maanantai 18. helmikuuta 2013

HYMYILKÄÄ TIENNE KOTIIN / Ryhmä

Totuus on, että ihmiskunta oppii tarkastelemaan aikaa eri tavalla, ja se on kaunis asia.


Steveltä:
Tämä oli tähän saakka paras yrityksemme selittää kahta tärkeää asiaa, mitkä Ajanpitäjä haluaa meidän tietävän uudesta suhteestamme aikaan. Joka kerta hän sanoo sen vähän eri tavalla, mutta tällä kertaa se virtasi tasaisesti ja pehmeästi. Hän alkaa nyt antaa minulle syvempää informaatiota uudesta ajasta, mikä tulee esiin pian Direct Light -sarjassa.

Elrah oli epäluontaisesti vasta toisena, kun hänen oli tärkeää "saada teidän sydämenne lopuksi", kuten hän asian ilmaisee. Elrah näyttää sopeutuvan tähän läheiseen ihmiskontaktiin erittäin hyvin. Itse asiassa hän odottaa innolla omien salaisuuksiensa kertomista seuraavassa Direct Light -osassa, kun hän paljastaa "totuuden rytmistä".

Tässä viestissä hän puhuu sen tärkeydestä, mitä olen oppinut ensin sietämään ja sitten rakastamaan. Se on Elrahin hymy. Toisinaan hän tekee sen niin nopeasti, että tunnen kuin kasvojeni halkeavan ja putoavan pois. Sitten kun istun tämä typerä hymy kasvoillani suoran lähetyksen kameroiden edessä, hän jopa julkeaa näyttää minulle, ettei kukaan hymyile takaisin. Hmm. Juuri kun luulen hänen tekevän tämän nolatakseen minut, hän pitää jotain ääntä tai sanoo jotain lyhyesti, tavallisesti vain muutaman sanan, joissa ei ole aina järkeä. Näin hän muuttaa tuon tilanteen rytmiä ja tuolla hetkellä kaikki hymyilevät takaisin.

Hän halusi saada tällä kertaa viimeisen osuuden, jotta hän pystyi lähettämään teidät pois sydämensä rytmin kera. Jos sinulla on voimakas rytmi kuukauden aikana, nautit joka hetkestä hetkessä. Elrah edustaa sitä voimakasta yhteyttä, mikä meillä on toisiimme. Nimittäin se minkä osalta me kaikki teeskentelimme, ettei sitä ole, jotta pystyimme pelaamaan tätä peliä teeksennellen olevamme ihmisiä. Nyt peli on muuttumassa ja on aika muistaa tuo yhteys.

Tämä mielessä minulle on ok istua näyttämöllä typerän näköisenä. Jos olen rehellinen itselleni, niin olen tehnyt sitä jo monta vuotta. Luulisi, että olen tottunut jo siihen tai ainakin hyvä siinä.

Jos on se mahdollisuus, että hän voi aktivoida yhden hengen Kotoa pitämällä tätä typerää virnettä kasvoillani, niin olen mukana siinä. Elrah sanoo minun vain muistavan, miten hymyillään tieni kotiin.

Upeaa kuukautta ja pysy rytmissä!

Isoja haleja ja lempeitä tönäisyjä,

Steve

 
TERVEISIÄ KOTOA 

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Ajanpitäjä.
 


Uusi suhde aikaan 

Olen täällä ensimmäisenä, sillä normaalisti Elrah tulee ensimmäisenä ja minun on oltava sen jälkeen ja noukittava kaikki ne pikkupalat, joita hän jättää ympäriinsä, ja yritettävä saada siitä tolkkua teille. Tänään ajattelin, että tulisin ensimmäisenä ja jättäisin kaikenlaisia palasia lojumaan hänelle. Katsomme siis, miten se toimii, mutta halusin tulla ensimmäisenä kertomaan teille jotain, minkä olette alkaneet ymmärtää hyvin syvällä tasolla.

Ajaksi kutsumaanne harhaa on olemassaolossanne hyvin erityisalueilla maan päällä. Se on auttanut teitä kovasti näkemään itsenne olentoina aikajanalla. Se on antanut teille hyvin monia mahdollisuuksia nähdä itsenne henkenä, joka teeskentelee olevansa ihminen. Se ei ole helppoa ja useimmiten teillä oli vastassanne aikahaasteita, koska olette aina uskoneet ajan olevan rajallista - toisin sanoen, että on vain tietty määrä aikaa. No, kerromme teille, että suhteenne aikaan on nyt muuttunut ja sitä on vaikea ymmärtää. Vie jonkin aikaa, jotta se kaikki suodattuu olemukseenne ja uusiin sääntöihinne, sillä teillä kaikilla on omat säännöt, joiden mukaan kuljette. Teillä kaikilla on omat määritelmänne ja se on toiminut oikein hyvin, joten jatkatte samalla tavalla. Alatte nyt kuitenkin nähdä kaiken eri perspektiivistä, sillä voitte nähdä enemmän ns. ajasta.

Siinä ei ole mitään haastetta, koska todellisuudessa sitä on vain yksi "pala". Näette varjot ajan kummallakin puolella, näette ns. tulevaisuuden ja menneisyyden, mutta ne ovat varjoja ainoasta aikajäljestä, mikä on käytettävissä kaikkialla ympäri universumia, ja se on nyt, juuri tässä hetkessä. Ilman tätä hetkeä, ilman sen muita osia ei ole mitään, sillä kummassakin suunnassa on vain heijastusta. Haasteena on ollut, että heijastuksenne ovat kummassakin suunnassa kontrolloineet melkoisesti useimpia ihmisiä. Useimmat teistä ovat halunneet jotain.
 


Positiivinen = tulevaisuus, negatiivinen = menneisyys 

Niinpä silloin kun ihmisillä on jotain arvokasta, he laittavat sen tulevaisuuteensa. Pyydämme teitä sulkemaan silmänne hetkeksi ja kulkemaan taaksepäin 12 vuotta, vain kulkemaan taaksepäin 12 vuotta omassa elämässänne ja tekemään kuvan siitä. Älkää sanoko sitä hyväksi tai huonoksi. Sanokaa se vain asteikolla 1-5, missä energianne on? Hyvä. Unohtakaa tuo energia hetkeksi ja tulkaa takaisin kehoonne. Sulkekaa nyt taas silmänne ja menkää 12 vuotta tulevaisuuteen. Testatkaa energianne, missä se on? Miten mittaatte sen?

Valtava enemmistö teistä kätkee ilonsa tulevaisuuteen ja tuskansa menneisyyteen. Se on ollut normaali osa koko ihmiskuntaa, joten ollessanne läsnä olevassa hetkessä teillä on edelleen lankoja siihen, mitä yritätte saavuttaa tulevaisuudessa ja mitä olette kokeneet menneisyydessä. Siitä te ette ole vielä täysin tietoinen, että kaikki säännöt ovat muuttuneet hyvin yhtäkkiä. Pelaatte edelleen samaa peliä, koska olette tottuneet pelaamaan sitä ja olette pelanneet sitä kaiken aikaa. Nyt säännöt ovat muuttuneet ja huomaatte, ettei teillä ole samalla tavalla heijastusta tulevaisuudessa ja menneisyys voi olla paljon muokattavampi. Ihmiskunta on aina pitänyt menneisyyttä varmana ja hyvin rajallisena. Rakkaat ystävät, se on vain muisto ja jos nuo muistot kontrolloivat elämäänne, voitte muuttaa noita muistoja. Ihmiset voivat harmonisoida tuon aikajanan läsnä olevassa hetkessä.
 


Aikakudoksen harmonisoiminen 

Se on erittäin helppoa. Useimmat harmonisoivat joka hetki. Kun menette huoneeseen, mikä on täynnä ihmisiä, ensimmäisenä tunnette kaikkien energiaa ja harmonisoitte sen. Teette sen löytämällä osan itsestänne heidän heijastuksestaan. Tämä on yhteys, mikä teillä kaikilla on hyvin luonnostaan. Kun siis tuotte tämän sisään ja harmonisoitte tällä tavalla, se vaatii ponnistusta useimmilta teistä. Tuo ponnistus tulee sen uskomusjärjestelmänne vuoksi, kuka olette ja kuka olette olleet. Se on nykyisyytenne ja teillä on vain nykyhetki. Tällä hetkellä tapahtuu niin, että ihmiset pystyvät tuomaan kaiken sen yhteen läsnä olevaan hetkeen, siihen energiajälkeen minkä tämä kokemus jättää aikakudokseen. Sen käyttäminen vaatii vähän muutoksia. Useimmat maaplaneetan järjestelmät saavutetaan rajallisessa ajassa ja on säädetty mittaamaan sitä. No, aika ei ole rajallista eikä ole koskaan ollutkaan. Siksi ihmisen ajanpitämistä täytyy säännöllisesti säätää.
 


Kutsu 

Tulette oppimaan enemmän näistä itseistänne, sillä tässä hetkessä on kutsunne. Tämä on se aika, mitä olette kutsuneet maapallolle. Tämä on se osa, mitä varten teidät on kutsuttu … juuri nyt. Te ajattelette: "No, sitten kun käyn kaikki kurssit ja hallitsen tämän, niin astun työhöni, teen jotain käytettäväksi ja vaikutan planeetalla." Ja rakkaat ystävät, se on nyt. Se ei ole tulevaisuudessa, se ei ole koskaan ollut tulevaisuudessa. Laitoitte sen sinne monien muiden toiveiden rinnalle.

Nyt sanomme, että kaikki ihmiset muuttavat suhdettaan tulevaisuuteen ja menneisyyteen. Tämä on alkua lineaarisen aikailmaisun muuttamiselle maan päällä. Tämä muuttaa ajan merkitsemistä maan päällä. Tämä muuttaa paljon sitä tiukkaa aikaharhaa, mikä on ollut määriteltynä tällä planeetalla tähän saakka. Olemme antaneet harjoituksia ja tilaisuuksia taivuttaa aikaa, alkaa leikkiä sillä ja alkaa tehdä siitä vähän muokattavampaa. Ensimmäinen asia on ymmärrys ja uskomus aikajärjestelmästä. Se on hyvin yksinkertainen. Jos uskotte, että voitte muuttaa aikaa, muutatte. Ja jos kerromme teille, ettei aikaa voi muuttaa, se olisi vielä parempi - koska kertoessamme, että ihmiset eivät voi tehdä jotain, he tekevät sen. Ja tekevät sen oikein hyvin.

Totuus on, että ihmiskunta oppii tarkastelemaan aikaa eri tavalla, ja se on kaunis asia. Kyllä, minun on sanottava, ettei ole läsnä olevaan hetkeen verrattavaa aikaa. Ei ole muuta kuin tämä "pala" ja vaikka ihmiset ovat jakaneet suuren osan energiastaan menneisyyteen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen, he eivät enää laita niitä samaan lauseeseen. Ihmiskunta huomaa myös, miten helppoa sitä on muuttaa, kun menneisyyteen ja tulevaisuuteen pääsee hetkessä. Monet kuljeskelevat tunnearpikudoksen kera, mikä auttaa määrittelemään itsensä. He eivät menetä identiteettiään, he menettävät vain sen, miten he käyttävät sitä joka hetki. He joutuvat reagoivaan elämään, tarkoituksellisen toiminnan sijasta. Tämä on usein tulosta tasapainottomuudesta tärkeässä läsnä olevassa hetkessä. Maan päällä on hyvin yleistä vain reagoida kaikkeen tulevaan sen sijaan, että asettaa oman tahtinsa.
 


Ympyrämäinen aika 

Rakkaimmat ystävät, olette suurimpia koskaan eläneitä enkeleitä ja olette nyt paikalla vaikuttaaksenne maaplaneetalla. Näytämme teille vain pieniä paloja tästä, kun tulette tietoiseksi niistä. Tarkkailkaa niitä, koska niitä tulee vain hitaina lisäyksinä alussa. Jos teiltä menee ohi yksi tai ette tajua joka hetki ja se livahtaa menneisyytenne, antakaa sen mennä. Teillä ei ole kontrollia siihen, mutta jos se on epäharmoniassa, voitte muuttaa sen, vaikka se on jo mennyt menneisyyteenne.

No niin, miten voitte muuttaa tulevaisuutta? Teidän ei tarvitse muuttaa tulevaisuutta, muutatte tulevaisuutta selvittämällä energianne nyt-hetkessä. Tämä on käsitys ympyrämäisestä ajasta. En käytä siihen paljon energiaa tällä kertaa, mutta sanon vain, että se energia mitä ihmiset kutsuvat menneisyydekseen, luo heidän tulevaisuuskudoksensa. Se on suuri ympyrä. Menneisyyskudos ja nuo ratkaisemattomat ongelmat kiertävät ympäri ja luovat samoja ongelmia uudestaan ja uudestaan ja uudestaan planeetallanne. Tämä on syy, miksi teillä on samat haasteet eri ihmisten kanssa. Eikö se ole ollut teistä mielenkiintoista? Kerromme teille, että kaikki ihmiset oppivat toistosta. Tällä tavalla aika itse asiassa toimii ja tämä on nyt kaunis pala. Kun päästätte irti noista menneisyytenne osista, jotka ovat vaatineet teiltä kovasti, huomaatte paljon helpommaksi vapauttaa nuo langat, jotka ovat kontrolloineet elämäänne monin tavoin.

Sanotaanpa, että teillä on epäharmoniaa elämässänne. Teillä on esimerkiksi yhteenotto jonkun hyvin rakkaan kanssa. Sanotte jotain hyvin loukkaavaa, lähdette pois ettekä puhu toisillenne viiteen vuoteen. Kerromme teille, että tuska siitä, mitä sanoitte tuolle ihmiselle, satuttaa teitä koko ajan - joka päivän joka hetki - koska ette ole sovittaneet ja harmonisoineet tuota aikajälkeä.

Merkitseekö tämä, että teidän on harmonisoiduttava jokaisen olennon ja jokaisen ihmisen kanssa? Voi, ei tietenkään. Siitä ei maapallossa ole kyse. Siinä on kyse moninaisuudesta. Tiedämme, että teille tulee paikkoja, joissa teillä on haasteita, kuten niitä kutsutte. Joskus itse asiassa teidän haasteenne määrittelevät ja tuovat esiin Kodin hengen teissä kaikissa ja sitä on tehty erittäin hyvin useiden vuosien ajan. Nyt maapallonne muuttuu.

Olette luoneet tämän tilaisuuden astua tulevaisuuteen ja vaatia nykyisyyteenne nyt. Älkää odottako huomista, rakkaat ystävät, se ei tule sellaisena, kuin ajattelette. Jos pidätte kiinni vanhoista uskomusjärjestelmistänne menneisyydessä, teitä estetään myös maadoittamasta energiaanne mitä kauneimpaan aikaleimaan tässä hetkessä. Niinpä pyydämme teitä olemaan tietoinen tästä.

Teillä on täällä maan päällä tapana sanoa törmätessänne toisiin: "Hei, mitä kuuluu?" No, minä en sano: "Hei, mitä kuuluu?" Minä sanon: "Hei, mitä aikaleimallesi kuuluu? Miten menee tässä hetkessä? Miten henkesi sopeutuu tuohon fyysiseen kehoon tässä hetkessä?" On täysin ok sanoa: "Voi, vyöni ovat liian tiukalla tänään", tai mitä tahansa. Sillä olemme varmoja, että teillä on jonkinlaisia reaktioita. Mutta pyydämme teitä tiedostamaan sen, koska silloin voitte käyttää sitä harmoniassa voimanne kanssa. Silloin se voimaannuttaa ihmisiä ja se on niin, kuin pitäisikin olla.
 


Toistaminen on lineaarisen ajan perusta 

No niin, haluan mainita toisen "palan", ennen kuin astun sivuun ja annan veljeni tulla sisään. Kerron teille myös, että on kolme sykliä. Ihmiskunta käy läpi syklejä monilla tasoilla, mukaan luettuna se, minkä näette edessänne ja mitä kutsutte todellisuudeksenne. Näitä syklejä Elrah kutsuu rytmeiksi. Helpoin tapa selittää tätä on verrata sitä satunnaiskuvioon edessäni olevassa matossa. Voin löytää yhden kohdan, missä kuvio on erilainen kuin muut, mutta jos se on todellinen satunnaiskuvio, se toistuu toisissa paikoissa. Näin universumi on rakennettu. Se koostuu monien asioiden kerrannaisista.

Seuraavien seitsemän kuukauden aikana koko maapallolla on tilaisuus muuttaa kollektiivisesti planeettaa. Hoipertelette monissa argumenteissa ja monissa haasteissa maan päällä tällä hetkellä. Mutta annan tämän veljelleni nyt, sillä hän odottaa suopeasti, että puhun siitä, ja se on epätavallista. Lähden luotanne hetkeksi, mutta tietäkää, että rakastan teitä kovasti, ja tietäkää, että jokainen teistä sen ytimessä, kuka olette, sekä minä emme voisi olla ylpeämpiä niistä kauniista olennoista, joita kulkee tietoisuudessa maan päällä. Muutatte tätä planeettaa joka hengenvedollanne ja hurraamme teille verhon tältä puolelta tavalla, mistä ette ole koskaan tieneet. Erinomaista työtä.

Olen Ajanpitäjä.




Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Uutiskirjeestä 15.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




Ei kommentteja: