maanantai 18. helmikuuta 2013

MIKSI SIELUT REINKARNOITUVAT, JOS KAIKKI KOKEMUKSET TAPAHTUVAT RINNAKKAISTODELLISUUDESSA? / Enkelioppaat




Olemme ikuisia olentoja, sielumme ei kuole koskaan ja kun jatkamme olemassaoloamme,  jatkamme laajentumista. Laajentumisen lopettaminen on olemassaolon lopettamista. Olkaa vakuuttuneita, että olemme kaikki äärettömiä olentoja.

Meitä on pyydetty laajentamaan aiempaa viestiämme rinnakkaistodellisuuksista. Tämä aihe on tietysti hyvin laaja emmekä tietenkään pysty selittämään kaikkea rinnakkaistodellisuuksista vain parissa viestissä. Nyt haluaisimme keskittää huomionne äärettömiin versioihin "sinusta". Meiltä on kysytty, miksi sielut reinkarnoituvat, jos äärettömästi versioita "sinusta" esitetään jo samanaikaisesti? Tämä on upea kysymys ja haluaisimme selittää sitä lisää. Antaaksemme yksityiskohtaisen selityksen tässä vastauksessa, käsittelemme kolmea aihetta, joista olemme aiemmin puhuneet. Nämä ovat rinnakkaistodellisuudet, reinkarnoituminen ja aikaharha. Laajennamme aiempaa selitystämme kustakin aiheesta vastataksemme parhaiten tähän kysymykseen. Aloitetaanpa.

Kuten olemme todenneet aiemmassa viestissä, ääretön määrä todellisuuksia tapahtuu samanaikaisesti. Käytimme esimerkkiä henkilöstä, jonka piti tavata ystävänsä aamukahvilla ja sitten kävellä töihin, auttaaksemme teitä ymmärtämään, miten monta "sinua" on. Kuvasimme joitain päätöksiä, joita hän voisi tehdä ja jotka kaikki tapahtuivat toisissa todellisuuksissa. Kuten selitimme aiemmin, jotkut rinnakkaistodellisuudet näyttävät hyvin samanlaisilta kuin tämä todellisuus ja toiset dramaattisen erilaisilta.

Joka hetki teette päätöksiä, jotkut niistä ovat hyvin pieniä - kuten haluatteko juoda lasin vettä vai jääteetä. On kuitenkin muita päätöksiä, jotka ovat paljon suurempia, ja niillä on suurempi vaikutus elämänne ottamaan suuntaan. Sellaisia päätöksiä kuin, kenen kanssa mennä naimisiin, missä asua, missä olla töissä ja hankkiiko lapsia, vain muutamina esimerkkeinä. Oivaltakaa nyt, että riippumatta päätöksestänne tässä todellisuudessa, kaikki muut vaihtoehdot, joita voisitte tehdä, tapahtuvat myös. Tämä johtuu siitä, että sielunne pyrkii saamaan kaikki mahdolliset kokemukset ja siksi luodaan toinen rinnakkaistodellisuus, mikä sallii jokaisen päätöksen äärettömän laajentamisen. Meidän perspektiivistämme kaikki todellisuudet ovat jo olemassa, koska emme tarkastele aikaa lineaarisena niin kuin te. Kuitenkin teidän perspektiivistänne näyttäisi siltä, että jokaisen uuden päätöksen myötä luodaan uusi rinnakkaistodellisuus.

Jokaisen sielun on tehtävä päätös siitä, haluaako hän inkarnoitua takaisin tähän todellisuuteen vai inkarnoituuko hän mieluummin toisiin maailmoihin. Olemme todenneet aiemmin, että sielut reinkarnoituvat tähän todellisuuteen saadakseen arvokkaita oppitunteja, jotka ovat ainutlaatuisia kaksinaisuuteen perustuville matalammille ulottuvuuksille. Missä tahansa todellisuudessa on tietysti paljon saavutettavaa, ulottuvuudesta riippumatta. Sanomme kuitenkin vain, että on ainutlaatuisia oppitunteja, joita voidaan löytää vain teidän kaltaisessanne todellisuudessa.

No niin, liittyen käsillä olevaan kysymykseen: miksi sielun täytyy reinkarnoitua, jos jokainen mahdollinen päätös koetaan jo? Ennen kuin voimme vastata tähän, haluaisimme viitata viestiimme aikaharhasta, koska teidän perspektiivinne aikaan esittää suurta roolia siinä, miten näette tämän kysymyksen. Selitetäänpä.

Monet ovat kiinnostuneita kuulemaan menneistä elämistään. Kuitenkin yleinen väärinkäsitys on, että nämä elämät koetaan todella menneisyydessä. Monet ajattelevat reinkarnoitumista peräkkäisjärjestyksenä, ikään kuin elämä muinaisessa Egyptissä olisi koettu ennen seuraavaa elämää keskiajalla ja sitten reinkarnoiduttaisiin taas 1800-luvulle läntisen Amerikan tutkimisen aikaan. Olemme käyttäneet näitä aikajaksoja vain havainnollistamaan selitystämme. Vaikka nämä aikajaksot näyttävät tapahtuneen menneisyydessä, ne tapahtuvat kaikki samanaikaisesti juuri nyt. Nämä aikajaksot ovat kaikki olemassa tässä ja nyt. Hahmotettu erillisyys johtuu vain värähtelytaajuudesta. Monien tietämättä dinosaurukset laiduntavat ruohoa, Amerikan alkuperäisasukkaat rakentavat tiipiitä ja raketteja laukaistaan samassa tilassa, missä asutte. Ette havaitse näitä todellisuuksia eivätkä ne havaitse teitä. Teidät kuitenkin erottaa vain se värähtelytaajuus, mitä ylläpidätte, ja se todellisuus minkä odotatte näkevänne.

Annetaanpa toinen analogia siinä toivossa, että ymmärrätte paremmin tämän käsityksen. Kuvitelkaa monia erilaisia papereita kasatun päällekkäin. Kukin sivu edustaa erilaista aikajaksoa. Kuivitelkaa nyt, että nämä sivut "kaarretaan" ympyräksi, suoran paperipinon sijasta. Nämä sivut muodostavat täyden ympyrän. Jos joku kysyisi, mikä paperi tulee ensimmäisenä, miten se pystyttäisiin määrittelemään? Täydessä ympyrässä ei ole alkua ja loppua.

Laajennetaan tätä käsitystä vielä lisää. No niin, käsitämme, että kun olette tottuneet ajattelemaan lineaarisesti, voi olla hyvin vaikeaa kuvitella, miten kaikki voi tapahtua samanaikaisesti. Näin me kuitenkin näemme todellisuuden omasta perspektiivistämme. Olemme aiemmin selittäneet reinkarnoitumista tapahtumaksi, mikä tapahtuu yksi elämä kerrallaan. Tämä esitteli vasta koko käsitteen, selitti lisää sielun tekemiä päätöksiä sekä tarkasteli prosessia, mikä tapahtuu kuoleman jälkeen. Kuitenkin kaikki päätökset reinkarnoitua kuhunkin elämään tehdään samanaikaisesti - niitä ei koeta yksi kerrallaan. Käsitämme, että tämä ajatus voi olla täysin ylivoimainen joillekin ja herättää monia lisäkysymyksiä. Tämä on aikomuksenne, kun olette nyt valmiita laajentamaan lisää tietoisuuttanne ja taas kerran venyttämään niitä rajoja, joita olette asettaneet sille, mikä on mahdollista. Tietäkää, että te ette tuntisi vetoa tähän viestiin, jos ette olisi valmis kuulemaan näitä sanoja.

Toistamme taas kysymyksen, jota meidän on pyydetty selittämään lisää: miksi sielut päättävät reinkarnoitua, jos kaikki mahdolliset päätökset tapahtuvat äärettömissä todellisuusversioissa? Jokaisella elämällä minkä elätte, on vaikutusta kaikkiin muihin elämiin. Tästä syystä olemme sanoneet, että tämän päivän päätöksenne voivat vaikuttaa menneisyyteen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Kyse ei ole siitä, että menette ajassa taaksepäin, vaan ettei ole menneisyyttä tai tulevaisuutta. Annamme teille uuden analogian: onko mahdollista heittää kivi järveen ja vaikuttaa vain yhteen vesimolekyyliin? Ei, koska vedessä ei ole erillisyyttä. Se on kokonaisuutena yhteydessä, aivan kuten kaikki elämänne ovat yhteydessä. Kokemienne aikajaksojen välillä ei ole erillisyyttä.

Niinpä syy siihen, miksi olet päättänyt reinkarnoitua useamman kerran, on mahdollisimman suuren kokemusmäärän saaminen. Kyllä, jokainen mahdollinen päätös, mitä teet elämässäsi, tapahtuu toisessa rinnakkaistodellisuudessa. On kuitenkin vielä paljon enemmän mahdollisia kokemuksia, joita sielusi voisi saada valitsemalla, että se on useampi persoona, inkarnoitumalla useampaan uskontoon, useammalle aikajaksolle, useampaan perheeseen. Nimittäin jokaisen elämän myötä tulee erilaiset haasteet, erilaiset tilanteet sen laajan mahdollisen kokemuskirjon myötä, minkä voit saada muuttamalla perhettäsi, ystäviäsi, varallisuuttasi, terveystilaasi, uskontoasi, rotuasi, asuinaluettasi jne. Jokainen elämä antaa sinulle vielä lisää kokemuksia, joita kohtaat ja joita kukin elämä luo omiin rinnakkaistodellisuuksiinsa.

Jokaista kokemusta käytetään edistämään tietoisuutenne kasvua ja antamaan lisää kokemuksia ymmärryksenne laajentamiseksi kaikesta, mitä on. Sielunne etsii jatkuvasti uusia ja jännittäviä kokemuksia, jotka auttavat tietoisuutenne kohottamisessa. Olemme usein todenneet, ettei tietoisuutenne laajentumisella ole oikeastaan loppua, koska jatkatte uusien kokemusten luomista siinä, mitä voitte oppia. Olette ikuisia olentoja, sielunne ei kuole koskaan ja kun jatkatte olemassaoloanne, jatkatte laajentumista. Laajentumisen lopettaminen on olemassaolon lopettamista. Olkaa vakuuttuneita, että olette kaikki äärettömiä olentoja.

Toivomme, että tämä viesti on jollain tavalla palvellut teitä.

Rakkaudessa ja valossa, Enkelioppaanne.



Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi ( angelicguides.wordpress.com)
14.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




 

Ei kommentteja: