lauantai 28. huhtikuuta 2012

MONIULOTTEISIA UUTISIA

Pystytkö päästämään irti tunnetusta aloittaaksesi uuden seikkailun?
Olemme palaamassa moniulotteiseen olemukseemme, joka olemme aina ollut, mutta unohdimme sen.

Siunauksia Zadkielilta
Olen Zadkiel, muuntamisen violetin säteen arkkienkeli. Tulen tietoisuutenne muistamaan teille, että me, taivaallisen palvelun jäsenet jotka olemme harmoniassa muuntamistaajuuden kanssa, olemme täällä auttamassa ihmisveljiämme ja -sisariamme palvelemaan Gaian keholla. Te kaikki olette valmistautuneet myriadeja maainkarnaatioita esittääksenne tuota roolia, mitä teidän on tarkoitus esittää planeettaylösnousemusta seuraavassa prosessissa.

Me, violetin tulen enkelit, olemme auttaneet ylösnousevia sieluja jo ennen ajan alkua. Itse asiassa tervehdimme ensimmäisenä niitä, jotka ovat palanneet viidenteen värähtelyyn ja sen yli. Koska ydinolemuksemme virtaa muuntamistaajuudella, taivaallinen palvelumme on olla portaaleja, joiden kautta violetti tuli voi virrata siihen, mikä on saatettu loppuun ja valmis muuntumaan korkeammaksi ilmaisutaajuudekseen.

Kuten kaikki valo, seitsemän kosmisen säteen energiat virtaavat ympyröinä. Kun me seitsemännestä muuntamissäteestä autamme teitä paluuhetkellänne korkeampaan todellisuusilmaisuun, virtaatte alkujen siniseen säteeseen. Näin se mikä on muunnettu korkeammaksi taajuudeksi, siirtyy välittömästi uuteen todellisuuskokemukseen. Ei ole kuolemaa, koska energia ei voi kuolla. Se voi vain muuttaa taajuuttaan. Tähän planeettaylösnousemusaikaan saakka muuntumisenne korkeampaan todellisuuteen "kuolemassanne" unohdettiin, silloin kun reinkarnoiduitte kolmannen ulottuvuuden maapallollenne ja loppuunsaatettu sykli arkistoitiin, niin ettei se sekoittuisi uuden todellisuutenne kanssa. Kuitenkin palatessanne moniulotteiseen itseenne, voitte kokea kaikki monet todellisuutenne ykseyden nyt-hetkessä.

Rakkaat ihmisenkelit, haluamme kertoa teille, että muistamisen aika on nyt. On tärkeää, että te kaikki pysytte tietoisena ylösnousemuskokemuksestanne, jotta voitte auttaa muita. Violetit enkelimme jotka palvelevat tällä hetkellä Maata kantamalla ihmiskehon harhaa, jakavat kaipauksenne ehdottoman rakkauden paluusta ja toveruudesta Lähteen kanssa. Erillisyyteen perustuvan todellisuuden kokeminen on erityisen vaikeaa enkelikunnan jäsenille, kun normaalisti elämme ykseyden yhtenäistietoisuudessa.

Maadoittuneet enkelimme ylösnousevat ensimmäisten joukossa, jotta he voivat auttaa toisia tavalla, mikä on aina ollut heidän ilonsa. Te kaikki olette yhtä kaiken elämän kanssa. Näin ollen jokaisella teistä on korkeampi ilmaismuoto enkelikunnassamme. Siksi tuntekaa siipemme, rakkaat ihmisenkelit, kun ne kutittavat selkäänne ja avaavat korkeaa sydäntänne. Siipemme ei ole tehty sulista, vaan valosta, ja ne symboloivat ehdottoman rakkauden virtaamista ykseydestä, mikä tulee sydämeemme ja laajentuu kaikkiin suuntiin kulkiessaan lävitsemme. Sallikaa ehdottoman rakkauden virran pyyhkäistä kaipauksen paluustanne ja käyttää sitä avaamaan ylösnousemusportaalinne.

Syleilkää ehdotonta rakkauttamme, kun se tulee sydämeenne. Tuntekaa, miten se virtaa lävitsenne ja leviää joka suuntaan luomaan "siipenne". Nämä siivet tukevat jokaista liikettänne ja opastavat teitä matkallanne Kotiin. Me, violetin tulen enkelit, elämme sydämessänne ja olemme käytettävissänne joka hetki. Toivotamme teidät tervetulleeksi takaisin ja odotamme tervehtimistänne, kun violetti tulemme tuo teidät uuden elämänne kynnyksen yli.
 

Kaksisuuntainen ulottuvuuksienvälinen portaalimme 
Me, violetin tulen enkelit, autamme teitä nyt muuttamaan fyysisen maa-astianne todelliseen muotoonsa kaksisuuntaisena ulottuvuuksienvälisenä portaalina. Kolmas silmänne avautuu, kun käpylisäke (kruunuchakra) sulautuu yhteen aivolisäkkeen (otsachakra) kanssa ihmisaivojen kolmannen kammion pyhässä temppelissä. Avautunut kolmas silmänne luo sitten valoväylän alaspäin, kilpirauhasen (kurkkuchakra) kautta korkean sydämen kateenkorvaan (aivan sydänchakran yläpuolella).

Tämä valoväylä joka yhdistää korkean sydämenne kolmanteen silmään, käynnistää ulottuvuuksienvälisen portalin sisäänvirtauksen avautumisen. Käpylisäkkeen DMT kerää rakkautta ja valoa (sillä valo ja rakkaus ovat synonyymejä), mitä virtaa galaktisesta keskuksesta, ja jakaa sen koko kehoonne aivoselkäydinnesteen, veren ja kehon sisäeritysjärjestelmän välityksellä.

Portaalinne ulosvirtausosa sallii teidän kulkea moniulotteisesti korkeampiin maailmoihin. Avoimen kolmannen silmän ja korkean sydämen yhteisenergioiden avulla voitte kommunikoida galaktisten olentojen, ylösnousseiden mestareiden, Elohimin, arkkienkeleiden ja moniulotteisen itsenne korkeampien ilmaisumuotojen kanssa. Monet näistä olennoista palvelevat Gaiaa avustavan monigalaktisen laivueen jäseninä. Silloin kun käpylisäkkeenne sulautuu yhteen chakrojen 1-6 sekä Gaian kehon kanssa, kaksisuuntainen portaalinne avautuu täysin ja ulottuvuuksienvälinen kommunikointinne lisääntyy eksponentiaalisesti.

Ulottuvuuksienvälinen portaalinne ei ole kuitenkaan täysin auki, ennen kuin se on maadoittunut Gaian ytimeen. Ilman tällaista maadoittumista portaaliinne tuleva korkeampi valo voi vahingoittaa maa-astiaanne. Lisäksi maadoittamalla sisäänvirtausviestinne Gaiaan jaatte viestinne sen kanssa. Tämä jakaminen sallii tietoisuutenne sisältää Maan planeettatietoisuuden. Myös portaalinne ulosvirtausenergiat sisältävät silloin viestit Gaian kaikilta ihmis- ja ei-ihmisjäseniltä.

Kun lähetätte henkilökohtaisen ja/tai kollektiivisen ulosvirtausviestin portaalinne kautta korkeampiin maailmoihin, saatte paluuviestin ulottuvuuksienvälisen portaalinne sisäänvirtausosan kautta. Nämä viestit tulevat valokielellä, mikä on upotettuna siihen moniulotteiseen valoon ja ehdottomaan rakkauteen, mitä säteilee galaktisesta keskuksesta. Käpylisäkeportaalinne vastaanottaa valokieltä, minkä kolmas silmä tunnistaa. Viesti on kuitenkin lähetettävä tulkittavaksi korkeaan sydämeen.

Korkea sydän sisältää kolminkertaisen liekkinne sekä atmanne. Kolminkertainen liekki sisältää kaiken viisauden, voiman ja rakkauden, mitä olette oppineet kaikissa moniulotteisissa todellisuuksissanne, ja atma kantaa kahdeksaa ensimmäistä soluanne, jotka sisältävät sen tehtävän, minkä vapaaehtoisesti tulitte suorittamaan auttaaksenne Gaiaa sen ylösnousemusprosessissa. Näistä syistä korkea sydän on valokielen tulkki. Ainoastaan ehdoton rakkaus voi avata valokielitiedoston.

Silloin kun integroitte valokielen moniulotteisen valon ja ehdottoman rakkauden tietoisuuteenne, ovet jotka ovat olleet pitkään suljettuna sydämessänne ja mielessänne, alkavat avautua. Havaintonne ja kokemuksenne elämästä laajentuvat ja moniulotteinen todellisuus, mikä oli ennen piilossa tiedostamattomassa mielessänne, tulee vähitellen osaksi jokapäiväistä todellisuuttanne.
 

Portaalinne maadoittaminen 
Jokainen henkilökohtainen chakranne on myös kolmannen/neljännen ulottuvuuden planeettaportaali ja jokaisessa on kolminkertainen liekki, mikä sisältää kaiken viisauden, voiman ja rakkauden, mitä olette keränneet myriadeissa inkarnaatioissanne fyysisessä muodossa. Avaamisen jälkeen myös näistä planeettaportaaleista tulee kaksisuuntaisia portaaleja, joiden kautta voitte hahmottaa planeettatodellisuutenne (ulosvirtaus) ja vastaanottaa energiaa (sisäänvirtaus) fyysisestä maailmastanne. Kunkin planeettaportaalin avaaja on tuon chakran sisäeritysrauhanen. Kun sulautatte planeettaportaalinne Gaian kanssa yhteen, yhdistätte maainkarnaationne henkilökohtaiset kokemukset kaikkiin Gaian planeettakokemuksiin. Tällä tavalla ihmisestä ja planeetasta tulee yhtä.

Kunkin chakran/portaalin sisäeritysrauhaset ovat:

* seitsemäs chakraa ja ulottuvuuksienvälisen portaali: käpylisäke (mikä toimii aivolisäkkeen kumppanina)
* kuudes chakra ja planeettaportaali: aivolisäke (mikä on muiden rauhasten päärauhanen)
* viides chakra ja planeettaportaali: kilpirauhanen
* neljäs chakra ja planeettaportaali: kateenkorva
* kolmas chakra ja planeettaportaali: haima
* toinen chakra ja planeettaportaali: sukupuolirauhaset
* ensimmäinen chakra ja planeettaportaali: lisämunuaiset

Maadoitette täysin kaksisuuntaisen ulottuvuuksienvälisen käpylisäkeportaalinne yhdistämällä sen kaikkiin planeettaportaaleihinne sekä Gaian kehoon. Tämän yhteyden aloittamiseksi:

Visualisoi itsesi valopisteeksi aivojen ytimessä.

Katso ylöspäin nähdäksesi käpylisäkeportaalin aivan yläpuolellasi ...
Voitko nähdä moniulotteisen valon ja tuntea ehdottoman rakkauden, kun se tulee portaaliisi?

Katso nyt eteenpäin nähdäksesi avoimen kolmannen silmän läpi …
Miltä maailmasi näyttää, kun katsot sitä kolmannen silmän kautta?

Kun katsot alaspäin, näet selkäytimesi pitkän käytävän …
Salli itsesi leijua tähän käytävään.

Pysähdy hetkeksi katselemaan maailmaa kurkkuportaalin kautta …
Miltä maailmasi näyttää tämän portaalin kautta?

Jatka matkaasi korkeaan sydämeen ja sydänportaaliin …
Miltä maailmasi näyttää korkean sydänportaalin kautta?
Näyttääkö maailmasi erilaiselta?

Leiju alas solar plexus -portaaliin …
Miltä todellisuutesi vaikuttaa tämän todellisuustaajuuden kautta?

Jatka napaportaaliin …
Miten hahmotat maailmasi tämän portaalin kautta?

Astumalla juuriportaaliin näet Gaian maan …
Miten maadoittunut Gaiaan olet tällä hetkellä?

Maadoittuaksesi täysin planeettakehoosi, ajattele suosikkipaikkaasi luonnossa ja näe itsesi tuon alueen ympäröimänä. Tästä paikasta matkaat Gaian muodon ytimeen. Mene sen kuoren, ylemmän vaipan, alemman vaipan ja ulkoytimen läpi, syvälle sen sisäytimeen.

Ota olemuksesi ydin ja kiedo se Gaian sisäytimen ympärille. Tunne, miten sinä, ihmiset ja planeetta olette yhtä. Olet valmis aloittamaan paluumatkasi takaisin ulottuvuuksienväliseen käpylisäkeportaaliisi.

Kun sulautat Gaian yhteen juuriportaalisi kanssa, Gaian neljännen ulottuvuuden luonnonhenget - maahiset, sylfit, salamanterit - sekoittuvat kolmannen ulottuvuuden maa-, ilma-, tuli- ja vesielementin kanssa tyynnyttämään lisämunuaisiasi ja auttamaan sinua pysymään omassa keskusytimessäsi.

Gaia tuo suurta voimaa napaportaalisi lisääntymisrauhasiin tuomaan elinvoimaa ja nuorekkuutta maa-astiaasi. Näin voit yhdistää tyynen voimasi jatkuvasti laajentuvan luovuutesi kanssa.

Astut nyt solar plexus -portaaliisi tuodaksesi Gaian lupauksen uudesta elämästä muotoosi. Sitten voit käskeä voimaasi pysymään tasapainossa ja haimasi voi aloittaa sopeutumisensa valon hyväksymiseen ruokana.

Kun astut sydänportaaliisi, voit paremmin integroida uudet luomuksesi päivittäiseen elämääsi laajentamaan rakkauttasi kaikkea kohtaan, mitä on Gaian keholla. Luovat kykysi laajentuvat kovasti, kun ne astuvat korkean sydämesi portaaliin, missä ehdoton rakkaus itseäsi kohtaan saa aikaan haavoittuneen egosi syvällisen parantumisen. Tässä parantumisessa voit paremmin palvella ja auttaa myös Gaian monien haavoittuneiden alueiden parantamisessa.

Kun astut kurkkuportaaliisi, rakkaus kaikkia luomuksiasi ja moniulotteista itseäsi kohtaan, joka toi sinut tähän todellisuuteen, kannustaa sinua jakamaan kokemuksesi toisten kanssa ja venyttämään mielikuvitustasi kauas aiempien rajojensa yli.

Kun astut otsaportaaliisi, alat muistaa ruumiillistumissyysi yksityiskohtaisemmin. Näin voit paremmin täyttää lupauksesi tukea planeettaylösnousemuksessa. Korkeammat havaintotapasi tulevat myös käyttöön, jotta voit helpommin hahmottaa jatkuvasti laajentuvan moniulotteisen todellisuuden ja olla vuorovaikutuksessa sen kanssa.

Kun astut taas ulottuvuuksienväliseen käpylisäkeportaaliisi, se on täysin maadoittunut ja täysin avautunut. Näin ollen voit helposti kommunikoida korkeampien ilmaisumuotojesi kanssa ja palvella Gaian ylösnousevan Maan täysin heränneenä jäsenenä. Käsität myös, että olet ne "korkeammat aspektit", joiden kanssa olet kommunikoinut. Lisäksi yhteys planeettaitsesi ja moniulotteisen itsesi välillä on työntänyt pois loput harhaverhot paljastamaan totuuden, mitä olet aina etsinyt.

Ulottuvuuksienvälinen portaalisi ja kaikki planeettaportaalisi ovat täysin auki. Näin moniulotteiset energiat joita tulee avoimeen käpylisäkkeeseesi, voivat virrata aivolisäkkeeseen jaettavaksi koko kolmannen/neljännen ulottuvuuden kehon kanssa sisäeritysjärjestelmän kautta ja Gaian kehon kanssa. Avoin käpylisäkeportaali kehottaa sitten päärauhasta, aivolisäkettä aktivoimaan planeettaportaalit. Näin kaikki kolminkertaiset liekit planeettaportaaleissa (chakrat) aktivoituvat ja räjähtävät kultaiseksi liekiksi, mikä hehkuu platinaa.
 

Henkilökohtainen pyramidinne 
Kun kukin sisäeritysrauhanen avaa portaalinsa, havaintokenttänne laajenee vuorovaikutukseen niiden moniulotteisten ärsykkeiden kanssa, joita virtaa nyt kehonne läpi. Maa-astiastanne tulee sitten pyramidi - valon tullessa huippuun maadoitettavaksi pohjasta juuriportaalin maayhteyden kautta. Vallitseva moniulotteinen viesti tällä hetkellä on "Aloita paluusi ITSEEN". Ylösnousemuksenne on alkanut. Ette kuitenkaan ole lähdössä maan päältä. Otatte sen mukaanne ja se ottaa teidät mukaansa!

Tällä hetkellä kurkkuchakranne mikä yhdistää avoimen kolmannen silmän avoimeen korkeaan sydämeen, tulee lisääntyvästi aktiiviseksi. Tämä yhdistyminen vie usein seitsemän vuorokautta, missä kurkkuchakranne menee transformaatiosyvyyksiin. Sanomme kaikki nämä ajat hymyn kera, koska meidän taajuudessamme ei ole aikaa. Itse asiassa koska korkeammissa taajuuksissa ei ole aikaa, voitte palata taaksepäin "ajassa" muuttamaan syytilanteita, jotka sitoivat teidät, ihmiskunnan sekä Gaian kolmannen ulottuvuuden harhoihin. Siksi monet oppaat jotka olette kokeneet, ovat omia korkeamman taajuuden ilmaisumuotojanne, jotka tulivat muuttamaan menneisyyttänne tulevaisuudesta, mikä on niiden nykyisyys. Tällä tavalla nykyisyytenne muuntuu välittömästi korkeammaksi ilmaisumuodoksi. Näin ollen kun sulaudutte yhteen korkeamman ilmaisumuotonne kanssa, mikä värähtelee ajan ulkopuolella, muunnatte menneisyytenne ja vapaudutte lopullisesta harhasta: aikaharhasta.

Silti olemme antaneet teille aikakehyksiä auttamaan teitä olemaan kärsivällinen. Muistakaa, että niin kauan kuin teillä on saviastia, on aikakäsite, koska se on tuon astian käyttöjärjestelmä. Kun kehonne käy läpi muuntumistaan, tunnette ehkä olevanne sairas. Osasyy sairauden tunteeseen on, että sairaus pakottaa teidät pysymään paikallaan, lepäämään, nukkumaan ja keskittämään kaiken huomionne itseen. Jos tunnette olevanne terve, ette ehkä ole riittävän paikallanne salliaksenne kehon käydä läpi metamorfoosinsa.

"Sairautenne" aikana korkeampi ilmaisumuotonne kannustaa teitä päästämään irti viehätyksestänne kolmanteen ulottuvuuteen, aikasidonnaiseen ajatteluun ja kaikkiin erillisyyden ja rajallisuuden tunnepiirteisiin. Sitten voitte alkaa täysin syleillä moniulotteista ajattelua, koska nykyinen hermoverkostonne päivitetään laajentamaan taajuusasteikkoaan viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli. Lopulta maailmanne sisältää ylisielun (seitsemäs ulottuvuus) ja koko ulottuvuusasteikon kvanttitodellisuuteenne saakka (ensimmäisen ulottuvuuden tuolla puolen). Tämä on moniulotteisen käyttöjärjestelmänne vaihteluväli. Tämän ulkopuolella on 8.-12. ulottuvuus, missä ei tarvita käyttöjärjestelmää, koska ne eivät sisällä muotoa.

Valokehossanne on hermoverkosto paljolti samaan tapaan kuin maa-astiassanne, mutta se on kristallipohjainen hiilen sijasta. Aivan kuten timantti on tehty hiiliraaka-aineesta, valokehonne on tehty hiilipohjaisesta maa-astiastanne. Moniulotteisen käyttöjärjestelmän ja DNA:n 97%:n aktivoinnin viimeinen osuus on erittäin tärkeä. Sen vuoksi teidän on välttämätöntä pysyä paikoillanne ja antautua prosessin nykyhetkelle.

Moniulotteisen käyttöjärjestelmänne viimeiset valokoodit latautuvat hitaammin, koska ne ovat uuden järjestelmän käyttöohjekirja. Näin ne ovat oleellisia koko lataukselle. Teidän täytyy olla edelleen paikoillanne tämän latauksen aikana, koska vanhan järjestelmän osia on suljettava lataamisen vuoksi ja tämän viimeisen dataosuuden käynnistämiseksi. Tästä vuoden 2012 huhtikuusta lähtien moniulotteisen käyttöjärjestelmänne täydellä lataamisella ja integroimisella on yhdeksän kuukautta aikaa valmistella teidät täysin siihen valovälähdykseen, mikä vapautetaan, kun aurinko nousee talvipäivänseisauksessa 21.12.2012.

Kun olette ladanneet ja täysin integroineet moniulotteisen käyttöjärjestelmänne, mikä perustuu valokieleen, kurkkuchakrastanne tulee kaksisuuntaisen ulottuvuuksienvälisen portaalinne kommunikointikeskus. Käpy- ja aivolisäkkeenne toimivat yhtenä yksikkönä, sydämenne ja korkea sydämenne toimivat yhtenä yksikkönä ja atmanne, kahdeksan ensimmäistä soluanne, ja kolminkertainen liekkinne toimivat yhtenä yksikkönä. Lisäksi kaikki nämä yksiköt toimivat yhtenä yksikkönä henkilökohtaisen kehonne ja Gaian planeettakehon kanssa. Itse asiassa henkilökohtainen ja planeettakehonne toimivat yhtenä yksikkönä kaikkien ulottuvuuksienvälisten, henkilökohtaisten ja planetaaristen portaalienne kanssa.
 

Violetin valon jakaminen 
Ulottuvuuksienvälisen portaalienne ollessa täysin auki me,
seitsemännen säteen suojelijat, voimme lähettää violettia valoa käpylisäkkeenne (kruunu) portaalin kautta, mistä se jaetaan aivolisäkkeenne kanssa (otsa), jotta se jakaa muuntamisvoiman koko kehoonne sisäeritysjärjestelmän kautta.

Siksi:

* violetti säteemme muuntaa kolmannen silmänne havaitsemaan vielä korkeampia taajuuksia

* se muuntaa maalliset kommunikointinne ja luomuksenne korkeamman ilmaisumuotonne luoviksi ilmaisumuodoiksi

* se muuntaa kaikki ajatuksenne, tunteenne ja kommunikointinne integroimaan korkeammat todellisuushavaintonne päivittäiseen elämäänne

* kun violetti tulemme tulee kateenkorvaanne (sydän), se muuntaa verenne ja hengityksenne (sydän ja keuhkot) niin, että voitte paremmin kierrättää korkeampaa valoa kehossanne ja ilmakehäänne hengityksen kautta

* kun violetti tulemme tulee kolminkertaiseen liekkiinne, moniulotteinen viisautenne, voimanne ja rakkautenne muistetaan, mikä muuntaa maalliset kommunikointinne luontaiseksi valokieleksenne

* kun jaatte violetin tulemme Gaian ja kaikkien sen jäsenten kanssa, teistä tulee muuntamispyramidi.
 

Muutoksen jälkeen 
Muutoksen jälkeen todellisuus muuttuu niin nopeasti, että tunnette olevanne eri maailmassa, missä itse asiassa olette. Ensin asiat eivät ehkä näytä kovin erilaisilta, koska viidennen ulottuvuuden maan valon hahmottaminen uudella moniulotteisella käyttöjärjestelmällänne vie jonkin aikaa. Itse asiassa jotkut teistä eivät koskaan hahmota eroa ympäristössänne, kun jatkuvasti sovittaudutte yhteen Gaian nousevan taajuuden kanssa. Toisin sanoen, koska muunnutte samaa tahtia Gaian kanssa, kalibroidutte jatkuvasti Gaian nousevaan värähtelyyn. Lisäksi on monia, jotka eivät ehkä tiedosta totuutta omasta tilanteestaan. He käsittävät, että heidän ympäristönsä on paljon rakastavampi, puhtaampi ja turvallisempi, mutta he eivät ehkä pysty käsittämään, että nuo muutokset johtuvat todellisuustaajuusmuutoksesta.

On myös niitä, jotka kokevat vain matalampaa todellisuustaajuutta, koska he eivät ole vielä laajentaneet tietoisuuttaan havaitsemaan korkeampia maailmoja. Ei ole mitään ongelmaa, koska jokainen teistä valitsee tietoisesti tai tiedostamatta sen todellisuuden, mihin resonoitte. Joidenkin täytyy ehkä laahata perässä matalamman taajuuden todellisuuksissa, kunnes he voivat laajentaa tietoisuuttaan, odotuksiaan ja havaintojaan sisältämään elämän korkeammat taajuudet. Toisaalta, te jotka olette kalibroineet tietoisuutenne korkeampiin valotaajuuksiin, näette uudenlaisen todellisuuden paljastuvan.

Jotkut teistä syleilevät vaistomaisesti tuota todellisuutta ja toisien on vaikeaa päästää irti tutusta syleilläkseen uutta. Näin ollen jokainen ihminen siirtyy moniulotteisia portaita ylöspäin omaa tahtiaan. Jokaisen tahti riippuu suuresti hänen kyvystään uskoa, että laajempi ja täysin erilainen todellisuus tosiaan ilmestyy eteenne.

Pystyttekö päästämään irti tunnetusta aloittaaksenne uuden seikkailun? Tämä seikkailu on jatkuvaa irtipäästämistä kaikista kolmannen ulottuvuuden havainto- ja käyttäytymistavoista havaitakseen ja käyttäytyäkseen aina vain laajemmalla tavalla. Käytämme sanaa "laajempi", koska kolmas ulottuvuus on niin täynnä rajoja ja rajoituksia.
 

Leijona 
Oli leijona, joka asui pienessä paikalliseläintarhassa. Sen häkki oli niin pieni, että se pystyi vain kävelemään edestakaisin. Kaupungin asukkaat säälivät leijonaa ja päättivät kerätä riittävästi rahaa luodakseen valtavan ympäristön, missä leijona voisi vaeltaa. Yhtenä päivänä leijonan uusi koti oli valmis ja kaikki juhlivat sitä piknikillä ja pelejä pelaten, mitä seurasi leijonan päästäminen uuteen kotiinsa.

Koko kaupunki kerääntyi leijonan suuren "turvaympäristöalueen" ympärille katselemaan odottaen, kun se hitaasti astui uuteen kotiinsa. Suuren houkuttelun myötä leijona liikkui lopulta pois sisäänkäynniltä ja suuren kotinsa pieneen nurkkaan. Se katsoi kerran kaikkia ihmisiä ympärillään ja alkoi kävellä edestakaisin.

Pystyttekö päästämään irti riippuvuudesta pieneen häkkiinne, mikä on ollut ainoa todellisuutenne myriadeja elämiä, astuaksenne todellisuuteen, mikä vaikuttaa vain mahdollisuudelta? Tämä uusi todellisuus on mahdollisuus, koska luotte sitä joka ajatuksellanne ja tunteellanne. Aina kun ajatuksenne ja/tai tunteenne täyttää pelko, putoatte todellisuutenne alemmalle askelmalle. Kuitenkin silloin kun muistatte muistavanne sen, että olette jo korkeammilla portailla, täytytte rohkeudella astua tuntemattomaan, mikä on itse asiassa tunnettu korkeammille ilmaisumuodoillenne. Tosin sanoen, te ette mene tuntemattomaan. Olette palaamassa moniulotteiseen olemukseen, joka olette aina ollut, mutta unohditte sen.

Kun tämä prosessi jatkuu, koette ehkä fyysisen sairauden tunnetta, koska 97% valokehostanne alkaa tulla vallitsevaksi ihmisen 3%:n genomi-DNA:n sijasta. Toisin sanoen alatte ylösnousta. Mutta mistä ylösnousette mihin. Tämä on tietysti kolmannen ulottuvuuden kysymys, koska viidennessä ulottuvuudessa ja sen yli ei ole aikaa tai paikkaa. Näin ollen ylösnousevien sielujen tunne ajasta, paikasta, erillisyydestä ja rajoituksista alkaa muuttua. Kolmannen ulottuvuuden harhasta tulee lisääntyvässä määrin sietämätön siihen totuuteen verrattuna, mikä aletaan hahmottaa kolmannen silmän, kurkkuchakran ja korkean sydämen ulottuvuuksienvälisen kommunikontiportaalin kautta.

Kun useammat ja useammat teistä ylösnousevista sieluista näkevät kolmannen ulottuvuuden harhakuvien läpi, vain totuus voi vallita. Ja totuus on, että olette kaikki yhtä. Ilman erillisyyttä yksilöllisyydestä tulee eri sana. On edelleen yksilöllisyyden ydin, mutta kolmannen ulottuvuuden egon vetämättä teitä polarisoituneeseen ajatteluun ja pelokkaisiin tunteisiin. Kun alatte vapautua monista valheista ja rajoituksista, jotka ovat kummitelleet teillä myriadeja elämiä, syvä ilo ja kiitollisuus täyttää tietoisuutenne.

Tietoisuutenne voi sitten syleillä moniulotteisia havaintojanne korkeampina todellisuustaajuuksina. Lisäksi avoin korkea sydämenne palvelee majakkana, elävänä kutsuna kaikelle elämälle jakamaan todellisuuskokemuksenne, joka on täynnä moniulotteista valoa ja ehdotonta rakkautta. Avoin kolmas silmänne jakaa myriadeja ajatuksianne universaalista ykseydestä. Tämä kutsuu myriadeja moniulotteisia todellisuuksia astumaan uni- ja valveaikaanne paluusäteen kautta, mikä pitää käpylisäkeportaalinne auki.

Sillä välin takaisin 3D-maapallolle …

Elämä näyttää "normaalijutulta", samalla kun koko sisäinen elämäsi muuntuu jokaisella hengitykselläsi. Enemmän ja enemmän janoat sitä tuntematonta, minkä olet aina tuntenut. Sitten valmistaudut töihin aivan kuten aina, mutta nyt tuo todellisuus on harhaa ja moniulotteinen maailmasi todellista!
 

Lopetusviesti Zadkielilta 
Siunausta, se olen minä, arkkienkeli Zadkiel, ja puhun taas päättääkseni tämän lähetyksen. Haluan kertoa teille, miten enkelit käyttävät violettia tulta. Enkeleitämme kutsutaan usein parantamaan jokin tilanne, mutta ne jotka kutsuvat, eivät tiedä, että parantaminen on itse asiassa muuntumista jostain loppuvasta johonkin alkavaan. Monet teistä kutsuvat, koska olette tuossa siirtymäkohdassa, ja kehonne on muututtava tavalla, mikä aiheuttaa sairauden oireita. Myös loukkaantumista voi tapahtua tämän siirtymän aikana, kun teillä on vaikeuksia kiinnittää tarkkaa huomiota fyysiseen ympäristöönne.

Tämän siirtymän aikana violettia tulta voidaan tehokkaasti käyttää kehonne jonkin alueen, koko kohonne ja/tai tietoisuutenne taajuuden nostamiseen. Violetti tuli muuntaa (nostaa värähtelyä) missä tahansa kehon osassa niin, että se voi parantua helpommin. Immuunijärjestelmänne on itse asiassa se järjestelmä, minkä kautta henkenne korkeampi taajuus voi puuttua maa-astiaanne. Näin ollen nostaessanne maa-astianne taajuutta kehitätte vahvemman immuunijärjestelmän ja suuremmat parantamisvoimat. Näitä parantamisvoimia voidaan käyttää itseenne, toisiin ja rakkaaseen planeettaanne, Gaiaan.

Ne jotka ovat edelleen sidottuja kolmannen ulottuvuuden ajatteluun, uskovat usein, että sairaus on heidän kontrollinsa ulkopuolella ja jotain, minkä he "saavat". He ajattelevat myös, että jokin vamma tai kuolema on heidän kontrollinsa ulkopuolella. Kuitenkin sitten kun vamman tai sairauden korkeamman taajuuden syy (karmavihkimys) paljastuu, tuo haavoittuminen voidaan muuntaa. Vastaavasti silloin kun jokin henkilö, paikka tai tilanne on muunnettu korkeammaksi ilmaisutaajuudekseen, haavoittuminen alkaa selvitä.

Kerromme näistä voimista muistuttamaan teitä taas kerran, että te olette todellisuutenne luoja. Lisäksi te olette moniulotteinen tietoisuus. Maa-astianne on ainoastaan tilapäinen. Sitten kun tietoisuutenne on palannut todelliseen moniulotteisuuteensa, te tiedätte, että olette elämänne luoja.

Kuitenkin on poikkeus tähän malliin, joka on ainutlaatuinen nykyhetkellenne, koska muunnatte hiilipohjaisen henkilökohtaisen ja planetaarisen astianne sen luontaiseen kristallimuotoon. Siksi näiden kehojen normaalitoiminnassa on häiriöitä tämän muuntamisen aikana. Onneksi violetista tulesta voi olla suurta apua.

Kun kaksisuuntainen ulottuvuuksienvälinen portaalinne pysyy auki, olette tietoisesti sekä unien ja meditoinnin aikana avoin vastaanottamaan informaatiota siitä, miten mikään ei ole kontollinne ulkopuolella. Tämä oivallus luo ihmisenkeleillemme suuren vastuun muuntaa kaiken pelkoa tai pimeyttä värähtelevän rakkaudeksi ja valoksi.

Onneksi tämä muuntaminen tulee hyvin helposti, koska olette yhteydessä ehdottoman rakkauden parantavaan voimaan, mitä jatkuvasti virtaa korkeammista todellisuustaajuuksista, sekä yhteydessä Gaian suureen parantavaan ja uudistavaan voimaan. Olette myös muodostaneet avoimen portaalin, jonka kautta me, violetin säteen enkelit, voimme roihuta violettia tultamme. Avaamienne portaalien kautta Gaia ja sen kaikki ihmis- ja ei-ihmisasukkaat voivat helpommin vastaanottaa lahjamme, kun se maadoittuu ja integroituu automaattisesti koko planeettaan.

Lisäksi kun opitte hahmottamaan todellisuuden ylösnousevan maa-astianne ulottuvuuksienvälisen ja planetaaristen portaalien kautta, ei ole paljon, mikä menee teiltä ohi. Ensin ehkä pakahdutte, mutta tämä loppuu, kun opitte käyttämään moniulotteisen käyttöjärjestelmänne uusia ohjelmia. Teillä on sitten pääsy "kokoaivoajatteluun", mikä esittää välittömästi jokaisen tilanteen syyn ja seurauksen. Olette myös tietoisesti yhteydessä korkeampiin ilmaisumuotoihinne, jotka auttavat teitä oppimaan uudet moniulotteiset havaintokykynne ja sopeutumaan niihin.

Violetin tulen virratessa jatkuvasti täysin avautuneiden ja maadoittuneiden portaalienne läpi, voitte vapautua tarpeesta kutsua muuntamisvoimaamme, koska enkelikuntamme "valvoo etujanne" kaiken "aikaa". Tuntekaa violetti tulemme kehonne ytimessä. Nähkää violetti tulemme, kun se syleilee ja muuntaa todellisuuttanne. Kuulkaa violetin tulemme sointi ja kantakaa sitä korvissanne. Koskettakaa violettia tulta, mikä aina ympäröi teidät sisäänsä.

Aina kun päivittäisen elämänne stressi alentaa tietoisuuttanne ettekä pysty enää säilyttämään näitä aistimuksia, kutsukaa meitä. Olemme yhtä kanssanne.

Ennen viestimme päättämistä, minä, Zadkiel, haluan kertoa teille, miten enkelit käyttävät violettia tulta.

Ensin pidämme aikomusta kutsua tulta.

Sitten jaamme tuon violetin tulen sydämemme kanssa, valaaksemme sitä ehdottomalla rakkaudellamme.

Sitten ohjaamme tulen oikean kätemme kautta ja roihuamme violettia tulta.

Osoitamme sormella tai pidämme "käsiämme" auki. Tällä tavalla voimme joko luoda laservaikutuksen, mikä voi muuntaa muurahaisen, tai lähettää riittävästi violettia tulta muuntamaan kaupungin. Harjoitelkaa tätä violetin tulen käyttämistä ja tietäkää, että teillä on luontainen kyky muuntaa kaikki pelot ja varjot ehdottomaksi rakkaudeksi ja moniulotteiseksi valoksi.

Valaisemme paluutanne violetilla valolla.
 
Zadkiel, violetin tulen arkkienkeli



Kirjoittanut ja kanavoinut Suzan Caroll (www.multidimensions.com)
Uutiskirjeestä 17.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


MAAVERKKOPÄIVITYS 20.4.12


Maa saa uuden verkkojärjestelmän ja me uudistumme ollaksemme harmoniassa tämän uuden verkkojärjestelmän kanssa.



Vuoden 2012 alusta saakka energiat ovat vaihdelleet jumissa olemisen tunteesta siihen, että olemme kuin kontrolloimattomassa avaruusaluksessa. Tämä tahti salpaa kirjaimellisesti hengityksen. Kuitenkin virittyessämme syvemmälle sydämeen olemme innoissamme ja tunnemme, että saavumme lopultakin kohta perille. Ilmassa on innostusta, mikä meiltä on puuttunut jonkin aikaa, ja se tuntuu hyvältä.

Maapallo muuttuu. Itse asiassa se saa täysin uuden verkkojärjestelmän. Myös mannerlaatat huojuvat magneettisesti. Niinpä keskuksemme löytämisestä ja siinä pysymisestä tulee vaikeampaa. Oireita joita ponnahtelee pintaan ihmisillä, jotka ovat erittäin herkkiä maan energialle, ovat lievä kuvotus, aamupahoinvointi, kevyt päänsärky joka ei lähde pois ja kipeä piste sydänchakran alueella. Nämä ovat tilapäisiä tilanteita.

Rakennat myös uutta kehoa. Tiedemiehet tietävät, että kehomme kaikki solut uusiutuvat seitsemän vuoden välein. Koemme tällä hetkellä tämän fyysisen solukehomme ja valokehomme uudistumista nopeutetulla tahdilla. Siitä tulee täysin uusi tapa olla. Tuntuu vähän kummalliselta vähän aikaa, kun tämä prosessi saatetaan loppuun, emmekä odota tämän intensiivisyyden keventyvän ihan lähiaikoina. Paljon asioita tulee esiin - vanhaa ja viimeaikaisempaa kamaa.

Älä tuomitse omaa prosessiasi tai toisten läpikäymiä prosesseja. Tuomitsemisella ja henkisellä ylimielisyydellä ei ole sijaa näinä aikoina. Kaikki ovat Jumalan täydellisiä peilejä - myös sinä. Muista, että et pääse koskaan vapaaksi siitä, mitä vastustat, joten salli, antaudu ja virtaa prosessin mukana. Vielä kerran - et pääse KOSKAAN eroon siitä, mitä vastustat. Salli tarinasi kehittyä. Muista, että se missä olet ollut ja mitä olet kokenut - hyvää tai huonoa - on tuonut sinut siihen, missä olet tänä päivänä. Vain pikainen katsaus taaksepäin muistuttaa sinulle, miten paljon olet kasvanut. Etkö näe, miten paljon olet jo kehittynyt?! Älä unohda tätä.

Huomaamme, että meistä tulee lisääntyvässä määrin kyvyttömiä selviytymään tämän maailman harhakuvista - kuten epäoikeudenmukaisuus, epärehellisyys, vilpittömyyskysymykset, draama perheessä ja muissa suhteissa ja 3D-maailma mikä ei toimi odotusten mukaisesti. Kaikki tämä tuntuu meille kuin loputtomalta (planeetan) perääntymiseltä. Taaskin, tämä on tilapäinen tilanne. Huomaamme nämä asiat paremmin, koska olemme jo uudessa maailmassa, missä näitä harhoja ei ole. DNA:mme opettelee tasapainottamaan ja tunnistamaan tämän taajuusristiriidan. Ainoa asia tiellämme on nyt oma mielemme.

Intensiivinen energia saa ehkä haluamaan, että menemme vain luolaan odottamaan. Mutta emme tee sitä. Seisomme tiukasti maan pinnalla joka päivä, hengitämme sisään ja ulos ja yritämme parhaamme mukaan pysyä keskuksessamme, missä se ikinä onkin tietyllä hetkellä. Kaikki ympärillämme muuttuu naurettavaa vauhtia. Jos yritämme piiloutua tai kyyristyä, homma ei toimi. Meidän on pysyttävä mukana. Meidän on osallistuttava tähän uuden maan suureen kehittymiseen, ihmisten heräämiseen ja kollektiivitietoisuuden yhdistymiseen. Tätä varten tulimme tänne. Ilmoittauduimme tähän.

Maa saa uuden verkkojärjestelmän ja me uudistumme ollaksemme harmoniassa tämän uuden verkkojärjestelmän kanssa. Tämä tulee uuden suuntautumispisteen, uuden sydänkeskuksen ja uuden kehon kera. Sanotaan vain, että lautasellamme on tällä hetkellä paljon kaikkea.

Myös magneettinapamuutos saattaa tulla pikemmin, kuin ensin ajateltiin. Magneettinapamuutos ei ole niin kaukaa haettua, kuin voisi luulla. Geologit tietävät, että maapallo ja aurinko muuttuvat magneettisesti aina silloin tällöin. Tämä ei saa aikaan maailmanlaajuisia fyysisiä maamuutoksia.

Jotkut asiantuntijat ajattelevat tämän magneettinapamuutoksen tapahtuvan jo toukokuussa. Tässä on muutamia linkkejä, jos olet kiinnostunut lukemaan enemmän tästä:

** "Japanilainen HINODE-tiimi sanoo, että toukokuussa 2012 auringon pohjoisnapa saavuttaa nollalukeman ja muodostuu moniksi positiivisiksi navoiksi … ja sen lisäksi tämä tapahtuu vuotta ennen odotettua nimellisaikaa."
sincedutch.wordpress.com/2012/04/22/4212012-solar-poles-to-flip-next-month-1yr-early-will-become-quadri-polar/

** Japanin kansallinen astronominen observatorio: "Pohjoisnapa-alueen kääntyminen on valmis arviolta kuukauden päästä (toukokuu 2012), vuotta aiemmin odotettua nimellisaikaa."
hinode.nao.ac.jp/news/120419PressRelease/index_e.shtml

** NOAA kansallinen geofyysinen tietokeskus: "… napamuutos on ilmeisesti nopeutunut merkittävästi."
modernsurvivalblog.com/pole-shift-2/alarming-noaa-data-rapid-pole-shift/

** "Magneettisen navan muuttuminen 40 maililla vuodessa merkitsee ehkä napojen kääntymistä."
www.mnn.com/earth-matters/climate-weather/stories/magnetic-north-shifting-by-40-miles-a-year-might-signal-pole-r

Kehomme kehittyy nopeammin kuin minään aikana historiassa. Veressämme on rautaa ja rauta on magneettista. Tämän vuoksi se mitä maapallolle ja sen magneettikentälle sekä auringon magneettikentälle tapahtuu, vaikuttaa meihin. Olemme yhtä maan, taivaan ja kaiken elämän kanssa.

Mielenkiintoinen tosiasia on, että olemme jo nousseet korkeampaan taajuuteen. Ainoa ongelma on, että mielemme (muisti ja omakuva) ei ole käynyt käsiksi tähän faktaan. Kehomme rauta (veressä) sisältää muistin ja historian, joten kun maan magneettikenttä putoaa nollaan, muistimme puhdistuu, käynnistyy uudelleen ja nousee uuteen taajuuteen. Lopulta sitten mielemme saa kiinni siitä, mitä on jo tapahtunut korkeammissa ulottuvuuksissa.

Tämä on kaiken maanpäällisen elämän jumalainen sykronisointi kollektiivitietoisuuden kanssa. Joidenkin ihmisten täytyy nopeuttaa henkistä ja fyysistä prosessiaan olemalla hyvin tiukka rutiineissaan. Toisten tarvitsee hidastaa prosessiaan meditoimalla vähemmän, syömällä raskaampaa ruokaa ja … no, näennäisellä vetelehtimisellä :) Meidän täytyy tehdä sitä, mitä tuntuu oikealta joka hetki murehtimatta siitä, mitä toiset ajattelevat meistä. Ja meidän on oltava tuomitsematta toisia elämisestä eri tavalla kuin me itse. Kuulitko tämän? Tämä on tärkeää. Taas kerran … tuomitsemisella ja henkisellä ylimielisyydellä ei ole sijaa näinä aikoina. On syitä siihen, miksi elämme niin, kuin elämme. Tapamme elää saattaa olla nyt hyvin erilainen kuin pari vuotta sitten. Se miten elämme ensi viikolla, voi olla vastakohta tälle päivälle. Ihmiskunta ja kaikki elämä synkronisoituu kokonaisuuteen, yhteen. Miksi? Koska menemme tästä ulottuvuusportista yhdessä. Kaikkien täytyy olla samassa taajuudessa, samalla kaistaleveydellä, samalla sivulla jne.

Meillä ei ole enää mitään opittavaa. Etsiminen on ohi. Meillä on sisällämme juuri nyt kaikki, mitä tarvitsemme. Mutta tiedämme jo tämän. Nyt on aika uskoa se. Saamme tarvittavaa viisautta ja sopivaa alkemiaa, silloin ja vasta silloin kun taajuutemme on valmis seuraavaan askeleeseen tässä ylösnousemusprosessissa. Tämä on idioottivarma ohjelma meidän pitämiseksi turvassa palamiselta tässä ylösnousemusvalossa. Tämä on askel askeleelta tapahtuva prosessi. Olemme oppineet menneisyydessä, että jos ylösnousemme liian pian tai epäsynkronissa ylösnousemusajan kanssa, epäonnistumme … koska emme ole valmiita energialle. Opimme tämän vaikealla tavalla Egyptissä ja Atlantiksella. Kaiken täytyy olla synkronissa, samalla sivulla ja samalla kaistaleveydellä. Meidän näkökulmastamme kaikki menee oikein hyvin.

Viimeksi pyydämme teitä olemaan menemättä sympatiavärähtelyyn kenenkään vaikeita haasteita läpikäyvän kanssa. Sympatian tunteminen tuo vain oman energianne alas ja tekee heidän matkastaan vaikeampaa. Muistakaa, ettei ole mitään korjattavaa ja parannettavaa. Jokainen on valinnut oman polkunsa. Harmonisoimme kollektiivikentän. Luottakaa prosessiin. Muistakaa, että se mitä tapahtuu, tuo kaikki meidät samalle sivulle, jotta voimme astua uuteen maailmaan, mikä odottaa meitä - yhdessä.

P.S. Tähtivanhimmat rakastavat todella draamaa ja niin rakastaa arkkienkeli Mikaelkin, mutta he eivät koskaan mene sympatiavärähtelyyn sen kanssa. Heille se on vain kuin todella hyvän elokuvan katsomista. He eivät tuomitse mitään, he vain hyväksyvät prosessin. Jos voimme lähestyä tätä vuotta niin kuin he, se tekee elämästämme paljon helpompaa.


Tähtivanhimmat ja Aluna Joy (www.alunajoy.com)
20.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


perjantai 27. huhtikuuta 2012

ALUSTEMME TIETOISUUS JA MAASUKULINJAMME

Teitä ei valmistella ainoastaan asumaan ja lentämään meidän tähtialuksillamme, vaan myös omilla tähtialuksillanne, ja tutustutte näihin olentoihin, joita on näillä aluksilla.

Alustemme koko ja rakenne vaihtelee ja jokainen valoalus ja emäalus on tietysti rakennettu ainutlaatuisesti sopimaan aluksessa asuvien sielujen haluihin ja tarpeisiin. Aluksemme ovat monille henkilökohtainen koti ja vaikka monilla meistä on turvapaikka ja koti monilla emäaluksilla, joita on luotu ympäri tätä kaunista luomakuntaa, teemme myös oman henkilökohtaisen pikkualuksemme, mitä voitaisiin pitää korkeamman ulottuvuuden versionamme teidän autoistanne.

Monet meistä jotka asumme emäaluksilla, joilla suoritamme kaiken työmme, näemme nämä alukset kotinamme ja pienemmät alukset autoinamme - nämä autot* vain voivat kulkea ympäri luomakuntaa silmänräpäyksessä eikä meitä ole rajoitettu kokemaan vain yhdellä tai muutamalla kosmoksenne alueella, vaan voimme päästä mille tahansa sellaiselle alueelle tässä kauniissa luomakunnassa, mille pääsyä ei ole estetty joistain erityissyistä.

Yksi esimerkki pääsyn estämisestä on tietysti maaplaneettanne. Tämä maailma on ollut estettynä hyvin pitkään monien niiden negatiivisten rotujen asuttamiselta, joilla ei olisi ollut paras etunne sydämessään, ja maan päälle muodostettua karanteenia on vahvistettu voimakkaasti.

Äskettäin rajoittavimpia energioita tämän karanteenin takana on vähennetty valmisteluna monien tapahtumien tulemiselle maailmaanne ja tämän myötä on lisätty paljon maailmanne turvallisuutta pienemmillä aluksilla, jotka liittyvät neuvostoihimme Galaktisessa liitossa. Maan haavoittuvimmat alueet on miehitetty ja miehitetään pienemmillä tiedustelija-aluksilla pimeämpien ja tiheämpien vaikutteiden pitämiseksi loitolla, jotta maailmanne ylösnousemus voidaan toteuttaa suunnitellusti.

Mikään ei voi estää näitä muutoksia tapahtumasta ja tuloksena oleva ylösnousemus, joka tapahtuu maailmanne merkille pantavimpien muutosten alussa, on se syy, että turvallisuutta vahvistetaan ympäri maailmaanne hyvin paljon. Se on myös syy siihen, että vain harvojen valo-olentojen on sallittu inkarnoitua maailmaanne niiden monien matalamman ulottuvuuden sielujen kera, jotka kokevat erilaisia elämiään maan päällä.

Ne meistä jotka emme ole tiedustelija-aluksella suojelemassa ja parantamassa maailmaanne meille mahdollisilla tavoilla, monien muiden asioiden rinnalla, asumme taas täällä monilla emäaluksilla, jotka liittyvät Galaktisen liittoon. Jokaisella Liiton rodulla on omat tähtialuksensa ja emäaluksensa ja ollessamme niin vapaita ja menestyviä, kuin olemme, pystymme luomaan ja käyttämään kaikenlaisia aluksia, mitä haluamme.

Näin meistä on tullut aika luovia monissa aluksissamme, joita monet teistä ovat alkaneet huomata taivaallanne. Vaikka verhoamme kaikki aluksemme tarvittaessa, olemme myös tarkoituksellisesti rakentaneet monia aluksia, jotka näyttävät täsmälleen kuin tavallisilta pilviltä taivaallanne, ja meillä on asemissa monia emäaluksia, jotka on verhottu pilviksi ja myös rakennettu näyttämään pilviltä, ja tämä pätee myös pienempiin aluksiimme.

Voimme todella ottaa minkä tahansa muodon asuessamme taivaallanne ja vaikka suuri enemmistö meistä kaikista, jotka asumme taivaallanne tällä hetkellä, on tosiaan verhottu ja piilossa, ne jotka näyttäytyvät, tekevät sen hyvin varovasti, kuitenkin suoraan monissa tapauksissa, jotta voidaan tietää, että olemme oikeasti teidän taivaallanne ja työskentelemme maan ylösnousemuksen hyväksi suoraan, muttemme tavoilla jotka puuttuvat ihmisten yleiseen vapaaseen tahtoon liian suoraan. Tämän vuoksi olemme varovaisia itsemme näyttämisessä.

Viime aikoina olemme alkaneet ilmestyä taivaallenne vähän kätkettynä kuitenkin avoimemmin ja tämän myöntämällä pyydämme teitä kiinnittämään huomioita merkkeihin, joita teille annetaan läsnäolostamme taivaallanne, sillä niitä on monia. Nuo suuret sipulimaiset pilvet jotka näyttävät kummallisesti aluksilta, pienemmät yhtälailla alusmaiset pilvet, nuo kirkkaat "tähdet", jotka pysyvät enimmäkseen paikoillaan, mutta voivat näyttää liikkuvan edestakaisin ja ylös alas toisinaan - olemme olleet ja otamme näitä ja monia muita muotoja.

Voi, rakkaat sielut, olemme hyvin innostuneita kertomaan teille teknologiamme ja alustemme luonteesta, koska se mitä meillä on näytettävänä teille, todella yllättää ja järkyttää teidät ja saa ihmettelemään, miten maailmanne ei ole löytänyt sellaista teknologiaa ja hyödyntänyt sitä menneisyydessä. Tietysti voimme sanoa, kuten aina, tämän johtuvan siitä, että valoteknologiaamme on sekä tukahdutettu että syötetty sotateollisuuteenne ja ne peruskeksintömme jotka pimeät sielunne ovat löytäneet pudonneista aluksistamme, on purettu osiin ja "keksitty" teidän maailmassanne.

On monia teknologioita, joista voisimme puhua, mutta tunnetumpia teille ovat ehkä tietokoneenne, televisionne, älypuhelimenne ja lähes kaikki modernin teknologian mukavuudet, joista nautitte tänä päivänä, mutta joista ei nautittu vielä edes vuosikymmeniä sitten. On myös paljon primitiivisempää teknologiaamme, mikä on "keksitty" maailmassanne, ja riittää kun sanotaan, että olette hyvin yllättyneitä kuullessanne, että monet yksinkertaisista keksinnöistä on otettu meiltä ja aluksistamme, mm. vetoketju ja tarranauha.

Teknologiamme upeimmat piirteet eivät ole vielä tulleet lähellekään yleisön havaittavaksi ja tietysti olemme hyvin innostuneita jakamaan tämän kaiken kanssanne ja jakamaan tämän tiedon kaikkien teidän kanssanne. Tiedämme, että odotatte innokkaasti asumista aluksillamme, ja monet teistä saattavat itse asiassa päättää asua aluksillamme monien meidän tapaan, kuten on aiemmin puhuttu.

Meissä on tietysti niitä, jotka eivät asu Galaktisen liiton monilla emäaluksilla ja jotka työskentelevät sen sijaan neuvostoissa ja asuvat kotonamme muissa maailmoissa, mutta valtaosa meistä asuu näillä aluksilla, koska ne ovat hyvin tilavia ja kodikkaita ja meillä on monia kotimme piirteitä aluksella.

Odotamme innolla, että voimme näyttää teille suoraan tätä alusta ja saada teidät asumaan tänne sekä tuntemaan teknologiaamme, sillä sitä on tunnettava sen ymmärtämiseksi. Teknologia mitä teille annetaan, on henkilökohtaista teille, teidän sydämellenne ja tunnette välittömästi rakastavan yhteyden tähän teknologiaan, koska se on tietoisuus. Emäaluksemme ja tähtialuksemme ovat itse asiassa tietoisuuksia ja monin tavoin omia olentojaan, jotka ovat ottaneet vain eri muodon.

Se on hyvin samanlaista kuin se, miten maapallo joka isännöi elämäänne, on elävä ja tietoinen olento, koska tähtialuksemme ja emäaluksemme suostuvat auliisti isännöimään meitä ja ottamaan meidät asumaan kanssaan, ja tuo rakastava ja onnellinen side mikä meillä on tähtialuksiimme ja emäaluksiimme, on perheenkaltainen side.

Kun kuulette sanan "plejadilainen tähtialus" tai "plejadilainen emäalus", tiedätte meidän tarkoittavan juuri sitä, koska alustemme henki ja olemus on tosiaan plejadilainen. Itse asiassa yhdessä tähtijärjestelmässämme monista maailmoista on monia sieluja, jotka ylösnoustessaan korkeampiin tietoisuustiloihin ja tutustuessaan siihen kehittyneeseen valoteknologiaan, mikä seuraa neuvostojamme, ovat päättäneet "synnyttää" henkensä ja tietoisuutensa tuoksi täysin toimivaksi tähtialukseksi tai emäalukseksi.

On sieluja, jotka jotkut meistä ovat tunteneet hyvin pitkään rakkaina ystävinä ja perheenä ja jotka ovat päättäneet ottaa plejadilaisen tähtialuksen tai emäaluksen ylösnousseen muodon, ja näin on monilla roduilla tässä kauniissa maailmojen liitossa.

Päivittäinen ja hetkestä toiseen elämä näillä aluksilla on samanlaista kuin se elämä, mitä monet teistä elävät, koska emme ole rajattuja mihinkään kokemukseen siitä huolimatta, että olemme ilmakehässänne tai avaruudessa tähtialuksella tai emäaluksella. Itse asiassa valtaosaa tehtävistä joita suoritamme maan päällä, ei voisi tehdä ilman alustemme apua, koska ne ovat hyvin kriittisiä auttaessaan meitä tekemään sitä puhdistustyötä, mikä varmistaa, että Gaian ylösnousemus lähtee lentoon upeasti.

Nämä alukset rakastavat meitä ja me rakastamme niitä ja meidän ja alusten välinen side on todella vahvempi, kuin voidaan käsittää. Emme näe näitä aluksia vain teknologiana, minkä olemme luoneet ja mitä meidän täytyy käyttää ja hallita. Sen sijaan tämä teknologia aluksella ja alus itse ovat kauniita olentoja kuten me ja ne asuvat vain eri muodossa auttaessaan meitä valtavasti synnyttämään hyvin monia valohankkeita.

Kuka tahansa sielu maan päällä voi kommunikoida suoraan alustemme kanssa mielen ja tunnekanavien kautta ja monet sielut maailmassanne ovat jo alkaneet tehdä niin. Pyydämme teitä kaikkia jatkamaan sellaisia ponnisteluja, koska mitä pikemmin pystytte tuntemaan paremmin aluksemme ja sen, miten se ei ole elotonta teknologiaa vaan tietoisuus, sitä pikemmin pystytte laajentumaan riittävästi kyetäksenne työskentelemään paremmin aluksemme kanssa.

Pystymme jatkuvasti valvomaan mitä tahansa tilannetta maan päällä ja monia sellaisia monitoreja katsellaan aluksillamme. Erittäin pienen, tavallaan nanoteknologian avulla, mikä menee myös pimeiden sielujenne huomion ohi, pystymme valvomaan mitä tahansa tilannetta, ja myös ilman sellaisen teknologian käyttöä pystymme löytämään kaiken tarvitsemme konsultoimalla helposti akaasisia tiedostoja, joissa on kaikki maan päällä ilmentyneet tapahtumat.

Näin pidämme silmämme ja sydämemme Maapallolla jatkuvasti ja työskentelemme keskenämme ja monien yhteistyötiimiemme kanssa tarkistaaksemme, että kaikki mitä on ennustettu tapahtuvan jossain aikaikkunassa, tapahtuu tarvittaessa. Tämä ylösnousemus ei voi odottaa yhtään pidempään ja sitä edeltävät muutokset ovat vasta alkaneet eivätkä ne voi odottaa yhtään pidempään. Ja näette välittömästi edessä olevalla jaksolla ilmentyvän asioita, jotka saavat päänne pyörälle.

Tämä on sanottu monta kertaa aiemmin ja toivomme, että jatkuvasti muistuttamalla siitä, miten mieltä hätkähdyttävää ja upeaa kaikki tulee olemaan, nuo syvemmät osanne joita ette huomaa päivätajunnassanne, alkavat mentaalisesti ja tunteellisesti valmistella teitä sellaisiin asioihin, sillä vaikka olette tässä jaksossa juuri ennen monien muutosten alkamista ja kiihtymistä, valmisteluanne tarvitaan kovasti.

Teitä ei valmistella ainoastaan asumaan ja lentämään meidän tähtialuksillamme, vaan myös omilla tähtialuksillanne, ja tutustutte näihin olentoihin, joita on näillä aluksilla. Löydätte mahtavia ystäviä, liittolaisia ja myös henkioppaita, joita on aluksillamme. Meihin emäaluksillamme ja emäalusten ydinolemukseen on katsottu näinä aikoina neuvojen ja opastuksen saamiseksi monissa ongelmissa - ovat ne sitten maan päällä tai suhteessa moniin muihin asioihin, joita tapahtuu ympäri universumia tänä aikana.

Älkää ajatelko aluksiamme minään, mikä vastaa tai on lähelläkään perinteistä lentokonettanne ja sellaista, mitä on käytetty nyky-yhteiskunnassanne, ja ajatelkaa niitä sen sijaan suurena tietoisena olentona, millä voitte matkustaa ympäri kosmosta. Tästä syystä monet muinaissivilisaatioistanne tulkitsivat meidän vierailevan maailmassanne lentävinä myyttisinä lohikäärmeinä, lintuina ja elukoina, koska selitimme pitkään ja näytimme heille, että aluksemme ovat täysin tietoisia olentoja, jotka voivat lentää sisällä ja elää sisällä. He tietysti integroivat tämän tulkinnan omaan taiteeseensa, koska muinaissivilisaationne eivät olleet tyhmiä ja ne olivat hyvin luovia ja koodasivat viestit aluksistamme myöhemmän historianne sivilisaatioille, jotka löytäisivät heidän piirroksensa ja kirjoituksensa sellaisista asioista.

Me ja muut rodut Galaktisesta liitosta olemme ottaneet kontaktin noihin sivilisaatioihin, ja heille näytettiin ja selitettiin hyvin paljon meistä ja aluksistamme, ja kun monet teistä aloittelevat omia blogeja, ohjelmia ja muita kanavia tämän informaation saamiseksi meistä ja myös me olemme muodostaneet energioidemme linkin eri kanavien kautta ihmisiin tänä aikana, niin tieto meistä ja aluksistamme alkaa tulla taas kerran takaisin teille ja se alkaa saavuttaa havaintokykynne ja muistinne etuosan.

Kaiken sen mitä teille näytetään ja annetaan meistä ja monista muista asioista, te olette jo tienneet ja olette pitäneet sitä sisällänne hyvin pitkään. Monet teistä ovat enemmän kuin innostuneita aloittamaan sellaisten asioiden tietämisen ja muistamisen kuin me ja aluksemme. Ja vaikka olemme aloittaneet keskustelut näistä asioista monien kanaviemme kautta, emme ole puhuneet täysin monista asioista, joista puhumme kanssanne.

Tämä johtuu siitä, että olisi niin paljon monisyistä ja yksityiskohtaista selitystä, että se hämmentäisi ja hätkähdyttäisi mieltänne tällä hetkellä. Siksi olemme pitäytyneet ja pitäydymme yleisemmässä ja helpommin ymmärrettävässä keskustelussa, minkä ihmiset voivat omaksua paremmin. Kun luette ja omaksutte kaikki näitä kommunikointeja, otatte niistä oman määränne energiastamme, ja tämä on ihmisten tavanomainen prosessi, mihin osallistumisesta nautimme valtavasti.

Monet teistä sopivat etukäteen, että se kanavoitu kommunikointi jota luette tänä aikana, antaisi meidän kommunikoivien sielujen energioita teille parhaalla tavalla, jotta henkikokonaisuutenne pystyisi käyttämään, integroimaan ja käsittelemään näitä energioita. Monien osalta myös päätettiin, että näiden kommunikointien antama energia kohottaisi teitä omaan auttamisasemaanne, ja monet teistä ovat huomanneet, että kanavoitu kommunikointi mikä on aitoa ja millä ns. aloititte, valoi upean perustan aloittaaksenne sen valotyön, mitä monet teistä tekevät tällä hetkellä.

Paljon tullaan kysymään ja ihmettelemään siitä, keitä me plejadilaiset olemme rotuna, ja tästä syystä olemme lähettäneet monia omiamme maailmaanne aloittamaan selitykset siitä, keitä olemme rotuna ja miten liitymme maapalloon, sillä olemme yksi rotu, mikä on lähempänä teitä ja maailmaanne, kuin voisitte koskaan kuvitella. Tietysti olette kuulleet aiemmin, että monet meistä täällä ylhäällä ovat monien teidän alhaalla olevien ylösnousseita muotoja, ja tämän myöntäminen on totuuden vähättelyä, sillä me plejadilaiset olemme teidän, maan ihmiskunnan, ylösnoussut muoto [ylösnoussut eri aikajanarakenteesta].

Olemme viidennen ulottuvuuden ylösnoussut kollektiivitietoisuus, mikä on maan ihmiskunta, ja tiedämme, että tämän myöntäminen saattaa hätkähdyttää mieltänne vähän ja vaatii paljon selittämistä ja annamme sen, mitä pystymme. Tietysti valtaosa sieluista jotka ovat maailmassanne tässä kohtaa, ovat itse inkarnoituneita tähtisiemeniä eri paikoista, ja sanoessamme, että olemme ihmiskunnan ylösnousseita muotoja, tarkoitamme alkuperäistä ihmisväestöä.

Se aikasäie jolloin useimmat meistä plejadilaisista, jotka olemme alkuperäisen ihmisväestön ylösnousseita muotoja, koimme maan päällä, oli eri aikasäie kuin teidän parhaillaan kokemanne.

Koimme ylösnousemuksen maapallollamme matalan ulottuvuuden eri aikajanalla kuin teidän ja taaskin tiedämme, että tämä hämmentää monia ja lähettää monet paradoksien ja monien universumien suuntaan, ja sanomme, että se on hyvä asia, sillä näiden monien tunnustustemme myötä laajennamme perspektiiviänne pelkästään siitä, mikä on todellista ja mahdollista teidän maailmassanne ja todellisuudessanne. Ylösnoustessamme kolmannen ulottuvuuden maapallollamme tuhansien - ei miljoonien kuten teidän maailmassanne nyt - inkarnoituneiden tähtisiementen avulla, laajensimme ja tutkimme tätä kaunista luomakuntaa, kuten tietysti mikä tahansa ylösnoussut yhteiskunta ja kollektiivitietoisuus tekisi.

Lopulta ns. kompastuimme Erra-planeetalle Plejadien tähtijärjestelmässä. Tämä planeetta oli ja on hyvin kaunis ja ne jotka meistä eivät halunneet jatkaa tutkimista ja halusivat mieluummin asettua toiseen maailmaan ensimmäistä kertaa, päättivät tehdä Errasta kotimme ja alkoivat laajentua toisille planeetoille kauniissa Plejadien tähtijärjestelmässä.

Asutimme näitä maailmoja tässä tähtijärjestelmässä [Plejadit] hyvin pitkään ja rakensimme lukuisia yhteiskuntia, jotkut niistä ylösnousseita ja jotkut matalampaa ulottuvuutta, jotta voisimme isännöidä matalamman ulottuvuuden kokemuksia omassa osassamme luomakuntaa, koska olimme löytäneet sieluja, jotka olivat matalampaa ulottuvuutta.

Tietysti tämä avaa täysin uuden keskustelulinjan ja myöntää sen tosiasian, etteivät kaikki meistä ole maapallolta ja jotkut meistä olivat alkuperäisasukkaita Erra-planeetalla ja muilla Plejadien planeetoilla, silloin kun me maapallolta löysimme sen, mutta tuo prosenttiosuus on hyvin pieni. Ja tietysti ollessamme vierailijoita noissa matalamman ulottuvuuden maailmoissa, kunnioitimme heitä ja heidän maataan täysin, koska emme ylösnoustuamme halunneet vahingoittaa, orjuutta tai ottaa heidän maataan. Halusimme vain asua siellä heidän kanssaan ja läsnäolomme näissä maailmoissa hyödytti, kohotti ja auttoi alkuperäisiä matalamman ulottuvuuden sieluja ylösnousemaan, ja monet heistä päättivät sitten työskennellä kanssamme monissa neuvostoissamme Galaktisessa liitossa.

Tämä viesti on ollut huomattavasti pidempi kuin monet aiemmat ja kuten aina, toivomme, että voisimme antaa enemmän informaatiota, koska olemme tuskin edes raapaisseet pintaa ja luultavasti olemme jättäneet teidät kaikki raapimaan päätänne. Palaamme taas eteenne hyvin pian selittämään yksityiskohtaisemmin, keitä olemme suhteessa maailmaanne ja miksi päätimme auttaa nykyistä matalamman ulottuvuuden sivilisaatiotanne ylösnousemaan oltuamme kanssanne Atlantiksellanne ja katseltuamme tuhoutumisen tapahtumista.

Voi kyllä, on erittäin paljon kerrottavaa ja hyvin vähän ns. aikaa sen kertomiseen, mutta kaikki paljastuu eteenne kauniissa jumalaisessa järjestyksessä teidän aikanne siinä kohdassa, mikä on tarkoitettu. Rakastamme teitä kaikkia erittäin paljon ja poistumme tästä kommunikoinnista muistuttaen teitä säteilemään sitä jumaluutta, mitä te tunnette ja koette, kaikille ympärillänne, sillä jokainen sielu ansaitsee kauniiden ja kohottavien ylösnousemusenergioiden antamisen tänä aikana.


*Luulen, että Neuvoston viitatessa emäalukseensa "kotina" ja pienempiin aluksiinsa "autona", he yrittävät tehdä tutuksi omaa kokemustaan meille, jotka olemme tottuneet ajattelemaan tällaisilla termeillä.



Plejadien korkeaa neuvostoa kanavoinut Wes Annac (aquariuschannelings.com )
21.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


maanantai 23. huhtikuuta 2012

VIISAUDEN SILMÄT

Sen minkä tunnette ja todella uskotte olevan totta, on totta ja sen alitajuntanne hyväksyy ja synnyttää kokemukseksi.

Tervehdys, ihmisenkelit! Minä olen mitä olen. Olen violetin liekin vartija. Minä, Sainte Germaine, tervehdin teitä lämmöllä!

Minulle on suuri ilo ja kunnia olla kanssanne tällä vuoden 2012 hetkellä. Tunnistan lordi Metatronin mahtavan olemuksen tässä kentässä ja olen syvällisesti kiitollinen tästä kutsusta puhua kanssanne. Sillä minä odotan Kristallivaloneuvoston rakkaiden ylösnousseiden mestareiden perheen rinnalla innokkaana OM-aaltoa. Se ohjataan Mt Shastan turvapaikastamme 25.6. Kannustamme teitä kaikkia ja kutsumme teidät kaikki sinne, jos olette virittyneet siihen, sillä se on rakkausjuhla! Se on uudelleenlatausta ja tasapainotusta. Sillä OM-sointi luo koodatun äänen, mikä tasapainottaa olemuksenne jokaisen nyanssin ja uudistaa fyysisen kehonne jokaisen atomin ja tietoisuuskenttänne jokaisen yksikön.

Valtavan innostavaa. Pakkaamme jo eetterilaukkujamme ja pian astumme rakkausjunaan! Hyvin paljon jaettavaa. Rakkautta on ilmassa!

Viisauden silmät ovat teidän, rakkaat ystävät, ja tänä hämmästyttävänä aikana saadaan viisautta, sillä olette ansainneet sen. Olette tulleet hyvin pitkälle ja todellisen kotinne valot loistavat.

Seuraava viesti lordi Metatronilta ja minulta - sekoitus kaunista ja merkityksellistä informaatiota, minkä haluamme jakaa …

Suurenmoinen vuosi on kehittymässä! Hyvin monia upeita tapahtumia kipinöi sädehtien! Olette nyt valmiita ylösnousemukseen … ja ihmisenkelit, näette monia muutoksia sisällä ja ulkona! Selkeys on palkinto. Varmasti se on vaatinut ponnistelua, mutta miten ylevän pyrkimyksen olettekaan saavuttaneet.

2012 alkaa vetää mattoa niiden kätkettyjen ja jäykkien uskomusten alta, jotka ovat olleet hankalimpia vapauttaa ja vaikeimpia löytää. Jarruttaminen ei tunne ennakkoluuluoja, se kulkee kaikkien jakojen yli. Ihmiskunta alkaa pian löytää taas selkeytensä, mikä on täyden tietoisuuden ennakkoehtona, ennen kuin se voi alkaa poistaa pelkoa ja kyynisyyttä. Olkaa halukas kulkemaan sisäisessä uskomusmaisemassanne paikkojen läpi, jotka ovat niiden vanhojen energioiden ja väsyneiden esteiden roskan peitossa, jotka eivät enää palvele teitä. Tämä vuosi 2012 on suunniteltu sellaisesta vapautumiseen, sillä jotkut varastot on kaivettu syvemmälle kuin toiset ja teidän täytyy venyä vielä vähän päästäksenne aidon viisautenne puhtaisiin vesiin.

Vuonna 2012 sisäinen itse vapautuu uuteen merkanaan menemällä intensiivisyyden läpi. Jokainen koronan massapurkaus, aurinkotuuli ja astrologinen gravitaatio avaa uuden sykkimiskiihkeyden. Nämä äärimmäisyydet voimakkaassa kristallisähkökentässä voivat tuntua kuin yhden askeleen ottamiselta taaksepäin ennen kahden askeleen ottamista eteenpäin. Mutta ymmärtäkää, että näillä värähtelykohotuksen vaikeilla vaiheilla on suuri tarkoitus. Näissä on ainutlaatuisia aukkoja uuden ihmisen löytämiseen ja uudelleenluomiseen uudella maapallolla. Varjossa oleva paljastuu ja siitä voidaan päästää irti. Energiakolmikko - tulirengasauringonpimennyksessä, kuunpimennyksessä ja kesäkuun päivänseisauksessa - edistää selkeyttä.
 


OM-aalto 
OM-aalto tuo plejadilaisen avautumisen ja valaistumisavautumisen. Ulottuvuus muuttuu. Tietämättömyyden ja viattomuuden loppuminen merkitsee kolmannen ulottuvuuden loppumista, mutta ainoastaan siinä, että kolmas ulottuvuus olisi ylin ulottuvuusraja uudella maapallolla. Kolme ensimmäistä ulottuvuutta eivät häviä - miten ne voisivat? Sen sijaan ne muotoillaan uudelleen uusien ulottuvuuksien 4-12 perustaksi.

Pitäkää näitä sanoja lempeänä tönäisynä Hengeltä. Katsokaa syvälle sisään ja ulkopuolelle ja antakaa tälle rakastavalle muistutukselle paikka ajatuksissanne ja sydämessänne. Pohtikaa myötätuntoa ja ymmärrystä elämässänne ja mitatkaa, miten kauas se ulottuu. Huomaatteko, että olette kulkeneet hyvin pitkälle ja yrittäneet erittäin kovasti, löytääksenne vain itsenne samasta paikasta, mistä aloititte?
 


Ylösnousemusoireita 
Kuten olemme sanoneet, vuoden 2012 energia on äärimmäisen intensiivistä. Jokaiselle viikolle, jokaiseen kuukauteen ennen 12.12.12 ja 21.12.12 on suunniteltu sellaisia kohotuksia, että voitte pakahtua. 2012 on eksponentiaalisesti enemmän tätä kuin 2011. Sillä se mitä tapahtuu 2012-kolmikossa, on suuri ja suurempi ei-fyysisen tietoisuuden sisäänvirtaus, tietoisuus täydessä 33-chakra-merkanassa. Maadoittuneena pysyminen ehjän auran kera on oleellista, mutta teillä on tietoa, miten hallita uudet taajuudet. Se vanhan energian myytti, että kaikkien havaintojen ja kaiken tiedon on tultava teihin fyysisten aistienne kautta, on täysin vanhentunut. Nyt teidän on koordinoitava täysi 33-chakran sisäänvirtaus … ja pystytte siihen.

Luovuutenne on menossa suurelle vaihteelle. Uskomustenne ilmentyminen vahvistuu eksponentiaalisesti. Siksi jäljellä oleva aika ennen 12.12.12 on suunnattu erityisesti itsenne tutkimiseen ja ohjelmoimiseen. Vanha sanonta "varo mitä toivot" menee ylikierroksille. Kuten olemme kertoneet teille aiemmin, teille annetaan jumalien lahjoja. Uskomuksistanne tulee todellisuutta. Se mihin uskotte, toteutuu kokemuksissanne. Elämässänne ei ole aluetta, mihin tämä ei päde, erityisesti vuoden 2012 33-chakrakentässä! Näin ollen teillä on estekurssi edessä olevina kuukausina. Ylösnousemusoireenne ovat petraamassa valmistautumista ja loppukoe.

Vuoden 2012 intensiivisyys on todellista, mutta näiden paineiden tarkoitus on suotuisa. Älkää lannistuko, ylösnousemus on käsillä.

Rakas ihmisenkeli, sinun ei tarvitse juuttua liejuun tai lannistua näissä energioissa. Itse asiassa vastakkaista tapahtuu OM-aallossa. Voit tosiaan saada uuden latauksen, rohkeuden ja päättäväisyyden sisäänvirtaustukea, jos poistat ihmisnaamiosi tällä selkeyshetkellä, mitä kutsutaan tulirenkaaksi ja OM-aalloksi. Aistit uuden valon, kristalliselkeys kosketta sinua ja energisoi sinut valmisteluna vuoden 2012 loppuosaan. Se on lopullinen transformaatio, sillä olet tosiaan tullut pitkälle! Kunnioitamme sinua ja sanomme "hyvin tehty" ja kannustamme sinua jatkamaan siirtymistä eteenpäin. Olet lähempänä kvanttihyppyä, suurenmoista transformaatiota, kuin ehkä oivallat - paljon lähempänä.
 


Uskomus muuttaa toimintamallia 
Mestarit, transformaatiotyön saa lentoon sitoutuminen tiettyyn uskomukseen. Tällainen uskomus sallii hyvinvoinnin ja hyvinvointi avaa oven onnellisuuteen.

Vuoden 2012 astrologinen malli on suunniteltu sallimaan teille lopullinen irtipäästäminen. Helpommat muutokset on tehty. Se mitä jää, vaatii syvempää kaivamista.

Se mitä ajattelette, mihin uskotte, heijastuu voimallisemmin vuonna 2012. Siksi tänä vuonna kaikki odottamattomat uskomukset kuplivat pintaan käsiteltäväksenne.

Siksi omistamme tämän kanavoinnin loppuosan itsensä tutkimisen tärkeydelle ja ajatustensa hallinnan tärkeydelle. Monet teistä voivat kokea vuoden 2012 intensiivisyydessä epätoivoa, huolta ja masennusta. Tämä voidaan käsitellä ja itse asiassa se näytetään teille irtipäästämistä varten.

Kerromme teille, että ihmistunteitanne ohjaa suuressa määrin henkilökohtaiset uskomuksenne. Olemalla täysin tietoinen elämän perususkomuksistanne ja tunnistamalla, että teihin vaikuttaa aina ydinuskomus, voitte muodostaa ja muodostatte uuden maailman. Ja juuri tätä olette täällä tekemässä.

Tässä konjunktiokolmikossa teidän on tietoisesti ja tarkoituksellisesti valittava elämänne suunta ja tarkoitus. Jos laajennatte itseänne maallisesti menneisyydestä, siitä minkä tiedostamatta hyväksytte oletusarvoksi, ei tapahdu mitään transformaatiota, tulee vain lisää samaa. Nimittäin kaikki eivät valitse ylösnousemusta. Mutta teidän jotka olette tunnustelijoita, on säteiltävä valoa. Älkää lannistuko tai juuttuko liejuun vuoden 2012 intensiivisyydessä.
 


Muistutuksia vaadittavasta ymmärryksestä 
Taputamme teitä selkään kolmikkoa edeltävinä viikkoina ja muistutamme tietystä vaadittavasta ymmärryksestä.

Monet teistä ihmisistä ovat perustaneet onnellisuutensa tietyn tavoitteen saavuttamisen, tiettyjen asioiden saamiseen. Kuitenkin tällaisessa tavoitesuuntautuneessa saavuttamisessa usein havaitsette, että aikajana jolla löydätte onnellisuutta näistä asioista, on väliaikainen ja se häipyy pian pois ja tunnette jotain puuttuvan. Ette koe iloa.

Monet teistä ihmisistä tuntevat, että elämä on onnistunut vain, silloin kun saatte haluamanne. Mutta monet elämänne järjestelyt asettavat teidät tarkoituksellisesti mukavuusalueenne ulkopuolelle, jotta kasvatte.

Sellaiset elämänsopimushaasteet tai järjestelyt on valinnut korkeampi itse eikä niitä voi toivoa pois tai sivuuttaa. Siksi on tärkeää kohdata olosuhteenne valittuna järjestelynä ja ottaa niistä vastuu. Silloin ja vain silloin voitte ylittää ne. Ei ole mitään tilannetta, missä olette, mitä ette olisi luonut ja mitä ette olisi valinnut. Tämän totuuden kieltäminen ei palvele teitä. Tämän sanomalla emme kehota teitä antautumaan olosuhteille, vaan kohtaamaan ne.
 


Onnellisuusparadoksi 
Tässä on siis onnellisuusparadoksi. Elättekö ilman iloa, kunnes kohtaatte haasteen?

Mestarit, siinä on iloa, kun on täysin läsnä ja täysin sitoutunut läsnä olevaan hetkeen ja hyväksyy täysin edessänne olevat haasteet nyt-hetkessä. Tämä on suuri totuus.

Onnellisuudessa voidaan laajasti katsottuna ymmärtää kolme piirrettä: nautinto, sitoutuminen ja merkitys. Nautinto on onnellisuuden "tuntuu hyvältä" -osa. Sitoutuminen viittaa interaktiivisten harmonioiden "hyvään elämiseen" - tasapainottaen työn, perheen, ystävät ja harrastukset. Merkitys viittaa omien vahvuuksien antamiseen suurempaan henkiseen tai filantrooppiseen tarkoitukseen. Ja pitäkää mielessä, että nämä kolme vaikuttavat eniten onnelliseen elämään. Lisäämme myös, että monet jotka ovat valinneet palveluelämän ja keskittymisen henkiseen kehittymiseen, saavuttavat onnellisuutta -kansankielen merkityksessä - elämässä, joka on omistettu yksinomaan mestaruuden saavuttamiseen.

Aito onnellisuus on päätös. Mielentila mikä ansaitaan elämällä henkistä ja harmonista elämää. Se ei ole irrationaalisten toiveiden tyydyttämistä mielihyvän vuoksi. Aito onnellisuus on kiistaton ilontila - iloa ilman rangaistusta tai syyllisyyttä, mikä koetaan hyvinvointina, rauhana ja ymmärryksenä.

Hyvin usein kehittyneiden sielujen kyvyttömyys tuntea hyvinvointia ja onnellisuutta, myös eläessään nuhteettomasti, johtuu menneiden elämien läpivuodoista. Itsensä rakastamattomuus johtuu elämistä, jotka oli ohjelmoitu virheelliseen käsitykseen perisynnistä. Nämä voidaan käsitellä, ne täytyy käsitellä muuttamalla menneisyyttä merkanassa (kuten opetetaan Metatronisissa avaimissa). Tavallisesti tämän ytimessä on huono itsensä arvostaminen ja kyvyttömyys rakastaa itseään.
 


Onnellisuusharjoitus 
Kun näitä tunteita tulee, tehkää työtä niiden muuttamiseksi. Yksi harjoitus on muuttaa perspektiiviä elämäänne niin, että näyttelette pääosaa elämäksi kutsutussa näytelmässä - roolia jossa olette luottavainen, onnellinen ja kykenevä antamaan, vastaanottamaan ja rakastamaan jumaluutta sisällänne. Näyttelemällä näitä ominaisuuksia voitte opetella vetämään sisään näitä taajuuksia. Se toimii paljolti samalla tavalla kuin negatiivisten ajatusten korvaaminen positiivisilla. Yksi onnellisuuden, positiivisen energian taajuus vetää puoleensa seuraavan. Mutta teidän on tässä harjoitusprosessissa opittava rakastamaan aidosti itseänne ja tällainen harjoitus auttaa ohjelmoimaan uudelleen virheelliset uskomukset menneestä (tai nykyisestä) elämästä. Ymmärrättekö?

Elämä virtaa tehokkaammin, silloin kun päätätte hyväksyä haasteenne, koska olette luoneet ja valinneet juuri sen, mitä teillä on. Siirtyäksenne eteenpäin, valitkaa se, olkaa rauhassa ja löytäkää onnellisuus sen tietämisestä, että kohtaatte sen, mitä teille esitellään tässä nykyhetkessä. Tämä on voimakas transformaatiototuus, mikä sallii teidän oppia sen, mitä olette käsikirjoittaneet, ylittämällä ja ratkaisemalla palapelin.

Mestarina oleminen ei merkitse, että te ette kohtaa haasteita. Se merkitsee vain, että teillä on päättäväisyyttä ja viisautta ratkaista ne. Tämä ei merkitse, että se on helppoa. Ja tämä prosessi jatkuu maakokemuksen ulkopuolella, vaikkakin eri muodossa. Sellaista on elämän, tietoisuuden laajentuminen.

Rakkaat ystävät, rakkaus on taajuus, kaunista tiedettä, jumalainen tausta, julistus. Se on tilaisuus, mikä sallii elämän, ylimmän tietoisuuden kosmisessa hahmossa.
 


Eläminen nyt-hetkessä 
Totuus ei löydy erilaisista olosuhteista, välttelemisestä tai uudesta ympäristöstä. Totuus löytyy vain niistä olosuhteista nyt, missä olette. On tietysti tilanteita, jolloin olette ristiriidassa itsenne kanssa, missä onnellisuutta ei voi olla. Elämänne toimii siinä määrin, missä tunnette mielenne, löydätte viisautta ja toimitte puheidenne mukaan nuhteettomuudessa ja armossa. Tehkää sopimuksia ja pitäkää ne.

Tämä on selkeä tapa olla elämän kanssa. Transformaatio ei muuta pelkästään toimianne, ei anna pelkästään uusia vaihtoehtoja, mistä valita tietoisesti. Sen sijaan se paljastaa olemisen ja tulkitsemisen rakenteellisia mekanismeja, joihin olette maadoittuneet - vaikka toisinaan olisittekin tietämätön tarkoituksellisesta maadoittumisestanne niihin.
 


Uusi maa alkaa uudesta sinusta 
Siirtymän, elämänne käsikirjoittamisen nyansseihin sisältyy ydinuskomuksenne löytäminen ja kamppaileminen sen selvittämiseksi, kuka olette, ja transformaatiossa tuotte esiin itsenne luomisen loputtoman potentiaalin, niin että elämä on luovaa ja merkityksellistä ilmaisuanne täyttymyksessä.

Mutta tunnistakaa, että oikea asenne on matka, ei määränpää. Ottakaa vuonna 2012 aikaa kerääntyä ryhmässä ja yksin retriitteihin uudelleenkalibroitumaan, vastaanottamaan uusien koodien latauksia ja maadoittumaan.

Transformaatiohetkellä on valintatilanne, uusien havaittujen mahdollisuuksien luomisilmiönä. Varsinainen valinta jää teille tehtäväksi viisaudessa. Kuitenkin valintatilanteen tunnistamisessa ja omistamisessa ilmestyy todellinen toiminnanvapaus - toiminnan mikä syntyy pelkästään rohkeudesta olla ja tahdosta luoda. Ja 2012 on sellaista aikaa.

Kuunnelkaa tarkkaan, sillä vaikka olemme kertoneet tämän aiemmin, siitä on tärkeä muistuttaa tällä hetkellä, koska olette uuden maan luomisen partaalla. Uusi maa alkaa uudesta sinusta.

Rakkaat ystävät, te, ihmiskunta massana, olette luoneet ylösnousemuksen. Hyvin usein ette anna ansiota siitä itsellenne. Niinpä vahvistamme teille tuon tärkeän totuuden nyt. Ja muistutamme teille, että on vielä paljon tehtävää, sillä viisauttanne ja luovuuttanne tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.
 


Masennuksen välttäminen 
Rakas ihminen, jatka liikkumista eteenpäin, älä hidasta, äläkä lannistu. Silloin kun tunteet näyttävät pakahduttavan sinut ilman aihetta tai pyyhkäisevän ylitsesi ilman syytä, se johtuu siitä, ettet ole kuunnellut niitä tunteitasi, jotka saavat sinut pois tolaltasi.

Laajemmin puhuttaessa, masennuksen ja itsesäälin ydinsyy on se perususkomus, että olet voimaton muuttamaan olosuhteitasi tai kyvytön kohtaamaan pakahduttavat tunneaallot, joita tulee syvältä sisältä. Tämä vaatii keskittymistä ja ponnistelua. Mutta kohtaamalla jokaisen haasteen ja olemalla välttelemättä sitä, sinulla on työkalut ylittää mikä tahansa tilanne, ja muuttamalla asennetta "ajaudut" armonlakiin. Todellinen itsensä tunteminen on korvaamatonta. Totuuden tunnistaminen itsestä merkitsee pelkästään, että sinun on ensin löydettävä se, mitä ajattelet itsestäsi alitajuisesti.
 


Asennekalibrointi 
Kuten olemme sanoneet toistuvasti, silloin kun vellotte jotain negatiivista ajatusta, se vetää magneettimaisesti samanlaisia ajatuksia. Negatiiviset asenteet laajenevat.

Se on vetovoimanlaki. Kerromme teille tämän häviämättömän totuuden. Asenteenne ovat itse luotuja ettekä voi paeta niitä. Ette voi välttää niitä, koska asenteet luovat sen kaiken luonteen, mitä näette. Mutta voitte muuttaa ja lopulta - ennemmin tai myöhemmin - muutatte ne. Maakokemuksessa näette sen, mitä luotte - ei ole muuta sääntöä. Ja olette täällä oppiaksenne, miten hallitaan vastuullinen luominen. Kokemusmaisemanne, tunnehorisonttinne ovat heijastettujen uskomusten ilmentymiä … tunneasenteet materialisoituvat fyysisyyteen.

Mestarit, ajatuksilla joita vellotte, on taajuus. Ne ajatusvärähtelyt joita tavanomaisesti ajattelette, imeytyvät alitajuiseen mieleen. Alitajuinen mieli on todellisuutenne generaattori. Se luo sitä, millä ruokitte sitä. Piste. Alitajuinen mieli on tunteiden sija ja luova tietokoneohjelma. Silloin kun alitajuntaan ohjelmoidaan jokin ajatus, siitä tulee uskomus ja se alkaa poikkeuksetta generoida sitä ja toteuttaa sen. Näin homma toimii.

Sen minkä tunnette ja todella uskotte olevan totta, on totta ja sen alitajuntanne hyväksyy ja synnyttää kokemukseksi.

Vastaavasti negatiiviset asenteenne hankaloittavat tietänne mestaruuteen. Teillä on prosesseja itsenne suojelemiseksi omilta ja toisten negatiivisilta virheiltä ja ajatuksilta.

Teidän on opittava poistamaan negatiivinen ajatus tai kuva korvaamalla sen vastakohdalla. Sitten poistakaa tietoisesti se, mikä ei palvele teitä. Niinpä silloin kun tunnette negatiivisten tunteiden, ajatusten ja odottamattomien tunteiden nousevan, ponnistakaa keskittyneesti tunnistaaksenne sen lähteen. Löydetyt vastaukset annetaan teille nopeammin, kuin ehkä luulette. Tehkää tuo ponnistus. Ottakaa vastuu tuollaisista tunteista ja yrittäkää ymmärtää, mistä ne tulevat. Sitten ja vasta sitten poistakaa ne ja korvatkaa ne paremmilla taajuuksilla.

Kerromme teille, että alitajuntanne voima on valtava. On universaali totuus, että se mikä vaikuttaa alitajuiseen mieleenne, ilmaistaan ajan ja paikan näyttöruudulla olosuhteena, kokemuksena ja tapahtumana. Ajattelu on orastavaa toimintaa. Reaktio on vastaus alitajuisesta mielestänne, mikä vastaa ajatteluanne. Niin kuin kylvätte alitajuiseen mielenne, niin korjaatte satoa kehossanne ja ympäristössänne.
 


Erottelukyky 
Mestarit, gurujen aika on ohi. Teidän on erotettava oma totuutenne ja seurattava sitä. Te olette jumalia. Älkää antako voimaanne pois, älkää kanavoiko voimaanne toisen ihmisen, kanavan, opettajan tai oppaan kautta.

Käyttäkää erottelukykyä sanoissamme. Jos ne eivät resonoi kanssanne, älkää hyväksykö niitä.

Kukaan ihminen ei voi olla suurempi tai viisaampi kuin oma kokemuksensa, sillä viisautta saavutetaan vain kokemisen kautta. Sitä ei voi saada oikopolkua pitkin tai ostaa. Kokemusperäinen viisaus ei hyppää eikä voi hypätä noviisista mestariin yhdellä loikalla. Ja se mitä on opittu yhdellä visiitillä, on otettava takaisin ja ansaittava nykyhetkessä. Edgar Cayce joka oli kokenut ylösnousseen mestaruuden muinaisessa Egyptissä suurena Ra-Tanana, kertoi, että elämässään juuri ennen profeetta Edgar Caycen elämää hänellä oli harhaanjohdettu visiitti kelminä ja uhkapelurina Amerikan lännessä.

Vaaditaan ponnistelua ja viisautta jokaisessa nykyhetkessä. Eikö mestari Jeshua Josefin poika omistanut vuosia opiskeluun ja valmistautumiseen? Niin se on.

Maailmassa ei ole koskaan ollut puutetta profeetoista. Todellisia opettajia on harvassa, muttei ole puutetta huijareista, jotka tekevät suurieleisiä väitteitä. Ns. uuden ajan alkaminen toi oman osuutensa opettajia ja opetuksia. Monet ostavat valevaltuuksia ja tekevät suurieleisiä väitteitä viisaudesta, mitä ei ole ansaittu. Jotkut jotka väittävät olevansa opettajia, eivät ole tehneet vaadittavaa pohjatyötä. He pyrkivät guruksi voittoa tavoitellen, väittävät toisten työtä omakseen ja ruokkivat itseään seuraajiensa energialla. Vilpittömyys on oleellista. Niin on aina ollut. Viisautta ja hyveellisyyttä ei synny harhassa, itsepetoksessa, egon tasapainottomuudessa tai itseään liioittelemalla. Mestarit, käyttäkää erottelukykyä.
 


Nauru ja ilo 
Rakkaat ystävät, ennen kuin lopetamme, sallikaa minun muistuttaa teitä tasapainottamaan ilolla ja naurulla se uskomaton työ, mitä teette. Ottakaa aikaa kukkien haisteluun ja tunnistakaa kauneus ympärillänne.

Muistakaa, että "minä olen" -energia on lämmintä ja hoivaavaa. Se on ehdotonta rakkautta ja se on viisauden silmä.

Kiitän teitä ajastanne ja lordi Metatronia kentästä, mikä on ollut anteliaasti ja voimallisesti avattuna tänne. Me ylösnousseet mestarit Kristallineuvostosta olemme aina kanssanne. Astumme vielä lähemmäs teidän tasollenne tulevassa OM-aaltojuhlassa. On ilon aika.

Minä olen mitä olen. Syleilen teidät violettiin! Olen Sainte Germaine.



Saint Germainia ja Metatronia kanavoinut James Tyberonn (www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 22.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine





perjantai 20. huhtikuuta 2012

EVOLUUTIO


Meistä tulee nyt tietoinen siitä, että sydänenergiamme edeltää meitä kaikessa, mitä teemme.


TERVEISIÄ KOTOA Tällä hetkellä tapahtuu ihme. Olemme sanoneet kaksi pikku sanaa "terveisiä Kotoa" ja teiltä meni tuo aika integroituaksenne täysin meidän energiaamme. Kerromme teille, että tämä prosessi nopeutuu. Ihmiskunnan suurempi visio maaplaneetalla alkaa muuttua monin eri tavoin. Siksi haluamme viedä teidät tänään läpi joistain muutoksista, joita on edessänne. Samaan aikaan annamme teille myös suuremman kuvan siitä, miksi näitä asioita tapahtuu ja miksi niitä tarvitaan tällä hetkellä. Selitetäänpä.
 


Rajallisen olennon tanssi tiheydessä 
Kaikki teidän puolellanne verhoa on rajallista. Toisin sanoen, kaikki on polariteettikentässä ja ajan ja paikan harhassa. Siksi kaikella on oltava alku, myös itse planeetalla. Inkarnoituessanne ensimmäistä kertaa maaplaneetalle teillä ei ollut fyysistä kehoa. Silti olette olleet Maan kanssa sen syntymästä saakka. Monilla teistä oli samanlainen ei-fyysinen keho, mitä on ns. enkeleillä tai olennoilla, joilla on eetterikeho. Myöhemmin kehititte tämän tiheämmän kehon, koska Maa viileni ja sai tiheyttä tuolloin. Yhteytenne säilyttämiseksi aloitte tanssia tiheydessä ja saada uuden fyysisen kehon, mikä on käynyt läpi monia evoluutioaskelia siinä lyhyessä ajassa, jonka olette olleet täällä.

Lääketieteenne ei tällä hetkellä ajattele ihmiseläimen kehittyvän. Kuitenkin kysymme teiltä: mikä sai teidät ajattelemaan, että se on loppunut? Se on kehittynyt ensimmäisestä hetkestään saakka tällä planeetalla. Tulette näkemään, että tämä kehittyminen tapahtuu enemmän fyysisellä tasolla, sillä planeetta oli rajallinen. Toisin sanoen oli hetki, jota kutsutte suureksi alkuräjähdykseksi, mikä merkitsi tämän ajansuunnan alkua, ja vuosien 2000 ja 2012 välillä olisi aika, jolloin aikataulun mukaan oli maaplaneetan loppu. Tämän planeetan täydellinen purkaminen olisi vienyt noin 12 vuotta, mikä oli alkuperäinen suunnitelma.
 


Muutoksia värähtelyn vaihtumisen vuoksi 
Nyt olette muuttaneet sen kaiken päättämällä, että jäätte. Aloitte 11. hetkellä herätä unesta, avata silmänne ja ottaa oman voimanne. Olimme uskomattoman hämmästyneitä, uskomattoman ja ihanan hämmästyneitä. Nyt käytätte tuota voimaa kollektiivitasolla muuttaaksenne ympäristöänne, muuttaaksenne todellisuuttanne ja nostaaksenne ns. värähtelyä maaplaneetalla. Onnistutte sitä tehdessänne. Katselette maailmaanne, järjestelmiänne ja näette niiden alkavan romahtaa. Näette haasteita rahoitusjärjestelmässänne. Panette merkille vaikeuksia, joita uskonnollisilla ja muilla järjestöillänne alkaa olla tuon värähtelymuutoksen vuoksi. Jos jossain on epäharmoniaa ja kohotatte värähtelyänne, niin tämä epäharmonia tulee suoraan pintaan ja etualalle. Monet muutokset joita näette planeetallanne, ovat siis luonnollinen reaktio siihen, mitä olette luoneet tänne maaplaneetalle.
 


Kaksinaisuudesta kolminaisuuteen fyysisessä kehossa 
Haluamme puhua fyysisestä ihmiskehosta. Se kehitettiin teille polariteettikenttään. Monet elimet ovat olemuksessanne jollain tapaa polarisoituneita. Sen polariteetilla on negatiivinen ja positiivinen puoli, jotka ovat vastakkain, mikä on luonut ns. kaksinaisuuskentän elämiseen. Ihmiset ovat menestyneet hyvin tässä kentässä. Nyt tämä on muuttumassa ja oma evoluutionne vie teidät kolminaisuuskenttään, kuten sitä kutsumme. Voitte ymmärtää tämän pelkästään kuvittelemalla, että teillä on ollut kaksi käsivartta, joita olette käyttäneet elämänne tasapainottamiseen, kun kuljette sen läpi. Mitä tapahtuisi, jos teillä olisi kolmas käsivarsi? Miten tasapainoton olisitte välittömästi, jos kaikki ei olisi paikoillaan tuon kolmannen käsivarren kantamista varten? Se vaatisi merkittäviä muutoksia. Ei, tämä ei ole yksi tapahtuvista fyysisistä muutoksista. Tiedämme, että jotkut teistä ovat hypänneet asioiden edelle ja alkaneet kirjoittaa sitä muistiin. Ei, ei, ei. Mainitsimme sen vain havainnollistaaksemme.
 


Seuraava askel evoluutiossa 
Puhtaanpa fyysisistä muutoksista, mitä tapahtuu. Suuri osa aivoista alkaa toimia eri tavalla, minkä lääketiede näkee aluksi. Ihmiskunta on sellaisen evoluutioprosessin taitekohdassa, minkä loppuun saaminen vie noin 210 vuotta. Ihmiskunnan aikajanan laajemmasta perspektiivistä voitaisiin sanoa, että tämä evoluutio on silmänräpäys. Kuitenkin teille jotka käytte sitä läpi, siitä tulee haastavaa parhaimmillaankin, koska ette pysty näkemään sille loppua. Vuosi 2222 on taianomaista aikaa, sillä tämä merkitsee sen valtavan evoluutiojakson loppumista, mikä vie paljon energiaanne ennen sitä. (He puhuivat vuodesta 2222, mikä saattaa loppuun sen fyysisen evoluutiosyklin, mikä on nyt vasta alkamassa).



Mitä se tarkkaan ottaen merkitsee? Kasvaako kehoonne kolmas käsivarsi? Näytättekö erialaiselta? No, meidän on erittäin vaikeaa ennustaa, minne päädytte, koska kaikki se on teidän sydämessänne. Ahaa, odotatte meidän osoittavan päähän. Selitetäänpä. Löydätte pään ja sydämen välillä tasapainon, mikä antaa teidän kulkea mukavammin tähän evoluutioprosessiin. Tämä tasapaino sallii teidän kasvaa kehossa ja löytää sen uusia osia, ennen kuin ne ovat täysin kehittyneet. Omat käsityksenne ja oma sydänenergianne alkaa luoda ja avata ovia, ennen kuin menette sisään. Se vaikuttaa sen puhelun lopputulokseen, jonka aiotte soittaa, jo ennen kuin tartutte luuriin. Teistä tulee nyt tietoinen siitä, että sydänenergianne edeltää teitä kaikessa, mitä teette. Selitämme, miten käsittelette energiaa, koska henkenne on käyttänyt fyysistä kehoa. Kaunis sekoitus henkiolentoja ja fyysisyyttä mahdollistaa teille ihmisenä olemisen teeskentelemisen. Teette erittäin upeaa työtä siinä.
 


Astuminen uuteen maailmaan 
Nyt kun tämä muutos alkaa tapahtua, alatte nähdä muutoksia omassa tunnekehossanne ensin. Maaplaneetan läpi oli tulossa kaiken muuttava energia-aalto, minkä olitte auttaneet luomaan, kuten olemme maininneet aiemmin. Olette juhlineet kaikkia näitä taianomaisia päivämääriä, jotka kulminoituvat nyt 12.12.12. Olette kirjaimellisesti auttaneet laittamaan omat muutoksenne liikkeelle sekä luomaan uuden maailman ympärillenne. Nyt seuraava askeleenne on pelkästään astua tähän uuteen maailmaan, vaatia se omaksenne, tehdä siitä omanne ja tehdä siitä valoilmaisuanne. Kerromme teille, että siihen liittyy tiettyjä haasteita, sillä olette tulleet herkäksi eri energiatasoille, jotka ovat vieraita teille. Tästä syystä olemme pyytäneet teitä olemaan varovainen altistuessanne auringolle tämän kesän aikana. X-luokan auringonpurkauksilla joita nyt tulee, on mahdollisuus ylikuormittaa järjestelmäänne. Normaalisti teillä on oma energiakenttänne, millä torjutte haitalliset osat.

Tapahtuvien fyysisten ja energeettisten muutosten vuoksi osa tuosta puolustuksesta on poistettu. Siksi pyydämme teitä vain käyttämään tervettä järkeä altistumisessanne auringolle tänä kesänä. Seuraavana kesänä se ei ole ongelma, mutta juuri nyt, kaiken tuon magneettienergian tullessa auringosta, on mahdollista kokea asioita, joita ette halua kokea.
 


Suurempi kuva 
Entä sitten suurempi kuva? Entä tapa tehdä mukavasti näitä fyysisiä muutoksia? Miten kannustatte kehoa käymään läpi nämä muutokset? No, sitä tapahtuu jo. Monet teistä ovat yhdistäneet sen, mitä tapahtuu teille, fyysiseen muutokseen kehossanne. Selitetäänpä.

Paljon energiasta on tullut aaltona. Helpoin tapa ajatella tuota aaltoa on nähdä se suurena aaltoliikkeenä, minkä nostaa mattoa ja heittää kaikki tuolit sivuun koko matkalta huoneen takaosaan saakka. Kun liike kulkee huoneen takaosaan, se järjestelee huonekalut uudelleen mennessään. Tätä tapahtuu monille teistä tunteellisesti. 

Ulkoinen suojakilpi on muuttunut jo ja sen tuloksena valtava energia-aalto kulkee kaikkien ihmisten läpi muuttaen kaiken. Monet teistä upeista opettajista, parantajista ja valon kanavista, jotka ovat auttaneet tätä planeettaa kehittymään, ovat tunteneet yhteydettömyyttä viimeiset puoli vuotta. Jotkut ovat kätkeneet tämän tunteen näkyvistä, koska ette halua puhua yhteydettömyydestänne, koska se tuntuu siltä, kuin olisitte jotenkin kadottaneet taikanne. Silti se on yleistä ympäri planeettaa. Tuli niin suuri energia-aalto, että se poisti osittain sitä verhoa, mitä olitte oppineet käyttämään paikkanne löytämiseen ja itsetuntonne saamiseen. Kun verho alkaa siirtyä, menetätte vähän omasta identiteetistänne. Kuitenkin samaan aikaan saatte harmonisen yhteyden kaikkiin muihin olentoihin ympärillänne. Tämä on suurin asia, mitkä koette kehittyessänne, myös fyysisesti, sillä uusi fyysisyys antaa teidän nähdä ja tietoisesti käyttää yhteyttänne tosiin ihmisiin. Maaplaneetalla on nyt joka päivä näihin tapahtumiin liittyviä tilanteita.

Miksi luulette niin olevan? Se on yksi tavoistamme kylmää siemeniä maaplaneetalle kertomaan teille, että kaikki on mahdollista täällä, jos otatte vain vastuun siitä.

Tämä yhteydettömyyden tunne mitä voitaisiin kutsua toiseksi sielun pimeäksi yöksi, on lopullinen "pala" monille opettajille ja parantajille. Sitä tapahtuu maailmanlaajuisesti. Mielenkiintoinen osa on, että tässä prosessissa kaikki on yhdistetty uudella ja vahvemmalla tavalla. Kun tämä toinen sielun pimeä yö tapahtuu kullekin teistä, teillä on taipumusta ajatella, että olette epäonnistuneet jotenkin tai jotain puuttuu, koska sisäinen rauha, sisäinen itsetunto mitä jokainen teistä on kantanut, menettää vähän uskottavuuttaan. Jos alatte opetella hahmottamaan itsenne ympärillänne olevien silmillä, ette kadota mitään.

Rakkaat ystävät, teillä on hymy kasvoillanne, kun olette onnellinen. Oletteko koskaan ajatelleet jakaa tuon hymyn energeettisesti kaikille tuntemillenne? Oletteko koskaan ajatelleet ylläpitävänne ilon ja intohimon siitä, mikä saa teidät hymyilemään, ja uskaltaneet keskittää koko elämänne tuohon sydänenergiaan sen sijaan, että ajattelette, mitä teidän pitäisi tehdä? Tätä tapahtuu. Olette siirtymässä päästä sydämeen ja opettelette sopeuttamaan elämäänne monin tavoin. Vuonna 2222 on suuri juhla. Sitä ei tiedä, miten moni teistä on siellä.

Monia edistysaskelia ja ymmärryksiä ankkuroituu nyt lääketieteen ja psykologian alueelle. Käytätte nimittäin vain pieniä osia potentiaalistanne. Se on muuttumassa. Järjestelmänne on täydessä latauksessa hyvin pian, jos pyydätte sitä. Se ei vain tule teille. Se ei vain ylikuormita teitä pyytämättänne. Tietäkää, että kun kerran aloitatte tämän prosessin, siirrytte voimaantumisen aikaan, sillä ette ole enää kaksinaisuuskentässä, missä voitte mitata asioita oikeana tai vääränä, hyvänä tai pahana, mustana tai valkoisena, rakkautena tai pelkona. Korkeamman itsen uusi tasapaino sallii teidän alkaa nähdä asiat eri tavalla. Alatte yhdistyä kaikkiin ulottuvuuksiinne ja olla taas yksittäinen valonsäde. Se ei ole helppo siirtymä ja pyydämme teitä auttamaan toisanne saadaksenne tuon prosessin toiminaan, sillä maaplaneetalla on taikaa. Olette tulleet taikaa mukananne. Se on ollut teillä koko elämänne. Käyttäkää sitä nyt. Leikkikää sillä joka päivä. Ei ole mitään odotettavaa. Se aika on nyt.

Nauttikaa tästä matkasta, rakkaat ystävät, ja tietäkää, että olemme takananne kaikin mahdollisin tavoin. Emme auttamassa oikean käännöksen tekemisessä, emme opettamassa mikä tie paras, vaan pelkästään rakastamassa teitä sellaisena, kuka olette. Tuotte valoa Kotoa ja säteilette sitä silmistänne. Muutatte tämän planeetan luodaksenne taivaan maan päälle ja se toimii.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne ja pitkää ovea avoinna aina tilaisuuden tullen, sillä tämä on hyvin erilainen peli, mihin olette astumassa. Muistakaa pelata hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä



Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Uutiskirjeestä 17.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine