keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

MILLAISTA ON KUOLLA?


Me luomme oman todellisuutemme, olemme sitten "elävä" tai "kuollut".


Lukijan kysymys:
Katselen usein televisio-ohjelmia, missä haastatellaan ihmisiä, jotka ovat kuolleet erilaisissa olosuhteissa, nähneet toisen puolen henkimuodossaan ja heidät on tuotu takaisin elämään.

Valtaosalla noista ihmisistä jotka ovat nähneet toisen puolen, on hyvin samanlainen tarina/kokemus olemisesta puhtaassa autuudessa, ei-fyysisessä muodossa jne. Kuitenkin silloin tällöin on ihmisiä, jotka näkevät jotain, minkä he hahmottavat vilaukseksi helvetistä tai jostain paikasta, mikä herättää pelon tunteita.

Nuo tarinat hämmentävät minua. Uskon vakaasti, että olemme kaikki yhtä ja siirtyessämme ei-fyysiseen muotoon kuollessamme päädymme kaikki samaan kauniiseen paikkaan riippumatta elämämme olosuhteista tai kuolintavastamme.

Kun tilanne on näin, miksi jotkut näistä ihmisistä kokevat jotain hyvin erilaista, nähdessään vilauksen toiselta puolelta? Haluaisin kovasti ymmärtää tämän hengen perspektiivistä. Kiitos kaikesta, mitä teette maailmamme ja toisten hyväksi.
 


Hengen vastaus:

Olemme samaa mieltä kanssasi: olette kaikki yhtä ja päädytte kaikki saamaan "paikkaan" kuollessanne. Ei ole todellista helvettiä siitä huolimatta, mitä jotkut uskontonne opettavat. Itse asiassa ainoa helvetti on se, minkä luotte itsellenne.

Niillä jotka uskovat helvettiin, on usein kuollessaan (riippumatta siitä, palaavatko he "elämään" vai eivät) kokemus, mitä he kuvaavat helvetiksi. Mutta se on vain heidän oma luomuksensa, oma havaintonsa. Te luotte oman todellisuutenne, olette sitten "elävä" tai "kuollut".

Tulette kaikki Hengestä - tai Jumalasta, jos se on mieluisampi sana. Tulette "paikasta", mitä monet teistä kutsuvat taivaaksi. Tuo jumalainen osanne - suurempi tai korkeampi itsenne - elää ikuistesti henkimaailmoissa. Teillä on ollut monia fyysisiä elämiä, mutta palaatte aina henkeen. Itse asiassa te ette ole koskaan lähteneetkään henkiulottuvuuksista.

Mikä tahansa kokemus mitä kuvattaisiin helvetiksi, on vain väliaikainen - on tuo helvetti sitten maan päällä tai kuoleman jälkeen. Kuten sanoimme, helvetti ei ole todellinen. Se on vain "mielikuvituksenne keksintöä", kuten sanotaan. Te olette luoneet sen.

Vaikka ehkä koette helvetin kuoleman jälkeen, oppaanne ja enkelinne ovat paikalla teitä varten. Sitten käsitätte, ettei ole mitään helvettiä. Ei ole mitään kuolemaa. On vain ikuinen elämä.


Kanavoinut John Cali (www.greatwesternpublishing.org)
Uutiskirjeestä 17.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine









Ei kommentteja: