tiistai 8. tammikuuta 2013

YLEISKATSAUS VUODESTA 2013 Uusia alkuja vastakohtien konfliktin loppumisen kautta. / AE Gabriel

Sielu tietää jo kaikki asiat. Kaikki tieto odottaa heräämistänne.



Kovasti rakkaat valonlapset, kuten tiedätte, meitä kutsutaan Gabrieliksi ja kuten aina, olemme hyvin iloisia jumalaisessa seurassanne.

Olemme täällä puhumassa vuodesta 2013 … "uusista aluista vastakohtien tai kaksinaisuuden konfliktin loppumisen kautta".

Tämä on sieluheräämisen aikaa, petyttyänne siihen fyysiseen suhteeseen elämän kanssa, minkä olette tunteneet. Keho nostaa värähtelyään valmistautuakseen tähän sieluenergiaan.

Kuten aina, jaamme vuoden kolmeen neljän kuukauden osaan.

Tämä on aikaa, mikä seuraa yhdistymistä galaktiseen ytimeen, universuminne keskukseen, 21.12.2012. Jotkut teistä olivat Perussa tuota pyhää matkaa varten.

Tämä yhteys auttaa lopettamaan kaksinaisuuden ja hankauskokemuksen elämän kanssa. Tämä avaa myös portin moniulotteisuuteen. Voidaksenne kokea tämän yksilöinä, kehonne täytyy nousta korkeampaan värähtelytaajuuteen.

Olette siirtymässä minä-tietoisuudesta me-tietoisuuteen täydemmin ja täydemmin, siirtyen pois selviytymistietoisuudesta … ollen vangittuna kolmeen alempaan chakraanne tai energiakeskukseenne.

Tämä rajoittaminen on johtanut teidät uskomaan, että fyysisyys on hyvinvointinne ja täyttymyksenne lähde.

Olette nyt kuitenkin tunkeutumassa moniulotteisuuden reunasta syvempään tietoisuuteen todellisesta Lähteestä. Tämä on uusien alkujen aikaa, kun päästätte irti kaksinaisuuden vastakohdista, mitkä syntyvät Hengen ja aineen (fyysinen) erillisyydestä.

Jumalmielen luova voima alkaa nyt herätä sisällänne.



ENSIMMÄINEN KOLMANNES
Neljän ensimmäisen kuukauden aikana koette tietoisuuden seitsemännen säteen aktivoitumisen, mikä on seuraavan 2000 vuoden syklin vallitseva säde tai energia.

Tämä on seremoniallinen taikajärjestys, henkinen säde, mikä rikkoo kaikki rakenteet, jotka ovat toimineet erillisyydessä ja tasapainottomuudessa. Sitten se valmistelee uudelleenjäsentelyä yhden aidon sielun yhteyteen ja ykseyteen.

Ensimmäinen kolmannes keskittyy hajottamiseen, mitä seuraa läpimurto toisen kolmanneksen aikana ja sitten uudelleenjäsentely viimeisellä kolmanneksella.

Hajotatte nyt sen todellisuuden, missä kolme alinta chakraa ovat erillään korkeammasta energiapotentiaalistanne - hajotatte selviytymischakran, tunnechakran ja identitetti/voimachakran erillisyyden.

Tässä hajoamisessa paljastuvat ne rakenteet, jotka ovat äärimäisen kaksinaisia. Poliittiset, taloudelliset, yhteiskunnalliset ja uskonnolliset rakenteet sekä perhe- ja yhteisörakenteet, jotka ovat toimineet eri ideologioilla viime oppimisvaiheessa.

Olette olleet vastakkain planeetalla, mikä perustuu erilaisiin ideologioihinne "oikeista ja vääristä" oppimistasoista. Tuo alempi itse toimii taistellen erillisyyden puolesta ja vastustaen sitä, mikä on henkilökohtaisen mukavuusalueenne ulkopuolella.

Sen sijaan että olisitte käyttäneet kaikkia erilaisuuksianne äärettöminä luomismahdollisuuksina ja sellaisena, mitä voitte tutkia elämässä, olette suojelleet sitä, minkä olette uskoneet ainoaksi oikeaksi tavaksi lähestyä elämää.

Planeetalla on myös eri sielutasoja ja olette käyttäneet tätä enimmäkseen toistenne kontrolloimiseen ja ollaksenne parempia kuin toiset, taaskin "oikean" lähestymistapanne oikeuttamana.

Tänä aikana tulette tietoisemmaksi vastakohdista planeetalla, kun niistä tulee äärimmäisempiä. On enemmän mullistuksia, erityisesti maiden kesken. Voi olla hätätilanteita Iranin kaltaisten maiden kanssa.

Näemme sodanjulistuksen epätodennäköisenä, mutta on paljon kontrollointia ja manipulointia käyttäen yhtä ideologiaa toista vastaan.

Monissa kolmannen maailman maissa tapahtuu kansannousuja, myös Väli- ja Etelä-Amerikassa ja joillain Kaukoidän ja Afrikan alueilla. Luultavasti on joitain taloudellisiin ristiriitoihin perustuvia kansannousuja Euroopassa.

Harvojen hyvään perustuva planeetan rahoitusjärjestelmä romahtaa. Monet asiat saatetaan kyseenalaisiksi ja myös hätätilaan.

Tätä kaikkea pahentaa korkeampien energioiden tulviminen kolmeen alimpaan chakraan, mikä paljastaa sen, mitä niihin on kätketty pelon ja kontrollin vuoksi.

Jotta uusia rakenteita voidaan rakentaa, vanha järjestelmä on kaadettava paljastamalla ensin sen tasapainottomuus.

Yksilöt kokevat nyt aavistuksen syvemmästä itsetunnosta, mikä kulkee alitajuisen selviytymisitsen kautta. On enemmän ja enemmän tyytymättömyyttä, silloin kun kiinnitytään ulkoiseen muotoon identiteetin vuoksi.

Sisäinen yrittää herättää teitä syvemmille totuuksille. Sisäinen sieluliike yrittää stimuloida teitä pudottamaan pois rakenteet, jotka eivät enää palvele.

Yksi esimerkki ovat työpaikat, joita olette pitäneet vanhasta tietoisuudesta. Sitten kun olette oppineet tarvittavan, ne saattavat pudota pois.

Ensin tulee romahtaminen.

Siellä missä teillä on tukoksia kehossanne, tunnette terävää kipua. Eetterikehoa tai elinvoimakehoa kiihdytetään myös. Se sisältää fyysisen kehon, mikä on yhdistynyt kokoomapisteen kautta sydänchakran takana.

Sielukehon tunkeutuminen eetterikehoon aktivoi myös "akselitonaalisen kiertojärjestelmän". Tämä voi aiheuttaa kutiamista tai tunnetta sähkön kulkemisesta ihonne poikki.



TOINEN KOLMANNES
Sitten tulee läpimurto, kun jumalainen suunnitelma alkaa levitä aurinkokuntaanne. Ylösnoussut mestaruus opastaa hierarkiaa, tuodakseen informaatiota jumalaisesta suunnitelmasta auttamaan teitä heräämisessä.

On monia tähtijärjestelmiä, jotka työskentelevät kanssanne näiden muutosten ja läpimurtojen luomiseksi. Monet teistä kuulivat kanavointeja joiltain näistä tähtiolennoilta Robert Bakerin kautta Perun matkalla.

Sielun tunkeutuminen tuo energiaa seitsemännestä chakrasta kehon läpi. Korvien yläpuolella on tallentavia kristalleja, jotka lataavat näitä energioita. Teillä saattaa olla päänsärkyä sekä painetta pään takana ja ohimoalueella.

Hierokaa paljon tukosten hajottamiseksi, että uudet energiat voivat liikkua. Myös kulmakarvojen yläpuolella on kaksi kristallia, jotka vievät energiaa käpylisäkkeeseen, aivolisäkkeeseen ja sitten kateenkorvaan.

Kateenkorva alkaa aktivoida alitajuntaa, niin että voitte herätä täydelliseen paikkaanne jumalaisessa suunnitelmassa. Kun tämä yhdistyy solujenne DNA:han, tapahtuu aktivoituminen DNA-molekyylissä …

Tämä on osa läpimurtoa. Teillä on monia paikkoja, jotka tuottavat aminohappoja kehossa ja jotka eivät ole olleet käytössä. Tämä alkaa nopeutua ja vapauttaa DNA:sta informaatiota aktivoimaan 12 umpirauhasta.

Tämä alkaa aktivoida jumalaisen suunnitelman alkua ja Jumalmielen 12 arkkityyppiä. Tämä aktivoi rauhasjärjestelmän ja saa aikaan ongelmia, jos ette ole puhdistaneet kehoa kyetäksenne käsittelemään näitä energioita.

On erilaista levottomuutta, jos näillä energioilla ei ole puhdasta kulkureittiä. Se ei ole loogista, jos kehossanne on ollut lukittuna energioita monta vuotta.

Romahtamisprosessissa asioita tulee pintaan. Läpimurtoprosessissa koette suurempaa tietoisuutta. Ja viisi fyysistä aistia alkaa tehostua. Tämä herättää lisää henkisiä lahjojanne, jos olette valmistelleet kehon.

Intuition on tultava hiljaisen mielen kautta. Jos näin on, siirrytte selkeyteen, tietämiseen ja suoraan havaintoon syvemmin.

Sielu tietää jo kaikki asiat. Kaikki tieto odottaa heräämistänne.

Kun yhdistytte galaktiseen ytimeen, kiihdytätte tätä heräämistä vihkimyksenä suurempaan tietoisuuteen.

Mitä kehittyneempi teistä tulee, sitä enemmän olette tietoinen tapahtuvista muutoksista. Monet alkavat tiedostaa kollektiivitietoisuuden. Yhdistytte ja resonoitte myös sieluryhmän kanssa syvemmin.

Resonanssinlaki vetää teitä planeetalla samanlaisten energioiden luo selvemmin.

Samalla tavalla monet ihmiset yhdistyvät vanhojen ongelmien ristiriitoihin syvemmin ja paljastavat, mihin he ovat sitoutuneet … jos he jäävät "oppositioon".

On syvempää tietoisuutta siitä, minkä kanssa resonoitte ja mikä ei enää palvele teitä tai mikä resonoi paljon syvemmin, mitä ennen tiedostitte. Tämä auttaa teitä harmonisoitumaan oman sisäisen totuutenne kanssa vaivattomammin.

Korkeamman tiedostamisen inspiraatio ja korkeamman tahdon luova voima tulevat selvemmiksi. Tämä on sielun luova tahto. Resonoitte taitojenne, kykyjenne ja ainutlaatuisten piirteidenne kanssa täydemmin.

Viime vuonna valmistauduitte maailmanpalveluun. Tämä vuonna alatte nähdä, miten te voitte palvella enemmän ja muut voivat palvelemaan teitä täydemmin.

Ryhmät kiinnostuvat ja innostuvat yhdistymään enemmän inspiroiden eivätkä vanhalla vastakkainasettelulla.

On uusia löytöjä esim. lääketieteessä. On mahdollisuus lopettaa tiettyjä sairauksia DNA-rakenteenne tulkitsemisen perusteella. Elämä laajentuu sairauksien ulkopuolelle hitaasti ajan kuluessa.

Lääketeollisuus paljastuu ja tämä näyttää joitain kontrollointisalaisuuksia. Ja Monsanto mikä on geenimuunnellut siemeniä ruokateollisuuden kontrolloimiseksi.

Tulee tärkeämmäksi ja tärkeämmäksi, että ruokitte puhtaalla ruualla kehoanne, mikä on korkeampaa värähtelyä.

Tulee lisää paljastuksia siitä, miten ruuan muuntelu aiheuttaa monia sairauksia. Tämän on tultava esiin ja paljastuttava, mikä johtaa moniin vallan ja kontrollin väärinkäyttösyytteisiin.

Poliittiset järjestelmät eivät kykene kätkemään syvempiä totuuksia. Yrityssalaisuuksia tulee esiin laajemmin. Ihmiset alkavat sanoa "ei", kun siirrytte viimeiseen neljään kuukauteen.



VIIMEINEN KOLMANNES
Uudet keksinnöt, uudet inspiraatiot ovat osa neljää viimeistä kuukautta ja tämä vapauttaa teidät ulkoisen muodon harhakuvista.

Kehittyy suurempi sisäinen itsetunto ja se tunkeutuu fyysiseen muotoon.

Tällä kolmanneksella tulee aika, jolloin tiede paljastaa DNA-koodeja tutkimalla, että on 44 kodonia, joita ei ole yhdistetty, ja että on paljon lisää mahdollisuuksia. Fyysisen muodon loputon uudistuminen.

Ja niin elämänkaari lisääntyy, jopa 200-250 vuoteen saakka seuraavien 50 vuoden aikana. Tämän lisääntyminen jatkuu sitten, kun ymmärretään DNA:ta ja se, millä tavalla elämänvoimaa jaetaan.

Ihmiset tulevat aina vain tietoisemmaksi siitä, miten tärkeää on voittaa vastakkaisuus tunnekehossa, niin että voitte päästä intuition suoraan inspiraatioon.

Uudelleenjäsentelyssä psykologia alkaa tiedostaa tunnekehon ja sen vaikutukset fyysiseen. Näette myös merkityksen henkisen olemuspuolen yhdistymisessä persoonallisuuden mentaalipuoleen.

Tämä syventää sitä ymmärrystä, että te olette henkis-fyysisiä olentoja, ja ymmärrystä henkisen yhteyden merkityksestä tietoisessa tajunnassanne. Tämä auttaa ratkaisemaan monia ongelmia, mitkä ovat näyttäneet mahdottomilta.

Rakkausvoima paljastuu vain tunnekehon tullessa yhtä tärkeäksi kuin fyysinen keho.

Tämä on vasta alkua uusien asioiden kokeilemiselle kaikissa järjestelmissä. Näette enemmän ja enemmän ryhmiä, jotka toimivat kokonaisuuden hyväksi eivätkä ole vain haavoittuneen narsismin ansassa.

Tämän kasvun rinnalla lisääntyvät konfliktit, erityisesti ensimmäisten neljän kuukauden aikana alkaneet.

Tämä vuosi on vasta moniulotteisen tietoisuuden ja sielun esittelyä. Uusia alkuja, jotka kaikki liittyvät yhdistymisperiaatteeseen. Tähän seitsemäs säde keskittyy ensisijaisesti. Seremoniallinen taikajärjestys, mikä yhdistää teidät suoraan sieluun.

Maailmassa on suuren toiminnan ja käyttäytymismuutoksen vuosi, mikä alkaa paljolla vanhojen olemistapojen menettämisellä. Tämä luo paniikkia maailmassa ympärillänne. Pysykää siis itsenne ytimessä, mitä kehitätte. Ylläpitäkää oma värähtelynne.

Tämä kaaos menee ohi, kun siirrytte me-tietoisuuteen.

Nämä ovat asioita, joita voitte odottaa, kun valmistaudutte uusiin alkuihin 2013.

Gabriel


Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Robert Baker (www.childrenoflight.com )
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




Ei kommentteja: