keskiviikko 20. helmikuuta 2013

KUTSUKAA LÄHTEEN TAHTO TODELLISUUTEENNE /AE Uriel

Fraasia "tapahtukoon sinun tahtosi" on käytetty väärin ja se on todellisuudessa rukous jälleenyhdistymisestä, ei ihmisen haurauden, heikkouden, voimattomuuden tai orjuuden tunnustamista Jumalan kasvojen edessä.


 Monien aionien ja monien elämien ajan Lähde on tulkittu väärin suuremmaksi kuin ihminen, niin että Lähde on kontrollissa tai vastuussa siitä, mitä kolmannessa ulottuvuudessa tapahtuu. Tämä Lähteen ja ihmisen välisen kumppanuuden todellisen luonteen väärinkäyttö on sallinut koko ihmiskunnan aliarvioida kovasti omaa voimaansa ja matkansa luonnetta ja tarkoitusta maan päällä. Niinpä fraasia "tapahtukoon sinun tahtosi" on myös käytetty väärin ja se on todellisuudessa rukous jälleenyhdistymisestä, ei ihmisen haurauden, heikkouden, voimattomuuden tai orjuuden tunnustamista Jumalan kasvojen edessä.

Jokaisessa valinnassa on käyttävänä kaksi tahtoaspektia. Egon tahto ja Jumalan tai Lähteen tahto ja ne ovat kumpikin osa teitä. Silloin kun valitsette egostanne käsin, käytätte sen tahtoa. Silloin kun valitsette jumaluudestanne käsin, aktivoitte jumalaisen Lähdekumppanuutenne tahdon. Tämä ei ole Lähteen luvan pyytämistä valinnan tekemiseen. Se on Lähteen kutsumista osallistumaan valintaan, jotta voitte toimia korkeimmalla mahdollisella taajuudella, rajattomalla tiedolla ja suurimmalla potentiaalilla. Te ette tarvitse Lähteen lupaa elämänne missään osassa, koska jokainen teistä on täällä jumalaisen valon kipinänä ja parantumis-, ylösnousemus- ja evoluutiotehtävässä. Olette valon lähettiläs, jonka tarkoitus on tuoda valoa maailmaan, jotta se voi tuntea itsensä jumaluutena ja ilmaista jumalaista tahtoaan.

"Tapahtukoon sinun tahtosi" on tapanne vahvistaa Lähteelle, että olette avanneet sydämenne ja mielenne, jotta Lähde voi astua kokemukseenne ja jakaa korkeampaa energiaa, korkeamman perspektiivin ja tietotason kanssanne. Tämän fraasin myötä luotte itse asiassa tilan taivaalle maan päällä.

"Sinun tahtosi" ei merkitse, että Jumala on ylimääräinen osapuoli tilanteessa ja te astutte sivuun ja sallitte Jumalan toimia osallistumatta itse. Se tekisi teistä palvelijan, jolla ei ole valintamahdollisuutta tai valtaa, ja teidän on toimittava jumalaisen direktiivin mukaan. Tämä loukkaa vapaan tahdon lakia. Ette voi olla sekä palvelija että isäntä elämässänne, seurata käskyjä ja samalla johtaa ylösnousemusta ja sydämen evoluutiota ihmiskunnan, maan ja universumin kanssa. Se ei myöskään merkitse, että te siirrätte sivuun oman voimanne ja sallitte Lähteen ottaa hallinnan. "Tapahtukoon sinun tahtosi" tunnustaa, että olette valmis sallimaan Jumalanvalonne loistaa aineelliseen todellisuuteenne tuolla hetkellä. Avaatte sydämenne sallimaan, että Jumala jakaa kokemuksen kanssanne ja sen sijaan, että olette luoja egotahtonne kautta, päätätte kokea tämän hetken Luojan kanssa kanssaluojina ja jumalaista tahtoa käyttäen.

"Tapahtukoon" merkitsee, että olette valmis sallimaan todellisuutenne kehittyä jumalaisen tahdon täydellisyydessä, jumalaisella ajoituksella, ponnistelematta vaivattomasti ja sujuvasti ja siinä virassa, mikä on korkein ja paras hyvänne. Tällä kauniilla hetkellä resonoitte korkeimman ja parhaimman lopputuloksen kanssa ja voitte luoda sen, mikä laajentaa ihmistietämyksenne jumalaiseen täydellisyyteen. Teistä on tullut kanssaluoja Lähteen kanssa luomalla tilaa egotahtoonne ja kaikkiin sen kolmannen ulottuvuuden rajoituksiin, tunnistaen jumaluutenne ja antaen sille äänen. Ja tällä hetkellä elämänne jälleenyhdistymis- ja ylösnousemustarkoitus täyttyy ja luotte taivaan maan päälle.



AE Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 18.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 



 

Ei kommentteja: