lauantai 28. heinäkuuta 2012

POLITIIKKA JA RAKKAUS

Jokainen vihaava ajatuksemme tukee maailmamme haavoittumista. Jokainen rakastava ajatuksemme tukee maailmamme parantumista.

Lyhyesti sanottuna "Tragediapolitiikkaa" puhui siitä, miten presidentti Obama ja Mitt Romney, hänen vastaehdokkaansa tulevissa presidentinvaaleissa, laittoivat väliaikaisesti Coloradon Auroran massamurhan vanavedessä sivuun katkerat, henkilökohtaiset ja negatiiviset hyökkäykset toisiaan kohtaan.

Kuten presidentti sanoi, murhat muistuttavat meille "kaikista tavoista, joilla olemme yhdistyneitä".

Mietin, miksi vaaditaan tällaista tapahtumaa muistuttamaan meitä ykseydestämme? Miksi rakkaus on niin merkityksetöntä elämämme tärkeysjärjestyksessä?

 Millä oikeasti on merkitystä?



Henki

Rakkaus ja politiikka eivät näytä sopivan kovin hyvin yhteen, vai mitä? Erityisesti siihen kovaan ja vihamieliseen politiikkaan, mitä USA:ssa nyt tehdään.

Olemme määritelleet rakkauden valinnaksi nähdä jumaluutta kaikissa olennoissa. Rakastaaksenne todella ette voi valikoida. Ette voi rakastaa vain tiettyä kansallisuutta, vain kanssanne samaa mieltä olevia, vain teille tukea antavia jne.

Kun sanomme "kaikissa" olennoissa, tarkoitamme kaikkea mitä on, myös ns. elottomia asioita. Ja tietysti otamme mukaan kaikki ihmiset, eläimet ja kasvit. Ennen kaikkea otamme mukaan teidät itsenne. Ette voi todella rakastaa toista, ennen kuin rakastatte itseänne täysin.

Jumala tai jumalainen energia on kaikessa luodussa tai ei missään siitä. Kuten sanoimme, ette voi valikoida.

Silloin kun teistä tulee valikoiva, teillä on ongelmia. Silloin kun luotte vihaenergiaa, sitä polarisaatiota mitä näette hyvin paljon tänä päivänä, luotte myös ympäristön, missä Coloradon tapaisia murhia voi helpommin tapahtua.

Jokaisella teollanne ja ajatuksellanne on syvällisiä heijastevaikutuksia - ei vain teihin ja välittömään ympäristöönne, vaan koko maailmaan ja koko universumiin. Ette koskaan toimi tai ajattele eristettynä. Ette voi, koska olette kaikki yhteydessä, olette kaikki yhtä.

Siihen saakka kun hyväksytte sen - ei vain Coloradon kaltaisten inhimillisten tragedioiden vanavedessä, vaan jokapäiväisessä elämässänne - teillä ei ole sitä rauhaa, rakkautta ja yhtenäisyyttä, mitä sanotte haluavanne.

Jokainen vihaava ajatuksenne tukee maailmanne haavoittumista. Jokainen rakastava ajatuksenne tukee maailmanne parantumista.

Ajatuksenne, sananne ja tekonne voivat joko tappaa tai parantaa. Näin paljon voimaa teillä jokaisella on. Käyttäkää voimaanne viisaasti. Käyttäkää sitä rakkauden nimissä.

Rakkaus on kaikki, mitä on. Muu on harhaa.



Kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
Uutiskirjeestä 24.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




Ei kommentteja: