perjantai 9. syyskuuta 2011

VALMISTAUDU VUODEN 2012 ENERGIOIHIN

Tiedätte, että monien asioiden täytyy muuttua ihmisissä ja yhteiskunnassa

Kukaan ei oikeasti tiedä, miten vuoden 2012 energiat tulevat esiin. Varmasti se kuitenkin tapahtuu ainutlaatuisten haasteiden ja vallankumouksellisten muutosten ennenkuulumattoman kiihtymisen kera. Ilmassa oleva kiireen tuntu mikä on rakentunut muutaman vuoden, kasvaa.

Luultavimmin tunnette enemmän levottomuutta nyt ja teillä on enemmän kysymyksiä, joilla ei näytä olevan vastauksia. Riippumatta siitä, mitä luulette vuonna 2012 ilmenevän, tunnette syvällä luissanne, että te ja ihmiskunta olette kriittisessä risteyksessä. Tiedätte, että monien asioiden täytyy muuttua ihmisissä ja yhteiskunnassa - muuten se valontäyteinen todellisuus missä haluatte asua, ei voi toteutua. Ymmärrätte tietysti, että olette oleellinen osa tätä sekoitusta ja että oma henkinen transformaationne on elintärkeä.

Tiedätte, ettei tässä risteyksessä ole mitään tavallista. Voitte aistia tämän, vaikkette edes katselisi uutisia tai kiinnittäisi huomiota runsaisiin ennusteisiin vuodesta 2012. Koska olette niin poikkeuksellisissa ajanhetkissä, miten voitte parhaiten valmistautua siihen, mitä seuraavaksi tulee?
 


Vinkkejä valmistautumisessa vuoteen 2012
Seuraavassa on suuntaviivoja auttamaan teitä valmistautumisessa vuoden 2012 muutoksiin. Voitte työskennellä näiden ajatusten kanssa nyt ja vuoden 2012 kehittyessä. Aloittakaa valmistelunne varhain, jotta voitte siirtyä kaaoksen läpi vaivattomammin. Silloin olette rauhallisempi - ja autatte itseänne ja toisia. Älkää aliarvioiko yhden rauhallisen ihmisen voimaa perheessä, työympäristössä tai muussa ryhmässä. Voitte vaikuttaa ja vaikutatte luomalla rauhaa.

Ystävysty muutoksen kanssa.

 Roolisi jumalaisena muutoksentekijänä näinä ratkaisevina aikoina on olla yhteiskunnallisten muutosten etulinjassa. Tehtävänäsi on kohdata muutos tietoisesti ja kulkea sen läpi ollen esimerkkinä ja näyttäen toisille, miten tehdä sama. Tämän tekemiseksi sinun on opittava tulemaan rennommaksi muutoksen osalta. Ollaksesi siinä, missä olet tällä hetkellä henkisellä polullasi, sinun on täytynyt avata mielesi nähdäksesi muutos radikaalisti eri tavalla. Siksi sinulla on luultavasti helpompaa nyt tapahtuvissa muutoksissa verrattuna joihinkin muihin oman piirisi ihmisiin. Seuraava askel on syleillä muutosta, kuin se olisi uskollinen ystävä. Se on haastavampaa, mutta sinut on koodattu tekemään se. Tiedät ytimessäsi, että eniten edistystä tapahtuu suurina muutosaikoina. Kysy sisältäsi päivittäin, miten voit piristyä muutoksissa, joita kohtaat.

Päivitä suhteesi.

Kun siirrytte aina vain kaoottisempiin energioihin, tulee tärkeämmäksi pitää suhteesi ajan tasalla. Arvioi niitä uudelleen nyt ja säännöllisesti tulevan vuoden aikana. Mieti, miten voit parantaa kommunikointianne - mukaan luettuna sanomasi sanat ja ilmaisemasi tunteet. Se miten tietoisesti kommunikoit toisten kanssa, määrää suhteiden ladun ja sen, miten hyvin ne palvelevat sinua. Myös tila on tärkeä. Mieti, antavatko suhteesi sinulle ja toisille riittävästi tilaa. Omasi ja toisen tilan kunnioittaminen on avaintekijä onnistuneessa suhteessa. Kestääksesi näiden aikojen ylä- ja alamäet tarvitset enemmän aikaa yksin, enemmän pohdiskeluaikaa ja enemmän hengitystilaa kuin ennen. Silloin kun tapaat jonkun, haluat olla läsnä ja hyvä kuuntelija ja tuntea saman toiselta ihmiseltä. Tutki säännöllisesti suhteidesi dynamiikkaa ja kutsu intuitiivisesti opastettua järkeäsi näyttämään tarvittavat muutokset. Pyri olemaan niin aito kuin voit, niin suuren osan ajasta kuin voit - kaikkien kanssa.

Rauhoita mielesi ja kehosi.

 Tämä on helpommin sanottu kuin tehty, silloin kun kohtaatte stressaavia tapahtumia ja tuntematonta jatkuvana virtana. Luultavimmin olet oppinut lukuisia menetelmiä stressistä selviytymiseen - kuten meditointi, hengittäminen ja fokuksesi siirtäminen pois huolehtimisesta. Työskentelet ehkä ainakin yhden tällaisen työkalun kanssa säännöllisesti ja kuitenkin tämän päivän kaaostasolla voit tuntea edelleen levottomuutta. Voimasta omiin tunteisiisi ja omaan mieleesi tulee oleellinen taito vuonna 2012 ja sen jälkeen. Jumalaisena muutoksentekijänä opettelet olemaan mestari elämän myllertävillä vesillä ja löytämään rauhan. Osaat rauhoittaa itsesi paremmin, kuin kukaan toinen. Silloin kun tyyneys tulee sisältä, oman sisäisen muutoksesi generoimana, yhdistyt järkkymättömään rauhaan. Mikään huume/lääke ei voi antaa tätä sinulle. Kukaan toinen ihminen tai mikään asia ei voi antaa tätä sinulle. Muutosparaati vuonna 2012 antaa sinulle runsaasti tilaisuuksia hallita lisää sitä, miten reagoit kaaokseen. Ilmaise nyt aikomukseksesi, että olet jatkuva maadoittuneen järjen ja tyyneyden ääni. Kutsu korkeampaa viisauttasi antamaan sinulle päivittäin opastusta ja apua tämän valontäyteisen olemistavan mestaruudessa.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.


Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (www.selacia.com)
2.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine





Ei kommentteja: