torstai 1. syyskuuta 2011

FYYSINEN PARANTUMINEN, OSA 1

Universumin oman vetovoimalain mukaan te ette voi vetää puoleenne mitään, ellette anna sille huomiotanne
 

Fyysisen kehonne parantaminen on yksi niitä asioita, joka on hyvin yksinkertaista ja helppoa! Kuitenkin teette siitä usein monimutkaista ja vaikeaa.

Fyysisessä kehossanne ja joka ikisessä sen solussa on oma tietoisuutensa ja älykkyytensä. Keho ja joka solu tietää luonnollisen tilansa olevan täydellinen terveys ja hyvinvointi. Jos jättäisitte ne oman onnensa nojaan, ne parantuisivat luonnostaan ja automaattisesti kaikista tasapainottomuuksista tai sairauksista.

Itse asiassa, useimmilla teistä on ollut oireita erilaisista ns. kuolemaan johtavista sairauksista elämänne aikana, usein tietoisesti tajuamattanne sitä. Te ette luultavasti menneet noina aikoina lääkärille testattavaksi. Lääkärit eivät diagnooseineen laittaneet kuolemanpelkoa teihin.

Kehonne siis palautuu luonnostaan, helposti ja nopeasti täydellisen terveyden ja tasapainon luonnolliseen tilaansa. Kaikki tämä ilman osallistumistanne ja usein ilman tietoista tajuntaanne.

Miksi? Koska teillä ei ole ollut tilaisuutta päästä sen tielle.

Niinpä Johnin taktiikka olla piittaamatta silmälääkärinsä negatiivisesta diagnoosista oli täsmälleen oikea. Tietysti se toimi. Se toimii aina!

Universumin oman vetovoimalain mukaan te ette voi vetää puoleenne mitään, ellette anna sille huomiotanne. Sivuuttakaa olosuhde ja se menee pois - sen on pakko!

Pysykää vain poissa kehonne tieltä. Se tietää, mitä tekee. Antakaa sen tehdä työnsä ja nautitte pitkän, terveen ja onnellisen elämän.



Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
30.8.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: