 10-10-10-energia-aalto osui tähän planeettaan, te olitte luoneet sen. Te olitte niitä, jotka loitte suuremman aallon, kuin useimmat ihmiset kuvittelivat - loitte muutosaallon. Tuo köysi meni hyvin, hyvin korkealle ja nautitte kaikki, tanssitte valossa ja olitte valmiita siirtymään siihen, mutta te ette olleet valmiita seuraavaan tasoon, mikä meni pitkälle alas. Kautta historian koskaan ei ole ollut sellaista aikaa maaplaneetalla. Se on ollut vasta viimeisten kahdeksan kuukauden aikana, koska tuo köysi teki sen teille mahdolliseksi luojina.

Mitä tapahtuu, kun jumala epäilee itseään? Mitä tapahtuu, kun luojat epäilevät itseään? He luovat epäilyä. Tätä on tapahtunut tällä planeetalla jonkin aikaa. Siksi näette ylireagointeja politiikassa ja koette taloudellista kamppailua ympäri maailman, kun se alkaa harmonisoitua tähän uuteen maaplaneetan rytmiin. Tekin kehitytte ja tämä on se osa, josta puhumme tässä. Käpylisäke alkaa muuttua ja sopeutua maaplaneetan suurempiin ja uusiin sykleihin ja rytmiin. Tämä laittaa teidät harmoniaan - samalla tavalla kun vedimme henkeä hetki sitten, me kaikki harmonisoiduimme.

Käytätte hyvin yksinkertaisia tekniikoita harmonisoitumiseen, mutta nyt huomaatte sen omassa elämässänne eri tavoin. Monet asiat jotka ennen tuntuivat teille uskomattoman tärkeiltä, eivät ehkä enää tunnu yhtä tärkeiltä, joten pyydämme teitä arvioimaan elämäänne uudelleen nyt päivittäin. Ottakaa askel toisensa jälkeen koko ajan tietäen, että tämä oli se polku, jolla olitte ennen, mutta se ei ehkä riitä tulevaisuudessa tai noiden palojen kasaaminen ei tuo teille iloa. Annamme teille joitain hyvin yksinkertaisia paloja etenemiseen ja joitain työkaluja auttamaan työskentelyssä, kun menette eteenpäin.
 

Unikolmikko
Kun alatte käydä läpi näitä paloja, yhtenä asiana koette unirytminne muuttuvan. Se yksin riittää saamaan luojan epäilemään itseään, koska se muuttaa koko energiakenttäänne ja psykologiaanne, jos ette uudistu unijakson aikana. Uni maaplaneetalla on joka tapauksessa muuttumassa. Olette siirtymässä kohti unikolmikkoa: kolme osaa yhden sijasta. Ennen menitte nukkumaan illalla ja heräsitte aamulla ja se oli melko yksinkertaista. Nyt heräätte keskellä yötä. Monet teistä luulivat, että kyse oli vain hermoistanne, mutta kerromme teille, että se on evoluutioprosessia, mikä alkaa tapahtua jokaiselle ihmiselle. Heidän ei tarvitse nousta ylös tekemään asioita, mutta monta kertaa siirrytte unikolmikkoon, missä aloitatte nukkumalla noin 2-3 tuntia, sitten olette hereillä 2 tuntia ja sitten nukutte vielä 3 tuntia. Tätä tapahtuu nyt monille ihmisille planeetalla ja kun uusi rytmi yhdistyy fysiologianne, alatte tehdä sitä enemmän.

Varoitamme teitä noista kahdesta tunnista keskellä yötä, koska olette hyperluovassa tilassa. Jokainen ajatus mikä teillä on tuona aikana, ilmentyy elämäänne jollain tavalla. Mikä on ensimmäinen ajatuksenne silloin? Ajattelette: "Voi, olen väsynyt huomenna." Herätessänne olette uupunut ja ajattelette sen johtuvan siitä, että teiltä meni kaksi tuntia sivu suun keskellä yötä. Ei johdu. Se johtuu siitä, että kerroitte itsellenne olevanne väsynyt huomenna. Teidän täytyy arvioida uudelleen fysiologiaanne, koska se muuttuu erittäin nopeasti. Yhteytenne planeettaan tulee läheisemmäksi ja voimakkaammaksi ja sen vuoksi harmonisoitumisesta maaplaneetan rytmimalleihin tulee kriittistä jokaiselle ihmiselle, kun kuljemme uusien värähtelyjen korkeampiin energioihin.
 

11-11-11
Kerromme teille myös, että olette valmiita aloittamaan uuden aallon. Kyllä, 11-11-11 on tietoinen energia-aalto, minkä ihmiset ovat tehneet tarkoituksellisesti luomaan seuraavan olemassaolotason teille, ollaksenne voimaantuneina ihmisinä tällä planeetalla. Olette maistaneet sitä, olette löytäneet sen pikkupaloja ja nyt siitä tulee kohta todellisuutta. Kerromme teille, että se tapahtuu kahden, kolmen vuoden kuluessa ongelmitta jokaiselle ihmiselle, kuitenkin teissä on niitä, jotka haluavat olla aallon etuosassa auttamassa tämän aallon luomisessa. Haluamme kertoa teille, mitä on varastossa ja mitä tulee tapahtumaan.

Olette tällä hetkellä jaksossa, missä köysi 10-10-10-aallosta on asettunut takaisin normaaliksi. Se on osasyy, että teistä tuntuu nyt vähän aavemaisen mukavalta. Teistä tuntuu tavallaan mukavalta, mutta te ette tiedä, pitäisikö teidän luottaa siihen, koska ette tiedä, jatkuuko se. Kerromme siis teille, että kun tämä liikkuu eteenpäin, tapahtuu asioita, jotka ovat hyvin tavallisia kaikille. Koettakaa kuvitella sitä suurena aaltona, joka tulee sisään, ja tällä hetkellä se vetäytyy takaisin. Silloin kaikki etääntyy ja hiljenee. Silloin kaikesta alkaa tulla aavemaisen harmaata ulkopuolellanne ja voitte haistaa sähköisyyttä ilmassa, mutta mitään ei vielä tapahdu.

Tämä on täydellistä aikaa löytää uusi harmonianne, koska aallon tullessa sisään on paljon vaikeampaa harmonisoitua johonkin, mikä näyttää ottavan teidät valtaansa. Joka kerta kun katsotte jonkun kasvoihin ja hymyilette, peili tuo energianne takaisin teille. Katsokaa noihin peileihin. Tulkaa tietoiseksi siitä, missä olette ja mitä suurimmat unelmanne ovat. Tämä on unelmien aikaa.

Olette pyytäneet saada siirtyä täyteen voimaan ja teille annetaan sitä juuri nyt. Olette palaamassa omiin taivashenkenne kykyihinne ollessanne maan päällä. Kerromme teille, että te ette ole vielä aivan siinä. Ette ole siinä kohdassa, missä koko ihmiskunta voi tehdä tuon hypyn, mutta pääsette lähemmäs joka hetki. Jokaisen traagisen tapahtuman myötä näette myös sydänsuhteen luomista, mikä saa teidät harmonisoitumaan ja sallii teidän harmonisoitua energeettisesti kaikkeen ja kaikkiin tällä planeetalla. Tämä tuo maaplaneetalle rakkaus- ja luottamustason, mitä ei ole koskaan ennen ollut täällä.

Nämä ovat upeita päiviä edessänne, rakkaat ystävät. Olette ansainneet, pyytäneet ja aina tienneet, että ne tulisivat. Ja nyt ne ovat täällä. Ette olleet aivan valmiita siihen tapaan, miten ne esittäytyivät, mutta se on ollut tehokasta. Pari muuta aaltoa on tulossa, mutta otamme yhden kerrallaan. Sen sijaan että pakahdutte viime hetkellä, voitte itse asiassa päästä energian huipulle ja ratsastaa aallolla sisään.

Monet ihmiset käyvät läpi fysiologisia ja tunnemuutoksia. Alatte nähdä uusia malleja ilmestyvän esiin monilla eri alueilla. Ja kerromme teille myös, että on ollut parannusmenetelmiä, jotka estettiin tällä planeetalla. Monet niistä joita tuotiin esiin, eivät toimi samalla tavalla tässä energiassa. Olette kaikki olettaneet, että ihmiskunnan värähtelyn kohoaminen ja kehitys aiheuttivat tässä muutoksen, ja kerromme teille, että te olette estäneet tietoisesti joitain niistä.

Paljon siitä informaatiosta minkä Nicolai Tesla alun perin toi, estettiin - helppoa ja yksinkertaista. Paljon siitä mihin hän oli menossa kuollessaan, estettiin ja se kaikki on tulossa nyt takaisin. Kyse ei ole vain Teslan työstä - valtavia teknologiakehityspisaroita integroidaan nyt monien työhön täällä planeetalla ja se pääsee kohta irti. Näette monia suurempia ongelmianne, kuten saastuminen, ratkaistavan samoilla keinoilla, jotka loivat ne. Suuri osa teknologiastanne joka on aiheuttanut saastumistanne, alkaa myös puhdistaa sitä, ja se antaa teille enemmän kontrollia planeetastanne. Tämä antaa teille enemmän kykyä olla maapallon "holhooja". Pitkään aikaan ette luottaneet itseenne ollaksenne suojelijoita ja valaat ja delfiinit jotka ovat pitäneet tuota roolia hyvin pitkään, ovat nyt antaneet tuon voiman takaisin teille. Se on teillä.
 

Voimaantuminen = vapaa valinta
Ei ole määrätty ennalta, mihin olette menossa, ja tässä on osa haastetta monille teistä. Olette tottuneet etsimään polkua - nyt polkua ei ole luotu, ennen kuin jalkanne melkein osuu maahan. Omat odotuksenne luovat nyt uusia tilaisuuksia teille. Pyydämme teitä vain leikkimään. Astumaan siihen. Leikkikää sillä. Harmonisoitukaa sen kanssa. Selvittäkää tapa ilmaista intohimoanne sen kautta jollain tapaa. Näette niiden pikkupalojen harmonisoituvan, jotka ovat ennen tehneet teistä hullun. Tunnette ovia avautuvan taianomaisesti, koska aika on oikea.

Vaikka Nicolai Teslan työ olisi kehittynyt hänen lähtöpäivästään saakka, sitä ei olisi hyväksytty ihmisten keskuudessa. Teknologiajohtajat eivät saa aikaan tätä muutosta, vaan jokainen teistä ja te teette sen omassa sydämessänne. Olette avaamassa mahdollisuuksia, emmekä ole täällä osoittamassa teille tietä, vaan auttamassa teitä muistamaan, kuka olette, käyttääksenne tuon mahdollisuuden vaikuttaa valtavasti elämäänne. Joka päivä kohtaatte uusia tilaisuuksia harmoniaan. Syleilkää niitä ja tietäkää, että rytminne muuttuvat sen tuloksena.

Kuten aiemmin mainittiin, kun päästätte irti kehomallistanne, sillä saattaa olla alussa vastakkainen vaikutus kehonne painoon. Tämä on luonnollinen fysiologinen reaktio kaikkiin energiamuutoksiin. Sama pätee unirytmiin ja vaikka nukuttekin vähemmän aivan alussa, saatatte havaita tapahtuvan päinvastaista. Tämä on kaikki osa luonnollista evoluutiota, mitä käytte läpi ihmisinä. Vaikka olemmekin puhuneet joistain näistä paloista, ikään kuin ne tapahtuisivat jossain kaukaisessa tulevaisuudessa, niitä tapahtuu juuri nyt. Tätä tapahtuu. Kaikki nämä palat joista olemme puhuneet teille viimeiset 15 vuotta, alkavat laueta juuri nyt. Tästä paikasta on tulossa hyvin mielenkiintoinen. Olette liikuttaneet enemmän energiaa, mitä koskaan tiedätte.

Tiedämme, että useimmilla teistä on epäilyä itsenne osalta, ja ihmettelette, oletteko oikealla polulla. Jos vain voisimme vetää verhon sivuun sekunniksi, näyttäisimme teille sen mahtavan olennon, joka olette. Et olisi fyysisessä muodossa, jos et olisi yksi korkeimmin värähtelevistä olennoista, joka on tämän planeetan käytössä. Tämä merkitsee, että teillä on suurin tilaisuus kaikista niistä olennoista, jotka yrittävät tulla maaplaneetalle tällä hetkellä. Monet teistä halusivat olla juuri oikeassa kohdassa katsomassa ihmeen tapahtumista. Se tapahtuu. Se tapahtuu juuri nyt. Älkää odottako edes 12-12-12:ta. Avatkaa tuo ovi ja katsokaa tämän evoluution tapahtumista. Tehkää siitä omanne. Luokaa se omalla tavallanne. Asettakaa rytminne johonkin, mikä on mukava teille. Asettakaa tahtinne ja jos ette jossain kohtaa ole tyytyväinen tuohon rytmiin ja tahtiin, uskaltakaa muuttaa se.
 


Seksi ja ihmisenä olemisen teeskenteleminen
Olette nyt venymässä olentoina, jotka teeskentelevät olevansa ihmisiä. Tuo fyysinen keho sallii teidän tehdä nyt jotain uskomattomia asioita, jotka estettiin teiltä aiemmin. Kun sanoimme sanan "estettiin" jokin aikaa sitten, oli pelkoa. Tartutaanpa niihin. Te olitte niitä, jotka estivät informaation tältä planeetalta - ei kukaan muu. Te olette niitä, jotka ovat päättäneet, miten pitkälle menette. Te olette niitä, jotka ovat laittaneet liikkeeseen suurimmat muutokset, mitä millään planeetalla on koskaan tapahtunut. Katselemme, kun laitatte töppöstä toisen eteen ja saatte sen tapahtumaan. Tuntekaa tuo intohimo. Löytäkää tuo pala, tuo palapelin pala, minkä toitte Kotoa ja mitä kukaan muu ei voi kantaa. Kukaan muu ei voi ilmaista sitä niin kuin te. Tehkää siitä omanne. Älkää unohtako pitää hauskaa. Se on valtava osa ihmisenä olemisen teeskentelemistä.

Tässä on viimeinen pala, mistä kerromme teille. Kun monet rytmit muuttuvat fyysisessä kehossanne, huomaatte, että myös seksuaaliviettinne muuttaa rytmiä. Olemme puhuneet paljon seksuaalienergiasta, pitäneet jopa kurssin siitä, kun useimmat ihmiset pelkäävät omaa seksuaalienergiaansa. Planeetan historia seksuaalisuuden kätkemisessä on aiheuttanut monia ongelmia. Nyt on aika kanavoida sitä ja käyttää sillä kauniilla tavalla, millä sitä tarkoitettiin käytettävän.

Näette erilaisia muutoksia omassa fyysisessä seksuaalivietissänne. On joitain, jotka eri syistä ovat sammuttaneet sen. Saatatte huomata sen palaavan itsestään. Se on luonnollinen reaktio, sillä ihmiset ajattelevat seksuaalisuutta luonteeltaan eläimellisenä perusenergiana. Kerromme teille, ettei niin ole. Seksuaalienergia on valoa, mitä tulee Kotoa jaettavaksi kehon kautta. Kun teille tapahtuu näitä kehityksiä, omat seksuaaliyhteytenne alkavat elää. Yksikertaisesti enemmän henkeä valellaan kehoonne. Se on perusseksuaalienergiaa.

Tarkkailkaa näitä asioita. Leikkikää niiden kanssa. Etsikää tapa, millä voitte käyttää näitä tarkoituksellisesti sen sijaan, että ne pakahduttavat teidät. Tietäkää, että jokainen askel jonka otatte, on uutta polkua, ja teitä katsellaan ympäri universumia. Myös monet rodut jotka tulivat alun perin auttamaan teitä näiden fyysisten kehojen muodostamisessa, katselevat uskomattoman hämmästyneenä. Te teette sen. Hyvää työtä. Hyvää työtä.

Hyvin kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne suuresti arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Muistakaa, että pelaatte kaunista peliä, ja pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä





Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Elokuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämä on Marian Tarina


On ihmisiä, jotka aikovat levittää paljon pelkoa, epävarmuutta ja epävakautta, saadakseen ihmiset pysymään unissakävelijän tilassaan mahdollisimman kauan, koska se on näiden ihmisten intressi. Mutta muistakaa, että he eivät voi estää teitä kehittymästä. Ei ole mitään, mikä voi estää teitä, paitsi te itse. Teillä on vapaa tahto, käyttäkää sitä.



 KANAVOINTI - Himaalih/Myradees


Tämä on Marian tarina, kun hän teki avaruusalueelle astraalimatkan energiakehossaan. Sekä Maria että Manne esittävät kysymyksiä.



 Olemme tulleet herättämään niitä, jotka teistä ovat valmiita

Olemme tulleet auttamaan teitä parhaan kykymme mukaan ja muistuttamaan teille läsnäolostamme. Yritämme myös estää teitä vajoamasta kokonaan uneen. Tuntuu siltä, että ihmiskunta nukahtaa kohta ja jää junasta ja hukkaa tämän valtavan tilaisuuden, minkä siirtyminen uuteen aikaan tuo - ja puhdistumisen, mikä tapahtuu ennen siirtymää. Näemme teidät nukkuvana kansana, unissakävelijöinä jotka vaeltelevat ilman päämäärää, ilman tavoitteita. Unissakävelijöinä joilla on hyvin tuhoisa elämäntyyli, mutta erittäin suuri kapasiteetti latenttina sisällään.

Nukutte kauneusunianne, onnellisen tietämättömänä suuruudestanne ja valtavista mahdollisuuksista, joita kannatte sisällänne - onnellisen tietämättömänä kaikesta, mitä teiltä menee ohi. Kuten sanotaan: "Se ei voi satuttaa, mitä ei tiedä", toisin sanoen, ette kaipaa sitä, mistä olette tietämätön. Useimmilla ihmisillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä puuttuu, koska se mitä puuttuu, ei sovi heidän havaintoonsa todellisuudesta, ja tämä riippuu heidän tietoisuustasostaan. He ovat eräänlaisessa unissakävelytilassa, missä he eivät ole vielä herättäneet tietoisuuttaan.

Voitaisiin sanoa, että on tapahtumassa ihmiskunnan jumalaisen tietoisuuden syntymä. On vain niin, että maan päällä on hyvin harvoja, jotka ovat valmiita aloittamaan tämän synnytysprosessin - paljon harvempia kuin suunniteltiin alussa. Mutta maan päällä on ihmisiä, jotka ovat valmiita, ja he ovat niitä, jotka uskaltavat uskoa, uskaltavat avata silmänsä totuudelle, uskaltavat nähdä harhakuvien läpi ja nähdä totuuden sellaisena kuin se on. Te joilla on avoin sydän ja jotka olette avanneet intuitionne ja kykynne nähdä kolmannen ulottuvuuden maailman harhakuvien läpi. Teidän puoleenne käännymme ja teille haluamme puhua, teille jotka olette valmiita kuuntelemaan ja avaamaan silmänne ja näkemään harhamaailmanne ulkopuolelle, sen ankkalammen ulkopuolelle mikä maapallo monessa mielessä tänä päivänä on: eristetty, rakennettu ja petollinen todellisuus, millä ei ole mitään tekemistä meidän muiden kanssa kosmoksessa.
 


Maapallon kosminen eristäminen

Olette tähän saakka olleet melkein kokonaan eristettynä galaktisesta yhteisöstä ja muusta kosmoksesta, kaikista eri sivilisaatioista ja kaikesta muusta elämästä. Se on ollut teille niin sanotusti sekä siunaus että kirous. Toisaalta teitä on suojeltu paljolta, mitä tapahtuu ja mikä voisi muuten vahingoittaa teitä. Mutta toisaalta se on myös estänyt teitä kehittymästä ja luomasta korkeampaa tietoisuustasoa, mikä tulee helpommaksi, kun kohtaamisia toisten sivilisaatioiden kanssa alkaa tapahtua. Aivan kuin teitä on suojeltu toisilta sivilisaatioilta, joilla ei ole ollut hyviä aikeita, teidät on myös eristetty kaikista niistä, jotka tulevat hyvin aikein - auttamaan ja opastamaan teitä tämän vaikean siirtymäjakson ja niiden haasteiden läpi, jotka teitä odottavat ja joita jo käytte läpi.

Monille meille on ollut suuri suru, ettemme ole pystyneet auttamaan teitä enemmän. Teidän pitäisi tietää, että satoja, tuhansia, miljoonia sivilisaatiota odottaa kontaktin ottamista ja suhteiden, ystävyyden ja erilaisten vaihtojen kehittämistä teidän kanssanne. Maan ylösnouseminen viidenteen ulottuvuuteen on kovasti odotettu tapahtuma, mikä vaikuttaa kaikkiin, koko kosmokseemme.

Olemme läsnä maan päällä osallistuaksemme mahdollisimman monien herättämiseen, niiden jotka ovat valmiita siihen - valmiita totuuteen ja näkemään kaikkien harhakuvien, kaiken manipuloinnin ja kaikkien temppujen ohi. Tiedämme, että teitä pommitetaan päivittäin valheilla ja että monet ihmiset maan päällä elävät voimakkaassa kieltämisessä. Ja tiedämme sen, koska suurempi osa ihmistietoisuudesta ei ole yksinkertaisesti valmis uskomaan totuuteen. Totuus nähdään niin tuskallisena ja uhkaavana, että he tekevät kaiken voitavansa - melkein mitä hyvänsä - sulkeakseen sen pois. Siinä ei ole mitään rajaa, miten pitkälle ihmiset ovat valmiita menemään jatkaakseen kieltämisessä elämistä. Mutta millään näistä strategioista ei ole oikeasti merkitystä pitkässä juoksussa, koska eristäytymisenne on loppumassa ja se loppuu siirtymässä uuteen aikaan. Teitä ei enää eristetä ympäristöstänne. Ihmiskunnan on avattava silmänsä ja käsitettävä, että he eivät ole yksin kosmoksessa - sillä ei ole mitään muuta vaihtoehtoa.
 



Esittely

Olemme hyvin onnellisia, että olet tullut tänne puhumaan kanssamme. Olemme kaivanneet keskustelua hyvin, hyvin pitkään ja se ilahduttaa meitä kovasti. Ensimmäistä kertaa ihminen maan päältä on tullut käymään avaruusaluksellamme eetterimuodossa tällä tavalla. Meidän mielestämme olet hyvin rohkea ja vahva uskaltaessasi tehdä tämän. Tiedämme, ettei useimmilla ihmisillä ole kapasiteettia tehdä niin eikä heillä ole riittävän suurta sydäntä luottaakseen tarpeeksi ja muodostaakseen tällaisen kontaktin. Tiedämme, että teiltä vaatii paljon luottaa meihin niin, kuin sinä luotat, ja kiitämme sinua siitä. Kiitämme sinua suuresta lahjasta, jonka annat meille.
 
[Tuntuu siltä, että minua on ikään kuin kuljetettu keskustelun aikana. Yhtäkkiä tulee kirkasta. Sylinterinmuotoinen kapseli minkä alla olen ilmeisesti seissyt, nostetaan ja se häviää yläpuoleltani. Tunnen nyt olevani valtavassa hallissa, jossa on katto erittäin korkealla. Tulen jonkinlaisesta käytävästä läpi ja nyt seison alustalla keskellä hallia. Tänne tullaan vierailtaessa avaruusaluksella eetterimuodossa. He eivät salli kenenkään tulla mistään muualta ja siksi he myös tietävät tarkkaan, keitä vieraita he saavat alukseensa.

Edessäni seisoo mies, joka on puhunut minulle. Hän näyttää ihmiseltä, mutta ymmärrän, että hän kuuluu toiseen sivilisaatioon, koska tunnen hänellä olevan paljon korkeampi energiataso kuin ihmisillä. Hän on leveäharteinen, komea ja hyvännäköinen ja pukeutunut valkoiseen univormuun - valkoiset kengät, valkoiset housut ja vakoinen kauluspaita. Hän muistuttaa minusta lentokapteenia. Hänellä on lyhyet, tummanruskeat hiukset ja hyvin intensiiviset silmät, joissa on pitkät, tummat ripset. Hänen silmänsä ovat kirkkaansiniset ja näyttävät melkein hohtavilta. Hänellä luulisi olevan värilliset linssit, mutta näen, että hänen silmiensä energia johtuu korkeasta energiatasosta. Hän jatkaa puhumista minulle tummalla ja syvällä äänellään.]

Maan päällä ihmisten keskuudessa on hyvin paljon ennakkoluuloja avaruusaluksista - miltä niiden pitäisi näyttää ja keitä niiden sisälle piiloutuu - ja hyvin harvat ennakkoluulot ovat totta. Salli minun esittäytyä. Nimeni on Himaalih ja olen ryhmämme johtaja.
 


- Missä olemme nyt? Avaruusalus videolla näyttää melko pieneltä verrattuna tähän suureen halliin. Minusta ei tunnu, että olemme videolla näkemässämme avaruusaluksessa.


Se on totta ja se johtuu siitä, että olet nyt emäaluksella, missä olen ylin komentaja. Pieni alus videolla johon ensin menit ja jossa matkustit, on nyt telakoitunut emäalukseen, ja siellä olet nyt. Tämän johtuu siitä, että haluamme näyttää sinulle jotain.
 


- En oikein ymmärrä, miksi lennätitte minut fyysisessä aluksessa, kun olen joka tapauksessa eetterimuodossa, vai olenko ymmärtänyt jotain väärin?


Kaikki tämä tapahtuu oikeasti. Kaikki tämä tapahtuu todellisuudessa. Mikään tästä ei ole fantasiaa. Tämä tapahtuu tässä ja nyt, äärettömyydessä - ja siellä olet kanssani. Äärettömyydessä ei ole rajoja. Kun ilmestyit avaruusaluksellemme ensimmäistä kertaa, päätin puhua kanssasi, koska se oli erittäin tärkeä vierailu ja olimme hyvin tyytyväisiä kontaktin ottamisesta. Päätimme myös tehdä sen näin seuraavalla kerralla, kun tulisit, koska minulla oli tärkeä viesti välitettävänä sinun kauttasi sivilisaatiollesi.
 


Valmistautuminen siirtymiseen uuteen henkiseen aikaan


Sivilisaatiollanne on ns. yhdestoista hetki eli teillä ei ole paljon fyysistä, maallista aikaa jäljellä valmistautua siirtymiseen uuteen henkiseen aikakauteen. Silti on uskomattoman tärkeää, että kuitenkin valmistaudutte ja ajan puutteeseen keskittymisen sijasta keskitytte tilaisuuksiin, jotka sopivat äärettömyyteen. Menkää ajan ja paikan ulkopuolelle käydäksenne läpi tarvittavan transformaation. Valmistautuminen siihen, mitä on tulossa, on kriittistä selviytymisellenne siirtymän läpi. Uudessa ajassa teitä odottaa paratiisi, upea rakkauden, ilon ja yltäkylläisyyden paratiisi. Mutta polku sinne pääsemiseksi on vaativa ja täynnä haasteita ja tuskaa. Yllyttäisimme teitä valmistautumaan niin paljon, kuin mitenkään voitte. Teillä on täysin ainutlaatuiset mahdollisuudet tehdä se, sen valtavan ja käsittämättömän energian kautta, mitä asteittain aktivoidaan maapallolle.

Meille on yllätys nähdä, miten ihmiset jatkavat elämäänsä, ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut. He jatkavat stressaamista, kiirehtimistä, sotimista, vihaamista, ostamista - ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut. Mitä lähemmäs siirtymää pääsette, mitä enemmän siirtymäseuraamuksia ilmenee - eli enemmän haasteita joita nousee pintaan käsiteltäväksi - mitä enemmän luonnonkatastrofeja tapahtuu, sitä tiukemmin ihmiset roikkuvat fyysisyydessä, saavuttamattomassa todellisuudessa, jonka kohta jätätte. Siirtymä uuteen aikaan merkitsee jatkuvasti voimakkaampien jumalaisten energioiden ja parannuksen valtavaa tulvaa maapallolle. Tämä on osa jumalaista virtaa eikä ihmiskunta tai kukaan muu voi pysäyttää sitä - se on mahdotonta.

Jokaisella ihmisellä on vapaa tahto pysyä siinä vanhassa materialistisessa, rationaalisessa ja tasapainottomassa tavassa tarkastella elämää, mikä perustuu puutteeseen ja erillisyyteen, tai voitte avautua korkeammalle jumalaiselle todellisuusperspektiiville, mikä perustuu jumaluuteen, ykseyteen ja rakkauteen. Valitettavasti maan päällä on hyvin harvoja ihmisiä, jotka ovat tehneet jälkimmäisen päätöksen ja jotka ovat valmiita laajentamaan tietoisuuttaan riittävän korkealle tasolle, jotta pystyvät ylipäätään tekemään tuon päätöksen. Tästä olette jo hyvin tietoisia.

Vähän tyrmistyneenä olemme nähneet, miten uskomattoman hitaasti tämä kehitys on kulkenut vuosien saatossa. Mutta sanomme, että joukossanne on monia, jotka ovat valmiita ottamaan tämän päätösaskeleen, ja kun olette tehneet sen, kuljette nopeasti. Ottakaa päätösaskel ja hypätkää. Päästäkää irti harhakuvista, aineesta, vanhasta ajattelutavasta ja puutteesta. Päästäkää irti kaikista ahdasmielisistä ajatuksista kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa, rajoittavista ajattelutavoista, pelosta, erillisyydestä, ristiriita- ja puuteajattelusta ja astukaa rakkausvirtaan. Teillä on aikaa. Vaikka aikaa onkin vähän, se on harhaa - älkää unohtako sitä. Vaikka tuntuisikin siltä, että olette viime hetkellä, se on harhaa. Kun otatte tuon päätösaskeleen, astutte myös äärettömyyteen ja äärettömyydessä ei ole ajan puutetta. Teillä on tilaisuus ottaa tämä päätösaskel. Päästäkää irti ja antakaa itsenne kulkea virran mukana.

Teidän ulkopuolellanne ei ole mitään, mikä estää teitä. Se on harhaa. Kaikki ajatuksenne ulkoisista esteistä ja hidasteista ovat harhaa, mitä olette luoneet itsellenne. Olette luoneet esteiden maailman itsellenne. Maailman missä kaikki koostuu ongelmista, missä ulkoiset olosuhteet estävät teitä tekemästä, mitä haluatte. Kaikki ulkoiset olosuhteet, kaikki harha ulkoisista esteistä tulee teistä. Kun olette parantaneet ja purkaneet sisäiset esteenne, ulkoiset esteet häviävät. Ei itse asiassa ole esteitä. Tie on selvä teille.

Teillä on täsmälleen kaikki, mitä tarvitsette maan päällä saavuttaaksenne korkeamman tietoisuustilan ja ollaksenne valmis siirtymään. Olette valmiita ottamaan tuon askeleen nyt, joten ottakaa se. Ymmärrän, että voi näyttää siltä, että hyppäätte tyhjään tilaan - ymmärrämme sen täysin. Että tuntuu siltä, kuin seisotte korkealla kallionkielekkeellä ilman laskuvarjoa, ilman turvaverkkoa ja vain hyppäätte - ettekä näe edes pohjaa, seisotte niin korkealla. Ymmärrämme, että voi tuntua siltä, mutta lupaamme teille, että siipenne kantavat teitä. Ja olemme kaikki täällä auttamassa teitä.
 


Todellisuuden "tähtien sodat"


Ihmettelette, mitä kaikki nämä avaruusalukset tekevät maan päällä, miksi ne ovat tulleet luoksenne. Kerron miksi. Olemme tulleet muistuttamaan teille sisäisestä jumaluudestanne. Sen olemme tulleet sanomaan, jokainen meistä - riippumatta niistä ulkoisista aikomuksista, joita alusten olennoilla saattaa olla, se on meidän kaikkien tehtävä jollain tasolla: muistuttaa teitä omasta jumaluudestanne. Ja meitä on monia. Voin kertoa teille, että taivaalla alkaa olla tungosta. Tietäkää, että teemme itsestämme näkyviä vain halutessamme. Voimme liikkua täysi näkymättömästi ympäri maapalloa, joten useimpia meistä ette koskaan näe.
 


- Voisitko kertoa meille lisää kansastasi ja mistä tulette?


Tulemme planeettajärjestelmästä nimeltään Myradees. Se sijaitsee Linnunradan koillisosassa maasta katsottuna ja on osa teille tuttua Linnunrataa. Olemme rauhanomainen ja valaistunut sivilisaatio, jolla on ihmisen ulkomuoto. Näytämme aivan teiltä. Voisin helposti kulkea kadulla maan päällä kenenkään reagoimatta siihen. Ainoa ero on, että olemme saavuttaneet korkean tietoisuustason.

Planeettajärjestelmämme perustuu ykseysajatteluun ja elämme sydänchakra avoimena eli elämme rakkaudessa, rauhassa ja totuudessa. Sivilisaatiomme on rakennettu yltäkylläisyyden ja rakkauden periaatteille. Elämme yltäkylläisyydessä, missä on kaikkea tarpeeksi kaikille. Keskuudessamme ei ole ehdottomasti mitään taipumusta sotaan tai väkivaltaan. Kasvoimme siitä ulos kauan sitten. Omistamme paljon energiastamme matkustamiseen ympäri kosmosta, enimmäkseen Linnunradalla, auttaaksemme muita sivilisaatioita, jotka eivät ole päässeet yhtä pitkälle henkisessä kehityksessään, auttaaksemme heitä kohottamaan tietoisuuttaan. Voitte nähdä meidät myös eräänlaisina Galaktisen liiton lähettiläinä ja meillä on aktiivinen rooli yhteistyössä, mitä tapahtuu galaktisella tasolla liiton eri sivilisaatioiden kesken.
 


- Missä emäalus on nyt, olemmeko lähellä maata?


Kyllä, olemme aurinkokunnassa. Olemme lähellä Venusta, kierrämme tällä hetkellä Venusta.
 
[Hänen vieressään seisoo robotti, jonkinlainen palvelija. Sillä on neliömäinen ihmismuoto ja se on tehty metallimaisesta materiaalista. Sillä on keltaiset hehkuvat silmät. Se saa minut ajattelemaan Star Wars -elokuvia, jotka olemme äskettäin katsoneet. Robotti pitää kummallista ääntä hengittäessään - tai mitä se sitten tekeekin, niin jokin kummallinen ääni jatkuu (sanoo Maria ja nauraa). Himaalih jatkaa puhumista.]

Käytämme robotteja työssämme avaruusaluksella ja emäaluksella. Ne esittävät tärkeää roolia, erityisesti aluksen korjaus- ja ylläpitotyössä. Ne tekevät kaiken työn aluksella ja menevät aluksen osiin, joissa ei ole happea. Suurta osaa siitä, mitä näette elokuvissanne, inspiroi todellisuus, vaikkakin niissä on hyvin ihmismäinen versio ulkoavaruudesta ja yhteistyöstä eri sivilisaatioiden välillä. Se mitä Star Wars -elokuvissa tapahtuu, ei liity paljon todellisuuteen siinä mielessä, ettei ole läheskään niin sotaisaa ja kaoottista kuin niissä kuvataan. Kuitenkin monet yksityiskohdat ovat todellisuuden mukaisia, kuten rotujen, avaruusalusten, planeettojen, sivilisaatioiden ja erilaisten teknisten ratkaisujen ulkoinen vaikutelma.

Toisaalta, eri sivilisaatiot on kuvattu hyvin sotaisina ja ihmismäisinä tavalla, mikä ei ole totta. Tietysti on muitakin sotaisia sivilisaatioita, joilla on matala tietoisuustila - ei ainoastaan maa ole sellainen. Mutta Galaktinen liitto on yhteistyötä korkealle kehittyneiden sivilisaatioiden välillä, jotka ovat päässeet eroon sotaisista taipumuksistaan kauan sitten. Voitaisiin sanoa, että se kuuluu lapsuuteen ja sivilisaatiot kasvavat siitä ulos varhaisessa vaiheessa.

Galaktisella tasolla tapahtuva yhteistyö on hyvin rauhanomaista ja on erittäin harvoja laseraseita ja erittäin vähän ampumista vastoin sitä kuvaa, mikä annetaan maan päällä sellaisissa elokuvissa kuin Star Wars, televisio-ohjelmissa, videopeleissä jne. Sillä on hyvin vähän tekemistä todellisuutemme kanssa. Jedi-soturien todellisella vastineella ei ole käyttöä valosapelille, vaan kyvylle loistaa rakkautta ja valoa ja olla yhtä oman voimansa kanssa. Niin toimitaan, kun matkustellaan eri sivilisaatioissa ja autetaan luomaan rauhaa, välitetään eri konflikteissa ja luodaan uusia ratkaisuja parantaen kaikki tasapainottomuudet ja tukokset, joita on galaksimme eri osissa. Työmme liittyy hyvin vähän sotaan ja erittäin paljon rakkauteen, ymmärrykseen, tasapainoon ja jumalyhteyteen.
 


Teillä on jo kaikki tarvitsemanne


Haluaisin lopettaa antamalla teille joitain hyviä neuvoja. Saakaa vahvuutta sisältänne. Siellä kannatte kaikkea, mitä tarvitsette. Saakaa vahvuutta Äiti Maastanne. Älkää etsikö vastauksia itsenne ja maapallonne ulkopuolelta. Kaikki mitä tarvitsette, on tässä ja nyt. Vastaus lepää hetkessä, läsnäolossanne nyt. Menkää syvälle itseenne. Menkää syvälle maanne sisäytimeen. Sieltä löydätte vahvuuden ja vastaukset. Tulemalla yhdeksi Äiti Maan kanssa, tulemalla yhdeksi pyhän feminiinijumaluuden kanssa, yhdistytte taas sisäiseen vahvuuteenne ja pystytte nostamaan itsenne korkeampaan tietoisuustilaan. Tämä on se tapa.

Unohtakaa kaikki, mitä olette kuulleet, kaikki nämä ja nuo menetelmät. Ne johtavat vain harhaan ja saavat teidät kadottamaan polttopisteen. Ei ole mitään salaisia tekniikoita, joita teidän täytyy käyttää. Teidän ei tarvitse mennä millekään kalliille kurssille tai lausua mitään tiettyjä sanoja. Kaikki on hyvin yksinkertaista. Vahvuus löytyy läsnäolosta nyt. Se on sisällänne, yhteydessänne Äiti Maan pyhään sisukseen. Sieltä teidän täytyy etsiä ja sieltä löydätte. Älkää antako sen harhakuvan huijata, että suurimpien totuuksien on oltava monimutkaisia ja mahdottomia tajuta. Niin ei ole. Suurimmat totuudet ovat yksinkertaisimpia. Näistä sanoista joita olen juuri puhunut, löydätte kaiken tarvitsemanne. Teidän ei tarvitse katsoa muualta kosmoksesta, koska kaikki tarvitsemanne on sisällänne ja Äiti Maan sisäytimessä. Aloittakaa sieltä.

Tämä on vastaus kaikkiin kysymyksiinne ja kaikkiin pulmiinne maan päällä. Kaikki mitä etsitte, löytyy sieltä. Ratkaisu kaikkiin konflikteihinne, energian ja veden puutteeseenne, luonnonkatastrofeihinne - kaikki etsimänne vastaukset löytyvät juuri siitä, mitä juuri sanoin, ei mistään muualta. Kaikki tieteelliset tutkimuksenne, kaikki kilometritolkulla kirjoitetut artikkelinne, kirjanne, televisio-ohjelmanne ja elokuvanne, kaikki laboratoriotestinne, kaikki konferenssinne ja rakennuksenne - kaikki nämä ovat ulkoista kosmetiikkaa ja roskaa. Ne ovat harhakuvia, jotka olette luoneet estääksenne itseänne näkemästä totuutta. Totuus on siellä, se on aina ollut ja se odottaa teitä. Pudottakaa kaikki, mitä on käsissänne, ja menkää itseenne. Menkää Lähteeseen. Lakatkaa häiritsemästä itseänne kaikella tarpeettomalla kiistelyllä, mikä ei mitenkään liity teihin, mikä ei johda mihinkään. Kannatte sisällänne kaikkia tarvitsemianne vastauksia. Silloin kun olette sisäisessä lähteessänne, kun avaatte oven siihen, saatte pääsyn aivan kaikkeen, mitä tarvitsette.

Tämä työ teidän on tehtävä. Se vaatii keskittymistä ja läsnäoloa nyt. Teidän on alettava kuoria. Kuorikaa pois kaikki tarpeeton hölynpöly elämästänne, kaikki harhakuvat - kaikki mikä häiritsee teitä ja saa teidät kadottamaan fokuksenne ja hukkaamaan elämänne merkityksettömiin asioihin, jotka eivät ole yhtään oleellisia. Elätte ylösalaisessa maailmassa, missä kaikki tärkeä on unohdettu sen eduksi, millä ei ole mitään merkitystä - nippelitietoa ja rihkamaa. Ihmiselämä maan päällä on ahdettu täyteen nippelitietoja ja rihkamaa. Haluaisin innostaa teitä uskaltautumaan ulos tyhjään ilmaan. Leijumaan tyhjään tilaan, missä ainoa löytämänne asia on te itse ja läsnäolo ehdottomassa nyt-hetkessä. Siellä voitte avata oven omaan sisäiseen lähteeseenne ja tulla siksi äärettömäksi jumalaiseksi olennoksi, mikä olette.

Tietäisittepä vain, miten paljon aikaa ja energiaa on kulutettu teidän saamiseksi uskomaan, että kaikki nämä videot ja valokuvat avaruusaluksistamme, ovat väärennöksiä. Tämä johtuu siitä, että maan päällä on niitä, jotka eivät halua teidän heräävän ja jotka eivät halua teidän näkevän todellisuutta ja käsittävän totuutta. He tekevät kaiken voitavansa viivyttääkseen heräämistänne mahdollisimman pitkään, estääkseen teiltä jumaluutenne heräämisen. Haluaisimme kannustaa teitä ennen kaikkea käyttämään intuitiotanne ja sydäntänne, kun erottelette, mikä tuntuu oikealta ja mikä väärältä, ja olemaan uskomatta kaikkea, mitä näette ja kuulette. Antakaa intuitionne päättää, mikä tuntuu todelta ja oikealta ja mikä tuntuu epätodelta.

On ihmisiä, jotka aikovat levittää paljon pelkoa, epävarmuutta ja epävakautta, saadakseen ihmiset pysymään unissakävelijän tilassaan mahdollisimman kauan, koska se on näiden ihmisten intressi. Mutta muistakaa, että he eivät voi estää teitä kehittymästä. Ei ole mitään, mikä voi estää teitä, paitsi te itse. Teillä on vapaa tahto, käyttäkää sitä. Ottakaa tuo askel. Vaikka tuntuisikin siltä, että putoatte suoraan tyhjään ilmaan, muistakaa, että odotamme täällä teitä. Te ette ole yksin, te ette ole koskaan yksin. Rakastamme teitä.
 
[Hän tuo kätensä yhteen ja nyökkää päätään hieman osoittaakseen, että hän on valmis. Valo on himmennetty huoneen seinistä vierailuni aikana ja saan tunteen, että se on estämään minua keskittymästä yksityiskohtiin ja aluksen koristeluun - minun on sen sijaan keskityttävä tapaamiseen Himaalihin kanssa. Hän tuo minut valtavan seinän luo, minkä edessä seisomme. Hetkessä koko seinä muuttuu jättimäiseksi ikkunaksi, kuin avaisi television. Ikkuna on noin 5-6 metriä korkea ja 10 metriä leveä. Sen läpi katson avaruuteen. Olen täysin lumoutunut, se on uskomattoman kaunis. Näen myriadeja tähtiä, planeettoja ja aurinkokuntia - ja näen, että liikumme avaruuden halki. Kaikki tuntuu paljon läheisemmältä kuin tuijottaessa taivasta maasta tai katsoessa kuvia Linnunradasta. Saan erittäin voimakkaan tunteen, ettemme oikeasti ole yksin, ja minun on erittäin vaikeaa tällä hetkellä ymmärtää, miten olemme koskaan voineet luulla jotain niin naurettavaa, että olemme yksin kosmoksessa.]
 
Lopetamme kiittämällä Himaalihia viestistä ja siitä, mitä hän on näyttänyt meille.







Himaalihia kanavoinut Maria Bertram ( www.motherearthnetwork.net)
27.12.2010 (Julkaistu 5.8.2011)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine