lauantai 28. heinäkuuta 2012

POLITIIKKA JA RAKKAUS

Jokainen vihaava ajatuksemme tukee maailmamme haavoittumista. Jokainen rakastava ajatuksemme tukee maailmamme parantumista.

Lyhyesti sanottuna "Tragediapolitiikkaa" puhui siitä, miten presidentti Obama ja Mitt Romney, hänen vastaehdokkaansa tulevissa presidentinvaaleissa, laittoivat väliaikaisesti Coloradon Auroran massamurhan vanavedessä sivuun katkerat, henkilökohtaiset ja negatiiviset hyökkäykset toisiaan kohtaan.

Kuten presidentti sanoi, murhat muistuttavat meille "kaikista tavoista, joilla olemme yhdistyneitä".

Mietin, miksi vaaditaan tällaista tapahtumaa muistuttamaan meitä ykseydestämme? Miksi rakkaus on niin merkityksetöntä elämämme tärkeysjärjestyksessä?

 Millä oikeasti on merkitystä?



Henki

Rakkaus ja politiikka eivät näytä sopivan kovin hyvin yhteen, vai mitä? Erityisesti siihen kovaan ja vihamieliseen politiikkaan, mitä USA:ssa nyt tehdään.

Olemme määritelleet rakkauden valinnaksi nähdä jumaluutta kaikissa olennoissa. Rakastaaksenne todella ette voi valikoida. Ette voi rakastaa vain tiettyä kansallisuutta, vain kanssanne samaa mieltä olevia, vain teille tukea antavia jne.

Kun sanomme "kaikissa" olennoissa, tarkoitamme kaikkea mitä on, myös ns. elottomia asioita. Ja tietysti otamme mukaan kaikki ihmiset, eläimet ja kasvit. Ennen kaikkea otamme mukaan teidät itsenne. Ette voi todella rakastaa toista, ennen kuin rakastatte itseänne täysin.

Jumala tai jumalainen energia on kaikessa luodussa tai ei missään siitä. Kuten sanoimme, ette voi valikoida.

Silloin kun teistä tulee valikoiva, teillä on ongelmia. Silloin kun luotte vihaenergiaa, sitä polarisaatiota mitä näette hyvin paljon tänä päivänä, luotte myös ympäristön, missä Coloradon tapaisia murhia voi helpommin tapahtua.

Jokaisella teollanne ja ajatuksellanne on syvällisiä heijastevaikutuksia - ei vain teihin ja välittömään ympäristöönne, vaan koko maailmaan ja koko universumiin. Ette koskaan toimi tai ajattele eristettynä. Ette voi, koska olette kaikki yhteydessä, olette kaikki yhtä.

Siihen saakka kun hyväksytte sen - ei vain Coloradon kaltaisten inhimillisten tragedioiden vanavedessä, vaan jokapäiväisessä elämässänne - teillä ei ole sitä rauhaa, rakkautta ja yhtenäisyyttä, mitä sanotte haluavanne.

Jokainen vihaava ajatuksenne tukee maailmanne haavoittumista. Jokainen rakastava ajatuksenne tukee maailmanne parantumista.

Ajatuksenne, sananne ja tekonne voivat joko tappaa tai parantaa. Näin paljon voimaa teillä jokaisella on. Käyttäkää voimaanne viisaasti. Käyttäkää sitä rakkauden nimissä.

Rakkaus on kaikki, mitä on. Muu on harhaa.



Kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
Uutiskirjeestä 24.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




tiistai 24. heinäkuuta 2012

JUMALAISESTA TÄYDELLISYYDESTÄNNE EI OLE KOSKAAN TINGITTY

Rakkaudettomat asenteet estävät meitä avautumasta rakkaudelle.

 Herääminen on itsenne tuntemista sellaisina, kuin todellisuudessa olette - jumalaisia olentoja, jotka ovat sanoinkuvaamattoman ihmeellisiä ja arvokkaita, äärimmäisen täydellisiä, yhtä toisenne ja Jumalan kanssa. Silloin kun rentoudutte, rukoilette tai meditoitte, sallitte itsenne päästä tähän ikuisesti toteen tietoon avaamalla sydämenne ehdottoman rakkauden jumalaiselle kentälle, mikä on aina ympärillänne ja odottaa teidän kutsuvan sitä syleilemään. Näin huolenne ja ahdistuksenne putoavat pois, kun koette sen lämpimän hehkun, mihin se kietoo teidät. Ja tiedätte ilman vähäisintäkään epäilyksen varjoa, että kaikesta on huolehdittu jumalaisesti ja että heräämisenne on vääjäämätön, koska se on jumalainen tahto, Isänne tahto.

Heräämisenne on prosessi, mikä sisältää tietoisuutenne, tajuntanne avaamisen sille sisäiselle tietämykselle, mikä on aina ollut sisällänne, vaikka se on ollut kätkettynä harhan häiriötekijöillä - pelko, viha, katkeruus, tuomitseminen, syyttely - mitkä usein valtaavat tavalliset ajattelurutiininne. Päästätte parhaillaan irti noista häiriötekijöistä, noista rakkaudettomista asenteista ja käyttäytymistavoista, jotta voitte toivottaa Jumalan rakkauden tervetulleeksi sydämeenne.

Mutta nuo rakkaudettomat asenteet estävät teitä avautumasta rakkaudelle, kun ylläpidätte niitä tuntien melko oikeutetuksi niiden kunnioittamisen ja tunnustamisen. Teidän on siis pakko päästää niistä irti ja kun teette sen, se vastaa pihakirppiksen pitämistä, missä hävitetään hyödyttömiä tavaroita ja vapautetaan tilaa sille, mitä oikeasti tarvitsette ja haluatte.

Mutta tietysti paljon siitä, mistä olette haluton päästämään irti, on ollut kanssanne hyvin pitkään ja teillä on uskollisuuden tunne sitä kohtaan, koska ajattelette sen palvelleen teitä hyvin suojelemalla niiden epäoikeutetuilta hyökkäyksiltä, joilta puuttuu sitä lahjomattomuutta ja rehellisyyttä, mitä uskotte itse tuovanne joka tilanteeseen … no, käytännössä joka tilanteeseen. Toisinaan olette ehkä olleet vähän harkitsematon, mutta aina tietysti täysin oikeutetusti!

Asenteiden muuttaminen voi olla hyvin vaikeaa, koska menette pitkälle itsenne vakuuttamiseksi siitä, että ajattelette ja käyttäydytte reilusti ja järkevästi. Silti tiedätte kaikki, että on ollut aikoja, jolloin sallitte standardienne lipsua, ja te sivuuttaisitte mieluummin nuo tilanteet hetkellisinä poikkeuksina - aikoina jolloin teitä ehkä johdettiin harhaan ja tuomitsitte liian nopeasti. Se että haluatte sivuuttaa tai kieltää nuo hetket, sitovat teidät niihin. Ette voi päästää niistä irti, ennen kuin tunnustatte ne.

Todellisuudessa ne eivät ole hyväksymättömiä esimerkkejä siitä, mitä pidätte puutteellisuuksina, mutta silti ette ehkä halua tarkastella niitä, koska sen tekeminen loukkaa itsetuntoanne. Ihmiset tekevät virheitä - kaikki ihmiset tekevät virheitä - koska harhassa teidän on melkein mahdotonta hahmottaa tai ajatella selkeästi. Ihmisenä oleminen rajoittaa kovasti teitä, koska se oli aikomuksenne, silloin kun rakensitte harhan ja astuitte siihen. Sen ainoa totuus on, että se on kuvitteellista.

Jumalaisesta täydellisyydestänne ei ole koskaan tingitty, koska mikään ei voi vahingoittaa ja uhata Jumalan jumalaista todellisuutta tai puuttua siihen - ja jokainen teistä on sen oleellinen osa. Mutta koska uskonne harhaan ja kaikkeen siihen, mitä se näyttää sisältävän, on hyvin voimakas, niin joidenkin törkeämpien virheidenne myöntäminen on erittäin tuskallista teille, ja niinpä lukitsette ne tietoisen tajuntatasonne alle, missä ne "märkivät" ja edistävät häpeän tunnetta.

Päästäkää irti tuosta tarpeettomasta häpeän tunteesta ja katsokaa tilanteita tai tapahtumia, jotka johtivat siihen. Sallikaa itsenne muistaa, ettei mitään todellista ole koskaan tapahtunut harhassa ja että siksi se miltä piiloudutte, on epätodellista. Jumala ei ole koskaan tuominnut teitä eikä koskaan tuomitse - koska olette ikuisesti rauhassa hänen kanssaan ja hänessä. Antakaa itsellenne anteeksi kuvitteelliset sääntörikkomuksenne - antakaa todella anteeksi - ja sitten annatte helposti anteeksi kaikille niille, jotka ovat loukanneet tai satuttaneet teitä, ja ikään kuin suuri paino tuntuu nousseen hartioiltanne.

Kun sallitte sen tapahtua - ja se milloin päätätte tehdä sen, riippuu täysin teistä - myötätunto kaikkea kohtaan tulvii tietoisuuteenne ja ymmärrätte, että rakkaus on ainoa tarve, mitä teillä ja ihmiskunnalla on, ja ymmärrätte, että teillä on jo se, teillä on aina ollut se eikä mikään voi muuttaa tuota jumalaista totuutta. Ja siirrytte lähemmäs heräämisenne hetkeä.

Rakastava veljenne Jeesus


Jatkoa ...
Tarvitsette lisää vahvoja muistutuksia antaaksenne vain mennä!

Olette polullanne, teitä rakastetaan jumalaisesti ja kovasti ja kuitenkin monilla teistä on vaikeuksia päästää irti vanhoista ja rakkaudettomista asenteista, haluista ja käyttäytymismalleista - ja niin tarvitsette lisää vahvoja muistutuksia antaaksenne vain mennä!

Kun suuren heräämisenne hetki lähestyy hyvin nopeasti, ihmisten on tarpeellista - itse asiassa elintärkeää - ymmärtää, että heidän on päästettävä irti rakkaudettomuudesta kaikissa muodoissa, koska kiinnipitäminen mistä tahansa rakkaudettomasta lukitsee sen vain harhaan. Todellisuus olisi kestämätön kokemus kenelle tahansa, joka pitää kiinni rakkaudettomista ajatusmuodoista, haluista tai asenteista. Niistä kiinnipitäminen on valinta olla heräämättä - ja siksi niille herääminen on mahdotonta, jotka pitävät kiinni.

Tämä merkitsee, että he haluavat kovasti antaa takaisin heille tehdyt vääryydet ja nähdä väärintekijät tuomittavan ja rangaistavan. Mutta todellisuudessa tämä indikoi oman syyllisyyden ja arvottomuuden tunteen heijastamista toisiin, joissa he näkevät sen, mitä he vihaavat ja inhoavat itsessään. Se on puhtaasti rakkauden kutsumista eikä mitään muuta.

Harhassa on hyvin normaalia kokea rakkaudettomia ajatuksia - niitä vain ponnahtaa tietoisuuteen - eikä se ole mikään ongelma, jos annatte niiden mennä ohi. Ongelmia syntyy, silloin kun sitoudutte noihin ajatusmuotoihin, teette niistä osan uskomusjärjestelmäänne ja omaksutte itsellenne aikomuksen, halun ja vastuun tuoda toiset "oikeuteen" ja kutsua heidät tilittämään teille omaa käyttäytymistään.

Polku rakkauteen löytyy anteeksiannosta. Ensin anteeksiannosta itselle, sitten toisille. Jos ette anna anteeksi itsellenne, ette pysty antamaan anteeksi toisille. Se on epäoleellista, antavatko toiset anteeksi teille vai eivät. Sitten kun alatte ymmärtää, että olette jumalaisia olentoja, joita Jumala rakastaa äärettömästi, annatte anteeksi ja hyväksytte itsenne juuri sellaisena, kuin olette, ja sitten käsitätte, ettei teissä tai muissa ole mitään, mikä tarvitsee antaa anteeksi. Näette toisten hyökkäykset itseänne kohtaan epätoivoisina rakkauden kutsuina. Tarpeenne antaa heille anteeksi häviää - puhumattakaan tarpeestanne tuomita heidät - ja huomaatte haluavanne antaa heille vain rakkautta, myötätuntoa ja hyväksyntää.

Jos keskitytte teille tehtyihin vääryyksiin tai kokemaanne kärsimykseen, sulkeudutte tehokkaasti sen jumalaisen rakkauskentän ulkopuolelle, mikä ympäröi teitä aina. Silloin kun sulkeudutte tuon rakkauskentän ulkopuolelle, parantuminen on mahdotonta, koska ainoa todella parantava asia on rakkaus. Ja näin tuskanne ja vaikeutenne vain kasvavat ja märkivät, mikä aiheuttaa lisäkärsimystä.

Monet teistä tuntevat epätoivoista tarvetta tulla jonkun toisen rakastamaksi ja arvostamaksi - todistaa, että olette rakastettava. Sitä ei koskaan tapahdu, koska kukaan toinen ei voi koskaan tyydyttää tuota tarvetta, ja jos haluatte välttämättä jahdata "ihannerakkautta", petytte toistuvasti. Jumalainen Isä loi teidät kaikki täydelliseksi, joten istukaa hiljaa ja pyytäkää häntä auttamaan tämän näkemisessä - ollen mahdollisimman hyvin piittaamatta kaikista muista ajatuksista, joita tulee mieleenne. Kuitenkin yrittäessänne tehdä tämän, mieleenne tulee usein teitä loukanneiden ihmisten ajatuksia ja lankeatte uhrirooliin - "Rakas Jumala, miksi ihmiset kohtelevat minua niin huonosti, epäreilusti, ilkeästi, ajattelemattomasti, salakähmäisesti?" - ja sen sijaan että avaisitte sydämenne sen rakkauden puhtaaseen hyväksyntään, mitä on aina tarjolla, etsitte jonkun - Jumalan - kuuntelemaan valituslitaniaanne!

Silloin kun voitte avautua täysin hyväksymään Isän rakkauden joka hetki, huomaatte, että toisten mielipiteillä, sanoilla ja teoilla jotka olisivat aiemmin järkyttäneet teitä, ei ole enää samaa vaikutusta, ja alatte nähdä, että heilläkin on tuskaa ja he etsivät vain rakkautta. Käyttäytymisenne muuttuu, energiakentästänne tulee rauhallisempi ja tervetulleeksi toivottavampi ja teitä vastaan hyökätään paljon harvemmin. Rakkaus on todella ratkaisu joka ongelmaan. Ei romanttinen rakkaus, ei hullaantuminen unelmaan täydellisestä sielukumppanista, vaan itsenne hyväksyminen jumalaisena rakkausolentona, Jumalan ikuisesti ja äärettömästi rakastamana. Tämä on totuus siitä, kuka olette, ja oivallus tästä tulee vain sisältä - ei mistään muualta.

Useimmat maakulttuurinne opettavat teitä etsimään toisten hyväksyntää saadaksenne vahvistusta itsellenne. Mutta kukaan ei koskaan vaikuta täydelliseltä kenestäkään muusta - egonne varmistaa sen! Jos omaksutte tuon uskomuksen - ja useimmat omaksuvat - se tekee elämästä epäterveen vaikeaa teille, kun kilpailette toisenne kanssa hyväksynnästä, kunniasta ja palkkioista. Ja kaikki häviävät! Myös menestyneimmiltä näyttävät pelaajat pyrkivät aina enempään ja elävät siinä pelossa, että heidät lyödään tai syrjäytetään.

Rauha ja onnellisuus tulevat itsensä hyväksymisen ja itsensä arvostamisen tunteesta, mikä tulee siitä oivalluksestanne, että olette täydellinen, että polku jolla olette, on itse valitsemanne ja että kaikki on juuri niin, kuin pitäisikin olla. Ja näin todella on. Älkää tulko nuijituksi hyväksymään ne uskomukset, joita toiset tyrkyttävät teille - he tekevät sen vain vakuuttaakseen itsensä noiden uskomusten pätevyydestä. Jos teidän on vakuutettava toiset vakuuttaaksenne itsenne, niin johdatte itseänne harhaan ja menette kohti lisäpettymyksiä. Jos tämä on kokemuksenne, muistuttakaa vain itsellenne: "Rauha ja onnellisuus tulevat sisältä."

Rakastava veljenne Jeesus



Jeesusta kanavoinut John Smallman (johnsmallman2.wordpress.com)
15.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




 

tiistai 10. heinäkuuta 2012

VAPAUS PELOSTA - JOKAISEN TILANTEEN KORKEAMMAN NÄKÖKULMAN HAVAITSEMINEN


Käsitä, ettei kolmas ulottuvuus ole todellinen.

Rakkaat ylösnousevat ystävämme, tietäkää, ettei ole mitään sattumia tästä eteenpäin. Ylösnousemusprosessinne tässä kohtaan kaikki mitä elämässänne tapahtuu, on teidän luomustanne. Koska tietoisuutenne resonoi nyt viidennen ulottuvuuden kynnykseen, jokainen satunnainen ajatus ja tunne ilmentyy. Koska teillä on edelleen fyysinen muoto, ilmentämisenne vaikuttaa edelleen aikaan sidotulta. Kuitenkin tietoisuutenne energiamallit joko yhdistävät teidät uuteen maapalloon (tai sen yli) tai rajoittavat teidät maapallon kolmannen/neljännen ulottuvuuden versioon.

Koska voimme tarkkailla ajatuksianne ja tunteitanne, voimme nähdä auranne muuttuvat energiamallit, kun vaihdatte moniulotteiseen ITSEENNE ja pois siitä. Siksi haluamme auttaa teitä havaitsemaan jokaisen tilanteen korkeamman näkökulman ja osallistumaan siihen. Kuten hyvin tiedätte, pelkoon perustuvat tunteet alentavat energiakenttäänne. Noustaksenne pelon yli on parasta kieltäytyä osallistumasta mihinkään ajatukseen, tunteeseen tai tilanteeseen, mikä alentaa tietoisuutenne kolmannen/neljännen ulottuvuuden pelkokäsitykseen.

Viidennen ulottuvuuden perspektiivistä ja sen yli, kolmannen ulottuvuuden maapallo on hologrammiheijastus, virtuaalitodellisuuspeli. Kuitenkin se kopio moniulotteisesta ITSESTÄNNE, joka kytkeytyi 3D-matriisiin auttamaan Gaiaa, on jäänyt sen vaikutelman ansaan, mitä se on oppinut uskomaan todelliseksi. Siksi kytkeytyäksenne pois tästä matriisista teidän täytyy:

Käsittää, ettei kolmas ulottuvuus ole todellinen. Muistaa moniulotteinen ITSENNE. Ladata moniulotteinen ITSENNE maa-astiaan. Sallia galaktisen valon aktivoida moniulotteinen käyttöjärjestelmänne. Yhdistää ja integroida tuo moniulotteinen järjestelmä fyysisiin tietokoneaivoihinne. Sallia moniulotteisen ITSENNE ottaa hallinta maa-astian peräsimessä.

Uusi kapteeninne joka on ITSENNE, on juuri saapunut korkeammista todellisuustaajuuksista. Tämä SINÄ ei voi jäädä 3D-harhojen ansaan, koska tämä SINÄ ei ole erillään, rajoitettu tai myriadien kolmannen ulottuvuuden inkarnaatioiden iskostama. Tämä ilmaisunne on uusi 3D-pelissä. Siksi kaikki moniulotteiset kykynne toimivat 100%:sti.

Ensin moniulotteisen valon, ykseystietoisuuden ja ehdottoman rakkauden integroiminen 3D-aivoihinne, mitkä ovat nilkuttaneet 3-5%:n teholla, aiheuttaa suurta väsymystä ja hämmennystä. Mutta vähitellen tai yhtäkkiä olette eri ihminen, jolla on eri halut, valinnat, ajatukset ja tunteet. Tietysti tätä integroitumista on tapahtunut jo jonkin "aikaa" ylösnouseville ystävillemme. Kuitenkin pimennysten, Venus-transiitin, monien auringonpurkausten ja viime täysikuun myötä useammat ja useammat teistä saavat - tai ovat saaneet - loppuun integrointiprosessinsa.

Tämän prosessin valmistuttua moniulotteinen tietoisuutenne ei enää hyväksy niitä selviä valheita ja harhakuvia, jotka olivat "normaaleja" kolmiulotteiselle tietoisuudellenne. Teillä on 3D-tietoisuuteen lankeamisen jaksoja, joita tapahtuu tavallisesti maa-astian väsyessä. Onneksi sitten kun kolmannen ulottuvuuden olemistapa on korvattu moniulotteisella olemistavalla, väsymys vähenee kovasti.

Silloin kun moniulotteisena oleminen on normaalia, ulottuvuuksien välinen kommunikointi, matkustaminen ja moniulotteiset ajatukset ja tunteet ovat normaaleja. Näin ollen todellisuuden havaitseminen korkeammasta perspektiivistä voi tulla normaaliksi. Yksi ensimmäisistä asioista moniulotteisen tietoisuuden ottaessa komennon on, että voitte välittömästi erottaa pelkopohjaiset ja rakkauspohjaiset energiamallit. Näitä energiamalleja voi olla sisällänne tai säteillä itsestänne tai toisista. Pystytte myös havaitsemaan monia pirstoutuneita energiamalleja todellisuudessanne.

Näiden energiamallien havaitseminen koetaan luultavimmin ensin selvätuntoisuuden kautta. Siksi maailmassanne kulkeminen on samanlaista kuin uiminen meressä tai järvessä siinä mielessä, että joillain alueilla tuntuu kylmältä ja epämukavalta ja toisilla lämpimältä ja kotoisalta. Ensin ette ehkä kykene vuorovaikutukseen näiden energiamallien kanssa tai muuntamaan niitä. Olette kuitenkin tietoinen näistä malleista ja hyvin tietoinen kaikista omista ajatuksistanne ja tunteistanne. Korkeamman ITSENNE ollessa kontrollissa ette pysty enää piiloutumaan "se ei ole minun vikani" -asenteeseen.

Se ei tietenkään ole teidän vikanne, koska "vika" on kolmannen ulottuvuuden käsite. Se on kuitenkin teidän valintanne. Näin ollen on oleellista, että muistatte rakastaa itseänne ja antaa itsellenne anteeksi ehdottomasti. Teette valtavan havaintomuutoksen hyvin lyhyessä "ajassa". Älkää koskaan aliarvioiko tavan voimaa, sillä myriadeja elämiä olette tuominneet itsenne ja moittineet itseänne hyvin ankarasti, koska sen opitte perheeltänne ja yhteiskunnaltanne.

On erittäin tärkeää, että olette ystävällinen kehittyvälle ITSELLE. Olette samanlainen kuin pikku tipu, joka on juuri kuoriutunut. Kuitenkin "äitinne" on näkymätön 3D-havaintotavallenne. Näin ollen ensimmäinen uuden ITSENNE osa, joka teidän kannattaa aktivoida täysin, on moniulotteinen havaintotapanne:

Selväkuuloisuudella voitte helposti kuulla teidän/meidän (olemme kaikki yhtä) äänenne. Selvänäköisyydellä voitte nähdä teidän/meidän moniulotteiset muotonne ja maailmanne. Selvätuntoisuudella voitte aistia, kun teidät ylivalaistaan ja teitä opastetaan. Telekinesialla opitte käsittelemään todellisuutta mielellänne. Telepatialla kommunikoitte ajatuksianne ja tunteitanne.

Päästätte myös irti kiinnittymisestänne aikaan ja siihen erillisyyteen ja rajoittuneisuuteen, mitä aika luo. Näin ollen korkeammat aistinne paljastavat monia mahdollisia ja todennäköisiä todellisuuksia, joita leijuu moniulotteisessa maailmassanne. Minkä näistä todellisuuksista päätätte kokea? Haluaisitteko valita korkeimman taajuuden jokaisesta mahdollisesta todellisuudesta? Vai tuntuuko teistä, että tehtävänne on edelleen ylösnousevan maapallon kanssa? Itse asiassa nyt koska olette moniulotteisia, voitte tehdä kumpaakin.

Voitte osallistua aktiivisesti ylösnousemusprosessiin, mikä tuntuu paljon kuin töihin menemiseltä, ja mennä Kotiin korkeampiin todellisuustaajuuksiin, silloin kun olette valmis tuon kokemuksen osalta. Toisin sanoen, voitte palvella ylösnousemusprosessia ja olla samanaikaisesti ylösnoussut.

Ongelmana teillä monilla on, että jäätte jumiin kolmannen ulottuvuuden ajattelutapaan päättäessänne osallistua fyysiseen, ylösnousevaan todellisuuteen. Unohdatte, että te ette ole enää tuon maailman ansassa. Te ette ole mitenkään tuon maailman uhri, paitsi tapana. Jos laitatte aina ensin vasemman kengän jalkaan ja sitten teidän täytyisi yhtäkkiä laittaa oikea kenkä ensin, aloittaisitte jatkuvasti vasemmasta jalasta ja sitten teidän täytyisi muuttaa tuo tapa.

Myriadeja inkarnaatioita olette kärsineet siitä, mitä "he" tekivät teille. Olitte oikeassa, koska he tekivät monia kamalia asioita. Itse asiassa teillä kaikilla on traumanjälkeistä stressiä myriadeista menneiden elämien muistoista. Nämä elämät ovat tietysti menneisyydessä ainoastaan kolmannen ulottuvuuden aikasidonnaisessa maailmassanne. Kuitenkin ajan luhistuessa nyt-hetkeen, kaikki monet muistot kolmannen ulottuvuuden olemisesta tulevat tähän nyt-hetkeen. Onneksi korkeampi ilmaisumuotonne joka on nyt elämänne ohjaksissa maaplaneetalla, on täällä parantamassa ja vapauttamassa näitä vanhoja muistoja.

Koska te kaikki vasta opettelette uutta käyttöjärjestelmäänne, ette ehkä vielä pysty aina olemaan täysin tietoinen jokaisesta ajatuksestanne ja tunteestanne. Kuitenkin kun olette levänneet, syöneet, meditoineet, harrastaneet liikuntaa, nähneet ystävän ja/tai saaneet halauksia ja suudelmia uudistuaksenne, pystytte selvästi ymmärtämään, miksi käytitte vanhaa 3D-käyttöjärjestelmäänne. Valitettavasti silloin jos käyttäytymisenne kumpuaa tiedostamattomuudesta, ette voi muuttaa sitä, koska ette tiedä tuon käyttäytymisen lähdettä.

Toisaalta moniulotteista ITSEÄNNE eivät huijaa 3D-pelin harhat ja valheet. Kun nämä harhat nostetaan esiin tietoisesta ja tiedostamattomasta mielestänne, voitte päättää astua harhasta totuuteen. Tässä kohtaa kiinnittyminen 3D-draamaan tulee selväksi. Koska vapaaehtoisesti jäitte Maa-tähtialuksen kanssa, kun se tekee neitsytmatkansa viidennen ulottuvuuden Kotiinsa, pysytte harhojen maailmassa, silloin kun niitä transformoidaan totuudeksi.

Onneksi ITSENNE opastaa tietänne. Aivan kuten moniulotteinen ITSENNE voi havaita kolmannen ulottuvuuden todellisuuden maa-astian havaintojen kautta, myös te voitte havaita kolmannen ulottuvuuden maailman moniulotteisen ITSEN havaintojen kautta. Tämän korkeamman havaintotavan kautta ylösnoussut mestari käy siinä todellisuudessa, mitä te vapaaehtoisesti autatte planeettaylösnousemusprosessissa. Yksi tapa jolla autatte, on kieltäytyä ruokkimasta harhakuvia ja valheita huomiollanne, erityisesti pelollanne.

Ne jotka ovat hallinneet maailmaanne, eivät ole meidän sukuamme. Me, galaktiset ja taivaalliset perheenne, olemme kauan sitten ylösnousseet yli tarpeesta hallita toisia. Kuitenkin niiden sieluttomilla klooneilla, jotka loivat ne, on vain se voima, minkä annatte niille. Ne saavat todellista ainetta ja ravintoa pelostanne ja kaikista pelkopohjaisista energiamalleistanne. Toisaalta ne nääntyvät nälkään ehdottoman rakkautenne voiman alla. Silloin kun tarkastelette näiden toimia fyysisen itsenne perspektiivistä, on melkein mahdotonta olla reagoimatta vihaisesti, pelokkaasti tai murheellisesti.

Kuitenkin silloin kun näette nämä olennot niin kuin me, näette pimeitä astraaliloisia, jotka voivat selviytyä vain sillä pelkopohjaisella energialla, mitä lähetätte niille. Suosittelemme, että tarkastelette niitä vain tällä tavalla viidennen ulottuvuuden perspektiivistänne, kun niiden energiamallit ovat hyvin häiritseviä maa-astiallenne. Siksi suojatkaa maa-astianne tältä, yhdistymällä tähän kuvaan vain korkeammasta perspektiivistänne. Lisäksi moniulotteinen ITSENNE ei tuomitse eikä pelkää näitä kadotettuja. Se ei näe niitä myöskään vihollisena, vaan tyhjänä kuorena, mikä on täynnä vain toisten pelkoa.

ITSENNE perspektiivistä voitte ajatella vierailuanne tähän fyysiseen elämään viimeisenä jaksona matkallanne kolmannen/neljännen ulottuvuuden muotoon. Ajatuksenne eivät perustu pelkoon tai uhrina olemiseen, vaan moniulotteiseen rakkauteen, mitä olette saaneet hämmästyttävien kokemuksienne aikana maan päällä. Olette kiitollinen monista oppitunneista, joita olette oppineet, ja kokemuksista joita teille on ollut pelatessanne tätä peliä. Silloin kun ajatuksenne ovat vapaita itsenne, toisten ja myös kadotettujen tuomitsemisesta, muistinne myriadeista moniulotteisista elämistänne palaa.

Sitten teillä on unia, visioita ja kokemuksia toisista elämistä toisissa todellisuustaajuuksissa ja maailmoissa. Näistä kokemuksista tulee voimakkaampia ja voimakkaampia, kun alatte tuntea suurempaa ja suurempaa tyytyväisyyttä päivittäiseen elämäänne. Lopulta alatte tuntea elävänne kahdessa tai useammassa maailmassa nyt-hetkessä. Tässä kohtaa teidän on tehtävä tärkeä valinta. Jos kiinnitätte huomionne liikaa moniulotteiseen ITSEENNE, kohoatte "ilmaan" ja ylösnousette Kotiin. Toisin sanoen, kirjaudutte ulos 3D-pelistä. Jotkut teistä tekevät tämän valinnan tyytyväisenä.

Toisaalta, jotkut teistä haluavat jäädä ylösnousevalle Gaialle "maalikameraratkaisua" varten. Jos teette tämän valinnan, teidän täytyy huolellisesti tasapainottaa moniulotteiset kokemuksenne ja havaintonne kolmannen ulottuvuuden kokemustenne ja havaintojenne kanssa, niin että te ette nouse "ilmaan" ja mene Kotiin - vielä. Jotkut teistä haluavat auttaa Gaiaa planeettaylösnousemuksen "viimeisessä näytöksessä" nostamalla taajuuttaan ja tukemalla tuolla ITSEN laajentumisella Äiti Maatanne. Tämä on myös valinta.

Itse asiassa monet galaktisen ja taivaallisen perheemme maadoittuneet ilmaismuodot ovat tehneet tämän valinnan. Me, perheenne, olemme päättäneet asua maa-astiassa erityisesti auttaaksemme rakasta sisartamme Gaiaa "maaliviivan yli" kaikkien asukkaidensa kera. Näemme, että hän on kauan palvellut monia galaktisia sivilisaatioita, jotka kerran tulivat sen Maa-luokkahuoneeseen. Nyt haluamme palvella häntä vastavuoroisesti. Tämäkin on valinta.

Me, galaktiset ja taivaalliset perheemme, tuemme teitä tekemässänne valinnassa. Toivotamme teille myös hyvää 4.7.-päivää! Olkoon se itsenäisyyden ja vapauden juhlimispäivä koko maapallolla!



Arcturuslaisia kanavoinut Suzanne Lie ( suzanneliephd.blogspot.com)
4.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




tiistai 3. heinäkuuta 2012

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ 30.6.12

Hulluuden määritelmä on jatkaa samojen asioiden tekemistä uudestaan ja uudestaan ja samalla odottaa erilaisia tuloksia.

Rakkaat ystävät, tervehdimme teitä tässä suuren muutoksen ja näennäisen kaaoksen ajassa. Olemme tällä tuomassa toivoa sen tietoisuuden avulla, että kaikki edistyy suunnitelman mukaisesti, vaikkette vielä kuulekaan mitään tavallisuudesta poikkeavaa uutisistanne. Tosiaankin tapahtuu paljon asioita, joista ette ole vielä tietoisia. Pitäytykää totuudessa, rakkaat ystävät, ja älkää salliko itsenne vaipua pelkoon ja epäilyyn niistä kaksinaisuuden ja erillisyyden ilmentymistä, joista olette ylösnousemassa tässä elämässä. Kaikki liikkuu nopeasti saattaakseen teidät uusiin energioihin, joita nyt virtaa planeetallenne.

Jokainen pieni rakastava teko, minkä teette maailmalle ja toisillenne helpottaen toisten taakkaa, lisää valoa, kun se tehdään totuus tunnistaen. Yrittäkää olla toimimatta maailmanparantajatasolta. Maailmanparantaja on yksilö, joka väärästä pyhyyden tunteesta etsii korjattavia asioita ja jonka teot perustuvat usein egoon, ja ne tehdään odottaen vastinetta rahana tai egon tyydytyksenä. Maailmanparantajat toimivat kolmannen ulottuvuuden uskosta kaksinaisuuteen ja erillisyyteen ja he näkevät ihmiset ja asiat korjausta tarvitsevina. Tämä ei ole tuomitsemista, sillä tästä kaikki aloittavat evoluutiomatkallaan ja paljon merkittävää apua on annettu maailmalle tämän tietoisuustason avulla, mutta olette siirtyneet tästä näkemis- ja toimimistavasta yli ja nyt teitä vaaditaan toimimaan korkeammalta tasolta - tasolta mikä tietää, ettei oikeasti ole mitään korjattavaa.

Emme sano, että teidän pitää kieltää se, mitä näette maailmassa, emmekä myöskään sano, ettei teidän pidä auttaa siellä, missä tarvitaan. Sanomme, että on aika alkaa tunnistaa, etteivät ulkoiset muodot ole Jumalan säätämiä, vaan pelkästään ilmentymiä kaksinaisuuteen ja erillisyyteen perustuvista käsityksistä. Tämä on evoluutiomatka, rakkaat ystävät, missä siirrytään yli siitä, että vaikutelmat nähdään todellisuutena.

Tehkää työtänne hiljaisesti ja sallikaa sen virrata ykseystietoisuudesta, nähden kaiken elämän osana jumalaista kokonaisuutta, vaikkei se itse näekään sitä vielä. Raamatun viesti on oikeassa sanoessaan, että sen mitä teette toisille, teette itsellenne, sillä on vain yksi. Tutkikaa aina tarkoitustanne auttaessanne toisia ja muistakaa, että monet ovat valinneet erityiskokemuksensa oppiakseen. Luottakaa intuitioonne näissä asioissa ja toimikaa aina myötätunnosta eikä sympatiasta, sillä sympatiasta toisen ongelmaa kohtaan sulaudutte yhteen sen energian kanssa. Myötätunnossa kuuntelette, annatte voitavanne, mutta pysytte keskittyneenä totuuteen ja valoon.

Monet jotka siirtyvät uuden tiedostamisen valoon, yrittävät yhdistää vanhat tutut uskomuksensa uuteen. Sitä ei voi tehdä. Teidän on jätettävä taakse kaikki uskomukset, jotka resonoivat kaksinaisuuden ja erillisyyden kanssa, jos teidän on tarkoitus päästä sisään ykseyden mystiseen viestiin. Uutta viiniä ei voi laittaa vanhaan leiliin, kuten kristittyjen raamatussa sanotaan. Monet pelkäävät jättää taakse sitä, mikä on ollut heidän totuutensa ja lohtunsa kenties koko elämän ajan ja mikä on ollut liima pitämään perheen ja ystävät yhdessä, yhteisessä palvonnassa ja yhteisissä uskomuksissa. Kuitenkin avautuessanne syvemmille totuuksille, teidän on tehtävä valinta: "Pysynkö tutussa ja mukavassa vai siirrynkö uuteen tietoisuuteen, joka esittäytyy minulle?"

Usein - kuten missä tahansa merkittävässä muutoksessa - on pelko perheen tai kumppaneiden järkyttämisestä tai suututtamisesta ja tämä on totta erityisesti vahvoissa perinteisissä uskomusjärjestelmissä. Käsittäkää, että menneisyyden ja myös nykyisyyden palvonta, seremoniat ja opetukset ovat pelkästään käsityksiä totuudesta - totuudesta mikä on tulkittu jokseenkin heräämättömällä tietoisuustilalla. Tästä syystä järjestöissä viestin syvemmät totuudet kadotetaan, silloin kun alkuperäinen tietoisuus ei ole enää selkeyttämässä niitä. Pyhiä opetuksia tulkitsevat sitten ne, jotka eivät vielä toimi alkuperäisen opettajan tasolla. Tietäkää, että henkisen kehityksen kautta ette kadota mitään arvokasta, vaan ainoastaan siirrätte palvontanne korkeammille tasoille siinä, mitä monien järjestäytyneiden uskontojen symboliset riitit ja rituaalit edustavat.

Jos "ryhmässänne" ei olla vielä valmiita syleilemään syvempiä totuuksia, se on ok. Teidän ei tarvitse huutaa valaistumistanne katonharjalla, vaan alkaa vain harjoittaa sitä. Kääntykää sisäänpäin joka päivä (niin usein kuin voitte) ja ottakaa aikaa keskittyä ja mietiskellä uutta tietoisuutta. Tämän ei tarvitse kestää pitkään, se on vain totuuden yhdistämistä päivittäiseen elämäänne. Jos koette niiden vihaa, jotka haluavat jatkaa niillä vanhoilla tavoilla, joista tunnette kasvaneenne yli, niin on aika sanoa rakastavasti oma mielipiteenne. Selittäkää vain kerran, että tutkitte uusia suuntia itsellenne, mutta kunnioitatte heitä ja heidän harjoituksiaan ja annatte myös heidän valita. Älkää koskaan pyytäkö anteeksi valaistumistanne, mutta älkää koskaan yrittäkö myöskään pakottaa sitä toisille.

Yksi kuuluisa ihmisenne sanoi, että hulluuden määritelmä on jatkaa samojen asioiden tekemistä uudestaan ja uudestaan ja samalla odottaa erilaisia tuloksia - ja kuitenkin tätä monet tekevät jatkuvasti. Ne jotka yrittävät jatkaa vanhaa ja valmista, silloin kun he ovat kehittyneet sen yli, epäonnistuvat johdonmukaisesti, koska se mikä on valmis, on valmis. Uuteen tietoisuuteen joka on valmis elettäväksi, yhdistytään joko vaikealla tavalla - toistuvasti epäonnistuen asioiden tekemisessä entisellä tavalla - tai helpolla tavalla - siirtyen elämään uudesta tietoisuudesta. Tätä nähdään usein suhteissa, missä yksilö jatkaa kolmannen ulottuvuuden suhdepelejä sen jälkeen, kun hän on valmis elämään syvemmästä ja aidommasta suhdetunteesta. Nämä yksilöt siirtyvät kumppanista toiseen, etsien aina vanhoissa energiauskomuksissa luvattua täyttymystä ja kokien aina tuskallisen epäonnistumisen, kunnes tajuavat sen. Tätä olette pyytäneet, tämän olette valinneet ja tätä vastaanotatte itsellenne kehittyäksenne, rakkaat ystävät.

Monet pitävät edelleen vanhaa energiaa elossa ja hyvinvoivana tietämättömyyden tai pahansuopuuden kautta. Te olette eturintama. Te viitoitatte tietä toisille. Kannatte kaikesta siitä irtipäästämisen taakkaa, mikä on vanhaa ja valmista, saattaaksenne koko planeetan valmiuteen korkeamman ulottuvuuden valoon siirtymiseksi. Olette valinneet tämän. Te, rakkaat ystävät jotka puhdistatte ja irtipäästätte omassa elämässänne vanhaa ja valmista, autatte samaan aikaan puhdistamaan ja irtipäästämään näitä uskomuksia ihmisten persoonattomasta ja yleismaailmallisesta uskomusmatriisista ja lisäätte valoa niille, jotka ovat valmiita ja tuntevat vetoa totuuteen.

Viitoitatte ns. tietä ja koska nuolen kärki saa aikaan kuumuutta, kun se liikkuu ilmassa, niin tekin usein nappaatte "kuumuutta" niiltä, jotka eivät kykene täysin ymmärtämään, mitä te teette, uskotte tai yritätte kertoa heille. Älkää antako tämän huolestuttaa. Työtänne ei ole kiskoa maailmaa huutavana ja potkivana uuteen tietoisuuteen. Tehtävänne on pelkästään tehdä omaa työtänne pyhästi, salaisesti ja hiljaa, mikä säteilee valoa sinne, missä olette, ja ne vastaavat, joilla on "silmät nähdä ja korvat kuulla".

Pian näette työnne hedelmiä. Kaikki on hyvin.
 


Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
30.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




maanantai 2. heinäkuuta 2012

KÄYNTI UUDELLA MAAPALLOLLA -MEDITAATIO/Arcturuslaiset

On tärkeää, että pysytte nyt-hetkessä, koska tuo mielentila kalibroi tietoisuutenne uuden maapallon "rekisteröitymistaajuuteen".

Rakkaimmat ylösnousevat ystävämme, ylivalaisemme teidät nyt. Itse asiassa olemme aivan yläpuolellanne ja edessänne ja lähetämme kolme valosädettä muotoonne.

Ensimmäinen säde joka tulee kruunuunne, on viisaussäde. Toinen säde joka tulee kolmanteen silmäänne, on voimasäde. Kolmas säde joka tulee korkeaan sydämeenne, on rakkaussäde. Tuntekaa, miten kehonne sulautuu yhteen näiden valonsäteiden kanssa.

Olemme täällä tänään viedäksemme teidät matkalle uudelle maapallolle. Kyllä, uusi maapallo on jo muodostettu, sillä se on ajan ulkopuolella. Kuitenkin teille, joita aika edelleen sitoo, se on muodostumisprosessissa. On tärkeää, että pysytte nyt-hetkessä, koska tuo mielentila kalibroi tietoisuutenne uuden maapallon "rekisteröitymistaajuuteen".

Teillä, ylösnousevat ystävämme jotka tulitte auttamaan Gaiaa Atlantiksen romahtamisen aikana, on ollut monia inkarnaatioita sen muodon pinnalla ja haluatte kokea planeettaylösnousemuksen kruunauksen. Kuitenkin kolmannessa ulottuvuudessa värähtelevälle kehollenne siirtymä voi olla hyvin epämukava. Siksi viemme teidät ajan ulkopuolelle, uuden maapallon vierailunne nyt-hetkeen. Kolmen säteenne avulla - viisaus, voima ja rakkaus - voitte kalibroida tietoisuutenne tuohon todellisuustaajuuteen.

Sallikaa aistimuksenne muodosta sulaa pois, kun samalla myös säilytätte yhteyden, jotta silmänne lukevat tätä dokumenttia. Ainoastaan tietoisuutenne laajeneminen vie "aikaa", koska matkanne on ajan ulkopuolella. Keskittykää kolmeen valoportaaliin - kruunu, kolmas silmä ja korkea sydän.

Ilmestytte välittömästi näkymättömälle kynnykselle. Tämä kynnys on näkymätön, koska se ei ole uudella maapallolla, vaan mielessänne. Mielen on rentouduttava täysin ottaakseen vastaan mahdottoman. Tietysti se mikä oli mahdotonta kolmannen ulottuvuuden maapallolla, on normaalia viidennen ulottuvuuden maapallolla. Kalibroikaa ajattelunne vastaanottamaan uusia kokemuksia ja avatkaa tietoisuutenne moniulotteiseen ajatteluun. Muistakaa, että olette tehneet tämän tyyppistä matkustamista monta kertaa korkeammissa ilmaisumuodoissanne.

Tunnetteko, miten sallitte meidän täyttää mielenne? Tarkkailkaa nyt kolmannen silmänne kalibroiduttua havaitsemaan viidettä ulottuvuutta, miten tämä todellisuus on korkeampaa väriresonanssia. Vastaavasti kaikki reunat hämärtyvät laajenevan ja supistuvan auran myötä. Näiden auranne vaihteluiden kautta valitsette todellisuutenne. Silloin kun laajennatte auraanne, sanotte: "Kyllä, haluan kokea tämän." Toisaalta silloin kun supistatte auraanne, sanotte: "Ei kiitos, en halua tätä kokemusta."

Keskittykää nyt violettiin temppeliin, mikä näyttää leijuvan aivan läheisen kukkulan yllä. Tämä temppeli toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet kävijät, koska sisällä on uudistumishuone. Uudistumishuoneessa saatte apua värähtelynne hienovirittämisessä tähän korkeampien taajuuksien todellisuuteen. Tämä huone on samanlainen kuin uudistumishuone tähtialuksellamme.

Kumpikin näistä huoneista on täynnä violettia valoa, mikä muuntaa energianne takaisin muodottomaksi, moniulotteiseksi ITSEKSI. Aivan kuten toukka menee koteloon muuntaakseen olemuksensa molekyylit perhoseksi, te muunnatte molekyylinne takaisin luontaiseksi valokehoksenne.

Viidennessä ulottuvuudessa ei ole tarvetta hahmottaa matkanne joka askelta, koska ei ole kuljettavaa etäisyyttä. Sen sijaan tahdotte vain itsenne olemaan uudistumishuoneessa, maaten violetilla sohvalla ja tuntien energioiden liikkuvan ylitsenne, ympärillänne ja lävitsenne. Tuntekaa nuo energiat nyt …

Kun nämä energiat liikkuvat lävitsenne, tunnette helposti päästävänne irti kaikesta, mikä on rajoittanut tietoisuutenne savimuotoon. Kun teette sen, tunnette valomuotonne alkavan kasvaa sisältä ja laajentua käsittämään koko huoneen. Laitatte sitten 3D-muotonne korkeampaan sydämeen turvasäilöön. Olette nyt valmis kokemaan uuden maapallon. Taas kerran, ei ole mitään tarvetta liikkua paikasta toiseen. Teidän täytyy vain ajatella itsenne mihin tahansa paikkaan.

Näemme teidän ajattelevan, että haluatte yleiskatsauksen tästä maailmasta. Siksi valomuotonne lentää välittömästi temppelin ja ympäröivien alueiden yllä. On tärkeää huomata, että nämä alueet eivät ole staattisia kuten fyysisellä tasolla. Tämän todellisuuden jäsenillä on voima ilmentää ajatuksillaan ja tunteillaan. Näin ollen silloin kun teillä on jokin ajatus, sitä seuraava ilmentyminen on sidoksissa kollektiivimatriisiin.

Tämä matriisi muistuttaa paljon taloa, jossa on monta ovea, ja jokainen ovi johtaa uuteen todellisuusversioon. Ajatukset ovat samanlaisia kuin tiedostot tietokoneessanne. Kun päätätte osallistua johonkin ajatukseen, ilmentymisportaali avautuu tuohon kokemukseen. Ajatelkaa siksi matkaanne tiedoston avaamiseksi mielessänne. Minkä kokemuksen haluatte nähdä etukäteen? Kuulemme teidän haluavan katsoa ylösnousevia sieluja, jotka ensimmäisenä siirtyvät tähän maailmaan. Välittömästi koette tuon todellisuuden.

Monet teistä ovat ihmetelleet, miten voisitte todellisuudessa tehdä siirtymän viidenteen ulottuvuuteen. Näin teitä kiinnostaa tarkkailla niitä, jotka saapuvat juuri uudelle maapallolle. Hekin ylittävät näkymättömän kynnyksen. Kuitenkin teidän kynnyksenne oli mielessä, kun taas he loivat kynnyksen, minkä he uskovat tarvitsevan ylittää.

He uskovat olleensa fyysisiä. Siksi heidän kehonsa vaikuttaa ensin kolmannelta ulottuvuudelta. Tuon kynnyksen ylittäminen luo siirtymäpisteen, missä elementaalit voivat auttaa jokaista ylösnousevaa sielua päästämään irti uskostaan fyysisyyteen. Ilmaelementaalit muuntavat heidän hengitysmekanisminsa, niin että he voivat päästää irti tavasta hengittää keuhkojen ja nenän kautta. Sen sijaan he "hengittävät" koko muotonsa minimaalisen laajentumisen ja supistumisen kautta.

Ensin monet uusista eivät käsitä, ettei heidän muotonsa ole enää kiinteä. Silti maaelementaalit muuntavat kiireisesti hiiltä kristallimuotoonsa. Vesielementaalit muuntavat uusien kehonesteitä korkeamman taajuuden molekyyleiksi, mitkä muistuttavat höyryä. Lopuksi tulielementaalit auttavat jokaista hyväksymään, integroimaan ja ilmaisemaan moniulotteisen valon korkeampia taajuuksia.

Kaikki nämä siirtymät tapahtuvat ajan ulkopuolella. Ainoastaan tämän kokemuksen tarkkaileminen käännetään kolmannen ulottuvuuden kielelle, mikä luo aikaharhan. Kun kynnys on ylitetty, jotkut menevät suoraan violettiin temppeliin, kuten te, kalibroidakseen tietoisuutensa ja laajentaakseen valomääräänsä. Toiset menevät yhden tervehtijän luo, joka syleilee heitä ehdottomalla rakkaudella. Tervehtijät vievät sitten uudet sivuun selittääkseen heille, missä he olivat ja miten he pääsivät sinne.

Jotkut uudet ovat täällä jäädäkseen, mutta toiset "harjoittelevat" ylösnousemustaan yökehossaan. Tervehtijät voivat helposti erottaa nämä kaksi ryhmää ja lopulta he johtavat heidät takaisin nukkuvaan kehoonsa tai violettiin temppeliin. Omasta havaintopisteestänne ette ehkä hahmota, mikä tapahtuma lähetti heidät tänne, mutta he kaikki näyttävät tyyneltä ja rauhalliselta.

Havaitsemme teidän haluavan tietää, miten monia ystäviänne ja rakkaitanne on jo täällä ja ketkä ovat matkalla tälle todellisuuspuolelle. Tämä merkitsee, että palaatte kolmannen ulottuvuuden ajatteluunne. Rentoutukaa siksi valokehoonne, niin että voitte ymmärtää tämän kokemuksen lankeamatta aikapohjaisiin 3D-tapoihin.

Ehdotamme, että vaeltelette tämän todellisuuden valtavilla alueilla, mitkä ovat Gaian korkeampi ilmaisumuoto luonnosta. Kun leijutte tämän turmeltumattoman kauneuden läpi, voitte helposti antautua nyt-hetkeen. Samalla kun koette siirtymäenergia-alueen, auranne putoaa hieman viidennen ulottuvuuden kalibroinnistaan. Näin ollen kysymyksiä tuli mieleenne ja epäilyksiä alkoi vuotaa tietoisuuteenne. Onneksi leijuminen Gaian viidennen ulottuvuuden läpi kalibroi välittömästi tietoisuutenne uudestaan.



Arcturuslaisia kanavoinut Suzanne Lie (Suzan Caroll) (suzanneliephd.blogspot.com)
29.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine