tiistai 10. heinäkuuta 2012

VAPAUS PELOSTA - JOKAISEN TILANTEEN KORKEAMMAN NÄKÖKULMAN HAVAITSEMINEN


Käsitä, ettei kolmas ulottuvuus ole todellinen.

Rakkaat ylösnousevat ystävämme, tietäkää, ettei ole mitään sattumia tästä eteenpäin. Ylösnousemusprosessinne tässä kohtaan kaikki mitä elämässänne tapahtuu, on teidän luomustanne. Koska tietoisuutenne resonoi nyt viidennen ulottuvuuden kynnykseen, jokainen satunnainen ajatus ja tunne ilmentyy. Koska teillä on edelleen fyysinen muoto, ilmentämisenne vaikuttaa edelleen aikaan sidotulta. Kuitenkin tietoisuutenne energiamallit joko yhdistävät teidät uuteen maapalloon (tai sen yli) tai rajoittavat teidät maapallon kolmannen/neljännen ulottuvuuden versioon.

Koska voimme tarkkailla ajatuksianne ja tunteitanne, voimme nähdä auranne muuttuvat energiamallit, kun vaihdatte moniulotteiseen ITSEENNE ja pois siitä. Siksi haluamme auttaa teitä havaitsemaan jokaisen tilanteen korkeamman näkökulman ja osallistumaan siihen. Kuten hyvin tiedätte, pelkoon perustuvat tunteet alentavat energiakenttäänne. Noustaksenne pelon yli on parasta kieltäytyä osallistumasta mihinkään ajatukseen, tunteeseen tai tilanteeseen, mikä alentaa tietoisuutenne kolmannen/neljännen ulottuvuuden pelkokäsitykseen.

Viidennen ulottuvuuden perspektiivistä ja sen yli, kolmannen ulottuvuuden maapallo on hologrammiheijastus, virtuaalitodellisuuspeli. Kuitenkin se kopio moniulotteisesta ITSESTÄNNE, joka kytkeytyi 3D-matriisiin auttamaan Gaiaa, on jäänyt sen vaikutelman ansaan, mitä se on oppinut uskomaan todelliseksi. Siksi kytkeytyäksenne pois tästä matriisista teidän täytyy:

Käsittää, ettei kolmas ulottuvuus ole todellinen. Muistaa moniulotteinen ITSENNE. Ladata moniulotteinen ITSENNE maa-astiaan. Sallia galaktisen valon aktivoida moniulotteinen käyttöjärjestelmänne. Yhdistää ja integroida tuo moniulotteinen järjestelmä fyysisiin tietokoneaivoihinne. Sallia moniulotteisen ITSENNE ottaa hallinta maa-astian peräsimessä.

Uusi kapteeninne joka on ITSENNE, on juuri saapunut korkeammista todellisuustaajuuksista. Tämä SINÄ ei voi jäädä 3D-harhojen ansaan, koska tämä SINÄ ei ole erillään, rajoitettu tai myriadien kolmannen ulottuvuuden inkarnaatioiden iskostama. Tämä ilmaisunne on uusi 3D-pelissä. Siksi kaikki moniulotteiset kykynne toimivat 100%:sti.

Ensin moniulotteisen valon, ykseystietoisuuden ja ehdottoman rakkauden integroiminen 3D-aivoihinne, mitkä ovat nilkuttaneet 3-5%:n teholla, aiheuttaa suurta väsymystä ja hämmennystä. Mutta vähitellen tai yhtäkkiä olette eri ihminen, jolla on eri halut, valinnat, ajatukset ja tunteet. Tietysti tätä integroitumista on tapahtunut jo jonkin "aikaa" ylösnouseville ystävillemme. Kuitenkin pimennysten, Venus-transiitin, monien auringonpurkausten ja viime täysikuun myötä useammat ja useammat teistä saavat - tai ovat saaneet - loppuun integrointiprosessinsa.

Tämän prosessin valmistuttua moniulotteinen tietoisuutenne ei enää hyväksy niitä selviä valheita ja harhakuvia, jotka olivat "normaaleja" kolmiulotteiselle tietoisuudellenne. Teillä on 3D-tietoisuuteen lankeamisen jaksoja, joita tapahtuu tavallisesti maa-astian väsyessä. Onneksi sitten kun kolmannen ulottuvuuden olemistapa on korvattu moniulotteisella olemistavalla, väsymys vähenee kovasti.

Silloin kun moniulotteisena oleminen on normaalia, ulottuvuuksien välinen kommunikointi, matkustaminen ja moniulotteiset ajatukset ja tunteet ovat normaaleja. Näin ollen todellisuuden havaitseminen korkeammasta perspektiivistä voi tulla normaaliksi. Yksi ensimmäisistä asioista moniulotteisen tietoisuuden ottaessa komennon on, että voitte välittömästi erottaa pelkopohjaiset ja rakkauspohjaiset energiamallit. Näitä energiamalleja voi olla sisällänne tai säteillä itsestänne tai toisista. Pystytte myös havaitsemaan monia pirstoutuneita energiamalleja todellisuudessanne.

Näiden energiamallien havaitseminen koetaan luultavimmin ensin selvätuntoisuuden kautta. Siksi maailmassanne kulkeminen on samanlaista kuin uiminen meressä tai järvessä siinä mielessä, että joillain alueilla tuntuu kylmältä ja epämukavalta ja toisilla lämpimältä ja kotoisalta. Ensin ette ehkä kykene vuorovaikutukseen näiden energiamallien kanssa tai muuntamaan niitä. Olette kuitenkin tietoinen näistä malleista ja hyvin tietoinen kaikista omista ajatuksistanne ja tunteistanne. Korkeamman ITSENNE ollessa kontrollissa ette pysty enää piiloutumaan "se ei ole minun vikani" -asenteeseen.

Se ei tietenkään ole teidän vikanne, koska "vika" on kolmannen ulottuvuuden käsite. Se on kuitenkin teidän valintanne. Näin ollen on oleellista, että muistatte rakastaa itseänne ja antaa itsellenne anteeksi ehdottomasti. Teette valtavan havaintomuutoksen hyvin lyhyessä "ajassa". Älkää koskaan aliarvioiko tavan voimaa, sillä myriadeja elämiä olette tuominneet itsenne ja moittineet itseänne hyvin ankarasti, koska sen opitte perheeltänne ja yhteiskunnaltanne.

On erittäin tärkeää, että olette ystävällinen kehittyvälle ITSELLE. Olette samanlainen kuin pikku tipu, joka on juuri kuoriutunut. Kuitenkin "äitinne" on näkymätön 3D-havaintotavallenne. Näin ollen ensimmäinen uuden ITSENNE osa, joka teidän kannattaa aktivoida täysin, on moniulotteinen havaintotapanne:

Selväkuuloisuudella voitte helposti kuulla teidän/meidän (olemme kaikki yhtä) äänenne. Selvänäköisyydellä voitte nähdä teidän/meidän moniulotteiset muotonne ja maailmanne. Selvätuntoisuudella voitte aistia, kun teidät ylivalaistaan ja teitä opastetaan. Telekinesialla opitte käsittelemään todellisuutta mielellänne. Telepatialla kommunikoitte ajatuksianne ja tunteitanne.

Päästätte myös irti kiinnittymisestänne aikaan ja siihen erillisyyteen ja rajoittuneisuuteen, mitä aika luo. Näin ollen korkeammat aistinne paljastavat monia mahdollisia ja todennäköisiä todellisuuksia, joita leijuu moniulotteisessa maailmassanne. Minkä näistä todellisuuksista päätätte kokea? Haluaisitteko valita korkeimman taajuuden jokaisesta mahdollisesta todellisuudesta? Vai tuntuuko teistä, että tehtävänne on edelleen ylösnousevan maapallon kanssa? Itse asiassa nyt koska olette moniulotteisia, voitte tehdä kumpaakin.

Voitte osallistua aktiivisesti ylösnousemusprosessiin, mikä tuntuu paljon kuin töihin menemiseltä, ja mennä Kotiin korkeampiin todellisuustaajuuksiin, silloin kun olette valmis tuon kokemuksen osalta. Toisin sanoen, voitte palvella ylösnousemusprosessia ja olla samanaikaisesti ylösnoussut.

Ongelmana teillä monilla on, että jäätte jumiin kolmannen ulottuvuuden ajattelutapaan päättäessänne osallistua fyysiseen, ylösnousevaan todellisuuteen. Unohdatte, että te ette ole enää tuon maailman ansassa. Te ette ole mitenkään tuon maailman uhri, paitsi tapana. Jos laitatte aina ensin vasemman kengän jalkaan ja sitten teidän täytyisi yhtäkkiä laittaa oikea kenkä ensin, aloittaisitte jatkuvasti vasemmasta jalasta ja sitten teidän täytyisi muuttaa tuo tapa.

Myriadeja inkarnaatioita olette kärsineet siitä, mitä "he" tekivät teille. Olitte oikeassa, koska he tekivät monia kamalia asioita. Itse asiassa teillä kaikilla on traumanjälkeistä stressiä myriadeista menneiden elämien muistoista. Nämä elämät ovat tietysti menneisyydessä ainoastaan kolmannen ulottuvuuden aikasidonnaisessa maailmassanne. Kuitenkin ajan luhistuessa nyt-hetkeen, kaikki monet muistot kolmannen ulottuvuuden olemisesta tulevat tähän nyt-hetkeen. Onneksi korkeampi ilmaisumuotonne joka on nyt elämänne ohjaksissa maaplaneetalla, on täällä parantamassa ja vapauttamassa näitä vanhoja muistoja.

Koska te kaikki vasta opettelette uutta käyttöjärjestelmäänne, ette ehkä vielä pysty aina olemaan täysin tietoinen jokaisesta ajatuksestanne ja tunteestanne. Kuitenkin kun olette levänneet, syöneet, meditoineet, harrastaneet liikuntaa, nähneet ystävän ja/tai saaneet halauksia ja suudelmia uudistuaksenne, pystytte selvästi ymmärtämään, miksi käytitte vanhaa 3D-käyttöjärjestelmäänne. Valitettavasti silloin jos käyttäytymisenne kumpuaa tiedostamattomuudesta, ette voi muuttaa sitä, koska ette tiedä tuon käyttäytymisen lähdettä.

Toisaalta moniulotteista ITSEÄNNE eivät huijaa 3D-pelin harhat ja valheet. Kun nämä harhat nostetaan esiin tietoisesta ja tiedostamattomasta mielestänne, voitte päättää astua harhasta totuuteen. Tässä kohtaa kiinnittyminen 3D-draamaan tulee selväksi. Koska vapaaehtoisesti jäitte Maa-tähtialuksen kanssa, kun se tekee neitsytmatkansa viidennen ulottuvuuden Kotiinsa, pysytte harhojen maailmassa, silloin kun niitä transformoidaan totuudeksi.

Onneksi ITSENNE opastaa tietänne. Aivan kuten moniulotteinen ITSENNE voi havaita kolmannen ulottuvuuden todellisuuden maa-astian havaintojen kautta, myös te voitte havaita kolmannen ulottuvuuden maailman moniulotteisen ITSEN havaintojen kautta. Tämän korkeamman havaintotavan kautta ylösnoussut mestari käy siinä todellisuudessa, mitä te vapaaehtoisesti autatte planeettaylösnousemusprosessissa. Yksi tapa jolla autatte, on kieltäytyä ruokkimasta harhakuvia ja valheita huomiollanne, erityisesti pelollanne.

Ne jotka ovat hallinneet maailmaanne, eivät ole meidän sukuamme. Me, galaktiset ja taivaalliset perheenne, olemme kauan sitten ylösnousseet yli tarpeesta hallita toisia. Kuitenkin niiden sieluttomilla klooneilla, jotka loivat ne, on vain se voima, minkä annatte niille. Ne saavat todellista ainetta ja ravintoa pelostanne ja kaikista pelkopohjaisista energiamalleistanne. Toisaalta ne nääntyvät nälkään ehdottoman rakkautenne voiman alla. Silloin kun tarkastelette näiden toimia fyysisen itsenne perspektiivistä, on melkein mahdotonta olla reagoimatta vihaisesti, pelokkaasti tai murheellisesti.

Kuitenkin silloin kun näette nämä olennot niin kuin me, näette pimeitä astraaliloisia, jotka voivat selviytyä vain sillä pelkopohjaisella energialla, mitä lähetätte niille. Suosittelemme, että tarkastelette niitä vain tällä tavalla viidennen ulottuvuuden perspektiivistänne, kun niiden energiamallit ovat hyvin häiritseviä maa-astiallenne. Siksi suojatkaa maa-astianne tältä, yhdistymällä tähän kuvaan vain korkeammasta perspektiivistänne. Lisäksi moniulotteinen ITSENNE ei tuomitse eikä pelkää näitä kadotettuja. Se ei näe niitä myöskään vihollisena, vaan tyhjänä kuorena, mikä on täynnä vain toisten pelkoa.

ITSENNE perspektiivistä voitte ajatella vierailuanne tähän fyysiseen elämään viimeisenä jaksona matkallanne kolmannen/neljännen ulottuvuuden muotoon. Ajatuksenne eivät perustu pelkoon tai uhrina olemiseen, vaan moniulotteiseen rakkauteen, mitä olette saaneet hämmästyttävien kokemuksienne aikana maan päällä. Olette kiitollinen monista oppitunneista, joita olette oppineet, ja kokemuksista joita teille on ollut pelatessanne tätä peliä. Silloin kun ajatuksenne ovat vapaita itsenne, toisten ja myös kadotettujen tuomitsemisesta, muistinne myriadeista moniulotteisista elämistänne palaa.

Sitten teillä on unia, visioita ja kokemuksia toisista elämistä toisissa todellisuustaajuuksissa ja maailmoissa. Näistä kokemuksista tulee voimakkaampia ja voimakkaampia, kun alatte tuntea suurempaa ja suurempaa tyytyväisyyttä päivittäiseen elämäänne. Lopulta alatte tuntea elävänne kahdessa tai useammassa maailmassa nyt-hetkessä. Tässä kohtaa teidän on tehtävä tärkeä valinta. Jos kiinnitätte huomionne liikaa moniulotteiseen ITSEENNE, kohoatte "ilmaan" ja ylösnousette Kotiin. Toisin sanoen, kirjaudutte ulos 3D-pelistä. Jotkut teistä tekevät tämän valinnan tyytyväisenä.

Toisaalta, jotkut teistä haluavat jäädä ylösnousevalle Gaialle "maalikameraratkaisua" varten. Jos teette tämän valinnan, teidän täytyy huolellisesti tasapainottaa moniulotteiset kokemuksenne ja havaintonne kolmannen ulottuvuuden kokemustenne ja havaintojenne kanssa, niin että te ette nouse "ilmaan" ja mene Kotiin - vielä. Jotkut teistä haluavat auttaa Gaiaa planeettaylösnousemuksen "viimeisessä näytöksessä" nostamalla taajuuttaan ja tukemalla tuolla ITSEN laajentumisella Äiti Maatanne. Tämä on myös valinta.

Itse asiassa monet galaktisen ja taivaallisen perheemme maadoittuneet ilmaismuodot ovat tehneet tämän valinnan. Me, perheenne, olemme päättäneet asua maa-astiassa erityisesti auttaaksemme rakasta sisartamme Gaiaa "maaliviivan yli" kaikkien asukkaidensa kera. Näemme, että hän on kauan palvellut monia galaktisia sivilisaatioita, jotka kerran tulivat sen Maa-luokkahuoneeseen. Nyt haluamme palvella häntä vastavuoroisesti. Tämäkin on valinta.

Me, galaktiset ja taivaalliset perheemme, tuemme teitä tekemässänne valinnassa. Toivotamme teille myös hyvää 4.7.-päivää! Olkoon se itsenäisyyden ja vapauden juhlimispäivä koko maapallolla!



Arcturuslaisia kanavoinut Suzanne Lie ( suzanneliephd.blogspot.com)
4.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




Ei kommentteja: