torstai 6. kesäkuuta 2013

LUOMISEN ALKEMIA, OSA 3 - SYDÄN-MIELEN MUISTAMINEN / Arcturuslaiset




Ajan ja paikan monet harhakuvat ovat saaneet aikaan uskomuksen, että meidän on taisteltava.

Me Arcturuslaiset olemme puhuneet sydän-mielestä, missä sydän, korkea sydän ja mieli sekä moniulotteinen tietoisuus ovat sulautuneet yhdeksi. Tämä yhteenliittyminen muodostaa yhteistyön ja se käynnistää kvanttimuutoksen ajattelussanne, mistä tulee moniulotteista, ja tunnekyvyssänne vastaanottaa, sisältää ja jakaa ehdotonta rakkautta.

Koska ehdoton rakkaus on multiversumin sitova voima, silloin kun päästätte sen moniulotteiseen tietoisuuteenne, se sitoo ehdottoman rakkauden astiaanne. Samaan aikaan moniulotteinen tietoisuutenne opastaa teitä havaitsemaan ehdotonta rakkautta ja hyväksymään sen. Kyky ajatella moniulotteisesti ja vastaanottaa ja käyttää ehdotonta rakkautta on avain maa-astianne muuntamiseen.

Kun moniulotteinen tietoisuus ja ehdoton rakkaus sekoittuvat sydän-mieleksi, kolminkertainen liekki korkeassa sydämessänne aktivoituu käynnistämään luontaisen sisäisen voimanne, äärettömän viisautenne ja ehdottoman rakkautenne paluun jokapäiväiseen elämäänne. Nämä ominaisuudet palvelevat itse asiassa "virussuojana" huokumalla moniulotteista energiakenttää fyysisen kehonne ympärille.

Tämä energiakenttä luo linssin, mikä laajentaa perspektiivinne fyysisen todellisuutenne rajojen yli, niin että voitte kiinnittää huomionne korkeampiin todellisuustaajuuksiin. Olette siellä, missä huomionne on. Näin ollen kun moniulotteinen tietoisuutenne päättää osallistua korkeampaan tietoisuustaajuuteen, ehdoton rakkautenne voi sitoutua tuohon maapallon korkeampaan ilmaisuun. Tällä tavalla luotte energiapolun viidennen ulottuvuuden uudelle maapallolle.

Vapaana kolmannen ulottuvuuden monista harhakuvista ja rajoituksista, maa-astianne alkaa resonoida moniulotteisen ajattelunne voimaan, korkeampien ulottuvuuksien viisauteen ja kykyyn elää ehdottoman rakkauden jatkuvassa palautteessa. Ehdoton rakkaus on paljolti kuin peili. Silloin kun auranne resonoi ehdottomaan rakkauteen, havaitsette ja koette tietoisesti jokaisen energiamallin, minkä lähetätte todellisuuteenne.

Näin saatte välittömän palautteen kaikesta energiasta, mitä lähetätte maailmaanne. Tämä ehdoton rakkaus valmistelee teitä elämään viidennessä ulottuvuudessa, missä ei ole aikaa. Viidennen ulottuvuuden nyt-hetkessä jokainen ajatuksenne ja tunteenne ilmentyy välittömästi.

Jos kuitenkin pidätte jotain pelkopohjaisia ajatuksia tai tunteita, luotte ajatusmuodon, mikä voi ilmentyä ainoastaan todellisuudessa, missä on pelkoa. Koska viidennessä ulottuvuudessa ja sen yläpuolella ei ole pelkoa, tietoisuutenne vedetään välittömästi neljännen ulottuvuuden taajuuteen, missä tuo ajatusmuoto voi ilmentyä ja ilmentyy.

Toisin sanoen ajatustenne taajuus sanelee sen todellisuustason, missä ajatusmuodot ilmentyvät. Lisäksi tuo ilmentyminen vetää tietoisuutenne siihen todellisuustaajuuteen tai -ulottuvuuteen, missä ajatusmuotonne ilmentyy.

Sen vuoksi aina kun ajatusmuotonne luodaan rakkauspohjaisella ajatuksella ja ruokitte sitä ehdottomalla rakkaudella, se ilmentyy todellisuuteen, mikä resonoi ehdottomaan rakkaustaajuuteen. Näin ollen tietoisuutenne vedetään välittömästi siihen korkeampaan todellisuusvärähtelyyn, mihin tuo ajatusmuoto ilmentyy. Tällä tavalla alatte luoda energiapolkua uudelle maapallolle.

Uusi maa ei ole paikka. Uusi maa on korkeampi taajuus täsmälleen siitä maapallosta, missä teillä on fyysinen muoto. Näin ollen voitte säilyttää tuon fyysisen muodon käydessänne uudella maapallolla. Aivan kuten jättäisitte auton lentokentän parkkihalliin lentäessänne toiseen paikkaan, voitte jättää fyysisen kehonne fyysiselle maapallolle, samalla kun matkustatte ulottuvuuksien välillä.

Aivan kuten ette ehkä halua jättää arvokasta autoanne kentälle, teidän ei ehkä kannata jättää maa-astiaanne epävarmaan paikkaan siirtäessänne tietoisuuden korkeampaan maatodellisuuteen. Siksi on tärkeää varmistaa, että fyysinen kulkuneuvonne on turvallisessa paikassa lähtiessänne moniulotteisilla "lennoilla" uudelle maapallolle.

Onneksi uusi maa ei resonoi aikaan. Näin ollen voitte jättää maa-astianne, mikä on ajassa, ja palata vain millisekunnin päästä lähtönne jälkeen. Itse asiassa teillä voi olla monia vierailuja uudelle maapallolle, joista fyysinen kehonne ja 3D-tietoisuutenne on tietämätön. Kuitenkin solutietoisuutenne on tietoinen näistä vierailuista, kun se suojelee fyysistä muotoanne, kun "menette" ajattomuuteen.

Onneksi on sitova taajuus, mikä kiinnittää maa-astianne kolmannen/neljännen ulottuvuuden todellisuustaajuuteen. Solutietoisuutenne on tietoinen tästä taajuudesta ja huokuu sitä fyysisestä kehostanne ollessanne moniulotteisella matkalla. Moniulotteinen tietoisuutenne havaitsee tämän huokumisen ja käyttää sitä energiamajakkana valaisemaan tietään takaisin fyysiseen muotoonne.

Monet teistä tuntevat kovaa väsymystä, koska teidän on aina vain vaikeampaa säilyttää fyysisen muotonne matalamman ulottuvuuden tietoisuus. Itse asiassa se on työtä, kun tietoisuutenne täytyy rajoittaa niin matalaan taajuuteen, silloin kun sydän-mielenne haluaa lentää korkeampiin maailmoihin.

Kolmannen ulottuvuuden ajattelunne on riippuvainen siitä toimintataajuudesta, mitä on ylläpidetty myriadeja inkarnaatioita. Siksi se korkeampi valo mikä aktivoi sydän-mielenne, aiheuttaa ulottuvuuksien välistä köydenvetoa. Yksi tietoisuutenne osa pyrkii pysymään tutussa toimintataajuudessa, mikä sitoo teidät kolmanteen/neljänteen ulottuvuuteen, kun taas tietoisuutenne toinen osa vetää teitä pois tuosta todellisuustaajuudesta.

Koska tietoisuustila kiinnittää teidät saman värähtelyn todellisuuteen, se kolmannen ulottuvuuden tietoisuus/käyttäytyminen, että taistellaan sen puolesta, mitä haluatte, kiinnittää teidät fyysiseen maailmaan. Sitä vastoin se viidennen ulottuvuuden tietoisuus/käyttäytyminen, että antaudutaan hetkelle, kiinnittää teidät viidennen ulottuvuuden todellisuuteen.

Pitkällä matkallanne kolmannen ulottuvuuden elämissä olette oppineet, että teidän on taisteltava sitä jatkuvaa harhakuvaa vastaan, että te ette ole riittävän hyvä saamaan, mitä haluatte. Nyt teidän on päästettävä irti tuosta kolmannen ulottuvuuden taistelukäyttäytymisestä, niin että voitte sylellä viidennen ulottuvuuden käyttäytymistä ja antautua jokaiseen nyt-hetkeen.

Ajan ja paikan monet harhakuvat ovat saaneet aikaan uskomuksen, että teidän on taisteltava tienne niiden myriadien 3D-esteiden läpi, joita on teidän ja tavoitteenne välillä. Viidennessä ulottuvuudessa tavoitteenne on OLLA moniulotteinen ITSENNE. Näin ollen antautuessanne tavoitteellenne, antaudutte moniulotteiselle ITSELLENNE. Silloin kun antaudutte täysin moniulotteiselle ITSELLENNE, OLETTE viidettä ulottuvuutta. Näin ollen antautuessanne sille prosessille, missä 3D-maa-astianne muunnetaan 5D-valokehoksi, edesautatte kovasti tätä prosessia.

Tämä muuntaminen alkaa sallimalla viidennen ulottuvuuden tietoisuutenne sulautua yhteen kolmannen ulottuvuuden kehonne kanssa - se on jo yhdistynyt maa-astianne solujen ja DNA:n kanssa. Solutietoisuutenne on jo moniulotteinen. Solunne on tehty molekyyleistä. Nämä molekyylit ovat moniulotteisia siinä mielessä, että ne ulottuvat aliatomisille tasoille, missä kehonne mallit muodostetaan. Solutietoisuutenne on yhdistynyt myös DNA:hanne.

Siksi DNA:nne jatkaessa laajentumistaan 3%:n kolmannen ulottuvuuden DNA:sta 97%:n moniulotteiseksi DNA:ksi, tietoisuutenne laajenee fyysisestä todellisuudesta moniulotteisiksi ilmaisuiksenne. Lisäksi muuttuessanne DNA-tasolla, muututte myös päivittäisellä tietoisuustasollanne.

Solu- ja DNA-tietoisuus määritellään parhaiten superalitajunnaksi. Tämä superalitajunta, aliatominen tietoisuus, on kvanttitaso, missä 97% DNA:sta toimii kaksisuuntaisena valoportaalina. Nämä myriadit valoportaalit ovat kaksisuuntaisia siinä mielessä, että DNA palvelee portaalina, mikä pystyy vastaanottamaan korkeampia valotaajuuksia maa-astiaanne, samalla kun se myös heijastaa tuota valoa jokapäiväiseen elämäänne.

Silloin kun muokkaatte jotain kirjoittamaanne tekstiä, ehkä tallennatte kopion alkuperäisestä, niin että teillä on muuttamaton versio katsottavana muokatessanne uutta versiota. Tässä tapauksessa käytätte kuitenkin maa-astianne alkuperäistä versiota. Näin ollen kopio muuntuvasta astiastanne tallennetaan neljännen ulottuvuuden "tietokonetiedostoihin".

Tällä tavalla pystytte edelleen toimimaan fyysisellä maapallolla, kun samanaikaisesti muunnatte kehoanne solutasolla. Näin teillä on kaksi versiota maa-astiasta. Teillä on alkuperäinen versio, mikä voi toimia vain fyysisellä tasolla, sekä moniulotteinen valokehoversio, mikä voi toimia missä tahansa todellisuustaajuudessa. Kuulemme teidän kysyvän: "Miksi emme pidä vain muuntuvaa astiaa?" Tämä on hyvä kysymys, mihin nyt vastaamme. On kaksi syytä, miksi teidän kannattaa pitää alkuperäinen astianne.

Ensinnäkin muuntuva astia on "rakenteilla" ja vain korkeampi tietoisuustila voi operoida sitä. Koska muunnatte kehoanne hoitaen edelleen monet kolmannen ulottuvuuden velvollisuutenne, on usein vaikeaa säilyttää jatkuva yhteys moniulotteiseen tietoisuuteen. Näin ollen teidän täytyy edelleen "ajaa" maa-alustanne, silloin kun tietoisuutenne on kiinnittynyt fyysiseen tietoisuuteenne.

Toinen syy on, että olette Gaian kumppani. Siksi olette vapaaehtoisesti harmonisoineet henkilökohtaisen tietoisuutenne planeettatietoisuuden kanssa. Näin ollen henkilökohtaisen tietoisuutenne laajentuessa myös planeettatietoisuus laajenee. Vastaavasti planeettatietoisuuden laajentuessa myös henkilökohtainen tietoisuutenne laajenee. Koska monet planeetan asukkaat - enimmäkseen ihmiset - tarvitsevat lisää aikaa muuntaakseen henkilökohtaisen maa-astiansa, Gaia pitää planetaarisen maa-astiansa. Samalla tavalla te säilytätte fyysisen astianne, jotta voitte auttaa muita.

Monet teistä tuntevat olevansa kuin kaksi persoonaa. Itse asiassa niin juuri tapahtuu. Ihmiset ja planeetta säilyttävät fyysisen "originaalin" ja samalla kokeilevat sitä uutta ajatusta, miten ylösnoustaan tuhoutumatta. Lisäksi huomaatte ehkä, että jotkut muutokset joita olette tehneet kopioituun tiedostoon, eivät toimi. Onneksi voitte katsoa vielä alkuperäistä versiotanne.

Esimerkiksi voitte huomata, että olette ottaneet enemmän valoa, kuin ITSEN muuntuva versionne pystyy helposti sisältämään. Siksi tuo astia on väliaikaisesti poissa käytöstä, kunnes olette sopeutuneet uuteen, korkeamman taajuuden käyttöjärjestelmään. Tässä tapauksessa voitte palata astianne 3D-versioon, kun muuntuva "kopionne" maadoittaa korkeampaa valoa planeetan ytimeen ja fyysisen astianne jokaisen solun ytimeen.

Mitä tapahtuisi, jos käynnistäisitte valtavan generaattorin ettekä maadoittaisi sitä? Tapahtuisi oikosulku. 3D-astianne on maadoittava johto, kun taas "kopionne", muuntuva astianne ottaa vastaan korkeampia ja korkeampia valotaajuuksia. Tällä tavalla fyysinen muotonne ei tuhoudu.

Näin ollen teidän ei tarvitse kuolla ylösnoustessanne. Samalla tavalla Gaia on säilyttänyt alkuperäisen version 3D-planeetasta, samalla kun sen "kopio" muuntuu. Näin silläkin on fyysinen maapallo maadoittamassa sitä korkeampaa valoa, mitä se lataa. Näin aivan kuten te ette tuhoa henkilökohtaista fyysistä astiaanne, sekään ei tuhoa fyysistä planeetta-astiaansa.

Te ette muunna muotoanne jossain temppelissä kaukaisen vuoren huipulla. Kukaan muu ei huolehdi maallisista tarpeistanne tai fyysisestä muodostanne kuin te. Lisäksi monet teistä suunnittelevat säilyttää alkuperäisen maa-astiansa, jotta voitte auttaa toisia, jotka ylösnousevat eri tahdilla ja eri tavoin. Maa-astianne toimivan version pitäminen takaa, että fyysisellä planeetalla on fyysisiä ihmisiä, kun taas toiset olennot sopeutuvat korkeampiin valotaajuuksiin.

Fyysinen maa-astianne palvelee laskeutumisalustana lisääntyvälle määrälle moniulotteisen tietoisuutenne ulottuvuuksienvälisiä kokemuksia. Kun henkilökohtaiset muutoksenne ovat valmiita, neljännen ulottuvuuden ilmaisunne muuntuu moniulotteiseksi valokehoksi, kun samalla säilytätte fyysisen maa-astian. Silloin valokehonne matkustaa kosmoksessa merkaballaan/tähtialuksellaan ja "laskeutuu" maa-astiaan jakamaan kokemuksianne toisten kanssa.

Palaamme pian kertomaan, miten korkeampi valo muuntaa jokaista chakraa. Pyydämme, että otatte tämän viestin meditaatioihinne, niin että sydän-mielenne voi auttaa teitä pääsemään luontaiseen äärettömään viisauteenne, sisäiseen voimaanne, ehdottomaan rakkauteenne ja moniulotteiseen ajatteluunne, voidaksenne syleillä näitä moniulotteisia käsityksiä syvemmin.

Jos kutsutte meitä, autamme teitä.

Arcturuslaiset



 Arcturuslaisia kanavoinut Suzanne Lie ( suzanneliephd.blogspot.com)
3.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Ei kommentteja: