sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

6:6 KVANTTITIETOISUUDEN POLKU / Kuthumi


Ihmiskunta on nyt ylittämässä sillan uuteen tapaan kehittää aistejaan ja tulla tietoisemmaksi pienistä itsen puolista, mitkä muodostavat suuremman kollektiivisen kuvan aidosta ja kokonaisesta itsestämme.




Olen Kuthumi-Agrippa ja tulen rakkauden ja viisauden säteillä tervehtimään jokaista teitä tällä kertaa ja tuomaan teille ymmärryksen, luottamuksen, naurun ja ilon siunauksia. Tervehdys, rakkaat ystävät.

Ja sydämessämme on suuri ilo ja mielihyvä, että saamme kokoontua teidän kaikkien kanssa tänä iltana, kun pidämme teitä tiukasti Kristuksen sydämessä ja turvallisesti Jumalan kämmenillä.

Rakkaat ystävät, tämä energioiden yhdistämisen ja tietoisuuksienne yhteensaattamisen iloinen tapahtuma valoyhteisönä tukee sen alkemiatietoisuuden korkeimpien puumerkkien integroimista, mitä ihmiskunta opettelee nyt syleilemään uudella tavalla ja korkeammalla tasolla.

Menneisyytenne kokemukset ovat määränneet nyt kokemanne todellisuuden, mikä menneisyydessä oli tulevaisuutenne. Olette nyt korkeamman tason valintapisteessä tulemalla tietoisemmaksi itsen kvanttipuolista ja ymmärtämällä, että keskittyen elämän aliatomisiin puoliin tuetaan suuremman kuvan laajempaa paljastumista täysin uudella tavalla.

Paljon on sanottu kvanttitieteestä viime vuosien aikana. Kuitenkin monien nähdessä sanan "tiede", on itsen osa, mikä näyttää sulkeutuvan kuvitellen monimutkaisia kaavoja, mitkä on ymmärrettävä tajutakseen tieteenä esitettävää informaatiota ja viestejä.

Kvanttitiede on kuitenkin kollektiivisen tiedeverkon yksi osa ja periaatteessa mahdollisuuksien tiedettä. Kvanttitiede keskittyy elämän pieniin osiin, aliatomisiin hiukkasiin, joita on sisällänne ja jotka sisältävät tietoisuutta. Monen syklin ajan yksilöt ovat keskittyneet ulkoiseen maailmaan - häiriintyneet suurista elämän sattumuksista ja kaaoksesta, mikä on häirinnyt lisää keskittymistä itseen ja tulemista tietoisemmaksi aidon itsen hienommista yksityiskohdista.

Ihmiskunta on nyt ylittämässä sillan uuteen tapaan kehittää aistejaan ja tulla tietoisemmaksi pienistä itsen puolista, mitkä muodostavat suuremman kollektiivisen kuvan aidosta ja kokonaisesta itsestänne. Pystyäkseen antamaan lisäarvoa sen muutoksen aikaansaamisessa ulkoiseen maailmaan, minkä näette upeana ihmisyhteisönä, on ymmärrettävä, että elämän pienet eleet johtavat suurempiin eleisiin, joita kutsutaan muutokseksi. Mikään elämässä ei pysy samana, kun olette kaikki alkaneet ymmärtää. Teidän täytyy myös ymmärtää, että teidän on keskityttävä tällä hetkellä oman elämänne - ja elämän yleensä - hienoisempiin yksityiskohtiin.

Ihmiset ovat unohtaneet sellaisen pienen eleen vaikutuksen, kuin ystävällinen hymy, ystävällinen sana, ystävällinen teko ja ajatus, joka lähettää valoa ja rakkautta jollekin, joka todella tarvitsee sitä. Ihmiset tarkkailevat tosiaan irrallista näkökulmasta kuvitellen, että kaikki ovat erillään heistä ja kaikki elävät hyvin erilaista elämää kuin heidän omansa. Kuitenkin maailman pinnan alla olemme kaikki yhteydessä ja vaikka näytätte olevan yksilöitä, ette ole saaria, olette yhtä valolähdettä, jotka syöttävät toisiaan sen perusteella, mihin keskitytte.

Koska ihmiset ovat niin häiriintyneitä ulkoisen maailman kaoottisesta energiasta, on ottanut aikaa yhdistyä taas sisäisen itsen laatuun. Ihmisiltä on ottanut aikaa muistaa, että keskittyminen pieniin asioihin itse asiassa parantaa suuremman kuvan laatua ja Jumalan kollektiivisen suunnitelman suurempaa esiintulemista. Siksi tänä aktivointipäivänä pyydämme teitä kaikkia ottamaan vähän aikaa ja omistautumaan pienten asioiden tiedostamiselle elämässä. Kunnioittamaan pienenpieniä olentoja maailmassanne, kunnioittamaan ja olemaan tietoinen niiden pienten, ystävällisten, myötätuntoisten ja iloisten eleiden arvosta, joilla on vaikutusta ihmisten elämään, vaikka tuolla hetkellä olisittekin tietämätön vaikutuksestanne pienen eleenne tuloksena.

Ajatelkaa sitä. Kenties elämässä on jokin hetki, jolloin tämä on tapahtunut omassa menneisyydessänne, kun olette ylittäneet jonkun yksilön polun, josta ette tiedä mitään, jonka tapasitte vain hetki sitten elämässänne, mutta kuitenkin tuolla hetkellä jaettiin ystävällinen ele. Tuo ele on voinut nostaa keveyden tunnetta, mitä henkilö tarvitsi - vain ystävällisellä sanalla, huvittavalla vuorovaikutuksella, lämpimällä katseella tai lämpimällä hymyllä. Älkää koskaan aliarvioiko näitä eleitä, sillä tämä vetää teitä lähemmäs suhteenne jalostamista aliatomiseen maailmaan.

Energiaanne ei pidä nyt keskittää suurempiin yksityiskohtiin, vaan tähän pikkumaailmaan, elämän mikrokosmisiin puoliin - pitäen mielessä, että olette mikrokosminen energia suuremmassa makrokosmisessa kollektiivissa yhtä paljon kuin makrokosminen olento suhteessa maailmanne mikrokosmisiin olentoihin - mikrokosmisiin toimiin, joita tehdään päivittäin ja joita monet eivät tiedosta ja tekevät niitä tiedostamatta.

Kun nämä pienet eleet tai nämä pienet ajatukset ja teot juoksevat mielenne läpi satunnaisina ajatuksina, virtaavat lävitsenne ja juolahtavat mieleenne sekunnin murto-osaksi, nuo pikkuajatukset, erityisesti ollessaan negatiivisia, vaikuttavat siihen suurempaan kuvaan, mitä yritätte luoda. Ja tästä syystä olemme aktivoineet Valoparvi-projektin.

Tämän uuden projektin on tarkoitus nopeuttaa kykyänne kohota pelkojenne yläpuolelle ja omaksua mahtava taito luoda elämäänne myrkyttömämmästä tietoisuudesta yhdistämällä energianne valoparvenne toisten sielusiementen kanssa. Valoparvet joita aktivoidaan ympäri maailmaa, sisältävät siemeniä. Siksi nähkää siemen parvessa aliatomisena hiukkasena suuremmassa valoatomissa, jotka kutsutaan parveksi. Kun jokainen näistä aliatomisista hiukkasista, teistä jotka olette siemeniä, työskentelette yhdessä ja yhdistätte energianne yhteiseen polttopisteeseen ja yhteiseen tavoitteeseen tukea toisianne elämän maallisissa ja monimutkaisemmissa puolissa, alatte kerätä energioitanne yhteen täysin uudella tavalla.

Tämä energioiden kerääminen luo suurempia laajuuksia, joita kutsutaan valomeriksi ja joiden läpi pyhät elämänvedet virtaavat käynnistäen syvemmän parantumisen ja laajemman puhdistamisen kollektiivitietoisuuden astraalitasolla. Tämä ilmentää meille myös tilaisuuden - niin kuin Suuri valoneuvosto on käynnistänyt - avata tilaisuusikkunan työskennellä kanssanne henkilökohtaisesti, auttaa teitä ymmärtämään, mihin teidän täytyy keskittää energianne juuri nyt ottaaksenne huomioon ne tiedostamattomat osat, jotka koputtavat tietoisen mielen ovelle ja etsivät huomiotanne, jotta voitte edetä jumalaisen sisäisen suunnitelmanne seuraavalle tasolle ja ilmentää kohtalonne tietoisemmin, mutta myös nopeammin.

Tämä kerta on teille fantastinen tilaisuus siirtyä yli suuremman kollektiivitietoisuuden pommittamasta hämmennyksestä, mikä on täynnä myrkyllistä tietoisuutta. Se auttaa teitä erottamaan omat kysymyksenne kollektiivisista kysymyksistä. Tämä keskittää energianne aliatomisiin energioihinne, jotka kutsuvat teitä.

Mitä tulee kvanttifysiikan ymmärtämiseen, on tiedettävä, että tietoisuus vaikuttaa ns. kokeilun lopputulokseen. Kvanttifysiikka sanoo, että tarkkailija määrää kokeilun tuloksen tietoisuustasonsa mukaisesti.

Keskitytäänpä nyt erityisesti tähän ajatukseen - että tietoisuus määrää lopputuloksen, erityisesti tarkkailijan tietoisuustaso. Tämä merkitsee, että jos tietoisuustasoanne tahraavat myrkylliset uskomukset ja asenteet, ne tiedostamattomat puolenne jotka ilmentävät aliatomisia hiukkasia - noita hyvin hienoja itsen puolia, joista ette tiedä tietoisena ihmisenä teihin kohdistettujen ulkoisten heijastusten vuoksi - niin teitä motivoi jatkuvasti hyvin hienovarainen maailma, maailma jota ette tiedosta ja jota kutsumme tässä tapauksessa aliatomiseksi tietoisuudeksenne.

Kun ymmärrätte, että tietoisuustasonne määrää lopputuloksen siinä havaintokokeilussa, mitä kutsutaan elämäksenne, se innostaa teitä penkomaan syvemmältä sisältänne tullaksenne tietoisemmaksi noista pienemmistä ja hienommista yksityiskohdista, jotka ovat osa ihmisrakennettanne, mitä valelevat myös tietoisuudeksenne kutsutun ihmisrakenteen kätketyt puolet.

Tietoisuus on ääretön ja laajentuva energiavarasto. Energiaa ei voi koskaan tuhota. Se liikkuu siihen suuntaan, mihin suurin osa energiasta keskittyy. Kalliit ystävät, siksi teille on tullut elintärkeäksi tuntea itsenne ihmispersoonan pinnan alta. Kuluneiden muutaman vuoden aikana olemme hienovaraisesti motivoineet teitä itsenne syleilemisen suuntaan. Olemme toimittaneet satoja lähetyksiä antaen työkaluja ja prosesseja, joita voitte käyttää tutkiaksenne noiden kätkettyjen osienne syvyyksiä.

Tuliportit, ilmaportit, vesiportit ja nyt maaportit on yhdistetty kosmisten lakien kanssa, mikä on muodostanut joitain hyvin tehokkaita työkaluja teidän informoimiseksi siitä, mitä olette suurempana olentona ja mistä muodostutte lihaan tuomittuna ihmisolentona, joka etsii noita teitä muistinsa virkistämiseksi siitä, kuka olette suurempana olentona. Nämä polariteetit ovat rinnakkain. Siksi koette tunteiden ja tuntemusten, ajatusten ja asenteiden kaksinaisuuden. Nämä polariteetit ovat näyttäneet teille maan ihmiskokemuskolikon kummankin puolen.

Olemme sanoneet aiemmin, että olette kärsimyksen ja tuskan taitamisen mestareita. Nyt teillä on tilaisuus nähdä sen toinen puoli, sen tasavertainen vastakohta, mikä on kukoistaminen ja rauha tai tyyneys. Ei kuitenkaan voida saavuttaa rauhan ja tyyneyden perimmäisiä tasoja, ennen kuin täysin ymmärretään, mitä tuska ja kärsimys ovat tuoneet teille, toisin sanoen tunnistetaan se lahja, mikä on tullut noiden prosessien kautta.

Hyvin usein traumaattisimmat kokemuksenne elämässä antavat teille suurimpia lahjojanne. Jotkut kehittyneimmistä neroista maailmassanne kokivat vakavia traumoja elämänsä varhaisvuosina. Tuo trauma pirstoi kollektiivisen ulottuvuuden osiin pitäen persoonan paikoillaan, mikä ironisesti avasi väyliä antaen pääsyn ulottuvuuksiin, joita ei normaalisti saavuteta. Tarkoitamme tällä sitä, että vakavan trauman tapahtuessa ja sielun sirpaloituessa, tuo sielu vetäytyneenä järkytyksen ja trauman vuoksi löytää paikan ajan ja avaruuden ulkopuolelta, ulottuvuudesta joka on paljon korkeampi kuin ihmisego tai ihmisen havainto elämästä. Alempi ego kuitenkin kiinnittyy tuon trauman negatiivisiin puoliin, mikä on täysin luonnollista ja normaalia. Tuo traumaattinen kokemus - riippumatta miten se käynnistyi - johtaa yksilön elämän kehittymiseen. Tuo trauma valmistelee yksilöä toisiin puoliin tai toisiin elämänjaksoihin hänen tulevaisuudessaan.

Sanomme teille tämän nyt, koska pyydämme teitä astumaan hetkeksi pois traumakokemuksen uhripuolesta. Joillekin teistä trauma ei ehkä ole ollut niin vakavaa kuin hyväksikäyttö - seksuaalinen, fyysinen, tunteellinen hyväksikäyttö tai väkivalta. Kenties traumanne oli vain olemista kotona ilman vanhempia, saamatta tiettyjä tarpeitanne tyydytetyksi. Kaikki on suhteellista. Sanomme sitä, että tuo koettu trauma sai aikaan sulkeutumisen tietyllä tasolla, mutta samaan aikaan se on jättänyt sisällenne salaoven korkeampiin maailmoihin, mihin pääsette kvanttimaailman kautta tutkimalla syvemmältä itseänne ymmärtääksenne, miten pikkuosanne jotka ovat varhaisimmasta luomisestanne, pitävät avaimia tulevaisuuteenne, pitävät avaimia elämänne suurempaan laajentumiseen.

Tämä nukkuvien siementen herättäminen sisällänne aktivoi osianne, jotka eivät ilmennä tietoisuutta tällä hetkellä. Nyt ehkä kysytte, miten niin on - jos olemme tietoisia olentoja ja kaikki ilmentää tietoisuutta, niin miten meissä on osia, jotka eivät ilmennä tietoisuutta? Nuo osat ovat nukkuvia puolia, horroksessa olevia puolia jotka tunnetaan myös roska-DNA:nanne - ne 10 säiettä, jotka näyttävät maleksivan tilassa tekemättä kerrassaan mitään. Salaisuus on, että nuo 10 säiettä sisältävät ihmisen kollektiivitietoisuuden aliatomisia hiukkasia sekä makrokosmisen superuniversumin aliatomisia hiukkasia.

Teidän täytyy nyt tajuta, miten ääretön maailma on, ja muutettava näkökulmaanne ja tietoisuuttanne nähdäksenne elämän kahtiajaon toiset puolet ja sisäiset oivallukset, mikä avaa mielenne katsomaan rajallisuuden ja sen hyvin rajallisen henkilön ulkopuolelle, mihin olette vanginneet itsenne sen tuloksena, että teidät on kasvatettu elämäksi kutsutussa laatikkorakenteessa.

Kun aito ja korkeampi itsenne käyttää näitä voimakkaita energioita teihin, ne harhaverhot revitään pois, jotka jättävät teidät usein tyrmistyneeksi ja hämmästyneeksi, ettekä pysty täysin sulattamaan kaikkea, mitä ympärillänne tulee esiin. Mutta muistakaa, että maailmanne on keskellä suurinta henkistä vallankumousta, mitä on koskaan elämässä koettu. Tämä vallankumous ei ole suljetun ympyrän pyörimistä tietyn kysymyksen ympärillä. Tämä vallankumous on kehitystä, ylösnousemusta, jatkuvaa liikettä ylösnousemusspiraalia pitkin. Pyörreportaikko taivaaseen.

Olette kulkeneet tätä rappeutumisspiraalia, jos voimme kutsua sitä näin. Teidät on luokiteltu langenneiksi, koska olette pudonneet armosta, olette pudonneet tietoisuuden korkeammilta tasoilta tiheään maailmaan, missä olette käyttäneet tilaisuuden kokea aineen tiheyttä. Olette nyt saavuttaneet tiehaaran, missä teillä on tilaisuus joko jatkaa tiheyden ja aineen maailman tutkimista kuten menneisyydessä tai valita polku, missä elätte samanaikaisesti tiheässä aineen maailmassa ja yhdistytte valon korkeampiin maailmoihin - ymmärtääksenne, miten valo ja aine ovat yhteydessä, miten sisäinen ja ulkoinen ovat yhtä ja miten kaikki minkä näette erillisenä itsestänne, on harhaa, koska teidät on luotu samasta lähteestä.

Ne aliatomiset hiukkaset jotka värähtelevät kehossanne, värähtelevät kaikissa muissa sieluissa planeetallanne, koska kollektiivitietoisuus sitoo teidät yhteen. Sen universumin aliatomiset hiukkaset, jossa elätte, on resonanssi, millä teihin vaikutetaan. Lähetyksiä jotka jatkuvasti laajentuvat, tutkivat, altistuvat, edistyvät, välittävät ja heijastuvat nanosekunnissa ehdottomasti kaikkien elävien energiapuolien välillä. Kuitenkin se miten koette tämän, perustuu omaan tietoisuustasoonne. Siksi jos pysytte kiinni elämässänne, jos pysytte kiinni kasvatustanne seuranneissa uskomuksissa, estätte edistymisen eteenpäin. Rajaatte kokemustanne elämästä ja hyvin surullisesti riistätte itseltänne ihmiskunnan poikkeuksellisimman kokemusmatkan maan koko historiassa.

Olette kuulleet tarinoita Altantiksesta, Lemuriasta, Mu'sta. On kirjoitettu monia tarinoita mysteereistä ja muinaisesta mystiikasta kaikissa muinaiskulttuureissa ympäri maailman. Perinteet, totuudet ja viisaus on kaikki siellä, mutta se on kaikki älyllistä. Kyse on sanoista, jotka on kirjoitettu paperille, jonka ehkä luette tai joka ei ehkä koskaan tule vastaan elämässänne. Mutta merkitseekö se, että te ette lue sitä ja se ei tule teitä vastaan, että se riistetään teiltä siksi? Ei, koska elämän matka ei rajoitu älylliseen prosessiin, jossa on nojattava kirjoitettuun aineistoon herätäksenne sille, mikä on konkreettisena ja aineellisena näkemänne maailman tuolla puolen.

Matkanne on nyt saavuttanut kohdan, missä kykynne aistia maailmaa ympärillänne sinkoaa teidät toiseen elämän kokemusulottuvuuteen, tarvitsematta nojata puhtaasti älyn ohjaukseen. Tämä on aikaa, jolloin intuitio syleilee teitä - luontainen ymmärryksenne alkuperäisestä totuudesta, mikä puhuu teille ja kommunikoi teille innostamalla teitä siirtymään tiettyyn suuntaan, missä alitajuiset ja tiedostamattomat puolenne sanovat teille "hyvänen aika, kiinnitä huomiota minuun". Katsokaa näitä pikkuasioita ja pääskää yli menneisyytenne tuska-, kärsimys- ja uhriushölynpölyssä vellomisesta. Kiinnittäkää huomiota nykyhetkeen ja tarkastelkaa sitä. Missä olette? Minne olette menossa? Missä olette olleet? Ja miksi olette siinä, missä olette nyt?

Tämä kysymys auttaa teitä näkemään, että älyyn perustuva maailma on luonut eristäytyneen, erillisen ja elitistisen maailman, koska maailman älyköt katsovat alaspäin niitä, jotka ovat kenties luovempia, tunnepohjaisempia ja nämä erottelut ovat riistäneet jokaiselta elitistiseltä osapuolelta ns. viisauden, mikä sisältyy tosiin maailmoihin ja toisiin havaintotapoihin. Ja kaikki - on kyse sitten taiteesta, urheilusta, tieteestä - on itse asiassa tiedettä luonnossa, koska jokainen valon, totuuden ja energian luova ilmaisumuoto fyysisessä aineessa tai valoulottuvuudessa, on itsessään tiedettä. Se on jatkuva energiavoima, joka luo tietoisuutta ja leikkii noiden tarkkailijoiden kanssa - tuon ulottuvuuden kanssaluojien kanssa, mikä on tennisottelussa, jossa pallo on aliatomiset hiukkaset.

Siksi elämää kutsutaan peliksi. Pelataan monia erilaisia pelejä. On ääretön määrä sääntöjä, mutta on aina sääntöjä, jotka määrittelevät elämänlaadun. Näitä opettelette parhaillaan kosmisten lakien kautta, mutta on aina yksi perimmäinen totuus, mikä hallitsee kaikkea luomisessa/luomakunnassa ja sitä energiaa kutsutaan rakkaudeksi. Rakkaus on olemassaolon voimakkain ja suurin tietoisuus. Mutta jokaisella ihmisellä on oma määritelmänsä rakkaudesta, mikä perustuu hänen kasvatukseensa ja kokemuksiinsa sekä havaintoihin ja asenteisiin, joita on luotu noiden kokemusten tuloksena.

Niin, kalliit ystävät, tämä on teille nyt kutsu kääntää huomionne sisäänpäin - ei vetäytyä maailmasta, ei eristäytyä muista, vaan siirtää huomionne ja fokuksenne eri vaihteelle. Katsoa maailmaa sisältä ulos, ei ulkoa sisään. Tämä on tilaisuutenne nähdä metsä puilta sisällänne ja nähdä, että elämässä on muutakin kuin menneisyytenne. Ja että nykyisyydessä on transformaation, uudistumisen hienot avaimet, mikä vie täysin uudella draivilla vapauteen, tuo täysin uudella draivilla enemmän ja enemmän valotyöntekijöitä ja yhteisöjä yhteen varmistamaan, että valon kasvaminen jatkuu valon nopeutuessa, mikä parantaa ja vahvistaa voima-asemaanne tänä kriittisenä muutos- ja siirtymäaikana teidän ja koko ihmiskunnan kannalta.

Tämä tilaisuusikkuna näyttää teille, että teitä tuetaan. Olemme astuneet esiin täysin uudella tavalla seisoaksemme edessänne, puhuaksemme kanssanne henkilökohtaisesti ja toimittaaksemme teille totuuden, jos haluatte kuulla sen ja olette valmis ottamaan vastaan totuuden elämänne transformoimiseksi. Kaikki te jotka kuulette nämä sanat, kaikki te jotka kuulette nämä sanat eri aikana ja luette nämä sanat tulevaisuudessa, rukouksiinne on vastattu. Tämä on vahvistuksenne fyysisellä tasolla, että olemme kuulleet teidät. Rukouksenne, avunpyyntönne eivät ole kaikuneet kuuroille korville.

Tässä olemme, olemme avanneet näitä tilaisuusikkunoita ja puhumme kanssanne. Mutta kutsunne on tuonut teille myös tarpeen ottaa vastuu, ottaa itseänne kädestä ja suostua siihen, että hyväksymällä tarjoamamme avun teidän on hyväksyttävä, että astutte nyt ulottuvuuteen, minne ette ole koskaan ennen astuneet. Että työskentelette nyt energioiden kanssa, jotka ovat paljon kehittyneempiä, mille olette koskaan altistuneet. Nämä ovat energioita, jotka olivat huipussaan Atlantiksen, Lemurian, Mu'n ja monien muiden muinaissivilisaatioiden aikana. Tämä on tilaisuus teille valokollektiivina, valotyöntekijäryhmänä varmistaa, että ihmiskunta siirtyy noiden tuhokohtien yli, joita koettiin menneisyydessä.

Teillä on voima muuttaa maan henkistä voimaa juuri nyt päättämällä kääntyä katsomaan itseänne, sallimalla suomujen pudota silmiltänne ja tulemalla elämänne johtajaksi riippumatta siitä, mitä menneisyytenne on ollut. Ja itse asiassa mitä traumaattisempi menneisyytenne on ollut, sitä suurempi oikeus teillä on nousta vaatimaan oikeutenne johtaa ja olla maailman äänenä, koska traumanne on osoittanut teille, miten syvää pimeys voi olla, mutta se myös näyttää teille sen tasavertaisen vastakohdan, miten voimakasta valo voi olla.

Niinpä kultaisen valonsäteeni kautta, olemuksessani arkkienkelien, valon solaarienkelien ja solaarilordien solaarikuninkaana, auringon lähteenä, elämän lähteenä ja tuen lähteenä seison edessänne. Olemme täällä täyteydessämme, me kaikki, ja olemme keskittyneet teihin. Olemme hioneet teitä. Olette kutsuneet tätä. Teitä on ollut riittävästi tekemään tämän mahdolliseksi. Älkää siis perääntykö nyt. Älkää epäröikö nyt. Nyt on tosipaikka. Nyt teidän on näytettävä arvonne ja todistettava - ei meille vaan itsellenne - mitä olette oikein "miehiänne".

Monta vuotta sitten aloitimme aktivoinnit köyhyyden, uhrina olemisen ja ehdollisen rakkauden tietoisuuden hävittämiseksi ja kehotimme teitä syleilemään noita osianne astuaksenne voitokkuuden, runsauden ja ehdottoman rakkauden tietoisuuteen. Tämä on johtanut sen ilmentymiseen, mitä koette tällä kertaa, riippumatta siitä, oletteko seuranneet opetuksiamme vuosia vai ette. Olemme vain yksi valoparvi suuremmassa makrokosmisessa valoprojektorissa, missä me kaikki työskentelemme yhdessä mestarien, suojelijoiden, enkeleiden, arkkienkeleiden ja monien Elohimien tiiminä, jotka ovat kanssanne työskennellen sen energiapuumerkkinne kautta, mikä resonoi parhaiten kanssamme tai toisten ryhmien tai toisten valoparvien kanssa, kuten niitä kutsumme. Tämä luo elämän kollektiivisen hunajakennon ja hunajankultainen säde joka on elämän suloisuutta, on palaamassa.

Ihmiskunnan kohtalo on tulossa käännekohtaan, missä ne jotka ovat maksaneet velkansa, voivat kohota määrätyn kohtalonsa yläpuolelle, kohota karmansa yläpuolelle ja astua tarkoitukseen ja elää ns. hyvää karmaansa. Ottakaa siis vastaan tämä hetki, syleilkää tätä tilaisuutta olemuksenne jokaisella solulla, koska nyt on aika, jolloin teillä on uskomattomin vaikutus elämän kollektiiviseen puumerkkiin.

Monissa tilanteissa olen sanonut, ettei ole enää tilaa, ei ole enää aikaa hukattavaksi uhrina olemiseen, itsesäälissä vellomiseen, menneisyytenne traumoihin uppoutumiseen. Sillä herranen aika, mitä ihmettä oikein teette keskittymällä siihen, kun tiedätte, että se luo tulevaisuutenne, mihin keskitytte? Kerron, niin kuin asia on, ja minut tuntevat tietävät, etten aio pidätellä iskuja - haluatte tietää totuuden, tässä se on. Ja totuus vapauttaa teidät. Menneisyytenne kieltäminen ei anna teille oikopolkua muutokseen. Tämä ei merkitse, että koska käytte menneisyydessänne, traumatisoidutte aina vain uudestaan. Sillä herranen aika, teistä on tulossa voimaantuneita valotyöntekijöitä. Teillä on sisäistä vahvuutta ja rohkeutta käydä noissa hetkissä, nähdä niiden tarkoitus, ottaa niiden lahja, astua eteenpäin, jättää ne menneisyyteen ja luoda parempi tulevaisuus itsellenne. Mistä kaikissa opetuksissa on ollut kyse? Mitä olette tehneet elämällänne tähän pisteeseen saakka, kalliit ystävät? No niin, kasvetaanpa tässä kaikki ja ollaan kypsiä.

Tiedätte, että elämässä on muutakin kuin tuska ja kärsimys. Tiedätte sen syvimmässä, syvimmässä olemuksessanne. Tiedätte tietävänne, että elämässä on muutakin, kuin mitä olette kokeneet. Lakatkaa siis piiloutumasta itseltänne, lakatkaa juoksemasta karkuun menneisyyttänne, lakatkaa sivuuttamasta ns. demonit, jotka ovat piilossa pimeässä ja väijyvät varjoissa odottaen syöksymistä kimppuunne ja teidän syömistä elävältä. Se on teidän varjonne kutsumassa teitä sanoen "tule lähemmäs". Uskaltautukaa omaan pimeyteenne. Omistakaa, mitä siellä on piilossa. Olkaa rohkea, katsokaa pimeyteen, sillä sielunne viisaus pitää valoliekkiä, mikä näyttää teille totuuden ja paljastaa kätketyt aarteet, jotka väijyvät pimeyden harhassa. Sillä se on ajatus hirviöistä pimeydessä, mitä juoksette pakoon. Se harhauttaa teidät hyvin ovelasti ja johtaa teidät poispäin niistä aareista, mikä on noiden hirviöiden takana.

Ajatelkaa kaikki satuja ja tarinoita, joita on kirjoitettu, ja miten usein nämä tarinat ovat esittäneet viestin, että kun olette menneet noihin vaarallisiin, kätkettyihin ulottuvuuksiin, salaluoliin, kaukaisille saarille, kun olette joutuneet raivaamaan tienne viidakon läpi ja voittamaan demoneja metsissä ja viidakoissa, niin valjastettuanne totuuden ja lyötyänne nuo demonit, löydätte itsenne yhtäkkiä upeasta luolasta, mikä on täynnä äärettömiä aarteita. Ajatelkaa Indiana Jonesia, jos sen muistatte kaikki. Näettekö, miten myös maailmanne tarinankertojat riippumatta siitä, ovatko he tietoisia vai eivät, ovat aionien ajan sanoneet samaa. Kohdatkaa demoninne. Katsokaa pimeyteen. Kohdatkaa pimeys ja valo paljastaa itsensä.

Alimaailman 12 luolaa ovat 12 kohtalon polkua. Alimaailman, kohtalonne, 12 luolaa ovat suunnitelmanne. Se on matka, mitä olette kulkeneet ihmisenä, joka on tuomittu lihaan. Teidän on ollut käsiteltävä elämänne 12 polkua, mikä on johtanut kokemukseen nimeltä elämä. Nämä tunnetaan 12 aspektina, 12 huoneena astrologisessa syntymäsuunnitelmassa. Näin on nuo alimaailman 12 luolaa ja selitän hyvin lyhyesti, mitä ne ovat.

Noista alimaailman 12 luolasta teille osoitetaan ensin fyysinen itse, äly ja lahjanne.

Toinen luola liittyy raha-asioihinne, kykyynne ilmentää siirrettävää varallisuutta ja työskennellä sen kanssa maailmassa.

Alimaailman kolmas luola liittyy tietoisuuteenne, kykyynne kommunikoida, sisaruksiin, naapureihin ja sopimuksiin ihmisten kanssa elämässänne.

Alimaailman neljäs luola liittyy isäänne, elämänne ns. auktoriteetteihin, fyysiseen kotiin, ns. kiinteään maailmaanne.

Alimaailman viides luola liittyy lapsiinne (jos kohtalonne on saada lapsia), luovuuteen, aitoon rakkauteen, elämän nautintoihin, miten koette seksin, seksuaalisuuden ja kehitätte luovuuttanne rakastajien ja aidon rakkauden kanssa, mihin sisältyy myös luvaton rakkaus.

Alimaailman kuudes luola liittyy terveyteenne ja parantumiseenne, päivittäisiin rituaaleihin, rutiineihin ja maailman palvelemiseen.

Seitsemäs luola liittyy kumppanuuksiinne, laillisiin kumppanuuksiin, romanttisiin kumppanuuksiin ja missä ovat avoimet vihollisenne.

Kahdeksas luola liittyy kuolemanprosesseihin, se on uudistumisen ja transformaation luola. Linkkinne toisten ihmisten resursseihin ja miten ne koetaan ulkoisessa maailmassanne liittyen veroihin, perintöihin jne. Se on myös okkultismin ja mysteerien luola, mikä on yhteydessä yhdeksänteen luolaan, missä astutte suhteenne kehittämiseen Jumalan ja Jumalattaren kanssa, okkultismin henkiulottuvuuteen ja mikä on linkkinne ulkomaalaisiin, ulkomaihin, vieraisiin puoliinne, opettajiinne, henkisiin opettajiin ja suhteeseenne uskontoon.

Kymmenes luola sisältää äitinne, uranne, tarkoituksenne, maineenne ja mitä otatte tehtäväksenne elämässä.

Yhdestoista luola liittyy ystäviin, toiveisiin, unelmiin, toivomuksiin, ryhmiin ja järjestöihin, joiden kautta työskentelette ja miten lapset yhdistyvät teihin yhteiskunnan kautta, miten yhteiskunta vaikuttaa teihin, mutta tämä luola alkaa myös näyttää teille hyvää onnea elämässä. Se näyttää teille hyvän onnen, ennen kuin astutte viimeisen luolaan, kahdenteentoista. Ja sinne kätketyt ulottuvuuden piiloutuvat. Se on kätkettyjen vihollistenne ja tiedostamattomuutenne ulottuvuus ja missä kaikki omaan mitätöimiseenne johtavat alitajuiset puolet asuvat.

Silloin kun kuljette näiden 12 luolan läpi, mitä teette joka päivä, mutta kun astutte noihin luoliin tietoisemmin ja ymmärrätte, miten nämä 12 kiertoa kulkevat läpi elämänne - jokaisen päivän 12 tuntia, jokaisen yön 12 tuntia, jokaisen vuoden 12 kuukautta ja joka 12. vuosi alkaa uusi kierto - ja työskentelette sen kanssa tietoisesti, niin kalliit ystävät, kohoatte määrätyn kohtalonne yläpuolelle tavoin, joita ette koskaan ole kuvitelleet, koska näette nyt elämänne avoimin silmin, ette enää alimaailman harhan verhoamana.

Silloin kun asiat ovat maan alla, ne ovat tiedostamattomia, ne ovat piilossa pimeydessä. Silloin kun ymmärrätte itseänne, kun olette valmis ottamaan totuutta kädestä ja pääsemään yli syyllisyydestänne, häpeästänne, epäonnistumisen pelostanne tai mitä tahansa muuta pelko totuuden kohtaamisesta itsestänne on, niin astutte alimaailmaan eri tavalla. Tällä kertaa kuljetatte mukananne soihtua ja teistä tulee Indiana Jones, löydätte aarteen ja nousette noista alimaailman 12 luolasta 12 pyhään taloon, jotka sisältävät kohtalonne aarteita.

Niin, kalliit ystävät, nämä energiat joihin integroidutte tällä hetkellä, nopeuttavat ihmisten tietoisuuden kehittymistä ja laajentumista kääntämällä heidän huomionsa takaisin sisäiseen maailmaan, jotta he tulevat tietoiseksi näistä pikkuasioista, jotka ovat tehneet tämän suuren kokemuksen, mitä kutsutaan elämäksi maailmassanne. Tämä aktivoi myös energiat, jotka maadoitetaan Turkissa lokakuussa 2010. Siksi se mitä aktivoimme nyt 6.6., ilmentää silloin esiin energiatasonsa, ja tämä valmistelee energioita seuraavien neljän ylösnousemusportin tulemiselle.

Uskokaa, että elämä on muuttumassa. Uskokaa, että tämä käännekohta muuttaa ihmiskunnan tietoisuuden akselia ja tätä tarkoitamme sanoessamme, että elämä tuntemanne kaltaisena muuttuu. Tästä syystä näytämme nyt teille "miten" ja "miten" paljastaa teille "miksi".

Niin, oletteko valmis lähtemään äärimmäiselle sieluseikkailulle tuntemaan itsenne, kokemaan ja parantamaan noita pikkuosianne, jotka kiusaavat teitä, jotka syövät teitä ja joiden ette tiedä vaivaavan ja ärsyttävän teitä, mutta tiedätte vain, että teillä on huono päivä? Joillakin teistä on ollut hemmetin huono elämä, mutta arvatkaapa mitä - valo tunnelin päässä on Isä/Äiti Jumalan valoa, joka tulee tervehtimään teitä, eikä luotijuna joka ajaa ylitsenne, kuten jotkut ovat sanoneet.

Käyttäkää siis tämä tilaisuus. Kuvitelkaa kollektiivinen hunajakenno, joka on täynnä noita valon hunajakennovaloparvia, jotka ilmentävät aliatomisia hiukkasia, valosiemeniä - teitä jotka olette hunajakennon aliatomisia hiukkasia, suloisen elämän kultavaloa - ja astukaa uuteen kokemusmaailmaan, jotta haasteet joita tulee tulevaisuudessanne, eivät ole heikentämässä teitä, vaan pelkästään varoittamassa teitä aliatomisesta prosessista, missä voitte piipahtaa - astua siihen ja transformoitua.

Elämän matkassa on kyse transformaatiosta. Ylösnousemusmatkassa on kyse transformaatiosta, siinä on kyse uudistumisesta, siinä on kyse kuolemisesta vanhoille tavoille ja nousemisesta Feenix-linnun tapaan ja astumisesta uuteen maailmaan. Tämä on ihmiskunnalle keski-iän kriisi - toisen kuvauksen antamiseksi teille. Ottakaa se asiaksenne kaksin käsin. Ei ole enää tilaa tai ei ole enää tekosyitä sanoa, että rukouksenne ovat kaikuneet kuuroille korville, että olette yksin tässä maailmassa. Tukenne ei tule aina fyysisistä lähteistä, tehkää rauha sen kanssa.

Jos siis havaitsette olevanne yksin maailmassa, niin hyvä on sitten, ehkä se on teidän osanne tällä hetkellä, mutta te ette ole yksin. Teillä on itsenne, teillä on luontoäiti, teillä on Jumala/Jumalatar ja teillä on aliatominen maailma seurassanne koko ajan. Älkää rajatko odotustanne tuen tulemisesta ulkoisiin fyysisiin läheisiin. Älkää odottako onnellisuutenne tulevan fyysisistä ihmisistä. Älkää mitatko arvoanne tai onnellisuutenne laatua perustuen siihen, miten toiset kohtelevat teitä. Mitatkaa sitä perustuen siihen, miten kohtelette itseänne ja miten paljon olette valmis ponnistelemaan noustaksenne määrätyn kohtalonne yläpuolelle ja ottaaksenne vastaan tarkoituksenne - avaamalla silmänne totuudelle itsestänne ja kehittymällä, noustaksenne kuin Feenix-lintu ja elääksenne polkuanne aidosti.

Kalliit ystävät, olen täynnä suurta innostusta, sillä tiedän, että teitä kaikkia motivoidaan nyt eri näkökulmasta. Energianne motivoi teitä ja innostaa teitä näkemään itsenne eri silmin. Ja me riemuitsemme, juhlimme ja aiomme hävittää "pöpöt" helvettiin teistä - kirjaimellisesti. Pöpöt ovat hyvin pieniä, joten toivon teidän näkevän yhteyden aliatomisiin hiukkasiin, mutta suokaa anteeksi, haluan lisätä tähän huumoria tähän, sillä teillä kaikilla on taipumusta ottaa elämä liian vakavasti.

Kalliit ystävät, ottakaa viestimme, kertokaa siitä toisille, kuunnelkaa sanojamme uudestaan ja tietäkää, että tämä on taas yksi vuorovesien kääntymistaso, yksi tapa nähdä itsenne, yksi ovi halvaantumisen, itsepetoksen, harhan ja heikentämisen toimintamallin yli ja nyt kyse on teidän päätöksestänne. Sillä välin tietäkää edelleen, että on aina läsnä monia näkymättömiä käsivarsia, jotka kannattelevat teitä, monia näkymättömiä sydämiä, jotka rakastavat teitä ehdottomasti. Sillä olemme kanssanne kaikin tavoin aina ettekä ole koskaan yksin, sillä olemme kaikki yhtä. Avatkoon totuuden valo edelleen silmiänne itsellenne ja olkaa rauhassa.

Olen Kuthumi-Agrippa, solaarilordien ja solaariarkkienkelien kuningas.
 Adonai.


Kuthumi-Agrippaa kanavoinut Michelle Eloff (thelightweaver.org)
6.6.2010 Etelä-Afrikka
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine




keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ



Voi vaikuttaa siltä, että maailmasta on tulossa synkempi, mutta kyse on runsaamman valon toiminnasta, kun sitä säteilee aiemmin piilossa olleisiin varjoihin ja se tuo ne maailman tietoisuuteen sen sijaan, että niiden sallitaan toimia piilossa, kuten on tapahtunut tähän saakka.

Hei rakkaat ystävät. Tulemme tänään toivottamaan teille hyvää kevättä, vaikka tänä vuonna on ollut hyvin erilainen kevät monissa maailmanne osissa. Gaia sopeutuu uusiin energioihin, joita virtaa sisään, sekä avautuu enemmän omille jumalaisille energioilleen, sillä sekin on tietoinen olento. Gaia tekee tarvittavia muutoksia parhaansa mukaan, antaakseen oman ylösnousemuksensa edetä aiheuttaen mahdollisimman vähän epäharmoniaa olennoille, jotka elävät maan pinnalla.

Paljon siitä, mitä näette kaaoksena maailmassa, on niiden pimeiden energiataskujen vapauttamista, mitkä ovat olleet horroksessa aionien ajan tietyillä alueilla. Nämä ovat paikkoja, missä sodan, selkkausten ja kärsimyksen energiat edelleen resonoivat ja missä vuosien ja vuosien valaistumaton ajattelu ja toiminta ilmentyy nyt, jotta sitä voidaan katsoa, se voidaan muuntaa ja siitä voidaan päästää irti. Voi vaikuttaa siltä, että maailmasta on tulossa synkempi, mutta kyse on runsaamman valon toiminnasta, kun sitä säteilee aiemmin piilossa olleisiin varjoihin ja se tuo ne maailman tietoisuuteen sen sijaan, että niiden sallitaan toimia piilossa, kuten on tapahtunut tähän saakka.

Paljon tapahtuu, rakkaat ystävät, ja ne jotka vastustavat valoa tietämättömyyden ja pelon vuoksi, taistelevat nyt selviytymisensä puolesta, minkä taistelun voi vain hävitä riippumatta siitä, miten kauan se kestää - yksinkertaisesti koska jumaltietoisuus on ainoa todellisuus ja näin sitä ei voi koskaan sammuttaa. Kaksinaisuuden ja erillisyyden energioilla luoduissa harhakuvissa ei ole todellisuutta (voimaa), vaikka ne näyttävätkin hyvin todellisilta - hypnoottisilta. Olemme todenneet aiemmin, että hyvät harhakuvat eivät ole yhtään todellisempia kuin huonot, kummatkin edustavat kaksinaisuutta. Silloin kun maan päällä on riittävästi valoa, se yksinkertaisesti hajottaa valaistumattomat harhakuvat tyhjyydeksi, mitä ne ovat.

Monet tämän päivän lapsista ovat maan päällä tänä aikana vain lisätäkseen valonsa tähän evoluutioprosessiin. Heidän ei olisi tarvinnut olla kehossa henkilökohtaisen kehityksensä vuoksi, kun he ovat jo hyvin kehittyneitä, mutta he päättivät osallistua tähän voimalliseen aikaan lisäämällä kehittyneen energiansa siihen. Tästä syystä teistä tulee tietoisia hyvin intuitiivisista ja "vanhasti" ajattelevista lapsista. Yrittäkää kunnioittaa heidän valoaan ja olla pitämättä heitä kummallisina tai pakottamatta heitä olemaan vanhoissa energioissa.

Pysykää uskollisena tietoisuudellenne, rakkaat ystävät, sillä te vaikutatte, vaikka ei ulospäin näyttäisi siltä. Yrittäkää olla katsomatta niin paljon uutisia, koska silloin teihin syötetään jatkuvasti negatiivisuutta ja vanhaa energiaa. Olkaa valikoiva siinä, mitä luette, sillä te ette syöttäisi kehoanne roskaruualla, joten miksi siis syötätte mieltänne ja tietoisuuttanne sillä? Pysykää tietoisena, mutta älkää uppoutuko täysin - "maailmassa mutta ei siitä". Nyt on aika elää se, minkä tiedätte totuudeksi, eikä vain pitää sitä mielenkiintoisena keskusteluaiheena ryhmissä, kursseilla tai ystävien kesken. Meditoikaa usein ja levätkää ykseyden keskuksessanne, sillä tämä on rauhoittava levähdyspaikkanne vaikutelmien maailmasta ja siellä teitä opetetaan. Enää ette tarvitse pinotolkulla kirjoja ja monia kursseja, sillä olette kehittyneet niiden yli, opetettavaksi sisältä. Tästä syystä monet teistä havaitsevat, etteivät enää resonoi metafyysisten kirjojen ja kurssien kanssa.

Arcturuslainen ryhmä haluaa puhua Amerikasta. Amerikka perustettiin jumalaisille periaatteille, jotka perustajaisät synnyttivät tämän puolen valo-olentojen opastuksella. Amerikka oli riittävän kehittynyt siirtyäkseen kohti uutta tietoisuutta, edustajaksi siitä vapaudesta ja rauhasta, joista nauttivat jo kehittyneet yhteiskunnat ja jotka olivat jo perustaneet siirtomaita toisille planeetoille. Nämä ovat hyvin älykkäitä yhteiskuntia, jotka elävät rauhassa ja rakkaudessa, yhteiskuntia joissa kaikkia elämänmuotoja arvostetaan ja kunnioitetaan eikä niissä ole puute- tai rajoittuneisuustietoisuutta. Ihmiskunta oli jo saanut ja kylvänyt siemenet tämän korkeammalla värähtelevän yhteiskunnan kehittymiseksi. Amerikan perustajaisiä opastettiin jumalaisesti, kun he kirjoittivat perustuslain ja kylvivät tietoisuuteen uuden elämis- ja olemistavan, mikä oli vapaus ja rauha kaikille. Perustuslaki oli kolmannen ulottuvuuden tapa tuoda sisään valaistuneemman maailman tietoisuutta, vaikka useimmat eivät olleet vielä valmiita tuolloin - tai edes nyt - todella ymmärtämään tässä dokumentissa ilmeneviä korkeampia totuuksia.

Amerikka alkoi vauvana, kehittyi ja kasvoi ajan kuluessa yrityksen ja erehdyksen tuskallisten kokemusten kautta, mutta on nyt heräämässä henkisesti "nuoreen aikuisuuteen", vaikka monet resonoivatkin vielä "kapinallisen murrosikäisen" tietoisuuteen. Monet ovat tulkinneet ja edelleen tulkitsevat tätä henkisesti opastettua dokumenttia hyödyttämään omia itsekkäitä tai yksinkertaisesti tietämättömiä intressejään - vääristäen jumalaisesti inspiroituja ajatuksia henkilökohtaiselle tasolleen tai poistaen niitä ja vakuuttaen toisille, että tämä on täysin sopivaa.

Sitä tapahtuu nyt enemmän kuin koskaan, sillä ne ovat paniikissa, jotka näkevät massojen heräämisen loppuna heidän vanhoille, mukaville ja itseä palveleville tavoilleen. Yritykset, hallitukset, kirkot jne. jotka toimivat edelleen ahneesti ja itsekkäästi, tekevät kaikkea, minkä he uskovat tarpeelliseksi (myös pyhän perustuslain väärintulkintaa) voidakseen pitää ihmiskunnan pelossa, omien kannattavien ja itseä palvelevien agendojensa säilyttämiseksi.

Kuitenkin te jotka olette valoa, olette nyt valmiita kiinnittämään huomiota ja käsittelemään maailman ongelmia uudella ja korkeammalla tasolla. Lähettäkää valoa ihmisille, jotka näyttävät aiheuttavan monia ongelmia, ja muistakaa, että hekin ovat jumaluutta, mutta he eivät tiedosta sitä ja näin tekevät kaikki valintansa tietämättömyydestä. Tuokaa totuuden valoa joka tilanteeseen, mistä tulette tietoiseksi tai minkä kohtaatte henkilökohtaisesti. Tietoisuus totuudesta ja vaikutelmien harhaluonteesta yhdessä valon lähettämisen kanssa, auttaa hajottamaan nämä pimeyden harhakuvat. Paasaaminen ja raivoaminen maailman pahuudesta lisää oman energianne jo olemassa olevaan energiaan, luoden näitä vaikutelmia ja antaen niille enemmän todellisuutta. Harhakuvat saavat nimittäin voimia energiasta, millä syötätte niitä.

Tehkää, mitä teitä opastetaan tekemään, tuodaksenne muutoksen käytännöntason 3D-tapoihin (allekirjoittakaa adresseja, kylväkää totuuden siemeniä sanoillanne jne.), mutta olkaa aina tietoinen vaikutelmien harhaluonteesta - ne ovat varjoenergian ilmentymiä, jota mikään laki ei elätä tai ylläpidä. Ottakaa ihmisaskelia, mutta vasta etsittyänne opastusta pohdiskelemalla ja meditoimalla. Teitä ehkä opastetaan olemaan tekemättä yhtään mitään, perääntymään ja tarkkailmaan kiintymättömästi tiedostaen - tai teitä ehkä opastetaan vain lähettämään valoa tai teitä ehkä opastetaan ryhtymään jonkinlaiseen toimeen.

Muistakaa: kaikki voima on aina vain jumaluudessa, totuudessa ja todellisuudessa.

Olemme Arcturuslainen ryhmä.
 


Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
21.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine





sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

KULKEMINEN KÄYTÄVÄÄ YLÖS TULEVAISUUTEEN / Arkkienkeli Mikael


Välitä iloa, rakkautta, rauhaa, kunnioitusta, rehellisyyttä, ykseyttä ja yltäkylläisyyttä, pelon, viha, syyllisyyden, eristäytyneisyyden ja rajoittuneisuuden sijasta.



Rakkaat mestarit, tervehdin teitä tänä loistavana päivänä ja lähetän teille tällä lähetyksellä suuria rakastavan energian aaltoja ja kannustuksen sanoja, auttamaan teidät läpi näistä ihmeellisistä transformaatioajoista. Monet teistä ajattelevat: "Ne eivät näytä ihmeellisiltä minulle. Teenkö jotain väärin? En ole riittävän arvokas siirtymään eteenpäin, valmistumaan ja tulemaan valaistuneeksi, kuten olette luvanneet. Jäänkö taakse? Miksi minun maailmani näyttää niin kaoottiselta, olevan niin myllerryksessä? Missä on se rauha ja ilo, mitä sanoitte tulevan?"

Minäpä kevennän mieltänne ja autan teitä ymmärtämään prosessia. Te ette epäonnistu. Te olette juuri siinä, missä teidän pitäisi olla - olette täydellinen sellaisena, kuin olette. Teillä on kaikki tarvitsemanne apu ja vastaukset ongelmiinne, jos sallitte vain korkeamman ylisieluitsenne ylivalaista teidät, kun pyritte jalostamaan tunne-, mentaali- ja fyysistä kehoanne.

Pyydämme teitä testaamaan tätä. Antakaa meille lupa opastaa ja innostaa teitä ja näin saatte taivaan voimat taaksenne. Rohkeat sydämet, voitte epäonnistua vain, jos ette ponnistele tai jos annatte periksi. Kun hitaasti ja uskollisesti yritätte pysyä sydän- ja sielukeskeisenä, huomaatte, että saatte hitaasti mutta varmasti enemmän ja enemmän tahdonvoimaa ja Jumaltietoisuutta. Opitte säilyttämään Luojavalon timantinkovien hiukkasten jatkuvan virtauksen pyhän sydämenne etu- ja takaportaalista.

Nyt pyydämme teitä heijastamaan tietoisuutenne ulospäin, pois itsestänne ja pienestä todellisuuskuvastanne. Omaksukaa laajentunut tietoisuus. Kuvitelkaa, että katsotte omaa ja ympärillänne olevien elämää meidän näkökulmastamme, mistä voitte nähdä hetkestä toiseen panoraamakuvan siitä, mitä tapahtuu. Katsokaa taaksepäin vuosi tai useita vuosia ja tehkää inventaari. Ettekö ole ottaneet suuria harppauksia? Ettekö ole paljon viisaampi, myötätuntoisempi ja valaistuneempi ihminen? Ettekö voi nähdä täydellisyyden tai ainakin oikeudenmukaisuuden siinä, mitä on tapahtunut menneisyydessänne? Ettekö ole vahvempi ja viisaampi koettelemuksistanne ja testeistänne matkan varrella? Tarkkailkaa niitä, jotka ovat teitä lähinnä. Ovatko he siirtyneet eteenpäin ja laajentaneet tietoisuuttaan vai ovatko he edelleen jumissa pysähtyneisyyden oravanpyörässä, ansassa ja pelokkaassa putkinäkymässään elämästä?

Rakkaat ystävät, yrittäkää tämän prosessin aikana olla näkemättä tai tuomitsematta mitään hyväksi tai huonoksi, nähkää kaikki sellaisena, mitä se todellisuudessa on: tasapainotonta tai epätasapainoista energiaa. Keskittykää siihen, mikä on tasapainossa ja harmoniassa elämässänne, ja katsokaa, ettekö voi laajentaa tuota energiaa tasapainottomuusalueille. Monet egopersoonanne pikkuongelmat pitävät teidät kiinni tilanteissa, jotka olisi helppo ratkaista, jos olisitte valmis päästämään irti tarpeesta olla oikeassa tai omahyväinen. Onko se tuskan ja epäharmonian arvoista?

Jos teille näytetään annettavan jokin tilanne tyhjästä, tilanne missä joku pyrkii hallitsemaan tai kontrollimaan teitä, tai joku elämässänne näyttää muuttaneen radikaalisti käyttäytymistään aivan yhtäkkiä, pitäkää sitä lahjana. Monet teistä sanovat: "Mitä olen tehnyt vetääkseni puoleen tämän?" Jatkuvat negatiiviset ajatusmuodot siirtävät teidät varmasti pyhän sydämenne voimakeskuksesta pelon ja syyllisyyden astraalitasoille. Siksi sanoimme teille viime kuun viestissä: pysykää vakaana, rakkaat, sillä kurkotatte syvälle sisimpään ydinolemukseenne, päästääksenne kerta kaikkiaan irti kaikista menneisyyden rajoittavista energiamalleista, joille olette altistuneet.

Antakaa minun rentouttaa mielenne, rakkaat ystävät. Pyrkikää tulemaan tarkkailijaksi, silloin kun jonkin näistä tilanteista tuodaan tietoisuuteenne. Jos ette omaksu puolustautuvaa tai vihamielistä asennetta, pysytte tiukasti omassa rehellisyydessänne ja puhutte henkistä totuuttanne, kun havainnoitte tilannetta ilman kritiikkiä tai tarvetta hallita tai kontrolloida takaisin, keskitytte Jumalkipinään tuossa ihmisessä (vaikka kuinka himmeään) ettekä hänen negatiivisiin ominaisuuksiinsa, sallitte hänelle hänen uskomuksensa, mutta ette ota niitä omaksenne ja vain siirrytte tuon tapahtuman ohi sallimatta sen vaikuttaa teihin millään tavalla, niin olette läpäisseet testin.

Kalliit ystävät, todellisen mestarin ei tarvitse esitellä mestaruuttaan toisten edessä, hän elää sen. Hänen ei tarvitse ilmaista ääneen tietoisuustasoaan, hän säteilee sitä. Hän hoitaa rakastavasti ja hiljaa tehtäväänsä ja työtään ja jättää taakseen rakkautta, tietoa ja voimaannuttavia sanoja. Voi, hän voi olla hyvin näkymätön, jos se on hänen tehtävänsä, mutta hän on aina vaatimaton, kärsivällinen, suvaitsevainen ja halukas jakamaan rakastavia ja kannustavia sanoja siellä, minne hän menee. Hänet tunnetaan työstään. Hänen tekonsa ilmaisevat hänen voimaansa ja puhtauttaan.

Teillä jotka tulitte opettamaan, opastamaan ja pitämään tiedon virtaamassa, mikä lopulta kehittyy viisaudeksi, luo näin muutosta ja sallii uusien filosofioiden kylvämisen lasten sekä niiden hedelmälliseen mieleen, jotka heräävät ja ovat valmiita korkeammille totuuksille, on mahtava tehtävä, sillä teidän on opetettava esimerkillä sekä puhutuilla sanoilla, kun välitätte iloa, rakkautta, rauhaa, kunnioitusta, rehellisyyttä, ykseyttä ja yltäkylläisyyttä, pelon, viha, syyllisyyden, eristäytyneisyyden ja rajoittuneisuuden sijasta.

Monet teistä tulivat korkeampien ulottuvuuksien yleviltä tasoilta kantaen niin paljon rakkautta Luojaa kohtaa, että sitä on ollut erittäin vaikeaa sovittaa aineelliseen maailmaan ja fyysiseen kehoon. Te olette niitä, jotka ovat kieltäneet kaikki asiat fyysisessä ulottuvuudessa, torjuen aineellisen mukavuuden, varallisuuden ja halut sekä kehomuodon siinä uskossa, että te ette voisi nauttia fyysisen maailman aistimuksista tai hyväksyä niitä ja olla edelleen henkinen. Mutta tästä syystä te tulitte, rakkaat ystävät. Tiedämme, että pystytte olemaan puhdasta henkeä ja seuramaan Luojan tahtoa korkeammissa maailmoissa. Muistakaa, että tehtävänne oli kanssaluoda taivaallinen maa ja kokea kaikki hengen kauneus ja ihme kiinteässä fyysisessä muodossa.

Taas kerran tarjoamme teille jotain entisiä suuntaviivoja, mitkä auttavat teitä kulkemaan helposti ja sujuvasti kapeaa ja kiemurtelevaa polkua tulevaisuuteen:

Pyhä henki tai korkeampi mentaali-itsenne on erotteleva korkeampi älykkyys, mikä valvoo ja säätelee valon lisäämistä ja hengen lahjoja, joita annetaan teille henkisen tietoisuustasonne ja nykyisten tarpeidenne mukaisesti. Pyhä mentaali-itsenne joka on välittäjä teidän ja jumalaisen "minä olen" -olemuksenne tai Jumalitsenne välillä, myös valvoo ja jakaa erityisjärjestelyjä. Kuitenkin jokainen erityisjärjestely mitä teille annetaan, vaatii teitä pyrkimään uutterasti oman osanne tekemiseen. Teidän on pyrittävä käyttämään maksimaalisesti jumalaisen Luojavalon erityislahjaa korkeimmaksi hyväksi. Muistakaa, että jokainen teistä on Isä/Äiti Jumalamme kanssaluomiskumppani.

Kun teistä tulee tehokkaampi kanssaluojana maatasolla, opitte jatkuvasti valvomaan energiamallejanne ja pyritte parantamaan niitä. Teidän on pyrittävä ylläpitämään harmonia ja jalostunut jumalainen ilmaisu. Tavoitteenne on vapauttaa se pyhän tulen voima, mikä on ollut horroksessa monta tuhatta vuotta, jotta voitte ohjata ja keskittää energianne niille elämänne aluille, mitkä haluatte muuttaa. Muodostamalla elämän luojapyöränne ja parantamalla sitä jatkuvasti, kylvätte keskittyneen muutoksen siemeniä ja hankitte pyhää luomistulta, mitä tarvitaan sen ilmentämiseen, mitä olette kuvitelleet. Sitten kun voitte tehdä tämän tehokkaasti, henkilökohtaisesta maailmastanne tulee ihmemaa ja teistä tulee valomajakka kaikkien nähtäväksi.

Emme voi korostaa liikaa, miten tärkeää hengittäminen on jumalaisen luontonne takaisinsaamisessa. Ei se pinnallinen hengitys, minkä valtaosa ihmisistä on hyväksynyt kunnon tavaksi hengittää. Tällainen tehoton hengitys on johtanut moniin heikentäviin oireisiin ja sairauksiin sekä rajoittanut sen jumalaisen ydinolemuksen sisäänotto, mikä on kriittistä hyvinvoinnille ja valoastian takaisinsaamiseen.

Olemme selittäneet ja korostaneet äärettömyyshengitystä, haitarihengitystä ja sitä, miten tärkeitä tarkoitukselliset hengitysharjoitukset ovat. Äärettömyyshengitystä voitaisiin kutsua ylösnousemushengitykseksi, sillä se harmonisoi galaktiset chakranne fyysisen kehon kanssa ja avaa paluuväylät korkeampiin ulottuvuuksiin "binäärisekvenssitekniikan" kautta. Se nopeuttaa merkivaksi kutsutun ylösnousemusvalokulkuneuvonne rakentamisprosessia. Se myös edesauttaa portaalin avautumista pyhään mieleen ja etu- ja takaportaalin avautumista pyhään sydämeen. Haitarihengitys edesauttaa kahta asiaa: se vetää niitä timantinkovia hiukkasia, jotka on tallennettuna juurichakraan, ja myös niitä timantinkovia hiukkasia jotka on tallennettua viidennen ulottuvuuden eetterikopioonne, henkilökohtaiseen valopyramidiinne.

Sielulaulunne koostuu neljännen ulottuvuuden keskivaiheen ja viidennen ulottuvuuden ehdottoman rakkauden, viisauden ja harmonian värähtelymalleista. Itsemestarina energiapuumerkkinne ja sielulaulunne sulautuvat valon, äänen ja värin taivaalliseksi mandalaksi, mistä teidät tunnistetaan korkeammissa maailmoissa. Teidät tunnistetaan sisäisen valonne kirkkaudesta. Mitä enemmän valo-olemusta yhdistätte fyysiseen astiaanne, sitä kirkkaammin auranne hehkuu.

Jokaiselle on seurattavana polku. Riippumatta siitä mistä tilanteesta tai mistä olosuhteista löydätte itsenne, kultainen tilaisuus odottaa mahdollistaakseen teille voimanne ottamisen, yhdistymisen luovuuteenne ja niiden monien horroksessa olevien kykyjen esiintuomisen, joita olette tallentaneet syvälle muistipankkeihinne. Ja nyt enemmän kuin koskaan, me olemme lähellä ja tarkkailemme, odotamme auttaaksemme, kannustaaksemme, luodaksemme ihmeitä, tasoittaaksemme tietä ja auttaaksemme teitä siirtymään eteenpäin ja ylöspäin.

Jos voitte nähdä kaiken sen ohimenevänä, mitä elämässänne on tällä hetkellä, paitsi rakkauden ja valon sekä henkisen tulen pyhässä sydämessänne ja sielussanne, niin tiedätte, mitä yritämme ilmaista teille. Päästäkää irti menneisyyden ja tulevaisuuden pelostanne, poistakaa ne tunne- ja mentaalikontrollit, joita toisilla on teihin, ja tulkaa siksi vapaaksi hengeksi, joka teidän on tarkoitus olla.

Sitten kun menneisyytenne äärettömyyssilmukka ja aikajana on tasapainossa ja merkittävä osa epäharmonisista energioistanne on muunnettu, astutte tulevaisuutenne äärettömyyssilmukkaan. Olette kulkemassa tulevaisuutenne valoon, samalla kun jätätte menneisyyden varjot taaksenne. Älkää stressin ja jokapäiväisten haasteiden aikana koskaan unohtako, urheat ystäväni, että olette keskellä kosmista jälleentapaamista, ja kehitytte asianmukaiseen aikaan, tavalla tai toisella.

Teidän on tiedostettava, että tämä transformaatioprosessi on pitkä ja monimutkainen sykli. Se voi kuitenkin olla mahtava matka, jos käytätte hyödyksenne ne viisausopetukset ja työkalut, joita tarjoamme teille. Ympyränlaki toteaa, että jokaisen uuden luovan hankkeen on alettava sisältä tahtovoiman hiljaisesta pisteestä, Luojan/kanssaluojan ydinolemuksesta. Muistakaa, että yksi ihminen joka on keskittynyt pyhään sydämeensä ja pyhään mieleensä, voi välittää kosmisia totuuksia ja inspiroituja ajatuksia miljoonille ihmisille ja samalla hänen aurakenttänsä rakastavat värähtelyt siunaavat kaikkia, joiden kanssa hän on kontaktissa.

Maailmanpyramidi on puolivälin asema monelle sieluitsellenne. Hyvät tekonne tallennetaan maailmanpyramidin valovarastokammioon. Joka vuosi korjataan hyvät teot, ja rakastavat ajatuksenne ja tekonne moninkertaistetaan ja tallennetaan sinne. Suurempi osuus sulautuu yhteen Luojavalon kanssa käytettäväksi suurimman hyvän luomiseen koko ihmiskunnalle. Saatte erityislahjojanne ja jumalaisia erivapauksianne sen mukaisesti, mitä olette antaneet valovarastoon.

Teidän jokaisen on aika astua esiin, ottaa kantaa ja tulla kuulluksi. Aloittakaa siitä, missä olette korkeimmalla ymmärrystasollanne, nähkää rakkaussuodatinten läpi, tuntekaa myötätunnon täyteisellä sydämellä ja toimikaa mielellä, mitä ei varjosta syyllisyys, pelko tai tuomitseminen. Tällä tavalla vahvistatte totuutenne ja saatte viisautenne, rakkaat ystävät. Tällä tavalla maailmanne ja todellisuutenne vuotaa yli iloa, rakkautta ja yltäkylläisyyttä. Tämä on mestarin tie, elävän totuuden tie ja tie takaisin kotiin.

Älkää koskaan unohtako, että olette aina oma tuomarinne ja päätätte suojelijaneuvostonne avulla, mitä seuraavan elämänkokemuksenne pääyksityiskohdat ovat. Korkeampien ulottuvuuksien ympäristössä sielu on aina innokas korjaamaan entisiä virheitä, jotta aurakenttä voidaan puhdistaa kaikista epäharmonisista värähtelymalleista ja matka valaistumista kohti voi jatkua. Sillä ei ole merkitystä, jos ihmiset kieltävät totuuden, mitä välitämme teille. Se on silti elävä totuus ja universaali laki ja jumalaisen suunnitelman periaatteet vaikuttavat jokaiseen sieluun ja ohjaavat tätä - uskoo hän siihen tai ei. Tässä pätee taas sisäinen verho ja teidän on murtauduttava läpi negatiivisen kolmannen/neljännen ulottuvuusympäristön rajoista, saadaksenne pääsyn laajentuneeseen ja ihmeelliseen Luojayhteyteen. Olette olleet ja tulette aina olemaan yhteydessä Kaikkeen olevaiseen. Yhteydettömyyden tunne on kokonaan teidän mielessänne ja tie elämänvirran oven avaamiseen on pyhässä sydämessä.

Kun jalostatte värähtelyänne, teistä tulee vähitellen moniulotteinen, mikä merkitsee, että yhdistytte kerralla useiden ulottuvuuksien taajuusmalleihin. Tehdäksenne tilaa neljännen, viidennen ja korkeampien ulottuvuuksien monien tasojen jalostuneille taajuuksille, on tapahduttava puhdistamis- ja selvittämisprosessi. Niiden oppituntien ja ohjeiden avulla, joita olemme antaneet teille vuosien saatossa, pyrimme antamaan teille tietoa, mitä tarvitaan ylösnousemuspolun kulkemiseen sujuvasti ja vaivattomasti. Teidän on kuitenkin otettava vastuu paluustanne henkilökohtaiseen itsemestaruuteen.

Olemme rinnallanne auttamassa teitä, kun otatte takaisin oikean asemanne henkisenä olentona Isä/Äiti Jumalamme jumalaisessa tehtävässä. Osoitamme kunniaa rohkeudestanne. Teitä rakastetaan kovasti.

Olen arkkienkeli Mikael.




Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Huhtikuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine






keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Tapahtuuko mitään tavallisesta poikkeavaa / Matthew Ward - December 29, 2012

Pimeys on hallinnut Maapallon elämää vuosituhansien ajan ja maailmanne on pimeyden aiheuttaman aikojen pituisen hävityksen jälkeisessä tilassa. Se on jättänyt jälkeensä planeetalle aiheuttamansa vahingon ja jälkensä myös moniin mieliin.


Rakkain terveisin kaikilta tämän tukikohdan sieluilta, täällä Matthew. 21.12.2012, päivämäärä, jota oli kauan odotettu jännityksellä ja mietitty sen mahdollisesti mukanaan tuomia tapahtumia, on tullut ja mennyt.

Tämän päivän yksilölliset kokemukset olivat yhtä omakohtaisia ja ainutlaatuisia kuin jokainen sielukin. Kuitenkin suurinta osaa valonkantajien tuntemuksista voitaisiin kuvata korkeampana henkisenä virittäytymisenä joidenkin kohdalla, rauhan ja hyvänolon tunteena toisilla ja masennuksen tunteena niiden kohdalla, jotka olivat odottaneet kohtalonomaisia muutoksia. Yleinen reaktio muiden kohdalla, jotka ylipäätään olivat kiinnittäneet huomiota Mayakalenteriin, oli Tiesin, ettei mitään tavallisesta poikkeavaa tapahtuisi.

Rakas Maa-perheemme, jotakin todella tavanomaisuudesta poikkevaa todellakin tapahtui! Jokainen ihminen maailmassanne iloitsisi meidän kanssamme jos tietäisi, että se valtava energia, joka ankkuroitui Maapallolle päivänseisauksen aikana, valaisi miljoonittain sieluja. Heidän joukossaan on niitä, jotka eivät tiedä mitään Maapallon kohoamisesta korkeammalle tasolle tai ovat kahden vaiheilla tai ovat olleet kallellaan pimeälle puolelle. Tietämättäänkin he ovat kaikki vahvistaneet kollektiivisen tietoisuuden tahtoa ja päättäväisyyttä korjata maailmanne vääryydet.

Te ette tietenkään voi nähdä tätä meidän perspektiivistämme, mutta tulette näkemään miten tämä massiivinen rakkaus-valo-energia läpäisee kaiken. Enemmän kuin koskaan aikaisemmin ihmiset ympäri maailmaa tuntevat myötätuntoa niitä kohtaan, jotka ovat sokissa tai surevat massamurhia tai umpimähkäisiä ampumisia tai taistelevat ja kuolevat vapautuakseen tyranniasta, tai ovat kodittomia ja nälkäisiä.

Aina on ollut yksilöitä, jotka ovat ryhtyneet auttamaan muita kaikin käytettävissään olevin keinoin. Uutta on se, että sielutasolla tunnettu Kaikkien Yhteys on nousemassa tietoisuuteen, jossa yhteenkuuluvaisuuden tunne kaikkien kärsivien kanssa on hiljaa nousemassa. Tämä valotulva loi maailmaanne yhdistyneen sielutason päätöksen väkivallan lopettamisesta ja köyhtyneiden ihmismassojen auttamisesta. Kun ajatukset ja teot yhdessä näiden päämäärien kanssa synnyttävät tämän mahdollistavan kollektiivisen uskon, niiden saavuttamiseksi aletaan ottaa määrätietoisia askeleita.

Tiedättehän, että kokonaisuudessaan tämä on fait accompli. Mutta suurin osa Maan kansoista on ollut vaihtelevilla tasoilla kolmannen ulottuvuuden tietoisuutta, missä mahdollisuudet ovat rajoittuneet 3D-aisteihin, kykyihin ja siihen mitä heille on opetettu.

Heidän sydämessä tuntemansa kaipaus rauhanomaiseen maailmaan ja hyvyyteen on todellista, mutta heidän uskomuksiensa rajoitukset loivat epäilyksen, ettei se koskaan voisi toteutua. Ei ole yleisesti tunnettua, että universaali laki, jonka mukaan usko luo todellisuuden, vaikuttaa jokaisen ihmisen elämään, joten on ymmärrettävää, että ennen tätä hetkeä suurin osa sivilisaatiostanne eli uskossa, että maailmassanne on aivan liian suuri määrä vaikeita tilanteita, jotta asialle voitaisiin tehdä mitään. Nyt sielutason tieto on muuttamassa ajatuksen "se on mahdotonta" ajatukseksi "se ehkä on mahdollista – yrittäkäämme!"

Maapallo on kulkemassa läpi taivaallisesta ikkunasta, jossa kolmannen ulottuvuuden viime häiveet ovat niin heikkoja, että niitä tuskin huomaa neljännen ulottuvuuden kirkkaammilta, vahvemmilta ensihäivähdyksiltä. Niiden joukkoon pimeydellä ei ole pääsyä. Mutta vaikka kaikki valo-olennot riemuitsevat tämän loistavan saavutuksen takia, joka on vertaansa vailla universumin historiassa, se ei tarkoita sitä, että Maapallo yhtäkkiä muuttuisi paratiisiksi.

Samoin kuin ankara myrsky jättää jälkeensä kuolemaa ja tuhoa, niin jättää myös pimeys. Mutta myrsky kestää vain tunteja eikä se iske maailmanlaajuisesti. Pimeys on hallinnut Maapallon elämää vuosituhansien ajan ja maailmanne on pimeyden aiheuttaman aikojen pituisen hävityksen jälkeisessä tilassa. Se on jättänyt jälkeensä planeetalle aiheuttamansa vahingon ja jälkensä myös moniin mieliin.

Tiedämme teistä joidenkin ajattelevan, että pimeyden jäännösten siivoaminen voi tapahtua vasta kun perheemme universumista on paikalla. Mutta vaikka he miten haluaisivat tuoda tänne teknologiaansa ja työskennellä kanssanne, edes sellaisen avun mahdollisuus ei ole vahvana kollektiivisessa tietoisuudessa. Positiivista tässä on se, että planeetan sielut, ja pian muutkin, tekevät aloitteen tarpeellisiin muutoksiin.

Älkää unohtako muutoksia, joita on jo tapahtunut jonkin aikaa. Paljon petoksia ja korruptiota on paljastunut monessa maassa ja kansalaiset ovat nousseet vapauttamaan itsensä sorron ikeestä. Siellä missä vaaleilla valitut hallitukset eivät vastaa kansan tarpeita, kasvava määrä ruohonjuuritason liikkeitä pakottaa nyt muutoksia tapahtumaan. Ihmiset, joiden elämän huonot taloudet ovat pilanneet, ovat kehittäneet nerokkaita tapoja selvitäkseen vaikeuksista ja myös voittaakseen ne. On totta, että keskuudessanne elävät avaruusolennot ovat auttaneet näissä saavutuksissa, mutta antakaa toki itsellenne kunnia omasta osuudestanne. Teidän hurskaat tekonne ja uskollisuutenne valolle ovat olleet korvaamaton osa tätä kaikkea! Rukoustenne ja visualisoinnin säteilevästä Maasta, köyhille jakamisen, ympäristöjärjestöjen avustamisen ja muiden arvokkaiden ponnistelujen voima on mittaamaton!

Paljon on vielä tehtävää ja kun ponnistelut jatkuvat ja valo voimistuu ja leviää nopeammin laajemmalle, tulette näkemään suunnitelmien ja päämäärien tuottamat tulokset. Vastarinta ja sotaisuus muuttuvat neuvotteluiksi, yhteistyöksi ja hengen yhteydeksi kun uusi vuosi kehittyy samalla kuin tahtonne elää rauhassa ja sopusoinnussa luonnon kanssa.

Matka on aluksi nykivää, aloituksia, kokeilemista, välillä virheitä ja vääriä askelia, mutta luovuttamisen sijaan ne vahvistavat kollektiivista päätöstä jatkaa haluamanne terveen, kauniin maailman suuntaan.

Yhä useammat ystävänne universumista liittyvät kyllä joukkoonne, mutta tämä on teidän maailmanne ja teidän vastuullanne. Vaikka jotkut valonkantajat ovat jo nyt tai lähitulevaisuudessa johtoasemissa, useimmat teistä ovat tiennäyttäjiä herääville sieluille ja niille, jotka eivät vielä ole siinä pisteessä, ja siihen riittää yksinkertaisesti se, että elätte valoa jota olette.

Tämänhetkiset värähtelyt, jotka ovat sellaisilla tasoilla, joita maapallolla ei ole ollut ikuisuuksiin, ovat nostaneet värähtelytasoanne vastaavasti, ja oma sisäinen valonne säteilee suuremmalla voimalla kuin koskaan aikaisemmin. Tämä vaikuttaa positiivisesti niiden ihmisten ajatuksiin ja tunteisiin, joiden elämää kosketatte, ja se myös virtaa ulos ja muuttaa negatiivisuuden jäännökset kaikkialla valoksi.

Säteilynne parantaa hengenheimolaisianne, jotka pettyivät kun heidän odotuksensa joulukuun 21. eivät toteutuneetkaan, toisin sanoen maailmantilanne ei merkittävästi parantunut sinä päivänä.

Puhukaamme odotuksista. Palatkaamme universaaliin lakiin, jonka mukaan usko luo todellisuutta, ja me lisäämme tähän, että se toimii varauksella: Se mihin uskoo täytyy olla realistisessa suhteessa ympäristöön.

Joku voi esimerkiksi uskoa, että vaikka hän näkee kiitävän junan vain muutaman metrin päässä, hän voi turvallisesti ylittää raiteet. Sitä hän ei voi tehdä, ei Maapallolla, jossa kollektiivisen tietoisuuden mukaan vaaraa ei voida välttää muuttamalla aine aineettomaksi tai siirtämällä se paikoiltaan. Joten tämä ei ole realistista eikä mahdollista maailmassanne.

Sama pätee joulukuun 21. täyttymättömiin odotuksiin. Suurin osa väestöstänne alkaa nyt vasta uskoa, että voisi olla mahdollista muuttaa maailmanne paremmaksi. He eivät usko perinpohjaisen, maailmanlaajuisen muutoksen tapahtumiseen jonakin tiettynä päivämääränä, siksi sen mahdollisuus ei ole vahvana kollektiivisessa tietoisuudessa, ja kollektiivinen tietoisuus on sivilisaation luova voima. Siksi suurten, maailmanlaajuisten muutosten odottaminen jonakin tiettynä päivänä ei ole realistista Maapallolla.

"Tuomiopäivää" odottaneet yksilöt taas olivat "kaukana synkretismistä", eivätkä ainoastaan kollektiivisen tietoisuuden suhteen. Usko siihen, että planeetta tuhoaisi itsensä tai tuhottaisiin, on täysi vastakohta Gaian Kultaisen Ajan visiosta taivaankappaleelleen ja sen kaikille elämänmuodoille, ja Jumala kunnioittaa tätä tahtoa.

Siksi meille oli mahdollista aiemmissa viesteissämme varmuudella ilmoittaa, että joulukuun 21. edeltävä päivä olisi melkolailla samanlainen kuin päivä itse, ja samoin myös sitä seuraava päivä. Leikillämme sanoimme, ettei tulisi mitään "nauhanleikkausseremoniaa" Maapallon siirtyessä neljännen ulottuvuuden alkuun, minkä tiedettiin tapahtuvan suunnilleen tuona päivänä, lineaarisesti nähtynä. (Syyskuun 9., 2011: Kun Maa läpäisee "viimeiset" kolmannen ulottuvuuden energiajuovien rippeet, jotka sekoittuvat "ensimmäisiin" neljännen ulottuvuuden energiajuoviin, ette tule huomaamaan voimakasta eroa päivien välillä. Mitään varsinaista "nauhankatkaisuseremoniaa" ei tule.)

Sivilisaation kollektiiviseen tietoisuuteen kuuluu vielä yksi elementti, joka koskee perheemme saapumista muista maailmoista. Olette odottaneet innokkaasti avaruusalusten laskeutumista ja perheenjäsenten tapaamista keskuudessanne.

Mutta yhteisönne enemmistö ei jaa innokkuuttanne, eikä myöskään usko, että "avaruusolennot" oikeasti tulisivat auttamaan tai että heitä eläisi jo planeetalla. Kaiken lisäksi heidän käsityksensä Maapallon ulkopuolisista olennoista on Maapalloa valloittavat hirviömäiset olennot, joita elokuvissa kuvataan.

Kuten mainitsimme edellisissä viesteissä, universumin korkein neuvosto oli aikaisemmin vastuussa saapumisen ja esittelemisen ajoituksesta, mutta nyt asia on muuttunut. Jumala vapautti neuvoston tästä raskaasta vastuusta päättää milloin Maan kansat ovat psykologisesti kypsiä näkemään avaruusalusten joukkolaskeutumisia sekä tervehtimään epätavallisen näköisiä olentoja. Jumala antaa LÄHTÖMERKIN! kun kohtaaminen voi tapahtua tervetulotoivotuksin, ei pelolla, ja hän odottaa aivan yhtä innokkaasti tätä riemukasta tapahtumaa kuin kaikki me, jotka tiedämme sen tulevan.

Jumala ottaa ohjat, ja tämä on muutos aikaisemmista viestiraporteistamme. Universumin huipulla tapahtuu muutoksia aivan kuten teidänkin elämässänne! Me emme anna harhaanjohtavaa tietoa, jonka myöhemmin perumme – me kerromme, mitä on tiedossa viestiemme hetkellä, ja jos merkityksellisiä muutoksia tapahtuu sen jälkeen, me raportoimme niistä.

Jotkut teistä ovat kysyneet mistä saamme informaatiomme. Osa on sielutason tietoa, joka tulee itse löytämällä tai muistamalla, ja sitä voi parhaiten ja ytimekkäimmin kutsua "universaaliksi tietämykseksi". Meillä ei ole enempää tietoa kuin millään muulla sielulla; yksinkertaisesti kehittymällä henkisesti ja tietoisesti meillä on ollut enemmän "mahdollisuuksia" muistaa mitä tässä tiedon varastossa on kuin vähemmän kehittyneillä sieluilla on ollut.

Tietomme siitä, mitä Maapallolle ja Maapallolla tapahtuu, tulee monista lähteistä, ja kun informaatio monista lähteistä käy yksiin, jaamme sen teille luotettavana.

Yksi lähteistä on Jumala, joka ilmoitti meille äsken toteamamme, että Hän ilmoittaa neuvostolle milloin antaa laivaston komentajille LÄHTÖKÄSKY! Neuvosto on yksi lähde, samoin hyvä ystävämme Hatonn, joka on intergalaktisen laivaston komentaja ja johtaa kommunikaatiota Maan ja muun universumin välillä. Olemme myös yhteydessä Nirvanan yksilöihin, jotka tarkkailevat maan tapahtumia, sekä sivilisaatioihin, jotka ovat henkisesti, älyllisesti ja teknologisesti niin pitkälle kehittyneitä, että he jopa meidän tukikohdastamme katsottuna vaikuttavat maagisilta.

Meillä on käytössämme Akaasiset aikakirjat, universumin joukkotietoisuus ja maan kollektiivinen tietoisuus, ja tiedämme mitä mahdollisuuksia Maapallon energiakentässä on. Siinä kentässä mahdollisuudet muuttuvat todennäköisyyksiksi ja todennäköisyydet varmuudeksi, riippuen kollektiivisten ajatustenne energian määrästä sekä tunteesta ja teoista, jotka kohdistuvat tiettyyn tapahtumaan.

Tästä eteenpäin Maan kulku tulee olemaan tasaisempaa kuin kuluneiden kuukauden aikana jolloin planetaarisen linjautumisen luonnolliset muutokset aiheuttivat vahvoja energiapurkauksia aurinkokunnassanne. Nämä purkaukset auttoivat Maapalloa eteenpäin harppauksilla, jotka se tarvitsi päästäkseen neljännen ulottuvuuden portille, mutta monilla teistä oli poikkeuksellisen hämmentäviä fyysisiä, emotionaalisia tai psyykkisiä kokemuksia kehonne totutellessa yhä korkeampiin värähtelyihin.

Tästä eteenpäin kristallisolurakenne ja lisääntyvä valo Maan kohotessa auttaa teidän kehojanne pysymään paremmin tasapainossa. Pystytte toimimaan tyynesti, varmasti ja luonnollisen viisaasti missä tahansa tilanteessa.

Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta tiedemiehenne näkevät valoa astrofysiikan ja teknologian kysymyksissä, ja uskonnot näkevät rakkauden asuvan sielussa. Tulevaisuudessa ymmärretään, että tieteen valo ja sielun rakkaus ovat samaa energiaa, ja se on suurin voima kosmoksessa. Nyt kun tätä energiaa virtaa maailmassanne runsaammin kuin koskaan sen jälkeen kun Jumala täydellisyydessään oli luonut Gaian planetaarisine kehoineen, sen asukkaiden ja itse Maan haavat voivat parantua.

Alkakaa vuosi 2013 tietoisina siitä, että valo-olennot joka puolella universumia ovat aina ja ikuisesti teidän näkymättöminä tukijoinanne ja avustajinanne. Mikä riemu koittaakaan sinä päivänä kun voitte tuntea samaa ehdotonta rakkautta meitä kohtaan kuin me teihin!


 
______________________________________



RAKKAUTTA ja RAUHAA
Suzanne Ward
Website:
The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com
Käännös: Tuula Athen
http://www.galacticchannelings.com/suomi/index.html