torstai 11. lokakuuta 2012

VIERAILU TÄHTIALUKSILLE / Arcturuslaiset

Pääasiallisin tunne maan päällä on nyt rakkaus ja toivo!


Rakkaat ylösnousevat ystävät,
Monet teistä vierailivat tähtialuksillamme viime yönä, koska tehtiin tärkeitä päätöksiä ja halusimme keskustella maajoukkomme kanssa. Olette ehkä muistaneet kokemuksen, jos heräsitte keskellä yötä, tai aamulla herätessänne, mutta unohditte sen päivänne alkaessa.

Menneiden traumojen ja/tai sen vuoksi, että on vaikeaa pysyä maadoittuneena, silloin kun muistaa moniulotteisen ITSENSÄ myriadeja aktiviteetteja, teistä on ehkä vaikeaa selkeästi muistaa yöllisiä vierailujanne aluksellemme. Monet menneet traumanne ovat kuitenkin nyt parantuneet ja olette parantaneet maadoittumiskykyänne ja laajentaneet tietoisuuttanne.

Siksi olette valmis aloittamaan moniulotteisen muistamisenne, missä voitte elää useammassa todellisuudessa kerralla. Olette tehneet niin aina mielikuvituksessanne, mutta nyt olette valmis etenemään seuraavaan vaiheeseen, missä voitte samanaikaisesti muistaa galaktiset todellisuudet ja ihmistodellisuuden.

Monet teistä käyvät luonamme säännöllisesti, mutteivät muista sitä - vielä. Kuitenkin te jotka olette saattaneet loppuun ensimmäisen ja toisen osan moniulotteisen käyttöjärjestelmänne integroinnista, alatte muistaa ja samanaikaisesti elää korkeamman ulottuvuuden kokemuksianne. Moniulotteisen käyttöjärjestelmänne integroimisen kolmas vaihe julkaistaan pian.

Sallikaa itsenne muistaa unia viime yöltä. Muistatte ehkä hämärästi olleenne laskeutumisia koskevassa tapaamisessa. Emme puhu maan ulkopuolisen elämän paljastumisprosessista, sillä tiedämme, ettei kukaan ole valmis ottamaan tätä vastuuta. Kuitenkin odotusaika on loppumassa ja ihmiskunnan on valmistauduttava paluuseen galaktiseksi yhteisöksi, mikä se oli ennen Atlantiksen romahtamista.

Maan matala värähtely Atlantiksen romahtamisen jälkeen oli suuri takaisku ihmiskunnan planetaariselle evoluutiolle. Niille jotka ovat ylösnousemuspolulla, on kuitenkin nyt-hetki hyväksyä se apu, mitä haluamme heille antaa. Monet vallassa olevat ihmiset eivät luovu vallastaan toisiin ja liian monet nukkuvat vielä kolmannen ulottuvuuden tietoisuudessaan käsittääkseen tämän hetken kiireisyyden.

Näin ollen monet ovat edelleen liian paljon kolmannen ulottuvuuden sääntöjen ja määräysten ansassa ja liian alastallattuja katsoakseen taivaalle nähdäkseen aluksiamme. Näin ollen meidän on tuotava tutkimusaluksiamme lähemmäs maapalloa. Tapaamisessa mihin osallistuitte, harkittiin parasta tapaa, miten laskeutua ja aiheuttaa pienin määrän pelkoa ja hämmennystä.

Kuten tiedätte, olemme lisänneet tapaamisiamme planeettanne vaikutusvaltaisten ihmisten kanssa. Olemme myös poistaneet verhojamme kaikkialla, koska tuttu ei ole pelottavaa. Kuitenkin kolmannen ulottuvuuden elämän haasteet pelottavat niin kovasti monia ihmisiä ja valtavirtauutiset ovat niin aivopesseet heidät, että he eivät voi sietää minkään uuden tulemista todellisuuteensa.

Käsitämme, että monet näistä ihmisistä eivät valitse ylösnousemusta, sillä he ovat kaukana edes kolmannen ulottuvuuden mestaruuden saavuttamisesta. Yllä mainituista syistä olemme päättäneet aloittaa laskeutumisemme taajuusalueella, joka on aivan kolmannen ulottuvuuden värähtelyn yläpuolella.

Laskeutuminen tässä ulottuvuudessa on meille itse asiassa paljon parempi, kun tutkimusaluksemme resonoivat ylempään neljänteen ja viidenteen ulottuvuuteen. Siksi jos laskeudumme sen fyysisen tason neljännen ulottuvuuden "päällysteen" yläpuolella, mikä tunnetaan usein eetteritasona, ainoastaan ne jotka ovat laajentaneet tietoisuuttaan, voivat havaita meidät.

Tällä tavalla te jotka olette kärsineet siitä epäilyksestä, että olette olleet hullu tai väärässä uskoessanne laskeutumisiimme, saatte paljon kaivattua varmistusta. Sitä vastoin ne jotka ovat syvälle sotkeutuneet kolmannen ulottuvuuden maailman raadantaan, eivät edes havaitse meitä. Tutkimusalustemme laskeutumisella hieman päivittäistä elämäänne korkeammassa taajuudessa on se etu, että se käynnistää laajentuneet havaintokykynne.

Ylösnousemusprosessi on tietoisuutenne uudelleenkalibrointia hahmottamaan todellisuus, mikä resonoi fyysistä maailmaa korkeampaan taajuuteen. Kuvitelkaa, että olette avatara, joka on tietoisuuden ja itsensä tiedostamisen kera kirjautuneena videopeliin. Itse asiassa te olette, koska maapallo on tässä taajuudessa hologrammiheijastusta.

Koska te olette heijastus moniulotteisesta ITSESTÄNNE, joka päätti kopioida tietoisuutensa edustajan 3D-peliin, voitte pyytää ITSEÄNNE auttamaan teitä pelistä ulos kirjautumisessa. Toisaalta te autatte korkeamman ulottuvuuden ITSEÄNNE kiinnittämällä tajuntanne pelin korkeampiin ja korkeampiin taajuuksiin.

Suoritatte tämän tehtävän laajentamalla huomiotanne ja aikomustanne niihin nykytodellisuutenne osiin, joita rakastatte. Samaan aikaan päästätte irti kaikista kiinnikkeistänne siihen, mikä on pelottavaa, häiritsevää ja/tai ei enää tärkeää. Toisin sanoen, olette energianne mestari siinä, että päätätte olla sitoutumatta sellaiseen, mitä ette enää halua kokea.

Tämä irtipäästäminen on samanlaista kuin lapsuutenne "monkey bars" -kiipeilyteline. Siinä on vaakasuorat tikapuut ylhäällä, jotka on kiinnitetty päistään pystysuoriin tolppiin. Aikuisena voitte helposti seistä maassa ja koskettaa tikapuita, mutta lapsena maa oli kaukana alapuolellanne. Tämä vertaus on täydellinen nykytilanteessanne.

Eteneminen vanhasta irtipäästämisen ja uuteen tarttumisen prosessissa on samanlaista kuin tämän kiipeilytelineen ylittäminen, kun toinen käsi on kiinni tikapuissa ja toinen ilmassa, valmiina tarttumaan tikapuiden seuraavaan poikkipuolaan. Tällä tavalla ylösnousette poistamalla huomionne siitä, mitä ette enää halua kokea, ja kurkottamalla tietoisuudessanne tarttumaan siihen, minkä tiedätte olevan korkeampaa taajuutta.

Tiedätte sen korkeammaksi taajuudeksi, koska voitte tuntea sen ehdottoman rakkauden. Näin tietoisuutenne laajenee, kun päästätte irti kolmannen ulottuvuuden huolistanne ja harhakuvistanne. Tämä irtipäästäminen vapauttaa mielenne etsimään ja tuntemaan sitä ehdotonta rakkautta, mikä on kutsunut teitä vuosia.

Olette olleet piittaamatta tuosta kutsusta liian usein, sillä ajattelunne ei ollut todellista. Kerromme teille nyt, että kolmannen ulottuvuuden pelkonne ja huolenne eivät ole todellisia! Ainoastaan ehdottoman rakkauden valo ja kaikki se mitä tuo rakkaus luo, on todellista. Pyydämme teitä siirtämään fokuksenne fyysisen elämän huolista viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli.

Ehdotamme, että otatte pikkuaskelia, niin että voitte maadoittua täysin Gaian ylösnousevan planeetan joka oktaaviin. Jos teillä on epäilyä, seuratkaa eläimiä ja lapsia. Niitä eivät ole pilanneet maailmanne hallitusten "valta toisista" -järjestelmä. Ne eivät usko, että niiden täytyy tehdä jotain ollakseen "riittävän hyvä", ja silti niillä on maahan ja myös ykseyteen yhdistymisen viattomuutta ja puhtautta.

Siksi suosittelemme, että päästätte irti kiinnittymisestänne niihin myriadeihin iskostamisvuosiin, joita olette saaneet Kali Yugan lopussa. Ehdotamme, että palaatte sisäisen jumalaisen lapsenne puhtaaseen viattomuuteen ja otatte riskin päästää irti kiinnittymisestänne siihen, mikä vetää tietoisuutenne pelkoon, vihaan ja/tai suruun. Nämä tunteet kiinnittävät teidät 3D-matriisiin.

Toisaalta voitte edelleen maksaa laskunne, mennä töihin ja laittaa bensaa tankkiin samalla, kun tiedätte, ettei mikään näistä toimista ole todellista. Kaikki nämä toimet ovat kolmannen ulottuvuuden toimintamallin harhaa. Näin teette näitä toimia ilman kiinnittymistä tai tunnetta.

Esitys on loppu ja lähdette teatterista. Käytätte vain hetken "aikaanne" ja otatte ohjelmanne, nostatte istuimenne, seisotte jonossa ja lähdette teatterista. Teatteri ei häviä vielä. Itse asiassa monet ihmiset tuijottavat edelleen tyhjää näyttämöä, odottaen ikään kuin lisänäytöksen alkamista.

Jos haluatte, voitte kertoa heille, että esitys on ohi. Useimmat heistä eivät kuitenkaan kuule teitä ja saattavat jopa suuttua, koska kerrotte heille sellaista, mitä he eivät halua kuulla. He ovat tottuneet tähän esitykseen. He eivät halua tämän näytelmän loppuvan. He eivät ole ymmärtäneet tätä näytelmää ja heidän tarvitsee katsella lisää sitä tietääkseen, miksi he ylipäätään tulivat tähän teatteriin.

Siksi astutte kohteliaasti heidän ohitseen, kenties lähetätte heille ehdotonta rakkautta lähtiessänne teatterista ja asutte siihen valoon, mikä odottaa teitä. Ne jotka eivät ole valmiita tähän uuteen valoon, jäävät tuohon "teatteriversioon", mikä resonoi heidän tietoisuustilansa kanssa.

Toisaalta, te jotka päätitte kohdata tuntemattoman, kohtaatte seikkailun, mitä sydämenne on aina kaivannut. Tiedämme, että olette kuulleet monia lupauksia ja pettyneet, kun ne ole eivät toteutuneet. Mutta ette ole huomanneet, miten paljon maailmanne on muuttunut.

Muistakaa elämänne vain 10 vuotta sitten. Palatkaa muistoissanne taaksepäin vain 10 vuotta. Oli lokakuu 2002. Millainen maailmanne tila oli silloin? Se oli alle vuosi 911-fiaskon jälkeen. Miten monia valheita levitettiin ja laajasti uskottiin, valtavista päinvastaisista todisteista huolimatta?

Miten moni ihminen oli kuollut väkivaltaisen kuoleman ja kuoli sillä tavalla joka päivä? Minkä ajattelette olleen planeetalla pääasiallisin tunne tuolloin? Luuletteko sen olleen pelko? Jos niin, olette täysin oikeassa.

Katsokaa nyt vallitsevaa tietoisuustilaa maan päällä. Huolimatta kaikesta, mitä saatatte nähdä, näemme, että pääasiallisin tunne maan päällä on nyt rakkaus ja toivo! Vain 10 vuodessa te, urheat maadoittuneet ystävämme, olette taas kerran tuoneet Gaian pois täydellisen tuhoutumisen kynnykseltä. Miten teitte sen?

Itse asiassa pyydämme jokaista teitä kääntymään sisäänpäin ja muistamaan, miten löysitte tavan nousta valtaan pelon ja sotien yläpuolelle ja jotenkin muutitte pelon, vihan ja surun kasvavaksi maailmanlaajuiseksi rakkaudeksi ja toivoksi. Sanomme sinulle henkilökohtaisesti: "Sinä olet ihme!!"

Olisit voinut kiinnittää tietoisuutesi kostoon, sotaan, pelkoon ja hallitsemiseen perustuvaan todellisuuteen. Sen sijaan olet päättänyt resonoida toiseen todellisuuteen. Elät todellisuutta, missä maailman populaation - mukaan luettuna kasvit, eläimet ja Gaia - kriittinen tekijä valmistautuu ja/tai on täysin valmistautunut siirtymiseen uudelle maapallolle.

Tiedätkö, miten lyhyt vain 10 vuotta on kosmisessa ajassa? Miten kauan kestää 3D-planetan muodostuminen? Miten kauan kestää 3D-planeetan valmistautuminen tukemaan elämää? Miten kauan maapallo on ollut olemassa? Miten kauan sitten dinosaurukset kulkivat sen mailla ja lensivät sen taivaalla?

Ajattele nyt, miten pitkä aika on 10 vuotta. Miten paljon olet itse muuttunut viimeisten 10 vuoden aikana? Miten paljon olet muuttanut ajatteluasi, tunteidesi hallintaa ja tietoisuustilaasi vain 10 vuodessa? Näetkö nyt, miksi kutsumme sinua ihmeeksi?

Kyllä, olemme auttaneet teitä, mutta me olemme te! Me, galaktinen ja taivaallinen perheenne, olemme moniulotteisen ITSENNE korkeamman taajuuden ilmaisuja. Jos me olemme te ja me autamme teitä, niin te autatte itse itseänne. Ottakaa siksi ansio siitä suuresta viisaudesta, mitä olette keränneet, siitä valtavasta voimasta mitä olette ilmentäneet ja siitä kauniista rakkaudesta, mitä olette jakaneet Gaian planeettamaailman kaikkien jäsenten kanssa.

Kun palaatte menneisyyteenne vain 10 vuotta, voitte nähdä, miten aika alkaa luhistua. Tällaisen tietoisuuslaajentumisen tekeminen niin lyhyessä ajassa on mahdotonta aikaan perustuvalle todellisuudelle. Kuitenkin aika ja sen aikaansaama polariteettien hidas pyöriminen loppuvat.

Aika on planeetan resonanssitaajuuden ilmaisumuoto. Kun maapallo resonoi korkeampiin ja korkeampiin taajuuksiin, polariteetit luhistuvat yhdeksi ja aika luhistuu nyt-hetkeen. Te, maadoittuneet ystävämme, edistätte suuresti tätä tietoisuustilanne laajentumisprosessia.

Tästä syytä sekä näiden olentojen suuren rohkeuden vuoksi, ihminen ja ei-ihminen ovat muuttuneet niin valtavasti hyvin lyhyessä aikamäärässä. Tämä polariteettien sulkeutuminen ja ajan loppuminen kiihtyy eksponentiaalisesti. Pitäkää siksi kiinni toivosta ja ehdottomasta rakkaudesta, kun kuuntelette meitä - ITSEÄNNE!

Arcturuslaiset
 



Arcturuslaisia kanavoinut Suzanne Lie ( suzanneliephd.blogspot.com)
7.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




Ei kommentteja: