sunnuntai 30. syyskuuta 2012

IHMISEN SUUNNITELMA / Kryon

Jumala on luonut universumin elämää, yltäkylläisyyttä ja valoa varten. Luoja ei ole antanut ihmisille ainoastaan kaunista puutarhaa, vaan myös palan tätä luovaa energiaa jokaisen sielun sisälle. Jumala on valo ja Se on sisällämme.




Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Mitä ajattelette Jumalasta? Jotkut kutsuvat Jumalan energiaa Hengeksi. Mikä on teidän asenteenne? Jos lapsi pyytäisi teiltä: "Kerro minulla Jumalasta", mitä sanoisitte?

Kaikki nämä vuodet olemme kertoneet teille Hengen ominaisuuksista, koska halusimme teidän olevan tietoinen Jumalapersoonasta. Haluamme tehdä sen taas, mutta aiomme tehdä sen vähän eri tavalla. Aiomme laittaa teidät Jumalan mielentilaan rakkauden logiikalla. Onko mahdollista, että Jumala tietää nimenne? Onko mahdollista, että on Jumalan persoonaosa? Jos on, mikä on todiste siitä? Onko todellakaan mitään todisteita vai onko kaikki esoteerista ja näkymätöntä? On vaikeaa todistaa Jumalaa eikö vain? Lähdetäänpä siis pikkumatkalle.



Jumalan yksityiskohtia

Tarkastellaanpa tiedettä, mikä on tänään ajankohtaista, ja etsitään Jumalapersoonaa. Onko se edes mahdollista? Mitä enemmän löydätte universumin fysiikkaa, sitä enemmän paljastuu Jumalan rakkaus. Fyysikoilla ja astronomeilla on pulmatilanne. Useimmat heistä myöntävät tutkimuksiin perustuen, että universumi ei sellaisena, kuin sen nähdään tänä päivänä, olisi koskaan voinut syntyä sattumanvaraisesti. Kuitenkin astronomia ja fysiikka perustuu sattumanvaraisuuteen ja liikkeessä olevien kappaleiden synkronismiin. Mitä siis sanotaan? "On oltava jokin suunnitteleva voima." Universumissa on oltava energia, joka on älykäs, ja tälle voimalle on annettu nimeksi "älykäs suunnitelma". Tämä tulee astronomeilta ja niiltä, jotka tarkastelevat kosmosta. Mitä paremmiksi instrumenttinne tulevat, sitä enemmän paljastuu Jumalapersoona, se joka suunnittelee elämää.


DNA - enemmän kuin luulette

On muutakin. DNA:han liittyy tiedettä, joka osoittaa, että sen ympärillä on moniulotteinen kenttä ja sekin on suunniteltu. Kokeilut osoittavat nyt, että DNA-kentässä on ohjeita! Jopa yksi DNA-molekyyli voi muuttaa ainetta ja antaa sille ohjeita muodostua matemaattiseksi järjestelmäksi. Tämä ominaisuus tulee suoraan kvanttibiologiasta - tieteestä, ei uudesta ajasta.


Gaia - enemmän kuin luulette

On muutakin. Nyt pystytään mittaamaan maan magnetismia hetkittäin ja on havaittu jotain yllättävää. Tutkijoita on järkyttänyt huomata, että maan magneettikenttä voimistuu ja heikkenee ihmiskunnan merkittävien tapahtumien myötä. Tsunamin aikana magnetismi teki piikin. Sen tapahtuman aikana, jota kutsutaan nimellä "911", maan magnetismi muuttui dramaattisesti. Juuri sillä hetkellä kun lentokoneet osuivat torneihin, planeetan magnetismi muuttui. Mitä tämä voisi merkitä? Onko mahdollista, että ihmistietoisuus on niin yhteydessä Gaiaan, että tämä voisi tapahtua? Tosiaankin on ja tämän todisteet sanovat. Miten tämän liittyy Jumalaan? Kaikin tavoin, sillä se liittää ihmiset yhteen koko luomakunnan kanssa "suunnitellulla tavalla".

Teeskennelkää hetken, että teillä on Jumalan mieli. Miten loisitte ihmisolennot? Miljardien vuosien kuluessa Jumala on luonut universumin, joka on rakennettu elämää varten. Kaikkien keskimääräisten todennäköisyyksien vastaisesti te olette täällä. Jos olette Jumala, miten aiotte rakentaa ihmisolennon? Olisiko se "sattumanvarainen nisäkäs" planeetalla?

Viisaana ihmisenä ymmärrätte nyt, että ihmiskehossa on älykäs DNA. Kaikki kehon geenit, kaikki kantasoluinformaatio, jopa akaasiset menneiden elämien tiedot on tallennettuna informaationa kehossa. Kuulostaako tämä vahingolta tai sattumalta? Miten olisitte tehneet sen Jumalan mielellä? Jumala laittoi luomisen ydinolemuksen sisäänne. Nyt on tietysti todiste, että Gaian energia liittyy ihmistietoisuuteen. Minkä osan siis te (Jumalana) annatte ihmisolennolle maan päällä? Saako ihminen mitään muuta? Vastaus on "kyllä".

Huolellisesti te (Jumalana) olette valmistelleet tätä kaunista, kaunista maata, puutarhaa, missä ihmisolento on ja leikkii. Olette tehneet DNA:sta älykkään ja olette tehneet ihmisestä kivien, puiden ja magneettiverkon liittolaisen. Olette luoneet ihmisen voimakkaaksi ja kera syvällisen henkisen "kuvan". Niinpä kysyn sinulta, ihmisolento, jos esittäisit Jumalan osaa, mitä ominaisuuksia aiot antaa ihmiselle tässä kohtaa?



Mitä ihmiset sanovat siitä, miksi he ovat täällä

Monet ovat kertoneet teille, että Jumala loi ihmiskunnan tällaiseksi [Jumala puhuu]: "Laitan ihmisolentoja maan päälle ja laitan heidät kärsimään tuskaa. Teen siitä todella vaikeaa, jotta annan heille tunteen, että he ovat syntyneet likaisina. Sitten kylvän heihin välittömästi syyllisyyttä, jotta he kärsivät ja ovat koko elämänsä ajan jonkin sellaisen uhri, mikä tapahtui aioneita sitten. Laitan heidät ryömimään ja matelemaan löytääkseen minut. Laitan heidät tuntemaan itsensä hyvin pieniksi."

Luuletteko, että tämä oli Jumalan mieli? Tässä kauniissa puutarhassa? Onko siinä järkeä kenellekään teistä? Pyysin teitä aiemmin avaamaan sydämenne myötätunnolle tässä huoneessa. Näinkö tekisit sen, rakas ystävä? Ja sanot: "Ei, ei! En tekisi." Miten sitten tekisit sen? Miten tekisit ihmisen Jumalan myötätunnolla?

Minäpä annan teille vaihtoehtoisen näkemyksen siitä, mitä voisitte ajatella, jos olisitte Jumala: "Luon kauniin puutarhan, annan ihmisille pyhän DNA:n, mistä tulee suunnitelma muinaisen muistamisen ja terveyden kaunista järjestelmää varten. Siten laitan heidät maan päälle suurenmoisina. Jokaisella on pala minusta sisällään. Istutan luojan pyhän kuvan heidän DNA:hansa. Sitten voin jopa sanoa "tehty Jumalan kuvaksi". Sitten lähetän monia mestareita kera pyhän ja aktivoidun DNA:n näyttämään heille, mitä he voivat tehdä, jotteivät he unohda. Suuria opettajia ja auttajia tulee aikain saatossa, jotta heillä on aina esimerkkejä.

"Annan heille voimia hallita luontoa. Jos he löytävät tämän suurenmoisuuden vapaan valinnan kautta, he voivat muuttaa omaa kehoaan. He voivat muuttaa kulttuuriaan. He voivat muuttaa maapalloa. Teen heistä niin voimakkaita, että jos riittävä määrä heitä kerääntyy yhteen, he voivat estää jopa maanjäristyksiä tapahtumasta. He ovat Gaian liittolaisia."

Miltä tämä kuulostaa? Se minkä juuri luitte, on totuus, ja tiedättekö, ketkä tiesivät sen ensin? Muinaiset ihmiset jotka kulkivat tällä alueella. Jos tarkastellaan, mitä he näyttivät ja opettivat teille, niin alkuperäisväestö täällä juhli Gaiaa, planeetan äitienergiaa. Se oli pyhä. Se oli liittolainen heidän elämässään ja on edelleen. Mitä alkuperäisasukkaanne tekevät ensimmäiseksi, kun heillä on jokin seremonia? He ylistävät esi-isiään! Heillä on myös intuitiivinen tieto siitä, että kenties he ovat eläneet myös aiemmin ja muinaisviisaus oli heidän. Onko mahdollista, että aikakausien viisautta välitetään henkisesti? Tosiaankin on ja DNA:n kvanttitausta on hyvin erilainen kuin lineaarinen, kemiallinen sukulinja.



Miten te tekisitte ihmisen?

Tällä planeetalla vierailee tällä hetkellä energia, mikä rakentaa uudelleen tätä viisautta. Miten siis rakentaisitte ihmisolennon? Voi, rakkaat ystävät, haluan tämän kuulostavan todelta teistä. Riippumatta siitä, mitä ajattelette kanavoinnin olevan, teidän on aika käyttää myötätuntoista ja henkistä logiikkaa.

Minäpä vien teidät esoteeriseen paikkaan. Se on paikka, josta olemme puhuneet monta kertaa. Tarkastelkaa elämänne suunnitelmaa, kun vien teidät Luomisluolaan. Tuossa moniulotteisessa paikassa on Gaian kirjanpito ihmisistä. Syvällä maassa on moniulotteinen luola, mitä ei koskaan löydetä. Sillä on kvanttiominaisuuksia, koska jokaista planeetan sielua varten on moniulotteinen kristallirakenne. En sanonut jokaista elämää varten. Sanoin jokaista sielua varten. Kun tuolla sielulla on ollut monia elämiä, kristalli värähtelee noita elämiä ja kaikki mitä tuo ihminen on oppinut noiden elämien aikana, on energeettisesti ja kvanttisesti tuossa kristallirakenteessa. Tuon kristallirakenteen tarkoituksena on puhua planeetan kristalliverkolle. Kaikki tieto mitä ihmisolento on oppinut, tallentuu siksi maahan ja pysyy siellä. Kaikki mitä on koskaan tapahtunut tuolle ihmiselle, on edelleen tällä planeetalla.

Esitän nyt teille kysymyksen. Kuulostaako tämä kaikki teistä siltä, että ihmisolento saattaa olla vähän tärkeämpi, kuin olette ajatelleet? Olen juuri antanut teille salaisuuden - että maan värähtely, myös ajan vauhti määräytyy sen mukaan, mitä ihmiset ovat oppineet henkisesti ja esoteerisesti. Jos saatte oivalluksen, että Jumala on sisällänne, ja alatte elää eri tavalla sen vuoksi, draama alkaa hävitä elämästänne ja pystytte eroamaan pimeydestä ja olemaan koskaan palaamatta siihen. Opitte vaatimaan voimanne, mikä on jumalainen ja sisällänne, ja iloitsemaan.

Vaikutatte maahan ja Gaia tuntee jokaisen askeleenne. Levitätte valoa kaikkialle, minne menette. Annamme vanhan vertauskuvan, mutta parhaan mikä meillä on. Jumala tuntee teidät. Gaia tuntee teidät. Suurenmoisuutenne ja mestaruutenne alkaa antaa maapallolle korkeampaa värähtelyä. Kun ratkaisette ongelmanne, planeetan värähtely lisääntyy. Mikä järjestelmä! Se on kaunis. Eikä se ole sattumanvaraisia ihmisolentoja varten, jotka laitettiin tänne vahingossa kärsimään! Näettekö sen? Ymmärrättekö sen henkisen logiikan? Haluamme teidän näkevän Jumalan kasvot, mitkä ovat aina iloiset, sillä sisällänne on pala Luojaa.

Olemme kertoneet teille syntymätuulesta. Miten voisimme kuvata jotain, mikä on ymmärrysmahdollisuutenne ulkopuolella? Näette itsenne yksittäisenä, mutta te ette ole sitä. Kuitenkin lineaarisessa 3D-näkökulmassa teillä on vain se. Kun katsotte itseänne peilistä, miten monta näette? "Mitä tarkoitat, Kryon, miten monta?" Kysymys tarkoittaa, miten monta ihmistä näet pelissä, vanha sielu. Anna, kun kerron sinulle, että jos sinulla on Jumalan mieli, näet kaikki sinut. Koko akaasiasi on siinä. Sielusi sadat ilmaisumuodot ovat siinä, monet maan päälle synnytyt elämät ovat siinä.

Jumalan peilissä olet ne kaikki ja myös pala Luojaa. Miten voimme selittää teille, että voitte olla monessa paikassa samanaikaisesti? Miten voimme selittää teille, että se viisaus mitä kannatte, laitetaan planeettaan kulkiessanne? Kvanttitilassa ei ole aikaa. Kvanttisesti elätte edelleen noita elämiä ja autatte planeettaa, kun elätte niitä. Vanhat sielut palavat hyvin kirkkaasti henkisyyden kvanttispektrissä maaplaneetalla.

"Mitä, Kryon, en tiedä, mistä puhut." Tiedän. Tiedän. Haluan antaa teille silmäni hetkeksi. Näen huoneen täynnä niitä, jotka ovat tehneet muutosta planeetalla kauan, aina 30.000 vuoteen saakka. Alkuperäiset ja muinaiset ihmiset ovat täällä. Jotkut teistä ovat omia esi-isiään! Jotkut teistä ovat myös lemurialaisia. Se on kaunista, mitä olette tehneet, ja tulette jatkuvasti takaisin ja teette sen taas. Mitä olen kertonut teille ainakin 26.000 vuotta? Monet teistä ovat odottaneet tätä hetkeä eikä teillä ole tarkoitusta olla siitä poissa. Vaikka jotkut teistä siirtyvät verhon toiselle puolelle seuraavina vuosina, tulette takaisin saman tein, koska ette aio olla poissa finaalista! Se ei ole planeetan loppu, vaan vanhan energian loppu ja uuden energian alku.

Miten kuvaamme syntymätuulta? Teidän ajassanne se edustaisi kohtaa juuri ennen syntymää. Voi, kvanttisesti se on ajaton. Siksi juuri ennen tulemistanne tänne tapaatte mahdolliset lapset, joita saatte. En voi selittää sitä, koska olette jumissa lineaarisessa aikakehyksessä ja Jumala ja suunnitelma eivät ole. Niinpä hypoteettiset kysymykseni jatkuvat. Mitä sanoisitte näille sieluille, joista mahdollisesti tulee teidän lapsianne? Mikä olisi viestinne?

Jos se mitä olen juuri sanonut, kuulostaa todelta teistä, on vieläkin suurempi suunnitelma, kuin tiedätte, eikö vain? Mitä jos kaikki olisi yhdistetty mahtavasti kvanttijärjestelmään eikä se olisi lainkaan sattumanvaraista? Koska kuitenkin olette jumissa lineaarisessa, suoraviivaisessa järjestelmässä, ette voi nähdä sitä, mutta asioita tapahtuu kahteen suuntaan - tulevaisuuteen ja menneisyyteen. Niinpä kaikki näyttää sattumanvaraiselta ja melkein kaoottiselta. Mutta todellisuudessa kaikki riippuu ihmisen vapaasta valinnasta. Todellisuutenne riippuu energiasta, mitä kehitetään planeetalle tämän valinnan kautta, ja mitä korkeampi energia, sitä paremmin suunnitelma nähdään ja ymmärretään.



Vanhempienne pahaa-aavistamaton rooli

Minäpä annan teille näkökulman, mitä ette ehkä ole ajatelleet, ja esittelin sen eilen vuorella [Kryon oli Valle Nevadolla Andeilla]. Monilla teistä on vanhemmat, jotka eivät ole hereillä mahdollisuudelle rakastavasta Jumalapersoonasta niin kuin te. Jotkut näistä vanhemmista elävät edelleen ja ovat kanssanne ja jotkut ovat kuolleet. Voi, he voivat rakastaa Jumalaa omalla tavallaan, kaikella tarkoituksenmukaisuudella, mutta he eivät ole heränneet sisäiselle kvanttiluojalle. He eivät olisi tällaisessa tilaisuudessa. Mutta te olette heränneet kvanttijärjestelmälle ja alatte auttaa planeettaa siinä. Rakennatte siltaa tulevaan kvanttikulttuuriin. Lineaarinen palvonta ei kutsu teitä.

Teillä on syvää henkisyyttä ilman profeettaa, kirjaa tai rakennusta, missä palvoa. Olette luoneet kauniin rakkausenergian ja luojakumppanuuden sisäänne ja ennen kuin olette valmiita maan päällä, miljoonat heräävät ympärillänne samalle ajatukselle. Ajatus ei ole sama, mikä teille opetettiin. Sen sijaan kyse on uudesta henkisestä totuusajattelumallista - että teidät luotiin suurenmoisiksi, että teillä on valta omaan fyysiseen kehoonne ja myös luonto kumartaa kollektiivimestaruuttanne. Olette kaunis luomus kauniissa puutarhassa, joka tehtiin teitä varten, ja teillä on viisautta huolehtia siitä ensimmäistä kertaa ihmishistoriassa.

Kenties joskus katsotte vanhempianne ja sanotte: "Toivon, että heillä olisi, mitä minulla on." Jotkut teistä sanovat: "He vaikuttavat olevan jumissa vanhassa tavassa." Ja kun he kuolevat, sanotte: "Toivon, että he olisivat voineet tietää, mitä minä tiedän." Minäpä kirjoitan tämän lineaarisen ajatuksen kvanttikäsitteeksi teille ja samalla paljastan uskomattoman järjestelmän ja Jumalan rakkauden.

Tulkaa kanssani Jumalan mieleen hetkeksi ja vien teidät vanhempienne syntymätuuleen. Ajattomassa tilassa he tapaavat teidät, heidän mahdolliset lapsensa, ja te kuuntelette, mitä heillä on sanottavana: "Rakkaat ystävät, aiomme mennä maan päälle vanhaan energiaan. Mutta asioita on mahdollista tapahtua planeetalla teidän sukupolvessanne, ei meidän. Annamme teille syntymän ja elämän. Tuomme sielunne planeetalle oikeaan aikaan, jotta voitte vaikuttaa asioihin. Ihmisyydessä emme ehkä auta teitä heräämään niin, kun luulette. Sen sijaan voimme antaa teille palapelejä, jotka pakottavat teidät löytämään sisäisen Jumalan, mutta tämä on se tapa, millä vanha energia sekaantuu uuteen. Saatamme teidät tosiaan paikkaan, missä teillä valo, mitä meillä ei voi olla vanhemmassa energiassa."

Niinpä kysyn sinulta, rakas kuulija ja lukija, kuka tässä on valotyöntekijä? Sinun vanhempasi! Voi, kenties he eivät ole heränneet kvanttisesti, mutta nyt tiedät, että heillä oli suunnitelma, joka oli kvanttinen. Heidän vuokseen kannat valoasi. Myös ne jotka kritisoivat teitä siitä, mitä teette, antoivat elämän siemenen. Kuulostaako tämä siltä, että synnyitte likaisena? Kuulostaako tämä siltä, että olette kärsimässä täällä maan päällä?

Jumala on luonut universumin elämää, yltäkylläisyyttä ja valoa varten. Luoja ei ole antanut ihmisille ainoastaan kaunista puutarhaa, vaan myös palan tätä luovaa energiaa jokaisen sielun sisälle. Jumala on valo ja se on sisällänne. Se on uuden energian salaisuus ja löydätte sen uudestaan. Se ei tee muita uskomusjärjestelmiä vääriksi, vaan mieluumminkin parantaa syvällistä tietoa, jotta ne kehittyvät ja muodostavat vielä vahvempia siteitä luovaan energiaan ja mestareihin, joita ne edustavat. Rakkaat ystävät, älkää odottako "kirkon" menevän pois. Odottakaa sen kehittyvän verrannollisemmaksi todellisen palvontaenergian kanssa - sen mikä kunnioittaa sisäistä luojaa.

Voi, lopetetaanpa tämä. Tuodaan tämä suoraan nykytapahtumiin. Olen siis täällä. Minulla on kumppanini tietoisuus hänen kehossaan ja puhun teille Chile-maassanne. Kenties ajattelette, etten tiedä, missä olen? Voi, kyllä tiedän. Olen siellä, minne planeetan kundaliini on tulossa. Kyse on 36 vuoden siirtymätapahtumasta, kuten galaktinen tasaus. Se on osa maan "prekessio-oskillaation" [maan huojunta, joka aiheuttaa galaktisen tasauskierron] 13.000 vuoden puolikiertoa. Eikä tämä liike ole sattumaa. Tämän planeetan henkinen sydän harmonisoituu sen paikan kanssa, jota kutsutaan Intiaksi ja Tiibetiksi, ja siirtyy Etelä-Amerikan alaosaan. Koko manner tuntee sen, mutta sen keskus on täällä [Etelä-Chile].

Vuonna 2008 istuin vuorenhuipulla 200 teidän kanssa. Kerroin teille tulevasta maan liikkeestä [Chilen maanjäristys 2010] ja kerroin sen olevan täältä etelään päin - se oli. Tämä maanliike liittyi kokonaan tähän kundaliini-liikkeeseen, josta puhumme. Myös Mayat ja Inkat puhuivat tästä. He puhuivat tapahtuvasta kundaliini-liikkeestä keskittyen vuoteen 2012. He puhuivat ihmisen tietoisuusmuutoksesta, maan muutoksista ja myös sydänkeskuksen uudelleenharmonisoitumisesta.

Tämä uudelleenharmonisoituminen edustaa tällä planeetalla uutta energiaa, mikä on äidin jumalaista feminiiniviisautta. Se ei muuta naisia kovinkaan paljon, joten miehet, älkää olko huolissanne. Naisilla ei ole yhtäkkiä enemmän jumalatarenergiaa, mitä heillä ei ole koskaan ennen ollut. Sen sijaan koko ihmiskunta saa sitä, mutta miehet saavat sitä eniten. Kyse on miespuolisen ja naispuolisen energian tasapainottumisesta. Kyse on äidin viisauden laittamisesta politiikkaan. Kyse on rehellisyyden uudelleenharmonisoinnista.

Lopuksi annan teille vastauksen kysymykseen, jota ei ole esitetty, mutta joka on monien mielessä. Se mitä tapahtui viime viikolla Chilessä, ei ollut sattumaa [33 kaivosmiehen pelastaminen]. Kaikki hämmästelivät, miten sujuva se voisi olla. Katsokaa siihen liittyvää numerologiaa! Jopa valtavirtamedia pani sen merkille - 33, 33, 33. Mutta media ei kertonut teille sen merkitystä, koska se ei tiennyt. Sille niin monta lukua 33 oli vain yhteensattumaa!

Minäpä kerron, mitä se merkitsee. Tarkastellaanpa 33:n numerologisia piirteitä muinaispäivistä nykypäivään. Numeroa 33 kutsutaan mestariluvuksi. Sitä ei ole tarkoitus hajottaa numerologisesti, mutta voitaisiin silti katsoa pelkästään 3:n piirteitä, jos halutaan. Kolme on numerologisesti katalyyttienergia. Katalyyttienergia muuttaa asioita ympärillään. Kun laitetaan kaksi 3:a yhteen, ne edustavat yhtä korkeinta energiaa planeetalla. Se on niin korkea, että se on viimeinen ihmisten määrittelemä mestariluku.

Numerologiassa 44:llä ei ole määritelmää. Myös ne jotka Tiibetissä auttoivat perustamaan numerologiajärjestelmää, sanoivat, että 44 on moniulotteinen eikä sillä ollut määrittelymallia. Eikä ollut numeroilla 55 tai 66 tai 77. Näin ollen 33 oli korkein kaikista määritellyistä mestariluvista ja näin on edelleen.

Älkää ymmärtäkö väärin sitä, mitä kerron teille, sillä tässä määritelmässä ei ole kyse ihmisolennosta, siinä on kyse ominaisuudesta. Kolmekymmentäkolme määritellään Kristuksen intohimoksi. Ei mies, vaan ominaisuus [myötätuntoinen vapahtaja], Kristuksen intohimo. Onko mitään tätä suurempaa? Numero 33 on kaikkein korkein myötätuntonumero ja se oli täällä Chilessä, minne sydänkeskus siirtyy. Tämä myötätunto kaivosmiehiä kohtaan oli vertauskuva, joka oli täynnä energiaa ja asioita, mitä tarkastella, mutta täällä ei ole mikään enää entisellään. Ja miltä se teistä tuntuu?

Eteläamerikkalainen, olet 26.000 vuoden kierron energiassa ja olet odottanut pitkään sitä. Se suunniteltiin, se on kaunista eikä se ole sattuma.

Ottakaa Jumalan mieli hetkeksi. Tulkaa Jumalaksi hetkeksi. Miten suunnittelisitte ihmisen? Minä kerron. Suunnittelette ihmisen ystäväksi, Jumalan laajentumaksi ja sellaiseksi, joka voi muuttaa planeettaa tekojensa kautta. Ajatelkaa: planeetan kaikki mestarit ovat kertoneet teille tämän. Oletteko koskaan kuulleet, että voisitte siirtää vuoria tietoisuudellanne? Onko teille koskaan kerrottu, että voisitte parantaa kehonne ja saada spontaanin remission pahimmastakin sairaudesta? He kaikki kertoivat teille tämän! Olisivatko he kertoneet sitä, jos olisitte luonnon uhri? Olisivatko he kertoneet sitä, jos olisitte sattumalta planeetalla? Eivät! Ihminen on kaunis ja suurenmoinen ja hänet tehty luojan energiasta ja kuvaksi. Mitä todisteita vielä tarvitsette? Se on historiallisesti edessänne ja nyt myös tiede alkaa tukea sitä.

Mitä aiotte tehdä tällä viestillä? "No, Kryon, rakastan tuntea tämän, mutta en tiedä, mitä tehdä seuraavaksi." Minä kerron, mitä tehdä seuraavaksi. Miksi ette usko sitä? Miksi ette ymmärrä, että se on totta ja pidä sydäntänne avoimena, kun lähdette tästä paikasta? Sitten tilanteet eivät enää näytä aiheuttavan draamaa. Nähkää ongelmat myötätuntoisesti, chileläiset, argentiinalaiset, ecuadorilaiset.

Tällä mantereella (Etelä-Amerikka) on vahva mahdollisuus saada täysin uutta energiaa seuraavassa sukupolvessa ja maailma katsoo teitä ja kadehtii vakauttanne. Tarkkailkaa sitä taloudessanne, tarkkailkaa sitä politiikassanne, tarkkailkaa sitä naapureissanne, mutta se herää täällä ensin. Se voi vaatia sukupolven, tämän galaktisen asetelman 36 vuoden kierron. Se on hitaampaa kuin toivotte, mutta se on alkanut ja voitte tuntea sen.

Lähde tästä paikasta erilaisena kuin tulit, rakas ystävä, sillä tätä varten synnyit. Ota hetki kiittääksesi vanhempiasi, sillä he näkivät sen ja tekivät sinulle mahdolliseksi sen tekemisen. Näettekö? Suunnitelma on suurempi, kuin ajattelitte. Pitäkää sydämenne avoimena. Kun seuraavan kerran ajattelette niitä, jotka synnyttivät teidät, nähkää heidän korkeampi itsensä ja kiittäkää sitä viisaudesta, joka sallii teidän olla täällä tänä päivänä. He tekivät kovan työn vanhana sieluna eläen vanhemmalla maapallolla. Nyt teillä on edessänne haasteena rauhan luominen maan päälle. Mutta sitä varten te tulitte.

Ja niin se on.

Kryon



Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
18.10.2010 Santiago, Chile
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine




Ei kommentteja: