lauantai 24. syyskuuta 2011

MEDITAATIO

Salli rakkauden astua sydämeesi


Rakas uuden maan perhe, juhlistamaan tätä tasapainokohtaa maa-avaruusaluksen matkalla kosmoksen halki kutsumme sinua liittymään seuraamme tässä meditaatiossa.

Etsi ensin hiljainen istumapaikka ja sytytä kynttilä edustamaan Hengen liekkiä. Sitten sulje silmäsi ja hengitä syvään, kunnes tunnet sisäistä rauhaa.

Keskity nyt sydänkeskukseesi ja vain hengitä sydämeen. Salli itsesi yhdistyä ehdottomaan rakkauteen ja laajentua tuohon rakkauteen, kunnes olet täynnä myötätuntoa ja armoa. Kun keskityt myötätuntoon ja armoon, tulet tietoiseksi korkeammissa maailmoissa niistä, jotka työskentelevät teidän ja maapallon kanssa tällä kriittisellä transformaatiohetkellä. Salli pyhän sydämesi yhdistyä kaikkiin muihin pyhiin sydämiin, jotka yhdistyvät tänä aikana suureen kosmiseen sydämeen.

Salli itsesi vain virittyä kosmiseen sydämenlyöntiin ja tunne tuon valonsykkeen heijastuvan kaikkiin asioihin … myös oman kauniin pyhän sydämesi lyöntiin. Salli itsesi levätä tässä rauhassa.

Tuo energia nyt kehoosi, jalkojen kautta maatähtichakraan jalkojesi alla. Ankkuroi energiasi sinne ja tunne, miten olet yhteydessä maahan ja miten maa tukee ja rakastaa sinua. Olet maadoittunut! Vie tuo energia nyt vielä pidemmälle, alas maapallon suureen kristallisydämeen ja tunne, miten olet osa maapalloa ja maapallo on osa sinua. Tunne, miten tulet tasapainotilaan maapallon kanssa.

Tuo sitten tuo rakkaus maasta sydämeesi ja pidä sitä siellä, hengittäen syvään ja täyttäen kehosi rakkaudella.

Siirrä energia sitten ylös kruunuchakraasi ja sitten sielutähtichakraan. Tunne yhdistyväsi sielusi syvään rakkauteen ja anna tuon rakkauden täyttää olemukseksi. Ja siirry sitten taas ylöspäin, Jumalan suureen kosmiseen sydämeen ja tunne itseäsi syleiltävän jumalaisessa rakkaudessa. Hengitä syvään ja tunne rakkautta ja rauhaa. Salli sitten tuon rakkauden astua sydämeesi ja luoda täydellinen tasapaino taivaan ja maan välille.

Kun nyt keskityt sydämeesi, salli itsesi siirtyä syvemmälle ja syvemmälle tietoisuuteen jumalaisesta rakkaudesta, rakkaudesta joka täyttää jokaisen elävän olennon, tietoisuuteen itse elämän ihmeestä ja ihmetyksestä, ja hengitä sisään elämää! Ja kun hengität syvään, tunnet itseäsi syleiltävän timanttivalovirrassa, tähtivirrassa, univirrassa, yltäkylläisyysvirrassa - ja sinusta tulee osa tätä kosmista tähtivalotanssia. Salli ilon ja autuuden tunteiden vain huuhdella sinua! Olet siunattu!

Nyt näet edessäsi ruusun, kauniin kultapurppuraisen ruusun ja kun katsot, tuo ruusu levittyy valogalaksiksi, mikä avautuu galaktiseksi sydämeksi ja sitten kaikkeuden kosmiseksi sydämeksi. Tämä on suuri 11-11-11-ruusuportti ja alat harmonisoida sydänenergiaasi kosmisen ruusuporttiaukon kanssa, jotta voit vastaanottaa niitä kosmisia Kristus-koodeja ja uudistumiskoodeja, jotka alkavat ilmentää uutta maapalloa.

Salli nyt tuota kaunista ja siunattua energiaa välitettävän kauttasi maahan ja maan kristalliverkkoihin niin, että rakkautta voidaan jakaa sydämestä sydämeen ympäri maapalloa.

Maapallo on siunattu ja kaikki sen lapset on siunattu tänä päivänä!

Vietä nyt muutama hetki hiljaisessa meditaatiossa ja salli ne oivallukset ja visiot, joita ehkä virtaa sinuun tällä hetkellä.

Olet siunattu!

Hengitä nyt taas syvään pyhään sydämeesi ja avaa silmäsi, kun tunnet olevasi valmis.


AE Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
22.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Ei kommentteja: