keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Enkelin Lahja

Kaksi enkeliä leijuu edessäsi.
He ovat kirkkaita ja kauniita. Heidän valkoiset liepeensä hulmuavat kevyesti tuulessa joka heiluttaa kevyesti heidän siipiään.
Enkeli vasemmalta tulee eteesi. Hän ojentaa kultaisen silkkisen lippaan ja pyytää sinua laittamaan siihen kaikki taakat menneisyydestä. Anna hänelle kaikki pettymykset ja turhautumiset.
Poista sydämmestäsi kaikki raskaat anteeksiantamattomuuden kivet. Anna pois kaikki viha ja pettymykset.
laita kaikki tämä tähän enkelin lippaaseen. Ja tunne kuinka sydämmesi kepenee.
Nyt enkeli oikealta tulee eteesi.
Hän myös ojentaa kultaisen silkkisen lippaan, ja pyytää sinua laittamaan siihen kaikki pelkosi tulevaisuudestasi. Ota kaikki huoli ja ahdistus, ja laita ne tähän lippaaseen.


Nyt kumpikin enkeli lentää taivaan kultaisen silkkiverhon lävitse Valoon. Ojentavat lippaat Valoon jossa ne muuttuvat yhdeksi lippaaksi. Lippaan sisältö muuttuu Rakkaudeksi.
Kultaisen verhon lävitte sataa kultaisia pisaroita jotka putoilevat hellästi ylles, ja puhdistavat sinua Rakkaudella.
Nyt ilmestyy kolmas enkeli eteesi. Hän on suurempi ja kirkkaampi kuin kaksi muuta enkeliä.
Hän ojentaa eteesi silkkisen kultaisen lippaan joka näyttää tutulta. Enkeli avaa lippaan ja näet kristallikirkkaan valon sen sisällä.
Enkeli katsoo sinua silmiin ja kysyy saako hän antaa sinulle suuren lahjan. Nyökkäät hyväksyvästi.
Hän nostaa kultaisen sauvan ja dippaa sen lippaan valoon, ja nostaa sen sitten eteesi sekä koskettaa valolla otsaasi. Koet ihanaa rauhaa mielessäsi ja koko kehossasi. Enkeli sanoo että tämä oli sinun taakat menneestä ja huolesi tulevasta, ja ne on puhdistettu Valossa rakkaudessa, ja niitä ei enään ole, vaan tämän hetken kristallinen rakkaus, ja jos sinulla tulee uudestaan mielenpäälle nämä samat murheet, niin avaa silloin tämä lipas jonka luvallasi asetan sinun sydämmeesi, jos näin tahdot.

Ei kommentteja: