maanantai 13. elokuuta 2012

KAKSI MAAILMAA

On enemmän asuttuja viidennen ulottuvuuden maailmoja kuin asuttuja kolmannen ulottuvuuden maailmoja.



Kyse ei ole siitä, että odotatte tiettyä aikaa asioiden tapahtumiseksi. Aika on kolmannen ulottuvuuden harhaa. Sen sijaan odotatte tiettyä todellisuustaajuutta asioiden tapahtumiseksi. Monet muutokset joita todellisuudessanne tapahtuu, tapahtuvat, koska todellisuustaajuutenne värähtely nousee. Silloin kun todellisuus siirtyy korkeampaan taajuuteen, on enemmän ykseyttä ja vähemmän erillisyyttä, vähemmän aikaa ja enemmän NYT.

Siitä mitä tapahtui menneisyydessä tai mitä tapahtuu ehkä tulevaisuudessa, tulee vähemmän tärkeää kuin siitä, mitä tapahtuu juuri nyt. Itse asiassa kun jatkatte tietoisuutenne laajentamista, käsitätte, että todellinen kysymys on: "Mitä todellisuutta luon?" Ajattelette ehkä myös: "Mihin todellisuuteen/tilanteeseen päätän kiinnittää huomioni?"

Viidennen ulottuvuuden havaintotavallanne voidaan helposti hahmottaa myriadeja todellisuuksia, jotka ovat tuntemattomia hahmottaessanne todellisuutta kolmannen ulottuvuuden tietoisuudellanne. Koska Atlantiksen jälkeen pudottiin kolmanteen ulottuvuuteen, maapallon monia alitaajuuksia pirstottiin, niitä yritettiin ikään kuin jarruttaa.

Nyt tietoisuutenne ja näin havaintotapanne on siirtymässä todellisuutenne korkeampiin versioihin. Se on edelleen teidän elämänne, millaisena olette aina tunteneet sen, mutta tuon elämän korkeampi versio.

Muistakaa, että teillä ei ole henkilökohtaista ylösnousemusta, missä näette itsenne lentävän fyysisen maailmanne rajojen ulkopuolelle. Aivan kuten te kaikki muututte vähitellen joka päivä eksponentiaalisesti, maapallo muuttuu samalla eksponentiaalisella tavalla. Siksi todellisuutenne muuttuu, koska todellisuustaajuutenne vaihtuu.

Kun todellisuutenne taajuus nousee, se siirtyy polariteettitaajuuden ulkopuolelle. Polariteetti on itse asiassa luonnoton tila. On enemmän asuttuja viidennen ulottuvuuden maailmoja kuin asuttuja kolmannen ulottuvuuden maailmoja. Kolmannen ulottuvuuden maailmat ovat samanlaisia kuin hautomot, missä tiput voivat syntyä ja opetella vähitellen lentämään.

Kun tiput osaavat lentää, ne lähtevät hautomosta uuteen elämään. Tämä "hautomoplaneetta" ollaan nyt sulkemassa. Maadoittuneet tiput lentävät pian uusiin maailmoihin. Nämä maailmat ovat aina olleet olemassa, mutta tiput ole eivät voineet nähdä niitä, koska ne olivat liian korkealla. Samalla tavalla ihmiskunta on lentämässä ylös, mutta ei tilassa, vaan taajuudessa. Siksi elämänne muuttuu, kun värähtelynne muuttuu. Ihmiskunta on valmis aikuisuuteen.

Lopultakin hyvin vaikean murrosiän jälkeen, mikä oli täynnä itsekkyyttä ja väkivaltatekoja, suuri osa ihmiskunnasta on valmis aikuisuuteen. Tämä aika ei ole yhtään liian pian, sillä planeetan tuhoaminen oli äärimmäistä viimeisten 2000 Kali Yuga-vuoden aikana. Jotkut lapset eivät siirry aikuisuuteen, koska he eivät opi syyn ja seurauksen oppitunteja, mikä on hyvin tärkeää tuon kasvusyklin aikana.

Samalla tavalla jotkut maaolennot aiheuttavat negatiivisia asioita ja kuten murrosikäinen he järkyttyvät ja tulevat uhriksi, kun "syy" palaa heille "seurauksena". Toisaalta monet teistä olivat kykeneviä oppimaan ja näin saitte viisautta, voimaa ja rakkautta. Kun olette saavuttaneet tämän kontrollin 3D-elämästänne, kaipaatte päästä lentämään ja etsimään uuden pesän.

Onneksi kypsyessänne ylösnousemusprosessissa muistatte, että olette yhtä toistenne ja planeetan kanssa. Siksi ette tunne riittävää erillisyyttä lentääksenne pois ja hylätäksenne maapallon ja sen asukkaat.

Lisäksi koska monet teistä ovat integroineet moniulotteisen havaintotavan ajatuksiinsa ja tunteisiinsa, käsitätte, miten ajatuksenne ja tunteenne muuttavat tietoisuuttanne ja miten tietoisuutenne muuttaa havaintotapaanne.

Tämän oivalluksen myötä alatte saada silmäkulmastanne havaintoja toisista todellisuuksista. Kuitenkin katsoessanne suoraan ne usein häviävät. Tarvitsette ehkä monia kokemuksia korkeammista maailmoista tehdäksenne niistä riittävän normaaleja, että ne eivät aiheuta pelkoa. Itse asiassa kun käsitätte, että siirrytte todella korkeampiin todellisuustaajuuksiin, joiden kerran uskoitte olevan vain mielikuvitustanne, voitte helpommin uskoa, että kokemuksenne oli todellinen.

Koska ylösnousemusprosessi on vienyt teidät yli monista kolmannen ulottuvuuden harhoista, myös ykseystietoisuus aktivoituu täysin. Ette ehkä vielä kykene tietoisesti näkemään niitä korkeita taajuusmolekyylejä, jotka yhdistävät kaiken elämän, mutta voitte sallia itsenne uskoa, että se mitä luulette näkevänne, voi olla tosiaan totta.

Se hämmentää teitä, että havaitsette edelleen monia ihmisiä, jotka näyttävät olevat täysin unessa ja kokevat edelleen pimeyden ja/tai pelon polariteetteja. Teillä on myös kolmannen ulottuvuuden "todellisessa" maailmassa edelleen haasteita. Vanha kolmannen ulottuvuuden erillisyystietoisuutenne kertoo teille, että jokin teistä erillinen, joku tai jokin tilanne ulkopuolellanne, luo ongelman, mihin teillä ei ole kontrollia.

Kuitenkin viidennen ulottuvuuden ykseystietoisuutenne mikä on vastikään aktivoitu, kertoo teille, ettei mikään ole ulkopuolellanne ja kontrolli on kolmannen ulottuvuuden käsitys. Viidennen ulottuvuuden tietoisuutenne muistuttaa teille, että voitte muuttaa maailmaanne muuttamalla tietoisuustilaanne.

Korkeamman tietoisuustilan myötä saatte riittävästi moniulotteisia havaintoja käsittääksenne, että jokaisessa todellisuudessa on monia alitasoja. Näin ollen, hetken ajan koette todellisuutta, missä on vain rakkautta ja kaikki näyttävät elävän ykseydessä.

Sitten toisessa hetkessä olette väsynyt, vihainen ja teidän täytyy tehdä kovasti työtä. Onko teidän syynne, että järkytytte yhtäkkiä? Vai onko värähtelynne vain pudonnut viidennestä ulottuvuudesta matalampaan todellisuusilmaisuun?

Siksi teillä on vaihtoehto. Onko todellisuutenne heijastusta tietoisuustilastanne vai oletteko niiden monien vaikeuksien uhri, joita teidän on kohdattava päivittäisessä elämässänne? Monia vuosia ja myriadeja elämiä olitte hyvä ihminen, jos teitte kovasti työtä ja kärsitte valittamatta.

Nyt teillä on vaihtoehtona käsittää, että jokainen maailmaan lähettämänne pelko palaa teille pelottavana tilanteena. Samalla tavalla kaikki maailmaan lähettämänne rakkaus palaa teille rakkautena. Valitettavasti salliessanne tietoisuuden pudota unohdatte, että olette oman elämänne luoja.

Lisäksi tietoisuutenne pudotessa voitte unohtaa, että nopein tapa saada lisää rakkautta elämäänne on nostaa tietoisuuttanne. Todellisuuden korkeammat taajuudet ovat lisääntyvästi vapaampia polariteetista ja perustettu ehdottomalle rakkaudelle, moniulotteiselle valolle ja ykseystietoisuudelle. Kun katsotte ytimeenne, laajennatte tietoisuutenne takaisin todellisuustaajuuteen, missä elätte ykseydessä kera rauhan, rakkauden, viisauden ja sisäisen voiman.

Toisin sanoen, voitte päättää kiinnittää tietoisuutenne ulkoiseen kolmannen ulottuvuuden todellisuustaajuuteen, missä vallitsee polariteetti, erillisyys ja rajoittuneisuus. Tai voitte päättää katsoa ytimenne sisään ja kiinnittää tietoisuutenne syvemmälle ja korkeammalle sisäisiin kerroksiin, mikä laajentaa tietoisuuttanne korkeampiin todellisuustaajuuksiin.

Voitteko päättää kieltäytyä osallistumasta siihen, minkä yli haluatte siirtyä? Voitteko sitten päättää sen sijaan kiinnittää tietoisuutenne ehdottoman rakkauden ja moniulotteisen valon korkeampiin taajuuksiin?

Olemme Arquelle, ykseyden viidennen ulottuvuuden jäsen, minkä löydät ytimestäsi. Me, korkeammat ilmaisusi, olemme täällä opastamassa teidät takaisin viidennen ulottuvuuden uudelle maapallolle.




Arquellea kanavoinut Suzanne Lie ( suzanneliephd.blogspot.com)
6.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine






 

Ei kommentteja: