keskiviikko 27. helmikuuta 2013

IKÄÄNTYMISPROSESSI EI OLE VÄLTTÄMÄTÖN / Enkelioppaat

 Me emme ikäänny. Ei ole mitään syytä, miksi pitäisi. Mutta jotkut näyttävät paljon nuoremmilta ja toiset paljon vanhemmilta. Miksi näin on?


Tänään haluaisimme keskittää huomionne ikääntymisprosessiin. Siihen liittyy monia syvään juurtuneita uskomuksia ja haluaisimme valaista vähän aihetta. Maailmassanne on monia, jotka uskovat, että ikääntyminen on vääjäämätöntä, että se on taattu ja itsestään selvä asia. Haluaisimme kuitenkin informoida teille, ettei tilanne ole itse asiassa näin.

Nimittäin ihmiskeho tarkoitettiin uudistumaan jatkuvasti eikä sen ollut siksi koskaan tarkoitus rapistua. Tämä uskomus ja ymmärrys on kuitenkin kauan sitten kadotettu Lemurian ja Atlantiksen sivilisaation tuhoutumisen myötä. Ihmiskeho korjaantuu ja uudistuu edelleen sairauksista, kuitenkin uskomuksenne määräävät aina sen, mitä koette. On monia, jotka etsivät vastalääkettä ikääntymisprosessiin, koskaan todellisuudessa oivaltamatta, ettei sitä voi löytää pullosta tai pilleristä - sen voi löytää sisältä. Haluaisimme auttaa teitä ymmärtämään tätä paremmin.

Tiesittekö, että generoitte täysin uuden fyysisen kehon joka 10. vuosi? Ne solut jotka muodostivat luunne, lihaksenne, elimenne ja kudoksenne 10 vuotta sitten, on kaikki korvattu. Miksi ihmiskeho silti ikääntyy? Koska uskomuksenne sanovat niin tapahtuvan. Otetaanpa yksinkertaiseksi esimerkiksi arpi, mikä teillä on ollut niin kauan, kuin voitte muistaa. Solut uudistuvat jatkuvasti ja lopulta ne kaikki on korvattu, miksi ihmisillä silti on arpia? Siksi että jatkatte niiden luomista! Uskomuksenne sanovat, että teillä on arpi tietystä tapahtumasta lapsena. Uusia soluja luodaan muodostamaan tuo arpi. Tietäkää, että on täysin vallassanne luoda soluja, joissa ei ole tätä muodostelmaa - päätös riippuu aina täysin teistä.

Sekä Atlantiksen että Lemurian sivilisaatio tiesi hyvin, että keho oli tarkoitettu kestämään erittäin pitkään. Elinkaari oli noin 500 vuotta, ennen kuin keho alkoi rappeutua. Heidän kehonsa oli rakennettu samalla tavalla kuin teidän, heillä ei kuitenkaan ollut sitä uskomusta, että keho vanhenee. Sanoisimme, että tällä hetkellä terveen ihmisen keskimääräinen elinkaari on noin 75 vuotta. Tämä on huomattavasti pidempi kuin vain muutama sata vuotta sitten planeetallanne, se on kuitenkin kaukana useista sadoista vuosista.

Myös kollektiiviuskomuksenne siitä muuttuu, miten kauan ihmisen "pitäisi" elää. Nyt teistä on hyväksyttävää elää tuplasti se, mitä ihminen eli muutama sata vuotta sitten, ja elinkaarenne pitenee jokaisen uuden sukupolven myötä. Monet väittävät, että teknologia ja terveydenhuolto sallivat nyt ihmisen elää pidempään. Kerromme kuitenkin teille, että muuttuneet havaintotapanne ja uskomuksenne ovat sallineet sellaisen teknologian ja terveydenhuollon luomisen.

Maailmassanne tulee aika, jolloin te ette enää vanhene. Sanoisimme tällä erää, että useammat ja useammat teistä elävät paljon pidempään kuin ihmiset tallennetussa historiassanne. Eläminen 150-vuotiaaksi on normi melko lähitulevaisuudessa. Nyt teknologia ja tiede jatkavat yhteistyötä ikääntymisprosessin hidastamiseksi. Tietäkää kuitenkin, että kollektiivinen uskomusjärjestelmä työntää näitä tieteellisiä edistysaskelia - ei toisinpäin. Tietäkää, että tulee varmasti aika, jolloin pystytte itse estämään vanhenemisprosessin pelkästään omilla uskomuksillanne.

Ihmettelette varmaan, miksi ihmisen pitäisi kuolla ollenkaan, jos keho jatkuvasti uudistuu. Tämä on upea kysymys ja sanoisimme, että sen tarkoitus on antaa teidän "nollata", poistua tästä todellisuudesta ja reinkarnoitua toiseen kokemukseen eri järjestelyn kera, mikä antaa uusia haasteita, uusia kokemuksia ja uusia suhteita.

Tietäkää, että korkeammissa ulottuvuuksissa emme ole ainoastaan ikääntymättä, vaan emme koe myöskään kuolemaa niin kuin te täällä kolmannessa ja neljännessä ulottuvuudessa. Fyysisen kehon kuolemisen sijasta poistamme vain fokuksemme tai energiamme tuosta todellisuudesta, sitten kun olemme käyneet läpi kaiken, mitä haluamme kokea. Vaihdamme vain fokuksemme yhteen monista muista todellisuuksista, joiden osa olemme.

Emme näe kuolemaa surullisena tapahtumana korkeammassa ulottuvuudessa, vaan silloin on tavanomaista juhlia. Tämä voi kuulostaa oudolta täällä matalammissa ulottuvuuksissa oleville, koska tunnette suurta surua havaitusta menetyksestä. Kuitenkin ollessasi korkeammissa ulottuvuuksissa tiedät, ettet ole koskaan ilman yhteyttä toisiin olentoihin. Olet vapaa yhdistymään niiden kanssa aina, kun haluat. Sanoisimme, että se on samanlaista kuin teidän näkemyksenne collegesta valmistumiseen. Opiskelija on oppinut kaiken, mihin hän on ryhtynyt tuolla opintoalueella, ja nyt hän on valmis uuteen kokemukseen. Juhlitte tuon opiskelijan saavutuksia, ettekä sure menetystä, koska tiedätte, että hän on suorittanut suuren tehtävän ja valmis seuraavaan osaan elämässään. Vain se ettei hän ole enää collegessa, ei merkitse, että hän lakkaa olemasta. Tämä on hyvin samanlaista, kuin oma tapamme nähdä kuolema.

Miten siis voitte muuttaa uskomuksianne ikääntymisestä? No, hyvin yksinkertaisesti ilmaistuna: odottakaa, että te ette ikäänny. Ei ole mitään syytä, miksi pitäisi. Hymyilemme, koska ihmisillä on taipumus tehdä paljon monimutkaisempia monista asioista, mitkä ovat todellisuudessa hyvin yksinkertaisia omasta perspektiivistämme. Käsitämme kuitenkin, miten valtavaa tietoisuushyppäystä vaatisi lopettaa ikääntyminen maailmassanne yhdessä yössä. Ehdottaisimme kuitenkin, että alatte tarkastella omia uskomuksianne ikääntymisestä.

Katselkaa ympärillenne ja näette monia samanikäisiä ihmisiä ja jotkut näyttävät paljon nuoremmilta ja toiset paljon vanhemmilta. Miksi näin on? Heidän uskomuksensa määräävät, miten he kokevat ikääntymisen. Jotkut vanhenevat hyvin sujuvasti, kokematta koskaan tiedollisten kykyjen heikentymistä, kun taas toiset kokevat merkkejä vanhenemisesta jo kauan ennen, kuin heitä pidettäisiin vanhana. Tiede oppii lopulta, että vanhenemisella ei ole mitään tekemistä geneettisen perimän tai solujen vääjäämättömän rappeutumisen kanssa, vaan mielen odotusten.

Mitä ovat uskomuksenne vanhenemisesta? Haluatteko muuttaa niitä? Miten vanha olette, kun odotatte kokevanne ikääntymisoireita? Odotatteko saavanne ryppyjä vanhetessanne? Odotatteko, että teillä on harmaat hiukset ja kuljette kepin kanssa? Vai odotatteko, että teistä tuntuu pirteältä ja olette täynnä nuoruutenne energiaa? Tietäkää, ettei uskomuksianne voi koskaan pitää salassa - ne näkyvät aina kasvoiltanne kaikille. Miten kauan odotatte olevanne nuori?

Toivomme, että tämä viesti on jollain tapaa palvellut teitä.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.




Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi ( angelicguides.wordpress.com)
29.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




keskiviikko 20. helmikuuta 2013

KUTSUKAA LÄHTEEN TAHTO TODELLISUUTEENNE /AE Uriel

Fraasia "tapahtukoon sinun tahtosi" on käytetty väärin ja se on todellisuudessa rukous jälleenyhdistymisestä, ei ihmisen haurauden, heikkouden, voimattomuuden tai orjuuden tunnustamista Jumalan kasvojen edessä.


 Monien aionien ja monien elämien ajan Lähde on tulkittu väärin suuremmaksi kuin ihminen, niin että Lähde on kontrollissa tai vastuussa siitä, mitä kolmannessa ulottuvuudessa tapahtuu. Tämä Lähteen ja ihmisen välisen kumppanuuden todellisen luonteen väärinkäyttö on sallinut koko ihmiskunnan aliarvioida kovasti omaa voimaansa ja matkansa luonnetta ja tarkoitusta maan päällä. Niinpä fraasia "tapahtukoon sinun tahtosi" on myös käytetty väärin ja se on todellisuudessa rukous jälleenyhdistymisestä, ei ihmisen haurauden, heikkouden, voimattomuuden tai orjuuden tunnustamista Jumalan kasvojen edessä.

Jokaisessa valinnassa on käyttävänä kaksi tahtoaspektia. Egon tahto ja Jumalan tai Lähteen tahto ja ne ovat kumpikin osa teitä. Silloin kun valitsette egostanne käsin, käytätte sen tahtoa. Silloin kun valitsette jumaluudestanne käsin, aktivoitte jumalaisen Lähdekumppanuutenne tahdon. Tämä ei ole Lähteen luvan pyytämistä valinnan tekemiseen. Se on Lähteen kutsumista osallistumaan valintaan, jotta voitte toimia korkeimmalla mahdollisella taajuudella, rajattomalla tiedolla ja suurimmalla potentiaalilla. Te ette tarvitse Lähteen lupaa elämänne missään osassa, koska jokainen teistä on täällä jumalaisen valon kipinänä ja parantumis-, ylösnousemus- ja evoluutiotehtävässä. Olette valon lähettiläs, jonka tarkoitus on tuoda valoa maailmaan, jotta se voi tuntea itsensä jumaluutena ja ilmaista jumalaista tahtoaan.

"Tapahtukoon sinun tahtosi" on tapanne vahvistaa Lähteelle, että olette avanneet sydämenne ja mielenne, jotta Lähde voi astua kokemukseenne ja jakaa korkeampaa energiaa, korkeamman perspektiivin ja tietotason kanssanne. Tämän fraasin myötä luotte itse asiassa tilan taivaalle maan päällä.

"Sinun tahtosi" ei merkitse, että Jumala on ylimääräinen osapuoli tilanteessa ja te astutte sivuun ja sallitte Jumalan toimia osallistumatta itse. Se tekisi teistä palvelijan, jolla ei ole valintamahdollisuutta tai valtaa, ja teidän on toimittava jumalaisen direktiivin mukaan. Tämä loukkaa vapaan tahdon lakia. Ette voi olla sekä palvelija että isäntä elämässänne, seurata käskyjä ja samalla johtaa ylösnousemusta ja sydämen evoluutiota ihmiskunnan, maan ja universumin kanssa. Se ei myöskään merkitse, että te siirrätte sivuun oman voimanne ja sallitte Lähteen ottaa hallinnan. "Tapahtukoon sinun tahtosi" tunnustaa, että olette valmis sallimaan Jumalanvalonne loistaa aineelliseen todellisuuteenne tuolla hetkellä. Avaatte sydämenne sallimaan, että Jumala jakaa kokemuksen kanssanne ja sen sijaan, että olette luoja egotahtonne kautta, päätätte kokea tämän hetken Luojan kanssa kanssaluojina ja jumalaista tahtoa käyttäen.

"Tapahtukoon" merkitsee, että olette valmis sallimaan todellisuutenne kehittyä jumalaisen tahdon täydellisyydessä, jumalaisella ajoituksella, ponnistelematta vaivattomasti ja sujuvasti ja siinä virassa, mikä on korkein ja paras hyvänne. Tällä kauniilla hetkellä resonoitte korkeimman ja parhaimman lopputuloksen kanssa ja voitte luoda sen, mikä laajentaa ihmistietämyksenne jumalaiseen täydellisyyteen. Teistä on tullut kanssaluoja Lähteen kanssa luomalla tilaa egotahtoonne ja kaikkiin sen kolmannen ulottuvuuden rajoituksiin, tunnistaen jumaluutenne ja antaen sille äänen. Ja tällä hetkellä elämänne jälleenyhdistymis- ja ylösnousemustarkoitus täyttyy ja luotte taivaan maan päälle.



AE Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 18.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 



 

maanantai 18. helmikuuta 2013

HYMYILKÄÄ TIENNE KOTIIN / Ryhmä

Totuus on, että ihmiskunta oppii tarkastelemaan aikaa eri tavalla, ja se on kaunis asia.


Steveltä:
Tämä oli tähän saakka paras yrityksemme selittää kahta tärkeää asiaa, mitkä Ajanpitäjä haluaa meidän tietävän uudesta suhteestamme aikaan. Joka kerta hän sanoo sen vähän eri tavalla, mutta tällä kertaa se virtasi tasaisesti ja pehmeästi. Hän alkaa nyt antaa minulle syvempää informaatiota uudesta ajasta, mikä tulee esiin pian Direct Light -sarjassa.

Elrah oli epäluontaisesti vasta toisena, kun hänen oli tärkeää "saada teidän sydämenne lopuksi", kuten hän asian ilmaisee. Elrah näyttää sopeutuvan tähän läheiseen ihmiskontaktiin erittäin hyvin. Itse asiassa hän odottaa innolla omien salaisuuksiensa kertomista seuraavassa Direct Light -osassa, kun hän paljastaa "totuuden rytmistä".

Tässä viestissä hän puhuu sen tärkeydestä, mitä olen oppinut ensin sietämään ja sitten rakastamaan. Se on Elrahin hymy. Toisinaan hän tekee sen niin nopeasti, että tunnen kuin kasvojeni halkeavan ja putoavan pois. Sitten kun istun tämä typerä hymy kasvoillani suoran lähetyksen kameroiden edessä, hän jopa julkeaa näyttää minulle, ettei kukaan hymyile takaisin. Hmm. Juuri kun luulen hänen tekevän tämän nolatakseen minut, hän pitää jotain ääntä tai sanoo jotain lyhyesti, tavallisesti vain muutaman sanan, joissa ei ole aina järkeä. Näin hän muuttaa tuon tilanteen rytmiä ja tuolla hetkellä kaikki hymyilevät takaisin.

Hän halusi saada tällä kertaa viimeisen osuuden, jotta hän pystyi lähettämään teidät pois sydämensä rytmin kera. Jos sinulla on voimakas rytmi kuukauden aikana, nautit joka hetkestä hetkessä. Elrah edustaa sitä voimakasta yhteyttä, mikä meillä on toisiimme. Nimittäin se minkä osalta me kaikki teeskentelimme, ettei sitä ole, jotta pystyimme pelaamaan tätä peliä teeksennellen olevamme ihmisiä. Nyt peli on muuttumassa ja on aika muistaa tuo yhteys.

Tämä mielessä minulle on ok istua näyttämöllä typerän näköisenä. Jos olen rehellinen itselleni, niin olen tehnyt sitä jo monta vuotta. Luulisi, että olen tottunut jo siihen tai ainakin hyvä siinä.

Jos on se mahdollisuus, että hän voi aktivoida yhden hengen Kotoa pitämällä tätä typerää virnettä kasvoillani, niin olen mukana siinä. Elrah sanoo minun vain muistavan, miten hymyillään tieni kotiin.

Upeaa kuukautta ja pysy rytmissä!

Isoja haleja ja lempeitä tönäisyjä,

Steve

 
TERVEISIÄ KOTOA 

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Ajanpitäjä.
 


Uusi suhde aikaan 

Olen täällä ensimmäisenä, sillä normaalisti Elrah tulee ensimmäisenä ja minun on oltava sen jälkeen ja noukittava kaikki ne pikkupalat, joita hän jättää ympäriinsä, ja yritettävä saada siitä tolkkua teille. Tänään ajattelin, että tulisin ensimmäisenä ja jättäisin kaikenlaisia palasia lojumaan hänelle. Katsomme siis, miten se toimii, mutta halusin tulla ensimmäisenä kertomaan teille jotain, minkä olette alkaneet ymmärtää hyvin syvällä tasolla.

Ajaksi kutsumaanne harhaa on olemassaolossanne hyvin erityisalueilla maan päällä. Se on auttanut teitä kovasti näkemään itsenne olentoina aikajanalla. Se on antanut teille hyvin monia mahdollisuuksia nähdä itsenne henkenä, joka teeskentelee olevansa ihminen. Se ei ole helppoa ja useimmiten teillä oli vastassanne aikahaasteita, koska olette aina uskoneet ajan olevan rajallista - toisin sanoen, että on vain tietty määrä aikaa. No, kerromme teille, että suhteenne aikaan on nyt muuttunut ja sitä on vaikea ymmärtää. Vie jonkin aikaa, jotta se kaikki suodattuu olemukseenne ja uusiin sääntöihinne, sillä teillä kaikilla on omat säännöt, joiden mukaan kuljette. Teillä kaikilla on omat määritelmänne ja se on toiminut oikein hyvin, joten jatkatte samalla tavalla. Alatte nyt kuitenkin nähdä kaiken eri perspektiivistä, sillä voitte nähdä enemmän ns. ajasta.

Siinä ei ole mitään haastetta, koska todellisuudessa sitä on vain yksi "pala". Näette varjot ajan kummallakin puolella, näette ns. tulevaisuuden ja menneisyyden, mutta ne ovat varjoja ainoasta aikajäljestä, mikä on käytettävissä kaikkialla ympäri universumia, ja se on nyt, juuri tässä hetkessä. Ilman tätä hetkeä, ilman sen muita osia ei ole mitään, sillä kummassakin suunnassa on vain heijastusta. Haasteena on ollut, että heijastuksenne ovat kummassakin suunnassa kontrolloineet melkoisesti useimpia ihmisiä. Useimmat teistä ovat halunneet jotain.
 


Positiivinen = tulevaisuus, negatiivinen = menneisyys 

Niinpä silloin kun ihmisillä on jotain arvokasta, he laittavat sen tulevaisuuteensa. Pyydämme teitä sulkemaan silmänne hetkeksi ja kulkemaan taaksepäin 12 vuotta, vain kulkemaan taaksepäin 12 vuotta omassa elämässänne ja tekemään kuvan siitä. Älkää sanoko sitä hyväksi tai huonoksi. Sanokaa se vain asteikolla 1-5, missä energianne on? Hyvä. Unohtakaa tuo energia hetkeksi ja tulkaa takaisin kehoonne. Sulkekaa nyt taas silmänne ja menkää 12 vuotta tulevaisuuteen. Testatkaa energianne, missä se on? Miten mittaatte sen?

Valtava enemmistö teistä kätkee ilonsa tulevaisuuteen ja tuskansa menneisyyteen. Se on ollut normaali osa koko ihmiskuntaa, joten ollessanne läsnä olevassa hetkessä teillä on edelleen lankoja siihen, mitä yritätte saavuttaa tulevaisuudessa ja mitä olette kokeneet menneisyydessä. Siitä te ette ole vielä täysin tietoinen, että kaikki säännöt ovat muuttuneet hyvin yhtäkkiä. Pelaatte edelleen samaa peliä, koska olette tottuneet pelaamaan sitä ja olette pelanneet sitä kaiken aikaa. Nyt säännöt ovat muuttuneet ja huomaatte, ettei teillä ole samalla tavalla heijastusta tulevaisuudessa ja menneisyys voi olla paljon muokattavampi. Ihmiskunta on aina pitänyt menneisyyttä varmana ja hyvin rajallisena. Rakkaat ystävät, se on vain muisto ja jos nuo muistot kontrolloivat elämäänne, voitte muuttaa noita muistoja. Ihmiset voivat harmonisoida tuon aikajanan läsnä olevassa hetkessä.
 


Aikakudoksen harmonisoiminen 

Se on erittäin helppoa. Useimmat harmonisoivat joka hetki. Kun menette huoneeseen, mikä on täynnä ihmisiä, ensimmäisenä tunnette kaikkien energiaa ja harmonisoitte sen. Teette sen löytämällä osan itsestänne heidän heijastuksestaan. Tämä on yhteys, mikä teillä kaikilla on hyvin luonnostaan. Kun siis tuotte tämän sisään ja harmonisoitte tällä tavalla, se vaatii ponnistusta useimmilta teistä. Tuo ponnistus tulee sen uskomusjärjestelmänne vuoksi, kuka olette ja kuka olette olleet. Se on nykyisyytenne ja teillä on vain nykyhetki. Tällä hetkellä tapahtuu niin, että ihmiset pystyvät tuomaan kaiken sen yhteen läsnä olevaan hetkeen, siihen energiajälkeen minkä tämä kokemus jättää aikakudokseen. Sen käyttäminen vaatii vähän muutoksia. Useimmat maaplaneetan järjestelmät saavutetaan rajallisessa ajassa ja on säädetty mittaamaan sitä. No, aika ei ole rajallista eikä ole koskaan ollutkaan. Siksi ihmisen ajanpitämistä täytyy säännöllisesti säätää.
 


Kutsu 

Tulette oppimaan enemmän näistä itseistänne, sillä tässä hetkessä on kutsunne. Tämä on se aika, mitä olette kutsuneet maapallolle. Tämä on se osa, mitä varten teidät on kutsuttu … juuri nyt. Te ajattelette: "No, sitten kun käyn kaikki kurssit ja hallitsen tämän, niin astun työhöni, teen jotain käytettäväksi ja vaikutan planeetalla." Ja rakkaat ystävät, se on nyt. Se ei ole tulevaisuudessa, se ei ole koskaan ollut tulevaisuudessa. Laitoitte sen sinne monien muiden toiveiden rinnalle.

Nyt sanomme, että kaikki ihmiset muuttavat suhdettaan tulevaisuuteen ja menneisyyteen. Tämä on alkua lineaarisen aikailmaisun muuttamiselle maan päällä. Tämä muuttaa ajan merkitsemistä maan päällä. Tämä muuttaa paljon sitä tiukkaa aikaharhaa, mikä on ollut määriteltynä tällä planeetalla tähän saakka. Olemme antaneet harjoituksia ja tilaisuuksia taivuttaa aikaa, alkaa leikkiä sillä ja alkaa tehdä siitä vähän muokattavampaa. Ensimmäinen asia on ymmärrys ja uskomus aikajärjestelmästä. Se on hyvin yksinkertainen. Jos uskotte, että voitte muuttaa aikaa, muutatte. Ja jos kerromme teille, ettei aikaa voi muuttaa, se olisi vielä parempi - koska kertoessamme, että ihmiset eivät voi tehdä jotain, he tekevät sen. Ja tekevät sen oikein hyvin.

Totuus on, että ihmiskunta oppii tarkastelemaan aikaa eri tavalla, ja se on kaunis asia. Kyllä, minun on sanottava, ettei ole läsnä olevaan hetkeen verrattavaa aikaa. Ei ole muuta kuin tämä "pala" ja vaikka ihmiset ovat jakaneet suuren osan energiastaan menneisyyteen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen, he eivät enää laita niitä samaan lauseeseen. Ihmiskunta huomaa myös, miten helppoa sitä on muuttaa, kun menneisyyteen ja tulevaisuuteen pääsee hetkessä. Monet kuljeskelevat tunnearpikudoksen kera, mikä auttaa määrittelemään itsensä. He eivät menetä identiteettiään, he menettävät vain sen, miten he käyttävät sitä joka hetki. He joutuvat reagoivaan elämään, tarkoituksellisen toiminnan sijasta. Tämä on usein tulosta tasapainottomuudesta tärkeässä läsnä olevassa hetkessä. Maan päällä on hyvin yleistä vain reagoida kaikkeen tulevaan sen sijaan, että asettaa oman tahtinsa.
 


Ympyrämäinen aika 

Rakkaimmat ystävät, olette suurimpia koskaan eläneitä enkeleitä ja olette nyt paikalla vaikuttaaksenne maaplaneetalla. Näytämme teille vain pieniä paloja tästä, kun tulette tietoiseksi niistä. Tarkkailkaa niitä, koska niitä tulee vain hitaina lisäyksinä alussa. Jos teiltä menee ohi yksi tai ette tajua joka hetki ja se livahtaa menneisyytenne, antakaa sen mennä. Teillä ei ole kontrollia siihen, mutta jos se on epäharmoniassa, voitte muuttaa sen, vaikka se on jo mennyt menneisyyteenne.

No niin, miten voitte muuttaa tulevaisuutta? Teidän ei tarvitse muuttaa tulevaisuutta, muutatte tulevaisuutta selvittämällä energianne nyt-hetkessä. Tämä on käsitys ympyrämäisestä ajasta. En käytä siihen paljon energiaa tällä kertaa, mutta sanon vain, että se energia mitä ihmiset kutsuvat menneisyydekseen, luo heidän tulevaisuuskudoksensa. Se on suuri ympyrä. Menneisyyskudos ja nuo ratkaisemattomat ongelmat kiertävät ympäri ja luovat samoja ongelmia uudestaan ja uudestaan ja uudestaan planeetallanne. Tämä on syy, miksi teillä on samat haasteet eri ihmisten kanssa. Eikö se ole ollut teistä mielenkiintoista? Kerromme teille, että kaikki ihmiset oppivat toistosta. Tällä tavalla aika itse asiassa toimii ja tämä on nyt kaunis pala. Kun päästätte irti noista menneisyytenne osista, jotka ovat vaatineet teiltä kovasti, huomaatte paljon helpommaksi vapauttaa nuo langat, jotka ovat kontrolloineet elämäänne monin tavoin.

Sanotaanpa, että teillä on epäharmoniaa elämässänne. Teillä on esimerkiksi yhteenotto jonkun hyvin rakkaan kanssa. Sanotte jotain hyvin loukkaavaa, lähdette pois ettekä puhu toisillenne viiteen vuoteen. Kerromme teille, että tuska siitä, mitä sanoitte tuolle ihmiselle, satuttaa teitä koko ajan - joka päivän joka hetki - koska ette ole sovittaneet ja harmonisoineet tuota aikajälkeä.

Merkitseekö tämä, että teidän on harmonisoiduttava jokaisen olennon ja jokaisen ihmisen kanssa? Voi, ei tietenkään. Siitä ei maapallossa ole kyse. Siinä on kyse moninaisuudesta. Tiedämme, että teille tulee paikkoja, joissa teillä on haasteita, kuten niitä kutsutte. Joskus itse asiassa teidän haasteenne määrittelevät ja tuovat esiin Kodin hengen teissä kaikissa ja sitä on tehty erittäin hyvin useiden vuosien ajan. Nyt maapallonne muuttuu.

Olette luoneet tämän tilaisuuden astua tulevaisuuteen ja vaatia nykyisyyteenne nyt. Älkää odottako huomista, rakkaat ystävät, se ei tule sellaisena, kuin ajattelette. Jos pidätte kiinni vanhoista uskomusjärjestelmistänne menneisyydessä, teitä estetään myös maadoittamasta energiaanne mitä kauneimpaan aikaleimaan tässä hetkessä. Niinpä pyydämme teitä olemaan tietoinen tästä.

Teillä on täällä maan päällä tapana sanoa törmätessänne toisiin: "Hei, mitä kuuluu?" No, minä en sano: "Hei, mitä kuuluu?" Minä sanon: "Hei, mitä aikaleimallesi kuuluu? Miten menee tässä hetkessä? Miten henkesi sopeutuu tuohon fyysiseen kehoon tässä hetkessä?" On täysin ok sanoa: "Voi, vyöni ovat liian tiukalla tänään", tai mitä tahansa. Sillä olemme varmoja, että teillä on jonkinlaisia reaktioita. Mutta pyydämme teitä tiedostamaan sen, koska silloin voitte käyttää sitä harmoniassa voimanne kanssa. Silloin se voimaannuttaa ihmisiä ja se on niin, kuin pitäisikin olla.
 


Toistaminen on lineaarisen ajan perusta 

No niin, haluan mainita toisen "palan", ennen kuin astun sivuun ja annan veljeni tulla sisään. Kerron teille myös, että on kolme sykliä. Ihmiskunta käy läpi syklejä monilla tasoilla, mukaan luettuna se, minkä näette edessänne ja mitä kutsutte todellisuudeksenne. Näitä syklejä Elrah kutsuu rytmeiksi. Helpoin tapa selittää tätä on verrata sitä satunnaiskuvioon edessäni olevassa matossa. Voin löytää yhden kohdan, missä kuvio on erilainen kuin muut, mutta jos se on todellinen satunnaiskuvio, se toistuu toisissa paikoissa. Näin universumi on rakennettu. Se koostuu monien asioiden kerrannaisista.

Seuraavien seitsemän kuukauden aikana koko maapallolla on tilaisuus muuttaa kollektiivisesti planeettaa. Hoipertelette monissa argumenteissa ja monissa haasteissa maan päällä tällä hetkellä. Mutta annan tämän veljelleni nyt, sillä hän odottaa suopeasti, että puhun siitä, ja se on epätavallista. Lähden luotanne hetkeksi, mutta tietäkää, että rakastan teitä kovasti, ja tietäkää, että jokainen teistä sen ytimessä, kuka olette, sekä minä emme voisi olla ylpeämpiä niistä kauniista olennoista, joita kulkee tietoisuudessa maan päällä. Muutatte tätä planeettaa joka hengenvedollanne ja hurraamme teille verhon tältä puolelta tavalla, mistä ette ole koskaan tieneet. Erinomaista työtä.

Olen Ajanpitäjä.




Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Uutiskirjeestä 15.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




MIKSI SIELUT REINKARNOITUVAT, JOS KAIKKI KOKEMUKSET TAPAHTUVAT RINNAKKAISTODELLISUUDESSA? / Enkelioppaat




Olemme ikuisia olentoja, sielumme ei kuole koskaan ja kun jatkamme olemassaoloamme,  jatkamme laajentumista. Laajentumisen lopettaminen on olemassaolon lopettamista. Olkaa vakuuttuneita, että olemme kaikki äärettömiä olentoja.

Meitä on pyydetty laajentamaan aiempaa viestiämme rinnakkaistodellisuuksista. Tämä aihe on tietysti hyvin laaja emmekä tietenkään pysty selittämään kaikkea rinnakkaistodellisuuksista vain parissa viestissä. Nyt haluaisimme keskittää huomionne äärettömiin versioihin "sinusta". Meiltä on kysytty, miksi sielut reinkarnoituvat, jos äärettömästi versioita "sinusta" esitetään jo samanaikaisesti? Tämä on upea kysymys ja haluaisimme selittää sitä lisää. Antaaksemme yksityiskohtaisen selityksen tässä vastauksessa, käsittelemme kolmea aihetta, joista olemme aiemmin puhuneet. Nämä ovat rinnakkaistodellisuudet, reinkarnoituminen ja aikaharha. Laajennamme aiempaa selitystämme kustakin aiheesta vastataksemme parhaiten tähän kysymykseen. Aloitetaanpa.

Kuten olemme todenneet aiemmassa viestissä, ääretön määrä todellisuuksia tapahtuu samanaikaisesti. Käytimme esimerkkiä henkilöstä, jonka piti tavata ystävänsä aamukahvilla ja sitten kävellä töihin, auttaaksemme teitä ymmärtämään, miten monta "sinua" on. Kuvasimme joitain päätöksiä, joita hän voisi tehdä ja jotka kaikki tapahtuivat toisissa todellisuuksissa. Kuten selitimme aiemmin, jotkut rinnakkaistodellisuudet näyttävät hyvin samanlaisilta kuin tämä todellisuus ja toiset dramaattisen erilaisilta.

Joka hetki teette päätöksiä, jotkut niistä ovat hyvin pieniä - kuten haluatteko juoda lasin vettä vai jääteetä. On kuitenkin muita päätöksiä, jotka ovat paljon suurempia, ja niillä on suurempi vaikutus elämänne ottamaan suuntaan. Sellaisia päätöksiä kuin, kenen kanssa mennä naimisiin, missä asua, missä olla töissä ja hankkiiko lapsia, vain muutamina esimerkkeinä. Oivaltakaa nyt, että riippumatta päätöksestänne tässä todellisuudessa, kaikki muut vaihtoehdot, joita voisitte tehdä, tapahtuvat myös. Tämä johtuu siitä, että sielunne pyrkii saamaan kaikki mahdolliset kokemukset ja siksi luodaan toinen rinnakkaistodellisuus, mikä sallii jokaisen päätöksen äärettömän laajentamisen. Meidän perspektiivistämme kaikki todellisuudet ovat jo olemassa, koska emme tarkastele aikaa lineaarisena niin kuin te. Kuitenkin teidän perspektiivistänne näyttäisi siltä, että jokaisen uuden päätöksen myötä luodaan uusi rinnakkaistodellisuus.

Jokaisen sielun on tehtävä päätös siitä, haluaako hän inkarnoitua takaisin tähän todellisuuteen vai inkarnoituuko hän mieluummin toisiin maailmoihin. Olemme todenneet aiemmin, että sielut reinkarnoituvat tähän todellisuuteen saadakseen arvokkaita oppitunteja, jotka ovat ainutlaatuisia kaksinaisuuteen perustuville matalammille ulottuvuuksille. Missä tahansa todellisuudessa on tietysti paljon saavutettavaa, ulottuvuudesta riippumatta. Sanomme kuitenkin vain, että on ainutlaatuisia oppitunteja, joita voidaan löytää vain teidän kaltaisessanne todellisuudessa.

No niin, liittyen käsillä olevaan kysymykseen: miksi sielun täytyy reinkarnoitua, jos jokainen mahdollinen päätös koetaan jo? Ennen kuin voimme vastata tähän, haluaisimme viitata viestiimme aikaharhasta, koska teidän perspektiivinne aikaan esittää suurta roolia siinä, miten näette tämän kysymyksen. Selitetäänpä.

Monet ovat kiinnostuneita kuulemaan menneistä elämistään. Kuitenkin yleinen väärinkäsitys on, että nämä elämät koetaan todella menneisyydessä. Monet ajattelevat reinkarnoitumista peräkkäisjärjestyksenä, ikään kuin elämä muinaisessa Egyptissä olisi koettu ennen seuraavaa elämää keskiajalla ja sitten reinkarnoiduttaisiin taas 1800-luvulle läntisen Amerikan tutkimisen aikaan. Olemme käyttäneet näitä aikajaksoja vain havainnollistamaan selitystämme. Vaikka nämä aikajaksot näyttävät tapahtuneen menneisyydessä, ne tapahtuvat kaikki samanaikaisesti juuri nyt. Nämä aikajaksot ovat kaikki olemassa tässä ja nyt. Hahmotettu erillisyys johtuu vain värähtelytaajuudesta. Monien tietämättä dinosaurukset laiduntavat ruohoa, Amerikan alkuperäisasukkaat rakentavat tiipiitä ja raketteja laukaistaan samassa tilassa, missä asutte. Ette havaitse näitä todellisuuksia eivätkä ne havaitse teitä. Teidät kuitenkin erottaa vain se värähtelytaajuus, mitä ylläpidätte, ja se todellisuus minkä odotatte näkevänne.

Annetaanpa toinen analogia siinä toivossa, että ymmärrätte paremmin tämän käsityksen. Kuvitelkaa monia erilaisia papereita kasatun päällekkäin. Kukin sivu edustaa erilaista aikajaksoa. Kuivitelkaa nyt, että nämä sivut "kaarretaan" ympyräksi, suoran paperipinon sijasta. Nämä sivut muodostavat täyden ympyrän. Jos joku kysyisi, mikä paperi tulee ensimmäisenä, miten se pystyttäisiin määrittelemään? Täydessä ympyrässä ei ole alkua ja loppua.

Laajennetaan tätä käsitystä vielä lisää. No niin, käsitämme, että kun olette tottuneet ajattelemaan lineaarisesti, voi olla hyvin vaikeaa kuvitella, miten kaikki voi tapahtua samanaikaisesti. Näin me kuitenkin näemme todellisuuden omasta perspektiivistämme. Olemme aiemmin selittäneet reinkarnoitumista tapahtumaksi, mikä tapahtuu yksi elämä kerrallaan. Tämä esitteli vasta koko käsitteen, selitti lisää sielun tekemiä päätöksiä sekä tarkasteli prosessia, mikä tapahtuu kuoleman jälkeen. Kuitenkin kaikki päätökset reinkarnoitua kuhunkin elämään tehdään samanaikaisesti - niitä ei koeta yksi kerrallaan. Käsitämme, että tämä ajatus voi olla täysin ylivoimainen joillekin ja herättää monia lisäkysymyksiä. Tämä on aikomuksenne, kun olette nyt valmiita laajentamaan lisää tietoisuuttanne ja taas kerran venyttämään niitä rajoja, joita olette asettaneet sille, mikä on mahdollista. Tietäkää, että te ette tuntisi vetoa tähän viestiin, jos ette olisi valmis kuulemaan näitä sanoja.

Toistamme taas kysymyksen, jota meidän on pyydetty selittämään lisää: miksi sielut päättävät reinkarnoitua, jos kaikki mahdolliset päätökset tapahtuvat äärettömissä todellisuusversioissa? Jokaisella elämällä minkä elätte, on vaikutusta kaikkiin muihin elämiin. Tästä syystä olemme sanoneet, että tämän päivän päätöksenne voivat vaikuttaa menneisyyteen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Kyse ei ole siitä, että menette ajassa taaksepäin, vaan ettei ole menneisyyttä tai tulevaisuutta. Annamme teille uuden analogian: onko mahdollista heittää kivi järveen ja vaikuttaa vain yhteen vesimolekyyliin? Ei, koska vedessä ei ole erillisyyttä. Se on kokonaisuutena yhteydessä, aivan kuten kaikki elämänne ovat yhteydessä. Kokemienne aikajaksojen välillä ei ole erillisyyttä.

Niinpä syy siihen, miksi olet päättänyt reinkarnoitua useamman kerran, on mahdollisimman suuren kokemusmäärän saaminen. Kyllä, jokainen mahdollinen päätös, mitä teet elämässäsi, tapahtuu toisessa rinnakkaistodellisuudessa. On kuitenkin vielä paljon enemmän mahdollisia kokemuksia, joita sielusi voisi saada valitsemalla, että se on useampi persoona, inkarnoitumalla useampaan uskontoon, useammalle aikajaksolle, useampaan perheeseen. Nimittäin jokaisen elämän myötä tulee erilaiset haasteet, erilaiset tilanteet sen laajan mahdollisen kokemuskirjon myötä, minkä voit saada muuttamalla perhettäsi, ystäviäsi, varallisuuttasi, terveystilaasi, uskontoasi, rotuasi, asuinaluettasi jne. Jokainen elämä antaa sinulle vielä lisää kokemuksia, joita kohtaat ja joita kukin elämä luo omiin rinnakkaistodellisuuksiinsa.

Jokaista kokemusta käytetään edistämään tietoisuutenne kasvua ja antamaan lisää kokemuksia ymmärryksenne laajentamiseksi kaikesta, mitä on. Sielunne etsii jatkuvasti uusia ja jännittäviä kokemuksia, jotka auttavat tietoisuutenne kohottamisessa. Olemme usein todenneet, ettei tietoisuutenne laajentumisella ole oikeastaan loppua, koska jatkatte uusien kokemusten luomista siinä, mitä voitte oppia. Olette ikuisia olentoja, sielunne ei kuole koskaan ja kun jatkatte olemassaoloanne, jatkatte laajentumista. Laajentumisen lopettaminen on olemassaolon lopettamista. Olkaa vakuuttuneita, että olette kaikki äärettömiä olentoja.

Toivomme, että tämä viesti on jollain tavalla palvellut teitä.

Rakkaudessa ja valossa, Enkelioppaanne.



Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi ( angelicguides.wordpress.com)
14.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




 

maanantai 4. helmikuuta 2013

2013 - MITÄ NYT? / Kryon

Kryon kertoo meille, että tämä siirtymä on merkittävä. Ei vain tämä, vaan jätämme myös vanhan energian taakse ja prosessissa on kaikenlaisia asioita ajateltavana. Onko kysymyksiä, joita emme ole ajatelleet? Miten pitkään menee, ennen kuin näemme jotain erilaista? Mikä tämän kaiken aikakehys on? Nämä ovat alkuselityksiä. 

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Niin se on, että tämä erityisviesti julkaistaisiin ensimmäisenä vuodelta 2013. Olisi niitä, jotka kuuntelisivat nyt ja sanoisivat: "No, nyt vuoden 2012 merkkipaalu on ohitettu, mitä on seuraavaksi?" Tässä puhuu ihminen, joka katsoo aina eteenpäin eikä koskaan taaksepäin, joka ei tavallisesti pysähdy katselemaan ympärilleen ja joka aina haluaa mitata energiaa sillä, mitä tulee, eikä sillä mitä oli tai mitä on. Niinpä emme mene siihen aivan vielä. Sen sijaan sanomme teille: "Haluan teidän pysähtyvän ja katsovan, mitä olette tehneet." Sillä katsoaksenne eteenpäin, teidän on ymmärrettävä, mitä takananne on. Takananne on vanhan energian kukistaminen, mikä on kaiken sen ylä- ja ulkopuolella, mihin mikään profetia on koskaan sanonut teidän pystyvän.
 


Kryonin aikataulu 

Niille jotka eivät ole sitä vielä tajunneet, niin saapumiseni 1989 edelsi niitä mahdollisuuksia, mitä näimme olevan tälle päivälle. Jos te ette olisi muuttaneet planeetan tietoisuutta, jos te ette olisi merkinneet reviiriänne Harmonisella yhdentymisellä 1987, en kanavoisi tänään kumppanini kanssa. Hänellä olisi toisenlainen elämä, sillä en olisi koskaan esittäytynyt hänelle sillä tavalla, kuin esittäydyin. Kerroin hänelle aiemmin, että jos hän ei ottaisi tarjoamaani manttelia, olisi muita, jotka tekisivät sen. Siis pointtina on, että te loitte energian, mikä salli minun astua sisään ja aloittaa ihmiskunnan opettamisen ihmisen kautta.

Minä en luonut mitään saapumalla tänne, rakkaat ystävät. Te olette niitä, jotka päättivät laittaa tämän aterian. Olen vain yksi aineksista. Haluan teidän katsovan kuvainnollisesti sitä, mitä olette saavuttaneet ja mitä olette käyneet läpi. Olette rämpineet yhdessä vanhimmista energioista, mitä planeetalla on ollut. Olette heittäneet valoa pimeimpiä asioita kohti, joissa ei ollut rehellisyyttä, ja heittäneet sitä tuomitsemista ja draamaa kohti - ja olette muuten tehneet tätä 18 vuotta.

Voi, jotkut teistä sanovat: "Olen tehnyt sitä pidempään, Kryon!" Tosiaankin, mutta 18 viime vuodesta teille kerrottiin osana galaktista asetelmaa. Tämä asetelma on enemmän kuin jokin asetelma taivaalla, rakkaat ystävät. Silloin kun aurinkonne asettuu täysin linjaan maapallon ja galaksin keskuksen kanssa, katsotte luomista. Tämä asetelma on energeettinen merkki, ei ainoastaan jotain, minkä astronomit tiesivät päivätasausten prekessioksi tai mistä Mayat kertoivat teille kalenteriensa avulla tai minkä fraktaaliaikalaskelmat antoivat teille. Tämä on aika, minkä universumi on tiennyt ja mitä olette tehneet siihen liittyen.
 


Vapautuminen 

Nyt kaikki alkaa muuttua ja ensimmäisenä tapahtuu "vapautuminen", kuten kutsumme sitä. Teidän on ymmärrettävä, että Henki liikkuu hitaasti ja erityisesti siinä aikakehyksessä, miten nopeasti tietoisuus voi muuttua planeetalla - tämä olette te. Ei siis ole mitään kelloa tai aikajanaa, minkä Henki on antanut teille - paitsi seuraavat 18 vuotta kun planeettanne jatkaa etenemistä ns. pimeän repeämän läpi, mikä on Linnunrata. Noiden 18 vuoden aikana on merkittävä mahdollisuus, että te pystytte "kylvämään uuden tietoisuuden siemenet", jotka kasvavat nopeasti tulevina aikoina.

Vapautuminen: jos olette kehonrakentaja ja pitäneet painoa kädessänne pitkän, pitkän aikaa, niin laittaessanne painon takaisin telineeseen lihakset tarvitsevat aikaa palata normaaliin. Painon pitämisestä aiheutuu rasitusta ja sen myötä kehotasapaino muuttuu. Kehokemia muuttuu lihaksissa sallimaan painon pitämisen. Tapahtuu siis vapautumisprosessi, kun paino laitetaan pois.

No niin, tämä vapautumisvertauskuva sanoo: "Pitäkää lyhyt loma vanhaa energiaa vastaan taistelemisesta, koska vanha energia alkaa myös muuttua, kun sekin on osa vapautumista." Myös vanha energia on "pitänyt" jotain, se on pidätellyt valoa [teitä]. Niinpä te kumpikin olette yhtäkkiä vapautuneessa tilassa. Mutta viisas ihminen odottaa aina hetken, kun asiat toipuvat, ja katselee, mihin ne asettuvat. Epäviisas ihminen jatkaa puskemista vanhalla tavalla, oli mikä oli. On tärkeää, että päästätte irti hetkeksi ja katsotte muuttuvaa toimintamallia.

Vanha energia on pelkästään energiaa ilman valoa ja viisautta, joten se jatkaa puskemista vanhalla tavalla ja voi näyttää teistä samalta. Mutta erona on, että se on ilman kaikkia entisiä ammuksiaan. Nämä ammukset ovat kristalliverkkorakenne ja pimeyden kyky selviytyä sillä tavalla, miten se on selviytynyt tuhat vuotta.
 


Pimeys 

Koska olette muuttaneet Gaian verkkojärjestelmää ja ilmaisseet aikomuksen siirtyä vuoden 2012 yli vuoteen 2013, ne säännöt joiden mukaan pimeys ja valo taistelevat toisiaan vastaan, ovat muuttuneet. Nyt valolla on suurempi vaikutus - paljon tehokkaampi vaikutus. Pimeyden määritelmä on "valon poissaoloa". Niinpä pimeys on tyhjiö, missä ei ole valoa, mutta siinä on silti energiaa, vaikka se on heikompaa kuin koskaan aiemmin. Määritelläänpä siis jokin muu asia - "pimeyden tietoisuus".

Pimeys ja valo ovat mittoja, eivät olentoja. Ne edustavat sitä tapaa, millä ihmiset ajattelevat, ja niitä tietoisuusaaltoja, jotka vaikuttavat toisiin ja luovat toimintamalleja maan päälle. Kun siis sanomme "pimeys haluaa tätä tai tuota", kuvaamme ihmisryhmää, jolla ei ole valoa. Tämä on vastakohta valotyöntekijöille, jotka ovat ihmisryhmä, mikä on herännyt siihen oivallukseen, että Jumala on sisällä. Muuten, tämä oivallus on kaikkien ihmisten ulottuvilla, koska Jumala on planeetan jokaisen sielun sisällä. Mutta hyvin pitkän aikaa ei ole yksinkertaisesti ollut ketään ihmistä, joka ymmärtäisi, että on todella henkilökohtainen vaihtoehto olla jotain muuta, kuin mitä heidän on kerrottu olevan.

Siis taistelu on ollut aina tietoisuuksien välistä ja sitä, miten paljon valoa voitaisiin antaa niille, jotka saattaisivat nähdä sen tai haluavat nähdä sen. Mutta kuten tiedätte, suurin osa ihmisistä on rypenyt hyvin hämärässä valossa, mikä ei ole muuttunut paljon vuosisatoihin - tähän saakka. Tässä ei ole kyse hyvyydestä tai pahuudesta. Tässä on kyse yhtymäkohdasta tai luonnollisesta yhteisymmärryksestä, miten ihmiset ajattelevat itsestään ja siitä, mikä on sopivaa käyttäytymistä ihmiselle. Jotkut kutsuvat sitä ehkä myös ihmisluonnoksi.

No, tämä vanhan energian ajattelu haluaa pysyä ja pysyä. Se ei usko, että on tapahtunut muutos - se viuhtoo epätasapainossa jonkin aikaa, kunnes alkaa oivaltaa, ettei se ole enää yhtä voimakas. Tästä tulee epämukavaa teille.

Jotkut teistä sanovat: "No, vuoden 2013 pitäisi tuoda vapautus, henkäys raikasta ilmaa. Aah, me teimme sen! Me teimme sen!" No, kerron teille, että aivan kuin lapsi joka ei ole saanut tahtoaan läpi, vanhat pimeyden tavat tunkeutuvat jokaiseen mahdolliseen elämän nurkkaan, mihin voivat. Pimeys taistele henkensä ja selviytymisensä edestä ja se tuntee sen tosiasian, etteivät asiat ole samalla tavalla. Niinpä tällä vapautumisjaksolla haluan teidän ottavan askeleen taaksepäin. Silloin kun näette näiden asioiden nostavan rumaa päätään, älkää tehkö sitä päätöstä, ettei vuosi 2013 ole sitä, mitä ajattelitte. Silloin kun näette lisää tasapainottomuutta planeetalla, myös asioita joita ette odottaneet - ja niitä tosiaan tulee - älkää heittäkö käsiänne ilmaan sanoen: "Tässä sitä taas ollaan. Emme saaneet mitään muutosta aikaan." Koska te saitte. Tällaiset asiat toimivat hitaasti.
 


Modernin historian alkaminen 

Energia muuttuu ja olemme antaneet teille tämän informaation aiemmin. Taisteluprotokollan tasapaino harmonisoituu uudelleen. Siitä tässä ajassa on kyse. Jos kysytään toisten aurinkokuntien asukkailta, jotka ovat käyneet tämän aiemmin läpi, niin se oli heidän kirjoitetun historiansa alku. He eivät edes katso mitään ennen sitä. Kaikki alkaa nyt. Siis kuten olemme sanoneet aiemmin, jos katsotte asiaa ihmiskunnan tulevaisuudessa, osoitetaan tähän päivään ja se merkitsee modernin ihmishistorian alkua. Katsotaan kaikkea ennen sitä ja sanotaan: "Ne olivat barbaarisia aikoja. Ne olivat modernin mytologian päiviä. Ne olivat aikoja, jolloin emme tienneet paremmin ja nyt näemme Jumalan kasvot itsessämme." Tähän olette astumassa. Mutta se on vaikeaa ja se on hidasta.
 


Siementen kylväminen 

Olen käyttänyt tätä vertauskuvaa siementen kylvämisestä monta kertaa, joten tutkimme sitä vähän lisää ja annamme teille vähän lisäinformaatiota. Vertauskuva on tietysti maanviljelijä ja käytämme sitä, jotta näette kaikki piirteet, joita maanviljelijä tarkastelee ja jotka ovat yhteisiä teille kaikille.

Kun taistelitte vanhan energian kanssa, te ette kyntäneet peltoja valmiiksi siemenille. Sen sijaan te vain selviydyitte. Nyt on aika valmistella pellot kylvämiseen ja vapautumisprosessissa käännytte sisäänpäin. Peltojen valmisteleminen on vertauskuva korkeamman itsen löytämisestä kvanttisuudessa ja siirtymisestä henkilökohtaisesti paikkaan, missä asioilla alkaa olla enemmän järkeä jokapäiväisessä elämässänne.

Tässä huoneessa ja lukemassa tällä hetkellä on niitä, joilta kuulen: "Auttakaa, auttakaa." Luuletteko, etten tiedä, keitä täällä on? Niinpä sanon teille: tiedätte, keitä olette, rakkaat ystävät, ja haluan teidän rentoutuvan hetkeksi. Teitä rakastetaan yli sen, mitä luulette teitä rakastettavan. Jumala tuntee teidät yli sen, mitä luulette Jumalan tuntevan teidät, ja se mitä tunnette nyt, on väliaikaista. Okei? Se on väliaikaista. Jos anot apua, olet epätasapainossa. On aika rentoutua Jumalaan ja tietää, että sinua rakastetaan. On aika. Sinä selviydyt. Sinä teet sen.

Siementen kylvämisvertauksessa on viisautta. Ensin kynnetään pellot, sitten lisätään lannoitteita ja ravinteita ja lopuksi valmistaudutaan siementen kylvämiseen. Pellot eivät ole valmiita nyt, joten teidän on pysähdyttävä ja valmisteltava ne. Siis kaikki tämä puhe on maanviljelysvertauskuvaa. Tässä kaikessa ei ehkä ole järkeä teille, mutta se sanoo, että rajakohta vanhasta uuteen on nyt ja vasta nyt voitte aloittaa sen, mitä varten tulitte. Ette ole kylväneet siemeniä vielä. Peltojen on oltava valmiina. Tässä valmisteluprosessissa huomaatte, että pimeää energiaa vastaan on helpompi taistella, mikä sallii teidän kylvää.

Uusia tilanteita tulee esiin näyttämään teille, että tämä on totta. Ette usko, että pääsette läpi joistain haasteista hyvin helposti, koska nyt energia tukee teitä eikä se tukenut vuosi sitten. Vuosi 2013 on aiottu raja ja se vaikuttaa ilmentämiseen. Alatte valmistella peltoja uudelle energialle ja kylvää siemeniä käyttäen sitä, mitä vanhalla sielulla on: menneisyyden viisautta. Nämä viisauden siemenet kylvetään talouteen, hallintoon, kotitalouteen ja perheisiin. Nämä ovat rehellisyyden siemeniä ja puhuvat viisautta yhdistymisestä, hajalle repimisen sijasta.
 


Amatööriviljelijä 

Ihmispiirteet alkavat sitten muuttua ja erityisesti ihmisluonto, mutta se on hidasta. Kuvitelkaa amatööriviljelijää. Hänellä ei ole aavistustakaan siitä, mitä hän on tekemässä, mutta hänellä on siemenpakkaus. Niinpä hän lukee ohjeet, valmistelee pellot ja heittelee siemenet maahan. Hän on hyvin innoissaan! Hän juoksee sitten kotiin, mutta saa tuskin nukuttua. Yö menee ohi, aurinko nousee ja hän juoksee aamunkoitossa pelloille katsomaan, mitä tapahtuu. Eikä siellä ole mitään! Mitä hän teki väärin? Ei ole viljaa!

"Mitään ei tapahdu", viljelijä sanoo. Kylvikö hän ylipäätään mitään? Tämä on tietysti naurettavaa, koska jokainen viljelijä tietää, että vilja kasvaa hitaasti. Itse asiassa se kasvaa niin hitaasti, ettei sen voi nähdä kasvavan! Kyykistytte alas, katsotte taimenta ja voitte vaikka huutaa sille "Kasva!", mitään ei kuitenkaan tapahdu. Sitten viikon päästä käsitätte, että taimen on suurempi, taas viikko ja se on vielä suurempi. Tietyn ajan päästä vilja on kypsää ja se antaa sitä satoa, mitä kylvitte.

Tätä siis kerromme teille: tietoisuussiementen kasvuprosessi on hidas. Kestää 18 vuotta edes kylvää ne! Miten kauan luulette siis menevän, ennen kuin se kukkii? "Voi ei!", joku teistä sanoo. Vanhan sielun ensireaktio tähän uutiseen on: "En halunnut kuulla tätä." Kenties sitten sanoisitte: "Miksi sitten olen täällä? On väsynyt. Miksi en mene vain kotiin nyt? Kryon, olen päättänyt, että jään eläkkeelle nyt heti työstäni. Olen tehnyt tehtäväni. Merkkipaalu ohitettiin. Miksi minun pitäisi välittää tässä kohtaa? Jätämme sen nuoremmalle sukupolvelle."

Niinpä nyt kerron sinulle, valotyöntekijä, että vilja kasvaa vain sitä valoa käyttäen, minkä kanssa sinä tulit. Se on siinä. Te olette niitä, joiden on otettava haaste vastaan, laittaa se vastuumantteli yllenne, minkä vuoksi tulitte, ja mennä eteenpäin varmistaaksenne viljan kasvamisen. Haluan vain kertoa teille, että se mitä olette käyneet läpi tähän mennessä, on vaikein osa. Se mitä tulette käymään läpi, on helpompaa, kun aika kuluu. Mutta se vie silti kauemmin, kuin haluatte. Niinpä se mitä näette hyvin hitaasti, on uuden ihmisenergian esiintuleminen. Se saa monia muotoa, mutta näette uusia asioita. Tutkitaanpa yhtä.
 


Uusia ideoita - te ette tiedä, mitä ette tiedä

Viime kanavoinneissa kerroimme teille joistain uusista keksinnöistä, joita voitte odottaa innolla tässä uudessa aikakaudessa. Mutta nyt puhumme uusista ideoista ja uusista ajattelumalleista. Kun näitä asioita tapahtuu ja kun tarkastelette asiaa taaksepäin, sanotte: "Miksi emme tulleet ajatelleeksi sitä aiemmin?" Syynä on, että te ette olleet valmiita siihen. Niinpä tämä tuo esiin prosessin, mitä meidän on vaikea selittää teille, koska ihmiset eivät halua kuulla tätä.

Ihmiset uskovat, että heidän aivonsa kykenevät kaikkiin ajatuksiin, joita voi ajatella universumissa ja että vain taivas on rajana. He uskovat, että koska tahansa kuka tahansa älykkö voi keksiä sen, mitä tarvitaan ja mikä on seuraava askel ajattelun kehityksessä. Kuitenkaan historia ei osoita sitä, eihän? Aiemmissa viesteissä osoitimme tämän ja annoimme teille jotain ajateltavaa. Toimme esiin, että teille olisi pitänyt olla ilmiselvää, miten lennetään - ja tietysti nyt onkin. Juuri tälläkin hetkellä on tuhansia ihmisiä ilmassa ja lentää paikasta toiseen niiden periaatteiden mukaan, minkä linnut näyttivät teille tuhansia vuosia sitten. Kuitenkin se on uutta ihmiskunnalle ja se on kehitetty vasta äskettäin. No niin, miten kauan olette katselleet lintuja ja kaivanneet lentämistä? Miten kauan tietyt kulttuurit ovat lennättäneet leijaa? Ette kuitenkaan koskaan hoksanneet sitä! Tämä on erinomainen esimerkki ihmisestä, jolla on rajoittunut ajattelu. Ette koskaan hoksanneet sitä!

Lopulta, noin 100 vuotta sitten kaksi polkupyörän tekijää teki sen. Kysyn teiltä: näyttääkö siltä, että tässä tapahtui jotain, mikä on vähän poikkeuksellista? Tiesittekö (ja sanon sen uudestaan), että nuo kaksi polkupyörän tekijää voittivat kisan ensimmäisestä ihmislennosta vain noin viikolla? Toisetkin maan päällä työstivät sitä samanaikaisesti. Tiesittekö sen? Tästä syystä: koska Henki istuttaa ideoita ja keksintöjä, silloin kun olette valmiita, ei aiemmin. Nämä näennäisen ilmiselvät ideat ovat ihmisille näkymättömiä, huomaamattomia ja saavuttamattomia, koska he eivät osaa ajatella sitä. Näette tätä piirrettä kaikkialla ihmiskunnassa, tiedätte siitä tai ette.

Miten monta vuotta teistä tuntui, että teidän oli rakennettava linnoitus kaupunkivaltioidenne ympärille ja torjuttava muiden kaupunkien ihmiset? Ihmiset rakensivat muureja ja heillä oli säännöllisesti taisteluja, jotteivät toiset kaverit päässeet omaisuuden kimppuun. Siis miten kauan teiltä meni hoksata, että voisitte kenties jakaa resurssinne tai kenties käydä myös kauppaa toistenne kanssa, jotta voisitte kumpikin saada toistenne resursseja ja kaikki voittavat tässä prosessissa? Mikä käsite! No, todellisuudessa te vain teitte sen.

Asioiden yhdistäminen niiden erilleen repimisen sijasta on juolahtanut mieleenne vasta viimeiset 75 vuotta. Miksi se ei tullut mieleenne 1000 vuotta sitten? Sen sijaan jatkoitte rajojenne eristämistä ja armeijojen muodostamista ylläpitämään turvaa. Sitten yhtäkkiä oli ajatus maaryhmistä, jotka jakavat yhteiset resurssit, käyvät kauppaa ilman tariffeja ja heillä on yhteinen puolustus tietoisuudessa. Oletteko panneet merkille tämän? No, valmistautukaa enempään, koska kokonaiset mantereet tekevät tätä tulevaisuudessa. Mutta miksi se kesti näin kauan?

Ihan viime aikoihin saakka olette olleet valloittajia. Se oli kaikki, mitä te teitte, koska vain sitä tapahtui teille. Armeijat pyyhkivät pois muita ihmisiä niin, että ne omistivat maan ja resurssit siellä, missä nämä olivat olleet. Se oli tuon päivän ajattelua. Nyt sanotte: "No, olemme yli siitä." Ette paljonkaan. Ette oikeastaan, mutta tulette olemaan.

Uudet ideat ovat asioita, joita ette ole koskaan ajatelleet. Näitä ideoita annetaan teille, jotta teillä on vastauksia merkittävimpiin kysymyksiin, joita yhteiskunnillanne on ollut syntymästänne saakka. Keksinnöt tuovat puhdasta vettä kaikille ihmisille planeetalla, halvalla ja kaikkialle. Keksinnöt antavat teille sähköä, halvalla ja kaikkialle. Nämä ideat pyyhkivät pois kaikki syyt, joita teillä on nyt saastuttaa, ja sitten kun katsotte asiaa taaksepäin, sanotte: "Tämä ratkaisu oli aina olemassa. Miksi emme ajatelleet sitä? Miksi emme tehneet tätä aiemmin?" Koska ei ollut sen aika ettekä te olleet valmiita. Te ette olleet kylväneet siemeniä, taistelitte edelleen vanhan energian kanssa ja päätitte siitä, tuhoaisitteko itsenne ennen vuotta 2012. Nyt ette tuhonneet … ja nyt ette tuhonneet.

Se on hassua, mitä te pohditte ja mitä sosiologinne pitävät "ihmiskunnan suurina ongelmina", sillä uudet ideanne yksinkertaisesti poistavat koko kysymyksen aivan kuten menneisyydessä. Muistatteko? Kaksisataa vuotta sitten sosiologien ennustukset sanoivat, että teiltä loppuisi ruoka, koska ei olisi riittävästi maata elättämään suurempaa väestöä. Sitten keksitte viljojen kierrätyksen ja lannoitteet. Yhtäkkiä jokainen maapala pystyi tuottamaan monta kertaa enemmän kuin ennen. Muistatteko ne ennusteet, että teiltä loppuisi puu kotienne lämmittämiseen? Luultavasti ette. Tämä oli ennen sähköä. Se jatkuu ja jatkuu.

Tämän päivän arvoitukset ovat siis aivan yhtä viehättävän vanhanaikaisia, kuten tulette näkemään. 1) Miten vahvistatte suurten maidenne sähköverkkoja niin, että te ette ole haavoittuvia jakelukatkoille tai ei vaadita massiivisia infrastruktuurin parantamiskustannuksia, koska kylmää on tulossa ja tarvitsette lisää sähköä? 2) Mitä voitte tehdä saastumiselle? 3) Entä sitten maailman ylikansoitus? Jotkut asiantuntijat sanovat pandemian olevan ratkaisu, luonto [Gaia] tappaa noin kolmasosan maapallon väestöstä. Vuosisadan parhaat ajattelijat pohtivat näitä arvoituksia ja kertovat teille, että menette kohti todellisia ongelmia. Olette kuulleet näitä asioita koko elämänne.

Minäpä kysyn teiltä tätä. 1) Mitä jos voisitte poistaa sähköverkon kokonaan? Voitte ja poistatte. 2) Mitä jos saasteita aiheuttavat lähteet vain häviävät uusien ideoiden ja keksintöjen vuoksi ja ympäristö alkaa korjata itse itseään? 3) Ylikansoitus? Oletatte, että ihmiset hankkivat jatkuvasti lapsia eksponentiaalista tahtia, koska he ovat typeriä eivätkä osaa auttaa itseään. Rakkaat ystävät, tämä on tietoisuus- ja koulutuskysymys ja se muuttuu. Kuvitelkaa monissa maissa nollakasvu - siitä tulee yleistä. Oletteko huomanneet, että jotkut lapsistanne alkavat tänä päivänä miettiä, pitäisikö heidän hankkia lainkaan lapsia? Mikä käsite!
 


Valmistautukaa vanhan ja uuden eroamiseen

On uusi aamunkoitto, mutta sitä se vain on. Aurinko hiipii horisontin ylle ikään kuin sanoen: "Olemme taas täällä." Mutta te ette näe selkeää taivasta vähään aikaan, valotyöntekijä, koska vapautumisprosessissa teidän on käsiteltävä ne eroamiset, joita tapahtuu. Tämä ovat niiden vastahakoisuutta, jotka eivät halua mennä valoon ja jotka haluavat pitää sen, mitä heillä on, koska se toimii heillä. He tuntevat sen olevan oikea tapa, koska se on toiminut heillä ennen ja koska se on heidän elämäänsä [selviytyminen]. He eivät ymmärrä, että asiat ovat muuttumassa dramaattisesti.

Ns. new age -yhteisössä kaikki prosessit - se mitä näette täällä [kanavointi], ja ne joita parantajat käyttävät - kalibroituvat uudelleen. Jotkut perusoletukset, joita olette oppineet
siitä, "miten asiat tehdään oikein", eivät enää toimi. Keskitytään enemmän yhden sielun auktoriteettiin. Tämä merkitsee, että keskitytään vähemmän ryhmiin ja enemmän yksilölliseen erottelukykyyn. Kutsutaan sitä järjestöpohjaisen viisauden purkamiseksi ja yksilöpohjaisen viisauden korostamiseksi.

"Hetkinen, Kryon, siinä ei ole järkeä. Kaikki tietävät, että jos useampia ihmisiä on yhdessä, saat parempia tuloksia, koska viisauspohja on suurempi." Niinkö? Olkaa valmiita täysin erilaiseen käsitykseen, rakkaat ystävät. Miten monta elämää sielunne on elänyt? Pitäkää sitä omana viisauskomiteananne ja ammentakaa tästä - ja vain tästä - vastuksia kaikkeen. "Se on hullua, Kryon! Entä säännöt, rakenne, yhteistavoitteet ja ryhmäponnistelut, jotka auttavat ideoiden ja energian rakentamisessa? Heitämmekö pois yleiset perussopimukset? Nämä periaatteet ovat vain tervettä järkeä."

Rakas ystävä, miten annan teille käsityksiä, joita te ette vielä tiedä? Tämän päivän terve järki on huomisen typeryyttä, jos on saatavilla uutta informaatiota, mikä tekee siitä vanhanaikaista. Ymmärrätkö? Mitä jos - vain mitä jos - yksilön viisaus mikä perustuu kaikkiin hänen omiin menneisiin elämiinsä, loisi hänen sisäänsä rajat, jotka olisivat yhteisiä kaikille? Mitä jos - vain mitä jos - saatavilla on pyhä malli, mikä on yhteinen, mutta siihen voi päästä vain yksilönä? Sitten yksilö löytää pyhät vastaukset verhon toiselta puolelta, ihmiskomitean tapaamisen sijasta. Pohtikaa näitä asioita, ennen kuin sanotte, että se mitä teillä on "terveenä järkenä", on jotain ikuista.

Kaikki tällaiset asiat ovat uusia ja se on kuin pistäisi sormella monia niitä silmään, jotka ovat eläneet ajatellen tietävänsä kaiken. Ja he vain havaitsevat, että on toisia, jotka menevät heidän ohitseen ja tekevät asioita, joita he eivät koskaan ajatelleet mahdolliseksi. Odottakaa siis niiden eroamista, jotka eivät vain tule toimeen näiden uusien asioiden kanssa, ja monet heistä ovat vanhoja sieluja.

Kaikki mistä puhumme tässä viestissä, osuu tätä lukevan vanhan sielun kiinnostuspiiriin. On tuhansittain vanhoja sieluja, jotka lukevat tätä tulevaisuudessa. Kerron teille nyt, että tiedän teidän lukevan. Te ette ole ainoastaan planeetan uusi toivo, te olette aina olleet planeetan toivo. Siinä ei ole mitään uutta, paitsi että lopultakin siitä tulee helpompaa. Mutta jonkin aikaa teidän on ymmärrettävä muutosprosessia ja ettei muutosta nähdä aina hyvänä asiana. Sipsutelkaa siis kevyesti tähän uuteen energiaan sen sijaan, että räjähdätte esiin uuden totuuden kanssa. Siirrytte valoon useammalla tavalla kuin koskaan ennen ja myös teidän totuutenne saattaa muuttua.
 


Uusi vanha sielu

Vedetäänpä yhteen. Me tarvitsemme teitä. Te ette ole valmiita eikä kukaan lähde. Tulee lisää kanavia, tulee lisää auttavia olentoja. Voimallista informaatiota tulee lähteistä, joiden ette koskaan ajatelleet omaavan sitä. Pystytte erottamaan, onko se totta vai ei, ja se on helppoa. Tiedätte tämän toimittamisenergiasta ja siitä, mitä todetaan. Teidän täytyy kuulla vain vähän informaatiota ja tiedätte, teeskenteleekö kanava. Tämä merkitsee, että se osanne lisääntyy, mitä kutsutaan "pyhäksi erottelukyvyksi".

Teillä on paremmat intuitiiviset voimat, koska ne eivät heittäydy enää pimeyttä vasten. Kaikki tämä tapahtuu hitaasti. Mutta tietäkää tämä: me tarvitsemme teitä ja tarvitsemme teidät innostumaan siitä, mitä on edessä. Olette juuri tulleet ulos yli 30000 vuoden pimeästä ajasta. Kerron teille taas kerran, rakas ystävä, että tulee se päivä, kenties niin pian kuin seuraavassa prekessiossa, jolloin ihmishistoria ei edes laske vuosia ennen 2012 osaksi yhteiskunnallista tutkimusta. Sitä katsotte tällä hetkellä - uuden aikakauden alkua.
 


Uudet lapset

Luulen, että tämän viestin ironia on seuraava. Ihmiset joka istuvat edessäni, sanovat olevansa väsyneitä. He ovat taistelleet pitkään ja he jatkavat, kun kalibroimme uudelleen. Sitten kun he siirtyvät verhon taakse, kuten he aina siirtyvät, he tulevat takaisin lapsina (tietysti), mutta heidän DNA:nsa on erilainen kuin koskaan ennen. Vanhoina sieluina heidän ei koskaan tarvitse käydä läpi sitä, mitä he ovat käyneet aiemmin läpi, koska vanha energia ei ole samanlaista. He heräävät täyden tiedon kera siitä, keitä he ovat [uuden akaasia-perinnön piirteet].

Lapsina he tuntevat ja näkevät värejä [moniulotteinen näkökyky]. Lapsina heillä on vanhan sielun identiteetti [tietävät eläneensä aiemmin]. He tietävät 13-vuotiaaseen mennessä, mitä varten he ovat täällä [hyvä käsitys elämänoppitunneista]. Mutta se olette te! Olen juuri kuvannut teidät - teidät kaikki! Vanha sielu, tämä on yksi suurimmista muutoksista, mitä koskaan näette, ja se voi viedä sukupolven, mutta se tapahtuu. Ja ne jotka kuulevat ja lukevat nämä sanat silloin, tietävät minun olevan oikeassa ja he heräävät uudestaan maan päällä täysin uuden tietoisuusmallin kera.

Kouluttajat ympäri maailmaa kalibroivat opetuksensa uudelleen, koska lapset ovat erilaisia. Taas kerran, nämä asiat eivät ole, mitä luulette. Kyse ei ole vain uudesta ajasta, vaan uudesta ihmisestä. Voimme sanoa vain, että kerroimme teille, että näin tapahtuisi. Tulin sisään kaikki nämä vuodet sitten [1989] ja sanoin, että te ette tuhoa itseänne, niin kuin profetianne on kertonut teille - sitä ei yksinkertaisesti tapahdu. Kerroin teille, että oli paljon parempia mahdollisuuksia. Kehotin teitä katselemaan sen tapahtumista. Katsokaa sitä!

Mutta oli vanhoja sieluja, jotka sanoivat: "Ei." He sanoivat, että Kryon oli vuosisadan pahuus, koska toin teille informaatiota, mikä lensi päin naamaa kaikkea sitä, mitä he odottivat. Tässä te istutte vuonna 2013 ja voisin huutaa: "Minä olin oikeassa." Mutta sen sijaan huudan: "Te olitte oikeassa." Sillä te loitte tämän muutoksen. Te toitte minut tänne. Te toitte meidät siirtymän läpi, rakas ystävä!

Jumala siunatkoon ihmistä ja kaikkea, mitä hän edustaa universumissa.

Ja niin se on.


Kryon


Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
6.1.2013 Phoenix, Arizona
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine