keskiviikko 23. toukokuuta 2012

GALAKTINEN NÄKEMYS


Pelolla on monet kasvot, mutta muistakaa, että se ei ole meidän. Se ei ole synnynnäistä.


Tervetuloa matkantekijät. Tässä on Mark!

Kerroin tälle kanavalle, että antaisimme galaktisen näkemyksen. Käytämme sanaa galaktinen, mutta tietysti se tarkoittaa monia galakseja, monia ulottuvuuksia. Kehotamme ihmisiä tulemaan vähemmän ihmiskeskeiseksi näkemyksessään maailmasta.

Tavallaan tämä avaa mahdollisuuksia. Tiedämme, että ihmisyytenne pitää olla ihmiskeskeinen suorittaakseen sen, mitä täytyy, mutta tietoisuutenne ei tarvitse olla sitä. Laji tai jokin vastaava kokemus ei rajoita tietoisuuttanne. Niinpä teemme sitä hyvin paljon - laajennamme tietoisuuttanne yli ihmisyydestä.

Galaktisesta näkökulmasta maapallosta ja ihmiskunnasta on tulossa yhdistyneempi. Kun ihmiset avautuvat (teidän kaltaistenne ryhmien johtamana ja ihmiset jotka ovat luonnostaan kosmisia), ihmisiin virtaa runsaasti mahdollisuuksia, viisautta, tietoa, voimaa, vahvuutta ja ihmeitä. Kun ovet ovat auki, mahdollisuudet ja kasvu kasvavat yli eksponentiaalisen. Ihmiskokeilulle on paljon tukea galaksissa. Ihmiskokeilu on sellaisen lajin henkisyyden kehittymistä, mikä näkee itsensä yksilönä. Useimmat muut älykkäät lajit toimivat yksilöinä, mutta näkevät itsensä kollektiivina. Ihmiset toimivat ja näkevät itsensä yksilöinä eivätkä oikein ymmärrä kollektiivia.

Ihmistietoisuuden tullessa mukaan kollektiiviin, joka toimii yksilöllisestä näkökulmasta, saadaan valtava mahdollisuus koko galaksille, jossa galaksikin voidaan yksilöidä. Koska se mitä olette, tulee sitten kaikkien muiden tiedostavien olentojen saataville, ja se mitä toiset tiedostavat olennot ovat oppineet, tulee osaksi teidän repertuaarianne, kun ovet avautuvat. Nämä pyörteet joita näemme nyt enemmän kuin koskaan ennen, edistävät energian, tiedon ja viisauden vaihtamisvauhtia. Paljon useammat teistä huomaavat kanavoivansa, mutta ette ehkä kanavoi samanlaisia oppaita, kuin olette kanavoineet aiemmin, ettekä ehkä edes tiedä kanavoivanne. Yhdistytte vain viisauden ja tietämisen eri tasoille.

Galaktisesta näkökulmasta katsottuna on vielä paljon tehtävää, jotta ihmistietoisuus taas yhdistyy maatietoisuuteen. Teidän ja planeettanne välillä on ollut valtavaa erillisyyttä, mikä ei ole terveellistä (kuten tiedätte), ja tuo uudelleenyhdistyminen on etusijalla seuraavat 20 vuotta. Kun ihmiset yhdistyvät taas planeettanne tietoisuuteen, lisää mahdollisuuksia avautuu - lisää tilaisuuksia, lisää voimaa ja lisää vaivattomuutta. Asioista on tullut ihmisille vaikeita. Rentoutta ja iloa maapallo haluaa eniten teille ja te itsellenne.

Teillä on siis tilaisuus yhdistyä lemmikkeihinne ja planeettanne tietoisuuteen omalla tavallanne - kävellen, nauttien kukista, nauttien auringonlaskusta, syöden hyviä vihanneksia. Teette sen kiitollisuudella ja tiedostamisella sekä vain pyytämällä yhteyttä. Ette tarvitse siihen rituaaleja ja voimapaikkoja. Mitä enemmän yhdistytte, sitä helpompi siirtymänne on. Ensin teidän on yhdistyttävä omaan kehoonne. Tästä syystä olemme tyytyväisiä siihen, että tämä kanava opettaa Soul Body Fusion -menetelmää, koska ette voi yhdistyä planeettaanne, jos ette voi yhdistyä edes itseenne. Itseenne yhdistyminen on ensisijalla ja yhdistyminen planeettanne seuraavana - sitten suuri kvanttihyppy voi tapahtua ja tapahtuu ilman muita ponnisteluja.

Olemme puhuneet pelosta loisena. Sellaisena se voidaan poistaa. Se ei ole luontainen ihmishengelle. Se ei ole synnynnäinen ihmiskokemukselle. Pelko on kontrollimekanismi, mikä on toiminut oikein hyvin. Kuten monet menestyneet loislajit tietävät, lisäännytään ja lisäännytään ja lopulta tapetaan kaikki isännät. Emme näe tätä tapahtuvan. Isäntien on oltava loisten ulottumattomissa. Teette sen taajuuksilla. Teette sen valaistumisella. Teette sen tietämällä, että teillä on muita vaihtoehtoja ja että voitte todellakin olla ihmiskokemuksessa pelotta. Kokeilkaa sitä pienesti. Pankaa merkille, kun toimitte pelosta. Yksi pelon piirteistä on levottomuus. Toinen on suvaitsemattomuus. Mutta tunnette oman pelkonne. Pelolla on monet kasvot, mutta muistakaa, että se ei ole teidän. Se ei ole synnynnäistä. Entä voitteko poistaa sen keralla? Ette. Mutta olkaa tietoisempia siitä ja valitkaa toisin.

Galaktisesta näkökulmasta 2012 on merkittävä muutos. Kyse ei ole yhdestä päivästä. Kyse ei ole hetkestä. Voisimme kutsua sitä 2012-muutokseksi ja poistaa sen kalenterivuodesta 2012, koska kyse ei ole kalenterivuodesta - ei todellakaan ole - mutta voitte kutsua sitä 2012-muutokseksi, ja sitä on tapahtunut ja se jatkuu edelleen. Kyse on maapallon ja teidän toimintajärjestelmänne päivityksestä - polariteetista, lineaarisuudesta ja ahneudesta ykseyteen, kollektiivisuuteen ja anteliaisuuteen. Niinpä mitä enemmän pystytte elämään tuossa maailmassa nyt, sitä enemmän autatte tässä muutoksessa. Taas kerran, muutos ei perustu aikaan. Kyse on ulottuvuusmuutoksesta.

Monet maan ulkopuoliset lajit ovat suojanneet teitä. Kyllä, ne ovat tarkkailleet teitä. Kyllä, ne ovat vuorovaikutuksessa, mutta enimmäkseen ne ovat suojelleet teitä monimutkaisemmilta galaktisilta huolilta. Tämä on tehnyt mahdolliseksi teille keskittymisen maahan ja niiden asioiden käsittelemisen, joita teidän tarvitsee käsitellä maan päällä.

On paljon puhetta massahavainnoista ja massalaskeutumisista. Emme näe sitä todellisuudessa tapahtuvan. Ei ole mitään tarvetta draamaan ja nämä tähtiveljet ovat katselleet teitä riittävästi ymmärtääkseen, miten nopeasti draama ottaa valtaansa logiikkanne, järjestelmänne ja maalaisjärjen. Kenties jos he eivät olisi tutkineet teitä, he olisivat saattaneet päättää, että tehokas strategia olisi kommunikoida kanssanne niin, että voisitte nähdä heidät, mutta nyt he ovat päättäneet, että salamyhkäinen kommunikointi- ja vuorovaikutustapa on parempi.

Monet, monet, monet ihmiset uskovat tähän kaikkeen, mutta koska se ei ole vielä aivan valtavirtaa, niin ihmiset jotka pitävät draamasta, voivat sanoa, ettei se ole todellista, ja ne ihmiset, jotka eivät pidä draamasta kovin paljon, eivät sanoisi sen olevan todellista. Ette siis voi uskoa, mitä elokuvat sanovat. Tapahtuu jatkuvaa ja voimakasta kommunikointia ihmisten kanssa - niiden kanssa, jotka ovat osoittaneet olevansa moniulotteisempia. Teillä on enemmän tilaisuuksia yhdistyä näiden maan ulkopuolisten kulttuurien viisaisiin.

Nyt otamme kysymyksiänne.

Puhukaa maailman sielusta.

MARK: Sielu on tietoisuuslokero. Maailma on tehty tietoisuudesta, mikä on liikkuva. Voi olla maapallon yleistietoisuus, Plejadien yleistietoisuus ja Suuren keskusauringon yleistietoisuus. Maailmassa mikä on kaikki maailmankaikkeudet, on kaikki tietoisuus, mutta siitä on tarpeen vaatimia eri järjestyksiä. Niinpä ajattelette, että teillä on sielu. Ajattelette, että kaikilla koirilla on yhteissielu. Ajattelette monia asioita ja vuorovaikutustarkoituksessa se on totta, mutta koskaan ei ole mitään tiukkaa rajaa oman sielunne ja jonkun toisen sielun, maapallon sielun, maailman sielun, galaktisen sielun välillä. On vain tietoisuus ja kommunikointitarkoituksia varten sieluksi kutsuttu rajaus.

Puhukaa maan astumisesta Galaktiseen liittoon vuoteen 2012 mennessä.

MARK: Galaktinen liitto on tämän fyysisen galaksien liittouma, hallitus ja valvoja tällä hetkellä. Kun katsotte galaksianne, niin se mitä näette, on miljoonia vuosia vanhaa, joten aika on tärkeä ja suhteellinen, eikä galaksinne ole todellisuudessa sitä, mitä näette, koska se on muuttunut siitä lähtien, kun valo lähetettiin matkaan. Niinpä 2012 päivämääräleima on aivan yhtä hyvä kuin mikä tahansa muu.

Maapallo on ollut Galaktisen liiton tilapäinen jäsen, koska maapallolla ei ole ollut riittävästi tietoisuutta, mikä sallisi sen olla hyödyllinen osallistuja äänestyksissä tai keskusteluissa, jotka liittyvät jotenkin aurinkokuntanne ulkopuolelle. Niinpä maapallo on ollut oppipoika tai tilapäinen jäsen tässä suuressa neuvostossa, ja on tehty paljon työtä maan asukkaiden tuomiseksi mukaan, jotta voisitte siirtyä - no, äänestäväksi jäseneksi, kuten sitä kutsumme. Se ei ehkä tapahdu vuonna 2012, mutta odotamme tapahtuvan riittävästi muutoksia, jotta voitte osallistua paljon enemmän - ja on paljon enemmän yhteyksiä ihmisten ja muiden galaksien välillä kuin ennen. Kiitos.

Millaisia maan muutoksia ihmiskunta näkee 23.12.2012?

MARK: Lunta Coloradossa, auringonpaistetta ja sadetta tropiikissa ja melkoisia ukkosmyrskyjä joissain paikoissa. Emme odota mitään massiivista muutosta tuona päivänä - mutta jos te ihmiset huolehditte liikaa, se saadaan kyllä aikaan. Pelkoloinen on älykäs ja se kasvaa siellä, missä sitä ruokitaan. Siitä tulee sitkeä kasvaessaan. Maapallo on muuttunut aina ja tulee aina muuttumaan. Ketkään ihmiset eivät ole koskaan väärään aikaan väärässä paikassa sielumatkansa kannalta. On haaskausta huolehtia jostain uhkaavasta sairaudesta, katastrofista tai onnettomuudesta, koska elämäänne valvoo paljon korkeampi osanne. Esteet tai tilaisuudet joita teille annetaan, eivät ole ennalta määrättyjä, mutta niitä järjestelee hetkessä teidän paljon korkeampi puolenne. Ei ole koskaan onnettomuuksia (vaikka omasta näkökulmastanne tuntuu mukavammalta merkitä asiat onnettomuuksiksi tai katastrofeiksi), vaan korkeammasta näkökulmasta kaikki rullaa eteenpäin. Kaaos on maailman suurin ovi muutokseen.

Omassa elämässänne epävarmuus lisää muutosta ja muutoksen hallitseminen lisää vahvuutta. Muutoksen pelkääminen tuo heikkoutta ja olette heikko jo ennen muutoksen tapahtumista. 2012 on jakso, ei ajankohta. Se on moniulotteista ja on erittäin tärkeää, että te jotka tiedätte paremmin, lähetätte paljon rauhallista energiaa, koska tulee eräs elokuva, joka järkyttää ihmisiä. Vaikka ihmiset tietävät sen olevan elokuva, se resonoi pelon kanssa ja heidän "en ole hallinnassa" -sointunsa kanssa. On tärkeää, että te kaikki, jotka tajuatte suuren kuvan, lähetätte rauhaa ja luotatte, että se mitä tapahtuu, on täydellistä. Kiitos.

Sanoitte pelon olevan älykästä. Voitteko sanoa siitä enemmän?

MARK: Emme halua teidän ajattelevan, että pelko on kuin paholainen tai saatana, mikä kulkee ympäriinsä ja saastuttaa ihmisiä, mutta se on sillä tavalla älykästä, että se tietää, missä sitä ruokitaan, ja osaa seurata omaa resonanssiaan. Se voi olla kuin suodatin, joka liikkuu näkymättömästi resonanssikentän läpi. Siellä missä on epäilyä ja itseluottamuksen puutetta, pelko kasvaa, ja se toimii älykkäästi, koska se ottaa itselleen sellaisen naamion, mitä pelkäätte eniten. Jos pelkäätte hylkäämistä, silloin juuri tuo pelko tulee. Jos pelkäätte maanmuutoksia, niin tuo pelko tulee. Se muuntautuu ja te kerrotte, miten muuntautua sillä, mitä pelkäätte - mitä ärsytysnappuloita on vielä olemassa.

On inhimillistä pelätä, joten muistutamme teitä vain siitä, että siitä tulee vaihtoehto, jota teidän ei tarvitse enää valita. Vain tehkää se vähitellen. Älkää suuttuko siitä tai pelätkö sitä, ettei se mene pois niin nopeasti, kuin haluaisitte. Nämä vanhat pelot tulevat silloin esiin, koska pelko tietysti rakastaa vihaa. Viha on sen suurin naamio. Kiitos.

Tiedemiehet käsittävät nyt, että DNA:n älykkyys tulee ulkoisesta lähteestä. Sitä ei pidetä itse DNA:ssa. Puhuisitteko tästä?

MARK: Kyllä, ja Jonette on tyytyväinen kuullessaan sen, koska noin kuusi vuotta sitten hän kanavoi meiltä kokonaisen kappaleen siitä, mikä DNA todellisuudessa on, ja hän oli hämmästynyt, kun sanoimme juuri niin. DNA on enemmänkin kuin satelliittilautasia. Se ottaa vastaan kosmisista lähteistä ja kaikki minkä luulette ohjelmoidun DNA:han, ei ole ohjelmoituna. Siihen on kuitenkin ohjelmoitu (mutta voidaan muuttaa), mihin nuo satelliittilautaset kohdistuvat - ne on kohdistettu siihen, mitä keho vastaanottaa. Jos kohdistatte satelliittilautasenne korkeisiin taajuuksiin, vastaanotatte korkeavärähteistä viisautta kosmoksesta. Jos kohdistatte ne pelkoon ja vihaan, ne nappaavat sitä kosmoksesta.

Olette oikeassa, sitä ei ohjelmoituna DNA:han - eikä ole ollutkaan ohjelmoituna. Tiedemiehet tekevät paljon rahaa kartoittamalla sitä ja tulevat huomaamaan, että kartat - no, sanomme vain, että kartat kartoittavat jotain hyvin epätavallista, mutteivät sitä, mitä luullaan. Te kaikki ymmärrätte tämän. Siksi ymmärrätte, että voitte aktivoida DNA:nne. Se ei sisällä tuota älykkyyttä. Se muuttaa sitä, mihin satelliittilautaset osoittavat, ja sitten välittömästi muuttuvat elämänkokemustanne - juuri silloin. DNA ei aiheuta mutaatioita. Sen aiheuttaa jokin muu ja DNA vain reagoi.

Kiitos.


Markia kanavoinut Jonette Crowley (<http://www.starchildascension.org>www.jonettecrowley.com)
19.10.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine




Ei kommentteja: