torstai 1. maaliskuuta 2012

Athanbantian Muutoksen Syleileminen

Monet ihmiset ovat niin kiinni nykyisissä käyttäytymismalleissa, siinä mitä he pitävät mukavuusalueenaan, että he vastustavat kaikkea muutosta. Kuitenkin kaikki muuttuu. Muutokset ovat perustavaa laatua ja kauaskantoisia. Muutosten jälkeen pelkopohjaista kolmannen ulottuvuuden todellisuutta ei enää ole.


Tervehdys Athabantian-tähtialukselta. Olen Bren-ton Andromedalta. Olemme tyytyväisiä voidessamme kommunikoida kanssanne. Omasta näkökulmastamme - tuhansien mailien päästä yläpuoleltanne - havaitsemme, että kaikki etenee maaplaneetalla kohti suurta transformaatiota. Vaikka teistä jotka olette näiden tapahtumien keskellä, ei ehkä vaikuta siltä, edistytään kohti päivää, jolloin voimme ilmoittaa: "Maa on transformoitunut. Maan ihmiset ovat ylösnousseet viidenteen ulottuvuuteen." Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö transformaatio tapahdu.

Monia upeita muutoksia on tulossa maan ihmisille ja itse planeetalle. Nämä ovat muutoksia, jotka ylittävät mielikuvituksenne. Nämä muutokset muuttavat kaikkea elämää. Nämä muutokset palauttavat maan siksi turmeltumattomaksi planeetaksi, joka se kerran oli. Nämä muutokset johtavat aikanaan uuteen sivilisaatioon teille, maan ihmiset. Nämä muutokset kietovat lopulta kaikki viidenteen ulottuvuuteen.

Jokainen tämän planeetan ihminen käy läpi muutosta. Koette sitä fyysisessä kehossanne. Oletteko huomanneet nukkumistavan muuttuneen? Päänsärkyä? Unohtelemista? Kömpelyyttä? Nämä muutokset vaikuttavat myös mieleenne ja tunteisiinne. Kyllä, te muututte. Kaikki planeetalla muuttuvat. Jokainen ihminen lähestyy sitä, miten reagoida näihin muutoksiin.

Yksi syy muutoksiin ovat valoenergiat, joita tulee planeetallenne galaksin keskuksesta. Aurinkotähtenne muuttamia energioita. Athabantianin kaltaisista tähtialuksista fokusoituja energioita.

Tällä ennenkuulumattomalla energiatulvalla galaksinne keskuksesta on vaikutusta jokaiseen planeettanne ihmiseen riippumatta siitä, onko hän siitä tietoinen vai ei. Kristus-energian läsnäolo tasoittaa kaikilla siirtymistä korkeampiin ulottuvuuksiin. Kaikki tuntevat näiden energioiden vaikutuksen kehossaan ja tunteissaan.

Nämä energiat ovat hyödyllisiä. Muutokset kehoonne ovat tarkoituksellisia. Muutokset mahdollistavat siirtymisenne neljänteen ulottuvuuteen. Lopulta nämä energiat, yhteisponnistustenne rinnalla, siirtävät teidät viidenteen ulottuvuuteen. Tästä planeetasta tulee viidettä ulottuvuutta, säteilevä tähti kaikkien nähtäväksi. Tätä ei ole koskaan ennen tapahtunut ihmismassalle. Aina ennen se on tapahtunut yksi ihminen kerrallaan.

Muu universumi katselee tarkkaan näiden muutosten etenemistä, sillä se mitä maan päällä tapahtuu, vaikuttaa kaikkiin ja asettaa mallin kaiken ylösnousemukselle fyysisessä muodossa. Onko mikään ihme, että hyvin monet tähtiveljistänne ja -sisaristanne ovat kerääntyneet planeetallenne ja sen ympärille katselemaan ja auttamaan näissä tapahtumissa?

Nämä muutokset tuovat tullessaan uuden elämistavan jokaiselle ihmiselle, joka ylösnousee maan kanssa viidenteen ulottuvuuteen. Puhun tässä jokaisen ihmisen kyvystä telekommunikoida toisten kanssa. Aikanaan jokaisella ihmisellä on kyky ilmentää elannokseen ja mukavuudekseen se, mitä hän haluaa. Jokainen kykenee kuljettamaan itsensä paikasta toiseen.

Elääksenne tässä korkeampien ulottuvuuksien maailmassa teidän on syleiltävä muutosta. Itse muutosajatuksen syleileminen avaa teidät kaikille näille mahdollisuuksille. Kun syleilette muutosta, huomaatte tällaiseen päätökseen liittyvän pelon putoavan pois, kun löydätte vapauden olla se, kuka oikeasti olette. Muutoksen syleileminen merkitsee seisomista suorassa, silloin kun tapahtumia pyörii ympärillänne. Niillä jotka ovat päättäneet syleillä muutosta, kolmannen ulottuvuuden romahtamisen vaikutus vähenee.

Muutoksen syleilemisen avaintekijä on ajatella sydämestänne. Rationaalinen mieli luo kaksinaisuutta ja laittaa aina pimeyden valoa vastaan. Sydämestä ajatteleminen selvittää tietä kevyempien värähtelyjen vastaanottamiselle. Sydämestä ajatteleminen tekee teille mahdolliseksi edessä olevien ihmeiden näkemisen. Sydämestä ajatteleminen tekee teille mahdolliseksi muutoksen syleilemisen.

Kaikkia kutsutaan tähän uuteen olemistapaan riippumatta heidän nykyolosuhteistaan, uskomuksistaan tai toimistaan. Kaikkia kutsutaan syleilemään muutosta. Kaikkia houkutellaan uuteen maahan, uusiin tapoihin olla maan ihminen.

Annan teille esimerkkejä havaitsemistamme positiivisista muutoksista. Tavallisten ihmisten kapinointi - itse asiassa he eivät ole lainkaan tavallisia, vaan upeita ja ainutlaatuisia yksilöitä, jotka ovat lopultakin löytäneet äänensä. Nämä kansannousut - ovat ne sitten Lähi-idässä tai Wisconsinissa - osoittavat, että ihmiset tunnistavat kaikkialla, että nyt on aika puolustaa sitä, keitä he oikeasti ovat. Ette ehkä näe sitä yhtä selvästi kuin me, jotka tarkkailemme kaukaa, mutta heidän tekonsa enteilevät dramaattisia muutoksia sivilisaatiossanne. Monet ihmiset heräävät kyseenalaistamaan perinteiset tavat.

Hallitusten haluttomuus toimia kansan puolesta ja muutosten vastustamisviha ovat merkkejä, että nämä järjestelmät murenevat tehdäkseen tietä uudelle. Näitä järjestelmiä on syvästi mädättänyt varakkaiden ja vaikutusvaltaisten intressit.

Kun massiivinen määrä uutta painettua rahaa virtaa rahoitusjärjestelmiin, se enteilee niiden romahtamista. Suuryrityksiä, hallituksia, uskontoja, terveydenhoitojärjestelmiä ja tiede- ja koulutusinstituutioita kaatuu rahoitusjärjestelmien rinnalla.

Äärimmäiset sääolosuhteet - tornadot, tulvat ja pureva kylmyys - ovat vaikuttaneet planeettanne moniin alueisiin kuluneiden kuukausien aikana. Tyynellämerellä on ollut ennätysmäärä maanjäristyksiä. Nämä jatkuvat ja joissain tapauksissa tulevat voimakkaammiksi, kun maapallo puhdistautuu. Niiden toimet jotka haluavat pysyä vallassa, ovat pahentaneet monia näitä luonnontapahtumia.

Sivilisaatiollanne on monia vakavia ongelmia, joihin ei tartuta. Kansallinen medianne keskittyy joutavuuksiin, samalla kun suuremmat ongelmat - sellaiset kuin alla - jäävät huomiotta. Kaikki korjataan, kun pääsette kevyempiin tiheyksiin.

* ei tunnisteta ykseyttä maasisartenne ja -veljienne kanssa, mikä saattaa monet köyhyyteen ja nälkään
* useimpien ihmisten apatia, jotka ovat valmiita hyväksymään elämänsä sellaisena kuin se on
* jatkuva fossiilisten polttoaineiden käyttäminen, mikä likaa ilmakehäänne
* vesienne saastuminen ns. modernin sivilisaationne jätteistä
* sivilisaationne tuottama valtava roskamäärä
* viljelykasvien geenimuuntelu ja kasvuhormonien käyttö
* totuuden tarkoituksellinen monimutkaistaminen ihmishistoriasta
* uskontojen vaikutus
* tähtisisartenne ja -veljienne kieltäminen
* koulutusjärjestelmät jotka opettavat mukautumaan olemassa oleviin malleihin
* huumeiden väärinkäyttö - resepti- ja laillisten, myös alkoholin
* ja luettelo jatkuu ja jatkuu …

Näemme monet näistä ongelmista tuloksena niiden energioiden vaikutuksesta, jotka saivat planeettanne lipeämään valosta. Samaan aikaan arvostamme sitä, miten maan ihmiset ovat kamppailleet saavuttaakseen sen tietoisuustason, millä suuri transformaatio voi nyt tapahtua.

Mikään yksi tapahtuma ei enteile dramaattisia muutoksia, vaan kaikkien yhdistelmä. Planeettanne tekee siirtymää, yksittäiset ihmiset tekevät siirtymää. Kyllä, tämä on vuosi, jolloin suuret muutokset alkavat. Näiden tapahtumien kulminoitumisen jälkeen vaaditaan jonkin aikaa uuden sivilisaation järjestäytymiseksi täysin uudelle maapallolle.

Meidän perspektiivistämme tärkein yksittäinen asia tunnistettavaksi on se, kuka oikeasti olette: suurenmoinen valo-olento joka on vapaaehtoisesti tullut asumaan fyysisessä muodossa tiettyyn elämään. Sitten kun tuo yksinkertainen totuus leviää laajalle, maan ihmiset luovat suurenmoisen uuden sivilisaation.

Kaikki ihmiset vastustavat muutosta, erityisesti muutosta minkä sysää heille jokin ulkopuolinen lähde. Monet ihmiset ovat niin kiinni nykyisissä käyttäytymismalleissa, siinä mitä he pitävät mukavuusalueenaan, että he vastustavat kaikkea muutosta. Kuitenkin kaikki muuttuu. Muutokset ovat perustavaa laatua ja kauaskantoisia. Muutosten jälkeen pelkopohjaista kolmannen ulottuvuuden todellisuutta ei enää ole. Neljännessä ulottuvuudessa oleville muutokset tuovat tervetullutta helpotusta tästä pelkopohjaisesta toimintamallista.

Muutokset ovat poikkeuksellisia. Niillä on monia puolia. Sellaiset kolmannen ulottuvuuden piirteet kuin aika, väkivalta, tuomitseminen, kilpaileminen, viha, ahneus ja turvallisuus, menevät pois. Sellaisista neljännen ulottuvuuden piirteistä, kuin yhteistyö, kiitollisuus, arvostus, hyväksyntä, totuus, tasapaino ja vapaus, tulee uuden sivilisaation perusta, mikä ei ole perusta ainoastaan neljänteen ulottuvuuteen, vaan osoittaa myös polun viidenteen ulottuvuuteen.

Maan ihmiset jotka ovat keränneet suuren varallisuuden, vastustavat näitä muutoksia. Ne jotka ovat keränneet suuren vallan, vastustavat näitä muutoksia. Ne jotka ovat saavuttaneet statusta, vastustavat näitä muutoksia. Ne joilla nykyelämä on tuttua ja mukavaa, vastustavat näitä muutoksia. Ne jotka uskovat saavuttaneensa tietyn tietoisuuden, vastustavat niitä muutoksia, jotka eivät vahvista heidän näkemyksiään. Ja ne jotka luottavat rationaaliseen mieleen sydämen sijasta, vastustavat näitä muutoksia. Ne jotka ovat saavuttaneet korkeamman tietoisuustason, jotta he todella tietävät, keitä ovat, ja syleilevät tuota totuutta, eivät vastusta näitä muutoksia.

Silloin kun pimeys kietoi tämän planeetan sisäänsä ja tietoisuus putosi, ihmismuodon rakenteet pirstoutuivat. Ihmisen DNA:ta muutettiin. Ihmisten mieli erotettiin tunteista. Ego kohotettiin hallitsemaan turvallisuuden nimissä. Yksilöllistynyt sielu erotettiin ihmiskehostaan. Chakrat vääristettiin niin, että ne olivat hyvin alttiita ulkopuoliselle manipuloinnille. Korkeamman tietoisuuden saavuttamisprosessissa keho, mieli, tunteet ja sielu yhdistetään taas kokonaiseksi ihmisolennoksi. Tällainen hyvin tietoinen ihminen syleilee muutosta, silloin kun hän näkee hyödyn suuremmalle kokonaisuudelle sekä itselle.

Tämä ihmismassan herääminen tapahtuu juuri oikeaan aikaan. Kuten aiemmin on puhuttu, kaikille työnnetään äärimmäisiä muutoksia - ketään ei säästetä näiden muutosten vaikutukselta. Tämä on hetki siirtyä korkeampiin värähtelyihin ennen muutoshuippua. Muutokset räjäyttävät kaiken teissä. Keskittykää korkeampiin värähtelyihin seistäksenne suorassa näiden muutosten keskellä.

Me jotka olemme tähtiveljiänne ja -sisarianne, haluamme auttaa teitä tässä suuressa seikkailussa. Seisomme valmiina tulemaan luoksenne. Värähtelynne kohottaminen on ensimmäinen askel. Kun päätätte syleillä tätä uutta olemistapaa, monia mahdollisuuksia esittäytyy. Älkää viipykö liian kauan vanhoissa tavoissa, sillä muutos kiihtyy.

Me Athabantian-tähtialuksella etenemme nyt ja lisäämme osallistumista. Kuten Taught paljasti äskettäisessä viestissään, avaamme uusia kommunikointikanavia planeetan ihmisten kanssa. Mark auttaa tässä ponnistuksessa haastatteluprosessilla, missä määrittelemme, hyväksyykö yksilö kommunikointimme ja toivottaa sen tervetulleeksi ja mikä tärkeintä, jakaako hän saamansa informaation toisten kanssa. Etsimme niitä, jotka syleilevät muutosta ja osoittavat toisille tavan elää muutoksen kanssa. Olemme hyvin tyytyväisiä niiden ihmisten määrästä, jotka ovat ilmaisseet halunsa kommunikoida suoraan kanssamme. Teemme työtä heidän jokaisen kanssa lisätäksemme heidän luottamustaan ja parantaaksemme heidän kommunikointitaitojaan.

Olen Bren-Ton Andromedalta ja kommunikoin kanssanne Athabantian-tähtialukselta. Toisten aluksella olevien rinnalla olen täällä palvelemassa teitä, kun siirrytte korkeampiin värähtelyihin ja teistä tulee universumin kansalaisia. Kaikki Athabantian-aluksella lähettävät siunaustaan.


Athabantian-aluslaisia kanavoinut Mark Kimmel (www.cosmicparadigm.com)
28.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Ei kommentteja: