maanantai 26. maaliskuuta 2012

Selviytymiskäsikirja osat 106,108,109,110, 111, 112,113



Älkää siis pelätkö pimeyttä, rakkaat ystävät, se on vain merkki siirtymisestä tästä päivästä, mitä elätte nyt, kaivattuun huomiseen, mikä odottaa jo siivillään.



SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 106


Tänään haluaisimme tutkia syvemmin tuntematonta huomisen maailmaanne tai paremminkin unohdettua huomisen maailmaanne, koska sydämenne ytimessä käsite on jo teille tuttu. Nimitäin muistelette "maita", missä se mistä uneksitte tänään, on ollut elämän fakta aioneiden ajan, ja kun olette kerran astuneet noille maille, missä rakkaus vallitsee, ette jaksa odottaa päästäksenne takaisin tuohon todellisuuteen. Todellisuuteen jolla on suuri kontrasti siihen, mitä voitte havaita joka puolella tällä hetkellä, ja kun verho jatkuvasti ohenee, muistikuvanne menneistä ajoista paljon paratiisimaisemmassa ympäristössä tulee vielä lisää pintaan. Näin ollen turhautuminen ja pettymys ovat yleisiä, kun voitte nähdä vain liian hyvin sen syvän kuilun, mikä erottaa teidät tästä olemassaolosta tänään. Tämä kuilu levenee päivä päivältä, kun ei näytä olevan loppua niille julmuuksille, missä ihmiskunta on mukana, ja valo näyttää himmenevän hyvin monissa paikoissa ympäri maailmaa.

Älkää hermoilko, suloiset ystävät. Se on todellisuudessa merkki, että kaikki on muuttumassa parempaan, koska jos ette olisi riittävän hereillä nyt, silmänne ei edes värähtäisi niille kamalille uutisille, joita massamedia teille päivittäin tarjoaa. Mitä pidemmälle nostatte itsenne siitä tasosta, mille muu ihmiskunta tyytyy vajoamaan, sitä pöyristyttävämmältä sen käyttäytyminen näyttää teistä ja sitä lähempänä olette vapautenne saamista siitä kaikesta. Tämä voi kuulostaa ristiriitaiselta teistä, mutta juuri sitä tapahtuu tällä hetkellä. Kaikki lisää vauhtia, mutta samalla kun te viiletätte vielä nopeampaa korkeampiin värähtelyihin, muu ihmiskunta on jatkuvasti jyrkemmässä luisussa alaspäin ja siksi kuilu välillänne levenee. Taas kerran, olemme viitanneet kahden aikajanan erottumiseen ja tämä on hyvin selvä merkki, että tämä eroamisprosessi on tosiaan täydessä vauhdissa.

Mielenkiintoista on, että vaikka negatiivisuuden määrä saavuttaakin aina vain korkeamman pisteen maailmassa, kykynne irrottautua siitä kohoaa myös. Toisin sanoen, kun olette tehneet tuon tarkoituksellisen valinnan kohottaa omaa värähtelytaajuuttanne, pystytte katselemaan tapahtumia matalimmassa sfääreissä sekaantumatta niihin tunteellisesti, mitä tapahtui ennen. Vähemmän kehittyneen katsojan silmissä tämä näyttää tunteettomuuden merkiltä, mutta se on kaikkea muuta.

Olemme koskettaneet tätä aihetta aiemmin ja teemme sen taas, sillä on elintärkeä ymmärtää oma roolinne tässä. Olette tiennäyttäjiä, valomajakoita ja tärkein tehtävänne on erottautua täysin niistä peleistä, jotka on laadittu saamaan ihmiset niiden loputtomien tapahtumien ansaan, jotka on järjestetty heikentämään teitä kaikkia. Jos teidät imetään tähän peliin, teidät melkein kuin imettäisiin universumin mustaan aukkoon - siitä on melkein mahdotonta vapautua. Mutta te olette onnistuneet tekemään sen ja se on hienoa! Se ei ole mitenkään helppo tehtävä ja tämän eroamisprosessin vaikein osa on vielä edessä hyvin monilla teistä. Puhumme tietysti siitä prosessista, että luovutte kaikesta velvollisuuden tunteesta, mitä teillä edelleen on läheistenne ja rakkaidenne vapauttamisesta tästä matriisista, koska tämä on viimeinen ankkuri, mikä pitää teitä kiinni vanhassa. Mutta kunhan muistatte, että olette täällä näyttämässä tietä omilla toimillanne, nämä ankkurit alkavat hitaasti vääntyä irti sedimentistä, mikä pidättelee niitä.

Nimittäin se huominen, mihin viittaamme, on sellainen, missä olette kaikki upeita ja vapaita henkiä, joita niin oikeutetusti voitte vaatia olevanne, ja missä jokainen teistä yhdistyy sydämestä, ei minkäänlaisesta paineesta tai velvollisuudesta. Opitte elämään taas vapaina henkinä ja sellaisina teette yhteisöjänne paikkoihin, missä rakkaus on ohjaava periaate ja missä kunnioitus kanssaihmisiänne ja ympäristöänne kohtaan ohjaa jokaista askeltanne. Silloin tiestä eteenpäin tulee hyvin selvä ja valintanne näyttävät hyvin itsestään selviltä, kun pelko- ja voimattomuussääntö on vain haalistuva muisto. Se on kirjaimellisesti kuin kotiinpaluu pitkän matkan jälkeen erämaassa, koska olette tosiaan säteileviä sieluja, jotka vapaaehtoisesti tulivat alas vapauttamaan ne kahleet, joissa pimeys oli pitänyt ihmiskuntaa hyvin pitkään.

Tiedämme, että tämä kuulostaa "hötöltä" monille teistä, mutta syvällä sisällä tunnette kaikki sen olevan todellisuutta, mihin pyritte heräämään, ja olette ylpeitä uudisasukkaita tässä heränneessä maailmassa, mitä kutsutte huomiseksi. Ja älkää koskaan unohtako, että huominen on vain lyhyen yön päässä teillä kaikilla. Älkää siis pelätkö pimeyttä, rakkaat ystävät, se on vain merkki siirtymisestä tästä päivästä, mitä elätte nyt, kaivattuun huomiseen, mikä odottaa jo siivillään.

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 108 


Tämän päivän lähetys näyttää ehkä vähän kiusalliselta, kun haluaisimme tutkia aihetta, joka on monille hyvin henkilökohtainen, nimittäin säteilyjä ja siitä seuraavia kipuja ja särkyjä - fyysinen kehonne on parhaillaan syntymisprosessissa.

Tämä on tosiaan melko "epäterve" aihe joillekin, koska heidän kaikki kehotoimintonsa täytyy pitää hyvin yksityisinä, mutta tästä tarvitsee todella puhua, koska on erittäin tärkeä osa fyysisiä virityksiänne kutsua niitä sellaiseksi.

Tiedämme, että tämä näyttää hyvin merkityksettömältä koko kuvassa, kun useimmille teistä se mitä tapahtuu ympärillänne, tosiaan koko universumissa, on paljon kiinnostavampaa kuin se, mitä tapahtuu asuttamassanne fyysisessä kulkuneuvossa, mutta mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Itse asiassa, vaatimattomalta näyttävä liha- ja verisäkkinne on niin upea luomus, että se voittaa mennen tullen paljon niistä muista asioista, joita on olemassa.

Emme mene paljon yksityiskohtiin, riittää kun sanotaan, että jos ottaisitte käteenne jokin kirjan anatomiastanne, olisitte ällikällä lyötyjä tämän kauniin rakenteen monitahoisuudesta. Tiedemiehenne myöntävät, että sisällänne tapahtuu monia prosesseja, jotka ovat liian monimutkaisia heidän selitettäväkseen. Toisin sanoen, haluaisimme katsoa tarkemmin tätä huomiota herättämätöntä fyysistä kehoanne ja selittää sitä vähän, sillä tämä on todellakin tärkein osa koko tätä ylösnousemusprosessia.

Selitetäänpä. Olette hyvin tietoisia, että tarkoituksenne täällä on varmistaa värähtelytasonne nostaminen niin, että voitte nousta seuraavalle tietoisuustasolle yhdessä kotinne, maaplaneetan kanssa. Mutta tämän tehtävän toteuttamiseksi suurin haasteenne on tehdä se ollessanne tuossa fyysisessä kulkuneuvossa, ihmiskehossanne, ja syy siihen on yksinkertainen. Ilman tätä kehoa ette voi jatkaa elävänä ja hengittävänä osana tätä maailmaa, mitä kutsutaan maapalloksi, ja se tarvitsee läsnäoloanne tällä niin monin tavoin, mitä ette voi alkuunkaan ymmärtää.

Olette sen uskollisimpia seuralaisia ja teillä on eräänlainen symbioottinen suhde, mikä muodostaa yhdessä hyvin erityisen osan luomakuntaa. Nimittäin te ette ole sama ilman sitä eikä se olisi sama ilman teitä, joten läsnäolonne täällä fyysisessä kehossa on todella hyvin tärkeää. Älkää unohtako, että maailmanne on tällä hetkellä myös koti koko joukolle eteerisiä olentoja, mutta te olette pääsyy sen olemassaoloon. Se on myös järjestänyt erityispaikan koulutukseen ja kuten olemme tutkineet aiemmissa tilanteissa, tämä koulutus sisältää elämisen erittäin fyysisen kehon sisällä, mikä on todella hyvin erilaista elämää, mitä hyvin monet teistä ovat kokeneet aiemmin.

Se olisi helppo tehtävä, jos teidän olisi tarkoitus kohottaa vain eteerisen sielunne värähtelyä, fyysisen kehon estämättä, ja monille värähtelytason nostamistehtävä tuon kulkuneuvon sisällä on vain liian uuvuttava ja he päättävät lähetä kokonaan pois. Emme tuomitse ketään, joka päättää tehdä niin, mutta kuten olemme sanoneet aiemmin, se merkitsee lähtemistä tehtävää täyttämättä, koska fyysisen kehonne kirjaimellinen keventäminen on hyvin oleellista tälle prosessille. Teidän ei ole tarkoitus "lujahtaa" seuraavalle tasolle fyysisen kehon estämättä, vaan teidän on tarkoitus syleillä tätä prosessia koko sydämestänne ja varmistaa, että pääsette toiselle puolelle kokonaisena ihmisolentona - karvoineen päivineen, kuten sanotaan.

Ja sen tekemiseksi astelette polkua, mitä kukaan toinen ei ole mennyt ennen teitä, koska värähtelyn nostaminen niin fyysisessä kehossa kuin teidän, on tosiaan mahtava tehtävä, minkä harvat voivat väittää suorittaneensa. Kuten olemme kertoneet teille aiemmin, olette urheita pioneereja ja osa tuntematonta aluetta mihin teidän on määrä kulkea, on oma kehonne. Se on aloittanut totaalisen metamorfoosin ja se on hyvin matkalla tämän valtavan prosessin hallitsemiseen, missä se viritetään täysin uudelle mestaruustasolle ja missä se transformoidaan hiilipohjaisesta rakenteesta kristallimuotoon - melkein kuin vaatimattoman hiilipalan muuttumista upeaksi timantiksi. Ja aivan kuten timantilla, sen vaatima paine tämän transformaation saavuttamiseksi on valtava. Näin ollen ette koe kovin miellyttäviä reaktioita matkan varrella.

Aloitimme tämän "epistolan" sanomalla, että haluaisimme puhua melko vastenmielisestä aiheesta, ja siinä olemme nyt, koska haluaisimme tutkia melko epämiellyttäviä sivuvaikutuksia tästä "paineistuksesta", mitä parhaillaan kohdistetaan koko rakenteeseenne. Useimmat teistä - elleivät kaikki - ovat jo altistuneet tähän mennessä näille vaikutuksille, koska on mahdotonta kulkea läpi kehonne näin läpikotaisesta uudelleenjäsentelystä huomaamatta sitä lainkaan. Olette altistuneet hyvin paljon intensiivisille energioille, jotka kirjoittavat kirjaimellisesti koko DNA:nne uudelleen, ja tämä aiheuttaa tällä hetkellä paljon oireita, enemmän tai vähemmän päivittäin. Olemme jo tutkineet jossain määrin mielen haasteita, joten nyt haluaisimme tutkia vähän tämän prosessin fyysisiä osia.

Muistutetaanpa ensinnäkin, että olette kaikki yksilöitä, joilla on ainutlaatuisia piirteitä, ja näin ollen mikään prosessi ei ole täsmälleen sama kenellekään teistä, mutta on joitain identtisiä taustatekijöitä. Yksi niistä on puhdistumisprosessi, mikä on nyt käynnissä. Se on kenties tärkein ja haastavin, koska se ei ole ainoastaan kaiken sen mentaalisen ja tunnejäämän puhdistamista, mitä ehkä vielä kannatte, vaan se on myös kaiken sen kemiallisen ja fyysisen jäämän perusteellista puhdistamista, mitä olette keränneet matkan varrella. Tämä on prosessin inhottava osa - olette ehkä samaa mieltä - koska olette kaikki hyvin tietoisia siitä, miten kohonne puhdistautuu kaikista jätteistä. Uskaltaudumme arvaamaan, että vessa on ollut paljon tavallisempi paikka viime kuukausina, ja uskaltaudumme myös arvaamaan, että käyntinne siellä ovat olleet melko voimakkaita hajusteiltaan - ilmaistaksemme sen melko hienostuneesti. Tai ollaksemme suorempia, neste ja aine mitä olette suoltaneet kehostanne, on näyttänyt toisinaan enemmänkin kemiakaalitehtaan myrkkyjätteeltä kuin joltain ihmiskehon eritteeltä.

Syy tähän on yksinkertainen. Kun olette vapautuneet hyvin monista kemikaaleista elimistössänne, sitä voidaan verrata ongelmajätteeseen, mitä tuottavat vastenmielisemmät tehtaat, joita on runsaslukuisesti ympäristössänne. Nimittäin kehonne on altistunut niin paljon näille kemikaaleille joka kerta, kun hengitätte, juotte vettä tai syötte ruokaa, että se on ollut melkein kuin haitallisten aineiden roskakori. Mutta nyt - kiitos näiden energiapommitusten - nämä aineet pakotetaan ulos kehostanne. Nimittäin ne, paljon muun rinnalla, eivät ole yhteensopivia kohonneen värähtelytasonne kanssa ja siksi ne kirjaimellisesti pakotetaan ulos jollain tavalla, minkä keho osaa.

Kuten olemme sanoneet aiemmin, tätä prosessia voidaan monin tavoin verrata hyvin perusteelliseen kevätsiivoukseen ja tällä kertaa yhtäkään nurkkaan ei jätetä väliin. Älkää siis lannistuko noista näennäisen loputtomasti toistuvista vatsavaivoista, jotka kiusaavat teitä intensiivisesti toisinaan. Ne ovat itse asiassa varma merkki tästä puhdistumis- ja keventymisprosessista ja vaikka niitä voidaankin pitää hyvin epämiellyttävinä ja kenties melko noloina hetkinä, kiittäkää kehoanne sen halukkuudesta tukea teitä tässä tekemällä niin kovasti työtä puhdistuakseen. Se tekee kaiken voitavansa pysyäkseen henkenne matkassa, mutta se tarvitsee myös teidän tukeanne, joten varmistakaa, että viritytte kuuntelemaan, mitä se kehottaa teitä tekemään ja olemaan tekemättä. Tällä tavalla voitte auttaa tekemään tästä todellisen tiimiponnistuksen ja varmistaa, että siitä tulee paljon vähemmän uuvuttava matka, kuin jos kieltäydytte ottamasta kehonne signaaleja sydämeen.

Tässä on kaikki, mitä meillä on teille tänään, rakkaat ystävät. Palaamme suloisemmalta tuoksuvan epistolan kanssa myöhemmin.



SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 109 


Tämä päivä on varmasti mielenkiintoinen, kun alatte tuntea uusia energioita, joita on pumpattu ilmakehäänne noin viimeisen viikon ajan. Nimittäin kaikki vastaanottamanne energia ei tee merkkiään taivaalle kauniina väreinä, kuten upeat aamuruskot, jotka ns. ennustivat viime suurta pamausta. Ei, on toisia, hienovaraisempia "istutusmuotoja" - joistain tiedemiehenne ovat vasta nyt alkaneet saada vihiä. He ovat alkaneet mitata niiden energisoitujen hiukkasten määrää, joita leijuu pikkuplaneettanne ympärillä, ja joskus he saavat mielenkiintoisia ja kenties yllättäviä tuloksia, koska heidän ruudulla näkemänsä lukemat ovat vähän odotettua suurempia. Ja tämä on vasta alkua, suloiset ystävämme, koska he alkavat raapia päätään useammin tulevalla jaksolla.

Luulemme, että kuulette lauseen "normaalin tason yläpuolella" monilla alueilla tästä lähtien, koska monet asiat näyttävät kohonnen siihen verrattuna, mitä on pidetty normina. No, sanotaanpa vain, ettei tapahtuvissa asioissa ole normia, kun päivät ja viikot kuluvat. Näette kaikenlaisia epätavallisia malleja kehittyvän - ei ainoastaan säätilassa, vaan näennäisen irralliset asiat alkavat käyttäytyä, ikään kuin niillä olisi epätavallista vuorovaikutusta, mitä ei ole ennen nähty. Kaikki lisää vauhtia, myös hyvin monien sellaisten asioiden yhteenliittyminen, jotka eivät ole aiemmin näyttäneet olevan lainkaan yhteydessä - ja tällä on monia mielenkiintoisia seuraamuksia.

Muistakaa, että paljon siitä mitä pidätte itsestäänselvyytenä, perustuu varmuuteen tietyistä muuttumattomista säännöistä, mutta nyt nämä säännöt alkavat muuttua monin tavoin, näennäisen sattumanvaraisesti. Tuloksena kaikesta tästä muokattavuudesta on hyvin monia vikatoimintoja ja hankaluuksia eri alueilla, joten parasta valmistautua kohtaamaan ongelmia alueilla, missä niitä ei ole aiemmin ollut. Toisin sanoen, odottakaa odottamatonta, älkääkä ottako mitään itsestäänselvyytenä.

Ihmisillä on taipumusta pitää itseään ylempiarvoisena muuhun luomakuntaan verrattuna, mutta nyt he alkavat tuntea otteensa tähän etumatkaan lipsuvan monilla alueilla. Muistakaa, että olette tehneet itsenne hyvin riippuvaiseksi kaikenlaisista elektronisista laitteista ja järjestelmistä, jotka hallitsevat hyvin paljon päivittäistä elämäänne. Niitä kuvataan usein idioottivarmoiksi, mutta katsotaanpa vaan, ketkä alkavat näyttää melko typeriltä, kun asiat alkavat eskaloitua ja luonnonvoimat esittää paljon laajempaa "rekisteriä", minkä olisitte luulleet sen pystyvän keräämään kasaan.

Pitäkää silmänne ja korvanne auki, rakkaat ystävät, ja pysykää valppaana, jottei teitä pyyhi sivuun jokin sellainen, mikä "ei voi pettää". Mikään ei ole taattua tässä hauraassa rakenteessa, mitä kutsutte kehittyneeksi sivilisaatioksi, joten älkää yllättykö, jos järjestelmät alkavat osoittaa muutakin kuin pientä käytöstä johtuvaa kulumista siellä täällä. Muistakaa vain olla jäämättä kiinni ahdistukseen, mitä syntyy hyvin monien ihmisten mielessä. Se voi olla tarttuvampaa, kuin luulette, kun ihmiset huomaavat, etteivät pysty tekemään asioita, joita he pitävät itsestäänselvyytenä "normaalissa" elämässä. Luulemme teidän huomaavan toisinaan "normaalin" päivän olevan pian vähän seikkailullisempi, kun olisitte voineet toivoa, joten taas kerran anomme teitä työskentelemään tasapainonne kanssa, jotta olette hyvin varustautuneet kestämään myrskyjä, joita tulee tiellenne pian.



SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 110 

Haluaisimme puhua omavaraisuudesta, mutta kenties emme odottamallanne tavalla. Emme viittaa siihen itsenne elättämisenä ja itsenne ruokkimis- ja vaatettamiskeinojen keräämisenä, vaan ylösnousemusmielessä. Nimittäin on erittäin monia, jotka etsivät ja etsivät jotakuta antamaan heille keinoja löytää selkeyttä siitä, mikä auttaa heitä valaistumisetsinnässä, mutta valitettavasti he etsivät turhaan, sillä ette löydä vastauksia ulkopuolelta. Selitetäänpä.

Olemme monta kertaa sanoneet teille, että teillä on jo kaikki taidot ja kyvyt, joita koskaan tarvitsette tyydyttääksenne tämän etsinnän, mutta ne ovat mukavasti unohtuneet tai suoremmin ilmaistuna, teidät on laitettu unohtamaan ne, voimanne vähentämiseksi huomattavasti. Teille on kerrottu uudestaan ja uudestaan, että te ette kykene hallitsemaan itseänne, ja teille on annettu monia esimerkkejä siitä, mitä tapahtuisi, jos teidät jätettäisiin löytämään omat vastauksenne. Teille on kerrottu monin tavoin, että tuloksena olisi sekasorto ja kaaos ja ainoa tapa ihmisen selviytymiseen on antaa voimansa niille, jotka ovat asettuneet hänen yläpuolelleen planeetallenne järjestetyssä valtapelissä. Toisin sanoen, hallitsevat voimat ovat saaneet teidät tuntemaan, että olette vähemmän kykeneviä käsittelemään omaa elämäänne, ja käytössä on ollut monia sääntöjä ja määräyksiä, jotka kontrolloivat teitä syntymähetkestänne siihen saakka, kun jätätte tämän olemassaolon.

Tämän jatkuvasti pitenevän "tee ja älä tee" -luettelon lisäksi, ihmiset ovat ottaneet omaksi asiakseen hillitä niitä, jotka ovat riittävän hulluja alkaakseen kulkea omaa tietään, eikä kukaan voi olla julmempi kuin nuo itse itsensä nimittäneet "oikean käyttäytymistavan" vartijat. Teidän on pystyttävä näissä tiukoissa rajoissa, muuten teillä on vaarana aikalaistenne hyljeksintä ja kärsitte sen seuraamuksista, että astutte konventionaalisten rajojen ulkopuolelle - mitä tapahtuisi monin tavoin. Siksi mitä lauhkeampi sitä parempi ja ne jotka noudattavat tätä ahdasmielistä järjestelmää, palkitaan tietysti monin tavoin. Kun taas teidän kaltaisillenne ihmisille jotka ovat ottaneet asiakseen erota aivopesusuunnitelmasta, on vaikeaa löytää ylipäätään mitään palkkiota kanssaihmisiltänne. Siksi houkutus langeta siihen ajatukseen, ettei oma tunteenne oikeasta ja väärästä ole luotettava, on erittäin voimakas. Näin ollen on tarve löytää joku tai jotain kertomaan, mitä tehdä.

Tämä järjestelmä on tehnyt teistä hyvin heikkoja. Siksi teidän on vaikeaa alkaa uskoa taas omiin voimiinne, kun olette elämien ajan antautuneet tälle diktatoriselle järjestelmälle, mutta olette täällä vapauttamassa itsenne. Siksi oman voimanne löytäminen on elintärkeää. Muuten lankeatte vaan takaisin ansaan ja annatte voimanne taas tälle järjestelmälle, joka perustuu pelkoon ja heikentävään tukahduttamiseen.

Tuon oman älykkyytenne kätketyn ytimen löytäminen ei ole helppoa, koska teidät kaikki on noiduttu egonne vaativaan ääneen, mikä on hyvin koulutettu kertomaan teille, kun harhaudutte suunnitellulta polulta. Toisin sanoen, teillä kaikilla on pitkä ja rankka taistelu murtautua tämän itsensä heikentämisen muurin läpi, mikä tulee sisältä - sen lisäksi mikä pakotetaan teille muusta yhteiskunnasta. Kun rikotte tuon muurin, huomaatte kulkemisesta tulevan helpompaa, mutta sitten törmäätte uuteen esteeseen. Huomaatte ympärillänne olevan jos jonkinlaista eksperttiä itsensä kehittämisen alueella ja he antavat teille loputtomasti hyviä neuvoja loputtomissa kirjoissa, seminaareissa ja säännöissä, joita on noudatettava saavuttaaksenne tuon valaistumistavoitteen. No, sanotaanpa, että on suuri määrä ihmisiä, jotka tekevät vain mukavan voiton kaikella tällä. Lisäksi se vahvistaa heidän oman egonsa tarvetta tuntea ylemmyyttä toisiin ja siksi tämä loputon kehä alamaisia ja omia tarpeitaan tyydyttämään pyrkiviä egoja jatkuu.

Älkää ymmärtäkö väärin, on monia hyviä opettajia, jotka auttavat toisia löytämään oman voimansa - joko suoraan tai epäsuoraan - teoillaan ja sanoillaan, mutta on silti erittäin monia siinä väärinkäsityksessä, että he tarvitsevat jonkun toisen kertomaan, mikä on oikein heille, kun oikeasti heidän täytyy vain istua hiljaisuudessa ja etsiä todellisinta vastausta sisältään. Emme sano, että te ette tarvitse mitään apua tuon vastauksen löytämiseen - ja tätä apua voi tulla hyvin monin tavoin. Se voi tulla satunnaisessa tapaamisessa tai kirjassa tai puhumisessa jonkun kanssa tai seminaariin osallistumisessa, mutta muistakaa yksi asia: teille ei koskaan ANNETA oikeaa vastausta, teille annetaan vain KEINOJA vastauksen löytämiseen, koska etsimänne vastaus on aina, aina, selvästi todettuna omassa sydämessänne.

Ette saa koskaan antaa pois lisää jo huvenneesta voimastanne ripustautumalla johonkuhun, joka sanoo antavansa teille totuuden, koska hän harhaanjohtaa vain teitä. Teidän pitää kuunnella vain itseänne. Ja olette tuomari sen tietämisessä, mitkä ovat oikeat avaimet siihen kätkettyyn aarteeseen, joka teillä kaikilla on sisällä. Erottelukyky on tässä avaintekijä, koska se kertoo teille selvästi, mikä on oikein teille ja mikä ei ole, mutta "tuolla" on tosiaan hämmentävä kuoro, jotka kaikki vaativat oikeutta oikean totuuden saarnaamiseen. Varmistakaa siis, että pidätte oman voimanne valitsemalla tienne huolellisesti näiden itse itsensä messiaaksi julistamien joukon läpi. Voitte löytää totuuden vain sisältänne ja vain te voitte tietää, mitä askelia ottaa ja millaisia työkaluja tarvitsette tuon tavoitteen saavuttamiseksi.

Olette toisiaan oman menestyksenne mestari ja näin teillä on kaikki saavutettavana antautumalla omalle voimallenne, mutta vain jos päätätte kuunnella hyvin niitä sanoja, jotka eivät ainoastaan kuulosta todelta, vaan jotka syvällä sydämessänne tiedätte totuudeksi itsellenne. Vain silloin pystytte saamaan taas käyttöönne kaikki taitonne ja seisotte tiukasti omilla jaloillanne riippumatta siitä, mitä muu maailmanne heittää teille. Muistakaa, että tämä on monin tavoin yksinäinen matka, mutta se ei merkitse, että olette ilman mitään ulkopuolista apua. Varmistakaa vain, että valitsette oikeanlaista apua, jotta ette päädy sen sijaan "kainalosauvajuoneen".



SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 111 

Käytetäänpä ensin tämä tilaisuus onnitellaksemme teitä kaikkia. On helppoa unohtaa saavutustenne suuruus, rakkaat ystävät, kun hyvin oikeutetusti juututte sen sijaan kaikkiin fyysisiin ja henkisiin haasteisiin, joita kohtaatte tällä tiellä. Nimittäin meillä on hyvin selkeä näkymä kaikkeen omalta puoleltamme ja se mitä näemme, on todella kaunista katsottavaa, kun olette kaikki onnistuneet nostamaan valomäärää pikkuplaneetallanne uskomattomiin korkeuksiin. Tiedämme aivan liian hyvin, että teille mikään ei näytä olevan kauempana totuudesta, kun teidän näkökulmastanne asiat näyttävät ankeammilta kuin koskaan.

Monenlaisia uhkia on paljon, sekä ympäristöuhkia että ihmismielen ahneuden aiheuttamia, joten teille paljastuu suuri määrä pimeyttä, minne tahansa katsottekin. Tämä on, mitä on, jos päätätte katsoa siihen suuntaan, mihin hallituksenne, johtajanne ja massamedia osoittavat, koska on aina niiden parhaan edun mukaista varmistaa, että te ette saa henkeänne ylös millään tavalla. Siksi on todella välttämätöntä, että valitsette kiinnostuskohteenne huolella. Vain silloin pystytte repimään itsenne irti siitä ankeasta ja ikävystyttävästä ympäristöstä, minkä ovat koko komeudessaan maalanneet sodan- ja pelonlietsojat.

Nimittäin elätte itse asiassa maailmassa, mikä säteilee kirkkaammin kuin koskaan ennen, mutta kuten olemme sanoneet aiemmin, teitä ympäröi ohut, pimeä sumukerros, mikä on lähes läpitunkematon. Mutta jos vain astutte pienen askeleen oikeaan suuntaan, tekin havaitsette, että näkymänne kirkastuu - aivan kuten ne jotka kiipeävät korkeammalle, huomaavat yhtäkkiä nousseensa sumun yläpuolelle. Ja heidän laillaan pystytte paistattelemaan kirkkaimmassa auringonvalossa, samaan aikaan kun ne ihmiset jotka ovat päättäneet jäädä pimeyteen, jatkavat elämistään tässä sakeassa sumussa.

Taas kerran, tämä on vapaan valinnan matka eli te valitsette, haluatteko pysyä juuttuneena sumuun vai uskallatteko ottaa askelia, mitkä vapauttavat mielenne ja sielunne tästä ansasta. Ja vaikka nuo askeleet toisinaan sattuvat tunteellisesti tai fyysisesti enemmän, kun olisitte toivoneet, luulen, että olette kaikki samaa mieltä siitä, että se oli kaikkien tuskallisten hetkien arvoista, sitten kun lopulta saatte mahdollisuuden hengittää raikasta ilmaa - sellaista mitä se ahdistus ja pelko eivät ole saastuttaneet, mikä on hyvin kaikkialle tunkeutuvaa matalammalla. Uskallamme arvata, että olette jo kaikki saneet siemauksia tätä selkeyttävää ilmakehää, mutta sitten taas yksi puuska näitä näennäisen loputtomia sopeutumisia osuu teihin täydellä voimalla ja taas kerran unohdatte nautiskella kirkkaasta näkymästä ympärillänne.

Tätä ei ole tarkoitettu millään muotoa kritiikiksi, rakkaat ystävät, ainoastaan muistutukseksi, että olette itse asiassa vähintäänkin onnistuneet täyttämään sopimuksenne tähän mennessä ja olette kaikki ottaneet jättihyppäyksen aloittamalla tämän ylämäkivaelluksen kauan sitten. Ylämäki on kuitenkin näyttänyt niin pitkältä, että te ette ole kenties huomanneet, että rinne on jo alkanut vähän loiventua ja vaikka tuntuukin vielä rasittavalta, olette jo saavuttaneet riittävän korkeuden antaaksenne itsenne vähän hidastaa ja nauttia näkymästä. On tärkeää, että teette niin, sillä vain katsomalla taaksepäin sitä valtavaa matkaa, mikä olette jo taivaltaneet, voitte paremmin arvioida sitä mahtavaa maastoa, minkä olette kukistaneet.

Tiedämme täysin hyvin, että monille teistä tämä prosessi ei toisinaan tunnu miltään muulta kuin jalkojen polkemiselta ilman mitään liikettä eteenpäin - ja se on ymmärrettävää. Siksi olemme täällä osoittamassa teille, että olette monin tavoin ylittäneet kaikki odotuksemme eikä kukaan teistä ole vähääkään se ihminen, joka olitte ennen tämän taipaleen alkamista. Teille ehkä sama ihminen näyttää tuijottavan takaisin peilistä, mutta tämä johtuu ainoastaan siitä, että näette vielä itsenne vanhoilla eikä kovin havaintokykyisillä silmillänne. Yrittäkää päästä syvemmälle, suloiset ystävät, ja näette toisiaan, että olette alkaneet muuttaa muotoanne joksikin niin säteileväksi, kirkkaaksi ja kauniin voimakkaaksi, että se jättää jälkeensä vanhan sinun, joka edelleen roikkuu pinnassa.

Olette jo saapuneet perille hyvin monin tavoin, mutta kuten kaikki hyvin tiedätte, viimeinen huippu on vielä saavuttamatta, mutta älkää koskaan pelätkö, että se on saavuttamaton. Se saattaa ehkä näyttää olevan piilossa - kaukana, kaukana yläpuolellanne pilvissä - mutta totuus on, että voitte melkein kurkottaa koskettamaan sitä jo.

Taas kerran, älkää unohtako antaa itsellenne ansaitsemaanne kunniaa omasta prosessistanne tähän mennessä. Olette päässeet tähän saakka ja se itsessään on takuu, että teillä on jo kaikki rohkeus ja vahvuus, mitä tarvitsette päästäksenne loppuun saakka. Muistakaa vain olla menettämättä luottamusta itseenne, koska se on ainoa asia, mikä saa teidät kierimään takaisin alas. Ettekä te haluaisi kaiken kovan työnne olleen turhaa, suloiset ystävät. Olette tässä, koska olette tuoneet itsenne tähän - kirjaimellisesti omilla jaloillanne. Nyt vain liian pelokkaan mielen puutteet voivat saada teidät menettämään jalansijanne tällä korkealla tähystyspaikalla, joten varmistakaa, että sijoitatte jalkanne tiukasti maahan auttamaan teitä tuntemaan sitä vahvuutta, minkä olette jo keränneet kehoonne.

Tämä vie teidät kauas, se vie teidät perille tuohon karttelevaan tavoitteeseen, minkä luulette olevan vielä hyvin kaukana. No, sanotaanpa lopuksi, että olette varmasti taittaneet matkasta jo yli leijonan osuuden ja vaikkei viimeistä taivalta voi kuvata vain kävelyksi puistossa, niin luulemme, että pidätte sitä vähintäänkin nautinnollisena, jos varmistatte, että silmänne ovat sinisessä taivaassa yläpuolella, eikä myllertävässä sumussa alapuolella.




SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 112 
Käytämme nyt tämän tilaisuuden antaaksemme teille kaikille muutamia väläyksiä kaukaisesta menneisyydestänne, koska tämä voi valaista myös tulevaisuuttanne. Nimittäin olette tulleet pitkän matkan ei kovinkaan vaatimattomasta alustanne, koska olette universumin kansalaisia, jotka ylittävät paljon kaiken sen ymmärryksen, mitä teillä on asiasta tähän mennessä. Teidän on monimutkaista yrittää saada ymmärrystä informaatiosta, mitä paljastamme tänään, mutta olkaa vakuuttuneita, että se tulee teille luonnostaan, sitten kun aika on oikea.

Tämä ei ole uutta informaatiota kenellekään teistä, kun te kaikki olette peräisin hyvin kaukaisilta rannoilta niihin verrattuna, joita nyt asutatte, mutta tähän saakka tämä tieto on ollut huolellisesti piilossa, jottei se aiheuttaisi teille liian paljon vaikeuksia nykyisessä elintavassanne. Kuten ehkä jo hyvin tiedätte tähän mennessä, eläminen ihmisolentona planeetalla, joka on niin pahasti tukahdutettu loisteliaasta historiastaan, ei ole helppo tehtävä, ja siitä olisi tullut vielä mahdottomampaa kestää, jos olisitte täysin muistaneet historian omasta alkuperästänne. Silloin houkutus antaa periksi tässä pyrkimyksessä tyydyttää Maan tarve nousta seuraavalle tasolle, olisi enemmän, kuin pystyisitte vastustamaan. Siksi teidät kaikki on pidetty tavallaan pimeydessä itseänne koskevasta totuudesta.

Nimittäin jos voisitte nähdä kaiken todellisessa valossaan, se lika ja pelko mikä sulkee sisäänsä hyvin monet ihmissydämet, olisi liikaa kannettavaksi, ja olisitte paenneet näiltä rannoilta jo kauan, kauan sitten. Mutta nyt on tullut aika muistuttaa teitä loistostanne ja näin verhoja jotka ovat peittäneet nämä totuudet, nostetaan yksi kerrallaan, ja pystytte ensimmäistä kertaa ihmisinä näkemään kaukaiseen menneisyyteen tai paremminkin kaukaiseen tulevaisuuteen. Sillä totuus on, että vaikka olette viettäneet monia elämiä ja kattaneet monia vuosisatoja tällä pikkuplaneetalla, olette tulleet paikasta, mikä on kaukana, kaukana tulevaisuudessa, joten olette tosiaan aikamatkaajia useammalla tavalla.

Joidenkin on vaikeaa tajuta tätä, mutta muistuttakaamme vain teille, että sille aikakäsitykselle ei kukaan muu elävä olento tunne kiitollisuudenvelkaa, mitä te kaikki noudatatte maailmassanne. Toisin sanoen, aika ei ole se määritelty ja rajallinen käsite, minä te sitä pidätte. Siksi on todellakin mahdotonta laittaa yhtä tapahtumaa toisen eteen. Meille ne ovat samanaikaisia tapahtumia, mutta ne sattuvat eri tasoilla. Siksi hyppiminen edestakaisin näillä aikajanoilla on taito, mitä olemme paljon hioneet. Niinpä teidän aikakäsityksenne mukaan me kaikki puhumme teille tulevaisuudesta, aivan kuten te itse voitte katsella hämmästyneenä ja kunnioitusta tuntien, kun jonkin persoonistanne esittää omaa rooliaan tässä jatkuvassa draamassa maaplaneetalla.

Taas kerran, tämä kuulostaa hämmentävältä monille, mutta luulemme myös, että toisilla on jo jokin aavistus, että monia persoonia asuu eri tasoilla tai ulottuvuuksissa, ja siksi tietoa siitä ei ole vaikeaa tajuta, että tosiaankin vain yksi aspektinne kulkee tällä hetkellä toisten kanssaihmistenne joukossa. Lisäksi ns. korkeampi itsenne elää samanaikaisesti muita todellisuuksia hyvin erilaisissa paikoissa ympäri luomakuntaa, mutta haluaisimme kertoa teille nyt pikkusalaisuuden: kaikki nämä sirpaleenne jotka eivät hetkellä ole tuon heiveröisen ihmiskehon sisällä, ovat hyvin, hyvin kiinnostuneita tuon sirpaleen tekemisistä, joten tämä näkymä saa hyvin paljon kiinnostusta, joka tapahtuu vuonna 2012 maaplaneetalla. Toisin sanoen, olette tosiaan huomion keskellä - ette ainoastaan kaikkien meidän, vaan myös koko sinun.

Monet ovat pohtineet jo paljon tätä käsitystä korkeammasta itsestä ja eri aspekteista eikä heille tule yllätyksenä, että autatte ja tuette itseänne hyvin monin tavoin kaikkien näiden muiden aspektien kautta. Olemme kuulleet hyvin monta kertaa kysymyksen "keitä te olette?" Toisin sanoen, ihmiset ovat halunneet muodostaa identiteetin meille kaikille kasvottomille olennoille, jotka kommunikoimme ihmisten kanssa kanavien välityksellä - kuten tämä nyt käyttämämme kanava - ja vastaus siihen on yksinkertaisesti: olemme te. Olemme te olemuksenne jokaisena nyanssina ja sirpaleena ja olemme te kaikin tavoin, mistä pystytte uneksimaan. Siksi te olette myös me emmekä ole mitenkään vieraita toisillemme. Olemme vain pitäneet kyvyn yhdistyä sen kaikkeuden kanssa, mikä muodostaa koko luomakunnaan, kun taas te olette olleet hyvin pitkään erossa tuosta samasta. Mutta nyt on tullut aika yhdistää teidät, kadonneet, muuhun osaanne ja sitten tunnette taas kerran eheyttä.

Olemme täysin tietoisia, että tämän päivän viesti jättää enemmän kysymyksiä leijumaan kuin antaa vastauksia, mutta haluaisimme sanoa, että tämä on vasta yksi monista, monista viesteistä, jotka auttavat sulkemaan tätä hämmennyskuilua. Lisäksi teitä tuodaan lähemmäs meitä kaikkia myös muilla keinoin ja useimmille teistä suora kommunikointi on pian sääntö. Toisin sanoen, näiden viestien lisäksi, joita puhumme teille kaikille, saatte yksilöllisiä päivityksiä muilla kommunikointimuodoilla. Tämä tapahtuu kontrolloiduissa puitteissa, missä voitte altistua totuudelle siinä muodossa, minkä voitte sulattaa ja omaksua kaikessa rauhassa.

Jätetään tähän tällä erää, vaikka voimme jo kuulla kaikenlaisia äänekkäitä kysymyksiä tästä aiheesta. Vastauksia tulee aikanaan, mutta sanotaanpa tällä erää, että on tosiaan ilo nähdä teidän kaikkien piristyvän tästä ennusteesta, lopullisesta jälleentapaamisesta, ja olemme kaikki enemmän kuin innokkaita toivottamaan teidät kaikki tervetulleeksi perheisiinne. Teitä on kovasti kaivattu, rakkaat ystävät, mutta teille on myös taputettu niinä rohkeina pioneereina, joita todella olette. Sillä kukaan ei ole tallannut sitä polkua, millä te kaikki hyvin urhoollisesti kuljette eteenpäin, ja meille kukaan muu ei voisi olla enemmän ylistyksen arvoinen. Sillä me kaikki tunnemme teidät erittäin hyvin. Olettehan vaalituin osa meistä itsestämme.



SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 113 


Haluaisimme käyttää tämän tilaisuuden tutkiaksemme vähän syvemmin mysteeriä alkuperästänne, rakkaat ystävät, koska se on tosiaan aihe, joka aiheuttaa monia kiistoja tulevina kuukausina. Se on niiden asioiden listalla yläpäässä, mistä oltaisiin mieluummin puhumatta, koska tämä on ollut merkki epävakaasta mielestä aina ihmiskunnan alusta saakka. Nimittäin tämän mielettömän ajatuksen, että olette itse asiassa peräisin hyvin erilaisesta maailmasta, ovat sanoneet ääneen muutamat urheat sielut kautta ihmishistorian, mutta vääjäämättä tämä on kohdannut parhaimmillaankin pilkkaa ja vakavammissa tapauksissa vainoamista ja kuoleman.

Ihmiskunta on ohjelmoitu hyvin pysymään tiukasti niissä rajoissa, jotka sille on annettu, ja yksi raudanluja sääntö on, että teidän on nähtävä itsenne ainoana älykkäänä lajina koko olemassaolossa, ja vaikka teitä pitäisi pitää evoluution huippuna, samaan aikaan teidän ei pidä saada mitään lennokkaita ajatuksia siitä, miten voimakas yksittäisenä olentona voitte olla. Toisin sanoen, olette sekä paras että myös hyvin rajoittunut henkilökohtaisen voimanne osalta, ja tätä on taottu teihin aivan alusta saakka. Siksi tämä ajatus, että olette vain pikkuruinen sirpale valtavasta, kaikenkattavasta ja kaikentietävästä luomakunnasta, on yritetty pitää hyvin poissa mielestänne, mutta nyt oivallus tämän totuudenperäisyydestä on alkanut tulla pintaan hyvin monilla teistä ja on vain ajan kysymys, ennen kuin se alkaa tihkua maailmaan myös laajemmin.

Tiedätte erittäin hyvin, että näiden faktojen sanominen ääneen, joihin teidän sallitaan päästä taas kerran, vaatii paljon rohkeutta, kun ne kohtaavat monia kovia ja skeptisiä sanoja ympärillänne olevilta. Mutta älkää koskaan pelätkö. Kun alatte sanoa ääneen totuutenne, huomaatte myös, että se resonoi hyvin monien muiden kanssa, ja tämä on luultavasti tärkein havainto, minkä te kaikki teette tässä prosessissa. Sillä ette ole yksin löytämässä taas näitä faktoja sisältänne ja silloin kun alatte ns. päästää ne ulos säkistä, toiset havaitsevat, että sananne avaavat kirjaimellisesti ovia heidän sisällään huoneisiin, jotka on ollut kätkettynä pimeyteen aivan liian kauan. Ja sanojenne myötä valoa tulvii näihin huoneisiin ja ne saavat enemmän ja enemmän kanssaihmisenne löytämään taas oman historiansa sellaisen universumin asukkaana, mikä on paljon, paljon monipuolisempi kuin se, minkä kohtaatte joka päivä kaduillanne.

Se on varmasti mielenkiintoinen prosessi eikä tieltänne puutu melkoista määrää odottamattomia käänteitä. Näette vanhojen ystävien ja kenties myös perheenjäsenten kääntävän selkänne teille, mutta huomaatte myös teitä syleilevän jonkun, jonka ette olisi koskaan odottaneet resonoivan oman totuusversionne kanssa. Muistakaa, ettei tämä ole kutsu käännyttämiseen. Emme vihjaa, että teidän on mentävä ulos puhumaan, saarnaamaan saippualaatikolla omaa gospelianne. Sitä emme tarkoita avautumisella siitä, mitä te kaikki suojelette sisällänne. Emme halua kenenkään luulevan, että hänen pitäisi seurata niiden monien harhaanjohdettujen profeettojen jalanjäljissä, jotka yrittävät käännyttää massoja "ainoaan todelliseen uskoon". Tässä on kyse jostain täysin muusta, koska se sisältää ennen kaikkea avautumisen omalle totuudellenne ja sen esittelemisen sellaisena.

Toisin sanoen, se mitä löydätte sisältänne, on erilaista, mitä joku toinen löytää sisältään, mutta taustafaktat ovat samat. Olette kaikki hyvin, hyvin moninaisen luomakunnan jäseniä, mikä on antanut elämän erittäin monille eri maailmoille. Maailmoille jotka sisältävät erilaisia elämänmuotoja ja joista ihmiskunta on vain pieni pisara tuossa valtavan suuressa älykkyysmeressä. Lisäksi ihmiskunta ei voi enää vaatia olevansa tämän luomakunnan huippu, koska he ovat hyvin monin tavoin osoittaneet - eivät vaan itselleen vaan myös meille muille - soveltuvuutensa rajat omavaraisen elintavan luomisessa. Mutta nyt tämän väärinkäsityksen korjaamiseksi ihmisten keskuudessa totuus sukulinjastanne alkaa tulla näkyväksi useammin tavoin ja myös mitä odottamattomimmista piireistä.

Siksi tietäkää, että roolinne tässä on todella hyvin tärkeä, kun olette kirjaimellisesti loistava esimerkki kaikille niille, jotka eivät vielä kykene tai halua nähdä mielensä ja sortajiensa luomien rajojen yli. Sillä te olette alkaneet nähdä itsenne kaikessa monikerroksisessa loistossanne ja kun sen on kerran nähnyt, sitä ei unohda koskaan ja totuus kaikesta tästä pakottaa itsensä ulos riippumatta siitä, miten paljon kutistuitte tästä ajatuksestamme tänään. Kun sanomme pakottaa, emme mitenkään vihjaa, että paljastamme teille kaiken, olette siihen valmiita tai ette. Ei, tarkoitamme tällä sitä, että vaikka mielenne on haluton kohtaamaan sisäisen totuutenne - tai paremminkin kyvytön tekemään sen aivan vielä - sydämenne työntää aran mielenne sivuun ja tekee sen tavalla, mikä on täysin hyväksyttävä teille kaikille.

Alatte toisin sanoen syleillä itseänne kaikissa eri ilmentymissänne, joihin pystytte yhdistymään, ja tämä auttaa teitä yhdistymään tuohon sisäisen voimaanne, mikä lopulta pyyhkii pois kaiken vastustuksen, mitä mielenne ehkä yrittää loihtia. Tämä on toisin sanoen pysäyttämätön prosessi ja sillä on kauaskantoiset seuraamukset, ei vain teille vaan koko luomakunnalle. Sillä heti kun te kaikki otatte tämän viime askeleen todellisen ja monikerroksisen "sinun" tunnustamiseen ja hyväksymiseen, mikään ei voi pidätellä tämän heräämisen kautta tulevia muutoksia. Silloin tumma sumu häviää iäksi eikä se enää koskaan estä teitä näkemästä kauneutta, mitä on kaikilla




Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
19.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 





Ei kommentteja: