tiistai 29. toukokuuta 2012

KÄPYLISÄKE JA BIO-KRISTALLITÄHTIPORTTI / Uskonlain mekanismi


Epäily on yksi asia, mikä estää halujanne ilmentymästä. Jos epäilette, te ette usko. Epäily luo aivoissa bio-kemiallisen reaktion. Se aktivoi aivoissa "hermosolukantajan", mikä virtaa käpylisäkkeestä aivolisäkkeeseen ja estää porttia (käpylisäkkeen sisäänkäyntiä) avautumasta. Epäilyä on, koska te ette usko.



Olen Metatron, valonherra, ja tervehdin teitä ehdottomassa rakkaudessa.

Tässä kokoontumisessa keskustelemme tietoisen luomisen hienosta osasta, ilmentämisen laista ja mekanismista. Puhumme bio-

kristallitähtiporttitietokoneesta - käpylisäkkeestä.
 
Käpylisäke 
Kautta aikain on tiedetty, että käpylisäke on korkeampien ulottuvuuksien ja fyysisen maailman välinen liittymä. Sen voidaan siten sanoa olevan portti egopersoonan, aivojen ja Jumalan mielen välillä. Sellaiset metafyysikot kuin Descartes ja Edgar Cayce ovat nimittäneet sitä "sielun sijaksi". Hyvin todellisella tavalla käpylisäke on biotähtiportti. Se on silta fyysisestä ei-fyysiseen, kaksinaisuudesta korkeampaan ulottuvuuteen. Se on hyvin monimutkainen "verho" 3D-aivojen ja äärettömän mielen välillä.

Käpylisäke välittää kehittyvää tietämistä todellisuuden ilmentämiseen. Käpylisäke toimii yhdessä aivolisäkkeen kanssa sillan tai portin avaamiseksi fyysisen ja ei-fyysisen, aivojen ja mielen välille. Kaikesta tiedosta mihin sallitte itsenne uskoa, voi tulla todellisuutta vain käpylisäkkeen avatessa ensin portin jumaluuteen. Se tekee tämän tulkitsemalla ajatustaajuuden bio-kemialliseksi lämpösähkövirtaukseksi kehon läpi ja avaamalla mielen.

Ihmisaivot muuntavat ajatuksianne tuhansiksi bio-kemikaaleiksi joka sekunti. Tavallisten aivojen kaikki ajatukset eivät saavuta korkeampaa mieltänne, kuten olemme selittäneet.
 
Kristallinen käpylisäkesuodatin 
Useimmilla ihmisillä on ongelmana uskomustensa muuttamattomuudessa sokea mielen 3D-ohjelmoinnin hyväksyminen. Voitte ajatella positiivisia ajatuksia, positiivista muutosta, mutta jos syvemmällä mielessänne epäilette niiden tapahtumista, ne eivät tapahdu.

Jokainen kokemanne tunne - ilon ja pelon hetki - tuottaa kehossanne kemiallista entsyymiä. Joistain tulee ponnahduslautoja, toisista esteitä. Kaikki välittyvät käpylisäkkeeseen. Käpylisäke on hienoviritetty kalsiittikristalli, mikä on pietsosähköinen - vähän kvartsimaisesti. Se on taajuusverho, eräänlainen suodatin.

Käpylisäke vartioi ajatuksen tai tunteen taajuuden mukaan, mitä menee jumalaisen mielen luovaan portaaliin. Tämä on hyvin toiminnallisella tavalla suojamekanismi, mikä estää joitain negatiivisia ajatuksia ilmentymästä. Mutta se estää myös tulemasta sisään ajatusta, millä on negatiivinen kenttä - negatiivisia ajatuksia, mukaan luettuna pelko, epäily ja vastaavaa. Mutta ymmärtäkää, että se toimii kumpaankin suuntaan. Vastaavasti aikomus, mitä epäilette vahvasti tai vähän, ei voi astua uskomusohjelmointiin. Ymmärrättekö?

Epäily on yksi asia, mikä estää halujanne ilmentymästä. Jos epäilette, te ette usko. Epäily luo aivoissa bio-kemiallisen reaktion. Se aktivoi aivoissa "hermosolukantajan", mikä virtaa käpylisäkkeestä aivolisäkkeeseen ja estää porttia (käpylisäkkeen sisäänkäyntiä) avautumasta. Epäilyä on, koska te ette usko.

Kuten olemme maininneet, egopersoona-aivojen selviytymisosa käyttää pelkoa varoitusjärjestelmänä kaksinaisuudessa. Kuitenkin tämän piirteen kaksinaisuus, tämän kaksiteräinen miekka on, että pelko voi asiasisällöstä erotettuna johtaa moniin negatiivisiin tunteisiin, mm. masennukseen, epäilyyn, vihaan, mustasukkaisuuteen ja itsehalveksuntaan. Nämä ovat juureltaan pelon negatiivisia puolia ja pelko saa aikaan staattisuutta aurakenttään ja voi johtaa auravuotoon. Kuten Metatronisissa avaimissa opetetaan, ihmisauran on oltava ehjä vahvistuakseen mer-ka-naksi. Halkeilut tai häiritty energiakenttä ei kykene toiminaan optimaalisesti luomisenlaissa.
 
Bio-kemiallinen prosessi 
Kaikki ihmiset luovat makrotasolla yksimielisesti massakentissä ne uskomus- ja ajatuskuvat, joita teillä on ympärillänne. Niitä heijastetaan yksilöllisesti oman valomäärän mukaisesti. Nämä ilmentyvät fyysiseksi todellisuudeksi.

Tähän liittyy fyysinen prosessi. Ajatustaajuudet vastaanotetaan digitaalisesti ja ne kuljetetaan bio-kemiallisesti välittömästi aivoihin.

Mentaaliset entsyymit ovat yhteydessä käpylisäkkeeseen. Käpylisäke vastaanottaa ne geo-koodattuina lähetyksinä. Jokainen kuva ja ajatus tulkitaan ja lajitellaan energiapuumerkin mukaan. Niiden on kuljettava ohjelman uskomusparametrien läpi käpylisäkkeeseen vastaanottamisen jälkeen. Aivonne seulovat sen, mitä pidetään todellisena tai epätodellisena, uskottavana tai uskomattomana aivoihin ohjelmoidun valomäärän mukaan. Biokemikaalit tuotetaan "hyväksytään" tai "torjutaan" -ainesosan kanssa. Näiden sallitaan vastaavasti avata tai sulkea portti korkeampaan mieleen.

Nämä biokemikaalit lähetetään koodattuina hermosoluina ja ne ovat tämän ajatusenergian kuljetusmekanismi ja sisältävät kaiken sen kodifioidun datan, mitä vaaditaan minkä tahansa kuvan tai ajatuksen tulkitsemiseen fyysiseksi todellisuudeksi - tai sitten ei.

Ajatukset jotka ovat yhdenmukaisia uskomusten kanssa, siirtyvät toistamaan sisäistä kuvaa aivoissa ja fyysisen kehon jokaisen hermokudoksen läpi. Nämä ovat sitten kehittymisen alkutulia uuden todellisuuden muodostamiseksi.

Seuraava askel tapahtuu selkeän mielen aikomuksen kautta - tahdonvoimaa ajaa tuntemisen, tunteen kiihtyminen.

Tämän jälkeen fyysinen keho vapauttaa tavoitteen digitaalikoodina hienokehoon, ehjään aurakenttään puolikiinteässä, jähmettyneessä valokoodissa, mitä heijastetaan ja kiihdytetään chakrajärjestelmästä.

Auran on oltava ehjä ja optimaalinen 13-20-33-kierrossa ja -ulottuvuudessa. Se kulkee sitten mer-ki-van kautta mer-ka-va- ja mer-ka-na-kenttään. Kaikkea työntää tahto. Se selkeys ja intensiivisyys minkä laitatte ajatushalun tai tavoitteen taakse, määrää suuressa määrin sen ilmentymisen välittömyyden. Kun opitte tietoisen luomisen mekanismiin, on oleellista hyödyntää aitoa halua kuvavisualisoinnin ja tunteen kera, fyysisen ilmentämisprosessin saattamiseksi loppuun.
 
Tietoisen luomisen laki 
Teissä ei ole mitään fyysistä kohdetta tai elämässänne mitään kokemusta, mitä te ette ole luoneet. Tähän sisältyy fyysinen muotonne, kehonne. Mestarit, omassa fyysisessä kuvassanne ei ole mitään, mitä te ette ole tehneet. Itse asiassa jos pystyisitte näkemään itsenne toisten elämien vierailuilla, yllättyisitte, miten monia samanlaisia fyysisiä ominaisuuksia olette luoneet ns. peräkkäisissä elämissä.

Silloin kun teillä on jumalaista viisautta, voitte luoda rajattomasti valtakuntia. Silloin kun teillä on tietoa, ei ole mitään pelättävää, sillä ei ole mitään asiaa, ei mitään elementtiä, ei mitään ruhtinaskuntaa, ei mitään käsitystä, mikä voi koskaan uhata tai orjuuttaa tai pelotella teitä. Silloin kun pelko on annettua tietoa, sitä kutsutaan valaistumiseksi.

Teillä on luonnollinen rytmi olla fyysisyydessä ja ei-fyysisyydessä. Se on valve- ja unitilanne. Unet ovat yksi suurimmista luonnonmukaisista terapioista ja yhdistäjäresursseista sisäisten ja ulkoisten todellisuuksien ja universumien välillä.

Normaalitietoisuutenne hyötyy retkistä ja levosta noissa ei-fyysisen todellisuuden toisissa kentissä, joihin menette nukkuessanne, ja ns. unitietoisuus hyötyy säännöllisistä retkistä fyysisen aineen valvetilaan.

Mutta kerrotaanpa, että se kuvasto minkä näette kummassakin, on perustaltaan mielen tulkintaa ydintietoisuusyksikköjen digitaalisista taajuuskentistä. Se taajuus mitä aivonne vastaanottavat, on digitaalikoodia, symbolien kristallikuvio (X:n ja O:n kaltainen), minkä te tulkitsette kuviksi ja tunteiksi.

Teidän ei ole yhtä vaikeaa hyväksyä, että luotte unenne, kuin että luotte myös fyysisen todellisuutenne, mutta luotte kummankin. Määrittelette myös, onko kumpikin vai toinen totta - vai ei.

Sanomme taas: epäily ja pelko ovat kaksi merkittävää tukostaajuutta, mitkä estävät halujanne ilmentymästä. Hyvin todellisessa mielessä kaikki negatiiviset tunteet ovat perusytimeltään pelkopohjaisia. Pelon voittaminen ja sen korvaaminen rakkaudella - erityisesti itsensä todellisella hyväksynnällä ja rakkaudella - on avaintaajuus, mitä tarvitaan kaksinaisuuden mestariksi tulemisessa. Käpylisäke on sisäänkäyntijärjestelmä jumaluuteen ja se on monimutkainen kristallitietokone, mikä seuloo taajuuksia. Tämä on unohdettua informaatiota. On aika muistaa, aika tietää. On vuosi 2012. Varjoa poistetaan.

Olen Metatron ja kerron teille nämä totuudet. Olette rakkaita.

Ja niin se on … Ja niin se on …



Metatronia kanavoinut James Tyberonn (www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 18.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




 




YMPÄRISTÖ TÄYNNÄ AUTUAITA KOHTAAMISIA JA INNOSTUSTA ODOTTAA HERÄÄMISTÄNNE

Mahdollisuudet joita on tarjolla, jotka ilmestyvät eteenne ja joita tunnette rohkeutta tutkia, täyttävät teidät voimakkaalla tyydytyksen tunteella, mikä ei vastaa mitään kokemustanne harhassa.



Kaikki menee aikataulun mukaisesti suuressa heräämisessänne ja aina suurempi määrä teitä alkaa saada tunteen niistä suurista muutoksista, jotka pian toteutetaan. Apu mitä saatte henkimaailmoista, sopii jatkuvasti tehokkaammin vahvistuvaan aikomukseenne herätä. Ja heräämisestä on tullut täysin väistämätöntä, kuten on jumalaisesti luvattu ja taattu.

Energiat joita tällä hetkellä virtaa planeettanne yli auttamaan teitä matkallanne, ovat kuin voimakkaita ja vakaita tuulia, jotka mahdollistavat purjelaivojen kulkemisen suurilla aalloilla, ja ne puhaltavat vakaasti, kunnes saavutatte taivaallisen määränpäänne. Kaikki on valmisteltu vahvistamaan sen, että laiva etenee tasaisesti, nopeasti ja suoraan ja tuo teidät Kotiin. Ja sitten kun saavutte satamaan, teitä tervehtii suuri tervetuliaisseremonia, jossa liput heiluvat ja on joukoittain hurraavia, jotka olette aina tunteet ja joita rakastaneet.

Heräämistä olette kaivaneet, vaikka suurin osa teistä ei ole pystynyt tunnistamaan, mitä kaipaatte. Tapahtui niin, että kaipasitte jotain fyysisessä maailmassa ja sitten kun löysitte ja saitte sen ja nautitte siitä, havaitsitte olevanne edelleen tyytymätön ja hämmentynyt, koska haluamanne oli tyydyttänyt teitä vain hetken. Se oli tietysti vain korvike sille, mitä oikeasti halusitte, mikä on herääminen - eikä sille ole korviketta.

Olette jatkaneet haluamista … ja olette etsineet erilaisia asioita eri aikaan antamaan todellisen merkityksen elämällenne, mutta kestävä tyydytys on aina karannut teitä, koska harhassa ei ole mitään, mikä voi todella tyydyttää Jumalan lasta. Teidät luotiin asumaan ja nauttimaan jumalaisissa henkimaailmoissa, missä mahdollisuutenne ovat rajattomat, kun taas harhassa olette hyvin rajoitettuja - ette ainoastaan itse harhan rajoittamia, vaan myös sen muodon jonka olette valinneet kulkuneuvoksi sen kokemiseen.

Sitten kun heräätte, ne rajoitukset häviävät, joita päätöksenne asua kehossa on tuonut teille, ja alatte taas kerran olla mukana Jumalan antaman potentiaalinne luovassa kehittämisessä Jumalan jälkikasvun iloksi ja hyödyksi. Mahdollisuudet joita on tarjolla, jotka ilmestyvät eteenne ja joita tunnette rohkeutta tutkia, täyttävät teidät voimakkaalla tyydytyksen tunteella, mikä ei vastaa mitään kokemustanne harhassa. Ja tiedätte, että nämä mahdollisuudet antavat teille jatkuvasti lumoavien tilaisuuksien loputtoman kaleidoskoopin.

Tosiaankin - kuten tulette näkemään - tilaisuudet rajattomaan lumoutumiseen ovat oleellinen osa Jumalan todellisuutta, mikä houkuttelee ja kannustaa teitä ikuisesti luoviin lahjoihinne ja kykyihinne. Ne johtavat teidät ekstaasista toiseen, peräkkäin loputtomasti seuraavissa yhteistyöhankkeissa rakkaidenne kanssa. Tämä saa aikaan lumoavan kauniita näytöksiä, mitkä ylittävät suuresti kaiken, mitä olette nähneet tai kuvitelleet ihmissilmillänne.

Ympäristö täynnä täydellisiä ja autuaita kohtaamisia ja innostuksia odottaa heräämistänne, kauniin kevätpäivän raikkauden ja loiston kera. Mitään mitä voitte toivoa, ei puutu - koska Jumala on ennakoinut jokaisen halunne ja on antanut sitä yltäkyllin.

Rakastava veljenne Jeesus



Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
27.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



maanantai 28. toukokuuta 2012

RETURN OF THE GODDESS 6-5-2012

On June 5 th /6 th there will be a Venus transit, a rare cosmic event when planet Venus passes in front of the solar disk.

After the great success of World Liberation Day and even greater success of Reboot of the Grid, our efforts for planetary liberation continue. This time, we will meet in groups large and small, as individuals and couples, at the exact time of the Venus transit on June 5th. Masses will gather and visualize the arrival of the Goddess energy so that for the first time in 5000 years we will have the chance to co-create our own spiritual destiny in harmony and replace the outdated society of war and conflict with a more advanced one of spiritual understanding. We need to have 144,000 people doing this visualization with focus to achieve the desired effect. 

On June 5th/6th there will be a Venus transit, a rare cosmic event when planet Venus passes in front of the solar disk. This Venus transit will mark a completion of the 8 year cycle of the Return of the Goddess which started with a previous Venus transit in 2004. Goddess energy is a pure feminine essence of Love that will help us easing the planetary liberation process. Both masculine energies of action and feminine energies of receptivity are needed to complete this process successfully. Removal of all dark entities will be a direct consequence of a newly achieved balance of female and male energies on this planet.






We will all be doing this visualization at the same time, the moment of the Venus transit, which comes this June 5th /6st. Exact times for different time zones are:

3:30 pm HAST June5th (Hawaii)
5:30 pm AKDT June5th (Alaska)
6:30 pm PDT June5th (Los Angeles)
7:30 pm MDT June5th (Denver)
8:30 pm CDT June5th (Houston)
9.30 pm EDT June5th (New York)
10:30 pm BRT June5th (Rio de Janeiro)
2:30 am BST June6th (London)
3:30 am CEST June6th (Paris)
3:30 am SAST June6th (South Africa)
4:30 am EEST June6th (Bulgaria)
5:30 am MSK June6th (Moscow)
7:00 am IST June6th (India)
9:30 am CST June6th (Beijing)
10:30 am JST June6th (Tokyo)
11:30 am AEST June6th (Sydney)

If your place is not listed, you can find the exact transit center time for your location:




Instructions:

1.  Relax your mind and body by watching your breath for a few minutes.

2. Visualize a pillar of electric blue Light emanating from the Galactic Central Sun, going through your body to the center of the Earth. Keep this pillar of Light active for a few minutes. Then visualize a loving feminine presence in the shape of a beautiful Goddess descending from the sky and entering your physical body. If you are female, this presence will harmonize your inner woman and make you more loving. If you are male, this presence will make you more balanced in your actions. Stay united with that presence for a while.

3. Visualize bright new spiritual future for humanity, with men and women in perfect understanding, with our society growing beyond need for wars and conflicts as all dark entities, physical and non-physical, are removed from our planet. Visualize all wounds of humanity being healed, all humanity being inspired and guided with everybody having their own connection with their own Soul and the Source in perfect balance of their inner male and female aspects.

Please do this visualization as instructed and do not change it as otherwise it will not have the desired effect.

More information about the Venus transit:


About the Goddess energy:


Updates about Return of the Goddess:



keskiviikko 23. toukokuuta 2012

GALAKTINEN NÄKEMYS


Pelolla on monet kasvot, mutta muistakaa, että se ei ole meidän. Se ei ole synnynnäistä.


Tervetuloa matkantekijät. Tässä on Mark!

Kerroin tälle kanavalle, että antaisimme galaktisen näkemyksen. Käytämme sanaa galaktinen, mutta tietysti se tarkoittaa monia galakseja, monia ulottuvuuksia. Kehotamme ihmisiä tulemaan vähemmän ihmiskeskeiseksi näkemyksessään maailmasta.

Tavallaan tämä avaa mahdollisuuksia. Tiedämme, että ihmisyytenne pitää olla ihmiskeskeinen suorittaakseen sen, mitä täytyy, mutta tietoisuutenne ei tarvitse olla sitä. Laji tai jokin vastaava kokemus ei rajoita tietoisuuttanne. Niinpä teemme sitä hyvin paljon - laajennamme tietoisuuttanne yli ihmisyydestä.

Galaktisesta näkökulmasta maapallosta ja ihmiskunnasta on tulossa yhdistyneempi. Kun ihmiset avautuvat (teidän kaltaistenne ryhmien johtamana ja ihmiset jotka ovat luonnostaan kosmisia), ihmisiin virtaa runsaasti mahdollisuuksia, viisautta, tietoa, voimaa, vahvuutta ja ihmeitä. Kun ovet ovat auki, mahdollisuudet ja kasvu kasvavat yli eksponentiaalisen. Ihmiskokeilulle on paljon tukea galaksissa. Ihmiskokeilu on sellaisen lajin henkisyyden kehittymistä, mikä näkee itsensä yksilönä. Useimmat muut älykkäät lajit toimivat yksilöinä, mutta näkevät itsensä kollektiivina. Ihmiset toimivat ja näkevät itsensä yksilöinä eivätkä oikein ymmärrä kollektiivia.

Ihmistietoisuuden tullessa mukaan kollektiiviin, joka toimii yksilöllisestä näkökulmasta, saadaan valtava mahdollisuus koko galaksille, jossa galaksikin voidaan yksilöidä. Koska se mitä olette, tulee sitten kaikkien muiden tiedostavien olentojen saataville, ja se mitä toiset tiedostavat olennot ovat oppineet, tulee osaksi teidän repertuaarianne, kun ovet avautuvat. Nämä pyörteet joita näemme nyt enemmän kuin koskaan ennen, edistävät energian, tiedon ja viisauden vaihtamisvauhtia. Paljon useammat teistä huomaavat kanavoivansa, mutta ette ehkä kanavoi samanlaisia oppaita, kuin olette kanavoineet aiemmin, ettekä ehkä edes tiedä kanavoivanne. Yhdistytte vain viisauden ja tietämisen eri tasoille.

Galaktisesta näkökulmasta katsottuna on vielä paljon tehtävää, jotta ihmistietoisuus taas yhdistyy maatietoisuuteen. Teidän ja planeettanne välillä on ollut valtavaa erillisyyttä, mikä ei ole terveellistä (kuten tiedätte), ja tuo uudelleenyhdistyminen on etusijalla seuraavat 20 vuotta. Kun ihmiset yhdistyvät taas planeettanne tietoisuuteen, lisää mahdollisuuksia avautuu - lisää tilaisuuksia, lisää voimaa ja lisää vaivattomuutta. Asioista on tullut ihmisille vaikeita. Rentoutta ja iloa maapallo haluaa eniten teille ja te itsellenne.

Teillä on siis tilaisuus yhdistyä lemmikkeihinne ja planeettanne tietoisuuteen omalla tavallanne - kävellen, nauttien kukista, nauttien auringonlaskusta, syöden hyviä vihanneksia. Teette sen kiitollisuudella ja tiedostamisella sekä vain pyytämällä yhteyttä. Ette tarvitse siihen rituaaleja ja voimapaikkoja. Mitä enemmän yhdistytte, sitä helpompi siirtymänne on. Ensin teidän on yhdistyttävä omaan kehoonne. Tästä syystä olemme tyytyväisiä siihen, että tämä kanava opettaa Soul Body Fusion -menetelmää, koska ette voi yhdistyä planeettaanne, jos ette voi yhdistyä edes itseenne. Itseenne yhdistyminen on ensisijalla ja yhdistyminen planeettanne seuraavana - sitten suuri kvanttihyppy voi tapahtua ja tapahtuu ilman muita ponnisteluja.

Olemme puhuneet pelosta loisena. Sellaisena se voidaan poistaa. Se ei ole luontainen ihmishengelle. Se ei ole synnynnäinen ihmiskokemukselle. Pelko on kontrollimekanismi, mikä on toiminut oikein hyvin. Kuten monet menestyneet loislajit tietävät, lisäännytään ja lisäännytään ja lopulta tapetaan kaikki isännät. Emme näe tätä tapahtuvan. Isäntien on oltava loisten ulottumattomissa. Teette sen taajuuksilla. Teette sen valaistumisella. Teette sen tietämällä, että teillä on muita vaihtoehtoja ja että voitte todellakin olla ihmiskokemuksessa pelotta. Kokeilkaa sitä pienesti. Pankaa merkille, kun toimitte pelosta. Yksi pelon piirteistä on levottomuus. Toinen on suvaitsemattomuus. Mutta tunnette oman pelkonne. Pelolla on monet kasvot, mutta muistakaa, että se ei ole teidän. Se ei ole synnynnäistä. Entä voitteko poistaa sen keralla? Ette. Mutta olkaa tietoisempia siitä ja valitkaa toisin.

Galaktisesta näkökulmasta 2012 on merkittävä muutos. Kyse ei ole yhdestä päivästä. Kyse ei ole hetkestä. Voisimme kutsua sitä 2012-muutokseksi ja poistaa sen kalenterivuodesta 2012, koska kyse ei ole kalenterivuodesta - ei todellakaan ole - mutta voitte kutsua sitä 2012-muutokseksi, ja sitä on tapahtunut ja se jatkuu edelleen. Kyse on maapallon ja teidän toimintajärjestelmänne päivityksestä - polariteetista, lineaarisuudesta ja ahneudesta ykseyteen, kollektiivisuuteen ja anteliaisuuteen. Niinpä mitä enemmän pystytte elämään tuossa maailmassa nyt, sitä enemmän autatte tässä muutoksessa. Taas kerran, muutos ei perustu aikaan. Kyse on ulottuvuusmuutoksesta.

Monet maan ulkopuoliset lajit ovat suojanneet teitä. Kyllä, ne ovat tarkkailleet teitä. Kyllä, ne ovat vuorovaikutuksessa, mutta enimmäkseen ne ovat suojelleet teitä monimutkaisemmilta galaktisilta huolilta. Tämä on tehnyt mahdolliseksi teille keskittymisen maahan ja niiden asioiden käsittelemisen, joita teidän tarvitsee käsitellä maan päällä.

On paljon puhetta massahavainnoista ja massalaskeutumisista. Emme näe sitä todellisuudessa tapahtuvan. Ei ole mitään tarvetta draamaan ja nämä tähtiveljet ovat katselleet teitä riittävästi ymmärtääkseen, miten nopeasti draama ottaa valtaansa logiikkanne, järjestelmänne ja maalaisjärjen. Kenties jos he eivät olisi tutkineet teitä, he olisivat saattaneet päättää, että tehokas strategia olisi kommunikoida kanssanne niin, että voisitte nähdä heidät, mutta nyt he ovat päättäneet, että salamyhkäinen kommunikointi- ja vuorovaikutustapa on parempi.

Monet, monet, monet ihmiset uskovat tähän kaikkeen, mutta koska se ei ole vielä aivan valtavirtaa, niin ihmiset jotka pitävät draamasta, voivat sanoa, ettei se ole todellista, ja ne ihmiset, jotka eivät pidä draamasta kovin paljon, eivät sanoisi sen olevan todellista. Ette siis voi uskoa, mitä elokuvat sanovat. Tapahtuu jatkuvaa ja voimakasta kommunikointia ihmisten kanssa - niiden kanssa, jotka ovat osoittaneet olevansa moniulotteisempia. Teillä on enemmän tilaisuuksia yhdistyä näiden maan ulkopuolisten kulttuurien viisaisiin.

Nyt otamme kysymyksiänne.

Puhukaa maailman sielusta.

MARK: Sielu on tietoisuuslokero. Maailma on tehty tietoisuudesta, mikä on liikkuva. Voi olla maapallon yleistietoisuus, Plejadien yleistietoisuus ja Suuren keskusauringon yleistietoisuus. Maailmassa mikä on kaikki maailmankaikkeudet, on kaikki tietoisuus, mutta siitä on tarpeen vaatimia eri järjestyksiä. Niinpä ajattelette, että teillä on sielu. Ajattelette, että kaikilla koirilla on yhteissielu. Ajattelette monia asioita ja vuorovaikutustarkoituksessa se on totta, mutta koskaan ei ole mitään tiukkaa rajaa oman sielunne ja jonkun toisen sielun, maapallon sielun, maailman sielun, galaktisen sielun välillä. On vain tietoisuus ja kommunikointitarkoituksia varten sieluksi kutsuttu rajaus.

Puhukaa maan astumisesta Galaktiseen liittoon vuoteen 2012 mennessä.

MARK: Galaktinen liitto on tämän fyysisen galaksien liittouma, hallitus ja valvoja tällä hetkellä. Kun katsotte galaksianne, niin se mitä näette, on miljoonia vuosia vanhaa, joten aika on tärkeä ja suhteellinen, eikä galaksinne ole todellisuudessa sitä, mitä näette, koska se on muuttunut siitä lähtien, kun valo lähetettiin matkaan. Niinpä 2012 päivämääräleima on aivan yhtä hyvä kuin mikä tahansa muu.

Maapallo on ollut Galaktisen liiton tilapäinen jäsen, koska maapallolla ei ole ollut riittävästi tietoisuutta, mikä sallisi sen olla hyödyllinen osallistuja äänestyksissä tai keskusteluissa, jotka liittyvät jotenkin aurinkokuntanne ulkopuolelle. Niinpä maapallo on ollut oppipoika tai tilapäinen jäsen tässä suuressa neuvostossa, ja on tehty paljon työtä maan asukkaiden tuomiseksi mukaan, jotta voisitte siirtyä - no, äänestäväksi jäseneksi, kuten sitä kutsumme. Se ei ehkä tapahdu vuonna 2012, mutta odotamme tapahtuvan riittävästi muutoksia, jotta voitte osallistua paljon enemmän - ja on paljon enemmän yhteyksiä ihmisten ja muiden galaksien välillä kuin ennen. Kiitos.

Millaisia maan muutoksia ihmiskunta näkee 23.12.2012?

MARK: Lunta Coloradossa, auringonpaistetta ja sadetta tropiikissa ja melkoisia ukkosmyrskyjä joissain paikoissa. Emme odota mitään massiivista muutosta tuona päivänä - mutta jos te ihmiset huolehditte liikaa, se saadaan kyllä aikaan. Pelkoloinen on älykäs ja se kasvaa siellä, missä sitä ruokitaan. Siitä tulee sitkeä kasvaessaan. Maapallo on muuttunut aina ja tulee aina muuttumaan. Ketkään ihmiset eivät ole koskaan väärään aikaan väärässä paikassa sielumatkansa kannalta. On haaskausta huolehtia jostain uhkaavasta sairaudesta, katastrofista tai onnettomuudesta, koska elämäänne valvoo paljon korkeampi osanne. Esteet tai tilaisuudet joita teille annetaan, eivät ole ennalta määrättyjä, mutta niitä järjestelee hetkessä teidän paljon korkeampi puolenne. Ei ole koskaan onnettomuuksia (vaikka omasta näkökulmastanne tuntuu mukavammalta merkitä asiat onnettomuuksiksi tai katastrofeiksi), vaan korkeammasta näkökulmasta kaikki rullaa eteenpäin. Kaaos on maailman suurin ovi muutokseen.

Omassa elämässänne epävarmuus lisää muutosta ja muutoksen hallitseminen lisää vahvuutta. Muutoksen pelkääminen tuo heikkoutta ja olette heikko jo ennen muutoksen tapahtumista. 2012 on jakso, ei ajankohta. Se on moniulotteista ja on erittäin tärkeää, että te jotka tiedätte paremmin, lähetätte paljon rauhallista energiaa, koska tulee eräs elokuva, joka järkyttää ihmisiä. Vaikka ihmiset tietävät sen olevan elokuva, se resonoi pelon kanssa ja heidän "en ole hallinnassa" -sointunsa kanssa. On tärkeää, että te kaikki, jotka tajuatte suuren kuvan, lähetätte rauhaa ja luotatte, että se mitä tapahtuu, on täydellistä. Kiitos.

Sanoitte pelon olevan älykästä. Voitteko sanoa siitä enemmän?

MARK: Emme halua teidän ajattelevan, että pelko on kuin paholainen tai saatana, mikä kulkee ympäriinsä ja saastuttaa ihmisiä, mutta se on sillä tavalla älykästä, että se tietää, missä sitä ruokitaan, ja osaa seurata omaa resonanssiaan. Se voi olla kuin suodatin, joka liikkuu näkymättömästi resonanssikentän läpi. Siellä missä on epäilyä ja itseluottamuksen puutetta, pelko kasvaa, ja se toimii älykkäästi, koska se ottaa itselleen sellaisen naamion, mitä pelkäätte eniten. Jos pelkäätte hylkäämistä, silloin juuri tuo pelko tulee. Jos pelkäätte maanmuutoksia, niin tuo pelko tulee. Se muuntautuu ja te kerrotte, miten muuntautua sillä, mitä pelkäätte - mitä ärsytysnappuloita on vielä olemassa.

On inhimillistä pelätä, joten muistutamme teitä vain siitä, että siitä tulee vaihtoehto, jota teidän ei tarvitse enää valita. Vain tehkää se vähitellen. Älkää suuttuko siitä tai pelätkö sitä, ettei se mene pois niin nopeasti, kuin haluaisitte. Nämä vanhat pelot tulevat silloin esiin, koska pelko tietysti rakastaa vihaa. Viha on sen suurin naamio. Kiitos.

Tiedemiehet käsittävät nyt, että DNA:n älykkyys tulee ulkoisesta lähteestä. Sitä ei pidetä itse DNA:ssa. Puhuisitteko tästä?

MARK: Kyllä, ja Jonette on tyytyväinen kuullessaan sen, koska noin kuusi vuotta sitten hän kanavoi meiltä kokonaisen kappaleen siitä, mikä DNA todellisuudessa on, ja hän oli hämmästynyt, kun sanoimme juuri niin. DNA on enemmänkin kuin satelliittilautasia. Se ottaa vastaan kosmisista lähteistä ja kaikki minkä luulette ohjelmoidun DNA:han, ei ole ohjelmoituna. Siihen on kuitenkin ohjelmoitu (mutta voidaan muuttaa), mihin nuo satelliittilautaset kohdistuvat - ne on kohdistettu siihen, mitä keho vastaanottaa. Jos kohdistatte satelliittilautasenne korkeisiin taajuuksiin, vastaanotatte korkeavärähteistä viisautta kosmoksesta. Jos kohdistatte ne pelkoon ja vihaan, ne nappaavat sitä kosmoksesta.

Olette oikeassa, sitä ei ohjelmoituna DNA:han - eikä ole ollutkaan ohjelmoituna. Tiedemiehet tekevät paljon rahaa kartoittamalla sitä ja tulevat huomaamaan, että kartat - no, sanomme vain, että kartat kartoittavat jotain hyvin epätavallista, mutteivät sitä, mitä luullaan. Te kaikki ymmärrätte tämän. Siksi ymmärrätte, että voitte aktivoida DNA:nne. Se ei sisällä tuota älykkyyttä. Se muuttaa sitä, mihin satelliittilautaset osoittavat, ja sitten välittömästi muuttuvat elämänkokemustanne - juuri silloin. DNA ei aiheuta mutaatioita. Sen aiheuttaa jokin muu ja DNA vain reagoi.

Kiitos.


Markia kanavoinut Jonette Crowley (<http://www.starchildascension.org>www.jonettecrowley.com)
19.10.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine




tiistai 22. toukokuuta 2012

HEIJASTUSVAIKUTUS


Muistakaa aina tämä: yksi ihminen, ollessaan yksin ja harmoniassa rakkauden ja Hengen kanssa, on paljon voimakkaampi kuin miljoona, jotka rypevät vihassa ja tuskassa.



Emme koskaan tiedä, miten yksi pieni ystävällinen teko vaikuttaa toisiin. Ja mahdollisesti muuttaa heidän elämänsä.

Tässä on upea video siitä, miten voimakkaasti ajatuksemme ja tekomme voivat koskettaa toisten elämää.





Tässä on Henki

Kuulemme usein ihmisten voivottelevaan voimanpuutettaan. Useimmat teistä tuntevat voimaa vain kerääntyessänne yhteen. Sillä ei ole merkitystä, miten pieni tai suuri ryhmä on. Pelkkä ryhmän osana oleminen antaa teille voimantunnetta.

Kuitenkin voima mitä tunnette ryhmän osana, on jollain tavoin harhaa. Miksi?

Koska jokainen teistä yksin ollessaan on yhtä voimakas kuin mikä tahansa ryhmä. Johnin esittämä video havainnollistaa tätä henkilökohtaista voimaa, mikä teillä on. Ette ehkä koskaan edes tiedä, miten ajatuksenne tai tekonne vaikuttavat toisiin. Mutta jokainen ajatuksenne ja tekonne luo voimakentän - energian joka väreilee maailmaan ympärillänne ja universumin kaukaisimpaan kolkkaan.

Se mitä annatte, palaa aina teille, tavalla tai toisella. Huolehtikaa siis, että ajatuksenne ja tekonne ovat rakastavia ja ystävällisiä.

Ja muistakaa aina tämä: yksi ihminen, ollessaan yksin ja harmoniassa rakkauden ja Hengen kanssa, on paljon voimakkaampi kuin miljoona, jotka rypevät vihassa ja tuskassa.

Teillä on niin paljon voimaa. Käyttäkää sitä viisaasti.


Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
Uutiskirjeestä 3.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



maanantai 21. toukokuuta 2012

MIKÄ ON SIELUSOPIMUS ?

"Elämä on hyvin järjestynyttä, koska jokaisella yksilöllä on oma suunnitelmansa".


Näinä päivinä kuulemme useammin ja useammin kutsun palvelemaan. Galaktinen liitto sanoi äskettäin Greg Gilesin kautta: "Monet teistä ovat tulleet kaukaisista tähtijärjestelmistä ja galakseista ja olette täällä nyt tällä hetkellä tekemässä sitä, mitä teette auttaaksenne tässä synnytyksessä." 1)

Galaktinen liitto kysyi Blossom Goodchildin kautta samana päivänä, olemmeko valmiita.

"Oletteko harjoitelleet vuorosanoja ja olette nyt valmiita esiintymään? Sillä hyvin pian on aika, jolloin verhot nostetaan ja yksilöllä on oltava vahvuutta toteuttaa se.

"Oletteko valmiita tähän muutokseen? Oletteko valmiita astumaan asemiin ja vaatimaan tiedon kaikesta, mitä olette? Seisoen maanplaneetalla ja puolustaen kaikkea sydämenne tietämystä?

"Kun kysyn sydämeltänne, voitteko sanoa totuudessanne: "Kyllä, olen valmis"? Koska se on nyt, näinä päivinä, jotka ovat aivan kulman takana, jolloin teidän täytyy tietää, että olette paikassa, mitä olette odottaneet." 2)

Tämä on vahvaa kamaa. Useimmat meistä eivät ehkä vielä tiedä, miksi olemme täällä. Meille tällaiset toteamukset voivat tulla vähän yllätyksenä. Miltä pohjalta ne tehdään?

Ne tehdään siltä pohjalta, että olemme laatineet itsellemme sielusopimuksen, inkarnaatiosopimuksen tai elämänsuunnitelman. Teemme tämän joka elämässä, mutta sielusopimus tähän elämään on erityisempi kuin mikään muu. Katsotaanpa sielusopimuksia yleensä ja sitten myöhemmin tähän elämään tehtyjä.

SaLuSa sanoo, että "elämä on hyvin järjestynyttä, koska jokaisella yksilöllä on oma suunnitelmansa". 3) Monet ihmiset eivät kuitenkaan tiedä elämänsuunnitelmaansa, Matthew Ward kertoo meille: "Kourallinen maan ihmisistä tietää sielusopimuksista." 4)

SaLuSa sanoo, että todellisuudessa elämässämme on hyvin vähän kohtuutonta tai sattumaa. Kaikki on katettu syntymää edeltävässä suostumuksessa.

"Teistä ehkä tuntuu, että monet kokemuksenne ovat kutsumattomia, mutta vakuutamme teille, että ne ovat kaikki yhteydessä elämänsuunnitelmaanne. Eikö teitä ole tehty tietoiseksi siitä, ettei ole sellaista kuin sattuma, ja se on syy, miksi ne ovat hyvin tärkeitä teille? Luonnollisesti joillain sattumilla ei näytä olevan todellista merkitystä tai se on pieni. Kuitenkin se missä koette kovan elämän todellisuuden, on henkistä ymmärrystänne ja kehittymistänne varten." 5)

Saul on samaa mieltä ja kertoo meille, että tämän tietämisen pitäisi houkutella meitä syleilemään kaikkea, mitä elämässämme tapahtuu.

"Silloin kun elämä heittää teille kierteisen pallon, syleilkää sitä! Mikään elämässänne ei tapahdu sattumalta: jokainen kokemanne tapahtuma on suunniteltu ja sillä on jokin tarkoitus. Kuitenkin ollessanne uppoutuneena harhaan, teidän on erittäin vaikeaa havaita tätä, puhumattakaan sen ymmärtämisestä, mitä se yrittää osoittaa teille. Tämä on ok!

"Suunnittelitte elämänpolkunne hyvin huolellisesti ennen inkarnoitumistanne antamaan teille oppitunteja, joita päätitte oppia, ja tietäen, että niiden tapahtuessa ette ymmärtäisi niitä. Rajallisessa ihmistietoisuustilassanne tuon järjestyksen ymmärtäminen on mahdotonta, koska kaikkien ihmisten elämät vaikuttavat toisiinsa myriadein käsittämättömin tavoin." 6)

Teemme sielusopimuksemme ennen syntymää, SaLuSa sanoo: "Elämänsuunnitelmiin suostutaan, ennen kuin tulette maakehoonne." 7) Melkein kaikki tilanteet ja suhteet on suunniteltu, arkkienkeli Uriel kertoo meille, vaikka reaktiomme ja niiden lopputulokset on jätetty vapaalle tahdollemme.

"Sielu ja ego tekevät sopimuksen jokaiseen elämään, missä sielu antaa oppimis- ja parantumistilaisuuksia, jotka ego suostuu käyttämään. Ei ole mitään lopullista sopimusta lopputuloksesta, sillä se on egon ja vapaan tahdon ulottuvuudessa." 8 )

Syntymän jälkeen vapaa tahtomme esittää hallitsevaa roolia, SaLuSa sanoo.

"Kuulemme joidenkin kysyvän, missä vapaa tahto tulee mukaan, muttei olisi mitään suunnitelmaa, ellette käyttäisi sitä ennen inkarnoitumista. Vapaa tahto on edelleen etuoikeutenne, mutta suostuttuanne elämänsuunnitelmaanne, teitä vedetään niiden ihmisten ja kokemusten luo, jotka auttavat teitä toteuttamaan sen. Oppaanne ovat myös hyvin aktiivisia teidän pitämisessänne raiteilla, mutta viimeinen sana on teillä." 9)

Joka elämässä päätämme, minkä heikkouden tai oppimattoman läksyn haluamme selvittää, SaLuSa kertoo meille. Saatamme palata tilanteeseen toistuvasti, kunnes opimme sen läksyn.

"Suostutte siihen, mitä tarvitaan minkä tahansa heikkouden voittamiseen, mikä teillä ehkä on, ja järjestätte uuden haasteen tässä tai jossain myöhemmässä elämässä.

"Joka kerta odotatte menestyvänne, mutta yritätte vielä uudestaan, jos tarpeellista. Suostutte sellaiseen testaamiseen korkeamman itsenne kautta ja olette tietoinen tarpeesta edistyä henkisesti. Kaksinaisuuden ja monien pimeän puolen kokemuselämienne vuoksi koette jatkuvasti niin monia eri haasteita, että usein voitte kohdata samoja ongelmia useita kertoja samassa elämässä." 10)

Matthew Ward selittää, miten inkarnoidumme tuntien tehtävämme, mutta sitten tulee unohdus.

"Osana Luojaolemusta tämän universumin Jumalan kautta, jokainen sielu inkarnoituu valontäyteisenä ja tiettyjen tehtävien kanssa, jotka se valitsi ennen syntymää. Vauva tuntee jumalitsensä ja tehtävänsä elämän sielusopimuksessa, mutta kaikki muistikuvat tuosta tiedosta unohdetaan, kun vauva sopeutuu tiehään kehoon ja omaksuu vanhempien odotukset. Kun lapsi kasvaa vanhemmaksi, se kohtaa muiden auktoriteettihahmojen ja myös toverien vaikutukset." 11)

Saul selittää, miksi unohduksen verho laskeutuu yllemme.

"Jos tietäisitte siitä, teidän olisi mahdotonta seurata valitsemaanne polkua, koska olisitte jatkuvasti huolissanne asemastanne ja vaikutuksestanne ryhmäänne. Polkunne ovat täydellisesti suunniteltuja, niin että tarpeelliset vuorovaikutukset tapahtuvat juuri oikealla hetkellä ja sallivat teille täydellisen vapauden valita sopiva reaktio tapahtumahetkellä." 12)

Mutta syvällä sielu pysyy tietoisena tehtävästään ja peilaa omatunnon, intuition tai sisäisen äänen kautta egolle informaatiota, mitä se tarvitsee.

"Unohdus mikä on vain tietoisella tasolla, on osa suurta suunnitelmaa, mikä antaa ihmiselle oppimiskokemuksia, ja koko matkan ajan sielu lähettää viestejä tietoisuuteen omatunnon, intuition, vaiston ja muuntyyppisen opastuksen muodossa, sopimusvalintojen mukaisesti.

"Ihmiset jotka ottavat vaarin noista viesteistä, elävät uskollisena elämänsä tarkoitukselle ja säilyttävät valonsa. Valo alkaa himmetä niissä, jotka sivuuttavat sielunsa viestit, ja jos he jatkavat piittaamattomuutta tuosta opastuksesta, he harhautuvat kauemmas ja kauemmas valituista tehtävistään ja heidän valonsa jatkaa himmentymistä, kunnes jää vain se kipinä, mikä on heidän elämänvoimansa." 13)

Valitettavasti meillä ei 3D:ssä ole mitään tapaa tietää, onko toinen erkaantunut sielusopimuksestaan tai elääkö hän sitä kirjaimellisesti, Matthew sanoo.

"Teillä ei ole tapaa tietää, onko se tapahtunut jollekin vai seuraako tuo ihminen sielusopimusta kirjaimellisesti antamalla tilaisuuksia toisille saattaa loppuun tiheä karma ja jatkaa sielukehitystään." 14)

Galaktiset, mestarit ja taivaalliset tietävät paremmin, kuin että tuomitsisivat ne, jotka työstävät elämänoppituntejaan, SaLuSa informoi meitä.

"Korkeammilla tasoilla ei tuomita ja näemme vain kauniita sieluja raivaamassa tietään takaisin valoon. Koko kaksinaisuudessa olemisen tarkoitus on kasvaa kokemisen kautta, joten miksi kenenkään valintaa pitäisi katsoa eritavalla kuin jonkun toisen?

"Elämässä kaikki kantavat vastuun ja olette teoistanne tilivelvollisia, mutta karmallisen selvittämisen jälkeen ei ole syyttelyä. Muistakaa, että kokemukset on järjestetty sielujen kanssa, jotka ovat kaikki suostuneet esittämään omaa rooliaan. Joku on ottanut pimeiden sielujen osan ja uskokaa meitä, rakkaat ystävät, olette kaikki näytelleet kummallakin puolella." 15)

Tilivelvollisuus tulee kuoleman jälkeen tapahtumassa, missä tuomitsemme itse itsemme, hän kertoo meille.

"Olkaa vakuuttuneita, että kuoltuanne ja palattuanne astraalitasoille, ymmärrätte selvästi elämänne kaikki puolet. Tarkastelette elämäänne ja tämä voi olla vakavoittavaa aikaa, kun huomaatte, miten hyvin olette pärjänneet elämänoppitunneissanne. Maan värähtelyt turruttavat aistinne ja vasta noustuanne korkeammalle voitte todella tajuta elämän tarkoituksen maan päällä." 16)

Elämämme on jäsennettyä, SaLuSa sanoo, joten siihen kykenevien on helppoa nähdä, kenet tapaamme muttei sitä, miten reagoimme.

"Tapahtumat voidaan nähdä kaukaa ennalta, joten on helppoa asettaa teidät sinne, missä siitä on eniten hyötyä. Elämä näyttää monimutkaiselta, mutta todellisuudessa se on hyvin yksinkertaista, koska havaitsette aina olevanne oikeassa paikassa. Sama pätee ihmisiin, jotka tulevat elämäänne, koska se on myös järjestettyä ja sovittua." 17)

Elämänsuunnitelman määrittelemien yksityiskohtien joukossa on elämänkaaremme, SaLuSa sanoo.

"Jokaisella teistä on tietty elämänkaari, mikä voidaan neuvotella uudelleen, mutta normaalisti silloin kun on loppuunsaattamisen aika, olette valmis palaamaan korkeampiin ulottuvuuksiin. Pitäkää tämä mielessä, kun rakkaanne tai ystävänne lähtevät maatasolta, ja olkaa onnellisia heidän puolestaan. He eivät ole poissa elämästänne ikuisesti ja sieluryhmät tulevat yhteen kerta toisensa jälkeen." 18 )

Harvinaisissa tapauksissa voimme muuttaa sielusopimustamme, Matthew selittää.

"Anomus sielusopimuksen muuttamisesta tehdään sielutasolla, koska vain tuolla tasolla voidaan tietää, ovatko ihmisen elämän olosuhteet rankemmat kuin sen kokeminen, mikä on valittu ennen syntymää. Liiallisen kärsimyksen pohjalta anomukseen suostutaan." 19)

Kun olemme kuulleet näitä yleiskeskusteluja sielusopimuksesta, kenties voimme nyt ymmärtää, mitä Melchizedek tarkoitti sanoessaan: "Te jotka luette tätä, olette niitä, jotka päättivät olla tällä ankkuroidakseen valoa maan päälle valmisteluna näitä aikoja varten." 20)

Tai SaLuSa: "Päätitte olla täällä kokeaksenne sen ja osallistuaksenne kaksinaisuusjakson viimeiseen kappaleeseen. Monet, monet sielut etsivät tällaista tilaisuutta, mutta teidän läsnäolonne merkitsee, että olitte sopivampi tähän tilanteeseen ja toitte mukananne paljon kokemusta." 21)

Ag-Agaria kertoo meille: "Olette täällä esittämässä roolia, mitä olette suostuneet seuraamaan." 22)

Kun lähestymme tämän syklin loppua, lisääntyvä valotaso polttaa pois unohduksen verhoa, Henkinen hierarkia kertoo meille Lauren Gorgon kautta.

"Kaikki mikä ei enää palvele korkeampaa polkuanne, on sulanut pois pelkästä lisääntyvän valon määrästä, jotta voitte täysin päästä jumalaiseen palvelusopimukseenne ja toteuttaa sen." 23)

Tähtisiemenet jotka ovat täällä palvelemassa valonsotureina, valotyöntekijöinä ja valonpitäjinä, heräävät lisääntyvinä määrinä, hän sanoo.

"Ne joilla on sopimus palvella sotureina, tienviitoittajina ja tiennäyttäjinä, lähestyvät selkeää muistamista - tietoisuutta ja varmuutta yhteydestä Lähteeseen ensin poikkeuksellisena ajatteluselkeytenä, horjumattomana keskittymisenä, lisääntyvänä nykyisyyteen keskittyvänä havaintotapana ja kykynä ylläpitää mielen ja tunteiden tasapaino." 24)

Monet tähtisiemenet ohittavat tilaisuuden varhaiseen ylösnousemukseen pysyäkseen toimessaan tai tilaisuuden ylösnousta ja sitten palata ja päättävät pysyä palvelemassa rooliaan, arkkienkeli Mikael sanoo.

"Tulee esiin ylösnousemustilaisuuksia ja ylösnousemusaaltoja. Mutta monet päättävät jäädä ja täyttää tehtävänsä ja sopimuksensa. Ja tietäkää, rakkaat lapset, että te olette täyttämässä näitä rooleja.

"Nämä roolit on kaiverrettuna tai koristeltuna DNA:hanne, kehonne soluihin ja muistipankkeihinne. Teidän täytyy vain tahtoa herätä ja kun olette kosketuksessa korkeamman itsenne kanssa, heräätte ja muistatte jumalaisella ajoituksella, jos sen tekeminen on tahtonne …

"Olette kultaisen uuden maan polunraivaajia ja olette valomajakka, joka säteilee pimeyden läpi. Olette johtajia ja monet seuraavat teitä. Johdatte tietä. Kaikki te urheat sielut ja ne jotka ovat tulleet ennen teitä - pioneerit ja tiennäyttäjät - merkitsette tietä toisille, jotka seuraavat. He seuraavat jalanjäljissänne ja tietävät, että tuo polku on kultainen." 25)

Hänen patistelunsa havahduttaa.

"Olette Kristus-olentoja. Ja pyydämme teitä säteilemään valoanne ulospäin ja tietämään, että loistava polku on koristeltu, että polku on koristeltu totuudella, valolla, ihmetyksellä, ilolla, taialla, kanssaluovuudella, ehdottomalla rakkaudella, valaistumisella, rohkeudella ja vahvuudella tänä päivänä.

"On aika korjata sen sato, mitä olette kylväneet ja investoineet ja se valo ja Kristus-tietoisuus, minkä olette ankkuroineet kollektiiviseen ykseystietoisuuteen. Jumalatar on täällä - universaali Jumalatar ja sen sadonkorjuuaika - keräämässä sielut heräämään ja muistamaan.

"Ja sato syntyy kosmisesta Kristus-tietoisuudesta ja ehdottomasta rakkaudesta, mitä jaetaan sydämestä toiseen, ja tuo polku viitoitetaan sydämellä. Pyydämme, että kuljette polun sydämellä ja teette kaiken sydämestä, sydämestä joka on täynnä kultaista ehdotonta rakkautta." 26)

Hän huutaa jokaista heräämään, joka pysyy unessa.

"Ja on aika herätä kuin Rip Van Winkle, nousta unestanne ja käsittää, että teitä odottaa vallankumous, ei ainoastaan Amerikan vallankumous, vaan maailman vallankumous. Vaatikaa jumaluutenne ja vaatikaa kultainen vallankumous, sillä se on lähellä." 27)

Kun tähtisiemenet saavat tehtävänsä loppuun, he saattavat tuntea vetoa kotiplaneetalleen, SaLuSa kertoo meille.

"Jotkut teistä palaavat lopulta kotiplaneetalleen, mikä voi olla aurinkokuntanne ulkopuolella tai jossain tapauksissa toisessa universumissa. Älkää huolehtiko rakkaan Maanne jättämisestä, kun todellinen kotinne vetää teitä kuin magneetti. Siihen saakka teillä on joitain asioita selvitettävänä täällä maan päällä ja tämä sykli saatettavana loppuun." 28 )

Tämä on siis se tausta, mitä vasten kutsu palvelukseen tehdään. Me tähtisiemenet ja valotyöntekijät olemme määränneet sielusopimuksessamme tai elämän sopimuksessamme, että tulisimme palvelemaan valonsotureina ja valotyöntekijöinä, tiennäyttäjinä ja tienviitoittajina sukupolvelle, jonka kohtalona on ylösnousta kaksinaisuudesta ykseyteen tämän syklin lopussa. Monet meistä ovat viettäneet elämiä valmistellen niitä tapahtumia, joiden aika on pian.

Useimmat meistä tulivat korkeammista ulottuvuuksista ja kaukaisilta planeetoilta. Tämä juhla ei ole meille sinänsä, vaan maapallolle mitä palvelemme. Meillä on ollut juhlamme elämiä sitten ja olemme antaneet vapaaehtoisesti tämän elämän huolehtiaksemme toisten hyvinvoinnista. Kun olemme tehneet työmme, voimme palata avaruus- ja ulottuvuuskotiimme lepäämään, kunnes seuraavan kerran tulee kutsu, että meitä tarvitaan.

Viitteet:

1) Galaktinen liitto Greg Gilesin kautta 26.3.2012
2) Galaktinen liitto Blossom Goodchildin kautta 26.3.2012
3) SaLuSa 14.7.2010
4) Matthew'n viesti 7.2.2009
5) SaLuSa 9.8.2010
6) Saul 6.5.2010
7) SaLuSa 19.5.2010
8 ) Arkkienkeli Uriel Jennifer Hoffmanin kautta 10.11.2010
9) SaLuSa 18.9.2009
10) SaLuSa 5.1.2011
11) Matthew'n viesti 11.9.2010
12) Saul 6.5.2010
13) Matthew'n viesti 11.9.2010
14) Matthew'n viesti 11.9.2010
15) SaLuSa 27.8.2010
16) SaLuSa 3.4.2009
17) SaLuSa 4.10.2010
18 ) SaLuSa 14.9.2009
19) Matthew'n viesti 21.9.2009
20) Melchizedek Marlene Swetlishoffin kautta 14.3.2012
21) SaLuSa 4.11.2009
22) Ag-Agaria 25.3.2009
23) Henkinen hierarkia Lauren Gorgon kautta 9.12.2008
24) Lauren Gorgo 14.8.2009
25) Arkkienkeli Mikael Elanthran kautta 10.12.2008
26) Ks. edellä
27) Ks. edellä
28 ) SaLuSa 21.10.2009



Kirjoittanut Steve Beckow (the2012scenario.com)
28.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine





sunnuntai 20. toukokuuta 2012

KISSAT JA ELÄIMET

Avatkaa mielenne. Eläimillä on myös tunteita ja sielu.


 Rakkaat ihmisrodun sielut,

Olen täällä lähettämässä teille viestin, luonnollisesti kaikkien kissojen ja myös kaikkien muiden eläinten ja eläinhenkien edustajana.

Jokin aikaa sitten elimme lähempänä ihmisrotua. Emme olleet ainoastaan lemmikkejä ja maatilaeläimiä, jotka tekivät fyysistä työtä, vaan myös selkeämmässä empaattisessa yhteydessä. Meille mikään ei ole muuttunut.

Tämän planeetan muinaisimmista ajoista saakka olemme kuulleet ajatuksemme sekä tunteneet sydämenne. Tämä on yksi pääsyy, miksi medianne aina esittää ns. noidat kissan kanssa. Tietysti on sanottava, että kaikki nämä tarinat ovat vääristettyjä eivätkä edusta alkuperäistä totuutta. Henkiset ihmiset yleisesti pitivät kissoja lähellä henkisenä turvajärjestelmänä, koska kissoilla ei ole verhoa - ne näkevät elämän ja kaikki olennot, hyvät ja pahat, toisissa ulottuvuuksissa. Ne voivat varoittaa rakkaita ihmisiään kaikesta lähestyvästä vaarasta ja negatiivisuudesta ja muusta.

Tämä on minusta hauskaa - puhua teille - sillä en ole puhunut teille näin suoraan hyvin pitkään aikaan. Olen peloton ja joskus haluan provosoida haastaakseni teidät tehokkaasti ja hauskasti. Yhtenä hyvin, hyvin harvoista, jos ei ainoana kaikista lemmikeistä, joita tavallisesti pidetään ihmisten kotona tänä päivänä, olen pitänyt itsenäisyyteni - oletteko huomanneet?

Kissoille tehdään erikoisovia ja portaita. Ne menevät sisään ja ulos oman mielensä mukaan. Kun olette surullinen, kissanne tulee usein luoksenne ja hellittelee teitä, kunnes olonne tuntuu paremmalta. Toisilla kerroilla kissa ei pidä koskettamisesta eikä leikkimisestä ja se haluaa olla rauhassa - ja se saa, mitä haluaa. Useimpia muita eläimiä pidetään lieassa tai häkissä, mikä tuo minut seuraavaan tärkeään kohtaan, minkä haluaisin mainita.

Varmistakaa aina, että kohtelette lemmikkiänne oikein. Jos sen oltava häkissä, tehkää siitä suuri. Jos sen on oltava lieassa, pitäkää sitä lempeästi. On selvää, että maailman nykytavassa toimia eläimet ovat ehdottomasti enemmän vaarassa, jos päästäisitte ne vapaaksi. Kulman takana niihin voisi osua auto - samaan aikaan saastuttaen myös ilmaa. Eläimet eivät välitä, jos pidätte niitä kontrolloidussa paikassa. Useimmat ihmiset ovat ihania lemmikeilleen ja oikeasti rakastavat niitä syvästi. Eläimenne tuntee ja tietää sen puhumatta kieltänne.

Kun tullaan villieläimiin, ulkona ja vapaana, no, ne eivät ole kovin vapaita tällä hetkellä. Silloin kun ihmiset luovat teknologiaa, mikä on huono asia heidän terveydelleen, ja saasteita, mikä on huono asia heidän terveydelleen, se on luonnollisesti huono asia myös meidän terveydellemme. Mutta toisin kuin ihmiset, emme mene lääkäriin saamaan kemiallisia lääkkeitä. Kestämme sen ja kärsimme raskaasti, kun luonto myrkyttyy hitaasti.

Kaikella on merkitys tällä planeetalla. Puita on syystä! Eläimiä on syystä! Myös vuodenajat ovat syystä, aivan kuin sade ja auringonpaiste. Kun tasapaino järkyttyy, kaikki maan pinnalla ja ympärillä tuntee sen. Elämillä on edelleen puhdas yhteys luontoon ja elämän tasapainoon. Ne voivat auttaa teitä muistamaan, miten eletään harmoniassa luonnon ja eläinten kanssa.

Vuoden 2012 jälkeistä siirtymäaikaa varten on tärkeää, että mahdollisimman monet teistä yhdistyvät taas eläimiin ja teistä tulee elämän ystäviä enemmän kuin koskaan. Opimme kaikki jatkuvasti jollain tavalla toisiltamme, vaikka olemmekin eri lajeja. Toisaalta kaikki mitä on, on joka tapauksessa yhtä. Tämä ykseydensääntö merkitsee, että olemme yhteydessä ja kuljemme matkaa kaikki yhdessä - kukaan ei ole koskaan oikeasti yksin.

Eläinkunta voi auttaa teitä taas yhdistymään luontoon, laajentumaan ja laajentamaan yhdistymis- ja empatiakykyjänne. Avatkaa mielenne. Eläimillä on myös tunteita ja sielu. Jokaisella elävällä olennolla, jonka Jumala on luonut, joka kävelee ja hyppelee, jolla on kädet ja/tai jalat ja erityisesti silmät, on sielu.

Kissat ovat hengessä hyvin paljon leijonien kaltaisia. Tulemme hyvin vanhasta maailmasta, yhdestä vanhimmasta. Siksi meillä on myös voimakkaat suojelumahdollisuudet. Emme pysty ainoastaan havaitsemaan selvemmin näkyvää ja näkymätöntä, vaan pystymme myös puolustamaan teitä pahaa henkeä vastaan henkitasolla. Kuin leijona.

Nyt haluaisin selittää erityisen puhdistumismeditaation, minkä voitte tehdä vahvistamaan energiaanne tulevia aikoja varten: suitsukkeiden polttaminen.

Ota alkuperäistä egyptiläistä myskiä, yksi kappale.
Lisää siihen santelipuuta, kaksi kappaletta.
Sitten lisää lopuksi muutama kuivattu salvianlehti.

Kun savu alkaa nousta, kuvittele leijonan hengen tulevan tästä savusta ja suurin, vahvoin leijonan askelin astuvan jokaiseen pimeään energiaan ja syövän kaiken negatiivisen kodistasi ja sen ympäriltä. Pidä tämä meditaatio lähellä mieltäsi - se on hyvin, hyvin muinainen ja voimakas.

Kun olet valmis ja tunnet majesteettisen ja voimakkaan leijonan syöneen, nielleen ja tuhonneen kaiken negatiivisuuden, kiitä sitä avusta, lähetä sille rakkautta, jos haluat, ja avaa ikkunat ja päästä raikasta ilmaa sisään "harjaamaan" loputkin ja myös savu pois talosta. Tiedä varmasti mielessäsi, että kaikki negatiivisuus on lähtenyt minusta.

Puhun siitä lisää myöhemmin ja älä unohda antaa valosi loistaa! Ole ylpeä ja kulje ylväästi kuin kissa ja tiedä aina, että ansaitset arvostusta ja rakkautta. Sinä olet kaunis, minä olen kaunis, me olemme kauniita.

Bast



Bastia, Muinais-Egyptin Kissajumalatarta kanavoinut Susan Elsa (lightworkers.org)
25.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine






torstai 17. toukokuuta 2012

SÄTEILKÄÄ VALOANNE, JAKAKAA VIISAUTTANNE

Voimme kieltää totuuden niistä dramaattisista muutoksista, jotka nyt vaikuttavat maapalloon ja koko ihmiskuntaan, mutta emme voi piiloutua tai paeta.
Rakkaat mestarit, on vastuullisuuden aika, on testaamisen aika ja on päätösaika. Jokaisen teistä on päätettävä, ketä ja mitä uskotte: tuomionennustajia, niitä jotka ovat hallinneet ja kontrolloineet teitä tuhansia vuosia ja jotka ovat pitäneet teitä orjuudessa eri tavoin pelon ja uhkailun avulla. Teitä on painostettu uskomaan, että teidän on hyväksyttävä tietyt opetukset ainoaksi totuudeksi Jumalasta ja teidän on pelättävä Jumalaa, sillä Luoja on vihainen ja tuomitseva Jumala ja hän on luonut kammottavan ja ikuisen kadotuksen tulen niille, joita Jumalan maalliset edustajat eivät ole PELASTANEET erivapauden avulla.

Vai päätättekö poistaa maahan sitovat kahleenne ja vaatia takaisin Jumalan antaman voiman ja henkisen itsenäisyyden? Oletteko riittävän rohkeita astumaan tuntemattomaan, kun testaatte meidät ja opetuksemme? Teille annetaan ennenkuulumaton tilaisuus tulla oppilaaksi kehittyneiden ylösnousseiden mestareiden opetuksille, jotka menneinä aikoina varattiin vain eliitille ja kehittyneimmille opetuslapsille. Jumalainen erivapaus on julistettu ja teidän on sanottava vain KYLLÄ sieluitsellenne, jotta voimme auttaa teitä transformaatioprosessissa, kun lempeästi opastamme teitä ylösnousemuspolulla.

Tämä suuri tilaisuus annetaan niille teistä, jotka ovat vakaasti pysyneet kurssissa ja pyrkineet tulemaan varteenotettaviksi asioiksi luomisen metatronisen valon koko spektrille. Olette tämän upean eliksiirin muuntajia ja sen on virrattava kauttanne, valotyöntekijät, ennen kuin sitä voidaan säteillä pyhien hengitystekniikoiden kautta maan ytimeen ja maailmaan. Tämän jalostuneen lahjan on tultava ihmisastioiden kautta, joita on valmisteltu ottamaan vastaan Luojavaloa, yhdistymään siihen ja jakamaan sitä. Se on sekoitettava maan olemukseen sekä ihmisolemukseen ja rakastavaan tarkoitukseen, ennen kuin sitä voidaan säteillä maailmaan ja se voidaan laittaa niiden ihmisten saataville, jotka ovat astuneet valaistumisen polulle ja seuraavat teidän perässänne. Emmekö ole kutsuneet teitä valon vartiosotilaiksi?

Liian monet teistä kantavat suuria taakkoja menneisyydestä, virheitä joita olette tehneet tässä elämässä, ja myös monia menneisyyden ehdollistumia ja haudattuja muistoja tuskallisista tapahtumista tai teoista kaikissa aiemmissa elämissänne. Pidätte kiinni
näistä muistoista tai kannatte "epäoikeudenmukaisuuden taakkoja", mikä ei enää palvele teitä. Teidän on aika antaa meidän parantaa tuskalliset muistot, jotka on tallennettuna fyysiseen astiaanne ja aurakenttäänne - yhtä lailla kuin puhdistamme kollektiivitietoisuuden uskomusjärjestelmien vääristymät kolmannesta/neljännestä ulottuvuudesta ja saatamme nuo ulottuvuudet alun perin suunniteltuun kaksinaisuusspektriin.

Monista teistä on tulossa nopeasti
moniulotteisia. Olette maadoittuneena korkeampaan kolmannen ja neljännen ulottuvuuden todellisuuteen, yhdistytte viidennen ulottuvuuden tärkeisiin, muuntaviin värähtelymalleihin valopyramidinne kautta ja teille valellaan säännöllisesti timantinkovilla hiukkasilla valokaupunkien kautta. Nämä ovat kriittisiä aikoja ja on tärkeämpää kuin koskaan, että pysytte keskittyneenä pyhään sydämeenne ja virittyneenä pyhän mielenne viisauteen.

Rakkaat, pyydämme teitä keskittymään itseenne, jotta voitte tulla puhtaiksi astioiksi jalostuneille valotaajuuksille. Teillä on kyky tulla niiden Luojavalon timantinkovien hiukkasten kanaviksi, jotka tunkeutuvat fyysiseen astiaan ja sitten virtaavat muodon maailmaan. Teidän on kuitenkin vapautettava pyhän tulen voima fyysisessä astiassanne, samalla kun ammennatte uuden "annoksen" valokaupunkien välityksellä. Hengitys on tämän elintärkeän elämänvoimaenergian johdin. Teidän on opittava kehittämään täydellinen pyhän hengittämisen rytmi ja käyttämään sitä.

Äärettömyyshengitys on transformaatioprosessin oleellinen tekijä.

(Äärettömyyshengitys meditaatio löytyy alla olevasta linkistä. Kolmanneksi alimmaisena. t. Harri)
http://www.aomedia.fi/Meditaatio.htm


 Tulevien kuukausien aikana lisäämme tärkeämpiä tekijöitä niihin kehittyneisiin tekniikoihin, joita olemme jo antaneet teille - tekijöitä jotka sallivat teidän tehokkaammin käyttää ja jakaa tätä rakkauden/valon/elämän upeaa lahjaa. Pyydämme teitä kuvittelemaan, että violetti liekki säteilee jalkojenne alta ja kietoo teidät täysin tähän tärkeään muuntoenergiaan, mikä nopeuttaa kaikkien epäpuhtauksien muuntamista sisällänne ja ympärillänne sekä antaa teille suojaa ulkopuolisilta negatiivisilta vaikutuksilta.

Olemme selittäneet, että teillä on jumalainen syntymäoikeus ja monet rikkaudet odottavat paluutanne Luojan rakkaana jälkeläisenä. Maailmankaikkeuteen on strategisesti asetettu valopyramideja, joissa jumalaisen itsenne sirpaleet asuvat, silloin kun ne menevät täyttämään jumalaista tehtäväänsä harmoniassa Luojan jumalaisen suunnitelman kanssa. Niiden ilmentämät ominaisuudet, laadut, avut, viisaus ja kokemukset ovat myös teidän, sitten kun palaatte niiden sähkömagneettisen säteilyn ja täydellisyyden tasolle, kun yhdistytte jokaiseen itsenne upeaan osaan tulevaisuudessa
.

Lisäksi, tullessanne tähän elämään Luojavaloa, timantinkovia hiukkasia oli tallennettuna pyhään sydämeenne. Emme ole kuitenkaan selittäneet teille, että tuo timantinkovien hiukkasten osuus on myös laitettu valokalvolla koteloituna jokaisen chakran keskukseen ja suurempi osuus on tallennettu selkärangan juureen, ensimmäiseen chakraan, mitä on kutsuttu kundaliiniksi tai pyhäksi tuleksi. Teillä on ollut pääsy sydänytimeenne tallennettuihin Jumalhiukkasiin. Ne voidaan kuitenkin aktivoida vasta ehdottoman rakkauden värähtelymallien avulla. Siksi on miljoonia rakkaita sieluja, jotka eivät ole koskaan tunteneet Luojan puhdasta rakkautta, pyhän sydämensä timanttiytimellisen Jumalsolun välityksellä eikä heillä ole koskaan ollut pääsyä tähän arvokkaaseen rakkauden/valon/elämän lahjaan.

Kun puhdistatte vääristyneet ajattelumallit ja negatiiviset värähtelymallit, palaatte vähitellen keskukseenne ja näin saavutatte hyväksytyn tasapaino- ja harmoniatason energiapuumerkkinne avulla. Tulee aika, jolloin korkeampien värähtelytaajuuksien energiasytyttimet aktivoivat pyhän tulen, joka on tallennettuna juurichakraanne, ja se alkaa
hitaasti nousta selkärankaa pitkin. Tätä upeaa ilmiötä kutsutaan seitsemän sinetin avautumiseksi Jumaltietoisuuteen. Vähitellen jokainen chakra heittää pois menneisyyden vääristyneet taajuudet, kun se alkaa hitaasti pyöriä nopeammin ja harmoniassa toisten kanssa. Kundaliinituli nousee jokaisen chakra läpi, kunnes selkärangasta tulee hehkuva valopilari, mikä näkyy selvästi niille, joilla on sisäinen näkökyky. Kun tämä tuli saavuttaa ydinjatkoksen, se avaa ylösnousemuschakran, antaa pääsyn pyhään mieleen ja laajentaa sitä valopilaria, millä olette yhteydessä Jumalitseenne tai MINÄ OLEN -olemukseenne.

Monet rakkaat sielut omistavat runsaasti maallista omaisuutta, mutta he ovat henkisesti vararikossa. He kieltäytyvät ottamasta vaaria sieluitsensä tönäisyistä. Siksi heidän on kapinallisten lasten tapaan koettava vastuuttomien tekojensa vaikutukset ja seuraukset. Ihmisten negatiiviset ajattelumuodot - entiset ja nykyiset - ovat luoneet sen epätäydellisen maailman, missä elätte. Kukaan tai mikään ei kuitenkaan voi muuttaa universaalia jumalaista suunnitelmaa, paitsi Isä/Äiti Jumalamme.

Teidän on muistettava, että monien menneiden aikakausien vuoksi melkein jokainen maatasolle syntynyt sielu on jäänyt kiinni kolmannen/neljännen ulottuvuuden kollektiivitietoisuuden uskomusjärjestelmään. Näin menneisyyden ydinkysymykset ja jokaisen henkilön perityn DNA:n epätäydellisyydet ovat sallineet monien oireiden ilmentyä, kun henkilö on pudonnut rakkaudettomuuden tai arvottomuuden tunteen ansaan tai tuntenut jonkinlaista syyllisyyttä, häpeää tai katkeruutta. Kaikki nämä negatiiviset energiat ovat tulosta muinaisen menneisyytenne syvistä ydinmuistoista ja ne nousevat pintaan, jotta voitte päästää niistä irti kerta kaikkiaan.

Kukaan ei voi paeta transformaatioenergioita. Voitte kieltää totuuden niistä dramaattisista muutoksista, jotka nyt vaikuttavat maapalloon ja koko ihmiskuntaan, mutta ette voi piiloutua tai paeta, sillä transformaatiovalo etsii teidät sieltä, missä olette. Siunattuja ovat ne, jotka ottavat vaarin Hengen sisäisestä äänestä, kun se muuttuu kovemmaksi ja vaativammaksi. Eikö ole parempi ottaa vaari viisauden ja toivon äänestä, epätoivon ja toivottomuuden äänen sijasta?

Eristyksenne aurinkokunnassa ja galaksissa on ohi. Valokaupungit ovat nyt tiukasti paikoillaan ympäri maapalloa ja Luojavaloa säteillään suoraan maahan tämän maailmankaikkeuden Suuresta keskusauringosta sekä suodatetaan maahan teidän, tähtisiementen, kautta, kuten selitimme aiemmin. Suuret valo-olennot säteilevät 12 taitettua Jumalsädettä. Ne säteilevät sointuja ja värähtelyjä, jotka sisältävät Luojatietoisuuden hyveistä, ominaisuuksista ja laaduista koostuvia geometrisia valomalleja.

Ettekö näe, että tätä varten olemme valmistelleet teitä ja auttaneet mahdollisimman monia saavuttamaan tämän? Kääntykää sisäänpäin ja kuunnelkaa sielunne laulua. Se kasvaa voimakkaammaksi ja erottuvammaksi, kun teistä tulee herkkiä sfäärien musiikille. Pyhä sydämenne on puhdas ja se resonoi vain korkeimman totuuden ja ehdottoman rakkauden kanssa. Silloin kun keskitytte sydämeen ja sieluun, minkään lähteen negatiivisuus ei voi vaikuttaa teihin tai vahingoittaa teitä. Olkaa tietoisia siitä, että teidän ei tarvitse kuolla saadaksenne välähdyksen tulevaisuudesta ja taivaallisista ulottuvuuksista.

Monet teistä ovat nähneet tai kokeneet valon orbeja, joita ilmestyy ympäri maailmaa tänä aikana. On paljon arvailua siitä, mistä nämä orbit koostuvat ja mikä niiden merkitys on. Aivan samalla tavalla kuin monet teistä tulivat maan päälle valo-orbissa, kun planeettaa valmisteltiin ihmisasutukseen, monet suuret valo-olennot tulevat kaukaisista maailmankaikkeuksista tarkkailemaan sitä taianomaista transformaatioprosessia, mikä on käynnissä maan päällä. Jotta he voisivat olla mukavasti matalampien ulottuvuuksien tiheydessä (käymättä läpi monenkertaista sirpaloitumisprosessia), he kulkevat valo-orbissa, mikä sisältää heidän oman taivaallisen ympäristönsä/ulottuvuutensa taajuuksia.

Emmekö ole sanoneet, että saatamme itsemme enemmän teidän ulottuvillenne? Ettekö tunne läsnäoloamme voimakkaammin? On tärkeä aika ja muutostuulet puhaltavat vieläkin voimakkaammin, kun Luojavalon sykkeet ja ryöpyt voimistuvat Suuren keskusauringon, jokaisen aurinkokunnan auringon ja taivaallisen valokaupungin kautta. Päätämme tämän viestin joillakin ajatuksilla, joita toivomme teidän miettivän ja - jos ne kuulostavat tosilta - yhdistävän osaksi henkisiä harjoituksianne.

Äärettömyyshengitys: luotte monin tavoin kehämallin Hengen valon virtaamiselle ja näin avaatte yhteyden pyhän sydämen, pyhän mielen ja käpy(lisäke)keskuksen välille. Käyttäkää hengitystä, kun teette pienen äärettömyysmerkin pyhästä mielestä ydinjatkokseen ja näin avaatte täysin ylösnousemuschakran kallonpohjassa ja lisäksi väylän pyhän mielen ja pyhän sydämen välille.

AUM on pyhä luomisääni. AUH on pyhän sydämen ääni. OM on pyhän mielen ääni.

Itsenne mestarina teillä on kyky tuoda vertikaalisti fyysiseen kehoonne metatronisen valon täysi spektri, mitä säteillään Isä Jumalamme mielestä kosmisen tietoisuuden viiden korkeamman säteen välityksellä. Sitten tämän puhtaan valon aktivoi Äiti Jumalamme puhdas rakkausolemus pyhän sydämen kammiossa tai kohdussa ja se lähetetään horisontaalisti muodon maailmaan. Puhtaan rakastavan tarkoituksen ja keskittyneen ajattelun kera pystytte nyt luomaan kaikkea, mitä voitte kuvitella.

JUMALAINEN TALOUS ON KOSMINEN LAKI TOIMINNASSA. Egomielen ilmentäminen johtaa hankaaviin ja kaksinaisiin luomuksiin.

Monet vanhat käsitykset, säännöt ja rakenteet ovat häviämässä pois, sillä ne on luotu kaksinaisuustaajuuksilla: ahneus, pelko ja niukkuus. Silloin kun harmonisoitte tahtonne jumalaisen tahdon kanssa suurimmaksi parhaaksi, kaikella ilmentämällänne on rakkauden ja positiivisen laajentumisen taajuus. Siksi vedätte puoleenne malleja tulevaisuuden suunnitelmasta. Kysymme teiltä: mikä on oma visionne itsenne, rakkaidenne, maanne ja maailman osalta? Älkää tehkö virhettä - se mitä ajattelette, tunnette ja mihin uskotte, on tärkeää, sillä aikomusten värähtelyt joko lisäävät maapallon ja ihmiskunnan ongelmia tai lisäävät kollektiivisia ajatusmuotoja toivosta, innoituksesta sekä tuskan, kärsimyksen ja kaaoksen voittamisesta kolmannen/neljännen ulottuvuuden maailmassa.

Tietäkää, että me, enkelivoimat, seisomme tiukasti rinnallanne Isä/Äiti Jumalamme ohjauksen alaisuudessa. Silloin kun aistitte läheisyytemme, luottakaa tunteisiinne, sillä todellisuudessa säteilemme rakkauttamme/valoamme aurakenttäänne. Kuunnelkaa sielunne kuiskauksia, sillä se auttaa teitä erehtymättä seuraamaan parasta toimintatapaa ja tekemään viisaimpia valintoja. Teitä rakastetaan syvästi.




Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Maaliskuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine