maanantai 20. helmikuuta 2012

TE JA MAAILMANLAAJUINEN MUUTOS - YHTEISÖN OLEELLINEN ROOLI



Täysin uusin yhteisömalli on syntymässä.

Tämä on suurimittaisen vallankumouksen vuosi, mikä vaikuttaa teihin ja kaikkiin planeetalla. Yleinen teema jonka näette toistuvasti, on ihmiskunnan tarve yhdistyä perheeksi. Tämä tarve ei ole koskaan ollut tärkeämpi kuin tällä hetkellä.

Haluamanne uusi maapallo ei voi toteutua vuosisatoja vanhojen kiistely-, valitus-, kukistamis- ja tappamismallien rinnalla.

Hyvin kauan sitten ihmiset ymmärsivät ja arvostivat yhteisökäsitystä. Noiden aikojen ihmiset tunsivat yhtenäisyyden ja toistensa auttamisen voiman. Joissain kulttuureissa, kuivuuden ja muiden ilmastomuutosten uhkaamana ihmiset oppivat, että he voisivat selviytyä yhteisten ideoiden, tukijärjestelmien ja toimien avulla.

Sen sijaan että he olisivat taistelleet toisiaan vastaan hupenevista resursseista, he käyttivät yhteisluovuutta sopeutumiseen. He ymmärsivät yhtenäisen ryhmän voiman, he arvostivat luontoa ja oppivat toimimaan sen kanssa.

Maapallon ollessa nyt jyrkänteellä tulevaisuus epävarmana, ihmiskuntaa kutsutaan muistamaan nämä asiat. Muistamista tosiaan tapahtuu ympäri maailmaa, mikä herättää kiihkeää yhteisöllisyyden halua. Teidän kaltaisenne ihmiset elämän kaikilla alueilla tuntevat tämän.
 


Uusi yhteisömalli 
Kyllä, täysin uusin yhteisömalli on syntymässä. Olette oleellinen osa tuota prosessia, oppien uusia lähestymistapoja ja hävittäen vanhoja malleja. Syvällä sisällänne on ymmärrys siitä, miten tärkeä yhteisö on ja mitä tarvitsee muuttaa rauhan luomiseksi maan päälle.

Sinut on koodattu jumalaiseksi muutoksentekijäksi auttamaan rauhallisemman ja rakastavamman maailman luomisessa. Olemuksesi ytimessä tiedät tämän olevan totta.

Silloin kun yhdistyt tuohon sisäisen viisauden paikkaan, huomaat, miten yhteydetön ihmisperheestä on tullut. Havaitset epäluottamusta, epäkunnioitusta ja etäisyyttä. Näet näitä asioita kotikaupungissasi, työpaikassasi, hallinnossa ja maiden välillä.

Kun olet rehellinen itsellesi, huomaat samanlaista yhteydettömyyttä omissa piireissäsi - mukaan luettuna perheesi, työtoverisi ja tuttavasi. Silloin kun pystyt olemaan myös rehellisempi itsellesi, näet oman roolisi yhteydettömyydessä. Pyrit sitten ymmärtämään ja puhdistamaan näitä pelkoon perustuvia DNA-malleja, jotka saavat sinut irrottautumaan ja tuntemaan erillisyyttä. Kun teet tätä sisäistä työtä, sinusta tulee vapaampi ja heräät totuuteen ykseydestänne ja tiedät, että olet aina rakastettu.

Jos olet kuin useimmat ihmiset, haluat tuntea enemmän yhteyttä toisiin ja maailmaan. Haluat nähdä enemmän rauhaa ja rakkautta ilmaistavan suhteissa, liiketoiminnassa ja maiden välillä. Tiedät eläväsi nyt vaikuttaaksesi asiaan - mutta miten? Tässä on muutamia askelia, joita voit ottaa auttamaan täysin uuden mallin tuomisessa rinnakkaiseloon maan päällä.
 


Kuusi askelta otetavaksi nyt 
1) Keskity siihen, mikä yhdistää sinut toisiin ja mitä teillä on yhteistä, ja muutut sivustakatsojasta, joka tuntee erillisyyttä ja erilaisuutta, herääväksi olennoksi, joka oppii elämään täysillä ja yhtenä kaikkien kanssa.

2) Kieltäydy elämästä salaliittoteorioiden ja juorujen varjossa siitä, mitä "he" suunnittelevat seuraavaksi pitääkseen teidät orjina. Olet voimakas olento, varustettuna mielellä, joka voi keskittyä hyvyyteen ja upeiden asioiden luomiseen. Älä anna pikkuitsesi tai egosi vakuuttaa sinulle, että olet vankilassa. Olet vapaa.

3) Muuta esittämiäsi kysymyksiä. Esimerkki: "Milloin he korjaavat tämän?" Tämä kysymys ei tule voimaantuneesta itsestä, vaan uhrimentaliteetista. Parempi kysymys on: "Mitä voin tehdä tai olla tekemättä auttaakseni tämän tilanteen korjaamisessa?"

4) Vältä lauman mukana kulkemista. Muista jumalainen muutoksentekijäroolisi - eturivissä johtamassa tietä. Silloin kun on aika ryhtyä toimeen jonkin suhteen tai olla rohkea ja tehdä jotain, mitä toiset eivät vielä tee, luota omaan sisäiseen viisauteesi ja toimi.

5) Kuuntele enemmän, myös universumin panosta siinä, mitä oikeasti tapahtuu. Silloin kun ainoa kanavasi on pelkopohjainen uutisasema, sinulla ei ole selkeää ajatusta siitä, miten paljon itse asiassa edistytään. Yhteistyötapaamiset ja tuottavat keskustelut eivät saa yhtä paljon otsikoita kuin epäonnistuneet puheet tai tapaamiset vihaisten purkausten kera.

6) Riippumatta siitä, miltä maailma näyttää tai miten ankeilta asiat vaikuttavat, voit olla yksi niistä, joilla on uusi visio. Voit ottaa paikkasi eturintamassa ja kuvitella täysin uudentyyppisen maailman.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.



Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (www.selacia.com)
9.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




Ei kommentteja: