sunnuntai 23. syyskuuta 2012

UUSI YHTEYS, UUSI TEHTÄVÄ JA OPPIPOIKAMANUAALIN JOHDANTO / Jatkuvia Seuralaisia


Tämä älykkyys ei ole ainoastaan kaikkialle tunkeutuvaa, vaan se ottaa myös planeettamme takaisin niiltä pimeiltä kaappaajilta, jotka ovat pitäneet sitä hyvin pitkän aikaa.
Olkaa siis valmistautuneita monumentaalisiin muutoksiin.



Kuten kaikki jo tiedätte, kanavoimani viestit tulevat ryhmältä, joka kutsuu itseään "Jatkuviksi seuralaisiksi". En tiedä, miten monta jäsentä tässä ryhmässä on - he ovat kertoneet minulle vain, että heitä on "enemmän kuin viisi". Tämä olentokollektiivi näyttää kastun välittämään erilaisia aiheita ja viestien energia, sisältö ja sanamuoto muuttuu sen mukaisesti, kuka on yhteydessä kanssani. Jotkut ovat olleet kanssani pitkään, jotkut ovat harvinaisempia ja joskus he esittelevät uuden jäsenen minulle yksityisviestissä.

He tekivät näin kaksi päivää sitten ja tämä uusi jäsen kertoi minulle, että hän (hyvin maskuliininen energia) alkaa työskennellä kanssani uudessa projektissa. "Käsikirja" jatkuu entiseen tapaan muulta ryhmältä, mutta sen lisäksi minulle annetaan uutta informaatiota, mikä on tarkoitettu "ammattilaiskorville ja -silmille". Minun on sanottava, että tämä näyttää pelottavalta tehtävältä, koska hän sanoi antavansa minulle informaatiota, mitä en ymmärtäisi itse, vaan saisin kontaktin sellaiseen, joka ymmärtää. Luulenpa siis, että minun on vain pistettävä pääni laudalle ja tehtävä se!

En tiedä, julkaistaanko myös tämä uusi työ tässä. Kuten tavallista, minulle annetaan selkeät ohjeet, miten käsitellä kaikkea. Mutta ainakin minua on kehotettu julkaisemaan tämän uuden työn johdanto. Se on nimeltään "oppipoikamanuaali" ja se näyttää hyvin samanlaiselta kuin käsikirjan ensimmäinen osa. Ei vielä mitään "suuria uutisia", mutta se näyttää olevan jonkinlainen tehtävätoteaminen, mikä vahvistaa, että meillä on mielenkiintoisia aikoja edessä. Tässä se siis on.



Oppipoikamanuaali
Tämän päivän epistola sisältää mielenkiintoista informaatiota - informaatiota mitä ei ymmärretä selvästi aivan vielä, kun se on tasolla, mikä haastaa myös fiksuimmat joukossanne. Nimittäin tämä on monin tavoin näkymättömän paljastamista, missä me paljastamme tätä kanavaa käyttäen informaatiota, mikä on kätevää edessä olevina aikoina.

Olette rotuna saattaneet itsenne tuhoutumisen partaalle hyvin monin tavoin, mutta kun tätä on pidetty kulkemisena universumin sääntöjä vastaan, meille on annettu tehtäväksi tuoda teidät takaisin jyrkänteeltä ja auttaa tekemään käännöksen parempaan. Toisin sanoen, teille annetaan ohjeita, jotka auttavat kirjaimellisesti selvittämään sen sotkun, mitä olette jo saaneet aikaan, ja tämä auttaa teitä näkemään tulevaisuutenne paljon selkeämmässä valossa.

Tämä kuulostaa vähintäänkin typerältä, jopa harhakuvittelulta, mutta sanotaanpa vain, että edustamme työryhmää, jolle on annettu selkeät ohjeet siitä, mitä tällä planeetalla sallitaan tapahtua muutaman vuoden kuluessa. Ja tehtävämme on selkeä: teidän sallitaan jäädä tänne, kunhan noudatatte ohjeita. Toisin sanoen, ihmiskunnan on luovuttava ajatuksesta, että heillä on kehittyneimmät aivot ja heidän on alettava avautua sille tosiasialle, että on olemassa älykkyyttä, mikä ylittää kirkkaasti sen, mitä voitte saada kokoon tällä hetkellä. Tämä älykkyys ei ole ainoastaan kaikkialle tunkeutuvaa, vaan se ottaa myös planeettanne takaisin niiltä pimeiltä kaappaajilta, jotka ovat pitäneet sitä hyvin pitkän aikaa.

Mutta sen tekemiseksi meidän on sivuutettava se vanha asioihin puuttumattomuusmääräys, mikä on julistettu ajan alussa, kun tämä planeetta muodostettiin harjoittelukentäksi, ja meidän on tultava auttamaan teitä niiden vääryyksien korjaamisessa, mitä on tehty tämän vuoksi aionien ajan. Nimittäin ihmiskunta ei omineen olisi aiheuttanut kaikkia vaikeuksia, joita näette ympärillänne tällä hetkellä - teitä ovat auttaneet matkan varrella olennot, joilla on pahaenteisempiä ajatuksia, tulemaan siksi onnettomaksi ja avuttomaksi roduksi, mikä olette tämä päivänä.

Älkää ymmärtäkö väärin, te ette ole epä-älykkäitä, mutta älykkyyttänne on tuhottu tavalla, mikä on johtanut teidät tekemään päätöksiä, jotka ovat haitallisia itsellenne ja myös koko planeetalle. Sanotaanpa vain, että lopultakin peli on puhallettu poikki eikä teidän enää sallita antaa tämän tuhoisan käyttäytymisen jatkua hillittömänä. Näin ollen on avattu kaikki nämä kanavat, joiden kautta olemme alkaneet ohjeistaa teitä parempaan käsittelytapaan.

Olemme hyvin tietoisia, että nämä viestit kaikuvat monien kuuroille korville, mutta näitä viestejä joita jaetaan myös monien muiden käyttämiemme kanavien kautta, täydennetään isoilla energiaruskeilla, jotka vaikuttavat myös sokeimpiin ja kuuroimpiin joukossanne. Toisin sanoen, koko ihmiskunnan on tullut aika herätä ja herätyssoitosta tulee voimakas ja selkeä. Emme anna mitään yksityiskohtia, mutta alamme tulevalla jaksolla lisätä volyymia siinä määrin, että sitä on mahdotonta sivuuttaa. Niinpä kaikille teille jotka olette jo riittävän hereillä kuullaksenne nämä viestit, sanomme "kiitos" - ilman teitä tämä seuraava vaihe ei olisi koskaan toteutunut. Olkaa siis valmistautuneita monumentaalisiin muutoksiin - uskotte meihin tai ette - sillä on tullut niiden herätyskellojen aika, jotka herättävät myös sikeimmin unessa olevat. On aika avata koko ihmiskunnan silmät, korvat ja sydän, koska teidän ei sallita jatkaa unissakävelyä reunan yli kuiluun.



Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
21.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




Ei kommentteja: