perjantai 30. syyskuuta 2011

GAIA-PISTEEN AKTIVOINTI - UUSI ENKELICHAKRA

Aika on nyt, kun muinaiset pyhät teknologiat, arkkienkelien mystiset ja taianomaiset pyhien voimien kirjastot jatkuvasti paljastuvat teille. Kun heräätte, korkeampi itsenne tuo esiin muistikuvia. Olemme yhtä kanssasi.

Gaia-piste on Jumalkoodimeridiaaneista, jumalainen erivapaus Luomislähteen Sinisen säteen ja Shekinan sukulinjasta. Tämä enkeli-ihmispäivitys tasapainottaa sähkömagneettitaajuuden kehossasi Gaian/Maan Kristus-sydänverkkoon pyhän sukulinjasi ja Lähdeyhteytesi kautta, jotta voit ylösnousta sujuvasti ja vaivattomasti. Tämä on tasapainokeskipisteesi Maan kanssa ja se toimii voimakkaana suojana, kun verhot ohenevat vuoden 2012 aikana ja sen jälkeen, koska se vahvistaa ydinolemustasi kehossa.

Tietyt sielusukulinjat on koodattu harmonisoimaan ja parantamaan ihmisgenetiikan tietyt osat, Jumalkoodeille heräämiseksi ja uuden valoaikakauden tuomiseksi maan päälle. Tästä syystä jotkut sukulinjat eivät tunne yhteyttä tiettyyn informaatioon ja toisista se on merkittävää.

Siniset säteet, monet valonkantajat ja tähtisiemenet ovat tulossa herkemmiksi sähkömagneettitaajuuksille ja planeetan evoluutioprosessille. Tämä lisää energiakentän ja hermojärjestelmän stressiä, mikä saa ultraherkät "empaatikot" olemaan ei-läsnä kehossaan ja heillä on enemmän levottomuutta, mikä avaa heidän kenttänsä negatiivisille kiinnikkeille.

Gaia-piste laittaa sinut jumalaiseen voimaan korkeamman sydämen ja kehon tasapainokeskipisteen kautta, mikä aktivoituu tähtiportiksi luomislähteeseen ja vie seuraavalle ylösnousemustasollesi.

Tärkeä huomautus ultraherkille empaatikolle: yhdistyessäsi Gaian Kristus-sydänverkkoon et nappaa itseesi Maan ylösnousemusprosessin muuntumisenergioita. Se voi aiheuttaa pakahtumisen ja pelon tunteita, koska tämä voi olla pelote olla olematta täysin läsnä kehossa, maadoittuneena ja harmoniassa Gaian sydänverkon kanssa, mutta seuraavalle värähtelytasolle nouseminen on kehon värähtelytaajuuden nostamista Maan ollessa tuki ja liittolainen.

On merkittävää myös muistaa, että autoit luomaan Gaian Kristus-sydänylösnousemusverkon ennen rappeutumisen aikaa ja puuttumista alkuperäiseen jumalaiseen suunnitelmaan. Pyhä jumalainen DNA-jälkesi on Kristus-sydänverkossa, jotta heräisit ja auttaisit Gaian ja ihmiskunnan uusien valokoodien vakaudessa. Näin voit olla täällä planeetalla - muuten korkeampi valotaajuutesi ei voisi sietää sitä geeniyhteydettömyyttä Jumalaan ja lähteeseen ja vääristymää kehossa, mitä usein kutsutaan lankeamiseksi armosta. Tästä syystä tulitte - tähtivalo-olentojen ja enkelikunnan massaruumiillistuminen kaikista universumisesta - palauttamaan Jumal-DNA:n suuren aikakausivaihdoksen aikaan. Kun vakautatte taajuutenne, luotte toisille ja itsellenne maadoittuneen Jumalvalon perustan ja värähtelyalustan, mille rakennetaan yhdistyen korkeampiin ulottuvuuksiin, taivaaseen ja Jumalmieleen Luojalähteen kautta.

Gaia-piste, "uusi enkelichakra"
- helpottaa ylösnousemusoireita
- selvittää energiakäännökset ja juoksuttaa energiaasi eteenpäin
- transformoi negatiivisuutta
- suojelee henkiolentojen kiinnittymiseltä
- laittaa sinut kehoosi ja jumalaiseen voimaasi
- helpottaa ja tasapainottaa ultraherkkyyttä maanmuutoksille
- harmonisoi sähkömagneettitaajuutesi
- vakauttaa aidon olemuksesi tulevien energiamuutosten aikana
- harmonisoi ylivoimaiset energiat
- antaa voimaa keskittymisellesi
- vähentää ADD:tä
- selvittää levottomuutta ja stressiä
- yhdistää rakkauden avulla pyhään sukulinjaasi ja "minä olen" -Jumal-DNA:han
- aktivoi jumalaisen alkuperäisen lähdesuunnitelman
 


Gaia-pisteen, enkelichakran aktivointipäivitys 


1. Ajatustesi ja korkeamman mielesi harmonisointi korkeampaan sydämeesi 
Laita seisoessasi toinen käsi kolmannen silmän ja toinen korkeamman sydämen päälle. Hengitä ja harmonisoi nämä energiakeskukset, aisti ja tunne kahdeksikon yhdistävän kolmannen silmäsi ja korkeamman mielesi korkeampaan sydämeesi. Sano: "Harmonisoin korkeamman mieleni ja ajatukseni korkeampaan sydämeeni. Olen rauhassa ja läsnä."
 

2. Yhteyden muodostaminen 
Kun olet harmonisoinut kolmannen silmän korkeampaan sydämeen, sano:
"Yhdistyn korkeampaan itseeni,
Jumalaan, auringon kautta,
pyhän sukulinjaani
luomislähteeseen."
 

3. Paikanna ja aktivoi Gaia-pisteesi 
Paikanna Gaia-pisteesi, mikä on noin 5-6.5 cm suoraan navan yläpuolella. Teidät löytäneesi sen, koska se voi olla herkkä ja on intuitiivinen tunne löytämisestä. Laita käsiesi sormet yhteen ja laita ne "pystyyn" Gaia-pisteeseesi. Sano: "Juoksutan nyt kaikkia energioitani eteenpäin." Hengitä ja tunne tulevasi tasapainoon. Saatat tuntea kehosi nojautuvan eteenpäin tai jonkin muun merkin siitä, että energiasi liikkuvat eteenpäin - tarkoittaen, että olet jumalaisessa virrassa Lähteen kanssa. Sano: "Ankkuroin henkihengitykseni, olen olemukseni keskuksessa ja elämäni on tasapainossa. Aktivoin Gaia-pisteeni, uuden enkelichakran." Hengitä syvään.
 

4. Yhdistyminen Gaian sydänverkkoon 
Laita kätesi osoittamaan kohti maata, ankkuroituen Gaian Kristus-sydänverkkoon ja yhdistyen ylösnousseeseen Kristus-itseesi, jumalaiseen alkuperäiseen suunnitelmaasi Gaian sydänverkossa. Olet nyt yhdistynyt pyhään kiertoon Maan Kristus-sydänverkossa korkeamman itsesi kanssa, kehosi pyhän sukulinjan kautta, pyhän sydämesi ja Lähteesi kautta.

Gaia-piste on jumalainen erivapaus, mikä auttaa Gaiaa ylösnousemuksessa, kun ankkuroit ydinhenkiolemuksesi kehoon ja aktivoit jumalaisen alkuperäisen suunnitelmasi Maan Kristus-sydänverkossa.

Aika on nyt, kun muinaiset pyhät teknologiat, arkkienkelien mystiset ja taianomaiset pyhien voimien kirjastot jatkuvasti paljastuvat sinulle. Kun heräät, korkeampi itsesi tuo esiin muistikuvia. Olemme yhtä kanssasi.

Katso aktivointivideo täältä




Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shakinaspeaks.com )
27.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine







AURINGON VAIKUTUKSET / ÄITI MAA

Mitä tyynempi, hiljaisempi, rauhallisempi, levänneempi ja tasapainoisempi olette, sitä immuunimpi olette auringon (tai minkä tahansa energiamuutoksen) huonoille vaikutuksille.

Näinä päivinä on suunnattu paljon huomiota ja huolta aurinkoon. Auringonpurkaukset, auringonpilkut, koronan massapurkautumiset jne. Ikään kuin tämä toiminta olisi uutta, vaikka todellisuudessa sitä on tapahtunut aina. Se voi olla aktiivisempaa, tavallisempaa, intensiivisempää kuin aiemmin, mutta aurinko yksinkertaisesti säätelee itseään kuten aina ennenkin.

Tämä auringon aktiivisuus voi olla huolestuttavaa teknologianne kannalta. Elätte niin kummallisessa maailmassa, että mikä tahansa häiriö satelliittijärjestelmissä voi aiheuttaa sekasortoa. Kaikenlaisia hankaluuksia, toimintahäiriöitä ja täydellistä sulkeutumista tapahtuu, kun aurinko toimii liikaa. Se häiritsee kommunikointia, GPS-järjestelmiä, sähköä - vain muutamia mainitaksemme. Olette niin riippuvaisia näistä asioista, että pelkkä ajatus auringon aiheuttamista häiriöistä levittää paniikkia ympäri maailman.

Olkaa vakuuttuneita, että pysymme erossa teknologisesta puheesta, sillä teknologialla ei ole meille mitään merkitystä. Olemme paljon huolestuneempia teistä.

Oletko huomannut mitään erilaista itsessäsi (ja muissa), kun aurinko "toimii"? Jaksoja (yleensä muutamia päiviä), kun sinuun näyttää iskeneen kömpelyyskohtaus - missä ovenkarmit näyttävät liikkuvan omalta paikaltaan tai jotenkin kutistuvan - kun kärsit selittämättömästä migreenistä tai päänsärystä, pahoinvoinnista (myös oksentelua), kun sinulla on vaikeuksia keskittyä tai säilyttää informaatiota, kun helposti ärsyynnyt, olet kärsimätön tai loukkaannut (itket tai olet surullinen ilman mitään syytä)?

Aivan kuin teihin vaikuttavat kuun vaiheet, teihin vaikuttavat myös auringon luonnolliset toiminnat ja kaikki ympärillänne. Sen ei pitäisi tulla oikeastaan yllätyksenä, koska olette aina reagoineet sen vaikutuksiin. Ette ehkä vain ole tiedostaneet sitä.

Nyt on niin, että sinusta tulee virittyneempi. Et ehkä vielä pysty saamaan tolkkua tuosta signaalista. Anna sille vain aikaa. Ole kärsivällinen ja lempeä. Lopulta pystyt ns. purkamaan viestien salauksen.

Teillä kaikilla on erilainen korva, joten sama signaali voidaan tulkata erilaiseksi riippuen siitä, kuka olette.

Esimerkiksi, kaikki teistä eivät koe kaikkia yllä lueteltuja oireita. Mutta jotkut kokevat. Ja jotkut teistä tuntevat auringon vaikutukset vielä eri tavalla.

On ollut melko aktiivinen aurinkoviikko. Olemme keskittyneet enimmäkseen aikaan yksin ja hiljaiseen (teknologiattomaan) aikaan. Teimme tämän syystä.

Nimittäin mitä tyynempi, hiljaisempi, rauhallisempi, levänneempi ja tasapainoisempi olette, sitä immuunimpi olette auringon (tai minkä tahansa energiamuutoksen) huonoille vaikutuksille. Koette silti vähän epämukavuutta ja tiedätte sen tapahtuvan, koska ette tunnu ihan omalta itseltänne hyvin tietyllä tavalla. Ette kuitenkaan lamaannu täysin.

Esimerkiksi, Viestintuoja oli melko levännyt tällä viikolla ja hän oli hyvä käsittelemään työn aiheuttamaa ulkoista stressiä (tekijöitä joita hän ei voinut kontrolloida), joten vaikka migreeni ja pahoinvointi olivat epämiellyttäviä ja hänellä oli vähän vaikeuksia keskittyä (ja kaikki sähkölaitteet temppuilivat hänelle ja hänellä oli nakkisormet), se oli silti yksi hänen parhaista massakoronapurkauspäivistään tässä maaelämässä.

Kuitenkin muutama viikko sitten hänen työnsä oli äärimmäisen stressaavaa, joten hän oli hyvin kireä, hänen oli vaikea nukkua eikä hän ollut ahkera meditoiman ja käymään luonnossa, koska hän tunsi tasapainottomuutta. Sitten kun auringonpurkaus iski Maahan tuolloin (hän aistii auringon aktiivisuuden sekä tapahtuessa että sen osuessa tähän planeettaan), hänen migreeninsä ja pahoinvointinsa oli sietämätöntä, hän oksenteli … Vaikka se alkoi yön aikana, se kesti 5-6 tuntia päivän aikana. Se ei ollut kivaa.

Kuitenkin hän tiesi, mitä tapahtui, sillä se oli noin viides tai kuudes kerta tänä vuonna, kun hän oli näin "sairas". Hän tiesi syyn ja miksi oireet olivat niin pahat. Hän tiesi myös, että fyysiset sairaudet olivat ilmentymä jostain muusta - eräänlaista puhdistumista, prosessointia, parantumista, kukoistamista. Niinpä hän antautui sille, mitä oli, vaikka se tuntui kuolemalta.

Nimittäin puhdistumisen ollessa ohi hän on uupunut mutta ok. Hän voi nousta sängystä, avata jääkaapin ja syödä tavallisen aterian, viimeistellä sen jälkiruualla ja kaikki maistuu upealta ja pysyy sisällä. Hän on myös riittävän hyvänvointinen tehdäkseen asioita - vaikka hän tunteekin fyysistä heikkoutta, hänen henkensä tuntuu kohonneen.

Hänelle on ilmiselvää, ettei kyse on viruksesta tai ruokamyrkytyksestä, koska se tuntuu niin erilaiselta. Hän tuntee itsensä ja kehonsa melko hyvin ja pystyy erottamaan "luonnollisen" sairauden ja auringon aiheuttaman (tai minkä tahansa "energeettisen" vaivan").

Uudet kehoreaktionne planeettojen ja universumin luonnollisiin energiasykleihin on yksi syy, miksi muistutamme teitä hidastamaan, tekemään vähemmän, olemaan yksin, meditoimaan, kytkeytymään irti …

Sillä suuri itsetuntemus on elintärkeä navigoimiseen onnellisesti ja turvallisesti tässä uudessa energiassanne ja maailmassanne.

Kyllä, voitte tilata avaruustiedotteita, jotka kertovat teille, milloin auringolla on toimintapäivä, mutta itsetuntemuksen kera niiden pitäisi palvella vain vahvistuksena siitä, minkä kehonne jo tietää.

Tämä astianne kertoo teille kaiken, mitä teidän tarvitsee tietää - mitään paristoa, sähköä tai internet-yhteyttä ei vaadita. Tarvitsette vain aikaa osataksenne sen ainutlaatuista kieltä.

Eläminen harmoniassa itsenne kanssa sekä mahdollisemman lempeänä itsellenne auttaa teitä pysymään vakaana, vaikka mikä heiluttaisi tätä maavenettä (sisäisesti tai ulkoisesti).

Itsetuntemus on kuin voimakas henkilökohtainen suoja auringon aktiivisuutta ja kaikkea maailmassa tapahtuvaa vastaan. Sitä ei vain voi ostaa, se on hankittava - ajan kanssa.

Tässä on kaikki.

Paljon valoa ja rakkautta kaikille.



Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
29.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine





maanantai 26. syyskuuta 2011

MAAILMAN VOIMAPISTEET

Nämä energialinjat joita kulkee planeettanne keholla, ovat samanlaisia kuin meridiaanilinjat, joita kulkee omalla kehollanne.



Hei, tässä on Germane. Tänä iltana puhumme planeetan energiasta ja alueista, joita kutsutaan voimapisteiksi. Ensimmäiseksi aiomme kuvata, miksi voimapisteitä on olemassa. Teemme tämän käyttäen analogiaa.

Planeettanne energia on kuin kangas. Kuten tiedätte, kankaassa on monia värejä, ja värit on kudottu yhteen tavalla, mikä muodostaa kuvion. Katsoessanne tätä kankaan kuviota ette välttämättä ole tietoisia yksittäisistä kuiduista. Ryhdyn tästä taiteelliseksi havainnollistaakseni asiaytimen. Taas kerran, tämä on esimerkki eikä tilanne oikeasti näytä täsmälleen tältä. On eri energialinjoja, joita kulkee ympäri planeettanne ja joilla on eri ominaisuuksia. Kuvitelkaa, että jokainen näistä eri väreistä edustaa eri energialaatua ja kuvitelkaa, että tämä kankaan kappale on kiedottuna planeettanne kaltaisen pallon ympärille. Nämä energialinjat kulkevat niin, että ympäri planeettanne eri laadut tai värit on edustettuna. Nyt meillä on vain kolme väriä [käyttämässämme kuviossa]. Jos saisimme valita, olisi paljon enemmän värejä, mutta saatte ajatuksen.
 


Maan meridiaanikangas 
Nämä energialinjat joita kulkee planeettanne keholla, ovat samanlaisia kuin meridiaanilinjat, joita kulkee omalla kehollanne. Niinpä esimerkiksi joku voisi olla planeettanne alueella, missä sininen ja punainen lanka risteävät. Hän voi sitten kulkea planeettanne toisen osaan, missä sininen ja punainen linja risteävät. Hän huomaa, että energialaatu kummassakin paikassa on hyvin samanlainen. Tämä johtuu siitä, että risteävät energialinjat ovat lähes identtisiä kummallakin alueella. Tämä saa aikaan energiayhtäläisyyttä ympäri planeettaanne.

Harmonisen yhdentymisen aikaan monet teistä menivät planeetan eri energiakeskuksiin. Vuonna 1987 oli kaksi päivää, joita kutsuttiin Harmoniseksi yhdentymiseksi. Se oli aikaa, jolloin planeettanne kulki energiaportin läpi toiseen evoluutiovaiheeseensa. Monet ihmiset planeetalla tulivat tietoiseksi halustaan mennä johonkin energiakeskukseen kokemaan tätä Harmonista yhdentymistä. Ja niin sadat ihmiset ympäri maailmaa kerääntyivät joihinkin pääenergiapisteisiin, kuten Egypti, Peru ja Jukatan. Toiveena oli, että jos riittävästi ihmisiä kerääntyisi näihin merkittäviin energiapisteisiin, pystyttäisiin muuttamaan planeetan tietoisuutta.

Koska nämä linjat ovat kuin kehonne meridiaanipisteitä, niin silloin kun laitetaan energiaa linjan yhteen osaan, vaikutetaan planeetan kaikkiin alueisiin, jotka ovat yhteydessä tähän linjaan. Se on tavallaan kuin Shiatsu-ajatus. Kun mennään yhteen energiakeskukseen ja tehdään tietoisuustyötä, se on kuin paineen aiheuttamista planeetan akupunktiopisteeseen ja näin energia vapautuu planeetalla. Siksi hyvin monet ihmiset matkustavat voimapisteisiin. Energia siellä ei ainoastaan aktivoi yksilöä, vaan hän palvelee myös planeettaa kokonaisuutena.

Niinpä voitte kuvitella, että ihmisryhmät jotka ovat sijoittuneet strategisesti planeetan pääenergialinjojen varrelle, voivat itse asiassa saada aikaan koko energiamuutoksen. Näin tapahtui Harmonisen yhdentymisen aikana. Energia jonka luomisen osana te kaikki olitte, muutti planeetan energiaa. Ihmisten ei tarvinnut olla tietoisia Harmonisesta yhdentymisestä palvellakseen, sillä jokainen ihminen planeetalla oli oikeassa paikassa, oikeaan aikaan, missä tahansa heidän täytyikin olla tuolla aikajaksolla 1987. Joidenkin ihmisten oli oltava tietoinen Harmonisesta yhdentymisestä niin, että he voisivat tehdä matkan voimapisteisiin, mutta energiaa tarvittiin ympäri planeettaa, joten monet teistä jotka eivät olleet tietoisia Harmonisesta yhdentymisestä, olivat joka tapauksessa aivan oikeassa paikassa.

Tuona aikana planeetalle säteilty energia sai aikaan valtavan muutoksen. Asiat joita olette nähneet sen jälkeen, kuten Berliinin muurin kaatuminen ja kommunismin hajoaminen Venäjällä, ovat kaikki tulosta energiasta, mitä te kaikki olette laittaneet massatietoisuuteen muutoksen aikaansaamiseksi, mukaan luettuna Harmoninen yhdentyminen. Teille jotka olette uteliaita, niin ajankohta oli 16.-17.8.1987. Kun matkustatte voimapisteisiin tänä päivänä, teette saman kuin nuo ihmiset Harmonisen yhdentymisen aikana. Autatte vapauttamaan painetta ja energiaa planeetalla sekä aktivoitte itseänne.

Toinen asia jota haluaisimme selittää vähän enemmän, liittyy siihen, miksi menette planeetan yhdelle alueella ja sitten toiselle alueelle ja ne näyttävät hyvin samanlaiselta energialtaan. Esimerkiksi Ohitossa, Japanissa oli äskettäin kolmen päivän kanavointityöpaja. Monet osallistujat olivat olleet Perun matkalle viime vuonna. Jotkut ihmiset kommentoivat, että lähellä Ohitoa oli samaa energiaa kuin Machu Picchussa. Syynä siihen on energialinja.

Sanotaan, että yläaluetta tässä edustaa Ohito. Se on alue, missä punainen ja sininen linja risteävät. Ja sanotaan, että tämä alempi X edustaa Machu Picchua. Tämä on myös alue, missä punainen ja sininen linja risteävät, joten energiaolosuhteet ovat hyvin samanlaiset. Tarkkanäköinen voisi mennä kumpaankin paikkaan ja tuntea tuon samanlaisen energian. Ette kuvittele tätä tyhjästä. Aistitte hyvin todellisen energiayhteyden.

Olemme puhuneet kehon chakroista. Maapallossa on myös chakroja. Planeetan evoluution aikana nämä paikat ovat vaihtuneet. Ne muuttuvat aina jatkuvan tasapainon ylläpitämiseksi. Niinpä kerromme teille planeetan chakrojen ja pääenergiakeskusten välisestä korrelaatiosta.
 

Maan chakrat 
Ensimmäinen chakra kehossanne, juurichakra, korreloi maailmanne alueen kanssa, jota kutsutaan Siinai-vuoreksi. Taas kerran, nämä tietyt alueet muuttuvat ajan myötä planeetallanne. Kuitenkin tämä on ollut melko muuttumaton. Juurichakra on ollut Lähi-idän alueella ihmiskunnan alusta saakka. Ajan kuluessa se on vaihtanut paikkaa Lähi-idässä, mutta se ei ole todellisuudessa kulkenut kovin pitkälle. Sieltä planeettanne perusenergia säteilee. Juurichakran laadut liittyvät selviytymiseen ja tämä on lähellä paikkaa, missä sivilisaation syntyminen tapahtui. Integroitumattomassa yhteiskunnassa, kuten omanne, on usein yleistä, että planeetan juurichakra on alueella, missä on paljon pelkoa. Se on myös alue, missä on usein paljon konfliktia. Ja tietysti tuolla planeettanne alueella on ollut hyvin paljon konfliktia ihmiskunnan alusta saakka. Sitten kun konfliktienergia Lähi-idässä ratkeaa, konflikti loppuu planeetallanne.

Toisen chakran osalta pyydämme anteeksi, ettemme voi olla yksityiskohtaisia kanavan maantietopuutteen vuoksi. Kuitenkin se on Brasilian alue lähellä Amazonia. Planeetan toinen chakra on liikkunut melkoisesti kautta historian. Siellä toinen chakra tällä hetkellä sijaitsee. Jos muistatte, niin toisen chakran energia on mies- ja naispuolen integroiminen, seksuaalienergian integroiminen. Se sisältää myös primitiivisempiä tunteita. Brasilian Amazonin alue huokuu noita laatuja. Tämä toinen chakra toimii paljon myös syvän tiedostamattoman kanssa. Syvällä tiedostamattomassa ihmiset käsittelevät paljon varjojaan, pimeää puoltaan. Tämä maailman alue auttaa energeettisesti käsittelemään ihmisen varjoa.

Kolmas chakra mikä on maailmassanne solar plexus, vastaa vuoristoaluetta nimeltään Kilimanjaro Afrikassa. Solar plexus -chakran laadut ovat aikomus ja motivaatio ja myös vahvuus ja rohkeus. Jotkut aivan ensimmäisistä - voi, menemme maan ulkopuolisten historiaan, mikä voi kuulostaa monimutkaiselta - niiden ihmisten asutuksista oli tällä alueella, joita maan ulkopuoliset olivat manipuloineet geneettisesti. Menemättä paljon historiaan sanomme, että varhaisaikoina oli ihmisiä, jotka olivat maan ulkopuolisten kohteena tai joita maan ulkopuoliset valvoivat ja hallitsivat. Ensimmäinen ihmisryhmä joka yritti vapautua maan ulkopuolisten hallinnasta, oli tällä alueella. Niinpä melko pitkään tämä alue on ilmentänyt aikomuksen, motivaation, rohkeuden ja vahvuuden energiaa. Tavallaan tämä on alue planeetallanne, mistä motivaatio elää säteilee energeettisesti.

Neljäs chaka on sydänchakra. Se korreloi planeetallanne alueeseen nimeltään Haleakala. Haleakala on tulivuori Mauissa, Havaijilla. Jos paikantaisimme sen, sanoisimme, että Haleakala on tuon energian säteilypiste. Sieltä sydämen tai ehdottoman rakkauden energiaa säteillään massatietoisuuteen. Kun tällä alueella vieraillaan, on luonnollista, että sydänchakra avautuu hyvin laajaksi.

Tietysti, te jotka olette kiinnostuneita delfiineistä, tiedätte, että tuolla alueella on melko paljon niitä. Monet niistä ovat tuolla alueella sydänenergian vuoksi, sillä delfiinit auttavat ihmisiä avaamaan sydämensä. Sanoisimme, että delfiinit ovat myös ensimmäisiä tietoisia nisäkkäitä, jotka ottavat tuota sydänenergiaa vastaan planeetan puolesta.

Viides chakra joka liittyy kurkkuun, on planeettanne alue nimeltään Mt. Shasta. Se sijaitsee Pohjois-Kaliforniassa. Kurkkuchakran laadut ovat kommunikointi ja ilmaisu. Olemme kuulleet monien ihmisten kysyvän, miksi Amerikka näyttää olevan uusien ideoiden ja ajatusten keskus. Mt. Shastan energia on portti, minkä kautta kommunikointia voidaan kanavoida massatietoisuuteenne. Puhumme korkeamman tietoisuustason kommunikoinnista - kommunikointi hengestä ja ihmispotentiaalista. Jotkut Amerikan henkisistä hyvin perusopetuksista tulivat Mt. Shasta alueelta. Mt. Shastan vastuuna on siis kommunikointienergian kanavoiminen maailmanlaajuisesti.

Kuudes chakra mikä on kolmas silmä, on Himalajan alue. Olemme pahoillamme, ettemme voi olla yksityiskohtaisempia tarkasta vuoresta. Yleisesti ottaen ihmiskunnan luomisesta saakka kuudes chakra on sijainnut Himalajalla. Sen sijainti on hienoisesti muuttunut, mutta se on ollut yleisesti ottaen tuolla alueella. Kolmannen silmän laadut, kuten tiedätte, ovat sisäinen näkökyky ja intuitio. Himalajan alue on ollut tuhansia vuosia esoteerisen tiedon sija. Jotkut rauhanomaisimmista uskomusjärjestelmistä joita planeettanne ihmisillä on ollut, tulivat tuolta alueelta. Siellä pidetään planeettanne tulevaisuuden visiota.

Seitsemäs chakra mikä on kruunuchakra, on Fuji-san (Fuji-vuori). Syy tähän on hyvin erityinen. Japanin energia muodostaa sillan idän ja lännen välille. Kuten tiedätte, lännen ja idän filosofiat eivät ole koskaan olleet samaa mieltä. Länsi on keskittynyt älyyn ja sivuuttanut hengen. Itä on ollut paljon kiinnostuneempi hengestä eikä yhtä paljon älystä. Ne eivät ole koskaan pystyneet pääsemään minkäänlaiseen tasapainoon tai yhteissopimukseen.

Miten sityen planeetan idän ja lännen energiat sekoittuvat yhteen? Tämä tapahtuu kulttuurin kautta, jolla on hyvin vahva itämainen henkisyysperusta. Tämän kulttuurin täytyy rennosti ja innostuneesti käyttää myös älyä. Tämän kulttuurin täytyy olla valmis integroimaan lännen ja idän energiat. Jos ajattelette asiaa, niin mikä muu planeetan kulttuuri voi tehdä sen kuin Japani? Japani on portti idän ja lännen välillä. Täällä, symbolisesti kruunuchakran kautta, vastakkaisten energioiden lopullinen integroituminen tapahtuu planeetallanne. Yksityiskohtaisemmin tarkoitamme hengen ja aineen lopullista integroitumista. Ja niin energiakeskus joka palvelee polttopisteenä, on Fuji-san.
 

Voitte auttaa chakrojen tasapainon ylläpitämisessä 
Näiden eri paikkojen laadut ovat yhtä tärkeitä planeetan keholle kuin chakrat ovat omalle kehollenne. Toisinaan ne voivat mennä pois tasapainosta ja toisten chakrojen täytyy ehkä kompensoida. Silloin kun jotain chakraa täytyy kompensoida, usein menette näille erityisalueille ja autatte energiaa tuolla alueella.

Mutkistetaanpa tätä lisää. Muistatteko piirtämämme ympyrän, joka osoitti tietyn chakran eri puolia? Jokaisella näistä planeetan energiachakroista on myös pienempiä chakroja, jotka edustavat nukkuvaa energiaa. Emme aio luetella kaikkia niitä. Se kestäisi aivan liian pitkään.

Kuitenkin annamme teille pienen kotitehtävän. Kun matkustatte ympäri maatanne ja maailmaanne, olkaa matkoillanne tietoinen energia-aistimuksesta. Voitte mennä tiettyihin paikkoihin, jotka ovat toissijaisia chakrapisteitä. Kuvaamme näitä hetken kuluttua. Toissijaiset chakrapisteet auttavat periaatteessa päächakrapisteitä energian tasapainottamisessa. Ne eivät ole keskipiste, mutta ne auttavat päächakroja. Annamme teille esimerkin. Esimerkiksi Jukatanin energia on toissijainen chakrapiste, joka auttaa toisen chakran prosessointia. Jos siis menette Jukatanille ja Brasiliaan, saatatte aistia samanlaista energiaa.
 

Kaikki chakrat löytyvät Sedonasta 
Sedonassa on jokaisen chakran edustajaenergia, joten Sedona ei ole vain yksi pyörre, vaan monien yhdistelmä. Jos tunnette haluavanne matkustaa maailman kaikkiin chakrapisteisiin, mutta se on todella epämukavaa, niin tehkää matka vain Sedonaan. Saatte pikkumaistiaisen kaikista näistä eri energioista.

No niin, haluaisimme sanoa, että luontainen elämänvirtanne johtaa teidät planeetan alueille, joille teidän täytyy mennä. Koska ette elä planeetalla, vaan osana planeettaa, elämänne virtaa tai se missä olette, auttaa aina planeetan energiaa. Jos teistä siis tuntuu, että haluatte matkustaa planeetalla ja palvella, mutta ette voi tehdä sitä, olkaa vakuuttuneita, että luontaiset matkanne vievät teidät paikkoihin, joihin teidän tarvitsee mennä palvellaksenne. Teidän ei ole koskaan välttämätöntä mennä mihinkään näistä voimapaikoista. Pohjimmiltaan voitte yhdistyä kaikkiin näihin paikkoihin omassa tietoisuudessanne.

No niin, saamme harvoin ottaa kysymyksiä joltain, joka on ollut kaikissa sessioissamme, joten onko teillä mitään kysymyksiä?
 
Kysymyksen ensimmäinen osa liittyy Kyotoon ja maan ulkopuoliseen yhteyteen.

Muinaisaikoina Kyoto oli maan ulkopuolisen kommunikoinnin pääkeskus. Kun sanomme "keskus", puhumme fyysisestä kontaktista ja telepaattisesta kontaktista. Kyoton kaupungillanne on ollut menneisyydessä pääkaupunkirooli, Japanin saarien maan ulkopuolisten kontaktien pääkaupunki. Vaikka siellä on voimakasta plejadilaista energiaa, se on yhdistynyt myös Maailmojen liiton energiaan, sillä muinaisaikoina se oli hyvin monigalaktinen kaupunki, jossa vieraili monia, monia sivilisaatioita monilta eri planeetoilta.

On todella mielenkiintoista, että monilla planeettanne kulttuureilla on pyhiä rakenteita, mutta enää ei ymmärretä arkkitehtuurin merkitystä. Jos katsotaan monia temppeleitänne, joissa on spiraalirakenne huipulla, ne ovat hyvin samanlaisia kuin jotkut nykyajan radiotorninne. Tietoinen mieli on ehkä unohtanut maan ulkopuolisen perinnön planeetallanne, mutta alitajunta ei ole. Yleisesti huomaatte, että Japanin alueet joissa on paljon temppeleitä tällaisen huipun kera, olivat kerran vahvoja maan ulkopuolisen kommunikoinnin keskuksia. Kun matkustatte maailmassanne, löydätte muita sellaisia rakenteita, eri tyylejä koska kulttuuri on erilainen, mutta niillä on sama funktio kommunikointikeskuksena.
 

Kyoto-Canberra-yhteys 
Liittyen johonkin mitä kanava kysyi meiltä, niin Kyotolla ja Australian Canberralla on yhteys. Energiavärähtelyt ovat hyvin samanlaisia, sillä Canberra oli myös maan ulkopuolisen kommunikoinnin keskus. Tänä päivänä kumpikin on säilyttänyt energiakommunikoinnin, mutta kaikki tapahtuu telepaattisella tasolla maan ulkopuolisten kanssa. Mutta astuessaan Kyotoon tietoisuus avautuu sen tyyppiselle kontaktille. Luultavimmin se tapahtuu unitilassa. Monet teistä odottavat jännittyneenä nukkumaanmenoa tänä iltana. Chakratyön ja maan ulkopuolisen energian välillä teillä pitäisi olla hyvin jännittävä yö.

Kurama-vuoresta [pyhä vuori Kyotossa] esitettyyn kysymykseen liittyen, niin sen energia liittyy tietoisuuteen nimeltään Sanat Kumara. Tuo energia on nimi tietoisuudelle, joka edustaa massatietoisuuttanne. Sanat Kumara -nimi viittaa massatietoisuutenne ykseysenergiaan. Se on kuin planeetan korkeampi itse. Planeetallanne on alueita, jotka ovat energeettisesti sopivia ottamaan vastaan tätä planeetan korkeamman itsen energiaa. Kyoto on yksi sellainen paikka. Meille informoitiin, että samanniminen festivaali pidetään samana päivänä Kyotossa ja Himalajalla. Tuo festivaali liittyy myös planeetan massatietoisuuden korkeamman itsen vastaanottoon.
 
Entä Fuji-vuori?

Monet ihmiset ympäri maailmaanne ennustavat vulkaanisia purkauksia ja maanjäristyksiä. Voisimme sanoa täysin varmasti, että ennen planeettanne loppua se purkautuu, kyllä. Kuitenkaan sitä ei ole vielä valittu, purkautuuko se teidän elämänne aikana vai ei.
 

Planeetan kundaliini 
Kenties olette kuulleet jotain siitä, mitä kutsutaan kundaliini-kokemukseksi. Monet ihmiset ovat etsineet sitä siitä lähtien, kun opetukset alkoivat planeetallanne. Yleisesti ottaen, kundaliini-kokemus alkaa juurichakrasta. Se on energiakerääntymä, joka siirtyy ylöspäin chakrojen kautta ja purkautuu kruunuchakran kautta. Jos Fuji purkautuu tai kun se purkautuu, se on planeetan kundaliini-kokemus. Ihmiset ovat hyvin nopeasti sanomassa, että jonkin tyyppinen purkautuminen tai maanjäristys on jotain negatiivista, mutta ei välttämättä. Tämä planeetan kundaliini-kokemus voi tapahtua energeettisesti tai se voi tapahtua fyysisesti. Sitä ei ole todellakaan päätetty, miten se ilmentyy. Mutta kundaliini-kokemus on monille perimmäinen henkinen kokemus. Jos se purkautuu, se on luultavasti erittäin voimakas merkki. Jos se ei purkaudu, noita voimakkaita muutoksia voi kuitenkin silti tapahtua.

Planeettachakrat joita olemme hahmotelleet, eivät välttämättä ole sama asia kuin voimakeskukset. Voitte käydä joillakin näistä paikoista, mutta ette tunne paljon voimaa. Käytämme kehoa esimerkkinä. Shiatsussa chakra-alueiden painaminen ei välttämättä vapauta paljon energiaa. Se ei merkitse, että ne chakra-alueet eivät ole kehon pääenergiakeskuksia. Ne eivät välttämättä reagoi Shiatsuun, kun taas toiset keho-osat reagoivat.

Sellaiset voimakeskukset kuin Egypti, Peru ja Jukatan, ovat kuin pääakupunktiopisteitä kehossa. Esimerkiksi peukalon ja etusormen juuressa on erittäin voimakas akupunktiopiste. Kun tuota painepistettä ärsytetään, vapautuu valtava määrä energiaa, mitä pidetään kehossa. Kun menette esimerkiksi Peruun, se on kuin yhden energiakeskuksen painamista. Se ei ehkä ole yhteydessä chakraan, mutta se vapauttaa valtavan määrän energiaa. Tekeekö tämä asiasta vähän selvempää?
 
Miten energiakeskuksissa käyminen vaikuttaa fyysiseen kehoon?

No, sanoisimme, että Jukatanin alue toimii ensinnäkin tunnetasolla, vapauttamalla paljon patoutunutta tunne-energiaa. Se alkaa myös parantaa sisäistä miestä ja naista. Fyysinen keho reagoi tähän energiavapautukseen. Jokainen tukos mitä pidätte tietyssä chakrassa, ilmentyy lopulta fyysisyyteen vaivana, jos sitä ei vapauteta.

Niinpä esim. Jukatanin kaltaisella alueella käyminen auttaa vapauttamaan tuota tukahdutettua energiaa, niin että fyysisessä kehossa ei ole vaivaa. Kun tunteet vapauttavat energiaa, solutaso poistaa fyysisellä tasolla myrkkyjä. Tämä on yksi pääsyy, miksi ihmiset sairastuvat Egyptin, Jukatanin ja Perun alueella - kehonne reagoi tunnevapautukseen, mitä tapahtuu energiatasolla. Keho heijastaa tapahtumia energiakentässä. Kun energiakeho vapauttaa myrkkyjä, fyysinen keho vapauttaa myrkkyjä myös.

Emme halua olla liian yksityiskohtaisia Egyptin, Perun ja Jukatanin ja niiden kehovaikutusten kuvaamisessa, koska se riippuu todellisuudessa yksilöstä. Voimme tavallaan joutua vaikeuksiin, jos yritämme tehdä siitä liian tiukkaa. Mutta yksinkertaisesti, koko fyysinen ja energiakehonne käy läpi dramaattisia muutoksia. Mitä puhtaampi olette tunteellisesti, sitä vähemmän luultavasti koette matkustajasairauksia. Mutta muutoksia joita tapahtuu teille näissä paikoissa, on energiatasolta perussolutasolle saakka.

Monissa planeettanne esoteerisissa opetuksissa opetetaan chakroista, jotka vastaavat ei-fyysistä kehoa. Olemme kuulleet useilta ihmisiltä informaatiota, että on seitsemän ei-fyysistä chakraa; olemme kuulleet, että on viisi ei-fyysistä chakraa. Olemme kuulleet paljon.

Jos meidän pitäisi kertoa teille, miten monta niitä on, voisimme parhaimmassa tapauksessa sanoa, ettei voisi koskaan lakata laskemasta. Niitä jatkuu äärettömyyteen. Se voisi kuitenkin tehdä teidät hulluksi. Ihmiset siis tulevat tietoiseksi useammista ja useammista chakroista, kun he kasvavat henkisesti. Tällä erää olemme päättäneet keskittyä vain chakroihin, jotka korreloivat fyysiseen kehoonne. Tämä on henkilökohtainen valintamme - koska olette kaikki fyysisiä, olemme päättäneet työskennellä noiden fyysisten chakrojen kanssa.

On sanomattakin selvää, että planeetalla on ei-fyysisiä chakroja, mutta siinä mennään hyvin esoteeriseen informaatioon. En todellakaan halua mennä pidemmälle siinä.
 

Enkelit symboloivat maan ulkopuolisia energioita 
Oli aika, jolloin maan ulkopuoliset kulkivat avoimesti planeetallanne ja olivat vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Tuona aikana ihmiset olivat hyvin tietoisia siitä, että maan ulkopuoliset tulvat avaruudesta. Kuitenkin sitten kun maan ulkopuoliset lopulta lähtivät planeetalta ja olivat olleet poissa useita sukupolvia, alkoi mytologia. Kun tarinoita väitettiin sukupolvelta toiselle, ne usein vääristyivät, joten tarinat näistä avaruusolennoista muuttuivat mytologiaksi, mikä oli täynnä symbolismia. Enkelit olivat yksi noista myyttisistä symboleista, jotka kerran edustivat maan ulkopuolista tietoisuutta.

Kun etsitään todisteita enkelien tai minkä tahansa näiden myyttisten olentojen olemisesta maan ulkopuolisia olentoja, niin kun luette kirjallisuudesta, siitä tulee hyvin ilmeistä. Kristittyjen raamattu on täynnä tarinoita vuorovaikutuksesta maan ulkopuolisten kanssa. Ne ovat muuttuneet kirjaimellista tarinoista mytologisiksi käännöksiksi tai tulkinnoiksi. Tänä päivänä planeetallanne laitetaan mytologia epätodellisen kategoriaan. On hyvin mielenkiintoista, että vihjeet siitä, kuka olette ja kuka teistä tulee, on lukittuna tuohon mytologiaan, sillä kun tutkitte planeettanne muinaisyhteyksiä, kaikkiin kysymyksiinne vastataan.

Kun heräätte muinaiselle maan ulkopuoliselle tiedolle ja löydätte lisää itsestänne, kaikkiin kysymyksiinne vastataan. Kaikki vihjeet perinnöstänne on mytologiassanne. Siis kyllä, enkelit edustavat ehdottomasti maan ulkopuolista energiaa.

Niinpä toivotamme teille kaikille hyvin jännittävää yötä. Nähkää mukavia unia. Paljon rakkautta teille. Hyvää yötä.



Germanea kanavoinut Lyssa Royal (www.lyssaroyal.com)
Vuodelta 1992
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




sunnuntai 25. syyskuuta 2011

IHMISEVOLUUTIO JA KONTAKTI MAAN ULKOPUOLISTEN KANSSA

Vaatii paljon energiaa olla fyysinen todellisuudessanne. Tästä syystä teidän kaikkien täytyy lajina nukkua niin paljon.

Pääovi minkä kautta monet maan ulkopuoliset päättävät tulla luoksenne, on ihmistietoisuus. Haluaisimme tutkia kanssanne tuota tietoisuusovea, jonka kautta tulemme sisään. Haluaisimme tutkia kanssanne myös sitä, mitä tapahtuu teille ihmisinä, silloin kun joku meistä koputtaa ovellenne. Miten todellisuutenne järjestyy uudestaan, jotta mukaudutte kontaktiimme tai torjutte sen? Puhumme myös siitä vähän.

Tämä antaa teille ymmärrystä sisäisistä toiminnoistanne ja siitä, miten kontakti maan ulkopuolisiin liittyy monisyisesti ihmisevoluutioon. Tavallaan ne ovat saman tanssin osia. Maan ulkopuolisten kontaktit joita planeetallanne tapahtuu tänä aikana, eivät ole ainoastaan oire evoluutiostanne, vaan se myös sysää liikkeelle evoluutiotanne. Kontakti maan ulkopuolisten kanssa tässä kohtaa planeettahistoriaanne on sellaista, mitä pitäisi tapahtua. Minkä tahnassa yhteiskunnan joka kehittyy tiettyyn pisteeseen, on lopulta käsiteltävä suurempaa todellisuutta. Olette lykänneet sitä melko kauan. Myös kautta muinaishistorianne, jolloin maan ulkopuoliset olivat täällä avoimemmin, se on mukavasti sullottu muistoihinne ja ne alkavat nyt vasta herätä. Annamme teille kurkistuksen tuosta ovesta ihmistietoisuuteen.

Kuvittele planeettanne keskivertoihmisen tietoisuus. Ihmistietoisuutenne jaetaan karkeasti kolmeen eri alueeseen tämän kuvauksen vuoksi: tietoinen mieli, alitajuinen mieli ja tiedostamaton mieli. Haluaisimme näyttää teille, miltä kukin näistä tietoisuusosioista näyttää energeettisesti.

Tietoinen mielenne on järjestetty paljolti samaan tapaan kuin datalevykkeet, joita käytätte tietokoneessa. On informaatiolohkoja. Kun synnytte ja kuljette elämänne läpi, niin kaikki se mille altistutte, ohjelmoidaan datalohkoihin. Lopulta tietoinen mieli on lähes pintaan saakka täynnä näitä datalohkoja.

Mitä datalohkot siis ovat?

Datalohkot ovat kaikki havaintonne todellisuudesta ja uskomusjärjestelmänne. Niinpä tämä on tavallaan tietoisuutenne jäykin osa. Jos teihin on ohjelmoitu uskomusjärjestelmä, ettei maan ulkopuolisia ole olemassa (tai että te ette ole vierailun arvoinen tai mikä tahansa uskomus), niin rakennatte hyvin kovan datalohkoseinän. Nämä datalohkot alkavat muodostaa uskomusjärjestelmänne perustan. Tähän kaikkeen voidaan päästä tietoisessa mielessä. Tämä vaikuttaa tapaanne ajatella, hahmottaa todellisuus, elää elämäänne ja siihen, miten sallitte oman identiteettinne kehittyä. Tämä on tietoinen mieli.

Alitajuinen mieli on vastuussa havainnoista, joita teille tulee ja jotka eivät ole tärkeitä. Tavallaan alitajuinen mieli tekee tietoisuuden tärkeysjärjestystä. Todellisuutenne joka hetki teitä pommitetaan ärsykkeillä ulkoisesta ja sisäisestä maailmasta. Makuja, hajuja, ääniä, värähtelyjä, informaatiota jne. Jonkun osanne on laitettava ne ärkeysjärjestykseen. Jonkin osanne on sanottava: "Tämä saa tietoisen mielen huomion. Tämä saa alitajunnan huomion ja tämä arkistoidaan myöhempää käyttöä varten. Tämä on liian pelottavaa, joten laitetaan se tiedostamattomaan." Alitajuinen mieli on osanne, joka tekee tämän käsittelyn.

Alitajuinen mieli on siten ensimmäisellä tasollaan tehty pienistä datakokkareista, jotka odottavat käsittelyä. Jos päivittäisessä elämässänne kohtaatte jotain, mikä on hyvin helppoa tehdä ja jotain mikä vaatii paljon päänsärkyä (tai on kenties pelottava asia), niin siirrätte viimeksi mainitun pinon pohjalle. Alitajuinen mieli järjestää helpoimmat asiat päällimmäisenä käsiteltäväksi. Pelottavimmat asiat laitetaan pinon alle. Alitajuinen mieli on erittäin hyvä viivyttelyssä.

Mennään sitten tiedostamattomaan mieleen. Tiedostamatonta mieltä - vaikka onkin linkki suurempaan itseenne - käytetään myös hukkamaana, minne ne pelottavat ja synkät asiat varastoidaan, joita ette todellakaan halua tuoda esiin. Kun informaatio kulkee alitajunnan kautta, pelottavammat asiat laitetaan tiedostamattoman ensimmäiselle tasolle. Tiedostamattoman pohjatasolla on portti korkeampaan itseen.

Kun olette lapsi ja teillä on hyvin traumaattinen tapahtuma (kuten hyväksikäyttö), alitajunnan on välittömästi löydettävä tapa käsitellä ja tallentaa informaatio, mutta myös suojella teitä lisäpirstoutumiselta. Sen on sitten jollain tapaa pyrittävä luomaan tasapaino tuohon ihmiseen. Niinpä se hyvin, hyvin raaka energia, mitä trauma generoi, laitetaan syvälle tiedostamattomaan.

Tiedostamatonta hallitsevat myös arkkityypit. Tiedostamattomassa generoidaan paljon asioita, joista olette täysin tietämätön. Tiedostamaton mielenne laukaistaan usein päivittäin ja se jatkaa prosessointia, mutta sille annetaan vain pieni tila sen tekemiseen. Yksinkertaistamme asiaa tätä havaintoesimerkkiä varten.

Nyt kun näette tietoisuuskerrokset, puhumme teille siitä, missä kohtaa maan ulkopuolisten kontakti sopii tähän. Sanotaan, että sinua lähestyy maan ulkopuolinen, joka haluaa kommunikoida. Kun hän katsoo sinua, näytät kuin multipersoonatapaukselta. (Emme tarkoita tätä mitenkään halventavasti.) Tämä johtuu siitä, että tietoisuudessasi on monta tasoa. Tietoinen mieli on tiedostaa vain erittäin pienen todellisuussirpaleen.

Maan ulkopuoliset eivät usein tiedä, miten kommunikoida pirstoutuneen ihmisen kanssa. Joskus he voivat lentää aluksellaan ohi ja muutama ihminen näkee ne. Mutta suurempi osa ei näe, koska data imetään alitajuntaan ja tärkeysjaottelua tapahtuu. Jos se ei ole oleellista tietoiselle todellisuusperustalle, se ei pääse tietoiseen mieleen. Siksi olet voinut nähdä aluksen, mutta tuo data ei ole vielä päässyt tietoiseen mieleesi pelkästään siksi, että on liikaa dataa käsiteltävänä ja nämä tietoiset datalohkot (mitkä edustavat uskomuksiasi) estävät sinua muistamasta sitä.

Sanotaanpa sitten, että maan ulkopuolinen yrittää telepaattista kommunikointia. Telepaattinen kommunikointi tulee alitajuisen mielen kautta. Taas kerran se kohtaa saman asian. Se kohtaa jonkin estekentän riippuen siitä, kuka olet. Jotkut teistä ovat tulossa hyvin taitavaksi telepaattisessa kontaktissa. Kun aikaa kuluu, kykynne sopeutua telepaattiseen kommunikointiin lisääntyy. Enimmäkseen yhteiskunnan keskivertoihminen ei kuitenkaan tiedä, miten tulkitaan telepaattinen kontakti. Niinpä taas kerran, sinulle annettava telepatia ei koskaan pääse tietoiseen mieleen.

Alatte nyt nähdä, että alitajunnalla on informaatiolähde, joka on hymyillyt kontaktille melkein syntymästä saakka. Se ei kuitenkaan kupli pintaan. Tästä syystä sellaiset tekniikat kuin regressiivinen hypnoosi voi alkaa tuoda tätä informaatiota esiin. Se alkaa avata ovia.

Sanotaan sitten, että maan ulkopuolien astuu aluksestaan istuessasi takapihalla. Hän tulee luoksesi ja sanoo "hei". Sillä hetkellä kun alat havaita meidät, todellisuus alkaa muuttua - koska muista, että olet vain yhtä taajuutta ja me olemme toista. Meillä on oltava yhteinen maaperä, missä kontakti voi tapahtua. Jos olemme asteikon täysin eri päässä, kontaktista tulee erittäin vaikeaa.

Maan ulkopuolinen siis tulee luoksesi takapihalla. Kenties hetken murto-osan havaitset meidät. Mutta tavallisesti tapahtuu niin (yleisesti), että ihminen sulkeutuu yhtäkkiä - tavallisesti tulemalla hyvin uniseksi ja nukahtamalla tai menemällä eräänlaiseen transsitilaan, sellaiseen kuin alfa- ja theta-aivoaallot tuottavat.

Jos ihminen nukahtaa, niin vuorovaikutus tapahtuu ei-fyysisellä tasolla. Jos ihminen menee uuteen aivoaaltotodellisuuteen (kuten alfa tai theta), kommunikointi voi tapahtua siellä. Mutta sitten kun ihminen yrittää palata normaaliin valvetietoisuuteensa, hän ei voi tuoda muistikuvaa mukanaan. Taas kerran, kontakti on tapahtunut, mutta sitä vain ei ole tuotu tietoiseen mieleen.

Uskokaa meitä, kun sanomme, että jokaisella teistä on ollut kontakti. Se on ehkä ollut fyysinen, se on ehkä ollut unitilassa tai se on ehkä ollut telepaattinen. Olette ehkä pelkästään nähneet aluksen. Jokaisella teistä. Tuota muistoa pidetään alitajunnassa.

Seuraavat kysymykset ovat: Miten järjestätte asiat tietoisuudessanne uudelleen niin, että kontakti voidaan muistaa? Miten voitte lopettaa itsenne lokeroimisen? Ensinnäkin helpoin aloituspaikka on tietoinen mieli. Olettaen, että haluat tehdä tämän, niin ala tutkia kaikkia näitä datalohkoja, joita sinulla on tietoisessa mielessä. Tämä merkitsee maailmaa ja itseäsi koskevien tietoisten uskomusjärjestelmiesi tutkimista. Jotkut näistä uskomusjärjestelmistä eivät välttämättä ole sellaisia, joita olet tietoisesti muodostanut. Monet niistä antoi sinulle vanhemmat, yhteiskunta, hallitus tai kirkko. Se on ensimmäinen askel. Ala tutkia noita datalohkoja ja selvitä, mikä edelleen palvelee sinua ja minkä haluat muuttuvan. Takaamme, että kun alat tehdä tätä katsoen rehellisesti itseäsi, alat jo muuttua.

Kun teet tätä, niin sanotaanpa, että hankkiudut eroon parista datalohkosta. Nyt sinulla on tilaa. Tämän tilan vuoksi (mikä aiemmin tukki alitajuisen energian ilmestymistä) alitajuisia muistoja alkaa tulla läpi. Nyt tuo energia on vapautettu. Ei ole samanlaista estettä tietoisuustasojesi välillä. Muista, että ensimmäinen alitajuntakerros joka alkaa tulla läpi, on vain niiden asioiden ylin kerros, mitkä annettiin alitajuiselle mielellesi tallennettavaksi ja käsiteltäväksi. Tämä ensin esiin tuleva kerros ei ole enimmäkseen pelottava. Se edustaa viivytettyjä havaintoja, jotka odottavat prosessointia ja tietoista tunnistamista.

Sanotaan, että alat poistaa lisää datalohkoja ja vapauttaa lisää energiaa. Enemmän ja enemmän alitajunnan yläkerroksia alkaa tulla läpi. Alkaa näyttää siltä, että pato on räjähtänyt auki. Niin paljon energiaa alitajunnasta alkaa ampua läpi.

Tätä tapahtuu, kun joku oppii kanavoimaan. Yksi asia joka tulee oleelliseksi kanavoinnin oppimisessa, on saada suhde omiin uskomusjärjestelmiinsä ymmärtämällä, miksi olet sellainen kuin olet, ja pyrkiä aina kehittämään itseään. Sitten kun teet tämän ja avaudut, alitajuisia sirpaleita alkaa tulla läpi, ennen kuin varsinainen selkeä kanavointi alkaa.

Lopulta väylät tietoisen ja alitajuisen mielen välillä selkeytyvät. Paljoa saamastasi datasta ei enää laiteta nurkkaan. Prosessointijärjestelmästäsi tulee paljon tehokkaampi. Lopulta kuitenkin osut alitajunnan pohjakerrokseen, mikä on pelottavin.

Tässä kerroksessa ovat kaikki pelkosi. Voi olla pelkoa kuolemasta, maan ulkopuolisista tai mitä tahansa pelkoa, niin irrationaaliselta kuin se saattaa kuulostaakin. Siellä ne asustavat. Niitä alkaa nousta esiin ja tulla alitajunnan pintaan. Tässä kohtaa on kaksi vaihtoehtoa. Voit joko pyrkiä prosessoimaan ne (mikä todella puhdistaa sinut) tai voit sulkeutua ja sallia tunneaaltojen hakata itseäsi. Tässä tapauksessa tukahdutettu alitajunnan energia tulee pintaan tunnemyllerryksen muodossa, mitä et ymmärrä ja mikä näyttää sotkevan elämäsi. On oma asiasi, miten päätät käsitellä tämän.

Maan ulkopuoliset kontaktit alkavat laukaista asioita alitajuisella tasolla. Kun datalohkoja vapautuu ja alat puhdistua, laajentua ja ottaa vastaan maan ulkopuolisia kontakteja, alat panna merkille erilaisia tapahtumia. Joko sinulla alkaa olla enemmän maan ulkopuolisiin suuntautuneita unia tai ajattelet enemmän heitä tai jokin muuttuu, mikä on merkki (vaikka kuinka hienovarainen) siitä, että maan ulkopuoliset kontaktit ovat tosiaan jotain todellista sinulle elämässäsi. Se on todellista, muttei kenties konkreettista. Se on aivan ok.

Sanotaan, että kaikki nämä lohkot lopulta selvitetään tietoisuudesta ja alitajunnasta. Tiedostamaton on sitten viimeinen käsiteltävä taso. Tämä on arkkityyppitaso.

Positiivisesti suuntautunut maan ulkopuolinen enimmäkseen tietää, että aidon kontaktin tapahtumiseksi sinun täytyy olla täysin harmoniassa sen kanssa, kuka olet, ilman tukahdutusta ja kieltämistä. Tapahtuu siis niin, että kun maan ulkopuoliskontakteja alkaa tulla, alitajuinen kerros laukaistaan. Ajattele tiedostamattoman ylintä kerrosta jättimäisinä aurinkolaseina. Maan ulkopuolinen "valo" säteilee aurinkolasien läpi ja lopulta se pääsee tietoiseen mieleesi.

Tulkitset kontaktin tiedostamattoman mielesi kielen avulla. Niinpä jos tiedostamatonta mieltäsi ei ole käsitelty ja se on tukossa ja siellä on valtavasti pelottavia arkkityyppihirviöitä ja demoneja, niin näet maan ulkopuoliset demoneina. Sillä ei ole merkitystä, keitä maan ulkopuoliset ovat! Jos olet käsitellyt monet sisäiset arkkityyppisi ja teet työtä kasvaaksesi henkilökohtaisesti, niin tietoisuutesi alkaa muuttua niin, että valo joka tulee aurinkolasien läpi (mikä on perimmiltään tulkinta maan ulkopuolisesta kontaktista), saa eri merkityksen.

Te jotka olette "kaapattuja", huomaatte, että kun käsittelette enemmän ja enemmän omia ongelmianne - erityisesti samaistumista uhriksi - ja käännätte kaiken ympäri ja pyritte oppimaan kokemuksesta, näkemään sen evoluutiopolkuna ja otatte aktiivisesti askelia elääksenne niin, kaappauksenne muuttuvat. Loppuvatko ne? Luultavasti eivät. Muuttuvatko ne? Ehdottomasti kyllä. Lisää tästä on kerrottu kirjassa "Visitors from Within".

Se miten hahmotatte maan ulkopuoliset elämässänne tai planeetallanne, on suoraa tulosta niistä linsseistä, joiden läpi niitä katsotaan. Linssit edustavat tiedostamatonta ja alitajuista mieltänne. Jos linssit ovat likaiset eikä niitä ole käsitelty ja parannettu, niin kuvanne maan ulkopuolisista on kaikkea muuta kuin miellyttävä.

Osa tästä johtuu siitä, että me maan ulkopuolisina emme voi tulla todellisuuteenne sen värähtelyn vuoksi, missä elätte. Beta-todellisuutenne on tiukasti fokusoitunut energiasäde. Vaatii paljon energiaa olla fyysinen todellisuudessanne. Tästä syystä teidän kaikkien täytyy lajina nukkua niin paljon. Omassa todellisuudessani minulla ei ole aivoaaltotilaa, mikä vastaa beta-tasoanne. En voi laskeutua aluksellani viljapellollenne, nousta ulos, ravistaa kättänne ja saada teidät muistamaan kokemuksen. Se ei toimi, koska todellisuutemme eivät ole linjassa.

On luotava yhteinen maaperä. Luodaksenne yhteisen maaperän teidän täytyy poistua (tilapäisesti) beta-todellisuudestanne ja astua alfa- tai theta-tilaan. Värähteellisesti nuo aaltopituudet ovat yhteinen maaperä, jolle kummatkin voimme astua.

Olemme tavanneet teitä näillä tasoilla ihmiskunnan alusta saakka. Kuitenkin haasteena on, että kun tapaatte meitä ja sitten palaatte beta-todellisuuteen, törmäätte näihin datalohkoihin ettekä pysty vetämään muistikuvaa kontaktista tietoiseen todellisuuteenne. Tämä ei ole positiivista tai negatiivista, se on vain osa evoluutiota. Evoluutio ei ole vain solujenne kehitystä. Evoluutio on sidottu monisyisesti aivojenne kehitykseen. Aivonne on universaalin lähetin-vastaanotin.

Kun alatte kyetä yhdistymään uusille taajuuksille radiossanne, evoluutiotilanne nopeutuu. Kun tuo evoluutiotila nopeutuu, niin voitte päästä yhteiselle maaperälle. Silloin voimme tavata ja voitte palata tietoiseen todellisuuteenne ja tuoda mukananne kokemuksen meidän tapaamisestamme. Siihen te kaikki olette nyt matkalla.

Saatat kysyä: "Mitä voin ihmisenä tehdä elämässäni juuri nyt, jotta voin päästä tuolle yhteiselle maaperälle?" On joitain hyvin yksinkertaisia asioita.

Ensinnäkin, tee työtä noiden datalohkojen hävittämiseksi. Etsi ne tiukat todellisuusnäkemykset, joita sinulla on. Et ehkä ole edes tietoinen näistä näkemyksistä! Ala tuntea, kuka olet. Sitten ala tietoisesti valita, minkä todellisuushavaintojen yli olet kasvanut. Ala korvata ne uusilla ja laajemmilla näkökulmilla.

Mene seuraavaksi niin syvälle sisääsi, kuin voit. Etsi omat demonisi. Etsi omat pelkosi. Etsi osasi, joka vihaa sinua. Etsi osasi, joka et ole sinä, vaan heijastusta ohjelmoinnistasi tässä ja muissa elämissä. Älä poista näitä asioita, vaan ystävysty niiden kanssa. Tämä on ihmisille hyvin vaikeaa.

Tämä merkitsee sielusi peiliin katsomista nähdäksesi kaiken, mitä siellä on - valon, rakkauden ja rumuuden. Silloin kun voit ystävystyä kaiken sen kanssa, olet päässyt tiedostamattoman mielen tasolle. Ovia alkaa avautua nopeasti. Olet aloittanut interaktiivisen prosessin tietoisuutesi kanssa. Tuo paikka on erittäin voimallinen! Ja se on todellinen olotilasi.

Pelaatte kaikki sirpaloitumista. Tämä on osa evoluutiopeliänne. Se ei kuitenkaan ole sitä, kuka olette. Älkää sekoittako fyysistä itseänne (pirstoutuneena olentona) suurempaan itsetuntoonne. Sisällänne on täysin eheä ja integroitunut olento, joka istuu katselemassa elokuvaa pirstoutuneista kokemuksistanne. Jos voit löytää tuon itsen sisältäsi, ihmeitä alkaa tapahtua. Mutta sinun on oltava valmis katsomaan pimeyttä.

Monet ihmiset ovat kysyneet: "Miksi Zetat ovat täällä kaappaamassa ja aiheuttamassa valtavaa kauhua?" No, siihen on yhtä monta vastausta kuin on tuon kysymyksen esittäviä ihmisiä. Kerromme teille kuitenkin yhden syyn, miksi hahmotatte nämä kokemukset niin kammottaviksi. Zetat edustavat teille täysin vastakkaista polariteettia - yhtenäinen kokonaisuus, ei-yksilöllissyyttä, ei tunteita. Koska he edustavat tätä vastakkaista polariteettia, niin ollessanne tekemisissä heidän kanssaan teidän on kohdattava oma sisäinen vastapolariteettinne. Teidän on kohdattava oma pimeytenne.

Miten moni teistä on kaapattuna katsonut noihin mustiin ja säihkyviin silmiin ja nähnyt rumuutta ja kuvan itsestänne tai maailmastanne, mikä oli kammottava? Nämä eivät ole teille annettuja profetioita. Ne ovat vain vastakkainasettelua oman varjonne kanssa. Sillä todellisuus generoidaan sisältä. Zetat ovat olentoryhmä, joka on lähetetty teille ns. nukkuessanne auttamaan heräämisessä sille kokonaisuudelle, kuka olette. Heitä on kutsuttu monilla nimillä. Heitä on ollut jossain määrin (vaikka se on kiihtynyt nyt) kautta aikain. On aina oltava tasapainottavia voimia, myös kaaoksessa. Vaikka kaikki näyttääkin nyt kaoottiselta, on aina tasapaino. Zetat auttavat tasapainon pitämisessä.

Tämä ei ehkä ole heidän tietoinen aikomuksensa. Heillä on oma agendansa. Mutta teette heille myös palveluksen, mitä he eivät voisi saada mistään muualta. Edustatte heille itsen vastakohtaa. Kun he katsovat teitä valkoisiin ja loistaviin silmiinne, he näkevät kuvan itsestään, mikä on ehdottomasti kammottava.

Olette kummatkin sidottu monisyisesti yhteen evoluutiotanssissa. Kummatkin olette merkittävän oivalluksen ja heräämisen partaalla. He heräävät suurempaan todellisuuteen ja niin tekin. Tällä hetkellä tapananne herätä suuremmalle todellisuudelle on alkaa selvittää tukoksianne. Näitä tietoisuuden jakautumisia on vain teidän kaltaisessanne fyysisessä todellisuudessa. Ette ole täällä käsittelemässä tätä, koska lankeisitte armosta. Teidän on ollut oltava melko mestarillinen laittaaksenne itsenne niin haastavaan tilanteeseen.

Nyt teillä on jokin ajatus siitä, mitä teille tapahtuu, kun maan ulkopuolinen on vuorovaikutuksessa tietoisuutenne kanssa. Toivomme, että olemme ilmaisseet teille myös sen, että te lajina ette istuskele vain odottelemassa kontaktin ottamista. Kontakteja tapahtuu jo! Jotkut teistä ehkä istuvat odottamassa hallituksienne paljastavan sen. Hallitustenne ei tarvitse vahvistaa todellisuuttanne. Te olette ainoita, jotka voivat oikeasti sanoa, mitä todellisuus on.

Alkakaa muuttua ja alkaa ymmärtää, että kontakti on jo otettu. Jokaisella teistä on ollut se. Etsimisen sijasta yrittäkää muistaa se. Muistakaa. Näissä muistoissa ei ole mitään pelättävää.

Vielä yksi asia. Te kaikki tunnistatte suurta lokeroitumista hallituksessanne. Vasen käsi ei tiedä, mitä oikea tekee. On joitain osia, joilla on tietoa maan ulkopuolisista, ja osia jotka yrittävät saada sitä. Aiomme ehdottaa teille, että oman yksilöllisen tietoisuutenne tila on mikrokosmos koko dynamiikasta, mitä maan päällä tapahtuu. Se tapa jolla hallintonne on lokeroitunut, on täsmälleen sama kuin tietoisuudessanne.

Hallituksellanne on tietoisia puoluerajoja, joita se toistaa suurelle yleisölle. Väitetään, että kansallista turvallisuutta on ylläpidettävä. Ylläpidetään uskomusta, että on aina vihollisia jahtaamassa teitä. Ne ovat datalohkoja, joiden kautta hallitus näkee todellisuuden.

Hallitukselle syötetään alitajuntansa muutamaa ensimmäistä kerrosta, jotka eivät aivan sovi sen datalohkoihin, mutta se ei ole täysin valmis sivuuttamaan niitä. Osa tästä liittyy romuttuneisiin aluksiin. Syvemmällä, pelottavammalla tasolla on informaatiota, mitä se itse ei halua tarkastella. Se on kamaa, mikä muuttaa todellisuutta. Se on informaatiota, mikä uhkaa datalohkojen eheyttä tietoisessa organismissa. Esimerkkinä tämän tyyppisestä informaatiosta voisi olla tietoisuus kaappausohjelmista. Tämä on niin kauhistuttava ajatus hallitukselle, että sen on pidettävä tämä alue turvassa. Hallitusorganismin alitajunta on luultavasti huippusalaisin alue, koska se sisältää eniten pelkoa.

Hallitusorganismin tiedostamattomalla tasolla on tieto siitä, mitä oikeasti tapahtuu. Tämä on tukittu. On ollut trauma, mikä aiheutti nämä tukokset. Trauma liittyy muinaisiin maan ulkopuolisten kohtaamisiin ennen tallennettua historiaa.

Näette siis, että hallitus rakenteena käsittelee maan ulkopuolisia kontakteja samalla tavalla kuin te yksilönä psyykkisesti. Joko lokeroitte ja pidätte salassa toisilta tasoiltanne tai lopulta tulee halu etsiä kokonaisuutta.

Hallitus ei ole vastuussa salailutodellisuudesta, mitä koette. Te olette vastuussa hallitustodellisuudesta. Kun muututte kaikki yksilöinä sisällänne ja avaatte kanavan, minkä kautta voitte integroitua, hallitusrakenteen on muututtava, koska se on heijastus teistä.

Henkilökohtainen integroitumisenne on kriittistä, kun valmistaudutte maan ulkopuoliseen kontaktiin ja kun tunnustatte niiden olemassaolon. Se on yksi tärkeimmistä asioista koko maan ulkopuolisten ilmiössä. Alusten koko ja niiden vilkkumien valojen väri on kaikki toisarvoista. Tärkein asia on, miten tämä ilmiö muuttaa tietoisuuttanne. Kun tietoisuutenne muuttuu, todellisuus muuttuu. Jos haluatte erilaisen todellisuuden maan ulkopuolisiin kontakteihin liittyen, niin teidän on muutettava itseänne.

Ette ole yksin. Meitä on tuhansia, jotka olemme käyneet läpi samanlaisen evoluutioprosessin kuin te. Olemme täällä pitämässä teitä kädestä. Emme tee sitä puolestanne, mutta olemme paikalla. Teidän on oltava valmis ottamaan ensimmäinen aekel tai muuten kuilu välillämme ei sulkeudu. Sitten seisomme ikuisesti tämän kuilun vastakkaispuolilla.

Tuon kuilun on aika sulkeutua ja meidän on aika rakentaa silta, jolla voimme kohdata. Se kaikki alkaa teistä.



Sashaa kanavoinut Lyssa Royal (www.lyssaroyal.com)
Vuodelta 1993
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine






lauantai 24. syyskuuta 2011

LYYRALAINEN ALKUPERÄ

On ryhmiä, jotka haluavat pitää teidät tietämättömyydessä ja pelossa. Ja teillä on ryhmiä, jotka haluavat vapauttaa teidät. Olette lyöneet päitänne yhteen vuosisata toisensa jälkeen. Muistutamme, että kyse on teistä itseänne vastaan. Olette ainoa pelaaja. .

 
Kätketty perustotuus joita kaikki nuo fasadit peittävät, on jumalainen perintönne, kuka olette. Se ei merkitse, että olette kaikki jumalia jalustalla. Se merkitsee, että olette kaikki tasavertaisia Jumalan kanssa. Tulitte taivaista. Teillä on yhteys. Teillä jokaisella on oma yhteytenne Jumalaan, jota kukaan ei voi sanella, ja olette osa valtavaa perheverkostoa planeetalta planeetalle. Hyvin vapauttava ajatus, eikö vain? Siksi sitä ei tunneta laajasti - se on liian vapauttava. Mutta tämä on se perusta, mitä kaikki fasadit, hallitukset, uskonnot jne. salaavat.

Tervehdys teille kaikille
Tässä on Germane. Emme tietenkään voi kattaa Maan koko historiaa. Niinpä tämä on - sanoisimmeko - kohokohdat, yhteenveto, pintasilaus. Mutta siinä on riittävästi informaatiota, jotta kykenette aloittamaan ajattelemisen ja katsomisen kenties eri suuntiin kuin aiemmin.

Humanoiditietoisuus alkoi alueella, jota kutsutaan Lyyran tähtijärjestelmäksi. Lopulta tietoisuus otti kehomuodon (humanoidiolentona) ja Lyyran järjestelmästä sivilisaatioita alkoi räjähdellä kaikkiin suuntiin. Ne alkoivat polarisoitua, mikä on todellisuutenne luonnollinen malli, sillä polarisoitunut todellisuus herättää teidät saavuttamaan integraation.
 


Lyyran valkoihoiset ja Vegan tummaihoiset humanoidit
Silloin oli lyyralaisia sivilisaatioita, jotka olivat yleisesti sanottuna teidän kaltaisianne humanoideja, tavallisesti kaukasialaista tyyppiä.

Toinen perussivilisaatio oli Vega-järjestelmästä. Lyyran tähtijärjestelmässä on Vega-tähti. Valovuosina se on paljon lähempänä teitä kuin Lyyra, mutta se pitää itseään Lyyran järjestelmän osana. Vegan sivilisaatio on myös tietty geneettinen rotu, vähemmän kaukasialainen. He ovat enemmän edustettuina tummempi-ihoisissa roduissa planeetallanne, Pohjois-Amerikan alkuperäiskansoista itäintialaisiin ja aboriginaaleihin. Jotkut Afrikan roduista suunniteltiin erityisesti Maata varten, joten ette ehkä löydä aivan tarkkaa tyyppiä sieltä. Nämä kaksi polariteettia aloittivat humanoidisivilisaatioiden räjäyttämisen ulos galaksiin, kunnes pääsitte lopulta maan päälle.

Annamme tässä teille vähän sukupuuta. Aloitamme Lähteestä. Olemme puhuneet ulottuvuuksien lisäämisestä, räjähdyksestä tähän ulottuvuustodellisuuteen (tietenkään se ei tapahtunut aivan näin) ja lopulta Lyyran ja Vegan rotujen polarisoitumisesta.
 


Kaksi geneettistä rotua
Viedäänpä tämä vähän pidemmälle. Koska tämä on äärimmäinen yksinkertaistus, on kirjaimellisesti satoja sivilisaatioita, jotka eivät ole edustettuna tässä, mutta tämä on perusmalli.

Kuten raamatussanne sanotaan (ja käytämme sitä huumorilla), Lyyra synnytti Terran, Lyyra synnytti Plejadit, Vega synnytti Orionin, Vega synnytti Siriuksen. Voitte nähdä tässä vähän geenikehitystä. Terralaiset (tietysti te) ja plejadilaiset ovat vaaleaihoisempia (lyyralaisia). Orionilaiset ja siriuslaiset ovat vähän enemmän vegalaisia. On myriadeja muita sivilisaatioita, esim. Vegan geneettistä ketjua on Alfa Kentaurilla ja Altairilla, Draco-järjestelmän eri planeetoilla ja joitain sivilisaatioita Ursa Majorilla. Ne ovat pienempiä pelaajia. Puhumme nyt tämän draaman pääpelaajista.

Kuulette meidän puhuvan enemmän lyyralaisista ja siriuslaisista ryhmistä kuin lyyralaisista ja vegalaisista (polariteettitasolla). Vegalaiset olivat ensimmäinen sivilisaatio täällä maan päällä, ennen kuin lyyralaiset koskaan tulivat. Tämä oli aikana, jolloin planeetallanne oli esihistoriallisia olentoja. Maatanne pidettiin Vegan tulevana siirtomaana - kun planeetta asettuisi, siitä tulisi Vegan siirtomaa. Koska Vega on valovuosina lähellä Maata, se on hyvin luonnollista.
 


Rettelöivät lyyralaiset
Mutta lyyralaiset tulivat lopulta ja aiheuttivat paljon hankaluuksia (mistä he ovat tunnettuja). Jossain vaiheessa vegalaiset vetäytyivät ja Maasta tuli lyyralainen planeetta. Monien sukupolvien jälkeen siriuslaiset, jotka olivat peräisin vegalaisista, tulivat takaisin vaatimaan Maata. Näin konflikti on siriuslaisten ja lyyralaisten välillä.

Te jotka olette lukeneet kirjan planeetastanne "The Gods of Eden" (= Eedenin Jumalat), tunnette viittauksen veljeskuntaan versus vartijajumaliin. Tätä veljeskunnan ja vartijajumalien dynamiikkaa lyyralaiset ja siriuslaiset ovat esittäneet planeetallanne sen alusta saakka. On kaksi ryhmää, jotka uskovat tai uskoivat, että olitte heidän aluettaan.
 


Olitte esi-isänne
Ennen kuin menemme tässä pidemmälle, niin emme halua vihjata, että olette kaikki sätkynukkeja narussa. Avainajatus tässä on, että reinkarnaatiomielessä tämän päivän te olitte näitä esi-isiä, jotka taistelivat teistä. Kyse on siis perheen sisäisestä taistelusta - taistelette itseänne vastaan. Kukaan ei ole tekemässä mitään teille. Yritätte parantaa menneisyytenne tuomalla esiin niiden aikojen entiset ongelmat. Tästä syystä näette nyt planeetallanne monia divisioonia.

Arkkityyppisesti puhuttaessa veljeskunnalla, siriuslaisella ryhmällä, oli tietämystä ja se välitti ihmiskunnasta - välitti riittävästi antaakseen teille toisinaan porkkanan tyynnyttämään ja makupalan tietoa, jotta kasvaisitte. Lyyralaiset olivat enemmän vartijajumalia tai autoritaarisia, kenties uskonnollisia hahmoja, joita tunnette - jotka ovat huolestuneempia siitä, miten teidät pidetään heikkona.

Tämä on siis se dynamiikka, mikä on toiminut planeetallanne vuosituhansia. On ryhmä, mikä yrittää valaista teitä (omalla tavallaan) ja ryhmä, joka yrittää tukahduttaa teidät. Taas kerran, te teette sitä itse itsellenne. Polariteetit sisällänne käyvät tätä sotaa. Tämä historia on vain sen ulkoinen dynamiikka.

Ihmiskunnan luominen oli periaatteessa yhteishanke, vaikkakin vähän halutonta lyyralaisten ja siriuslaisten osalta, joista kumpikin halusi luotavaksi maan päälle rodun omia tarkoituksiaan varten. Niinpä sen jälkeen kun homo sapiens oli täysin autonominen planeetalla ja aloitti lisääntymisen, hienovaraisempia sotia alkoi siitä, kuka olisi herranne.
 


Maan ulkopuolisten yliherrojen aika
Varhaisihmisen aikoina (esim. Sumeria) planeetta oli jaettu eri alueisiin, joista vastuussa oli tietty yliherra. Kun käytte läpi planeettanne mytologioita, löydätte jumalia eri sivilisaatioista eri nimillä, mutta hämmästyttävän samanlaisin ominaisuuksin - esim. Innana Sumeriassa, Kwan Yin Aasiassa ja Isis Egyptissä. Nuo kaikki edustavat samaa tietoisuutta, samaa "yliherraa" tietyllä aikajaksolla. Kuitenkaan se tietoisuus, jonka olette tulleet tuntemaan rakkaana Isiksenä/Kwan Yininä, ei ole se, mistä puhumme. (Kwan Yin, Isis, on arkkityyppisempi nyt. Se on kehittynyt versio siitä tietoisuudesta, joka on oppinut elämään, integroitunut kaiken kanssa ja palvelee nyt rakastavana evoluutiovoimana.) Puhumme menneestä fyysisestä historiasta, mikä on liitetty näihin nimiin. Puhumme näiden yliherrojen, näiden jumalien personoitumasta planeetallanne.

Monet teistä saattavat ihmetellä, miksi Jumalaan joskus viitataan muinaiskirjoituksissanne todellisena henkilönä, fyysisenä henkilönä. Monia hyvin, hyvin muinaisia kirjoituksia ei ole muutettu ja he puhuvat Jumalasta fyysisenä henkilönä. Nämä maan ulkopuoliset olennot eivät olleet yhtään enemmän Jumala kuin te toisillenne - he olivat fyysisiä olentoja. Kautta aikain heidän todellista luonnettaan on joko tarkoituksellisesti muutettu ihmisten pitämiseksi kontrollissa tai se on vain vääristynyt ajan kuluessa.

Olkaa vakuuttuneita, että se mitä sanomme teille, edustaa yhtä puolta. Teille kommunikoidaan myös paljon toisella tietoisuustasolla, joten saatatte tuntea päänne tungetun täyteen. Saatatte saada paljon myöhempiä oivalluksia, asioita joista emme ole puhuneet tänään. Hyvin paljon tästä historiasta on niin monimutkaista ja ei-lineaarista, että joskus meidän on jaettava käsitteitä ei-lineaarisena kommunikointina kielen sijasta.

Onko mitään kommentteja tai kysymyksiä tähän mennessä?
 


Koulu tämän historian oppimiseen 

Tuleeko tänne koskaan koulua tai minkäänlaista koulutusjärjestelmää, mikä tutustuttaa meidät näihin ajatuksiin ja käsitteisiin?

Ymmärryksemme mukaan kyllä, lopulta tulee, mutta se ei ehkä tapahdu seuraavan kymmenen vuoden kuluessa. Paljon asioita on mitätöitävä ja purettava, ennen kuin tätä informaatiota voidaan kommunikoida teille. Kun sanomme "mitätöitävä ja purettava", puhumme siitä otteesta, mikä suurella osalla uskonnollisesta rakenteestanne on yhteiskunnalliseen kehitykseenne. Se on kuin kasvi, jolla on juuret hyvin syvällä - jos yrittää kaivaa kasvin ylös, kaikki ympärillä oleva maa häiriintyy myös. Yhteiskunta ei ehkä ole valmis tällaiseen massiiviseen muutokseen.

Tämä informaatio tunnistetaan lopulta, koska tälläkin hetkellä on asiantuntijoita, jotka tulkitsevat sumerialaisia ja monia muita tekstejä, joita on löydetty Lähi-idän alueelta. Suurinta osaa - 75% - tästä informaatiosta ei ole julkaistu, osaa koska sitä ei ymmärretä. Osaa ei ole julkaistu, koska sen tunnistetaan olevan suorassa ristiriidassa sen kanssa, mikä on ollut osa planeettaanne. Ainakaan tällä erää ette opi tästä peruskouluissanne, mutta tulevaisuudessa kyllä.
 


Kätketyt tavoitteet ja ydinuskomusten perintö 

Haluaisin varmistaa, että kosketamme joitain ydinuskomusjärjestelmiä, jotka olemme perineet entisajoilta, kuten ajatus yksiavioisuudesta tai kirkon vaikutus, valtarakenne ja vastaavaa. Joitain kätkettyjä tavoitteita joita ilmeisesti oli tuolloin, jatketaan edelleen täällä.

"Kätketyt tavoitteet" on upeaa terminologiaa. Planeetallanne on toiminnassa hyvin monia kätkettyjä tavoitteita. Itse asiassa, ne ovat niin kätkettyjä, etteivät ihmiset jotka alun perin kätkivät ne, pysty muistamaan, minne on kätketty. Se on teidän haasteenne. Kaaoksen idea on osa sitä. Nämä tavoitteet ovat niin kätkettyjä, että teidän on mentävä täydelliseen kaaokseen edes tietääksenne, että teillä on jokin kätketty tavoite, ennen kuin edes keksitte, mikä se on.

Koska toit esille ajatuksen yksiavioisuudesta, puhumme siitä. Emme aio edetä lineaarisessa muodossa kuten aiemmin. Aiomme vastata kysymyksiinne ja heittää teille pieniä herkkupaloja, edestakaisin kautta historianne, mikä auttaa teitä kasaamaan palapelin. Kun kokoatte palapeliä, ette odota tekevänne sitä järjestyksessä. Teette sitä niin, kuin palat sopivat yhteen.
 


Yksiavioisuus, geneettinen koodi
Yksiavioisuus on joillekin arkaluontoinen asia, koska se "painelee monia nappuloita". Mutta sanomme, että planeettanne hyvin varhaisina aikoina, kun oli tarkoituksellisia rodunjalostusohjelmia niiden täsmällisten ja suorien sukupuiden luomiseksi, joita vallassa olevat maan ulkopuoliset halusivat, geenirakennetyö tapahtui pääasiassa naisissa.

On edelleen latentti geneettinen koodi, joka altistaa naispuoliset ajatukselle yksiavioisuudesta. Tämän tarkoitus on pitää sukupuu puhtaana. Sillä ei ollut merkitystä, jos miespuoliset liihottelivat ympäriinsä, kuten sanotaan, mutta oli erittäin tärkeää, että avainnaiset eivät tehneet sitä, jotta lapsilla olisi puhdas sukupuu.

Kun nämä geeniohjelmat oli saatu loppuun, geneettisestä koodista tuli enemmän ja enemmän latentti. Naisten geneettisen koodin joka altistaa yksiavioisuudelle, laukaisee pelko, joten siitä tulee aktiivinen, kun läsnä on pelkoa, ja latentti kun pelko on poissa. Varhaisina aikoina maan ulkopuolisten kontrollointimenetelmänä oli pelko - näin pelosta tuli laukaisin.

Nykyaikana teillä on erilaisia asioita, jotka voivat laukaista pelon. Esim. sairauden pelko; pelko ettei saa tarvitsemaansa tai haluamaansa rakkautta, jos kumppaninne ei ole yksiavioinen; pelko että se ottaa teiltä jotain; pelko että jos kumppaninne ei ole yksiavioinen, merkityksenne hänelle ehkä vähenee, identiteettinne kenties murenee. On eri tapoja, miten tämä voidaan laukaista, mutta peruslaukaisin on pelko. Kun parannette pelon, koodi lakkaa toimimasta.

Planeetallanne on tapahtunut niin paljon geneettistä sekoittumista, että sanoisimme, että myös miespuolisilla on nyt latentti koodi. Se on toimimattomampi miehissä kuin naisissa, mutta se on kummankin sukupuolen kehossa. Mitä enemmän pelkäätte, sitä enemmän koodi aktivoituu.

Tämä on yksi varhaisen geenimanipuloinnin ihanista sivutuotteista. Mutta ette ole mitenkään sen uhri, koska kun parannatte itsenne, kun parannatte suhteen itseenne - itsenne rakastamis- yms. ongelmat - tulette ulos pelkoenergiasta ja koodista tulee hyvin toimimaton - siinä määrin, että siihen olisi vaikeaa päästä käsiksi.

Tämä on esimerkki siitä, miten tietty tarkoituksellinen geenimanipulointi muinaisessa menneisyydessä on luonut tietyn yhteiskuntapiirteen, mikä teillä on nyt. Tämä on muuttumassa. Silloin oli välttämätöntä, että teitä kontrolloitiin. Ja tietysti myöhemmin kirkot yms. hyppäsivät villitykseen mukaan, koska jos tietäisitte, että voisitte rakastaa useampaa ihmistä, ette pelkäisi. Ette pelkäisi Jumalaa, joten ette kuuntelisi kirkkoa.
 


Jeesuksen historia ja sukupuu 

Siis kuninkaiden jumalaiset oikeudet historiassamme juontuvat samasta ajatuksesta - pitää heidän sukupuunsa koskemattomana - ja se liitettiin valtaan ja kontrollointiin?

Juuri niin. Planeetallanne on ollut tähän päivään saakka paljon salaisia geeniohjelmia. Yksi niistä joka on joillekin teistä tuttu, on Jeesuksen sukupuu - että Jeesuksella on ollut lapsia. Emme ole puhuneet tästä oikeastaan syvällisesti. Olemme vältelleet sitä kuin ruttoa.
 
Mikä on tarpeellista ryhmän kokoamisessa, jotta teidän ei tarvitse vältellä aihetta …?

No, voimme mennä siihen tänään, ryhmädynamiikasta johtuen. Jeesus oli tietysti juutalainen eikä hän olisi voinut pitää asemaansa rabbina, jollei hän olisi ollut naimisissa. Muinaiset kirjoitukset puhuvat Jeesuksesta rabbina eikä hän olisi voinut olla siinä asemassa olematta naimisissa. Oli lapsia. Jeesukseen liittyvän kiistanalaisuuden vuoksi lapset eivät tietenkään puhuisi suvustaan harkitsemattomasti. Jeesuksen häviämisen jälkeen perhe pirstoutui vähän ja meni piiloon. Planeetallanne on sukulinja, jota kutsutaan merovingeiksi. Tämä oli aktiivisempi monia vuosisatoja sitten. He edustavat sitä, mikä on jäljellä Jeesuksen sukupuusta. Näin he ovat väittäneet.
 


Pyhä graali
Sitten on koko ajatus graalista - mitä se edustaa ja miten ihmiset ovat etsineet sitä hyvin pitkään. Tarkastelkaa symbolismia. Muistakaa, että ollessanne tekemisissä jonkin mytologian kanssa, kyse on symbolismista. Kyse ei välttämättä ole siitä, mitä luulette. Myyttinen kuppi jossa oli Jeesuksen verta - symbolisesti kuppi voidaan nähdä kohtuna, veri geenimateriaalina, koodeina, mitä tekevät teistä, kuka olette. On siis kohtu, joka sisältää tämän geeniyhteyden - graali. Näin me tulkitsisimme sen. Kyse ei ole tavarasta. Kyse ei ole aineellisista rikkauksista, joita etsiä. Kyse on ajatuksesta ja se on avain vapautumiseenne maan päällä. Kyse on sen tunnistamisesta, kuka olette olleet, kuka olette ja kuka teistä tulee. Kyse on perintönne koko geenipaketista.

Olette nähneet ihmisten riskeeraavan henkensä graalin löytämiseksi, edes tietämättä, mitä he etsivät. Tämä johtui siitä, että he tunsivat sen edustavan vapautta. On ollut myös ihmisiä, jotka ovat etsineet graalia kätkeäkseen sen, jottei sitä koskaan löydettäisi.

Tämä on planeetallanne jatkunut dynamiikka. On ryhmiä, jotka haluavat pitää teidät tietämättömyydessä ja pelossa. Ja teillä on ryhmiä, jotka haluavat vapauttaa teidät. Olette lyöneet päitänne yhteen vuosisata toisensa jälkeen. Taaskin muistutamme, että kyse on teistä itseänne vastaan. Olette ainoa pelaaja. Kukaan ei tee teille mitään. Tämä on teidän tapanne olla äärimmäisen luova, selvittää kaikki jutut, löytää perintönne ja käyttää menneisyyttänne siirtyäksenne puhtaasti tulevaisuuteen.

Seuraavien 20 vuoden aikana monia asioita tulee ilmi - hyvin paljon informaatiota, hyvin paljon paljastuksia. Se on siivoamista. Tämä on välttämätöntä. Ja se tapahtuu kerroksina. Ylin kerros voi olla hallituksenne paljastukset. Voi hyvänen aika! Se vain peittää yhden peitekerroksen! No, "peite" ei ole etsimämme sana, mutta tiedätte, mitä tarkoitamme - kätkettyjä tavoitteita.
 


Jumalainen perintönne
Kätketty perustotuus joita kaikki nuo fasadit peittävät, on jumalainen perintönne, kuka olette. Se ei merkitse, että olette kaikki jumalia jalustalla. Se merkitsee, että olette kaikki tasavertaisia Jumalan kanssa. Tulitte taivaista. Teillä on yhteys. Teillä jokaisella on oma yhteytenne Jumalaan, jota kukaan ei voi sanella, ja olette osa valtavaa perheverkostoa planeetalta planeetalle. Hyvin vapauttava ajatus, eikö vain? Siksi sitä ei tunneta laajasti - se on liian vapauttava. Mutta tämä on se perusta, mitä kaikki fasadit, hallitukset, uskonnot jne. salaavat.

Graali on yksi avain itsenne ymmärtämiseen geenitasolla - kuka olette, mistä tulette ja minne olette menossa.
 


Jeesus ja ristiinnaulitseminen 

Yhdessä Seth-kirjassa puhutaan ajatuksesta, että varsinainen ristiinnaulittu ruumis ei ollut Kristuksen ruumis, vaan jonkun toisen. Voitteko kommentoida tätä?

Tiesimme, että joku esittäisi tämän kysymyksen. Olisimme samaa mieltä. Emme ole vielä sanoneet tätä, mutta Jeesus ei kuollut. Perimmäinen rienaus minkä voitte heittää yhteiskunnallenne, on se, ettei hän kuollut ristillä. Hänen arvonsa tunnistettiin ja ristiinnaulitsemisesta vastuussa olleet tiesivät, että kuollut marttyyri on paljon voimakkaampi (symbolina). Niinpä käynnissä oli useita poliittisia asioita. Hänen periaatteessa sallittiin mennä piiloon ja toinen henkilö uhrattiin hänen tilallaan. Näin hän pystyi jatkamaan geenilinjaa.
 
Mikä sitten on Torinon kääreliina?

Monet näistä tarinoista, joita kerromme teille, voivat kuulostaa hyvin fantastisilta. Teidän on katsottava koko kuvaa fantastisten tarinoiden sijasta.

Ruumis joka laitettiin kääreliinaan, ei ollut ristillä kuolleen henkilön ruumis. Se oli Jeesuksen ruumis, muttei hän ollut kuollut.
 
Hän ei ollut transsissa tai muuntuneessa tietoisuustilassa?

No, vähän kaikkea mainitsemaasi. Hänellä oli kyky laittaa itsensä hyvin syvään transsimaiseen tilaan, minkä hän oli oppinut Intiassa. Ja hänellä oli kyky siirtää itsensä toiseen paikkaan - näin ilmestyminen apostoleille. Hänelle ja apostoleille se ei ollut mikään iso juttu.
 
Miksi hänet käärittiin liinaan? Miksi hänet haudattiin?

Oli tarpeellista, että ihmiset uskoivat hänen kuolleen.
 
Mutta eivätkö he nähneet, että mies ristillä ja haudattu mies eivät olleet sama henkilö? Tarkoitan lineaarisesti puhuttaessa, kun ollaan tekemisissä tuon ihmisryhmän, noiden uskomusjärjestelmien ja tuon älykkyyden kanssa - eivätkö samat ihmiset menneet ristiltä hautaukseen?

Ensinnäkin, monet ihmiset jotka olivat vihaisia hänen olemassaolostaan, eivät olleet koskaan nähneet häntä - kaikki oli huhupuhetta. Heillä ei ollut todellista ajatusta, kuka hän oli. Vain fariseukset, saddeukset ja häntä ympäröineet ihmiset olivat oikeasti nähneet hänet. Ei ollut televisioita, valokuvia, joten suurta yleisöä oli erittäin helppoa huijata.

Mietitte tänä päivänä asioita, joita salattiin ja miten se olisi voinut tapahtua.
 
No, tänä päivänä television, sanomalehtien ja kaiken muun kera emme vieläkään tiedä totuutta Kennedyistä.

On myös silmänkääntötemput. Pidä joku kiireisenä täällä, kun jotain muuta tapahtuu tuolla - erittäin helppoa toteuttaa. Jos joku tietäisi totuuden, hänet tietysti teloitettaisiin tai häntä uhattaisiin riittävästi, että hän pysyisi hiljaa. Ihmiset olivat silloin erittäin pelokkaita.

Jeesuksen perhe hävisi, karkotettiin Kreikan alueelle ja Eurooppaan, jotta tunnettiin, ettei asian kanssa täytyisi enää koskaan olla tekemisissä. Tietysti kaikki nuo eri rakenteet joista tuli kirkkoja, veivät sitä eteenpäin, ja teillä on tämän päivän rakentenne.
 
Mitä Jeesukselle sitten tapahtui? Kuoliko hän luonnollisen kuoleman?

Hän kuoli luonnollisen kuoleman, kyllä. No …
 
Yliluonnollisen kuoleman?

Kiitos. Kyllä, ei luonnollista kuolemaa, jos ajatellaan tuskaa. Periaatteellisesti puhuen hän oli paikalla yhtenä hetkenä ja poissa seuraavana.
 
Hän siis teki siirtymän melko nopeasti?

Tämä vie meidät takaisin tähän varsinaiseen syntymään ja hedelmöitykseen, koska se ei ollut luonteeltaan täysin terramainen.
 
Niin ajattelinkin.

Hänellä oli kykyjä, joita tuon ajan ihmiset eivät tunnistaneet. Ne eivät olleet tavallisia.
 
Entä hänen elämänsä tämän ristiinnaulitsemisen jälkeen? Jatkoiko hän ns. normaalia ja tavallista elämää piilossa tai toisessa paikassa perheensä kanssa? Pystyikö hän jättämään jonkinlaista työtä jälkeensä, mitä hän teki massatietoisuudelle?

Hän itse asiassa jatkoi opettamista. Hän opetti erilaisissa valepuvuissa eri nimillä ja identiteeteillä. Tuolloin se ei ollut vaikeaa, koska maailma ei ollut yhteydessä planetaaristen kommunikointiyhteyksien kautta. Hänen oli välttämätöntä vaihtaa paikkaa, mutta hän oli apuna alussa siinä, mitä pidetään salaseuroina (se ei ollut hänen suunnitelmansa).
 
No, monet asiat joita hän teki, tulkittiin erilailla, kuin hän oli suunnitellut.

Aivan. Mutta hänen poistuttuaan tunnistettiin, että hän oli aloittanut vapauttavan opetuksen. Planeettanne tavassa ajatella on hyvin mielenkiintoista se, että joka kerta kun olette saaneet opetuksen, jonka näette vapauttavana, rajoitatte sitä! Pidätte sen salassa. Laitatte ihmiset maksamaan paljon sen saamisesta. Siinä on eräänlainen paradoksi. Mutta niin olette tunteneet tarvitsevan tehdä.

Itse asiassa se saattoi olla perusta yhteisöille, jotka tunnemme tänä päivänä ruusuristiläisinä, temppeliherroina …

Kyllä, ehdottomasti. Temppeliherrat, vapaamuurit, kyllä ehdottomasti. Perusta oli Jeesuksen varhaisissa opetuksissa ja siitä eteenpäin.
 
Miten kauan hän suunnilleen eli?

Mielenkiintoinen kysymys. Hän vietti paljon aikaa ei-maallisessa ulottuvuudessa, joten hän eli itse asiassa paljon pidempään. Mutta maan kronologisina vuosina sanoisimme kenties 80 vuotta. Emme todellakaan voi antaa teille tarkkaa lukua, koska sitä ei lasketa niin. Mutta hän eli melkoisen ajan. Huomaatte, että kun asioita alkaa paljastua, löydätte luultavasti joitain tekstejä Etelä-Euroopasta, mitkä selostavat hänen elämäänsä ristiinnaulitsemisen jälkeen. Kukaan ei halua teidän tietävän sitä, joten siitä tulee hyvin kiistanalaista.
 
Osa siitä materiaalista vuotaa nyt ulos. Maailman eri alueilla oli toisia opettajia, jotka tulivat luullakseni antamaan jokseenkin saman ajatuksen ihmisille, saamaan heidät käsittämään, että heillä oli oma voimansa, ja saamaan rakastamaan toisiaan (vaikka Muhammed on minulle hyvin hämärä).

Kuten pitäisikin olla. Muhammed oli eri tilanne. Emme mitenkään himmennä hänen hohtoaan, mutta hän oli yliherra, joten käsitellään vähän eri tilannetta.
 


Maria ja synnitön hedelmöitys
Haluaisimme palata synnittömään hedelmöitykseen. Se on erittäin mielenkiintoinen tarina, koska nykyaikana teillä on tarinoita ufo-kidnappauksista, joissa joihinkin naisiin "impantoitiin" lapsia ja he huomasivat olevansa raskaana ilman yhdyntää. No, tämä ei ole mitään uutta. No niin, Äiti Mariaa olisi pidetty neitsyenä, eikö totta? Jos teette kielitieteellisiä tutkimuksia tuon ajan neitsyyden määritelmästä (tarkistakaa), se merkitsi, ettei ole koskaan tullut raskaaksi eikä harrastanut seksiä. Naisen ensimmäinen lapsi kantoi esikoisen geenikoodia. Siksi jos naisella olisi ollut lapsi, hän ei olisi ollut neitsyt, koska hänellä olisi jo ollut esikoinen, mitä pidettiin hänen sielunsa todellisena lapsena. Myöhempi neitsyyden tulkinta oli taas kerran pitämään teidät kontrollissa.
 
Se lisäsi myös mystisyyttä.

Voi kyllä. Mikä onkaan parempi tapa pitää väki kontrollissa, kuin kontrolloida vaistonvaraista perusviettiänne? Jos seksuaalista viettiä voidaan kontrolloida, kaikkea muutakin voidaan. Tähän olette itsenne saaneet, minkä olette luoneet itsellenne vapautumisprosessiksi.
 
Tarkoitatko, että tästä olemme saamassa itseämme ulos?

Kyllä, sitä myös. Tuossa mielessä silloin Marialla ei ollut koskaan ollut lasta. Hän oli neitsyt sanan vanhassa merkityksessä. Siksi synnitön hedelmöitys olisi sellainen, mitä pitäisitte toisen tietoisuuden keinotekoisena hedelmöityksenä.

On tarinoita enkelinen käymisestä hänen luonaan. Ne olivat tietoisuuksia, jotka vierailivat hänen luonaan. Osa muusta on lisätty tarinaan, mutta periaatteessa tietoisuus josta oli määrä tulla Jeesus, laitettiin häneen tarkoituksena inkarnoituminen maan päälle.
 
Ja eikö Maria ollut hyvin henkisten ihmisten pitkää sarjaa? Oliko hän valittu?

Kyllä. No, ei valittu - hän valitsi sen. Hän oli valmistautunut monia, monia elämiä.
 


Jeesuksen genetiikka 

Mikä rotu Mariaan "implantoitiin"?

Tiesin tämän kysymyksen tulevan esiin. Se ei ollut vain yksi rotu, vaan geneettinen yhdistelmä. Palaamme tässä taulukkoomme. Päägeeniyhdistelmä oli siriuslainen ja plejadilainen. Plejadilaiset eivät oikeastaan halua puhua tästä. He ovat hyvin herkkiä kaikesta, mitä he ovat tehneet maan päällä sellaista, mitä voitaisiin pitää asioihin sekaantumisena. Se on arka paikka. Se edusti siriuslaista menneisyyttä, plejadilaista tulevaisuutta, noiden kahden energian yhdistämistä. Oli tärkeää, että se tapahtui näin.

Nykyiset kuvat Äiti Mariasta ovat hyvin mielenkiintoisia. On eräs kuva, joka on otettu jossain Itä-Euroopassa. Jos vertaatte sitä kuvaa valokuviin, jotka Billy Meier on ottanut plejadilaisista, ne ovat melkein identtisiä.
 
Piirteet ovat hyvin hienostuneita …

Hyvin hienostuneita. Korvanipukat matalammat, leuka suippo ja suu hyvin pieni. Kyse ei ole siitä, että joku plejadilainen on ilmestynyt Äiti Marian valepuvussa Itä-Eurooppaan. Mutta alue, ollessaan hyvin katolinen tai kristitty, on tulkinnut näkemänsä Äiti Mariaksi. Siinä on eroa. Äiti Maria siis kantoi paljon plejadilaisia geenejä. Siriuslaisia geenejä laitettiin häneen yhdistymään plejadilaisten geenien kanssa.

Jossain mielessä oli poliittista, mitä tulee tuon ajan maan ulkopuolisiin, koska teillä oli jatkunut lyyralaisten ja siriuslaisten kamppailu kautta historian ja kumpikin oli yrittänyt saada jalansijan planeetalla. Tämä oli kenties tapa saada siriuslaisille vähän jalansijaa. Se oli kuin heidän viimeinen yrityksensä.

Implantointi oli vain yksi taso koko siriuslaista juttua. Oli muita tasoja, joita voitaisiin pitää pyyteettöminä. Teillä on hyvin mielenkiintoinen historiallinen menneisyys, hyvin värikäs.

Aiomme viedä tämän keskiaikaan, hyppelemme taas.
 


Ihmisen biogeneettisen rakenteen luominen 

Biokemiallisen rakenteen luominen, miten se tapahtui? Oliko se kemiallista? Oliko se vain kehoa varten vain myös sielua? Mikä on sielun rakenne? Onko sillä myös vastaava DNA-koodaus?

Puhut maan päälle luodun ihmisprototyypin rakenteesta?
 
Kyllä, sekä kehosta että energiasta, mikä on sielu. Luotiinko se myös?

Sieluja ei luotu, ei. Olennot, lyyralaiset ja siriuslaiset jotka olivat suunnittelemassa maan ihmisen genetiikkaa, pyrkivät luomaan täydellisen kulkuneuvon -kehon, johon he itse inkarnoituisivat lopulta. Se oli tavallaan kuin oman auton rakentamista. He halusivat aloittaa tyhjästä, rakentaa auton ja olla sen ajaja. Sielut olivat siis jo olemassa. Siksi sanomme teidän olevan he, koska te olitte heitä.

Ne maan ulkopuoliset joista puhumme nyt ja jotka taistelevat keskenään, olette te reinkarnaatiomielessä. Näin synnytätte transformaation ja integroitumisen planeetallanne. Olette saavuttaneet sen, mitä lähditte tekemään - terralaisrodun luominen maan päälle - ja sitten inkarnoituneet tuohon rotuun ratkaistaksenne esi-isienne ongelmat.

Varsinaisen geenityön mielessä, maan päällä oli kotoperäinen terralainen rotu, kädelliset. Koko kädelliskehityksen ajan oli aikajaksoja, jolloin geenejä lisättiin prosessin nopeuttamiseksi. Mutta vasta neanderilaisten aikaan asiat menivät vähän hulluksi positiivisella tavalla. Alkoi kasvuräjähdys ja tuolloin he ohjasivat ihmiskunnan cro-magnonin ihmiseksi. Siitä koko ajatus puuttuvasta linkistä alkoi. Puuttuva linkki oli aikajakso, jolloin kehityksenne oli äärimmilleen nopeutettua. Antropologinne eivät pysty keksimään, mitä tuolla jaksolla tapahtui, koska se ei sovi mihinkään teoriaan. Ilmeisin asia on, että saitte apua, mutta he eivät ole ehkä vielä valmiita näkemään sitä.

Kulkuneuvo siis valmisteltiin silloin. Kulkuneuvoon juurrutettiin maan ulkopuolista genetiikkaa. Se mistä puhumme, on tavallista universumissa, vaikka se ehkä näyttää monista teistä fantastiselta. Yhdistelette kasveja planeetallanne ja luotte uusia ruokamuotoja. Tämä on luonnollinen evoluutioprosessi. Ja eräänä päivänä teette jossain tuolla tällaisia asioita. Teette sen eri tavalla kuin esi-isänne, takaamme sen. Mutta se on osa evoluutiota. Evoluution on usein määritelty tapahtuvan ilman ulkopuolista ärsykettä. Mutta ulkopuolinen ärsyke on osa evoluutiota, joten kenties uusi määritelmä evoluutiosta auttaisi teitä.

Maan ulkopuolista genetiikkaa vuodatettiin kehittyvään kädelliseen maan päällä. Siksi teillä oli homo sapiens. Koko tarina Eedenin puutarhasta on symbolinen esitys Terran rodun hyppäyksestä toisesta tiheydestä kolmanteen, "minä olen" -olemuksen tiedostamisesta. (Olemme tässä hyvin yleisiä, koska olemme kertoneet tämän tarinan aiemmin ja se on käytettävissänne nauhalla, jos haluaisitte kuulla sen yksityiskohtaisesti.) Näin rotu edistyi prototyypiksi ja sitten ihminen potkaistiin ulos Eedenin puutarhasta ja siitä tuli vastuullinen itsestään.
 
Oliko mitään ulkopuolista ärsykettä, eEnnen sitä esihistoriallista aikaa, josta puhutte? Oliko vain luonnollista edistymistä maan päällä?

Kyllä. Sanoisimme, että se oli hyvin muinaista aikaa, kun vegalaiset olivat täällä. He tekivät vähän, sanoisimmeko "terramuodostusta", muttei ollut oikeastaan mitään merkittävää projektia, mihin lyyralaiset ryhtyivät myöhemmin.
 


Sielukoodaus 

Entä reinkarnoitumat? Se kuka olin silloin ja kuka olen tulevaisuudessa, on kenties sekä sieluni että fyysinen geeniedustukseni … mutta tuolla alkuperäisellä sielulla johon geenikoodaus ei ole vaikuttanut, on oma koodauksensa. Mistä se tulee ja miksi Terra-koodauksen pitäisi vaikuttaa siihen seuraavassa reinkarnaatiossamme?

Hyvä kysymys. Ensin vähän metafysiikkaa tässä. Sanotaanpa, että ylisielu on kämmen. Sormet ovat elämiä tai inkarnaatioita. Ylisielu tietää koko tarinan ja sanelee, mitä tulette tekemään. Se on lähteenne. Se on lähde, mikä teki teistä lyyralaisen, siriuslaisen ja terralaisen - edistymistä.

Genetiikkaa on pidetty fyysisenä asiana. Se on geeneissänne. Geenikoodauksenne on DNA:ssanne. On eteerinen DNA (paremman termin puutteessa), mikä on sielunne tai ylisielunne energiamatriiseissa. Tämä edustaa menneisyyttänne, tulevaisuuttanne ja nykyisyyttänne, kaikki kiedottuna yhdeksi ideaksi. Valotaajuudet ovat koodanneet sen. Tämä sanelee tai vetää puolenne tietyn kehotyypin. Silloin kun haluatte tulla elämään, on eri yhteyksiä eri kehojen kanssa maan päällä. Jos haluatte inkarnoitua mustaksi ihmiseksi, kenties on ollut elämiä toisina mustina ihmisinä ja haluatte selvittää ne. Tämä on yksi idea. Tämä on maatasolla.

On muita tasoja, jotka edustavat identiteettiänne lähteenne kanssa eteerisellä geenitasolla. Tämä sanelee kokemuksenne ja geenikehityksenne, ei vasten tahtoanne vaan heijastuksena tahdostanne - eikä vain geneettistä evoluutiotanne maan päällä, vaan metageneettisen evoluutionne, geneettisen evoluutionne valo-olentona.
 
Loiko joku, jokin energiamuoto alun perin tämän eteerisen DNA:n?

Ei kukaan ulkopuolellanne. Olemme kuvanneet sitä ulottuvuuslisäämisen ajatusta, mikä oli ilmestymisenne tähän todellisuuteen, minkä te kaikki jaatte. Tulitte yhdistyneestä pisteestä erillisyystodellisuuteen. Kun pirstouduitte, se oli kuin peilin särkymistä. Toitte mukananne sen alkuperäisen jutun, minkä osa olitte, ja tämä on osa identiteettiänne. Kokemuksenne täällä muuttavat identiteettiänne, ne muuttavat ja laajentavat sitä.

Niinpä kyse ei ole siitä, että joku muu loi teidät, vaan olette luontaisesti luoneet ne koodit, joista puhumme. Se on paremminkin heijastus teistä kuin suunnitelma teille.
 


Mistä ihmeet ovat peräisin 

Ihmiset palvovat jumalaa tai rukoilevat jumalaa, on kyse sitten jumalan kuvasta tai buddhasta tai … he yhdistyvät ja saavat tuloksia. Jumala on vain jotain, minkä he tekivät. Ovatko nuo jumalat siis vain yhdistäjiä energiaan, mihin voitiin yhdistyä?

Kun rukoillaan jumalaa ja - sanotaanpa, että rukoukseen vastataan. Ihminen tarvitsee tuon hahmon, koska tuolloin elämässään he eivät käsitä, että he rukoilevat peiliä. He katsovat vain itseään. Niinpä sen tekeminen palvelee heille tarkoitusta. Mutta evoluutioprosessi on sellainen, että lopulta tunnistetaan, että katsotte vain peiliin ja näette itsenne. Tässä on eräs mielenkiintoinen ajatus. Sanotaanpa, että joku keksii jumalan ja kutsuu sitä Bobiksi, Bob-jumalaksi. Ja riittävä määrä alkaa uskoa Bobiin. Uskomisen vuoksi Bob luodaan. Bobilla on mahdollisuus tulla itsensä tiedostavaksi, muttei hänen tarvitse. Hän voi olla olemassa vain heijastuksena ihmisistä, jotka uskovat häneen. Bob on hyvin todellinen ja Bobin olemassaolo voitaisiin todistaa.

Evoluutiolla on aina villejä kortteja. Tämä on tilanne, jolloin voitte itse asiassa katsella uuden olennon syntymää, koska olemassaolonsa luonnollisen kehityksen kautta Bobista voi tulla itsensä tiedostava. Jos näin on tilanne, hänestä tulee todellinen olento eikä vain heijastus niistä, jotka uskovat häneen. Niinpä kaikkien tarkoitusten ja aikomusten vuoksi, ne jotka uskovat Bobiin, tietävät hänen olevan olemassa, koska Bob on heille hyvin todellinen. Eikä siinä ole oikeastaan eroa, että hän on heijastusta. Pysyttekö mukana?
 
No, itse asiassa olemme kaikki jonkinlaisia heijastuksia toisesta, eikö vain?

Puhumme ulottuvuuden lisäämisestä. Joskus ihmiset kysyvät: "Mitä tapahtui ennen sitä?" Ennen ulottuvuuden lisäämistä teidän voi verrata olleen yksi suuri Bob. Bobista tuli itsensä tiedostava ja itsetietoisuus oli niin jännittävää ja sytyttävää, että innostuksessaan hän räjähti ja pirstoutui. Tämä on yksi tapa tarkastella asiaa. Mutta niin olennon luominen voi tapahtua.
 
Mutta sitten voidaan mennä askel pidemmälle ja kysyä, mistä Bob tuli.

Aivan.
 
Hän tuli itsestään. No, se on sitten myös kuin paholainen.

Paholaisella on paljon voimaa, koska sille on annettu. Se on ainoa syy. Niinpä kirkkonne on hyvin tosissaan, kun se sanoo paholaisen olevan olemassa. Mutta onko paholainen olemassa teidän ulkopuolellanne?
 
No, sanoisin, että sillä on valta niihin, jotka uskovat sen valtaan. He antavat sen sille. He laittavat oman voimansa sen käsiin. Miten tämä liittyy sellaisiin ihmeisiin, kuin Lourdes'n vedet, Pyhä Teresa, Pyhä Fransis Assisilainen ja Bernadette?

Itse aikaansaatuja ihmeitä. Ihmeitä tapahtuu, koska etsijä uskoo tarvitsevansa jotain eikä voi sallia itsensä antavan sitä. Siksi ihme tulee mukavimmassa muodossa. Tietyn uskonnon yksilöille ihmeet tulevat heille mukavimmassa muodossa. Joillekin fundalistisimmille kristityille se tulee uskolla parantumisena. Siihen uskotte. Ihmeet eivät tapahdu ulkopuolellanne. Saatte ne aikaan. Se riippuu teistä, haluatteko luoda sen niin, että näyttää, ettei teillä ole mitään tekemistä asian kanssa.
 
Sanotaanpa, ettei Bernadettella tai Pyhällä Fransisilla ole ollut mitään tekemistä näiden ihmeiden kanssa, paitsi että he ovat olleet peilinä …

He ovat peili. He ovat myös kanava, minkä kautta energia voi virrata. Ne jotka olette korottaneet, voivat todella olla kanava energian virtaamiseen toisille ihmisille kuin itselleen. Mutta jos olette vain sairas ihminen ja saatte ihmeen, kyse on teistä eikä kanavoinnistanne toisille. Ymmärrättekö, mitä tarkoitan?
 
No, paransin itseni hyvin mielenkiintoisessa tilanteessa ja kun kysyin siitä, minulle kerrottiin, että sieluenergiani paransi minut.

Kyllä.
 
Ilmeisesti sieluenergia parantaa, kun ego katsoo eri suuntaan, koska ego ei usko sellaiseen.

Kyllä, juuri niin. Sanoit juuri kaiken. Mikään ei tapahdu ulkopuolellanne. Ehdottomasti ei.
 
Jos siis otamme täyden vastuun, sanotaanpa Bobin sirpaleista, ja haluamme olla katalyytti tämän asian tekemiseen, niin prosessinamme on hankkiutua eroon egostamme, jotta voimme sitten sammuttaa tulipaloja Kuwaitissa, auttaa Bangladeshin ihmisiä ja estää huumevauvoja syntymästä riippuvaisina - kaikkea tätä. On jonkinlainen prosessi, ett saamme egon pois tieltä ja sallimme itsemme olla kanava parantumiseen tällä tasolla.

Juuri niin.
 
Jotenkin keskittää kaikki nämä ihmiset jotka uskovat vakavasti ihmeisiin, jotta heidän energiansa voi virrata ja liittyä omaamme luomaan jonkinlaista …

Juuri niin. Ihmeisiin uskomisessa ei ole mitään väärää. Voitte olla täysin harmonisesti rinnakkain fundamentalistikristittyjen kanssa, jotka uskovat ihmeisiin, jos kumpikin sallii egon astua pois tieltä. He näyttävät luovan ihmeitä itsensä ulkopuolella ja te luotte ihmeitä itsellenne. Ja kumpikin hyväksytte toisenne. Kyse ei ole uskosta, kyse on sallimisesta. Tämä on koko avain.
 
On riittävästi tilaa kaikkien energioiden, kaikkien rotujen rinnakkaiseen olemassaoloon.

Voi, kyllä.
 


Konfliktin alkuperä 

Miksi hallintataistelua tapahtui aivan alussa? Oliko se alueellista?

Se oli alueellista. Selitämme vähän sen dynamiikkaa. Kysytte, miksi on konfliktia, jos käsitetään, että riittävästi tilaa.

Polariteetin luonne universumissanne on sellainen, että se ottaa toisten tai itsensä palvelemismuodon, positiivisen tai negatiivisen. Negatiivinen voidaan rinnastaa itsensä palvelemiseen - tämä johtuu energiadynamiikasta. Itsen palveleminen on supistavaa. Toisten palveleminen on laajentavaa, mikä laajentaa ulospäin, mutta lopulta raavitte päätänne miettien, mitä yhdellä asialla on tekemistä toisen kanssa. Selvennämme.
 


Lampaan veri, karjan silpominen ja aids-virus
Tilanne on niin, että on paljon kuolleita esikoisia Egyptissä ja ei-kuolleita esikoisia Israelissa, jotka olivat juoneet lampaan verta. Siirrettynä nykyaikaan: planeetallanne on aids-virus, kuten sitä kutsutaan. Kaikki jotka ovat tutkineet asiaa, ovat havainneet, että aids-virus on yhdistelmä lampaan ja lehmän retrovirusta. Sillä on yhteyksiä sinne. (Itse asiassa, virus voi kasvaa näiden eläinten vatsassa.) Siirrettynä aktiivisiin tilanteisiin 70-luvulla: karjaa ja lampaita silvottiin. (Saammeko paloja yhteen?)

1970-luvulla aids puhkesi. 1970-luvulla enemmistö karjasta ja lampaista silvottiin, jolloin verta valutettiin. Sanoisimme, että kulkutauti joka iski egyptiläisiin tänä aikana ja välitettiin juutalaisille, oli samalla tavalla suunniteltu virus, mutta voimakkaampi, koska se iski ja tappoi välittömästi. (Kuten tiedätte, jos käärme puree, vastalääke on pieni määrä käärmeen myrkkyä.) Voitte saada vastalääkkeen ymmärtämällä teidät myrkyttäneen asian kemialliset tekijät. He siis joivat lampaan verta, joka oli valmistettu tietyllä tavalla, mikä vastatasapainotti tämän hyvin voimakkaan viruksen, joka toimi kulkutautina.

Takaisin nykypäivään. Tätä kulkutautia käytetään edelleen biologisena aseena ja se on edelleen aktiivisena planeetallanne. Planeetallanne on voimia, jotka ovat yrittäneet löytää taas kerran vastalääkkeen, sekä voimia, jotka yrittävät löytää tavan luoda uudestaan egyptiläisten aikojen voimakaan viruksen. Näin taas kerran kaksi voimaa taistelee toisiaan vastaan. Toinen yrittää löytää hoitokeinon ja toinen tavan saada viruksen ja pyyhkäistä pois paljon ihmisiä.

Tämä on karjan ja lampaiden silpomisen tarkoitus - enimmäkseen tutkimusta yrityksenä syntetisoida nämä kemikaalit. Se ei liity maan ulkopuolisiin, jotka haluavat syödä teidät ja vuodattaa verta ravinnokseen - ei mitään sellaista. Tämä on enemmän symbolinen muisto veren juomisesta silloin.
 
Onko planeettamme homo sapiens se, joka tekee tätä?

Homo sapiens tekee mitä? Silpomisia?
 
Niin. Kenen sanotte tekevän näitä silpomisia?

Määrittelemme silpomiset. Aina 1970-luvulta lähtien on ollut suurempi tietoisuus karjan ja lampaiden silpomisesta, joissa näytetään käytetyn lasersäteitä tai instrumentteja, joita teillä ei ole planeetallanne. Hyvin siistejä viiltoja ja useimmiten eläimestä on veri vuodatettu täysin. Sanomme, että eri ryhmät tekevät tätä. Jotkut ovat ihmisiä (homo sapiens) ja jotkut maan ulkopuolisia, joten tilanne ei ole selkä.
 


Ihmisiä ja maan ulkopuolisia kummallakin puolella 

Liittyvätkö nuo maan ulkopuolisryhmät planeetallamme niihin, jotka ovat Harmaisen kaltaisia, va puhummeko nyt planeetan ulkopuolesta?

Puhumme planeetan ulkopuolesta, niiden jälkeläisistä jotka edelleen luulevat aluekiistan olevan käynnissä. On sekä ihmisiä että maan ulkopuolisia, jotka yrittävät löytää vastalääkkeen. On maan ulkopuolisia sekä negatiivisesti suuntautuneita ihmisryhmiä, jotka yrittävät käyttää virusta. Heitä on siis kummallakin puolella.

Emme havaitse teidän luovan todellisuutta, missä aids-virus pyyhkäisee teidät pois. Jos muistatte, aiemmin puhuimme siitä, miten tunnetilat, kuten pelko, voivat laukaista tiettyjä asioita, kuten yksiavioisuuden latentin koodin. Tunnetila voi alentaa immuunijärjestelmän vastustuskykyä. Tästä on tulossa fakta planeetallanne, mutta ei vielä ymmärretä sen monimutkaisuutta. Jos väestönne pidetään pelossa, voitte laukaista immuunijärjestelmän hyväksymään vieraan viruksen juurtumisen teihin. Jos väestönä muunnatte pelon, tämä virus ei pysty koskemaan teihin. Piste. Ei josseja tai mutteja. Tästä syystä tämä koko haaste on tällä hetkellä hyvin tärkeä teille. Koska ette pelasta ainoastaan omaa nahkaanne, vaan teistä tulee myös olentoina vapautettuja tällä planeetalla.

Irtisanomisen riskilä sanomme, että te teette sitä itsellenne. Me emme koskaan, koskaan, koskaan anna voimaa ajatukselle, että joku vaanii teitä. Olette luoneet tämän näkymän hyvin suoria tarkoituksia ja ymmärryksiä varten. Saavutatte näistä näkymistä sen, mitä olette järjestäneet saavutettavaksi. Voitta saavuttaa sen nopeasti tai se voi kestää kauan - se riippuu todella teistä. Mutta ei kukaan, ei mikään paha voima aiheuta mitään teille. Tämä on teidän peliänne ja te olette kaikki shakkinappulat.
 
Yhdessä tilaisuudessa puhuimme sairaudesta ja siitä, miten nopeasti se voidaan hoitaa, jos käsittelee sen, miksi se luotiin. Kun kysyin, sisältyikö siihen syöpä, vastauksenne oli "kyllä". Kun kysyin aidsista, vastauksenne oli: "Jos käsittelette sen lähteen". Kysyin, mitä kukaan voisi haluta kokea aidsin avulla, ja vastauksenne oli "täydellinen haavoittuvuus". Siis ne jotka haluavat kokea täydellisen haavoittuvuuden täällä, voivat tehdä sen nyt tällä tavalla?
 


Haavoittuvuus toistettuna
Kyllä. Vain katsokaa ajatusta haavoittuvuudesta - immuunijärjestelmä. Silloin kun immuunijärjestelmänne on "kaatunut", olette täysin haavoittuva. Olisimme siis ehdottomasti samaa mieltä kanssasi. Se on luotu nyt, koska sen luomiseen nyt on syynsä. Käytte läpi erittäin tärkeää prosessia. Vaikka ymmärrämmekin, että te kaikki arvostatte fyysistä elämäänne jne., niin fyysisen elämänne loppu ei ole olemassaolonne loppu. Ne yksilöt jotka päättävät lähteä näin tältä tasolta, saavuttavat suurempaa hyvää. Ja tämä ajankohtainen tilanne liittyy myös Mooseksen aikaan, kuten juuri kerroimme teille.

Puhdistatte nyt koko tuota aiempaa näkymää - noita sotia, ajatusta että jotkut teistä pitää pelastaa ja joitain ei. Kaikki nämä tilanteet täytyy puhdistaa. Jos joku genetiikan tai lääketieteen edustaja kuuntelee tätä nauhaa, tekee vähän tutkimusta ja ottaa esiin muinaisia raamatullisia tekstejä, jotka puhuvat lampaan valmistelusta, niin jos hän todella haluaa ottaa asian vakavasti, hän löytää yhteyksiä - takaamme sen. Saatatte kenties kyetä löytämään vastalääkkeen. Ymmärrämme, että tämä informaatio voi venyttää monien mielikuvitusta. Mitä enemmän ajattelette sitä, sitä enemmän järkeä siinä on. Tämä näkymä on ollut maisemissa pitkän aikaa ja se on laukaistu aina, kun ihmiskunta on halunnut piristysruiskeen jostain syystä.
 


Todellinen oppitunti: voimaantuminen ja vaivattomuus 

Jos sillä on tarkoitus ja se on synkronistisesti niillä, joiden tarvitsee saada tuo kokemus, niin sillä on oma luonnollinen kulkunsa. Miksi siis kenenkään pitäisi oikeastaan yrittää keksiä vastalääkettä?

Perimmäinen tavoite ei ole löytää vastalääkettä, vaan oppia kaikkivoimaisuutenne ja tietää, ettei teidän tarvitse oppia tuskallisella tavalla. Voitte löytää tämän itsellenne löytämällä vastalääkkeen, minkä teitte esim. polion osalta. Jotkut ihmiset eivät ehkä valitse tekevänsä sitä tällä tavalla ja se on myös täysin ok. On yksilön ja yhteiskunnan tehtävä valita, miten he haluavat ilmentää sen.

Paljon aids-tutkimusta tehdään liittyen äänivärähtelyyn - viruksen pirstominen. Sanoisimme myös, että jos haluaisitte odottaa sitä, niin virus muuntuu luonnostaan horrostilaan, missä se ei vaikuta teihin positiivisesti eikä negatiivisesti. Monet teistä eivät ehkä kuitenkaan halua odottaa, kunnes se muuntuu.
 


Aids-ennusteet epätarkkoja
Arviot aids-kuolemista tulevina vuosina ovat hyvin epätarkkoja. Kaikki tehdään paperilla ja se on siinä mielessä kaksiulotteista ajattelua.
 
Liian korkeita vai liian matalia?

Voi, aivan liian korkeita.
 
Ei tule niin huonoa tilannetta, kuin luullaan?

Ei. Kun teette paperilla tuollaisia laskelmia ja tyrkytätte laskelmatodellisuuttanne yksilöllisille sieluille, jotka tekevät omia päätöksiä. Ne eivät ole käyttökelpoisia. On monia muita tekijöitä, joita ei ole mietitty. Kannustaisimme teitä olemaan huolestumatta ja tekemään sen, mitä teidän on tehtävä elämässänne, itsenne rakastamisen viljelemiseksi, pelkonne paljastamiseksi ja yhdistymiseksi olemuksenne sisällä. Tämä on parempi, kuin mikään vastalääke, mitä voisitte ottaa.
 


Aidsin alkuperä 

Maalisempana kysymyksenä, kuka on vastuussa aidsin tulemisesta fyysisyyteen?

No, ennen muinoin niitä olivat osa sotimiseen osallistuneista ryhmistä, mutta nykyaikana sanoisimme, että niitä olivat tutkijat.
 
Tarkoituksella vai vahingossa?

He löysivät sen tarkoituksella, koska tutkijat leikkivät - eli he etsivät jotain. Ollaksemme vähän ympäripyöreitä asian suhteen, niin tietyt voimat saivat informaation haltuunsa tutkijoilta ja käyttivät sitä omiin tarkoituksiinsa.
 
Onko totta, että merivoimat tai armeija on käyttänyt sitä ruiskeena? On teoria, että sitä on ruiskutettu massarokotuksissa.

Sanoisimme, ettei se ole tunnistettavissa sotavoimiksi. Puhumme hyvin salaisista varjoryhmistä.
 
Käytettiinkö sitä hepatiittirokotteena ja sitten tuotiin tuossa muodossa?

Ennen sitä se tuotiin myös toisessa muodossa.
 
Vihjaatteko, että collegeikäisten opiskelijoiden pitäisi harrastaa seksiä huoletta?
 


Henkilökohtainen uskomusjärjestelmä - kriittinen tekijä
On eroa harkitsevuuden ja pelon välillä. Pelko tavallaan vetää puoleenne sitä, mitä pelkäätte. Harkitsevuus on tervettä järkeä ja terve järki sanoo, että mihin tahansa osallistutkin elämässäsi, otat siitä täyden vastuun. Otatte kaikki mielipiteet ja varotoimet, jos sellaisia on. Emme tietenkään sanoisi kenellekään: "Voi, mene tekemään kenen kanssa mitä tahnansa, koska kyse on vain uskomusjärjestelmästä." Jos ette todella tiedä, mikä uskomusjärjestelmänne on, niin menette pimeään reikään valot sammutettuna. Ei ole mitään väärää harkitsevuudessa ja varotoimissa. Mutta jos toimitte pelosta, niin palvelisitte itseänne tarttumalla ensin pelkoon pelkäämänne asian sijasta ja transformoimalla sen. Sitten kaikki muu transformoituu sen myötä. Pysyttekö mukana, mitä tarkoitamme?
 
Sanotte siis, että jos yksilö on oman haavoittuvuutensa hyväksymisen ja henkisen rakenteensa kautta vakuuttunut, ettei hän ole haavoittuva, eikä hän pelkää aids-virusta, niin hän on todella haavoittumaton sille?

Kyllä.
 
Hän ei vain vetäisi tällaisia ihmisiä luokseen, niinkö?

Juuri niin.
 
Kyse ei ole siitä, että he ovat haavoittumattomia, vaan siitä, etteivät he vedä noita ihmisiä puoleensa.

Juuri niin, kyllä.
 
Se muuttaa ajatusta, että aids välittyy vain yhdynnän kautta - vauvat saavat sen.

Juttu on niin, että jos saatte sen, saatte sen vaikka vessanpöntöstä (jos saatte sanomamme ydinajatuksen). Itsenne suojaaminen käyttämällä naamiota joka kerta mennessänne ulos ei auta. Kondomin käyttäminen ei auta.
 
Puhutteko yleispelosta (koska pelkoa voi olla moneen suuntaan)?

Kyse on oman haavoittuvuutenne pelosta, pelosta että jokin tai joku voi iskeä teihin. Jos tämä pelko hallitsee elämäänne, olette pääkohde.
 
Eikö ole myös pääkohde, jos on varma haavoittumattomuudestaan? Eikö voisi vetää jotain sellaista puoleensa vain näyttämään, että "ei, et ole"?

Jos haavoittumattomuuden tunne on mahtailevaa ja peittää epävarmuutta, niin kyllä. Jos tuntee haavoittumattomuutta, mutta epäharmonista haavoittuvuutta, niin peittää vain jotain muuta. Kaikki tiivistyy (jottei teidän tarvitse tuumailla "no, tuntuuko minusta oikeasti haavoittumattomalta") jokaisen kokemuksen ottamiseen sellaisena, kuin se tulee. Olkaa tietoisia, miksi ja milloin vedätte asioita elämäänne. Ja tehkää päätöksiä harkitsevasti, mikä on oikeastaan kaikki, mitä voitte elämässänne tehdä - välissä on maaperä, joka tuo teille iloa, jännitystä ja kasvua.
 


Aidin holistinen parantaminen 

Entinen ravitsemusterapeuttini sai ensimmäisen aids-potilaansa, joka oli kuolemassa ja halusi kokeilla heidän erikoisdieettiään - raakaravintoa. Mutta hänellä oli paljon entisiä sairauksia ja hän oli täynnä lääkkeitä. Hänelle rakennettu dieetti sisälsi, kummallista kyllä, paljon raakaa lihaa, raakoja munia, hunajaa ja appelsiineja. Hän sanoi sen olevan herkullista, mutta hankkiutuminen eroon myrkyistä oli niin rankkaa, ettei hän kyennyt raahautumaan ulos vessasta suolen toiminnan jälkeen. Hän sanoi kaiken tulleen ulos vihreänä. Se siis toimi, se hoiti homman, mutta hän oli niin pitkälle edennyt ja niin heikko, että hän päätti luopua siitä ja kirjautua sairaalaan. Hän tiesi, että sillä hetkellä hän olisi kuollut. Ravitsemusterapeutti oppi, että tällainen prosessi toimisi puhdistumisessa ja uudistumisessa, vaikkei potilas mitenkään kyennyt viemään sitä loppuun saakka.

On ollut monia tapauksia, ei eristettyjä, aidsin holistisesta parantamisesta, mutta ette kuule niistä. Jos ajattelette asiaa, sen syy on ilmiselvä - syntyisi kaaosta lääketieteenne uudelleenjäsentelyssä.
 
Tämä potkaisisi monia pois jalustalta.

Lääketieteelliseltä jalustalta, kiitos.
 
Luin jostain, ettei ole mitään, mitä ei voi parantaa jollain, mitä saadaan maapallolta. Sillä on kaikki, mikä voi auttaa parantumisessa.

Olemme samaa mieltä. Mutta joskus teidän on todella poistettava myrkyt itsestänne voidaksenne ottaa sisään tuota yrttiä. Monet syömänne ruoka-aineet myrkyttävät teitä niin, että te ette voi saada hyötyä noista yrteistä.

Aiheeseen palataksenne, niin vaikka löytäisitte rokotteen, se ei toimi, ellette halua parantaa itseänne. Osaatte sen kaikki - ainakin teoriassa. Aids on siis hyvin merkittävä haaste planeetallenne (ikään kuin teillä ei olisi jo riittävästi haasteita).
 


Parantumattomuuden tarkoitus 

Palveleeko se jotain tarkoitusta, ettei halua parantaa itseään ja haluaa kärsiä sen sijaan, että valitsee iloisemman reitin oppimiseen?

On aina tarkoitus ja tarkoitus voi olla yksilötasolla. Esim. henkilö voi tuntea, että hänen tarvitsee hyötyä tuosta kokemuksesta. Kenties hän teki jotain toisessa elämässä ja tämä on hänen tapansa oppia siitä. Ja sitten on tarkoitus siinä, miten henkilö on vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa, ja tämä tarkoitus on monitahoinen. Jonkun kuolemisen katseleminen laukaisee mahtavan parantavan tunteen ja sitä yhteiskuntanne on vältellyt hyvin pitkään. Se on erittäin puhdistavaa. On aina jokin tarkoitus. Itse asiassa, mitään ei koskaan tapahdu ilman tarkoitusta.
 
Kysymys on sitten, miten paljon kommunikoidaan ihmiselle, joka todella kärsii, että hän voisi valita toisen tien? Vai pitäisikö meidän vain jättää hänet rauhaan?

Voitte kommunikoida hänelle uusia ajatuksia, mutta siinä on hienoinen raja, omaksuuko hän sen aktiivisesti vai tuputatteko sitä hänelle. Jos näette jonkun olevan aulis katsomaan toisiin suuntiin, niin tunnette ehkä voivanne auttaa tuota ihmistä. Jos hän vastustelee, voitte aina silloin tällöin ilmaista hänelle jonkin ajatuksen. Jos hän ei tartu syöttiin, se ei ole teidän vastuullanne.
 
Eikö kyse toisen tien valitsemisessa ole kyse kehitystasosta vai onko kumpikin tie yhtä hyödyllinen?

Ne ovat yhtä hyödyllisiä. Yhteiskuntanne opettelee tulemista ulos marttyyri- tai uhrikompleksista. Kyse ei ole niinkään siitä, että vaihdatte yhden tavan kehittyneempään tapaan, vaan että vaihdatte vähemmän miellyttävän tavan tyydyttävämpään tapaan.
 
Kun sanotte "yhteiskuntanne", keihin viittaatte?

Viittaamme suorimmin amerikkalaiseen yhteiskuntaanne ja epäsuorasti planetaariseen yhteiskuntaanne, koska ymmärrämme, että on poikkeuksia.
 
Miksi viittaatte amerikkalaiseen yhteiskuntaan?

Koska puhumme amerikkalaisille ja suurin osa nauhoja kuuntelevista on amerikkalaisia. Myös monet yksilöt planeetallanne tunnistavat Amerikan tiennäyttäjäksi. Emme pidä amerikkalaisia erilaisina kuin muu maailma, mutta se mitä sanomme, kohdistetaan usein teidän uskomusjärjestelmillenne, koska puhumme suoraan teille. Kenties olisi vähän erilaista, jos puhuisimme japanilaiselle, australialaiselle tai ranskalaiselle yleisölle. Yleisesti ottaen kommunikoidaan sitä, mitä tarvitsee kommunikoida.
 


Uskomusjärjestelmät voivat neutraloida myrkkyjä 

Uskomusjärjestelmistä. Tunnen ihmisiä, jotka koko ajan myrkyttävät kehoaan - Coca Colaa, kahvia, valkoista jauhoa ja sokeria - ja he uskovat, että mitä enemmän he kuluttavat, sitä immuunimmaksi he tulevat. Voiko tuon myrkyllisyysuskomuksen neutraloida ja jatkaa itsensä myrkyttämistä ilman vaikutuksia?

Ehdottomasti kyllä. Taas kerran, kyse on uskomusjärjestelmästä. Jos ravittaisiin ihmiskehoa ilman sielua, sen huomattaisiin reagoivan sellaisiin aineisiin kuin levä, ruokaketjun alatasojen aineet, vehnänoras, vihannekset, hedelmät jne. Mutta heti kun mukaan heitetään sielu, on uskomusjärjestelmä ja on sielun tekemiä valintoja. Esim. Bob ei ole ollut päivääkään sairaana elämänsä aikana. Hän syö voita ja kaikkea ja olo tuntuu aina hyvältä, mutta ruokavalio on kamala. Eräänä päivänä Bob kuolee sydänkohtaukseen nuorella iällä, vaikkei hän ole ollut koskaan sairas. Bobilla ei oikeastaan ollut mitään uskomuksia ruuasta, hän söi niin, kuin hänen täytyi syödä, jotta hän toteutti sen, mitä hän halusi tehdä - kuolla varhaisessa iässä.

Tässä mielessä jokainen tekee joka hetki sitä, mitä hänen tarvitsee tehdä. Kun luovutte tämän tuomitsemisesta, luovutte itsenne ja uskomusjärjestelmienne tuomitsemisesta. Sitten tulette enemmän harmoniaan luonnollisempien ruokamuotojen kanssa. Jos ette ole siinä nyt, se on aivan ok, koska se ei vaikuta teihin. Ymmärrättekö, mitä tarkoitamme tällä? Kyse on uskomusjärjestelmistänne.
 
Voiko olla henkilö, jolla on tiettyjä tehtäviä suoritettavana ja jonka keskeyttää jokin vastaohjelma, joka sabotoi tai puuttuu henkilön suorituksiin, koska se olisi niitä vastaan, jotka yrittävät tukahduttaa?

Tämä voi tapahtua vain, jos se on osa henkilön suunnitelmaa ja hän on valinnut näennäisesti ulkoisen lähteen sekaantumisen. Ei voi koskaan olla ketään, joka vaikuttaa teihin ja joka ei ole osa sovittua prosessianne.
 
Siis egyptiläiset esikoiset, jotka kuolivat, valitsivat tuon kokemuksen?

Kyllä, ehdottomasti. Se oli heidän kokemuksensa, heidän valintansa. Paljon siitä perustui myös uskomusjärjestelmiin, mutta sielutasolla oli muita syitä riippuen yksilöstä.
 


Mooses ja kymmenen käskyä 

Voitteko valaista vähän kymmentä käskyä? Mistä ne tulivat? En usko Jumalan antaneen Moosekselle noita tauluja. Kaiverrettu omin käsin - "ei saa" on patriarkaalista yhteiskuntaa. Mutta on tarvinnut olla alun perin parempia sanoja tienviittoina.

Hyvä kysymys, kiitos. Puhuimme aiemmin yliherroista. Tuohon aikaan oli eräs siriuslainen yliherra, joka oli vaihtelevasti historiassanne hyvin pitkän aikaa. Olette tunteneet tämän yliherran useilla nimillä, joista yksi oli Jehova. Monet yksilöt kysyvät, mikä on Jehovan ja Jahven välinen suhde. Aivan samalla tavalla kuin teillä on tasapainottomia ihmisiä maan päällä, ihmisiä joilla on monta persoonaa, tämä oli yleistä myös maan ulkopuolisissa yhteisöissä. Jehovalla joka tunnetaan vihaisena Jumalana, oli myös erittäin ystävällinen ja myötätuntoinen puoli - Jahve. Todellisuudessa riippui mielialasta, kumpi puoli tuli jonain päivänä esiin. Jehova-olennolla oli monta inkarnaatiota - jotkut niistä oli hyvin ystävällisiä ja rakastavia ja jotkut hyvin autoritaarisia.

Yliherra Jehova antoi kymmenen käskyä Moosekselle. Tämä on erittäin mielenkiintoista, koska kun luette raamattuanne, niin Jumalan ollessa Siinai-vuorella sitä kuvattiin pullistuneina pilvinä ja punaisina ja jylisevinä avaruusaluksina. Ellei puhuta tulivuoresta, niin mikä saa taivaan punaiseksi savusta ja jyliseväksi?
 
Tulivuori.

Niin, mutta se ei ollut tulivuori. Tuon ajan maan ulkopuolisilla oli lähelle sitä, mitä kutustaan avaruusraketiksi. Heillä ei ollut kykyä taittaa aikaa, joten he kulkivat avaruuden pinnalla. Kun sanomme avaruusraketti, tarkoitamme tätä. Mooses meni vuorelle ja altistui aluksen säteilylle. Ja palavaa pensas oli hänen ajatuksensa säteilystä siellä. Kun hän tuli alas, häneltä kysyttiin, miksi hän oli vanhentunut niin paljon siellä. Hän sai itseensä säteilyä.

Mooseksessa oli alun alkaen jonkin verran maan ulkopuolista verta, joten hän eli hyvin pitkään "säteilytyksestä" huolimatta.
 
Miten pitkään?

Useita satoja vuosia. Kymmenen käskyä oli Jehovan uusin tapa. Hän oli kokeillut monta tapaa iskostaa lakia ja järjestystä ihmisiin, joita hänen oli määrä valvoa. "Ei saa" ja muita juttuja oli vähän pehmennetty, mutta ne olivat edelleen kovia ja tiukkoja. Tämä oli heijastusta hänen persoonastaan. Katsokaa, mitä nuo yksinkertaiset kymmenen käskyä ovat tehneet maailmassanne. Kuvitelkaa, että tämä yksi maan ulkopuolinen yliherra - mies joka on aivan kuin kuka tahansa tässä huoneessa - karjuu tästä kivestä ja vaikuttaa planeettaan vuosituhansia. Aika hassua, eikö vain?
 
Oliko tuolloin laserteknologiaa?

Maan ulkopuolisilla oli, kyllä. Taulut kaiverrettiin.
 
Käytettiinkö näiden käskyjen kaivertamisessa Mooseksen kieltä?

Kyllä.
 
Pitikö Mooses tuota maan ulkopuolista Jumalana vai viestintuojana?

Tuolloin tiedettiin Jumalalla olevan keho. Se mitä näette raamatussa, ei ole tuon ajan ajattelua. Jos kohtaatte jonkun kadulla ja kysytte: "Mikä Jumala on?", ihmiset ovat hyvin hämmentyneitä. He eivät tiedä. Tuolloin yliherrat olivat jumalia. Palvelitte Jumalaa. Olitte kuin Jumalan palvelija.
 
Jumalaan sisältyi eri olentoja, ei vain yksi mies, eikö niin?

Aivan. Se oli joko ryhmä tai yksi mies jne.
 
Silloinkin oli siis patriarkaalinen valtarakenne. Eikö ollut naisjumalia?

Voi, kyllä oli. Ehdottomasti.
 


Ajatus yhdestä Jumalasta 

Mistä sitten ajatus yhdestä Jumalasta tuli?

Ajatus yhdestä Jumalasta tuli siitä, että yliherrojen kanssa tekemisissä olevat ihmiset oivalsivat, ettei yliherra ollut Jumala, ei Ylimmäisen luojan mielessä. He tiesivät näiden olevan ihmisiä, ei Ylimmäinen luoja. Oli henkistä ymmärrystä, joka tunnisti yhden voiman. On siis kaksi eri uskomusta juurtuneena planeetallanne: jotkut sanovat, että Jumala on voima, jotkut sanovat, että kyse on miehestä valtaistuimella. Sitten asiaa selkeytettiin, mutta ajateltiin, että kenties nämä yliherrat olivat lähempänä Jumalaa eikä oltu heidän kanssaan tasavertaisia.
 
Mitä Mooses näki, kun hän katsoi heitä? Miltä he näyttivät? Olivatko he pukeutuneena avaruuspukuihin vai …?

Eivät. He olivat hyvin kirkkaita hänen silmilleen. Ymmärryksemme mukaan, hän silmäili heitä vain kerran tai pari. Toisinaan hän näki aluksen peitettynä savuun tai pilviin ja pensas oli myös esitysmuoto. Mutta itse asiassa vain kerran hän todella katsoi lähempää. Se oli tuotettu kuva ja se oli valoa - se ikään kuin katsoisi ja sokaisisi.
 


Esikoisen genetiikka 

Voinko viedä sinut hetkeksi tähän esikoislapseen, jonka genetiikka on vähän erilainen kuin saman perheen muiden lasten? Mikä on syynä siihen, että esikoisen geenimateriaali on vähän erilainen?

Se oli heidän jäljittämistään varten, jotta voitaisiin pitää sukulinjat puhtaina.
 
Onko tämä latentti asia, jonka kanssa olemme edelleen tekemisissä?

Kyllä, tämä on hyvinkin vielä olemassa.
 
Joka perheen esikoislapsella on kovempi sarka kynnettävänä, koska sanotaan: vanhemmat eivät ole psyykkisesti varustautuneita tai kokeneita vanhemmiksi ja esikoisen on oltava koekappale vanhempi-lapsisuhteessa. Onko tässä jonkin yhteys?

Toimimattomien suhteiden alkuperä
No, on hatara yhteys. Kaksi maan ulkopuolista ryhmää, lyyralaiset ja siriuslaiset, olivat mallina tuolle uhteelle, eli te otitte lapsen roolin ja heistä tuli symboliset vanhemmat. Kun teistä alkoi tulla hedelmällisiä ja aloitte lisääntyä, aloitte kohdella perhettänne niin, kuin he kohtelivat teitä. Tämä merkitsi, ettei vanhemman ja lapsen välillä ollut tasavertaisuutta ja että vanhempien välillä oli tavallisesti ristiriitaa ja esikoislapsella oli suurempi vastuu. Melkein kaikki toimimattomat muodot joita teillä on perhedynamiikassa, ovat tulleet tästä suhdemallista näiden varhaisten maan ulkopuolisten kanssa.

Hämmästelemme tätä. Nimittäin rakastamme teitä kaikkia hyvin paljon. Mutta joskus on hämmentävää, kun katselemme dynamiikkaa ja näemme, mitä olette käyneet läpi ja miten nykyiset ydinuskomuksenne ovat peräisin varhaisten maan ulkopuolisten esi-isienne malleista. Se on hämmästyttävää. Eikä tämä ole valjennut teille vielä, tarkoittaen massatietoisuuttanne.

Voitte nähdä, miten arvokasta tämä informaatio on, mitä jaamme kanssanne. Miten arvokasta tämä voisi olla, jos sitä levitettäisiin laajemmin!

Arvokasta vain tiettyyn pisteeseen, koska ne jotka haluavat kuulla, kuulevat, ja toiset eivät kuule.
 
Tällaista informaatiota tulee ryhmistä ympäri maailmaa.

Kyllä, niin tulee. Ja kieli ilmaistaan uskomusjärjestelmässä, minkä ihmiset pystyvät ymmärtämään. Kyllä.
 
Mikä ero on meidän kaltaisillamme ihmisillä, jotka ovat todella innostuneita tästä informaatiosta, ja niillä, joita ei vähääkään kiinnosta tai viehätä se? Onko siinä erilainen sielukehitystaso vai olemmeko eri paikoista? Miksi me tunnemme vetoa siihen ja monet muut eivät?

Kyse on enemmän siitä, että olette valinneet olevanne laukaisija tässä elämässä - siksi tunnette vetoa sitä kohtaan. Esimerkiksi, te tunnette kaikki tarinan sadannesta apinasta. Koko yhteiskuntanne ei tarvitse muuttua yksitellen. Sitten kun riittävä määrä ihmisiä muuttuu, koko yhteiskunta muuttuu. Te jotka tunnette vetoa tähän, tuotte esiin uusia ajatuksia. Monien ihmisten täytyy resonoida tämän uuden informaation kanssa, mutta sen jälkeen tapahtuu "kokoontuminen", koska teidät kaikki "potkaistaan yli" riippumatta siitä, tuleeko vielä lisää mukaan vai ei.
 
Olemmeko menossa sitä kohti?

Ehdottomasti, epäilemättä. Kyllä!
 


Jehova ja Ensimmäinen Jumala 

Haluaisin palata Jehova-keskusteluun. Raamatun kieli on minulle vähän tuttua, joten tiedän, että Jehova ei ole hepreankielinen sana eikä sitä mainita hepreankielisessä raamatussa. Se on vain translitteraatio Jumalaa merkitsevästä kirjainsanasta. Tuo kirjainsana tulkitaan aina Ensimmäiseksi Jumalaksi. Nimeä "Oh" ei ole lainkaan hepreassa.

Oikein. Se on nimi, mitä käytätte nyt, mutta se ei ole luontainen tuolle ajalle. Kiitos tämän esiintuomisesta. Näette, miten koko ajatus ensimmäisestä syystä tai Jumalasta energiana tai voimana menee sekaisin henkilöajatuksesta. Näin ollen yrittäessänne tarkastella uskonnollista yhteyttä, siitä tulee malli.
 
Sanot siis, että raamatussa on kaksi viittausta - toinen Ensimmäiseen Jumalaan ja toinen näihin maan ulkopuolisiin, näihin yliherroihin?

Se riippuu todella tarinasta, josta puhutaan. Esimerkiksi Elohim on ryhmä eikä yksi persoona. Jehova voi olla yksi sielu, mutta monia inkarnaatioita.
 
Mutta Jehovaa ei ole raamatussa - eikö se ole täsmällinen havainto?

Kyllä. Mutta nimeä käytetään nimikkeenä. Ja on ollut muita yhteyksiä. Sumerialaiset … no, emme oikeastaan halua mennä siihen. Sumerialaisten tekstien Enkin yhteys Jehovaan ei ole suora. Ne eivät ole sama sielu, mutta samaa sieluperhettä. Pysytkö perässä, mitä tarkoitan? Haluaisimme selkeyttää sitä sinulle, joten kiinnitä huomiomme johonkin.
 
Hepreankielinen nimi joka on translitteroitu Jehovaksi, viittaa siihen, mikä aina on ollut, on ja tulee aina olemaan. Tämä on ehdoton viittaus Ensimmäiseen Jumalaan, ei yliherraan.

Kyllä. Sanomme, että raamattu on sekoittanut useita eri asioita. Jehova josta puhut ja tuo viittaus ei ole sitä, mitä kutsumme vihaiseksi Jumalpersoonaksi.
 
Sanotte siis, että Mooseksella oli erilaisia kokemuksia eri aikoina ja hän välitti erilaisia viestejä.

Kyllä.
 
Osa hänen kokemuksistaan ei ollut kommunikointia kenenkään kanssa, vaan ainoastaan meditointia, aaltopituuksien nappaamista?

Ehdottomasti niin. Toinen taktiikka - sanoisimmeko - oli kommunikoida joillekin Mooseksen kaltaisille ihmisille naamioitujen lähteiden kautta. Teillä on tätä nyt - kaksoisagentteja. Se on vain toinen tapa aiheuttaa hämmennystä. Silloin kun voi hämmentää, voi kontrolloida.
 


Yliherrat nyt 

Kuolivatko yliherrat eivätkä jatkaneet ikuisuuksia? En ymmärrä, milloin ne loppuivat tai miksi tai miten.

Oli aikajaksoja, jolloin voimatasapaino muuttui planeetallanne - esimerkiksi vedenpaisumuksen aikana (vain heittääksemme tässä satunnaistapahtuman). Ennen vedenpaisumusta lyyralaiset olivat vallassa ja sen jälkeen siriuslaiset. Eri aikakausina jälkeläiset tulivat vaatimaan esi-isiensä oikeuksia ja silloin tapahtui taistelua.

Ei kyse ole siitä, että meitä rajoitetaan, mutta teidän on ymmärrettävä, että tunnemme meillä olevan pätevä syy olla puhumatta siitä, mitä tällä hetkellä tapahtuu. Osa tästä liittyy siihen, ettei tämä ole teidän taistelunne. Koko keskinäisen riippuvuuden ja valtuutuksen ajatus osoittaa, ettei teitä palvele tähän sekaantuminen. Se ei ole teidän asianne jokapäiväisen elämänne kannalta. Se ei voi vaikuttaa päivittäiseen elämäänne.
 
Yliherroja siis on edelleen olemassa?

Heitä on edelleen olemassa, mutta he eivät enää kontrolli niin kuin ennen, koska riittävä määrä teitä on heidän jäljillään. (Esimerkkinä, Hitleriksi kutsumallanne olennolla oli kontakti yhden lyyralaisen yliherran kanssa.) Se on hyvin rajallista, mitä he voivat tehdä planeetallanne tällä hetkellä.
 
Henkisesti monet meistä täällä ovat kehittyneempiä kuin jotkut yliherrat, mitä tulee siihen ymmärrykseen, että kaikella on oikea paikkansa ja oma voimansa … ?

Siinä mielessä, että olette valmiita työstämään näitä ongelmia, ehdottomasti niin. Tavallaan voidaan sanoa, että he tulevat menneestä suuntautumisesta. Muistakaa, mitä sanoimme: he ovat te. Niinpä teidän menneet itsenne näyttelevät tai toimivat huonosti. Kun sanoimme, ettei teidän pidä sekaantua siihen, emme tarkoittaneet vastuun ottamista menneisyydestänne, koska se on tärkeää. Tarkoitamme, että älkää tuoko sitä nykyisyyteen ja jatkako sitä ikuisuuteen. Antakaa kahden lapsen tapella ja se on jokseenkin siinä. Jos menette väliin vanhempana tai toisena ihmisenä ja heristätte sormeanne huutaen, pahennatte tilannetta.
 


Perityt vanhemmuusmallit 

Puhuisitteko lisää vanhemmuusmalleista, jotka olemme perineet?

Kyllä. Puhumme lisää tästä tulevaisuudessa, mutta annamme teille joitain perusdynamiikkoja. Lyyralainen ilmentymä, autoritäärisempi ilmentymä, olisi kuin isä. Siriuslainen ilmentymä ottaa äidin roolin, vaikka se onkin autoritäärinen, koska he yrittivät aina suojella teitä (vaikka samaan aikaan jotkut heistä puukottivatkin selkäänne). Teillä on tässä dynamiikka, missä isällä ja äidillä on oma agendansa teidän käsittelemiseenne. He esiintyvät joskus yhtenäisrintamana, mutta heillä on omat agendansa.

Entisenlaisessa hierarkiassa siriuslaiset mukautuivat enimmäkseen lyyralaisiin - äiti joka mukautuu isään. "Mene kysymään isältäsi." Tämä on yksi alulle pantu dynamiikka siinä, että isähahmo on suhteessa jotenkin hallitseva. Se ei liity mitenkään yhteiskunnallisiin rooleihin - että he ansaitsevat enemmän rahaa tai että he käyvät töissä tai muuta. Se on mallintamista. On ollut muinaissivilisaatiota, jotka vaihtoivat rooleja, joten se ei ole annettu, mutta erittäin voimakas tekijä planeetallanne.
 


Perhesalaisuuden malli: laji-identiteettinne muokkaaminen
Toinen mallinnusilmentymä on perhemaailmassa. Perheissä on paljon salailua, aivan kuten hallituksissa. Ja aina kun salaisuuksia ei jaeta, puhkeaa kaaos. Salaisuudet ovat kuin magneetteja suhteessa - teitä vedetään aina magneettivoiman suuntaan. Ja magneetti on kuin musta aukko, koska joka kerta kun katsotte, ette voi nähdä mitään. Niinpä aina kun nämä varhaisesi-isänne olivat vuorovaikutuksessa kanssanne, tunsitte heidän salaisuutenne, eli sen mitä he häpesivät, mitä pelkäsivät, kaiken sen. Koska he eivät olleet halukkaita laittamaan korttejaan pöytään, näitte heidän olevan jotenkin yläpuolellanne - heillä ei ollut mitään ongelmia ja he olivat hyvin hurskaita ja hyviä.

Tämä välittyi eteenpäin vuorovaikutuksessa lapsienne kanssa - vanhemmat esittivät ulkokuorta, missä minkään ei myönnetty olevan väärin. He olivat lähes superihmisiä. Miten moni teistä muistaa katselleensa vanhempiaan ja ajatelleensa, ettei heillä ole mitään ongelmia, heillä ei ollut mitään salaisuuksia? Tämä on se paradoksi, tämä on se dynamiikka. Oli hyvin ilmeistä monille ihmisille, että heillä oli niitä, vaikkei heillä "pitänyt olla". Paljon hämmennystä on aiheutunut tämän varhaisen mallinnuksen vuoksi.

Juuri nyt omalla aikajaksollanne kiinnitätte paljon huomiota siihen, millainen teistä on tullut vanhempienne vuoksi ja millaisia heistä on tullut vanhempiensa vuoksi jne. Mutta ette ole vielä vieneet sitä lähteeseen saakka. Milloin se alkoi? Se ei alkanut jostain isoisästä, joka oli alkoholisti. Se menee kauemmas. Se menee lähteeseen. Se menee laji-identiteettiinne.

Kuka on vastuussa laji-identiteettinne muokkaamisesta? Kuka se oli? Vanhemmat, keitä tahansa he olivat. Valtava vastuu. Kun siis laajennatte tietoisuuttanne, alatte kyetä katsomaan tuhon tyhjiöön ja näkemään, miten pitkälle ketju palaa lähteeseen. Kun osutte esi-isiinne, teillä on tarkasteltavana esi-isienne kaikkea kehitystä. Mutta se ei ole aivan tällaista, käsittelemme tässä planeettadynamiikkaa. Hyvin vapauttavaa teille.
 


Mies- ja naispuolen integroiminen ja tasapainottaminen 

Puhuisitko tästä roolimallista yhteydessä naisasialiikkeeseen?

Varhaissivilisaatioiden aikana, hyvin varhain, olitte kaikki riippuvaisia jumalista. He antoivat teille ruokaa, suojan pään päälle ja syyn elää. Kun kasvatte, erityisesti elämän ensimmäisinä vuosina vanhempanne ovat maailmanne. Tämä on sen yksi puoli.

Vastauksena kysymykseesi naisasialiikkeestä, niin naiset ja miehet ovat vaihtaneet rooleja kautta aikain. Jos palataan ihmisidentiteetin lähteeseen, naisia arvostettiin sen vuoksi, että he pystyivät tuottamaan sukua. Ymmärrämme, että tämä on tuskallinen ajatus monille ihmisille. Jumalien mielessä miehiä arvostettiin sen raskaan fyysisen työn vuoksi, mitä he pystyivät tekemään, ja joskus ajoittain siemensperman vuoksi, joka auttoi rotua jatkumaan. Mutta usein jumalat tekivät naiset raskaaksi - näin ollen jumalainen jumalatarkuva.

Viimeisten sadan vuoden aikana kun olette alkaneet tiedostaa, kun alkaneet herätä, teidän täytyy oppia elämään sen kanssa, että planeettaidentiteettinne ja identiteettinne on heijastusta polariteetista eli nais- ja miespuolesta, ja miten miespuolista on naisessa ja naispuolista miehessä. Osa siitä, mitä olette kokeneet koko vallankumouksessa, on yritystä - vaikka kuinka dramaattista - tuoda se tasapainoon.

Vain muutama vuosi sitten iso juttu oli naisten henkisyys. Vain muutama vuosi myöhemmin kyse on miesryhmistä. Yritätte kaikki epätoivoisesti löytää keskuksen, löytää miehen naisesta ja naisen miehestä. Löydätte sen. Löydätte sen ja löydätte henkisytenne tästä, koska enää identiteettinne ei ole keho tai se, mitä voitte antaa jumalavanhemmallenne. Se ajatus on poissa.

Raamattunne tai kristittynne tai katolilaisenne kehottaa harrastamaan seksiä vain lisääntymiseen. Tehkää vain tätä, tehkää vain tuota. Seksistä ei pitäisi koskaan nauttia jne. Taas kerran, tämä on ajatus kehotoimintojen kontrolloinnista, ajatus, että naiset ovat lastensynnyttäjiä ja miehet periaatteessa hyviä vain yhteen asiaan. Nämä ajatukset ovat muuttumassa.
 
Tämä johtuu kehityksestä, integroituneesta ihmisestä.

Näette enemmän ja enemmän tätä tulevina vuosina. Katsokaa erityisesti lapsiinne. Aikuiset opettelevat nyt antamaan lapsilleen erilaisia malleja, mitä heille itselleen annettiin. Niinpä muodostuu kokonaan uusi toimintamalli. Meidän näkökulmastamme se on hyvin jännittävää.
 
Halusin kysyä siitä, mikä esoteerinen merkitys oli muilla uhrauksilla myöhemmin raamatussa?

Voitko antaa jonkin esimerkin?
 
No, Jerusalemin temppelin aikaan uhrattiin monia eläimiä.

Se riippuisi todella ajasta, mitä tapahtui, sekä tietyn eläimen merkityksestä. Esimerkiksi, lammas oli hyvin haavoittuva. (Lammas, aids, haavoittuvuus - kaikissa on sama idea) Merkitys riippuisi todella ajanjaksosta, tapauksesta ja tietystä eläimestä. Katso ympäröiviä tapahtumia, katso symboliikkaa ja pystyt näkemään. Käytä mielikuvitustasi.
 


Lasaruksen herääminen 

Entä Lasarus, mitä hän oikeasti teki ja miten kauan hän kesti herättyään? Hänen elämänsä ei ole voinut olla täysin normaalia.

Meillä on pääsy kanavan muistiin, mutta siellä ei ole viittausta, joten sinun täytyy kertoa tarina, jotta voimme vastata kielellänne.
 
Jeesus herätti Lasaruksen kuolleista. Lasarus oli kuollut. Lasaruksen perhe tuli juosten Jeesuksen luo hakemaan apua, joten Jeesus meni haudalle, huusi alas kovalla äänellä ja Lasarus tuli ulos haudasta. Voisiko olla niin, että Lasarus oli oikeastaan koomassa ja Jeesus oli riittävän viisas tunnistaakseen sen? Se on yksi teoria.

Meidän ymmärryksemme mukaan tuo keho ei ollut kuollut. Tilanne oli kooman kaltainen tila, mutta tuossa kohtaa kun Lasarus heräsi, tapahtui sieluvaihdos, mitä voitaisiin pitää vaihdokaskokemuksena.
 
Ja tietysti Jeesuksen sanottiin tehneen ihme.

Että hän teki sen. Hän oli sellainen heppu, joka oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
 


Helpomman tien neuvotteleminen tulevaisuudelle 

Olen alkanut käsittää, että elämässäni on tapahtunut monia asioita, koska suostuin niihin jollain tietoisuustasolla. Jos minulla on siis joku kokemus ja olen eri mieltä siitä, miten voin neuvotella?

Erinomainen kysymys. Ette ole koskaan sidottu sopimukseenne, kuten avioliittosopimus. Annan teille analogian. Kun tulette elämään, ylisielunne valitsee, että menette alas tietystä eteishallista. Menette alas tuosta eteisestä. Riippumatta siitä, mitä muuta teette, menette alas tuosta eteishallista. Se miten menette siitä alas, on täysin oma asianne. Voitte juosta, voitte mennä taaksepäin, voitte heittää kärrynpyörää. Se on ero ylisielunne valinnan ja teidän vapaan tahtonne valinnan välillä. Ylisielunne luo eteishallin, mutta te valitsette, miten menette siitä alas.

Sanotaan, että olette päättäneet luoda kroonisen kivun jalkaanne. Nyt tunnistatte, että tämä oli sopimus teidän saamiseksi tällä hetkellä kohtaan, missä toivotte oivaltavanne jotain. Ensimmäiseksi pitäisi tunnistaa ja omistaa, että olette tehneet tuon sopimuksen. Seuraava askel olisi ymmärtää, miksi teitte tuon sopimuksen. Joskus se on vaikeaa monille ihmisille. Se voi olla tuskallista, koska se on ehkä jotain, mitä ette oikeastaan halua nähdä. Mitä yrititte opettaa itsellenne? Miksi päätitte saada kivun jalkaanne?

Sitten kolmas askel olisi löytää päässänne tapa, mikä antaa teille saman oppitunnin mukavammin. Kun käytte tämän prosessin läpi tietoisesti, se neuvottelee sopimuksenne uudestaan. Pääsette kolmanteen kohtaan, missä sanotte: "Voin antaa itselleni saman viestin tekemällä tätä, tämän sijasta." Silloin kun saatte tuon oivalluksen, rikotte otteen, mikä teillä on negatiivisesta mallista, mallista mistä ette pidä. Neljäs askel on alkaa aktiivisesti kytkeytyä uuteen mieltymykseen tai käyttäytymismalliin. Ottakaa askel kerrallaan. Ei ole mitään kiirettä minkään askeleen läpi. Pysytkö mukana?
 
Kyllä. Onko mahdollista, että ylisieluni teki kaksi ristiriitaista sopimusta? Tai vaihdokastilanteen?

Ylisielusi ei koskaan luo mitään, mitä ei voi ratkaista. No, harvoin ylisielu voisi luoda jotain, mitä ei voisi ratkaista, koska sinun täytyisi kokea ratkaisematon tilanne. Niin ei ole tässä tapauksessa. Ylisielusi ei luo mitään, mitä et voi ratkaista.

Vaihdokaskokemus on paljon harvinaisempi, mitä ihmiset ajattelevat. Usein uusi energia joka tulee, on osa sinua, mikä punoutuu kanssasi yhteen, ei korvaa sinua. Pysytkö perässä?
 
Minulla on sitten kysymys liittyen siihen suunnitelmaan, mikä on astrologian kautta. Onko se ylisielun suunnitelma vai sellainen, mikä osoittaa, miten kuljet alas tuosta eteisestä?

Siinä ylisielu auttaa eteisen rakentamisessa. Esimerkiksi, kun menet alas eteisestä, se on kuin alue, joka antaa sinulle pitoa. Sanotaan, että sinulla on kartallasi tietty asia, mikä sanoo, että voisit saada hyviä suhteita ihmisiin. Se antaa sinulle pitoa eteishallissa niin, että mitä tahansa valitsetkin tekeväsi, jalkasi ei luista. Mutta jos haluat, voit olla täysin piittaamatta siitä. Se on annettu sinulle työkaluksi, jos haluat käyttää sitä.
 
Kun astrologiassa on huoneita, jotka ovat tyhjiä, voiko alkaa tehdä omaa karttaansa tietoisesti?

Kyllä. Se ei muuta syntymäinformaatiotasi, mutta vedät itseesi energiaa, minkä et ehkä aiemmin käsittänyt olevan käytössäsi. Se on kuin todellisuutensa muuttamista.
 
Voitko laajentaa viimeistä toteamusta vähän? Taidan haluta vähän lisää informaatiota.

Se periaatteessa liittyy jonkin sellaisen järjestämiseen, mitä haluat luoda elämääsi. Kartan käyttäminen on yksi tapa tehdä se, mutta vain yksi tapa. Tekemisen dynamiikka on sama, käytätkö karttaasi vai teetkö sen vain muistilehtiössä tai päässäsi tai mitä tahansa. Määrittele jotain tulevan luoksesi ja ala leikkiä ajatuksella, että sinusta tulee tuo asia.
 


Hitlerin yhteydet maan ulkopuolisiin 

Voitko kertoa meille, millainen Hitlerin tapaaminen tuon yliherran kanssa oli luonteeltaan?

Hitler oli nerokas ja älykäs mies, mutta jollain tapaa häntä käytettiin myös sätkynukkena. Hän oli tietoinen maan ulkopuolisten olemassaolosta. Hän oli tietoinen - ainakin abstraktisti - tietyn energian olemassaolosta, johon hän yhdistyi. Emme näe, että oli varsinaista tapaamista kasvokkain, mutta hän oli tietoinen ajatuksesta, että hän vastaanotti opastusta toisesta maailmasta. Se oli luonteeltaan lyyyralaista, autoritaarista, ankaraa. Lyyralainen oli myös kaukasialainen, arjalainen/aryan. Yksi asioista mitä emme maininneet tänään ja mistä planeetaltanne tulee ennakkoluuloja.

Ensimmäiset, hierarkian huipun jumalat olivat kaukasialaisia. Siellä se tuli muotoon. Oli uskomus, että mitä korkeammalle kehittynyt olet, sitä valkoisempi ihosi on. (Kysy Ku Klux Klanin jäseneltä ja hän kertoo sinulle sen.)
 
Kun sanoit, että heprealaiset olivat siriuslaisen alaisuudessa, se ei rekisteröitynyt minulle, koska ajattelin heitä pidetyn valkoisina.

Kartassa jonka annoimme sinulle [Lyssa Royalin ja Keith Priestin "Prism of Lyra vuodelta 1990], kyse on enemmän vegalaisesta yhteydestä. Sen perusteella, miten se ilmenee planeetallanne, he ovat edelleen kaukasialaisia, mutta se on geneettisesti eri rotu. Kun sitten katsotaan Hitleriä, kyse oli lyyralaisesta yliherrasta, joka yritti kostaa siriuslaisille Hitlerin kautta.
 
Heprealaisten osalta en ole vieläkään selvillä, miksi …

Yhteys siriuslaisiin. Siksi heprealaiset olivat hänen ensisijainen kohteensa.
 
Mitä lyyralaiset kostavat siriuslaisille?

Se oli ikivanha aluekiista, joka alkoi Lyyran järjestelmässä ja tuotiin maan päälle. Maapallo nähtiin erittäin rikkaana ympäristönä, mitä halusivat monet siirtomaita perustavat ryhmät.
 
Siis lyyralaiset himoitsivat mineraaleja, luonnonresursseja ja muuta vastaavaa?

Sitä se oli alussa. Mutta sitten rotu, mikä teistä tuli, oli hyvin houkutteleva. Olitte hyvin haastava laji hallita.
 


Voimamme ja yhtenäisen identiteetin vaatiminen 

Jos taistelemme vain itseämme vastaan, niin mikä tahansa ulkopuolinen ryhmä, jonka vedämme planeetallemme ja joka sotisi meistä, olisi kuitenkin meidän luomamme?

He ovat ulkopuolellanne. He ovat itsenäisiä, mutta olette vetäneet ne puoleenne sen vuoksi, mitä teidän täytyy ratkaista sisällänne.
 
Toisin sanoen, he peilaavat sitä, minkä kanssa edelleen teemme työtä. Niinpä ajatus jatkuvasta sodasta koskien maapalloa - valtaaminen ja siirtomaaksi ottaminen - on edelleen olemassa, kunnes lopetamme tämän?

Kunnes vaaditte oman voimanne ja teillä on yhtenäinen planeettaidentiteetti. Syynä siihen, että teidät nähdään edelleen joksikin vaadittavaksi, on se, että te ette ole vaatineet itse.
 
Mikseivät he ole tulleet joukolla ja vallanneet?

Koska heidän taktiikkanaan, filosofianaan, on hajota ja hallitse. Jos he tulisivat joukolla, te yhdistyisitte, koska kyse on yhteisestä vihollisesta, ja pystyisitte vastustamaan niitä.
 
Kuvauksesi kuulostaa siltä, että he ovat voimakkaampia, mutta me henkisempiä.

Laitoit sen sanoiksi mielenkiintoisella tavalla. He ovat fyysisesti voimakkaampia, siinä että heillä on kenties enemmän teknologiaa kuin teillä. Mutta teillä on voimaa, mitä kenelläkään muulla ei ole. Se on voimaa, mikä syntyy siitä integroitumisprosessista, minkä olette käyneet läpi - ei vain omasta alustanne tällä planeetalla, vaan te heinä ja heidän menneisyytenään. Tällä hetkellä teillä on Maan integroitumishistoria sekä esi-isienne historia. Heillä on vain oma historiansa.
 
Kaikkien kuvaustesi perusteella ei vaikuta siltä, että he ovat siirtymässä mitään muuta tavoitetta kohti kuin aluevaatimukset ja valtapelit. Ei näytä siltä, että he työstävät itseään samalla tavalla, kun kehotat meitä työstämään itseämme.

He tekevät sitä siinä mielessä, että heidän määränsä on nopeasti vähenemässä. Se on merkki. Kauan sitten esi-isien aikana heitä oli erittäin paljon. Heidän määränsä on nyt pienempi.
 
Määritteletkö "heidät" tietyksi ryhmäksi?

Emme tekisi oikeutta tekemällä niin, koska teille antamamme identiteetit, lyyralaiset ja siriuslaiset, ovat muinaisia nimikkeitä. Tänä päivänä on vähän eri tavalla. Meille on selvempää puhua dynamiikoista kuin nimikkeistä.
 
Jos heidän määränsä on vähenemässä, merkitseekö se, että heitä reinkarnoituu enemmän tänne tätä kokemusta varten?

Ottamaan aktiivisen roolin integroitumisessa, kyllä. Ne jotka ovat omistautuneet vain hallintaan, ovat melko väsyneitä häviämään tai ainakin pattitilanteeseen ja menevät jonnekin muualle, kuten menevät myös ne, jotka eivät ole kiinnostuneita teidän kasvustanne.
 
Onko mitään mitä voimme tai meidän pitäisi tehdä kohdataksemme näitä energioita, jotka ovat inkarnoituneena nyt ja jotka ovat pattitilanteessa? He ovat ystäviämme ja käyvät läpi tätä prosessi, mutta …

Ette voi oikeastaan tehdä paljoakaan, paitsi olla valmis esittelemään heille uusia ajatuksia. Jos he haluavat torjua ne, se on heidän vastuunsa. Mutta olkaa vain valmis antamaan idea, uusi idea, joka voi laukaista jonkun oivallussarjaan. Sen lisäksi ei ole oikeastaan mitään muuta vastuuta. Teillä on riittävästi käsiteltävää itsessänne.
 


Näiden maan ulkopuolisten tapaaminen 

Ymmärrän, että seuraavan 10 vuoden aikana useimmat planeetalla tulevat tietoiseksi, että on ufoja, maan ulkopuolisia ja että niitä on käynyt luonamme vuosia. Miten se vaikuttaa ajatukseen näistä yliherroista?

Ne paljastuvat tapahtumasarjan kautta. Ensin paljastuisi verho. Vaikka monet teistä todella nauttivatkin draamasta, on mahdollisuus, ettei verho koskaan paljastu. Tähän on syynsä. Sinä aloitat suhteesi heihin tänä aikana.
 
Ikään kuin tämä olisi yllätys heillekin, ikään kuin se vain tapahtui?

Se voi olla puhdas tapa tehdä se, tapa heille verhota tukikohtansa, mikä tekisi merkittävän palveluksen kaikille, jotta jokainen voi työstää menneisyyden parantamista ilman skandaalia ja tunteita, jotka hämmentäisivät asiaa. Se on mahdollisuus. Jos verho heitetään pois, nuo reaktiot voivat sekoittua tunteisiin galaktisen perheenne löytämisestä ja asiat voivat sotkeutua.
 
Luoko se tämän planeetan ihmisten mielessä ajatuksen, että he eivät ole riittävän kehittyneitä ja näin he alkavat kaikkialla palvoa näitä jumalia?

Emme näe niin tapahtuvan. Muistakaa, että te olette he, ja kaikki mitä olette kokeneet sen ajan jälkeen, jolloin palvoitte heitä, oli saamaan teidät eroon tästä ajatuksesta. Planeetallanne on ehkä ihmisiä, jotka tekevät niin. He olisivat niitä, jotka pelkäävät omaa voimaansa, ja heidän on annettava se jollekin toiselle. Mutta emme näe kokonaisuutena niin tapahtuvan.

Tutkimme säännöllisesti sellaisten planeettasivilisaatioiden luonnollista kehitystä, jotka käyvät läpi jaksoa, missä olette nyt - maailmanlaajuinen yhdistyminen ja yhteydet maan ulkopuolisiin lähteisiin. Vaihe jossa nyt olette, on luonnollinen vaihe, luonnollinen aika rikkoa palvontaprosessi.
 
Olisiko tämä keskinäinen vaihto lyhytaikaista, olisiko se yleistä vai olisiko jokin tietty tapahtuma, jos ei käytettäisi verhoa ja tapahtuisi massavierailuja?

Asiat tapahtuvat planeetallanne nyt niin nopeasti, että ymmärryksemme mukaan alussa olisi ehkä kiihkoa, mikä kestää vuoden tai vähemmän, ja sitten siitä tulee tavanomaista toimintaa.
 
Liittyen valtaapitäviin, niin maaplaneettaa näyttää kontrolloivan ryhmä - pankkijärjestelmä - ja se on tehnyt sitä jonkin aikaa. He ovat tehneet työtä maan ulkopuolisten kanssa. Ovatko he toteuttaneet enemmän lyyralaista ajatusta [autoritaarisuus]?

Heidän agendansa (kenties ei tietoisesti) on ollut parantaa lyyralaiset yhteytensä, joten he luovat sen uudelleen parantaakseen sen.
 
Vaikka heidän ilmeinen motiivinsa on saada valtaa.

Kyllä, koska sillä tavalla he saivat itsensä siihen kohtaan, mistä he voivat viedä sen parantamiseen. Se on parantamisen aloituskohta heidän näkemyksensä mukaan.
 
Siitä tulee myös tavallaan heidän kuolemansa, valta-ajatuksen romuttuminen, ja tämä liittyy muuhun planeettaan.

Ja on tärkeää myös muistaa, että te kaikki olette järjestäneet asiat näin.


Lisää samasta aiheesta.
http://eidualistinen.blogspot.com/2011/04/maan-ulkopuolisten-fyysisia.html

Germanea kanavoinut Lyssa Royal (www.lyssaroyal.com)
Vuodelta 1992 (?)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine