perjantai 28. joulukuuta 2012

HAVAINTOPISTE, OSA 2 / Arcturuslaiset



Olemme Yhtä Sisällämme.


Rakkaat ylösnousevat ystävät, palaamme kertomaan teille lisää havaintopisteestänne. Pyydämme teitä määrittelemään itsenne jatkuvasti laajentuvana havaintoasteikkona. Te olette ylösnoussut ITSENNE, joka valvoo maa-astiaanne korkeammista ulottuvuuksista. Tuosta perspektiivistä voitte katsella niitä ITSEN myriadeja versioita, jotka ovat inkarnoituneena muuntuvalle maapallolle.

Te olette myös maa-astianne, joka on vuorovaikutuksessa uuden maan kollektiivisen luomisprosessin kanssa. Fyysinen itsenne on samanlainen kuin koukku ongen päässä, mikä on heitetty veteen. Ylösnoussut ITSENNE on samanlainen kuin kalastaja, joka pitää ongenvapaa. ITSENNE ylösnousseella versiolla on täydellinen tieto kaikista matalamman taajuuden todellisuuksista.

Koska teillä on monia fyysisiä ilmaisuja maan päällä tällä nyt-hetkellä, tällä kalastajalla on monia ongenvapoja koukkuineen vedessä. Silloin kun ajattelette "itseänne" pienenä koukkuna valtavassa meressä, tunnette pelkoa ja yksinäisyyttä. Jos kuitenkin ajattelette koukkua yhtenä havaintopisteenä, joka on aina kiinni kalastajassa, tunnette voimaa.

Fyysinen ilmaisunne on pieni "laskeutumisalus", mikä tutkii maailmaa, missä voitte toimia itsenäisesti, mutta olette edelleen yhteydessä ITSEENNE, joka ymmärtää koko tilanteen. Silloin kun rentoudutte olemaan yhtä vedessä olevan koukun kanssa, voitte kokea olevanne yhtä kaiken veden/todellisuuden kanssa.

Olette myös yhtä kalastajan kanssa, jolla on korkeampi havaintopiste. Itse asiassa jokainen koukku ja jokainen kalastaja on lähetysasema. Jokainen lähetysasema kerää informaatiota alemmista havaintopisteistä ja jakaa sen linjaa pitkin ITSEN korkeamman ilmaisun kanssa.

Kokemukset ykseydestä veden, koukun, ongenvavan ja kalastajan kanssa lähetetään linjaa pitkin Lähteeseen saakka. Tällä tavalla Lähde kuhisee myriadeja elämänkokemuksia muodossa. Kaikki havainnot mitä jokainen elämänmuoto on koskaan kokenut, tallennetaan kosmiseen lähdematriisiin. Kokemuksenne tallennetaan myös akaasisiin matriiseihin, joita on jokaisen todellisuustason ja -alitason ympärillä. Sen tiedostamattoman linkin kautta, mikä teillä on kaikkien todellisuuksienne kokemuksiin, voitte muistaa ykseytenne kaiken elämän kanssa.

Nyt kun aika ja siihen perustuvat uskomusjärjestelmät alkavat muuttua, loogiset, peräkkäiset ja yksilölliset havaintonne alkavat sekoittua myriadeihin kalastajiin (ylösnousevat) ja koukkuihin (ihmiset) meressä (planeetta).

Tämän moniulotteisten havaintojen sekoittumisen myötä, planeetan ykseystietoisuus laajenee eksponentiaalisesti. Kun ykseystietoisuuden laajentuminen jatkuu, moniulotteiset käsityksenne, kommunikointinne ja kokemuksenne jaetaan kaikkien kanssa jatkuvasti lisääntyvän ykseystietoisuusaallon kautta.

Monet aikahavaintonne perustuvat tunteisiin. Jos teette jotain, mitä ette halua tehdä, aika matelee hyvin hitaasti. Kuitenkin ykseystietoisuuden hiljaa muistuttaessa teille, että te olette korkeampi ITSENNE, alatte muistaa, että olette päättäneet vierailla fyysisellä tasolla. Jos olette päättäneet vierailla tällä tasolla, voitte päättää tehdä, mitä haluatte. Tämän valinnan myötä aika lentää.

Kun elämästänne helpompaa tekevät kätketyt patentit julkaistaan ja harvojen hamstraamat rahat jaetaan monien kesken, elämänne "pitäisi"-asiat vähenevät kovasti. Kun ykseystietoisuutenne hahmottaa galaktisen olemuksenne normaaliksi, pystymme myös avoimesti auttamaan teitä muistamaan moniulotteisen ajattelunne, ulottuvuuksien väliset matkanne ja moniulotteiset kommunikointinne.

Silloin kun muistatte ajatella moniulotteisesti, monet ongelmat jotka ovat aiheuttaneet työtä elämässänne, korvataan nopeammilla, helpommilla ja tehokkaammilla menetelmillä. Silloin kun muistatte ulottuvuuksien väliset matkanne, seikkailunne myriadeissa korkeamman ulottuvuuden todellisuuksissa laajentavat äärettömästi tietoisuuttanne.

Sitten palaatte jakamaan moniulotteiset kokemuksenne ykseystietoisuuden kanssa. Nämä matkat korkeampiin maailmoihin parantavat suuresti moniulotteista kommunikointianne, minkä jaatte kaikkien kanssa sekoittamalla kokemuksenne ykseystietoisuuteen.

Samalla tavalla jos joku on sairas, ykseystietoisuus voi parantaa hänet. Jos joku on vihainen, ykseystietoisuus voi rauhoittaa hänet ehdottomalla rakkaudella. Jos joku on puutteessa, kaikille on avoinna ääretön sammio informaatiota, tavaroita, lääkkeitä ja neuvoja. Sellaiset sanat kuin "tylsyys" ja "työ" lähtevät sanastostanne, kuten myös "velka" ja "sairaus".

Aika perustuu vastustukseen. Näin ollen aikaa ei ole samalla tavalla niissä todellisuuksissa, jotka eivät perustu kolmannen ulottuvuuden koviin rajoihin ja vastustukseen. Sen sijaan aika korkeammissa todellisuuksissa perustuu ykseyden ajattoman virtaan. Silloin kun ei ole mitään vastustettavaa - kuten meneminen töihin, toive lähteä töistä, pääseminen eroon liikenteestä, tappeleminen pomon tai kumppanin kanssa, parantuminen ja/tai saapuminen johonkin paikkaan - aika virtaa paljolti valon tapaan.

Ilman kolmannen ulottuvuuden vastustamisen taakkaa, teidän ei tarvitse nukkua, koska olette väsynyt. Sen sijaan nukutte, koska tunnette sisäisen kutsun käydä olemuksenne korkeamman ilmaisun luona. Lopulta muistatte, miten olla useammassa todellisuudessa samanaikaisesti, ja nukkuminen korvataan meditoinnilla ja kaksoispaikantumisella.

Vähitellen myös syöminen korvataan moniulotteisen valon hengittämisellä. Ensin syötte vähemmän ja vähemmän tiettyjä ruokia. Sitten syötte vain niitä ruokia, joita ette ole vielä oppineet metaboloimaan valosta. Sitten ruuasta tulee toveruuden muoto, vanha tapa 3D-päivistänne. Lopulta ruoka on valon synonyymi. Silloin mitään olentoja tai kasveja ei nähdä ruokana. Toisaalta maan asukkaat jatkavat veden käyttämistä vielä pitkään sen jälkeen, kun ovat irtipäästäneet kaikesta ruuasta.

Kuulemme teidän kysyvän: "Milloin tämä kaikki tapahtuu?" Vastauksemme on, että tässä siirtymässä ei ole kyse siitä, milloin tai missä se tapahtuu. Siinä on kyse siitä taajuudesta, mihin päätätte resonoida. Kaikki on jo nyt-hetkessä, mutta eri värähtelytaajuuksissa.

Onneksi värähtelyvalintanne on paljon helpompaa, sitten kun teidän ei enää tarvitse vastustaa pelkoon perustuvien tunteiden invaasiota. Itse asiassa yksilötietoisuus on pysynyt niin erillisenä, koska on yritetty välttää tahraantumasta toisten pelosta. Kuitenkin "toiset" on 3D-käsite ja se korvataan 5D-käsitteellä "Olemme osiemme summa. Jos ykseystietoisuudessamme on pelkoa, puhdistamme sen moniulotteisesta ITSESTÄMME."

Siksi työskenteleminen moniulotteisesta ITSESTÄNNE käsin on uuden maan luomisfokus. Me galaktiset olemme tietoisia siitä, että monet teistä - erityisesti ne jotka ovat tehneet kovasti työtä sitä hetkeä kohti, jolloin kaikki ylösnousisivat - kamppailevat sen kanssa, että elämä näyttää samalta.

Tiedämme, että olisitte olleet innokkaita näkemään, että teidät kuljetetaan välittömästi korkeampaan todellisuuteen, havaitsette tietoisesti meidän laskeutuvan keskuuteenne, avaatte television ja näette ilmoituksen monien piilotettujen patenttien julkaisemisesta tai NESARAN toteutuvan. Kuitenkin ykseystietoisuutenne on päättänyt olla uuden maan tietoinen luoja.

Pitkä oleskelunne fyysisellä maapallolla on opettanut teitä olemaan itsenäinen kollektiivissa - niitä joista on tullut rakastavia johtajia henkilökohtaisesta päättäväisyydestä auttaa toisia. Siksi aivan kuten me olemme hiljaa auttaneet ylösnousevia ystäviämme, te olette välittäneet tuon lahjan auttaaksenne niitä, jotka eivät voi havaita meitä.

Fakta on, että maan kollektiivitietoisuus on päättänyt yhdistyä korkeampiin ilmaisuihinne ennen meidän kutsumista maailmaanne. Te, ylösnousevat ihmiset, oivallatte, että te haluatte "tehdä sen itse". Aivan kuten lapsi joka opettelee ajamaan pyörällä vanhemman pitäessä kiinni takaa, ei oivalla, että hänestä on päästetty irti, niin monet teistä eivät ole oivaltaneet, että päästimme irti ylösnousemuksestanne, koska olette löytäneet oman tasapainonne.

Me, ITSENNE ilmaisut korkeammissa maailmoissa, emme halua vähentää suurta transformaatiotanne olemalla läsnä, silloin kun olette täysin valmiita tekemään sen ITSE. Olemme löytäneet turvallisen kadun (melkein puhtaan pimeistä sieluista), jotta voitte opetella löytämään oman tasapainonne fyysisen ilmaisunne ja moniulotteisen elämänne välillä.

Olemme myös ottaneet pois vaaralliset lelunne (kytkeneet irti kaikki ydinaseet) antaaksemme teille enemmän aikaa muistaa ITSENNE. Monet kätketyistä patenteista ovat tosiaan galaktisia, mutta monet niistä ovat myös ihmiskeksintöjä. Nämä keksinnöt varastettiin luojiltaan ja tiedemiehet usein tapettiin. Emme enää salli tätä käyttäytymistä. Ja koska te olette pyytäneet meitä lähtemään leikkikentältä, emme riko planeettanne vapaata tahtoa auttaaksemme teitä tällä tavalla.

Vapaa tahto on planeetan jäsenten enemmistön yhteisymmärrys. Näihin olentoihin sisältyvät kaikki tietoiset olennot ja Gaia. Siksi planeettatietoisuuden enemmistö on pyytänyt meiltä apua. Pimeyden polariteetti oli kasvanut liian voimakkaaksi, jotta valopolariteetilla olisi ollut mahdollisuus. Näin tulimme auttamaan jälkeläisiämme ja ystäviämme ihmisvalepuvussa.

Kuitenkin olemme myös tietoisia, että te, Gaian ykseystietoisuus, haluatte ylittää maaliviivan itse. Ihmistermiä käyttäen, olemme hyvin ylpeitä ystävistämme ja jälkeläisistämme. Etenemme laskeutumisissamme, mutta aluksi se tapahtuu tietoisuudessanne. Toisin sanoen autamme niitä, jotka pyytävät apuamme.

Tuemme teitä, kun muistatte, miten vieraillaan ITSENNE korkeampien ilmaisujen luona tähtialuksillamme ja uudella maapallolla, ja opastamme teitä sisältäpäin olemaan täysin hereillä ulottuvuuksien välisten matkojenne aikana. Haluamme teidän tietävän, että olemme täysin avanneet Käytävämme kaikille, jotka haluavat tietoisesti vierailla galaktisen perheensä luona galaktisen ITSENNE perspektiivistä.

Toisin sanoen, se siima mikä kerran erotti koukun vavasta, yhdistää ne nyt. SINÄ joka olet kalastaja, on moniulotteinen ja havaitsee maan vedet myriadeista ulottuvuuksista ja/tai tietoisuustiloista. Tämä SINÄ (kalastaja) on innokas jakamaan niin monia havaintoja, kuin sinä (ylösnouseva) voit ottaa vastaan.

Mitä enemmän elätte sisältä käsin ja olette syvällisesti yhdistynyt ITSEENNE, sitä enemmän muistatte, että fyysinen keho on vain muoto, mitä käytätte osallistuaksenne uuden maan luomiseen. Kuitenkin teillä on monia muotoja, mitkä yksi tietoisuutenne luo, pukee ylleen ja tallentaa moniin todellisuuksiin nyt-hetkessä. SINÄ et voi koskaan kuolla. Muotosi ei ehkä ole enää käyttökelpoinen, joten tietoisuutesi ehkä tarvitsee päästää irti tuosta ilmaisusta väliaikaisesti.

Voitte kuitenkin luoda toisen ilmaisun vieraillaksenne tuossa todellisuudessa aina, kun haluatte. Kun maan jäsenet lisääntyvässä määrin aktivoituvat ja hahmottavat todellisuuden laajentuneen havaintokykynsä kautta, ajan, erillisyyden ja kuoleman harha häviää. Silloin kun rakas ihminen kuolee, muistatte, että hän on pelkästään päättänyt päästää irti tuosta muodosta. Hän on kuitenkin puhdasta tietoisuutta eikä voi kuolla. Siksi se mikä kuoli, oli vain pakkaus, kun tietoisuus tuon pakkauksen sisällä on ääretön.

Päästäessään enemmän irti vanhoista hallintatavoista, maan ihmiset luovat uuden, moniulotteisen maan. He eivät tietenkään varsinaisesti luo moniulotteista maata, koska se on aina ollut olemassa. He luovat turvallisuuden voidakseen muistaa, että on myriadeja maataajuuksia, missä he voivat luoda, elää ja leikkiä.

Kaikki se mitä halusitte saavuttaa ylösnousemuksella, on jo moniulotteisen ITSENNE sisällä. Kun nostatte havaintopistettänne, löydätte sen itse. Polku on selvä nyt ja hyvin valaistu Käytävämme päästä. Sisäänkäynti tähän Käytävään on sisällänne. Sulkekaa silmänne havaitaksenne Käytävämme kolmannella silmällänne ja käyttäkää korkean sydämenne ehdotonta rakkautta sen avaamiseen.

Olemme yhtä sisällänne,
Arcturuslaiset



Arcturuslaisia kanavoinut Suzanne Lie ( suzanneliephd.blogspot.com)
24.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Ei kommentteja: