maanantai 20. toukokuuta 2013

KAIKELLA TAPAHTUVALLA ON HENKINEN PUOLI / Jeesus




Jos voisimme nähdä, miten voimakkaita vaikutuksia rakastavat ajatukset, sanat ja teot laittavat liikkeelle, päättäisimme tuottaa niitä paljon useammin.



 Odottaminen on aina kuluttavaa ja väsyttävää, kun ette tiedä, mihin aikaan tai minä päivänä odottamanne asia tapahtuu. Haluatte olla valmis, mutta ette tiedä, mitä odottaa, ja näin ette osaa valmistautua. No, sitten kun heräämisenne täyteen tietoisuuteen tapahtuu, olette täysin valmis. Teidän on aivan mahdotonta olla mitään muuta kuin valmis, koska olette olleet matkalla tuohon hetkeen koko nykyelämänne ajan, kun teille on tuotu oppitunti toisensa jälkeen opettamaan, miten päästetään irti esteistä, estoista ja kaikesta, mikä vähentää jollain tapaa kykyänne olla vain rakastava. Ja olette edistyneet valtavasti tällä rintamalla, koska tässä henkisen kehityksenne kohdassa heräämisestänne tulee vääjäämätöntä.

Päästäkää irti niistä huolista tai ahdistuksista, joita ehkä haudotte, koska heräämisenne on sovittu, kuten teille on kerrottu. Mikään ei voi estää sitä tapahtumasta täsmälleen niin, kuin Jumala tarkoittaa. Jumala ei kanna huolta, joten ei teidänkään pitäisi! Huolehtiminen käyttää energiaa, mikä voitaisiin käyttää paljon tehokkaammin muualla. Ja kuitenkin kun näette uutisraportteja onnettomuuksista, konflikteista, maanjäristyksistä, äärimmäisistä sääolosuhteista ja suunnattomasta kärsimyksestä, teidän on vaikea olla tulematta vedetyksi "huolikanavalle".

Kaikessa mitä tapahtuu maan päällä, on henkinen puoli, mikä antaa tilaisuuksia ilmaista myötätuntoa, jakaa välttämättömyystarvikkeita ja oppia oppitunteja, jotka auttavat teitä liittymään toisiinne harmonisesti ja yhteistyötä tehden. Huolehtiminen ja tuomitseminen heikentää noita tilaisuuksia tai kätkee ne retoriikan taakse, mikä lupaa paljon ja antaa hyvin vähän. Pieni henkilökohtainen anti jollekin vaikeuksissa olevalle - ystävällinen sana, puhdas kuuntelemisen hetki, sopiva lahja välittömään tarpeeseen - luo paljon suuremman energia-aallon, rakkausaallon, minkä voitte mitenkään kuvitella ja mikä väreilee kaikkiin suuntiin lähteestään ja vaikuttaa alueille, mitä te - antaja - ette voi mitenkään ajatella. Jokaisella rakastavalla sanalla tai ajatuksella on upeita ja arvaamattomia seuraamuksia kauas sen paikan yli, missä se tapahtuu.

Jos voisitte nähdä, miten voimakkaita vaikutuksia rakastavat ajatukset, sanat ja teot laittavat liikkeelle, päättäisitte tuottaa niitä paljon useammin. Itse asiassa ilmaisemalla aikomuksen tehdä sen useammin, laajennatte tietoisuuttanne niistä vaikutuksista, joita teillä on, ja avaatte itsenne jatkuvalle palautteelle, mikä saa olonne tuntumaan hyvältä ja inspiroi ja motivoi teitä tekemään vielä lisää.

Palveleminen on erottamaton rakkauden osa, kuten aivan hyvin tiedätte, mutta usein tunnette, että te ette ole palvelleet tarpeeksi. Syy tähän on yksinkertaisesti se, että sen sijaan että keskitytte onnellisuuteen, mitä palvelunne antaa palveltaville, ja tyydytykseen, mitä se antaa teille, teillä on usein taipumusta keskittyä siihen, miten paljon olette tehneet, ja kenties myös siihen, miten paljon enemmän olette tehneet kuin joku muu ja miten se väsyttänyt teidät. Silloin kun mittaatte ponnistelujanne ja pidätte tarkkaa lukua, miten paljon olette antaneet, vastaanottajan palauttama ilon ja onnellisuuden energia karttelee teitä, kuten myös sen tarjoama energiavahvistus. Antakaa siis vapaasti, älkääkä laskeko kustannuksia. Teidän ei tarvitse, koska Isänne näkee jokaisen rakastavan tapahtuman, minkä luotte, ja tallentaa sen teitä varten paikkaan, missä sitä kunnioitetaan ikuisesti eikä koskaan unohdeta, ja sitten kun heräätte syvästä unitilasta, mihin harha ankkuroi teidät, luomuksenne paljastuvat teille todellisessa suurenmoisuudessaan.

Olette äärettömän luomiskykyisiä olentoja - kuten näkisitte sen, jos tiedostaisitte - koska niin teidät luotiin. Isänne loi teidät itsensä kaltaiseksi, jotta tekin voisitte osallistua luomisen iloon, toisten palvelemisen iloon, mikä on tietysti myös itsen palvelemista, koska ei ole mitään toista ja erillisyyttä, kun olette kaikki yhtä. Olette kätkeneet tämän totuuden, tämän todellisuuden tietoiselta tajunnaltanne olemalla innokkaasti mukana hyvin rajallisessa tietoisuusmuodossa, mistä olette sulkeneet luontaiset aistimiskykynne ja vaihtaneet ne hyvin rajoittuneisiin fyysisiin aisteihinne - näkö, kuulo, kosketus, maku ja haju - ja tämä vahvistaa yksilöllisyyden ja erillisyyden tunnettanne.

Nämä rajoittuneet aistit näyttävät toimivan hyvin tehokkaasti teillä - siinä määrin, että enimmäkseen kiellätte niiden toisten olemassaolomahdollisuuden, jotka jollain tavalla laajentaisivat tiedostamis- ja tietokenttäänne. Vaikka toista aistimistapaa havainnollistavat ne monet lahjakkaat yksilöt, jotka ovat auttavat kovasti heräämisprosessissanne, useimmat ihmiset päättävät olla tunnustamatta mitään, mitä ei aistita viidellä aistilla. Ihmiset pitävät parempana turvalliselta näyttävää rajoitettua ja rajattua ympäristöä, missä he luulevat olevansa turvassa. Teillä on ilmaisu "ojasta allikkoon", mikä kuvaa hyppyä tuntemattomaan, mutta tuntematon - tässä tapauksessa todellisuus - on tuntematon vain, koska olette päättäneet olla tuntematta sen. Eikä aivan varmasti "allikko".

Tuntemattoman pelko on harhan piirre, mutta Jumalan todellisuudessa mikään ei ole tuntematonta, kätkettyä tai naamioitua. Kaikki tieto, kaikki viisaus ja kaikki mahdollisuudet ovat ulottuvillanne, mikä antaa loputtomasti rakastavan energian kenttiä, missä lentää, leijua/kellua tai uida (tai käyttää mitä tahansa liikkumismuotoa, minkä päätätte luoda!), kun riemuitsette jumalaisen tilan ihmeissä. Heräätte noille riemullisille maailmoille, missä ääretön ilo odottaa teitä - muita mahdollisuuksia ei ole varattu.

Rakastava veljenne, Jeesus


Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
19.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 


Ei kommentteja: