maanantai 4. kesäkuuta 2012

KYSE ON TEISTÄ / Athabantian


Todistatte pelkoon perustuvan 3D-tiheyde viimeisiä päiviä.


Tervehdys, nimeni on Bren-Ton. Olen andromedalainen ja asemapaikkani on Athabantian-tähtialus. Tuon tänään yhdessä läheisen työtoverini kanssa - Taught, tämän universumin taivasolento - tärkeän viestin, mikä käsittelee erittäin arvostettua osallistumistanne uuden maan luomiseen.

Energiat jotka vaikuttavat kaikkiin tällä planeetalla, alkoivat muutama kuukausi sitten ja ne jatkuvat useita vuosia. Ihmisen tekemien rakenteiden romahtamisesta tulee pian ilmeistä. Äärimmäinen säätila jatkuu. Tapahtuu riittävän suuruisia fyysisiä ilmiöitä kiinnittämään kaikkien huomion.

Jos värähtelette hyvin ns. 3D-tiheyden yläpuolella, näette nämä tapahtumat pelkästään askelina planeetan transformoitumiseen. Jos olette kiinni kolmannen 3D-tiheyden pelossa, näette ne katastrofeina ja kannatte huolta henkilökohtaisesta turvallisuudestanne.

Avain kaikkeen tähän on löytää se, kuka oikeasti olette: suuri valo-olento. Ette pelkästään sielu, jolla on kehokokemus, vaan todella suuri olento, jolla on valtava potentiaali ja ikuinen elämä. Sellainen joka "yksilöi" osan itsestään asumaan fyysiseen muotoon tiettyyn elämään.

Todistatte pelkoon perustuvan 3D-tiheyde viimeisiä päiviä. Ne jotka roikkuvat kiinni vanhoissa tavoissa, iskevät kantansa maahan ja vastustavat näitä muutosvoimia. He roikkuvat kiinni statuksessaan, vallassaan, varallisuudessaan ja mukavuuksissaan, vaikka näkevät toimiensa aiheuttaman myllerryksen. He eristäytyvät "tavallisista ihmisistä". Samaan aikaan tavallisten ihmisten keskuudessa monet arvioivat uudelleen elämäänsä ja siirtyvät kohti valoa.

Tiettyjä vaiheita joita ennakoimme - tästä kommunikoinnista lähtien - on useiden eurooppalaisten talouksien kaatuminen. Koska kaikki taloutenne ovat tiukasti yhteydessä toisiinsa - jotkut dollarista ja toiset yhteisvaluutasta riippuvaisia - niin se mikä tahraa yhtä taloutta, vaikuttaa kaikkiin. Tämän tuloksena on lopulta kaikkien talouksien romahtaminen. Valuutattomien yhteiskuntien ilmestyminen vaatii vähän aikaa. Siihen saakka vaihtokauppa ja kullan ja hopean käyttö hallitsevat kauppaa.

Se mitä juuri kuvasimme, on prosessi, jonka loppuunsaattaminen vie vuosia. Se toteutetaan korkeampien yksilöllisten värähtelyjen alkamisella. Tämä merkitsee, että tavaroiden ja palvelujen tuottaminen ja kauppa toteutetaan keskinäisen kunnioituksen, rauhan, oikeudenmukaisuuden ja rakkauden vallitessa. Pelkästään kaikkien mukanaolevien ajattelun muuttaminen vaatii jonkin aikaa. Tällaisen järjestelmän instrumenttien käyttöönotto vaatii monia muutoksia. Näin sen täydellinen toteutuminen vie muutamia vuosia. Sillä välin pienemmät yhteisöt kukoistavat, kun naapurit auttavat toisiaan. Tietysti kaikkea tätä nopeuttaa ajan romahtaminen.

Meidän Athabantian-aluksella ja muilla suurilla planeettaanne ympäröivillä tähtialuksilla olevien tehtävänä on tehdä tästä visiosta todellisuutta. Olemme poistaneet kaikki ei-kotoperäiset olennot, jotka ovat pitäneet sivilisaatiotanne vankina vuosisatojen ajan. Kuljemme nyt keskuudessanne ja olemme strategisesti sijoittuneet auttaaksemme instituutioidenne uudistamissa. Jatkamme energioiden säteilemistä planeetan kaikkiin ihmisiin, mutta erityisesti valotyöntekijöihin jotka toimillaan muuttavat kaiken. Lisäksi luomme instituutioita tiettyihin paikkoihin opettamaan ja muokkaamaan tapoja valoplaneetalla elämistä varten.

Transformaation ensimmäinen askel on käynnissä tämän vuoden loppuun mennessä: planeetan fyysiset muutokset, nykyisten talousjärjestelmienne ja hallitustenne romahtaminen, uskontojenne, oikeusjärjestelmänne ja terveydenhuoltonne hajoaminen ja paljastus historiastanne ja historiallisesta vuorovaikutuksestanne tähtiveljienne ja -sisarienne kanssa. Jatkoaskelten toteuttaminen vaatii vuosia - riippuen niiden osallistumisesta, jotka jäävät planeetalle.

Kun katsomme planeettaanne tänä päivänä, näemme, että asumisenne on saanut aikaan ympäristökatastrofin - kaikki tämä sen elämäntyylin säilyttämiseksi, mihin olette tottuneet. Olette turmelleet maan louhimalla mineraaleja ja fossiilisia polttoaineita. Olette poranneet energialähteitä varten. Olette saastuttanet maan ja meret asumisenne jätteillä. Ilma on pilattu fossiilisia polttoaineita käyttämällä, mukavuuksiin perustuvan elämäntyylinne säilyttämiseksi. Kaiken kaikkiaan asumisenne maan päällä on saanut aikaan melkoisen sotkun.

Oletteko tehneet tämän yksin? Voi ei, ensinnäkin geenirakennettanne vaurioitettiin kauan sitten. Toiseksi teknologioita jotka annoimme parantamaan primitiivisiä sivilisaatioitanne, jatkettiin kauan yli niiden aiotun elinkaaren. Esimerkiksi fossiilisten polttoaineiden käyttämisen oli tarkoitus olla alkusoittoa kehittyneemmille teknologoille, jotka eivät saastuttaisi. Mutta hiilivedyn polttamisesta tuli tapa rikastuttaa muutamia planeettanne terveyden kustannuksella. Muita teknologioita energian tuottamiseen, kuten sähkö, esiteltiin planeetallenne, mutta ne jotka halusivat rikastua, kukistivat ne. Tämä pysyy tämän päivän tilanteena.

Ja tietysti oli planeetan ulkopuolisia vaikutteita, jotka vääristivät elämäänne, tarkoituksena luoda pelkoa niiden tavoitteiden toteuttamiseksi. Fyysinen, tunne-, mentaali- ja henkikehonne revittiin hajalle ihmisorjien luomiseksi, niin että te ette enää toimisi kokonaisina ihmisinä. Nämä vaikutukset pystyvät tänäkin päivänä, vaikka planeetan ulkopuoliset olennot on poistettu. Ne viivyttelevät yhteiskunnassanne niissä, jotka jatkaisivat näitä tapoja varallisuutensa ja valtansa pitämiseksi. Näemme siis planeettanne surullisessa häväistystilassa.

Samaan aikaan näemme ilmestyvän valotyöntekijöitä - niitä jotka synnyttävät uusia elämistapoja, jotka lopulta voittavat pimeyden. Nämä valotyöntekijät - ja heitä tulee monina versioina - voittavat järjestelmät, ne vakiintuneet tavat ja instituutiot, jotka tukahduttavat perushenkenne. Näemme heitä pioneereina, jotka luovat uusia tapoja palvella jotain tarvetta. Näemme heitä järjestöissä, joita perustetaan etsimään parempaa elintapaa. Näemme niitä "ihmistaskuissa", joita kerääntyy käsittelemään poikkeuksellisia muutoksia. Ja näemme heitä kapinoimassa vakiintuneita tapoja vastaan, haluten vapautta.

Nämä valopisteet ovat tulosta niiden planeetan ulkopuolisten vaikutuksista, jotka vaikuttavat elämäänne. Ilman näitä planeetan ulkopuolisia vaikutuksia mitään valotyöntekijöiden vaikutuksista ei tapahtuisi - te ette pysty yksin voittamaan merkittäviä puutteita ilman ulkopuolista apua monissa muodoissaan: henkinen, energeettinen ja ne, jotka meistä kulkevat keskuudessanne.

Siirrän nyt tämän kommunikoinnin Taught'lle.

Tervehdys, olen Taught, taivaallinen olento Athabantian-alukselta. Haluan välittää tänään viestin, jota ette ehkä ole aiemmin kuulleet tai ymmärtäneet. Andromedalaisilla on Athabantian-aluksella teknologia planeettanne palauttamiseksi turmeltumattomaan muotoonsa ja hankkiutumiseksi eroon maan ympäristövahingoista, joita olette aiheuttaneet.

Kuitenkin - ja tämä on iso kuitenkin - ne odottavat teidän osallistumistanne. Teidän jotka parhaillaan olette maan asukkaita, on tultava esiin osallistuaksenne planeettanne uudistamiseen, kun uudistatte itseänne. Teidän on esitettävä aktiivista roolia tässä puhdistamisessa. Me jotka tarkkailemme etäältä, suremme jatkuvia ympäristötuhojanne, muttemme voi tulla esiin, ennen kuin te, ihmisasukkaat, osallistutte aktiivisesti tähän prosessiin - ja kunnes päätätte lopettaa saastuttavat toimenne. Tilanteen sivuuttaminen ei ratkaise mitään - ympäristönne tila vain huononee ilman suotuista toimintaa.

Näin ollen jatkamme kampanjaa hoitajien saamiseksi planeetallenne - niiden jotka pysyvät maan kanssa suuren transformaatioajan jälkeen, huolehtivat siitä ja tekevät kanssamme yhteistyötä sen uudistamiseksi. Hoitajan rooli ei ole helppo. Ei ole helppoa jäädä planeetalle puhdistuksen tapahtuessa. Kaikki nykyiset elämäntyylinne keskeytyvät. Kaikki ihmisen tekemät instituutionne korvataan uusilla käyttäytymistavoilla, jotka ovat sopivia uudelle maapallolle. Maapallon ylösnousemus on taattu - se miten kauan se kestää, riippuu hoitajien lukumäärästä ja osallistumisesta.

Teitä jotka ymmärrätte sen, keitä oikeasti olette, ja jotka nostatte värähtelyänne selviytyäksenne tulevasta transformaatiosta, pitää onnitella. Olette tiennäyttäjiä, jotka valaisevat polkua uudelle maapallolle tämän suuren transformaation aikana. Ne jotka eivät seuraa tätä valoa, jotka eivät nosta värähtelyään, eivät seuraa uutta maata.

Siis kyllä, ponnistelut yhdistetään suuren transformaation aikaansaamiseksi. Toisaalta meillä on niitä, jotka keskittyvät heränneiden sielujen värähtelyn nostamiseen. Toisaalta meillä on niitä, jotka tekevät työtä planeetan palauttamiseksi turmeltumattomaan muotoonsa. Nämä kaksi tavoitetta ovat hyvin yhteensopivat ja kietoutuvat kauniisti toisiinsa. Kaikki Athabantian-aluksella ovat korkeampaa taajuutta. Voimme jatkaa työtämme vain korkeamman taajuuden ihmisten kanssa.

Maan ympäristöongelmiin ei ole pelkopohjaisia 3D-ratkaisuja. Tilanne on edennyt liian pitkälle, jotta ne korjaisivat vahingot. Älkääkä odottako meidän ilmestyvän pelastamaan teitä siltä, minkä luomisessa teillä on ollut kätenne mukana - me emme ilmesty.

Sanomassani on ehkä uutta se, että teidän on oltava mukana maapallon uudistamisessa (tai voitte päättää mennä muualle prosessin tapahtuessa). Me tähdistä emme voi tehdä emmekä tee sitä itse, sillä kyse on teidän planeetastanne. Teidän on oltava läheisesti mukana planeettanne uudistamisessa, sillä teillä oli kätenne mukana sen rappeutumisessa. Olitteko täysin vastuussa kaikesta? Ette, mutta sallitte sen jatkua oman fyysisen mukavuutenne vuoksi.

Etsimme siis hoitajia - niitä jotka nostavat värähtelynsä tasoille, missä he näkevät asiat yhteensopivasti uuden maan kanssa. Tämä täysin uusi olemistapa tarkoittaa ykseyttä planeetan kanssa. Se merkitsee vaikutusten minimoimista planeetalla. Se merkitsee planeetan rakastamista, sen moninaisine kasveineen ja eläimineen. Se merkitsee rakkauden tuomista planeetalle, niin että siitä voi tulla säteilevä pallo koko universumin ihailtavaksi.

Kuten sanoin viime kommunikoinnissa*, perustamme Abiquorin toimitamme polttopisteeksi. Abiquor merkitsee Andromedan yleiskielellä valokeskusta. Mark, olet kuvitellut Abiquorin tekemisen, tehdään siitä nyt todellisuutta. Tätä varten sinä ja muut vapaaehtoiset jäätte maan päälle moneksi vuodeksi terveessä ja tasapainoisessa ihmismuodossa kera 5D-toiminnan. Näiden ponnistelujen tulos on uusi ihmissivilisaatio uudelle maapallolle.

Minä, Taught, olen hyvin tyytyväinen kommunikoidessani teidän kanssanne tänään. Odotan innolla toisia tilaisuuksia sen tekemiseen. Ja minä, Bren-Ton, odotan innolla työskentelemistä niiden kanssa, jotka päättävät tulla uuden maan hoitajiksi.


Athabantian-aluslaisia kanavoinut Mark Kimmel (www.cosmicparadigm.com)
28.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




 

Ei kommentteja: