tiistai 22. toukokuuta 2012

HEIJASTUSVAIKUTUS


Muistakaa aina tämä: yksi ihminen, ollessaan yksin ja harmoniassa rakkauden ja Hengen kanssa, on paljon voimakkaampi kuin miljoona, jotka rypevät vihassa ja tuskassa.



Emme koskaan tiedä, miten yksi pieni ystävällinen teko vaikuttaa toisiin. Ja mahdollisesti muuttaa heidän elämänsä.

Tässä on upea video siitä, miten voimakkaasti ajatuksemme ja tekomme voivat koskettaa toisten elämää.





Tässä on Henki

Kuulemme usein ihmisten voivottelevaan voimanpuutettaan. Useimmat teistä tuntevat voimaa vain kerääntyessänne yhteen. Sillä ei ole merkitystä, miten pieni tai suuri ryhmä on. Pelkkä ryhmän osana oleminen antaa teille voimantunnetta.

Kuitenkin voima mitä tunnette ryhmän osana, on jollain tavoin harhaa. Miksi?

Koska jokainen teistä yksin ollessaan on yhtä voimakas kuin mikä tahansa ryhmä. Johnin esittämä video havainnollistaa tätä henkilökohtaista voimaa, mikä teillä on. Ette ehkä koskaan edes tiedä, miten ajatuksenne tai tekonne vaikuttavat toisiin. Mutta jokainen ajatuksenne ja tekonne luo voimakentän - energian joka väreilee maailmaan ympärillänne ja universumin kaukaisimpaan kolkkaan.

Se mitä annatte, palaa aina teille, tavalla tai toisella. Huolehtikaa siis, että ajatuksenne ja tekonne ovat rakastavia ja ystävällisiä.

Ja muistakaa aina tämä: yksi ihminen, ollessaan yksin ja harmoniassa rakkauden ja Hengen kanssa, on paljon voimakkaampi kuin miljoona, jotka rypevät vihassa ja tuskassa.

Teillä on niin paljon voimaa. Käyttäkää sitä viisaasti.


Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
Uutiskirjeestä 3.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa ja valloittava blogi! Luin koko blogin ajatuksella läpi n. 1 tunnissa ja opin taas jotain uutta itsestäni. Toivottavasti jatkat postailua,Kryonista ja enkeleistämme olisi mukava kuulla. Kiitos! :)
Rakkautta.