maanantai 27. toukokuuta 2013

TULEE LISÄÄNTYVÄÄ VALOA / Mikael


Sinä, rakas joka luet tätä, olet ykseyden jumalaiset kasvot. Pidät sydämessäsi osaa kaiken Luojan täydellisestä rakkaudesta ja elämästä riippumatta siitä, kuka olet, missä olet tai mitä olet tehnyt tai ollut tekemättä.




Tänään tuomme huomionne taas kerran itsearvostukseen ja ansaitsevuuteen. Ei ole mahdollista, että painotamme näitä aiheita liikaa tai kiinnitämme niihin liikaa huomioita. Ne ovat tosiaan asioita, joita melkein kaikki teistä eivät tunne eivätkä voi uskoa. Miksi näin on?

Se johtuu siitä, että olette tuominneet itsenne, vaikka edes Luojajumalanne ei ole tehnyt sitä - eikä hän koskaan tuomitsekaan teitä. Ja olette monta kertaa pyytäneet anteeksiantoa siihen, mihin olette tuominneet syyllistyneenne, kuitenkin useimmiten kieltäytyneet hyväksymästä anteeksiantoa itseltänne.

Olette kuulleet kerrottavan uudestaan ja uudestaan, että olette jumalaisia olentoja, Kaikkeuden kanssaluojia. Nyökkäätte päätänne viisaasti. Ette kuitenkaan pysty uskomaan siihen aidosti sydämessänne.

Mutta nyt rakkaat maan enkelit, sen verhon reunoista jonka takana olette piilotelleet kaikki nämä vuosituhannet, tulee lisääntyvää valoa. Nyt tulee mahdollisuus, tuo "ehkä". Taitoja, tuntemuksia, ajatuksia ja muistoja jotka ovat olleet teille vieraita lukemattomia elämiä, kurkkii läpi. Tunnette usein tarvetta kääntyä poispäin, kuten olette aina tehneet. Kuitenkin huomaatte enemmän ja enemmän alkavanne hyväksyä tuon totuuden mahdolliseksi. Olenko? Voisinko olla? Tulenko olemaan?

Kerromme teille taas kerran toivoen, että tällä kertaa hyväksytte ilman varauksia sen viestin, mitä on aina annettu. Useampi viestintuoja on omistanut elämänsä tuodakseen tämän teille. Kuulkaa se nyt. Sinä, rakas joka luet tätä, olet ykseyden jumalaiset kasvot. Pidät sydämessäsi osaa kaiken Luojan täydellisestä rakkaudesta ja elämästä riippumatta siitä, kuka olet, missä olet tai mitä olet tehnyt tai ollut tekemättä.

Laajentaen tuota ajatusta olet osa Luojaa, kuten ovat kaikki muutkin elämämuodot universumissa. Sinulta ei puutu mitään. Et voi uneksia mistään, mikä ei ole mahdollista. Jos on jotain, missä sinun pitää pinnistellä, niin se on tämän totuuden hyväksyminen, salliminen ja oivaltaminen. Käännä huomiosi tämän löytämiseen sisältäsi.

Sinä, naapurisi, maailmanne ja universuminne odottavat henkeään pidätellen, että teet tämän oivalluksen nyt. Me odotamme. Ja me ja lukemattomat muut lähetämme rakkautta ja valoa tukemaan ponnistustasi enemmän kuin koskaan suurimmassa ponnistuksessa, mitä voit kuvitella. Me näemme onnistumisesi faktana. Sinä odotat vielä. No, se tulvii sinuun nyt. Salli se ja juhlista sitä. Jos olosuhteesi näyttävät kieltävän sen, käännä energiatulva noihin olosuhteisiin. Se on todellinen, olosuhteet eivät ole.

Rakkaus ja valo ovat todellisia. Ne kasvavat siellä, minne lähetätte niitä. Rakkaat ystävät, sitä te olette aivan perustaltanne. Olemme alkaneet juhlia teitä, mutta seisomme aina tukenanne ja lohtunanne, kun pyydätte.

Olkaa ilossa ja puhumme taas pian. Hyvää päivänjatkoa.


Mikaelia kanavoinut Ron Head ( oraclesandhealers.wordpress.com)
26.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine





keskiviikko 22. toukokuuta 2013

USKOMUKSEN POISTAMISEN PERUSPERIAATTEET / Enkelioppaat


Voidaksemme poistaa jonkin uskomuksen, meidän on ensin tultava tietoiseksi siitä. Kuten usein sanomme, emme voi muuttaa sellaista, mitä emme tiedä.



 Tänään haluaisimme keskittyä rajoittavien uskomusten poistamiseen. Tämä kysymys tulee esiin hyvin usein ja aikomuksemme on jakaa oma perspektiivimme siihen, miten voidaan lähestyä sellaisista rajoittavasta uskomuksesta vapautumista, mitä ei enää haluta pitää. Kosketimme tätä aihetta edellisessä viestissämme "Vanhempien kaikki tietoiset ja alitajuiset uskomukset siirtyvät lapsiin". Tänään haluaisimme kuitenkin tutkia tätä prosessia vähän syvemmältä. Aloitamme perusmääritelmällä tässä viestissä ja tarkennamme aihetta seuraavissa viesteissä. Aloitetaanpa sitten.

Kuten kerroimme aiemmassa viestissämme, vastasyntyneenä kaikkia uskomuksia pidetään alitajuisessa mielessä, ei ole vielä tietoisia uskomuksia. Ne uskomukset joita todellisuuteenne juuri inkarnoituneella sielulla on, valitaan huolellisesti ennen inkarnoitumista. Puhuimme vähän siitä, miten kaikki vanhempien tietoiset ja alitajuiset uskomukset siirrettään lapseen inkarnaatiossa. Tämä ei kuitenkaan merkitse, että vanhempien uskomukset ovat ainoita, joita lapsella on. Se merkitsee vain, että kaikki vanhempien uskomukset siirretään lapseen. Sielun alitajuiset uskomukset tulevat menneistä elämistä sekä esi-isien uskomuksista, joita on lapsen geenilinjassa. Kun lapsi alkaa kasvaa vähän vanhemmaksi, hän kykenee muodostamaan omia tietoisia uskomuksiaan. Muistakaa, että ajatuksenne ja uskomuksenne määräävät aina sen, miten hahmotatte todellisuutenne. Havaitsette sen, mihin uskotte.

Aikomuksemme on selittää ne perusperiaatteet, miten voidaan poistaa jokin uskomus. Menemme enemmän yksityiskohtiin myöhemmin, sitten kun tähän viestiin vetoa tuntevilla on ollut tilaisuus sulatella tätä informaatiota, jos niin valitsevat.

Voidaksenne poistaa jonkin uskomuksen, teidän on ensin tultava tietoiseksi siitä. Kuten usein sanomme, ette voi muuttaa sellaista, mitä ette tiedä. Sitten kun olette tietoinen jostain uskomuksesta, voitte tutkia sitä ja määritellä, haluatteko jatkaa siihen uskomista vai haluaisitteko päästää irti siitä. Haluatte ehkä arvioida tuota uskomusta määrittelemällä, mitä kokemuksia tämä uskomus luo. Haluatteko jatkaa sen kokemista? Vai luoko tämä uskomus pelkoa, surua, vihaa, erillisyyttä tai ahdistusta? Uskomustenne luetteloiminen tietystä aiheesta voi olla hyvin hyödyllistä tässä prosessissa. Ehdotamme, että kirjoitatte nykyiset uskomuksenne tietystä aiheesta, silloin kun olette kiinnostunut tarkastelemaan uudelleen nykyuskomuksianne, kuten uskomuksia yltäkylläisyydestä, terveydestä, rakkaudesta, suhteista - vain muutamia mainitaksemme.

Tietoisten uskomusten havaitseminen ei ole vaikeaa, koska ne ovat tietysti tietoisia. Toisin sanoen, olette hyvin tietoinen uskomuksistanne. Voitte koska tahansa tarkastella tietoisia uskomuksianne ja päättää, haluatteko jatkaa niihin uskomista ja niiden kokemista. Alitajuisia uskomuksia on kuitenkin vähän vaikeampi tarkastella, koska ne eivät ole tietoisessa tajunnassanne. Ne kuitenkin luovat aktiivisesti todellisuuttanne, joten vaikka ette ole tietoinen kaikista uskomuksistanne, näette niitä jatkuvasti fyysisessä muodossa, kun ne luovat kokemanne todellisuuden. Kun pääsette uusille tietoisuustasoille, kohtaatte monia uusia käsityksiä, jotka rikkovat aiempia uskomusjärjestelmiä todellisuudestanne.

Puhutaanpa nyt siitä, miten voidaan tulla tietoiseksi alitajuisesta uskomuksesta. Muistakaa, että kaikki uskomukset luovat todellisuuttanne riippumatta siitä, ovatko ne tietoisia vai alitajuisia. Voitte katsoa kokemuksianne tässä nyt-hetkessä - kaikki luomukset joita on ympärillänne tällä hetkellä, ovat suoraa heijastusta kaikista uskomuksistanne. Näin alitajuiset uskomuksenne paljastuvat teille. Ajatuksianne ja uskomuksianne ei voi koskaan pitää salaisuutena. Ne ilmentyvät fyysiseen muotoon kaikkien nähtäväksi. Se miten hahmotatte todellisuutenne, mitä tunnette tietyissä tilanteissa ja miten päätätte reagoida johonkin kokemukseen, liittyy suoraa uskomuksiinne. Kaksi vastakkaista uskomusjärjestelmää hahmottaa tilanteen hyvin eri tavalla, vaikka ne kokevat saman tilanteen. Verho alitajuisen mielen ja tietoisten ajatusten välillä ohenee. Tulee aika, jolloin teidän ei enää tarvitse kokea jakoa alitajuiseen ja tietoiseen mieleen.

Kun löydätte itsenne jostain tilanteesta, se on tilaisuus tarkastella, mitä olette vetäneet puoleenne ja luoneet itsellenne. Onko se jotain, minkä kokemista haluaisitte jatkaa, vai haluaisitteko muuttaa kokemuksen tyydyttämään jonkin halutun lopputuloksen? Jatkatte samanlaisten ja usein dramaattisempien kokemusten ilmentämistä, kunnes tulette tietoiseksi siitä, mikä uskomus on vastuussa sen luomisesta. Heti kun paljastatte uuden alitajuisen uskomuksen, olette vapaa arvioimaan, haluatteko pitää sen vai päästää irti siitä.

Sitten kun olette havainneet uskomuksen, minkä haluaisitte poistaa, teidän on ensin määriteltävä, millä uskomuksella haluaisitte korvata vanhan. Ei voi olla uskomuksetonta tilannetta. Jos olette toteuttaneet ehdotustamme ja kirjoittaneet tietoiset uskomuksenne tiettyyn aiheeseen liittyen, voitte nyt kirjoittaa uuden uskomuksen, minkä haluaisitte korvaavan vanhan. Voidaksenne päästää irti jostain uskomuksesta, teidän on oltava valmis ja halukas tekemään se, mutta teidän täytyy myös oikeasti uskoa sen korvaajaan. Tämä on erittäin tärkeää. Ei ole mitään hyötyä sanoa itsellenne vain, että te ette usko "tähän" enää.

Ihmettelette ehkä, miten pystytte korvaamaan syvään juurtuneen uskomuksen sellaisella, mikä resonoi toiveidenne kanssa. Ehdotuksemme on, että ilmaisette aikomuksen nähdä jokapäiväisessä elämässänne todisteita, jotka vahvistavat uutta uskomustanne. Se laajenee, mihin keskitytte. Ihmiset tarvitsevat usein todisteita, he tarvitsevat jotain konkreettista voidakseen muuttaa uskomuksiaan. Olette kuitenkin kaikki muuttaneet joitain uskomuksianne aiemmin elämässänne.

On hyödyllisintä odottaa löytävänsä tilanteita, jotka vahvistavat sitä uutta uskomusta, jolla haluaisitte korvata rajoittavan uskomuksenne. Ehdotamme, että työskentelette yhden uskomuksen kanssa kerralla. Aikomuksenne ja odotuksenne ohjaavat todellisuuttanne. Ilmaiskaa aikomus poistaa tietty rajoittava uskomus ja odottakaa näkevänne se muutos, minkä haluatte. Teidän on muutettava sitä, mitä odotatte kokevanne, jos haluatte kokea jotain erilaista.

Kuten sanoimme aiemmin, ihmiset tarvitsevat usein todisteita voidakseen muuttaa juurtuneen uskomuksen. Todiste on kuitenkin suhteellinen käsite. Se mitä toinen pitää todisteena, ei ehkä ole riittävä toiselle. Vain sillä on merkitystä, mitä te itse pidätte vahvistuksena uudelle uskomukselle, minkä haluaisitte saada. Haluaisimme käyttää hyvin yksinkertaista esimerkkiä havainnollistamaan selitystämme.

Sanotaan, että teillä on uskomus, että kaikki koirat ovat vihaisia. Teillä on tämä uskomus ehkä jostain traumaattisesta kokemuksesta lapsena tai se on opetettu teille. Uskomuksen alkuperällä ei ole merkitystä. Uskomus, että kaikki koirat ovat vihaisia, epäilemättä vetää teitä kohti vihaisia koiria, koska sitä odotatte. Silloinkin kun jokin koira ei ole aggressiivinen, uskomuksenne ohjaa havaintoanne sen käyttäytymisestä.

Se todellisuus mitä vedätte puoleenne, vahvistaa aina uskomuksenne, koska se on totuutenne, mitä uskomusjärjestelmä tukee. Sanotaanpa nyt, että tiedostatte tämän uskomuksen koirista, mutta kuitenkin haluaisitte kovasti päästää irti siitä ja korvata sen uskomuksella, että koirat ovat luontojaan ystävällisiä. Tämä on hyvin erilainen uskomus, mitä aiempi uskomusjärjestelmänne tuki. Miten siis ryhdytte korvaamaan sitä? Aikomuksella muuttaa uskomuksenne. Houkuttelette luoksenne aina sitä, mihin keskitytte.

Kun vaihdatte "kaikki koirat ovat vihaisia" -fokuksenne "kaikki koirat ovat luontojaan ystävällisiä" -fokukseen, keskitätte huomionne etsimään koiria, jotka ovat ystävällisiä. Käyttäytymisenne ja energianne muuttuu ollessanne koirien lähellä. Tämä muutos vetää puoleenne tietysti kokemuksia ystävällisistä koirista. Sitten kun olette kohdanneet monia koiria, jotka ovat ystävällisiä teitä kohtaan, teillä on vahvistusta ja todisteita, mitä tarvitsette, antaaksenne uskomuksenne muuttua. Voi hyvinkin olla välimaasto, mikä on uskottavampi teille ja mikä sanoo "kaikki koirat eivät ole vihaisia", ennen kuin pystytte täysin poistamaan itseenne juurtuneen pelon. Kun vaihdoitte odotustanne siitä, millaisia koirat ovat, saitte hyvin erilaisia kokemuksia. Tämä vahvistaa lisää uutta uskomusjärjestelmäänne. Kun fokuksenne muuttuu, myös odotuksenne muuttuvat. Ilmennätte sen, mitä odotatte.

Huomatkaa, että selitämme tätä prosessia hyvin yksinkertaisesti, kuitenkaan monien teidän uskomukset eivät ole yhtä selviä kuin esimerkkimme. On monia "alauskomuksia", jotka ovat monisyisesti yhteydessä pääuskomukseen ja jotka täytyy myös poistaa. Kun teillä on aikaa integroida tämä prosessi, voimme laajentaa sitä jatkoviesteissä.

Vaikka sanoisimme, että on mahdollista päästää välittömästi irti jostain rajoittavasta uskomuksesta, teillä on oltava uskomus, mikä tukee tätä välitöntä muutosta. Useimmilla ei ole tätä uskomusta tällä hetkellä ja siksi on luultavampaa, että kuluu aikaa, ennen kuin uskomuksenne muuttuu. Sanomme kuitenkin, että jostain uskomuksesta vapautuminen on yhtä nopeaa tai hidasta, kuin sallitte. Tietysti voitte pyytää apuamme ja autamme mielellämme kaikin tavoin, mihin pystymme. Tietäkää kuitenkin, että kukaan ei voi poistaa rajoittavaa uskomusta puolestanne - vain te voitte tehdä sen.

Kun opitte poistamaan uskomuksen, jätätte tarkan "reseptin" kaikille muille akaasisiin tiedostoihin. Te jotka opitte ensimmäisenä poistamaan rajoittavia uskomuksia, viitoitatte tietä kaikille muille. Se on vaikeinta niille, jotka ovat auliisti tarjoutuneet valaisemaan tietä kaikille muille. Valtaosa ihmisistä voi päästä akaasisiin tiedostoihin vain alitajuisesti tällä hetkellä - tämä informaatio on silti teille hyödyllistä. Kun jatkatte kasvamistanne ja kehittymistänne, epäilemättä opitte pääsemään tähän informaatioon tietoisesti.

Nyt kun olette taas kerran tietoisia siitä, että luotte oman todellisuutenne uskomuksillanne ja odotuksillanne, teistä tulee paljon kykenevämpiä ohjaamaan tietoisesti todellisuutenne kokemuksia. Kyse on oppimisprosessista. Opitte jokainen omalla tahdillanne. Verryttelette "lihaksia", joita ei ole käytetty tässä elämässä. Tästä syystä hyvin monet sielut olivat innokkaita inkarnoitumaan juuri tähän aikaan - dramaattisten ja räjähdysmäisten muutosten aikaan! Olette hyvin herkässä vaiheessa heräämässä siihen, että olette nyt tietoinen roolistanne luojaolentona. Kuitenkin hyvin monet jäävät edelleen tietämättömäksi alitajunnan sisäisestä tiedosta. Meistä evoluutionne on hyvin mielenkiintoista. Meille on hämmästyttävää katsella, kun saatte takaisin muistinne, lahjanne ja kykynne, joita monet pitävät itsestäänselvyytenä korkeammissa ulottuvuuksissa.

Pysymme uskollisesti rinnallanne ja kiitollisena palvelustanne tässä hyvin ainutlaatuisessa tilaisuudessa opettaa universumille, miten voidaan uppoutua hyvin tiheisiin värähtelyihin ja sitten nousta niihin korkeampiin ulottuvuuksiin, joista tulitte.

Toivomme, että tämä viesti on jollain tavalla palvellut teitä.

Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.
 



Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi ( angelicguides.wordpress.com)
8.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 



maanantai 20. toukokuuta 2013

KAIKELLA TAPAHTUVALLA ON HENKINEN PUOLI / Jeesus




Jos voisimme nähdä, miten voimakkaita vaikutuksia rakastavat ajatukset, sanat ja teot laittavat liikkeelle, päättäisimme tuottaa niitä paljon useammin.



 Odottaminen on aina kuluttavaa ja väsyttävää, kun ette tiedä, mihin aikaan tai minä päivänä odottamanne asia tapahtuu. Haluatte olla valmis, mutta ette tiedä, mitä odottaa, ja näin ette osaa valmistautua. No, sitten kun heräämisenne täyteen tietoisuuteen tapahtuu, olette täysin valmis. Teidän on aivan mahdotonta olla mitään muuta kuin valmis, koska olette olleet matkalla tuohon hetkeen koko nykyelämänne ajan, kun teille on tuotu oppitunti toisensa jälkeen opettamaan, miten päästetään irti esteistä, estoista ja kaikesta, mikä vähentää jollain tapaa kykyänne olla vain rakastava. Ja olette edistyneet valtavasti tällä rintamalla, koska tässä henkisen kehityksenne kohdassa heräämisestänne tulee vääjäämätöntä.

Päästäkää irti niistä huolista tai ahdistuksista, joita ehkä haudotte, koska heräämisenne on sovittu, kuten teille on kerrottu. Mikään ei voi estää sitä tapahtumasta täsmälleen niin, kuin Jumala tarkoittaa. Jumala ei kanna huolta, joten ei teidänkään pitäisi! Huolehtiminen käyttää energiaa, mikä voitaisiin käyttää paljon tehokkaammin muualla. Ja kuitenkin kun näette uutisraportteja onnettomuuksista, konflikteista, maanjäristyksistä, äärimmäisistä sääolosuhteista ja suunnattomasta kärsimyksestä, teidän on vaikea olla tulematta vedetyksi "huolikanavalle".

Kaikessa mitä tapahtuu maan päällä, on henkinen puoli, mikä antaa tilaisuuksia ilmaista myötätuntoa, jakaa välttämättömyystarvikkeita ja oppia oppitunteja, jotka auttavat teitä liittymään toisiinne harmonisesti ja yhteistyötä tehden. Huolehtiminen ja tuomitseminen heikentää noita tilaisuuksia tai kätkee ne retoriikan taakse, mikä lupaa paljon ja antaa hyvin vähän. Pieni henkilökohtainen anti jollekin vaikeuksissa olevalle - ystävällinen sana, puhdas kuuntelemisen hetki, sopiva lahja välittömään tarpeeseen - luo paljon suuremman energia-aallon, rakkausaallon, minkä voitte mitenkään kuvitella ja mikä väreilee kaikkiin suuntiin lähteestään ja vaikuttaa alueille, mitä te - antaja - ette voi mitenkään ajatella. Jokaisella rakastavalla sanalla tai ajatuksella on upeita ja arvaamattomia seuraamuksia kauas sen paikan yli, missä se tapahtuu.

Jos voisitte nähdä, miten voimakkaita vaikutuksia rakastavat ajatukset, sanat ja teot laittavat liikkeelle, päättäisitte tuottaa niitä paljon useammin. Itse asiassa ilmaisemalla aikomuksen tehdä sen useammin, laajennatte tietoisuuttanne niistä vaikutuksista, joita teillä on, ja avaatte itsenne jatkuvalle palautteelle, mikä saa olonne tuntumaan hyvältä ja inspiroi ja motivoi teitä tekemään vielä lisää.

Palveleminen on erottamaton rakkauden osa, kuten aivan hyvin tiedätte, mutta usein tunnette, että te ette ole palvelleet tarpeeksi. Syy tähän on yksinkertaisesti se, että sen sijaan että keskitytte onnellisuuteen, mitä palvelunne antaa palveltaville, ja tyydytykseen, mitä se antaa teille, teillä on usein taipumusta keskittyä siihen, miten paljon olette tehneet, ja kenties myös siihen, miten paljon enemmän olette tehneet kuin joku muu ja miten se väsyttänyt teidät. Silloin kun mittaatte ponnistelujanne ja pidätte tarkkaa lukua, miten paljon olette antaneet, vastaanottajan palauttama ilon ja onnellisuuden energia karttelee teitä, kuten myös sen tarjoama energiavahvistus. Antakaa siis vapaasti, älkääkä laskeko kustannuksia. Teidän ei tarvitse, koska Isänne näkee jokaisen rakastavan tapahtuman, minkä luotte, ja tallentaa sen teitä varten paikkaan, missä sitä kunnioitetaan ikuisesti eikä koskaan unohdeta, ja sitten kun heräätte syvästä unitilasta, mihin harha ankkuroi teidät, luomuksenne paljastuvat teille todellisessa suurenmoisuudessaan.

Olette äärettömän luomiskykyisiä olentoja - kuten näkisitte sen, jos tiedostaisitte - koska niin teidät luotiin. Isänne loi teidät itsensä kaltaiseksi, jotta tekin voisitte osallistua luomisen iloon, toisten palvelemisen iloon, mikä on tietysti myös itsen palvelemista, koska ei ole mitään toista ja erillisyyttä, kun olette kaikki yhtä. Olette kätkeneet tämän totuuden, tämän todellisuuden tietoiselta tajunnaltanne olemalla innokkaasti mukana hyvin rajallisessa tietoisuusmuodossa, mistä olette sulkeneet luontaiset aistimiskykynne ja vaihtaneet ne hyvin rajoittuneisiin fyysisiin aisteihinne - näkö, kuulo, kosketus, maku ja haju - ja tämä vahvistaa yksilöllisyyden ja erillisyyden tunnettanne.

Nämä rajoittuneet aistit näyttävät toimivan hyvin tehokkaasti teillä - siinä määrin, että enimmäkseen kiellätte niiden toisten olemassaolomahdollisuuden, jotka jollain tavalla laajentaisivat tiedostamis- ja tietokenttäänne. Vaikka toista aistimistapaa havainnollistavat ne monet lahjakkaat yksilöt, jotka ovat auttavat kovasti heräämisprosessissanne, useimmat ihmiset päättävät olla tunnustamatta mitään, mitä ei aistita viidellä aistilla. Ihmiset pitävät parempana turvalliselta näyttävää rajoitettua ja rajattua ympäristöä, missä he luulevat olevansa turvassa. Teillä on ilmaisu "ojasta allikkoon", mikä kuvaa hyppyä tuntemattomaan, mutta tuntematon - tässä tapauksessa todellisuus - on tuntematon vain, koska olette päättäneet olla tuntematta sen. Eikä aivan varmasti "allikko".

Tuntemattoman pelko on harhan piirre, mutta Jumalan todellisuudessa mikään ei ole tuntematonta, kätkettyä tai naamioitua. Kaikki tieto, kaikki viisaus ja kaikki mahdollisuudet ovat ulottuvillanne, mikä antaa loputtomasti rakastavan energian kenttiä, missä lentää, leijua/kellua tai uida (tai käyttää mitä tahansa liikkumismuotoa, minkä päätätte luoda!), kun riemuitsette jumalaisen tilan ihmeissä. Heräätte noille riemullisille maailmoille, missä ääretön ilo odottaa teitä - muita mahdollisuuksia ei ole varattu.

Rakastava veljenne, Jeesus


Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
19.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 


sunnuntai 19. toukokuuta 2013

OLE KAIKKEA MITÄ VOIT / Athabantian-aluslaiset



Katsokaa peiliin ja kysykää itseltänne: "Mikä on tärkeää elämässäni? Mitä sellaista teen, mitä haluaisin jatkaa, tehdä enemmän? Mitä ilman pärjään? Mihin olen kiintynyt? Mikä palvelee minua? Mikä palvelee kolmannen ulottuvuuden jatkumista?" Päättäkää sitten, miten elätte.


Hyvää huomenta, Adrial.
Hyvää huomenta, Mark.

Olen Athabantian-tähtialuksen puhemies. Meille on ilo vierailla luonasi tänä aamuna. Kuten olemme aiemmin kommunikoineet, silloin kun pystyt ylläpitämään 5D-värähtelyn, olet yksi sitä kollektiivia, mikä olemme. Näin voimme kommunikoida ystävinä, emme jotenkin toisia parempana.
 
Ymmärrän, mitä sanot.

Tarkoitamme seuraavan viestin kannustukseksi niille, jotka ovat valmiita ottamaan seuraavan askeleen henkilökohtaisessa transformaatiossaan. Lue se iloisena, sillä sinua odottaa suuri seikkailu.

Monia on tullut kosmoksen kaikista osista osallistumaan maapallon suureen transformaatioon. Mark, sinun valintasi oli tulla tänne Andromedalta, inkarnoitua ihmiseksi ja elää monta vuotta tavallisena ihmisenä perheesi keskellä - urasi, ystäviesi ja monien muiden kanssa. Tämä aiempi toiminta oli sinulle välttämätöntä yhdistyäksesi tiukasti tähän planeettaan ja sen ihmisiin ja arvostaaksesi sitä, millaista elämä 3D-planeetalla on.

Teille jotka luette näitä sanoja, tulemme tänään antamaan paremman ymmärryksen nykytilanteestanne. Tulemme sellaisina, jotka tunsivat teidät ajassanne toisilla planeetoilla ja jotka eivät ole parempia tai vähäisempiä kuin todellinen sinä. Kaikki on tasaveroista korkeammissa ulottuvuuksissa, kaikki kunnioittavat toisiaan Kaikkeuden ykseydessä.

Koskaan aiemmin ei kolmanteen ulottuvuuteen juuttunut planeetta ole noussut viidennen ulottuvuuden toimintaan. Maan ihmisten fyysinen keho täytetään viidennen ulottuvuuden värähtelyillä. Prosessissa kaikki transformoituu kevyeksi. Se on suuri ponnistus, missä on mukana voimakkaimpia taivasolentoja, ja olemme hyvin tyytyväisiä osallisuudestamme siihen. Lisäksi olemme hyvin onnellisia kaikkein niiden maan ihmisten puolesta, jotka osallistuvat aktiivisesti tähän suureen hankkeeseen.

Tietäkää, että taivaallinen kollektiivi on valtava maailma, lukumäärältään paljon suurempi kuin te fyysisessä muodossa. Olemme puhdas kollektiivi taivasmaailmassa. Tiedän, että tätä on vaikea tajuta, mutta meille on mukavinta näin, sillä sitten kun yksilö siirtyy fyysisen muototaajuuden yläpuolelle, kaikki toimivat kollektiivissa. On monia kollektiiveja, taivaalliset ovat vain yksi niistä, joilla ei ole fyysistä muotoa. Sitten on niitä, joilla ei ole lainkaan muotoa. Tämä on vielä laajempi areena ja mahdoton ilmaista sanoin. On tärkeää ymmärtää, että muodoton luo sen, mikä on muodossa, ja se mikä on muodossa, luo sen, mikä on fyysisessä muodossa.

Olentona fyysisessä muodossa olette vaivattomasti tunnistaneet yksilöllisyyden. On helppoa nähdä ja tuntea itsensä rajat. Voitte koskettaa kehonne rajoja. Voitte tuntea mentaali- ja tunnekehonne. Voitte päästä kosketukseen sielunne kanssa. Näin olette helposti määriteltävä yksilö. Taivasmaailmassa meitä ei voi niin helposti rajata. Kuten sanoimme aiemmin, olemme kollektiivi ja näin muotomme sulautuu yhteen koko kollektiivin kanssa. Silloin kun haluamme ilmentää olentoyksilön - kuten minä teen tällä hetkellä - teemme sen kollektiivista.

Alleviivaamme tätä, koska siirtyessänne korkeampiin värähtelyihin tekin kadotatte yksilöllisyytenne piirteitä. ("Karkea" yksilökäsite on vain kolmannessa ulottuvuudessa.) Kun opitte olemaan viidennessä ulottuvuudessa, alatte tuntea toisten läheisyyden. Tiedätte, että ykseys on tunne, tietämys - sitä ei voi ilmaista sanoilla.

Haluaisimme muistuttaa kaikkia teitä, jotka luette näitä sanoja, syystänne inkarnoitua maan päälle. Kun pystytte kokeilemaan korkeampia värähtelyjä ja opitte pitämään itsenne niissä, voitte todella arvostaa inkarnoitumissyytänne. Se on hyvin yksinkertainen: teillä on fyysinen keho. Teidän on tultava nyt taitavaksi siirtymään viidenteen ulottuvuuteen. Siellä autatte toisia tekemään saman.

Keskittymällä tähän yhteen tavoitteeseen teistä tulee ylösnoussut. Valonne loistaa kaikille, joiden kanssa olette yhteydessä. Energianne säteilee kaikille ympärillänne. Näin tehdessänne teillä on merkittävä vaikutus tällä planeetalla ja kaikkiin muihin fyysisessä muodossa ympäri kosmosta. Me joilla ei ole fyysistä muotoa, emme voi tehdä tätä. On monia maan ihmisiä, jotka eivät kykene (vielä) olemaan korkeammissa värähtelyissä, samalla kun ovat fyysisessä muodossa. Tästä syystä jokainen teistä on tullut vapaaehtoisesti maan päälle.

Maan päällä riittävä määrä valotyöntekijöitä ylläpitää nyt korkeampia värähtelyjä, jotta maan transformoituminen on taattu. Kuten olemme sanoneet aiemmin, kolmannen ulottuvuuden magneettirakenne poistettiin joulukuussa 2012. Tämä tekee tien korkeampiin ulottuvuuksiin paljon helpommaksi, muttei mitenkään automaattiseksi. Fyysisten yksilömuotojen on edelleen ryhdyttävää toimiin ja harjoiteltava olemaan näissä korkeammissa ulottuvuuksissa - se ei ole automaattista. Kyse on jokapäiväisestä harjoituksesta. Pysyäksenne viidennessä ulottuvuudessa teidän on opittava kontrolloimaan ajatuksianne ja tunteitanne. Olette kokeneet putoavanne kevyemmästä värähtelystä, silloin kun kohtaatte matalamman värähtelyn. Olette myös nähneet pysyvänne kevyemmässä värähtelyssä, silloin kun matalammat värähtelyt pyytävät huomiotanne. Tunnette ero reaktioissanne. Harjoitelkaa tätä arvokasta oppituntia.

Katsokaa peiliin ja kysykää itseltänne: "Mikä on tärkeää elämässäni? Mitä sellaista teen, mitä haluaisin jatkaa, tehdä enemmän? Mitä ilman pärjään? Mihin olen kiintynyt? Mikä palvelee minua? Mikä palvelee kolmannen ulottuvuuden jatkumista?" Päättäkää sitten, miten elätte.

Ymmärtäkää, että te ette tarvitse ulkoista vahvistamista. Parasta aikanne ja energianne käyttöä on löytää juuri se, kuka olette, miksi suostuitte inkarnoitumaan tähän aikaan ja paikkaan ja mitä voitte tehdä tämän edesauttamiseksi. Unohtakaa vuorovaikutus avaruussisartenne ja -veljienne kanssa. Tiedätte jo sydämessänne, että on muita fyysisessä muodossa toisilla planeetoilla. Älkää haaskatko aikaanne pyrkien näkemään aluksia taivaalla tai kuunnellen toisten todistelua - sen tietäminen riittää, että he ovat veljiänne ja sisarianne. Kuten olemme kertoneet teille, heitä kulkee joukossanne.

Ette tarvitse mitään korkeampaa auktoriteettia, kuten hallitus tai uskonto, kertomaan, että maan ulkopuolista elämää on olemassa. Tämä on voimanne antamista (taas kerran) jollekin auktoriteetille, minkä olette laittaneet elämänne ohjaksiin. Unohtakaa havainnot maan ulkopuolisista. Tarvitseeko teidän oikeasti nähdä heidän aluksiaan taivaalla kerta toisensa jälkeen oivaltaaksenne, että toisiakin on universumissa? Katsokaa sisällenne. Tietäkää, että monia toisilta planeetoilta kulkee joukossanne. Tietäkää, että monia toisilta planeetoilta on inkarnoitunut ollakseen kanssanne tänä aikana.

Olkaa kaikkea, mitä voitte olla. Pyrkikää kohottamaan omaa energiaanne. Harjoitelkaa päivittäin. Keskittykää tähän yhteen tehtävään. Rauhoittukaa, älkää pyrähtäkö viestistä toiseen. Käyttäkää itsekuria. Käyttäkää erottelukykyä. Löytäkää energiakenttänne. Nähkää sitten kaikki, mikä ei ole osa teitä, pelkäksi ajanvietteeksi elämändraamanne näyttämöllä. Keskittykää olemaan "se" esiintyjä näyttämöllänne. Millään muulla ei ole merkitystä etenemisellenne. Mitään ei tapahdu toivomalla, että se on totta. Teidän on tehtävä tämä itse, kukaan muu ei voi tehdä sitä puolestanne. Tietäkää, että olette kaiken luoja elämänkokemuksessanne - luokaa hyvin.

Pysyäksenne korkeammissa värähtelyissä teidän on siirrettävä sivuun kaikki, mikä vetää teitä takaisin kolmanteen ulottuvuuteen. Siirtäkää sivuun viha, tuomitseminen, varallisuus ja valta toisiin. Siirtäkää sivuun kiintymys kolmannen ulottuvuuden aineelliseen mukavuuteen. Olkaa maailmassa, mutta ei maailmasta. Oivaltakaa, kuka oikeasti olette: Lähteen yksilöitynyt ilmaisumuoto, suuri valo-olento. Siirtäkää sivuun entiset käyttäytymistavat ja nykyiset tavat, mitkä eivät tue korkeamman itsenne ilmentymistä kehoon. Älkää salliko itseänne vedettävän kolmanteen ulottuvuuteen, silloin kun horjutte sitoutumisessanne viidenteen ulottuvuuteen. Käyttäkää itsekuria, mutta älkää unohtako elää luomisen ilossa.

Tietäkää, että kolmas ulottuvuus on menossa pois. Tietäkää, että planeettanne siivotaan kaikesta pimeydestä - kaikkien muiden rinnalla kolmannessa ulottuvuudessa. Kolmannen ulottuvuuden liima on poistettu. Sitä energiarakennetta mikä piti kaiken joustamattomana kolmannessa ulottuvuudessa, ei ole enää. Vapaus mitä ehkä tunnette, johtuu tästä romahtamisesta, keskittymättömyydestänne vanhoihin tapoihin.

Teillä on tilaisuus olla yksi ensimmäistä suurista fyysisistä valo-olennoista, voimakas ihminen näyttämässä tietä toisille. Tämän tekemiseen vaaditaan itsekuria. Itsekuria karistaa kolmannen ulottuvuuden tuomitseminen, väkivalta, viha ja vääristymät. Teillä on tilaisuus olla moniulotteinen olento, mikä osallistuu kaikilla tasoilla aina 12. ulottuvuuteen saakka. Kaikilla on tämä tilaisuus, mutta se tulee hitaasti joillekin. Vaaditaan 50-100 vuotta, jotta kaikki ovat viidennessä ulottuvuudessa. Monet jotka laahaavat perässä, eivät elä nähdäkseen tätä upeaa tapahtumaa. Toisaalta te voitte elää nähdäksenne sen kaiken - voitte kokea sen kaiken.

Aika romahtaa. Tekeekö tämä laiskoille helpommaksi saavuttaa viidennen ulottuvuuden? Vähän, kuitenkin samat säännöt pätevät - itsekuria, omistautumista ja iloa vaaditaan. Kiinnittäkää huomiota omaan kehittymiseenne ja pitäkää hauskaa sitä tehdessänne, sillä se on seikkailuista suurin.

Tietäkää, että veljiänne ja sisarianne ympäri universumia kulkee tällä planeetalla. Katsokaa itseenne ja tietäkää, kuka olette. Älkää antako voimaanne muille pyytämällä heitä määrittelemään itsenne. Katsokaa sisäänne, kaikki on siellä. Voitte löytää, kuka olette, ja nauttia tuosta oivalluksesta. Katsokaa sisään ja olkaa kiitollinen. Sydämenne kertoo, kuka olette. Seuratkaa sydäntänne. Antakaa valonne ja onnellisuutenne säteillä kaikkien nähtäväksi. Silloin tiedätte, kuka olette, ja toiset tunnistavat, kuka olette.

Uusi maapallo on ihmeellinen paikka, viidennen ulottuvuuden paratiisi missä monet ympäri universumia haluavat vierailla. Siitä tulee hitaasti planeetta, mikä on noussut kolmannen ulottuvuuden pimeydestä. Sinulla voi olla rooli tämän auttamisessa tapahtumaan. Kyllä, sinulla.

Olen Adrial, kosmoksen taivasolento. Minulle on ollut ilo kommunikoida nämä ajatukset Mark Kimmelille.



Athabantian-aluslaisia kanavoinut Mark Kimmel (www.cosmicparadigm.com)
25.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




tiistai 14. toukokuuta 2013

YDINOLEMUKSENNE / Arkkienkeli Mikael



Muinaisopetukset sanoivat, että fyysinen kehonne luotiin alun perin eetteriaineesta. Tulitte alussa maan päälle säteilevässä kristallimuodossanne ja vähitellen monien aikakausien kuluessa kehititte kauniin fyysisen kehonne tämän aliuniversumin jumalaisesta Aatami/Eeva Kadmon -suunnitelmasta.


Rakkaat mestarit, olemme kertoneet teille, että "olette Luojan sisäänhengitystä". Nämä ovat ennenkuulumattomia aikoja, joiden myötä teillä on mahdollisuus selvittää kaikki menneisyyden karmakysymykset, siirtyä harmoniaan laajemman olemuksenne kanssa ja olla oleellinen osa Isä/Äiti Jumalamme suunnitelmaa tämän aliuniversumin laajentumisesta. Oletteko valmis kerta kaikkiaan päästämään irti kaikista vanhoista rajoituksista, uskomuksista ja rajoista, jotka estävät teitä liikkumasta pois tuskan, puutteen ja kärsimyksen hetteiköstä. Sallitteko mielenne ja sydämenne avautua sielunne ja henkenne korkeammalle viisaudelle? Eetteri tai korkeammalla värähtelevät tietoisuuskentät ovat täynnä mahdollisuuksia, jotka vain odottavat muokkaamista suurimmiksi unelmiksenne ja toiveiksenne.

Taas kerran tarkastelemme uudelleen joitain aiempia opetuksiamme auttamaan teitä sen monimutkaisen sielun matkan ymmärtämisessä, minkä keskellä jokainen ihminen on, joko tiedostamisen alkutasolla tai edistyneenä opetuslapsena polulla. Tulee aika, jolloin sielu on saavuttanut kokemustensa äärilaidan erillisyydessä, itsensä hajottamisessa ja kanssaluomisessa. Sieluolento on silloin valmis aloittamaan ajankohtaisen kosmisen luomiskierroksen jälleenyhdistymis- ja integroitumisprosessin. Sieluitseä täytetään vähitellen jumalaisella tyytymättömyydellä, mikä suodattuu hitaasti ihmismielen tietoisuuteen. Toivottavasti ihmisolento alkaa tällöin kääntyä sisäänpäin, kesyttää egopersoonan ja yhdistyy taas sielun ja vakinaisen ylisielun/korkeamman itsen kanssa sekä suuremman itsensä monien osien kanssa.

Ihmiskunta on massaheräämisen keskellä. Laaja transformoituminen on alkanut, mihin sisältyy maailman, galaksin ja aliuniversumin jälleenyhdistyminen - ylösnousemuksen alkaminen kohonneeseen Luojan/Hengen täyttämään tietoisuustilaan. Kosmisella tasolla Ylin Luoja lähettää nyt säteilyään Suurten keskusaurinkojen kautta, mikä suodatetaan maan päälle elämän elävän valkoisen tuliolemuksen suurina räjähdyksinä, Isä/Äiti Jumalamme pyhän sydänytimen ja tämän aurinkokunnan auringon kautta.

Sielua voitaisiin kuvata sykkivän elämänvoimaenergian pieneksi siemenatomiksi, mikä asuu pyhässä sydämessä, monipuolisen timanttiytimellisen Jumalsolunne rinnalla. Timanttiytimellinen Jumalsolunne sisältää tämän aliuniversumin 12 Jumaltietoisuussädettä - hyveet, ominaisuudet, laadut ja taidot jotka pyritte aktivoimaan taas kerran, jotta teistä voi tulla se tehokas kanssaluoja aineelliselle tasolle, mikä teidän suunniteltiin olevan.

Sielu voi olla vain pieni elämänkipinä sydänalassa niillä, jotka ovat edelleen ansassa alempien ulottuvuuksien harhakuvissa. Kuitenkin sitten kun se puhkeaa täyteen dynaamiseen voimaansa, se laajenee ja tulee solaarisydänkeskukseksi, mikä sisältää solar plexuksen, sydämen, kateenkorvan ja kurkun alueen. Ennen sitä kutsuttiin kolminkertaiseksi liekiksi ja sydäntä on kutsuttu sielun sijaksi.

Sielu kommunikoi kanssanne sekä tunne- että mentaalikehon kautta - tunteina sydänkeskuksen kautta ja mielellä käpylisäkkeen kautta - ja näin sytyttää niitä valoviisauspaketteja, jotka on tallennettuna aivojen korkeammalla värähtelevään osaan, mitä kutsutaan pyhäksi mieleksi. Silloin kun yhteys on muodostettu, fyysinen astia alkaa korjata palkkioita parempana terveytenä ja elinvoimana sekä syvempänä yhteytenä kehoelementaaleihin.

Kerromme teille empaattisesti, että teistä ei voi tulla kadonnutta sielua tai ette voi kadottaa yhteyttänne Luojaan. Saatatte eksyä tieltänne ja Luojavalonne voi heikentyä, mutta sielunne on kuolematon eikä se voi koskaan kadota tai tuhoutua. Säästätte itsenne tuskalta, kärsimykseltä ja siltä harhalta, että olette irrallaan Luojasta, integroitumalla sieluunne, korkeamman itsenne moniin osiin ja henkilökohtaiseen Jumalsäteeseenne. Massatietoisuuden entinen uskomusrakenne korvataan hitaasti uuden jumalaisen suunnitelman kevyemmillä, jalostuneemmilla ja vapauttavilla ajatusmuodoilla. Teidän on tärkeää ymmärtää, että ylösnousemusspiraalissa on monia tasoja - se on loputon, kun luomakunta aaltoilee ja kehittyy.

Kosmisella tai omniversumin tasolla olette Henki, Jumalolemuksen osa tai siemenatomi joka on lähetetty Ylimmän Luojan sydänytimestä. Tuolla tasolla olette täysin tietoinen siitä, kuka olette, ja yhteydestänne Ylimpään Luojaan ja olette tietoinen "minä olen" -identiteetistänne ja tunnette sen. Universaalilla ja aliuniversaalilla tasolla olette jumalainen kanssaluoja, joka on taas kerran lähetetty suurella taittuneella valonsäteellä ilmentämään loputtomasti maailmoja Isä/Äiti Jumalamme nimissä. Olette tietoinen tämän aliuniversumin yleisestä jumalaisesta suunnitelmasta ja esittämästänne osasta siinä. Saatatte muistaa tai olla muistamatta alkuperänne tai identiteettinne kosmisella tasolla.

Henkenä mitä kutsumme Jumalsäteeksenne, olette suuri valo-olento, joka lähetti itsensä osia tai alisäteitä jättäen ylisieluja tai osia olemuksestaan eri ulottuvuuksiin, galakseihin, tähtijärjestelmiin ja maailmoihin ympäri tätä aliuniversumia. Ja vuorostaan myös jokainen näistä suurista ylisieluista lähetti ydinolemuksensa kipinöitä tai sielusirpaleita. Se "sinä" joka olet nyt inkarnoituneena fyysiseen kehoon maaplaneetalle, on yksi noista sielukipinöistä, joka suostui matkustamaan tuntemattomaan tyhjiöön, luomaan moninaisia maailmoja, asumaan niissä ja sitten kokemaan sen, minkä luomisessa autoitte, jotta ainutlaatuiset kokemuksenne voidaan yhdistää universaaliin tietoisuuteen ja lopulta kosmiseen mieleen.

Kun fyysinen astianne alussa luotiin, eetterikeho lähetti miljardeja pienenpieniä elementaalikipinöitä ympäri kehomuotoa. Nämä elementaalikipinät ohjelmoitiin välittämään timantinkovia valohiukkasia (elämänlahja) kaikkiin kehon eri osiin - elimet, verenkierto, lihakset, kudoksen ja luut (samaan tapaan kuin luonnon elementaalit välittävät auringonvalon timantinkovia hiukkasia koko luonnon valtakuntaan ja kaikkiin luomakunnan osiin, millä ei ole sielua Luojatietoisuuden pyhän siemenatomin kera).

Menneisyyden mestariopettajat viittasivat usein ihmisen kehoelementaaleihin ja eetterikehoon tai eetteriverkkoon. Menneisyyden syvälliset, esoteeriset opetukset kirjoitettiin usein niin, että vain polun kehittyneimmät oppilaat voisivat tulkita oppituntien todellisen merkityksen. On sen aika, että nuo opetukset paljastetaan, päivitetään ja pelkistetään niin, että kaikki ylösnousemuspolulla vakavissaan olevat sielut voivat ymmärtää ja sitten vähitellen integroida ne, laajentaakseen tietoista tajuntaansa. Kehittyneen tiedon saaminen korkeampien ulottuvuuksien universaaleista opetuksista ja sitten tuon viisauden integroiminen ovat oleellisia tekijöitä ylösnousemusprosessissa.

Muinaisopetukset sanoivat, että fyysinen kehonne luotiin alun perin eetteriaineesta. Tulitte alussa maan päälle säteilevässä kristallimuodossanne ja vähitellen monien aikakausien kuluessa kehititte kauniin fyysisen kehonne tämän aliuniversumin jumalaisesta Aatami/Eeva Kadmon -suunnitelmasta. Vääristymät alkoivat, silloin kun uppositte tiheyteen ja egon halukeho otti vähitellen kontrollin mentaali- ja tunnekehostanne. Tämä johti siihen, että suuri osa sieluitseänne vetäytyi pyhästä sydänkeskuksestanne sielutähteenne kruunuchakran yläpuolella.

Neljän tunnistetun elementin - tuli, vesi, maa ja ilma - lisäksi sanotaan olevan viides elementti ja näin tulee nimi "eetteri". Eetterikeho tai eetteriverkko mikä on paljon hienojakoisempaa ainetta kuin maakeho, viittaa fyysisen kehon näkymättömään vastineeseen. Se sisältää kolmen alemman fyysisen kehonne (fyysinen, mentaali ja tunne) suunnitelman. Sitä kutsutaan joskus muistikehoksi, sillä se ylläpitää ja elävöittää aineellisen muodon. Se on herkkä ajatuksillenne ja tunteillenne - sekä positiivisille että negatiivisille. Sairaus tai heikentyminen tapahtuu ensin eetterikehossa ja sitten vähitellen se ujuttautuu fyysiseen astiaan. Eetterikeho ylläpitää ja elävöittää fyysisen kehon komponentteja ja kontrolloi ruuansulatusprosesseja. Se korjaa myös fyysisen kehon vaurioita, joita aiheuttaa "kuluminen" kolmannen/neljännen ulottuvuuden elämässä.

Eetterikehoon oli koodattuna turvaohjelma: silloin vajositte hyvin syvälle tiheyteen ja olitte lähes itsetuhon partaalla, kehoelementaalisolunne menivät puolihorrostilaan, ja ne ovat olleet tuossa tilassa tuhansia vuosia. Aivan kuten te olette heräämässä todelliseen luonteeseenne ja jumalaiseen olotilaanne, niin myös kehoelementaalisolut heräävät ja alkavat vähitellen reagoida positiivisiin affirmaatioihinne ja niihin korkeampiin valotaajuuksiin, joita integroitte.

Teidän on oleellista ymmärtää, että jokaisella joka resonoi matalamman taajuuden ajatusmuotoihin, on kehossa aliatomisia tummia kristalleja. Näihin kristalleihin on pakkautuneena negatiivista materiaalijätettä, mitä on luotu ja uudelleenluotu monien elämien aikana. Niistä osa on perittyjä negatiivisia malleja, jotka toitte mukananne fyysiseen muotoon parannettavaksi,

Alitajuinen mieli - subjektiivinen mieli - on osa eetterikehotietoisuutta ja se tallentaa ja varastoi kaiken, mitä koette, näette, kuulette, ajattelette ja tunnette. Alitajuinen mieli ottaa kaiken kirjaimellisesti eikä sillä ole merkitystä, oletteko kokeneet jonkin tapahtuman vai ainoastaan kuvitelleet sen elävästi - alitajuinen mieli rekisteröi sen faktana. Siksi on hyvin tärkeää muuttaa negatiiviset ja heikentävät muistot positiivisiksi. Ajatuksenne ja aikomuksenne resonoivat tiettyyn taajuuteen ja muuttamalla heijastamianne taajuusmalleja - käyttäen tahdonvoimaa ja ponnistelen tietoisesti - luotte vähitellen elämän, fyysisen terveyden ja olosuhteet, joita haluatte.

Teistä tulee tietoinen fyysisestä kehotietoisuudestanne, kun kehoelementaalinne ns. heräävät ja alkavat työskennellä harmonisesti kanssanne ja korjata vähitellen kaikki väärät luomukset, joita olette tehneet kehomuotoonne virheellisten ajatusten myötä. Ajan kuluessa teistä tulee herkempi kehoelementaalienne merkeille. Kehonne solut ovat kaikki tietoisia jossain määrin. Jotkut ovat epäharmonisia ja saavat aikaan sisäistä kaaosta ja epämukavuutta, kun taas toiset värähtelevät harmoniassa ja näin korkeammassa taajuudessa ja välittävät tasapainon ja hyvänvoinnin tunnetta. Valon metabolointi on tärkeä ja monisyinen prosessi, mikä on välttämätön hyvinvoinnillenne. Voitaisiin sanoa, että olette nähneet nälkää Jumalvalon puoliasteikkoruokavaliolla. Triljoonien kehosolujenne on opittava uudelleen, miten tunnistetaan valo ja käytetään sitä elinvoimaenergian lähteenä.

Aistien tai fyysisen kehotietoisuuden todellisuus: silloin kun olette Hengen virrassa, olette hyvin kevyesti kehossanne, usein ilman kipua tai epämukavuutta. Teillä saattaa olla heikkoja kehoaistimuksia, paitsi solaarivoimakeskuksessa ja erityisesti syvällä pyhän sydämen alueella, missä alatte vähitellen tuntea rakastavaa autuutta ja iloa, kun ne hehkuvat Isä/Äiti Jumalasta. Useammin ja useammin koette suurta hyvinvoinnin, harmonian ja rauhan tunnetta.

Rakkaat sydämet, pyydämme teitä tutkimaan, mitä olemme paljastaneet vuosien saatossa, ja pyrkimään tajuamaan sen universaalin kaavan, minkä olemme luoneet tiukasti mieleenne, jotta pystytte ymmärtämään ja toteuttamaan seuraavan vaiheen niissä ihmeellisissä kosmisissa tapahtumissa, joita levittäytyy silmienne eteen.

* Tavoitteenne on integroida korkeampi mentaalikeho, mikä on valaistunut korkeampi itsenne tälle evoluutiokierrokselle.

* Tämän tekemiseksi teidän on saatettava egon halukeho harmoniaan sielunne toiveiden kanssa.

* Voitte käyttää pakkoa ja vastustaa tai voitte hyödyntää rakkauden transformaatiovoimaa. Pyrkikää hyödyntämään itsemestarin tahdonvoimaa, mikä on pyhän sydämen, pyhän mielen ja ylisielun/korkeamman itsen yhdistettyä viisautta.

* Henki ilman ainetta on liikkumatonta, aine ilman henkeä on elotonta.

* Olette siirtymässä aikaorientoituneesta maailmasta ajattomaan todellisuuteen.

Urheat ystävämme, tiedämme, että voi olla paljon tuskaa, epämukavuutta ja pelkoa, kun kuljette näiden nopeutuneiden prosessien läpi, mitkä aiheuttavat ympäri maailmaanne dramaattisia muutoksia. Tietäkää, että yhdessä voitatte nämä vastoinkäymiset. Tehtävämme on avata tietä jokaiselle rakkaalle sielulle, joka ilmaisee halun palata harmoniaan. Tietäkää, että jokaisella teistä on vaikutusta. Silloin kun epäilette, tarvitsette inspiraatiota tai voimia, tulkaa henkilökohtaiseen valopyramidiinne ja me annamme teille rohkeutta, kohotamme teitä ja inspiroimme teitä. Silloin kun tunnette olevanne yksin tai rakkaudeton, menkää pyhään sydänkeskukseenne ja me odotamme siellä ja täytämme teidät Isä/Äiti Jumalamme säteilevällä rakkaudella.

Olen arkkienkeli Mikael.




Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Toukokuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine