perjantai 30. joulukuuta 2011

UUSI KOSMINEN SYKLI


Antakaa anteeksi itsellenne ja toisille. Antakaa anteeksi maailmanlaajuiselle perheellenne ja johtajillenne.


Olemme täällä ja tervehdimme teitä kiitollisena ja energian virratessa henkilökohtaiseen kenttäänne. Meille on kunnia yhdistyä kanssanne tällä tavalla. Vaikka näette nämä painetut sanat, tärkeintä on värähtelyanti niiden takana. Jatkamme tietoisuutenne syleilemistä uusilla valoenergiatasoilla, jotka laukaisevat omaa jumalaista tietämystänne ja ymmärrystänne. Muistutamme vain teitä suurenmoisuudestanne.

Seisotte kynnyksellä, uuden kosmisen syklin alussa. Olette tunteneet muutoksia tapahtuvan todellisuudessanne viimeiset vuosikymmenet. Käytetäänpä muutama hetki teidän muistuttamiseksi tästä voimallisesta syklistä, mitä ihmiskunta ja planeettanne kokevat. Olemme jakaneet teille tätä tietoa menneinä aikoina, kuitenkin tarjoamme tämän muistutuksena ja liipaisimina aktivoimaan omia tiedostamiskoodejanne.

Maapallon aurinkokunta jatkaa liikkumista kiertoina, jotka kestävät satojatuhansia vuosia. Nämä kierrot kulkevat polkua, mikä vie planeettaanne kauemmas galaktisesta valosta, ja sitten toisena kiertona, mikä tuo planeettaanne lähemmäs galaktista valoa. Monet muinaistekstinne viittaavat näihin kiertoihin.

Maapallonne on nyt saattamassa loppuun sykliä, mikä vei ihmiskunnan pois galaktisen valon vaikutuspiiristä ja tietoisuusaktivoinnista. Katsokaa pimeyden ja elämää heikentävän kaaoksen historiaa, mitä on tallennettu. Silloin kun aurinkokuntamme liikkuu poispäin valolähteestä, ihmiskunta kokee matalia tietoisuustiloja. Te ja planeettanne olette nyt siirtymässä lisääntyneen tiedostamisen ja heränneen ihmistietoisuuden korkeuksien pitkään sykliin.

Maa on nyt siirtymässä sykliin, missä tietoisuuden valo jatkaa lisääntymistä ihmisten sydämessä ja mielessä. Jokainen planeetan kulkija reagoi tähän tietoisen valon lisääntyneeseen värähtelyyn ainutlaatuisella ja henkilökohtaisella tavalla. Muistakaa, että tämä tietoisuusmuutos ei tapahdu yhdessä yössä - se on kuitenkin prosessi, missä jumalainen valo laukaisee lisääntyneen tiedostamisen. Tämä on henkilökohtaisen taajuutenne ja matriisinne uudelleenkalibrointia.

Muistakaa, että te olette ankkuri, te olette tulevan valoenergian malja. Tämä tuleva valoenergia aktivoi sisäiset tietoisuuskoodinne ja stimuloi fyysisen kehonne joka solua. Kuvitelkaa hetki, että fyysisen kehonne jokainen solu kerää ja sisältää näitä heräävän valon uusia taajuuksia. Transformoitte kehonne syvällä solutasolla tiheistä hiilipohjaisista soluista kristallivalosoluiksi. Teistä on tulossa aito viidennen ulottuvuuden valo-olento.

Kun avoimesti kutsutte ja sallitte jumalaisen tietoisuuden taajuuksien ja värähtelyjen laukaista ja transformoida kaikki tiheät, vanhat ohjelmat, vanhat rajoittuneet uskomukset ja ohjelmat, toivotatte todella tietoisuusevoluution tervetulleeksi planeetallenne, henkilökohtaisen energianne ja aikomuksenne kautta.

Muistakaa, että ankkuroitte, ruumiillistatte ja kutsutte tätä valoa ystävällisillä teoilla ja lempeydellä toisianne kohtaan, anteeksiannolla, rakkaudella ja myötätunnolla toisia kohtaan. Tämä on voimallisinta aikaa teille astua mestaruuteenne, omistaa henkilökohtaisesti moniulotteisuutenne täällä fyysisessä muodossa, tunnistaen ja myöntäen kykynne alkemistina, kykenevänä transformoimaan kaiken, mitä on kokemuksessanne.

Tämä on aikaa siirtää sivuun kaikki kuvitellut rajoituksenne. Tämä on aikaa parantaa kaikki säröilevät tai haavoittuneet osanne. Käyttäkää kaikkia tietoisuustyökaluja puhdistaaksenne, mitä on vielä puhdistettavaa. Antakaa anteeksi itsellenne ja toisille. Antakaa anteeksi maailmanlaajuiselle perheellenne ja johtajillenne. Pankaa merkille tuomitsemisenne, pankaa merkille negatiiviset mielipiteenne, pankaa merkille kaikki muutosvastarinta. Tehkää henkilökohtainen työnne - tulokset heijastuvat elämäänne sekä kollektiivimatriisiin.

Muistakaa, että kun tämä tietoisuusvalo lisääntyy ja sitä tulvii planeetallenne, voitte käyttää tätä voimaa luodaksenne upean todellisuuden, mitä kaipaatte. Kuvitelkaa, että ajatuksenne ilmennetään lisääntyneellä nopeudella. Viettäkää joka päivä vähän aikaa kuvitellen maailman rauha, maailma missä kaikkia kunnioitetaan ainutlaatuisten piirteidensä vuoksi. Kuvitelkaa planeetta, missä on puhdasta vettä, terveellistä ruokaa ja suoja kaikille. Tässä ei ole mitään rajoja. Olette mittaamattoman voimakas.

Leimatkaa tämä tuleva valo korkeimmilla ja parhaimmilla aikomuksillanne tietäen, että teillä on totuuden ja rakkauden taivaallisten maailmojen tuki ja apu. Kaikki fyysisessä maailmassanne oli ensin ajatusvärähtelyä. Käyttäkää siis todellista voimaanne työskennellä kvanttienergia ja -ilmentämiskentässä. Pitäkää sydämenne toive ja aikomus sielunne silmissä ja mielikuvituksessanne. Nähkää sen toteutuvan. Omistakaa tuo totuus.

Löytäkää tapoja tehdä yhteistyötä ja liittyä toisiin ratkaistaksenne kaikki ongelmat, joita ihmiskunta kohtaa. Tietäkää, että teihin liittyy energeettisesti toisia, jotka tuntevat myös tämän kutsun ja pitävät yllä näitä visioita. Se on vahva voima. Kysykää itseltänne ja toisilta: "Mitä kuvittelisin, jos mikä vaan olisi mahdollista?" Silloin kun riittävä määrä ihmisiä näkee jonkin todellisuuden ja tuntee sen sydämessään, se tulee. Tämä on universumin laki. Näin energia yksinkertaisesti toimii.

Ensin näette sen ja sitten tunnette sen mielessänne ja sydämessänne, mikä luo värähtelyjä ja taajuuksia, jotka sallivat visionne tulla osaksi tätä fyysistä ulottuvuutta. Tämä kyky luoda on aina ollut osa fyysistä todellisuuttanne. Useimmat ihmiset eivät kuitenkaan ymmärrä tätä voimaa ja he ovat keskittyneet niihin asioihin, mitä he eivät halua. Siksi peloista joihin he keskittyvät ja joille he ovat antaneet energiansa, tulee heidän kokemustaan.

Nyt teillä on henkilökohtainen kutsu muuttaa sitä, miten keskitytte tietoisesti. Tänä tulevana aikana teidän on hyvin tärkeää ylläpitää selkeitä ja positiivisia visioita planeettanne ja ihmiskunnan tulevaisuudesta. Jokainen yksilö on tärkeä uuden todellisuuden tuomisessa tälle planeetalle ja ihmiskunnalle. Teidän ylösnousemuksenne sekä maapallon ylösnousemus on todellisuushorisontissa. Kutsukaa sitä. Olette tämän totuuden tärkeä osa, kun avustatte tätä planeettaa nousemaan kolmannen ulottuvuuden tiheydestä ja toimimattomuudesta tervetulleeseen ihmeen ja loiston aikaan.

Annamme tunnustusta rohkeudestanne olla täällä, tällä planeetalla, tänä uskomattomana tietoisuuskehityksen ja valaistumisen aikana. Ymmärrämme, että valoenergia joka kylvettää planeettaanne ja omaa kenttäänne, stimuloi monia muutoksia. Voitaisiin jopa sanoa, että muutoksia tulee nopeasti ja raivokkaasti.

Näette ilmiömäisiä muutoksia ympäri maailman. Elämän jokaista puolta kosketetaan tällä muutosaallolla. Kaikki matalat tai tiheät taajuudet aktivoidaan värähtelemään yhtenäisemmässä ja korkeammassa valo- ja totuusvärähtelyssä.

Monet tuntevat henkilökohtaisesti nämä muutokset fyysisessä kehossaan ja elämässään. Armahtakaa siis itsenne, olkaa lempeä itsellenne ja toisille. Fyysinen kehonne ilmaisee ehkä uusia särkyjä ja kipuja, unenne häiriintyy intensiivisistä kuvista ja unista tai heräätte useita kertoja joka yö. Kenties huomaatte olevanne tunteellinen ilman syytä, itkevänne odottamatta. Teistä tuntuu ehkä eksyneeltä. Kun tätä tapahtuu, viettäkää aikaa luonnossa ja varmistakaa, että olette maadoittunut. Tämä tunne tulee liikkuessanne ulottuvuuksien välillä. Saatatte myös kokea äkillisiä muutoksia elämässänne, työssänne, ystävyyssuhteissanne tai suhteissanne.

Tämä on transformaatioprosessi, siirtymäprosessi. Jokaisella yksilöllä on niin monia tilaisuuksia kehittyä henkisesti, kuin tarvitaan.

Ymmärrämme myös haluanne ja kaipaustanne mennä kotiin. Kuitenkin muistutamme, että olette täällä tukemassa tätä planeettaa sen kehityksessä. Muistakaa, että olette mestari, tähtiolento jolla on upeita taitoja ja lahjoja.

Viettäkää aikaa hiljaisessa pohdiskelussa, meditoikaa, tutkiskelkaa tunteitanne, kerääntykää toisten samanmielisten kanssa saadaksenne tukea. Huolehtikaa itsestänne, juokaa vettä, levätkää, naurakaa ja palatkaa kiitollisuuden tilaan mahdollisimman usein. Jatkakaa epäilystenne nollaamista ja ylläpitäkää visiota paremmasta maailmasta. Muistakaa kutsua taivaallista tukea ja apua - sitä on käytössä pyynnöstänne. Ette tee työtä yksin. Olette jumalaisen lähteen kumppani. Te vain satutte olemaan se, jolla on fyysinen keho, mikä on liittymä tähän tiheään ulottuvuuteen. Jumalainen ainutlaatuinen itsenne, kumppanuudessa fyysisen kulkuneuvonne kanssa antaa tietoisuusmaljan ja -astian mille tahansa alkemiamuutokselle.

Voisimme sanoa, että olette loppusuoralla ja toivotatte tervetulleeksi uuden toimintamallin kutsuen sitä esiin sydämenne aikomuksilla. Olkaa ilossa, juhlikaa luomistekojanne ja tietäkää täysin, että olette synnyttämässä haluamianne muutoksia. Jumalainen valoenergia vaatii sillan aineen ja hengen välille. Muistakaa, että te olette tuo tietoisuussilta ollessanne fyysisessä muodossa.

Yhteys kanssanne on ilo. Annamme tunnustusta luontaisesta viisaudestanne ja syvästä henkisestä vahvuudestanne ja vilpittömyydestänne ja kannustamme teitä kohottamaan voitokkaasti sitä, minkä kohtaatte ja koette. Tietäkää, että teitä rakastetaan ja vaalitaan sen vuoksi, kuka olette ja mitä palvelua tarjoatte.

Syvällä kiitollisuudella ja rakkaudella, Tiimi.



Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Uutiskirjeestä 19.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine





Ei kommentteja: