torstai 27. joulukuuta 2012

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSAT 242 / 243

Olemme astuneet ihmiskunnan uuteen aikaan, jolloin rakkauden painon lisääntyminen jatkuu päivä päivältä, tunti tunnilta.
Rakkauden valovirta jatkaa meidän kaikkien täyttämistä herkeämättä ja runsaskätisesti edessä olevina aikoina.



Olette levottomana odottaneet hyviä uutisia, rakkaat ystävät, kun olette kaikki taistelleet eri tavoin tämän rakkaustunnelin läpi. Monet ovat jo nähneet "valoa tunnelin päässä", mutta toisilla pimeys näyttää vielä syvemmältä. Älkää hermoilko, rakkaat ystävät, sillä te ette ole ikuisesti jumissa tässä pimeydessä. Ja vaikka teidän saattaakin olla vaikeaa tällä hetkellä nostaa toivoanne, tietäkää, että kaikki on vain osa tätä prosessia ettekä todella tee mitään väärin. Selitetäänpä.
Kuten olemme puhuneet aiemmassa epistolassa - itse asiassa useilla kerroilla - ihmisillä on tapana muodostaa oletuksia päässään siitä, miten ja milloin tiettyjen asioiden pitäisi tapahtua. Ja kuten kaikki hyvin tiedätte, nämä myyttiset joulukuun päivät 2012 ovat olleet vähän liioittelua - lievästi sanottuna. Tämä on helppoa ymmärtää, koska kenelläkään teistä ei ole aiempaa tietoa, miten näin massiivinen prosessi tapahtuu, ja teillä on iskostunut tarve yrittää kuvitella se joka tapauksessa. Ja sitten jotkut näistä kuvista viehättävät massoja - ne tuodaan julki ja niistä keskustellaan ja ne näyttävät alkavan elää omaa elämäänsä. Jonkin ajan kuluttua ne esitetään faktoina tai totuutena ja monet alkavat pitää kiinni näistä totuuksista.
No, kuten myös hyvin tiedätte, ihmismielellä on tietyt rajat eikä mitään mikä ei sovi näihin rajoihin, ymmärretä helposti. Näin myös tässä ja kuten sanoimme etukäteen, monet pettyvät kovasti tämän siirtymäjakson aikana. Ja monet ovat pettyneet, aina "tuhoutumiseen" saakka, sillä he ovat alkaneet menettää kaiken toivonsa - ei ainoastaan tähän prosessiin, vaan myös itseensä. Ja kun näin tapahtuu, heidän on vaikea löytää enää mitään, mihin uskoa, ja heidän tulevaisuutensa näyttää vähintäänkin synkältä.
Ihmiskunnalla on pitkä historia tässä ja kuten tavallista, se toimii eräänlaisena itsetuhomekanismina. Kuten olemme sanoneet monta kertaa, mikään muu ei voi pysäyttää teitä nyt kuin te itse. Sillä pelkonne on ainoa asia, mikä seisoo nyt tiellänne. Ei ole enää mitään ulkopuolisia voimia aiheuttamassa hävitystä, ne on tehty vaarattomiksi eivätkä ne voi vaikuttaa muuten kuin pikkuärsytyksellä siellä sun täällä. Ainoa asia mikä estää ketään teistä nyt, on oma sisäisen pelkonne päästää irti ja puskea kaiken läpi. Ja tämän sisäinen itsensä epäilemisen ääni on ollut hyvin, hyvin voimakas, kuten erittäin monet teistä ovat todistaneet viime aikoina. Ja luuletteko sen olleen sattumaa, että hyvin monet kuulivat tuon äänen sen päivän jälkeen, jolloin monet teistä uivat autuudessa ja rakkaudessa - kirjaimellisesti?
Emme sano tätä kritisoidaksemme ketään teistä, yritämme vain valaista vähän tätä prosessia. Sillä tämä on hyvin monin tavoin yksinäinen matka, missä teidät pakotetaan kohtaamaan jokainen haaste suoraan, ja te olette ainoa, joka voi päättää, jatkatteko eteenpäin painamista vai annatteko periksi tuolle sisäiselle äänelle, joka sanoo, että on turha jatkaa. Muistakaa, ettemme ole turhaan kutsuneet tätä jaksoa rakkaustunneliksi. Sillä aivan kuin tivolin kummitusjunassa, teidän on kuljettava pimeän tunnelin läpi ja yllätyksiä vaanii siellä, missä odotatte niitä vähiten. 
Ja miksi tämä prosessi on tällainen? Antaakseen teille mahdollisuuden löytää todellisen itsenne, sen joka asustaa aivan ytimessänne ja joka on paljon voimakkaampi, urheampi ja kestävämpi, kuin olisitte koskaan voineet toivoa. Sillä tätä matkaa ei ole järjestetty teidän kaikkien saamiseksi kärsimään. Tämä matka on järjestetty tekemään teidät kaikki hyvin selkeiksi itsenne osalta. Näin ollen on tämä näennäisen loputon henkisten ja fyysisten ylä- ja alamäkien ristituli, mikä heittää teidät pois kurssista yhtenä hetkenä ja opastaa teidät takaisin ja vahvistaa päättäväisyyttänne seuraavana.
Taaskin muistutamme teille, että tämä matka on jokaiselle omansa. Sillä riippuu jokaisesta teistä, miten nopea tai hidas matkanne on, koska teidän tehtävänne on päättää, milloin aika on oikea teille ja lopultakin käännytte viimeisestä kulmasta ja näette kirkkaiden valojen hohtavan edessä. Taas kerran, tämä ei ole millään muotoa kritisointia, paremminkin muistutus, ettei tämä matka ole ohi kenelläkään teistä ja vaikka olisittekin niiden joukossa, jotka edelleen viipyilevät tämän rakkaustunnelin pimeimmissä osissa, ette ole sen huonompi tai parempi kuin kukaan muukaan.
Saavutatte jokainen tavoitteenne tarkoitettuun aikaan - jotkut nopeammin kuin toiset - mutta kaikki tekevät sen juuri siihen aikaan, mikä on määrätty teille. Ja muistakaa, että te olette se, joka on määrännyt tämän etukäteen - ei ole ketään toista, joka voi pakottaa teidät kestämään sekuntiakaan pidempään tätä prosessia, minkä olette itse päättäneet. Vastaavasti ei ole ketään itsenne ulkopuolista, joka voi antaa teille oikopolun. Sillä jokaisen teistä on tehtävä tämä omalla tahdillanne ja jokainen teistä ilmestyy esiin tämän tunnelin pimeästä suusta voitokkaana.
Sitten kun ilmestytte esiin, teette sen täysin ja kokonaan.


Sillä matkan varrella olette karistaneet kaikki asiaankuulumattomat matkatavarat, joita olette hankkineet ja jotka ovat ehkä pidätelleet teitä, ja niiden sijasta olette saaneet kaikki ne "puuttuvat osat", jotka muodostavat kokonaisuutenne. Niinpä sanomme tämän tänään, päivänä mikä merkitsee hengen ja valon juhlan alkua monille teistä: älkää unohtako juhlia itseänne. Sillä vaikka ehkä tunnettekin edelleen rämpivänne tämän rakkaustunnelin pimeimmässä osassa, olette tehneet poikkeuksellisen saavutuksen jo.
Itse asiassa niille jotka edelleen taistelevat vastaan tarvettaan lopettaa ja antaa periksi, sanomme, että teidän on juhlittava enemmän kuin useimpien. Sillä te olette päättäneet valita haastavimman reitin ja se mitä opitte matkan varrella, ovat oppitunteja, jotka saattavat ihmiskunnan pitkän askeleen eteenpäin, sitten kun tekin ilmestytte ulos tästä tunnelista ja olette valmiita jakamaan oppituntinne. Ne eivät tule helposti kenellekään teistä, mutta ne jättävät taakseen sellaisen, joka säteilee niin kirkkaasti, että hän voi valaista tämän planeetan pimeimmän nurkan.
Taaskin kehotamme teitä juhlimaan niin, kuin voitte, sillä olette tietysti vähintäänkin ansainneet oikeuden tehdä sen. Ja taas toistamme: missä tahansa kohdassa olette, tietäkää, että kaikki on hyvin ja teette kaiken juuri niin, kuin oli tarkoitus tehdä. Sillä vuorovesi on vaihtunut ja tämä energiaputous joka on alkanut virrata ylitsenne, vaikuttaa teihin kaikkiin hyvin monin tavoin. Tällä hetkellä niiden kaikkien on mahdoton havaita tämä valo, jotka löytävät itsensä tästä näennäisen loputtomasta pimeästä paikasta. Mutta tietäkää, että tämä valo suihkuaa myös teihin ja tunkeutuu ytimeenne. Niinpä tekin hyödytte kaikesta tästä monin tavoin - ja kuten myös muut asukkaat tällä planeetalla.
Ottakaa tämä siis sellaisena, mitä se on - nimittäin toivon viestinä ja ihailun viestinä. Sillä olette kaikki säteileviä olentoja ja se mitä olette jo saavuttaneet, ylittää jokaisen teon, mitä kukaan muu luomakunnassa voi väittää tehneensä. Osoitamme teille kunniaa ja toivotamme teille parasta tähän matkanne seuraavaan vaiheeseen - tapahtuu se sitten kirkkaassa päivänvalossa, puolittaisen valon hämärässä tai sysimustassa yössä.



SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 243  

On alkanut tulla jo valoisampaa - emmekä tarkoita ainoastaan päivien pitenemistä pohjoisella pallonpuoliskolla. Valomäärä on lisääntynyt planeetallanne moninkertaiseksi muutaman viime päivän aikana, kun se portaali minkä avaamisessa olitte kaikki tärkeänä apuna 21.12. ja sen lähipäivinä, on jo menestyksekkäästi toimittanut valtavia energiamääriä pikkuplaneetallenne. Sitä voidaan verrata valtavaan vesiputoukseen ja oikeutetusti niin, koska tämä lakkaamaton valovirta on aivan samanlainen kuin nuo jättimäiset vesiputoukset kauniin pikkuplaneettanne luonnossa. Ja aivan kuten nuo vesiputoukset, myös tämä valovirta jatkaa teidän kaikkien täyttämistä herkeämättä ja runsaskätisesti edessä olevina aikoina.

Sillä olette nyt kaikki olleet yhdistyneenä tähän loputtomaan valovirtaan ja vaikka kaikkea tämän valon kantamaa informaatiota ei voi vielä havaita selkeästi, se on jo alkanut tehdä taikojaan. Ei ainoastaan teillä, vaan koko planeetallanne, ja näin sitä voidaan verrata "toiseen tulemiseen" - käyttääksemme teille monille tuttua fraasia. Emme viittaa tässä yksittäiseen olentoon, aivan päinvastoin, koska se mitä maillenne on saapunut, on kaikille, ilman mitään poikkeuksia. Tämä voima ei valikoi, sillä se on rakkauden lähteestä eikä rakkaus tunne mitään rajoja.

Emme mene pidemmälle sen kuvaamisessa, mikä kaiken tämän rakkauden lopputulos on. Riittää, kun sanotaan, että olette astuneet ihmiskunnan uuteen aikaan, jolloin rakkauden painon lisääntyminen jatkuu päivä päivältä, tunti tunnilta. Ja vaikka monet tuntevat edelleen pimeyden raskaan taakan vetävän itseään alas, tietäkää, että tämä on vain väliaikainen tunne, sillä pian tekin tunnette, miten paino muuttuu ja rakkauden valo helpottaa tätä taakkaa harteillanne enemmän ja enemmän.

Jätämme tähän tänään ja palaamme myöhemmin. Sitä odotellessa tietäkää, että olette kaikki "normaalin rajoissa". Toisin sanoen, te ette käänny tarkoitetusta kurssista mitenkään. Ja vaikka tämä vaihe onkin enemmän kuin tuskallinen joillekin teistä, tietäkää, että myös te huomaatte pian, että paine helpottaa ja alatte hengittää vapaammin, aivan kuten jotkut lähimmäisenne tekevät jo. Eihän tämä ole mikään estekurssi, minkä on tarkoitus pitää teidät määrättömän ajan vaeltamassa pimeydessä, näennäisesti ilman kykyä löytää tietänne uloskäynnille. Sillä tiedätte kaikki täysin hyvin, missä uloskäynti on - teidän täytyy vain viimeistellä muutamia askareita, jotka olette antaneet itsellenne suoritettavaksi, kun kuljette tätä pimeää tunnelia pitkin jatkuvasti kirkastuvaa valoa kohti.

Tietäkää siis, että te käytätte juuri sen ajan, mitä tarvitsette kaiken loppuunsaattamiseen - ette sekuntiakaan enempää, ette sekuntiakaan vähempää. Ja tietäkää, että silloin kun tekin ilmestytte esiin, auringonvalo on vielä kirkkaampi, kuin minkä näitte juuri ennen astumistanne tähän loppuunsaattamistunneliin.



Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
24. 26. 12. 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine






2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuotanoin, ennen väliotsikkoa koko teksti on alleviivattu. Sitä on vähän hankala lukea. Voisiko asian korjata?

Harri kirjoitti...

Moi :) Yritin saada alleviivauksen pois, mutten saanut ???
Ei voi mitään.