tiistai 6. joulukuuta 2011

OLETTE TEHNEET VALTAVIA HARPPAUKSIA VIIME KUUKAUSINA


Ja kun sallitte rakkauden lisätä vaikutustaan teihin.
 
 

Henkiulottuvuuksissa katselemme ilolla, kun ihmiskunta voimistaa ponnistelujaan päästää irti niistä ei-rakastavista asenteista, jotka eivät ole koskaan palvelleet sitä, ja syleilevät niitä rakastavia sieluja, jotka johtavat teitä eteenpäin, kohti heräämistä. Olette tehneet valtavia harppauksia viime kuukausina ja tulokset ovat selvästi nähtävissä ympäri planeettaa.

Tietysti selvimpiä ovat Vallataan-mielenosoittajat, jotka ovat melko intensiivisestä provosoinnista huolimatta pysyneet rauhallisina ja keskittyneet aikomukseensa jakaa rakkautta ja myötätuntoa kaikessa vuorovaikutuksessaan. Heidän enkelinsä ja oppaansa tukevat ja kannustavat heitä kovasti ja heidän ponnistelunsa innostavat ja kohottavat valtavaa määrää ihmisiä, jotka eivät jostain syystä pysty fyysisesti osallistumaan tähän henkisesti motivoituneeseen ruohonjuuritason liikkeeseen, mikä resonoi kaikkien kanssa planeetalla. Myös niiden jotka arvostelevat, vähättelevät tai yrittävät nujertaa sen. Teidän kaikkien sydän alkaa avautua ja ne jotka kontrolloivat ja manipuloivat toisia - ylipäätään millään tavalla - huomaavat kyvyttömyytensä vastustaa sen rakkauden kutsua, mitä lähetetään valikoimatta ympäri maailmaa.

Kuten tiedätte, rakkaus on luomisen voima ja aikomus, se on Jumala, se on kaikki olevainen ja jokaista teitä pidetään ikuisesti sen jumalaisessa syleilyssä. Tietämättömyytenne tästä, kykenemättömyytenne tuntea - se on puhtaasti tulosta päätöksestänne rakentaa kuvitteellinen ja harhaympäristö erillään Jumalasta, missä koette olemassaolon ilman häntä. Teillä oli vain hetki ja rakensitte sen, mikä vaikuttaa melkein rajattomalta universumilta, missä olette vain pienenpieniä ja mitättömiä olentoja, yksin ja eksyneenä sen suunnattomuuteen. Mutta sitä kuviteltiin vain hetki.

Silti jaoitte itsenne miljardeihin ja miljardeihin tai kenties triljooniin ja triljooniin - sillä ei ole merkitystä, miten moniin, koska huolimatta sen todellisesta vaikutelmasta, sitä ei kuitenkaan ole, vain Jumala on ja te olette ikuistesti yhtä hänen kanssaan - osiin, olentoihin tai aspekteihin Jumalan pojasta, jotka pirstoutuivat ja hylättiin ympäri ilmiselvää suunnattomuutta. Sitten kun heräätte todellisuuteen, harhan ja kaiken sen näennäisen sisällön merkityksettömyys ehkä vain huvittaa teitä, mutta vain hetkellisesti, koska olemassaolo - tietoisuus ykseydestä Jumalan kanssa - tarjoaa niin rajattomasti tilaisuuksia luomishurmioon, että harha unohtuu välittömästi.

Te ette koskaan tarvinneet sitä, mutta päätitte rakentaa sen ja kokea ne vakavat rajoitukset, joita se tyrkytti teille. Niiden aionien aikana, jotka olitte suljettuna siihen, Jumalan kipinä sisällänne on palanut jatkuvasti, jotta teidän ollessanne valmis se valaisisi tienne Kotiin. Monet teistä saavat nyt houkuttelevia välähdyksiä siitä, kun sallitte rakkauden, pelon sijasta ohjata ajatuksianne, sanojanne ja tekojanne. Ja kun sallitte rakkauden lisätä vaikutustaan teihin, noiden lyhyiden välähdysten taajuus lisääntyy ja ne kestävät pidempään varmistamaan, että te ette voi kadottaa tietänne.

Jumalaista opastusta on aina ollut ulottuvillanne tästä sisäisestä valostanne ja nyt alati lisääntyvänä joukkona huomaatte sen, keskitytte siihen ja ilmaisette aikomuksen seurata sitä Kotiin. Ylläpitämänne aikomus vahvistuu ja voimistuu joka hetki, koska Jumalan tahto on, että heräätte siihen autuuteen, mikä on Jumala, ja nyt kun olette päättäneet harmonisoitua sen kanssa, ei ole paluuta. Olette heräämiskurssissanne, kun isänne, enkelinne ja oppaanne ryntäävät tukemaan teitä ja varmistamaan turvallisen, nopean ja täydellisen heräämisenne.

Rakastava veljenne Jeesus


Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
4.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Ei kommentteja: