maanantai 20. helmikuuta 2012

AIO HYVÄKSYÄ, ETTÄ KAIKKI IHMISET OVAT JUMALAN JÄLKELÄISIÄ

Rakkaus yhdistää, pelko jakaa. Ja pelko on ollut motivoiva tekijä ihmiselämässä aioneiden ajan. Tämä on kuitenkin nyt muuttumassa.


Rakkaus sitoo meidät yhteen lempeästi, suloisesti ja ikuisesti, koska se on kenttä, missä koko luomakunta on olemassa - yhtä Jumalan kanssa. Harhassa viha, väkivalta, konflikti, kärsimys ja epäsopu ovat yleisiä - seurausta valinnasta olla erillään Jumalasta. Valinta olla erillään Jumalasta on myös valinta olla erillään toisistanne ja siksi noita kokemuksia tapahtuu - niitä ei voisi tapahtua, jos olisitte yhtä. Mutta tietysti olette kaikki yhtä ja näin noiden vahingoittavien käyttäytymistapojen kohdistaminen toisiin vahingoittaa vääjäämättä itseänne. Ajattelette, että hyökkäämällä tai puolustamalla suojelette itseänne toisten hyökkäyksiä vastaan, mutta se on oikeasti vain yritystänne suojella itseänne itseltänne hyökkäämällä itseänne vastaan. Siinä ei ole kerrassaan mitään järkeä!

Harhassa ei ole helppoa tiedostaa tätä. Koette tuskaa, pelkoa ja kärsimystä, mikä näyttää hyvin todelliselta. Siksi näyttää mielettömältä olla ryhtymättä varotoimiin pitääksenne itsenne turvassa ja hyvin harvat olisivat kanssanne tästä eri mieltä. Mutta tämä esittää teille ratkaisemattoman ongelman: niin kauan kun jatkatte käyttäytymistä näillä pelkistetyillä ja epärealistisilla tavoilla, tuska, kärsimys, pelko ja turvattomuus jäävät jatkuvaksi ja elinikäiseksi kumppaniksenne. Tällainen käyttäytyminen ruokkii lisää samaa ja ne kannustavat toisiaan tehokkaasti ja innokkaasti ja näin tukevat vielä lisää harhaa.

Rakkaus yhdistää, pelko jakaa. Ja pelko on ollut motivoiva tekijä ihmiselämässä aioneiden ajan. Tämä on kuitenkin nyt muuttumassa, koska ajan kuluessa jotkut teistä ovat alkaneet käsittää tämän, alkaneet harjoittaa rakkautta ja havainneet laajasti sen toimivan. Se ei kuitenkaan ole vielä täydellinen menestys, koska tähän mennessä hyvin harvat ovat olleet valmiita syleilemään tätä uutta elämistapaa joka hetki ja joka tilanteessa elämässään - pääasiassa siksi, että he ovat kärsineet valtavasti ja oppineet, että luottaminen merkitsee petetyksi tulemista. Silti joukossanne on niitä, joilla on rakastavat käyttäytymistavat ja asenteet, ja teitä ihaillaan suuresti henkimaailmoissa. Teitä ihailevat suuresti myös harhassa ne, jotka ovat itse alkamassa tiedostaa, että on oltava parempi tapa, ja he tunnistavat sen, kun havainnollistatte sitä käyttäytymällä rakastavasti.

Tämä muutos asenteissa ja käyttäytymisessä alkoi hitaasti, kun muutamat pohdiskelevat yksilöt käsittivät rakkauden valtavan voiman ja alkoivat käyttää sitä rauhan ja mielenterveyden tuomiseksi elämäänsä. Sitten toiset pyysivät saada oppia näitä taitoja. Ja tietysti alussa tulokset olivat pieniä ja paikallisia, mutta vaikutukset levisivät ulospäin kuin lammen väreet jatkuvasti lisääntyvinä ympyröinä ja nyt monet ovat tietoisia ja etsivät rohkeutta päästääkseen irti pelosta ja yhdistyäkseen rakkauteen. Heidän täytyy vain pyytää oppaitaan tai enkeleitä auttamaan tässä ja apua annetaan välittömästi. Ympäri maailmaa nähdään esimerkkejä siitä menestyksestä, mitä näillä rakastavilla tavoilla on paljon kaivatun muutoksen synnyttämisessä.

Sitä tapahtuu - rauhallisesti - koska ihmiset ovat perimmiltään järkeviä siitä epärehellisyydestä ja pettämisestä huolimatta, mitä monet heistä ovat kokeneet, silloin kun he ovat luottaneet niihin, jotka ovat väittäneet sydämessään olevan heidän paras etunsa, ja he haluavat saada lopun epärehellisyydelle ja korruptiolle, mitkä ovat kauan kalvaneet heidän hallintojärjestelmiään. He ovat nähneet, mitä nuo ominaisuudet tuovat, ja näin heidän aikomuksensa on lopettaa se salailu ja huomion jakautuminen, mitä tapahtuu julkisissa asioissa, ja palata läpinäkyvään ja avoimeen järjestelmään, missä ihmisten aitoihin tarpeisiin tartutaan ja niitä käsitellään tavalla, mikä antaa reilusti kaikille osallisille, ohittaen erityisintressit ja salaiset agendat, jotka ovat olleet hyvin kauan yleisiä ja läpitunkevia hallituksissanne ympäri maailmaa. He ovat täysin tietoisia, että vain rauhanomaiset keinot voivat synnyttää pysyviä muutoksia, joita tarvitaan kestävän rauhan ja yltäkylläisyyden tuomiseksi kaikille tällä planeetalla.

Jos haluat osallistua ja olla osallisena tässä kohottavassa ja innostavassa kehityksessä, mitä tapahtuu ympäri maailmaa ja auttaa sen synnyttämisessä, niin aio olla rakastava, aio olla myötätuntoinen ja aio hyväksyä, että kaikki ihmiset ovat Jumalan jälkeläisiä ja että he ovat yhtä oikeutettuja kuin sinä niihin etuihin ja iloihin, joita hän haluaa teidän kokevan ikuisessa taivaassa yhtenä hänen kanssaan. Rakkaus tunkeutuu planeettaan, se tarjoutuu kaikille ja se haluaa vain ikuista iloa kaikille. Avatkaa sydämenne tervetulotoivotukseen ja sallikaa kaiken negatiivisuuden hävitä siihen epätodellisuuteen, mistä se tuli.

Rakastava veljenne, Jeesus


Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
19.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Ei kommentteja: