Rakas valoperhe, meille antaa suurta iloa tervehtiä teitä taas kerran tänä aikana, kun siirrytte kohti vuoden 2012 ensimmäistä päiväntasausta. Asiat tosiaan muuttuvat maapallollanne ja vuoden 2012 uuden valoaallon ensimmäisiä energioita alkaa tuntua maan päällä.


Monet teistä tuntevat ehkä nyt vähän alakuloa, kun odotatte uutta energia-aaltoa, ja ehkä vähän pettymystä, kun ajattelette tapahtumia maan päällä tällä hetkellä, erityisesti Lähi-idässä. Ette ehkä tunne olevan yhtään lähempänä etsimiänne rauhan ja harmonian ihanteita. Rakkaat, tietäkää, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä ja luomisvirta ja muutosenergiat siirtyvät eteenpäin. Maa valmistautuu yhdistymään taas valon kahdeksanteen ja yhdeksänteen ulottuvuuteen ja Maantilanhoitajien ja Vanhimpien neuvostoja jotka ovat vastuussa uudesta maasta, aletaan muodostaa ja synnyttää.


Kyllä, rakas valoperhe, vuoden 2012 jälkeen ja maan kuljettua valoportaalin läpi joulukuussa, maa uskotaan niiden hoitoon, jotka teistä on valittu uuteen ensimmäiseen Maanhoitajaneuvostoon ja siihen liittyvään Vanhimpienneuvostoon. Nämä olennot vihitään kahdeksanteen ja yhdeksänteen ulottuvuuteen, missä he työskentelevät valon Aurinkoneuvostojen ja Galaktisten neuvostojen kanssa. Lopultakin maapallo ottaa paikkansa valotähtenä, jonka kehityspolun määrää jumalainen tahto ja jumalainen luova älykkyys sekä ne, jotka noudattavat jumalaista tahtoa.


Kysytte ehkä, miten tämä on mahdollista, kun ottaa huomioon maapallon poliittisen tilan tänä päivänä. Me sanomme vain, että uusi moniulotteinen maa on ottamassa muodon ja konfliktin ja kaksinaisuuden vanhoilla energioilla on vain vähän merkitystä siinä tulevaisuudessa, mitä ilmennetään. Kaksinaisuus- ja konflikti taajuus kuuluu vanhaan kolmannen ulottuvuuden maailmaan ja se on häviämässä pois. Uusi viidennen ulottuvuuden maapallo perustuu virtaukseen ja harmoniaan ja polariteettien muuttamiseen ykseydeksi. Ne jotka yhteisössänne ovat kehittyneitä, pyrkivät tuomaan polariteetit yhteen keskustelun avulla. Se on uuden maan tapa ja siitä tulee poliittisen elämän vallitseva menetelmä heränneellä, viidennen ulottuvuuden maapallolla.


Mutta vielä tärkeämpää on, että todellinen valta määrätä maan tulevasta polusta siirretään Maanhoitajaneuvoston ja Vanhempienneuvoston käsiin. Nämä sielut kutsutaan ja valitaan korkeammissa ulottuvuuksissa ja heillä on pääsy Aurinko- ja Galaktisiin neuvostoihin. He eivät ole itsestään selvästi viidennen ulottuvuuden yhteiskunnassa, vaan he ovat moniulotteisia ja voivat päästä korkeampaan tietoisuuteen ja luoda ja ilmentää jumalaisen tahdon mukaisesti, niin kuin sitä ilmaistaan Kultaisessa ruusugalaksissanne, mikä syntyy ja muodostuu nyt.


Maa ottaa paikkansa ja niin tekin, kun "kuulette" kutsun korkeampiin tietoisuusmuotoihin ja maan johtajuuteen. Teistä tulee tietoisia uusista yhteyksistänne uudestisyntyneeseen aurinkoonne, jota kutsumme nyt nimellä Solaris. Solariksen kahdeksannen ulottuvuuden neuvosto yhdistää aurinkokuntanne planeettaneuvostot ja yhdistyy Tähtineuvostojen ja Galaktisten neuvostojen kanssa. Sitten yhdistytte Kultaisen ruusugalaksin, Ruusudoradan, yhdeksännen ulottuvuuden neuvostojen kanssa - uusi nimi kultaiselle galaksillenne, mikä muodostuu nyt ja mikä tunnettiin aiemmin Linnunratana.


Näiden rakenteiden ollessa paikoillaan, maa ylösnousee uudelle kiertoradalleen Sinisenä tähtiplaneettana - ensimmäisenä planeettana galaksissa joka saavuttaa täyden moniulotteisen statuksen ja jota hallitsevat Maanhoitajien ja Vanhimpien neuvosto. Sieluyhteisöt valitsevat nämä korkeammalla tasolla heidän viisautensa, sitoutumisensa ja rohkeutensa vuoksi.


Rakkaat ystävät, on tosiaan paljon innostusta, kun nämä uudet rakenteet laitetaan paikoilleen ja yhdistetään uuden maan verkkoihin. Tiedämme, että monet teistä ovat ohi siitä, että valo-olennot tulisivat alas maan päälle, mutta sanomme kuitenkin, että te ylösnousette tapaamaan valo-olentoja Aurinkoneuvostoissa ja Galaktisissa neuvostoissa ja otatte paikkanne Kultaisen galaksin osana. Ja kun teette tämän, pysytte myös osana maan yhteiskuntaa aineellisella tasolla, valmiina tukemaan ja nauttimaan uudella maapallolla, jota synnytetään. Juhlimme sitä, ettei maapallo ole enää vauva siriuslaisten, plejadilaisten ja arcturuslaisten hoidossa. Nyt maapallo on täysin kypsä ja itsenäinen tähtiolento, joka edustaa Solariksen energiaa Kultaisessa ruusugalaksissa.




Lohikäärmeet ja delfiinit


Rakas valoperhe, kun aloitatte tämän seuraavan yhdistymisvaiheen, muodostatte myös voimakkaan yhteyden ylösnousevaan lohikäärme-energiaan ja delfiinimestarien energiaan. Nämä kaksi valo-olentoryhmää ovat erityisen keskittyneitä vuoden 2012 asetelmien tähän osaan ja ovat täysin valmiita työskentelemään niiden kanssa, jotka ovat valmiita.


Ensiksi kuudennessa ulottuvuudessa kohtaatte lohikäärme-energian ja yhdistytte taas siihen. Lohikäärmeet ovat kosmisen tulen tai enkelitulen korkeamman ulottuvuuden kantajia. Tämä on hyvin peruselementtienergiaa, mutta voimakasta ja sitä voitaisiin nimittään ydinenergiaksi, jos sitä ajateltaisiin tieteellisesti - perustuli joka pitää hologrammimatriisin paikoillaan.


Lohikäärmeet olivat kosmisen energian varhaisia kantajia ja "esi-isiänne". Ne hengittivät tulta, koska ne olivat kosmisen tulen ilmaisumuoto. Silloin kun herätätte lohikäärmetulen, yhdistytte muinaisiin kykyynne työskennellä kosmisella tulella Jumalan kanssa luomiseksi. Silloin kun elätte lohikäärme-energian pelossa, se elää varjopuolessanne ja voi ilmestyä esiin tuhoisilla tavoilla, melko negatiivisen tulen räjähdyksinä. Tätä tapahtuu laajasti, silloin kun ihmiset menevät sotaan ja "satavat tulta" toistensa päälle aseiden, erityisesti ydinaseiden muodossa, mitkä ovat perimmiltään lohikäärmetulen negatiivista käyttöä. Tätä on tapahtunut, silloin kun ihmiset ovat lähestyneet lohikäärmetulta tieteellisestä näkökulmasta ja yrittäneet valjastaa sen negatiivisiin tarkoituksiin. Suuri osa ajankohtaisesta Lähi-idän konfliktista keskittyy lohikäärmetulen käyttämiseen sotaan ja siihen, kenellä pitäisi olla oikeus päästä tähän voimaan käsiksi. Myös lohikäärmeet ovat kehittyneet eivätkä enää halua tulla käytetyksi negatiivisiin tarkoituksiin. Ne haluavat yhdistyä taas ihmisten kanssa ja tarjoutua rauhan palvelukseen.


Historiallisesti suhde lohikäärmeisiin on ollut pelokas ja johtanut väärinkäyttöön ja tuhoon. Kolmannen ulottuvuuden maailmassa missä havaintotapa on kaksinaisuus, lohikäärmeitä pelättiin ja ne saatettiin konfliktiin ja kukistettiin. Uudella viidennen ulottuvuuden maapallolla tunnistatte polariteetin yhtenäisyydessä ja näin lohikäärmeet voivat ilmestyä taas esiin, kun siirrytte mestaruuteen ja korkeampiin ulottuvuuksiin. Mestaruudessa teistä voi tulla lohikäärmeratsastajia ja voitte ohjata lohikäärmetulta tietoisuudella ja käyttää sen voimaa ilmentämiseen ja luomiseen korkeimmaksi parhaaksi ja jumalaisen suunnitelman mukaisesti. Tällä tavalla lohikäärme-energia haluaa yhdistyä ihmisten kanssa, ei tieteellisellä tavalla, missä energia valjastetaan ja sitä käytetään ilman ymmärrystä pyhästä suhteesta hengen, lohikäärmeiden ja ihmisten välillä.


Toinen valo-olentoryhmä ovat enkelidelfiinimestarit, jotka ovat maan valas- ja delfiinienergian korkeampi ilmaisumuoto. Ne tulevat Galaktisesta keskuksesta tai Suuresta keskusauringosta, Siriuksen ja Plejadien kautta. Niiden tarkoituksena on ja on aina ollut opastaa lajien kehittymistä maan päällä, erityisesti paljastuvaa ihmisenkelirotua. Delfiinit ja valaat ovat hologrammisuunnittelun mestareita ja aina kun on tarvetta merkittävään evoluutiomuutokseen tai uudelleenkalibrointiin, ne ovat paikalla auttamassa. Myös maan ylösnoustessa uuteen ja itsenäiseen rooliin aurinkokunnassaan ja galaksissaan, delfiinimestarit jatkavat auttamista tässä synnytysprosessissa.


Delfiinimestarit ja -enkelit edustavat kosmista Kristus-tietoisuutta. Ne virtaavat kosmisen Kristuksen kultaisen energian kanssa, mutta ne edustavat myös Kristus-rakkauden turkoosia ja purppuranpunaista sädettä. Delfiinimestarien energiaa ilmaistaan tanssissa, musiikissa ja ilossa. Se on virtaavaa, kevyttä, kaunista ja harmonista. Silloin kun ruumiillistatte delfiinimestarien energiaa, teistä tulee yhtä virtaavia, sulavaliikkeisiä ja iloisia ja pystytte reagoimaan sujuvasti ja nopeasti. Mikään suunnanmuutos virtauksessa ei ole ongelma - pystytte vain liikkumaan sen mukana.


Lohikäärmeiden ja enkelidelfiinimestarien myötä luomistuli ja lajikehitys maan päällä harmonisoituu taas kerran jumalaisen tahdon ja jumalaisen luovan älykkyyden kanssa. Tämä varmistaa, että näitä energioita käytetään vain korkeampaan tarkoitukseen uudella maapallolla.





Maaliskuun päiväntasaus tasapainopisteenä


Kaikkien näiden muutosten, jälleenyhdistymisten ja uudelleenkalibrointien myötä on todennäköistä, että tunnette näiden aaltojen vaikutuksia eri ulottuvuuksissa. Ensinnäkin rakkaat ystävät, on mahdollista, että tunnette yhteydettömyyttä, ikään kuin aiemmin tärkeät asiat eivät ole enää sitä. Tai projektit jotka näyttivät kulkevan tasaisesti, saattavat yhtäkkiä pysähtyä. Saatatte myös tuntea, että suhteet ja ystävyydet kärsivät samanlaisesta keskeytyksestä ja yhteydettömyydestä. Tämä on vain niiden valtavien muutosten piirre, joita laitetaan paikoilleen. Voitte olla vakuuttuneita, että muutaman viikon kuluttua asiat virtaavat taas kerran tasaisesti.


Päiväntasaus on tasapainopiste teille ja elämällenne. Se edustaa hetkeä, jolloin pystytte löytämään sisäisen tasapainon ja rauhan ja yhdistymään taas elämänne uuteen virtaan. Monet teistä löytävät uusia suuntia ja uusia polkuja, kun astutte uuteen rooliinne, erityisesti te jotka työskentelette Maanhoitaja- ja Vanhempienneuvostojen kanssa.


Myös fyysisessä kehossa voi olla oireita. Aiemmin oireita tunnettiin pääasiassa tuloksena tasapainokeskuksen muuttumisesta solar plexuksesta sydämeen. Nyt kun astutte tähän uuteen vaiheeseen, huomaatte, että fyysisestä kehosta tulee kevyempi, että se on enemmän täynnä valoa ja painaa vähemmän. Tässä vaiheessa kehonne voi tuntua hyvin raskaalta, saatatte olla uupunut ja teillä on ehkä vaikeuksia nukkua. Teillä voi olla vaikeuksia myös ruuan kanssa - löytää sellaista ruokaa, mikä on harmoniassa uuden tunteen kanssa fyysisestä kehostanne. Nämäkin menevät ohi, rakkaat ystävät, kun totutte moniulotteisen kehonne kevyempään luonteeseen.


Pian tunnette olevanne täynnä energiaa ja valmis uusiin tilaisuuksiin ja haasteisiin, jotka esittäytyvät vuoden puolivälin paikkeilla, kun siirrytte kohti Leijonaporttia heinäkuun lopussa!


Toivotamme teille paljon iloa ja rakkautta tulevina viikkoina ja kuukausina ja juhlimme kanssanne uuden maan ilmentymistä!


Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Maaliskuun 2012 energiat
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine