keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Athabantian 10.10.11: Onnittelut

Maan ihminen, luotiin fyysiseksi olennoksi osallistumaan fyysiseen kokemiseen.


Tervehdys, olen Adrial, tämän universumin taivaallinen olento. Olen ollut Athabantian-aluksella siitä lähtien, kun se tuli auttamaan Maan siirtymässä.

Olet Jumalan lapsi. Olet myös Jumala. Nämä sanat voivat näyttää ristiriitaisilta, mutta omalla toimintatasollani mitä voitaisiin sanoa yhdeksänneksi ulottuvuudeksi, näemme kummankin todenperäisyyden.

Minäpä selitän lisää. Sinut, Maan ihminen, luotiin fyysiseksi olennoksi osallistumaan fyysiseen kokemiseen. Tämä tehtiin oman ylisielusi, tämän universumin Luojajumalan ja Maan yhteisponnistuksella. Yhdessä ne antoivat sinulle maan pinnalla asuvan ihmisen fyysisyyden. Muodon antaminen ihmiselle on helppoa kuitenkin vaikeatajuista, sillä olet monitahoinen olento.

Tietyn elämän sieluyksilöt ovat niiden ylisielujen tuotteita, jotka yksilöivät kunkin sielun tehtävän tietyssä fyysisessä kehossa. Fyysinen kehokuoresi joka johdettiin ihmisvanhempiesi genetiikasta säilyttämään perheesi sukulinja, luotiin yhdessä Maan kanssa. Kaikki tämä tehdään tämän universumin Luojajumalan suojissa.

Suuri ylisielusi on ollut olemassa tämän universumin luomisesta saakka. Silloin kun Luojajumala luo jonkin universumin, se tehdään yhteistyössä niiden ylisielujen kanssa, jotka nyt toimittavat sieluja yksittäisiin ihmiskehoihin.

On siis hierarkia, joka alkaa Luojasta. Se laajenee Luojajumaliin ja ylisieluihin. Teidän perspektiivistänne katsottaessa ylöspäin näet Maan, tämän universumin Luojajumalan ja oman ylisielusi. Olet kaikkien kolmen tuote. On siis hyvin selvää, että olet Jumalan lapsi.

Kevyemmissä maailmoissa kaikki on nestemäistä. Ei ole selviä määritelmiä kuten muodon alemmissa tiheyksissä. Kevyemmissä maailmoissa kommunikointia ei puhuta, vaan välitetään kuvia ja käsitteitä ja totuus tiedetään eikä vain uskota. Näin ykseys ja totuus on helppoa saavuttaa, kun taas muodon alueella kaikki on jäykkää ja totuus on suhteellista.

Riippumatta siitä, arvostatko sitä vai et, sinä ja minä olemme ykseydessä. Olet yhtä kaikkien muiden Maan ihmisten kanssa. Olet yhtä Maan kanssa, sen eläinten, kasvien, hyönteisten ja kivien kanssa. Olet yhtä tämän universumin kanssa ja olet yhtä toisten universumien kanssa. Olet myös yhtä Luojan kanssa. Niinpä ykseydessä voit nähdä, että olet Jumala.

Me korkeammissa ulottuvuuksissa kutsumme sinua liittymään seuraamme mitä ihmeellisimpään seikkailuun. Kutsumme sinua palaamaan sinne, missä ylisielusi asuu, mistä suostuit tulemaan tähän kehoon. Veljesi ja sisaresi Andromedalta ja kaikista muista tämän universumin tähtijärjestelmistä viittoilevat sinua kohottamaan värähtelyäsi ja tapaamaan heidät korkeammissa ulottuvuuksissa. Olet näytellyt kolmannen tiheyden draamassa riittävän kauan. Nyt on aika karistaa kolmannen tiheyden pelkopohjaiset asut.

Olet esittänyt sinulle annettuja rooleja hyvin, sinua pitää onnitella. Älä vitkastele, sillä pian lähestyy aika, jolloin ne jotka roikkuvat kiinni kolmannessa tiheydessä, eivät enää ole maan päällä. Maan värähtely lisääntyy sellaiseksi, missä on kestämätöntä kaikilla muilla paitsi niillä, jotka ovat neljättä ulottuvuutta tai korkeampia taajuuksia.

Luoja kutsuu sinua ykseyteen kanssaan, kaiken olevaisen kanssa. Tässä ykseydessä yhdistyt kaiken kanssa. Tässä ykseydessä näet, että olet rajaton, voimakas ja ikuinen. Tässä ykseydessä näet, että olet luojajumala.

Nyt on päätöksesi hetki. Otatko vaarin sielusi kutsusta ja palaat viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli ja yhdistyt taas ykseyteen iäksi? Vai oletko piittaamatta muutoksista, joita tapahtuu ympärilläsi, ja roikut kiinni kolmannen ulottuvuuden mukavuuksissa, statuksessa, varallisuudessa ja turvallisuudessa? Tämä valinta on sinun.

Jos vilpittömästi haluat siirtyä eteenpäin, käännä selkäsi kolmannen ulottuvuuden houkutuksille ja turvallisuudelle. Syleile Maan ylösnousemusta. Neljännessä ulottuvuudessa jokainen kokee rakkauspohjaisen olemisen, erilaisen kuin mikään Maan nykyväestön ennen näkemä. On edelleen kaksinaisuuden mahdollisuus, mutta draamasi esitetään rakkauspohjaista taustaa vasten.

Ne jotka päättävät pysyä pelkopohjaisessa kolmannessa ulottuvuudessa, eivät ylösnouse Maan mukana. Heidät siirretään vastaavaan tilanteeseen, missä voi jatkaa reinkarnoitumista, kunnes he päättävät ylösnousta valontäyteisiin korkeampiin ulottuvuuksiin.

Valitsemalla siirtyä valontäyteiseen tiheyteen, vapautat sielusi monista reinkarnaatioista, joita olet kokenut. Se on sinun päätöksesi. Kuuntele sielusi kaipausta tutkia valotäyteisiä korkeampia tiheyksiä. Kuuntele sielusi viestejä syleillä sitä, kuka oikeasti olet - suurenmoinen olento joka on vangittu kolmanteen ulottuvuuteen. Kuuntele sieluasi, kun se viittoilee sinulle viidennestä ulottuvuudesta ja yllyttää sinua valitsemaan, että siirryt pois mukavuusalueeltasi.

Jos ylösnousisit, älä ole riippuvainen ulkopuolisista viesteistä, vaan mene sisääsi. Monet saamasi viestit ovat ristiriitaisia ja yllyttävät sinua etsimään totuutta täältä tai tuolta. Sinun ei tarvitse katsoa sydämesi ulkopuolelle löytääksesi totuuden. Monien tapahtumien pyörteessä olet viimeisissä häiriötekijöissä polullasi kevyempiin tiheyksiin. Ole piittaamatta niistä ja keskity sisääsi.

Kuten koit äskettäin, Mark, oleminen viidennessä ulottuvuudessa varjostaa täysin minkä tahansa kolmannen ulottuvuuden houkutuksen. Pysy kiinni tuossa oivalluksessa. Monet odottavat innolla toivottaakseen sinut pysyvästi tervetulleeksi kevyempiin tiheyksiin. Syntymää edeltävällä sopimuksella suostuit tunkemaan sieluyksilösi fyysiseen muotoon. Lisäksi suostuit unohtamaan kaiken, mitä tiesit ennen syntymähetkeä, ja aloittamaan pitkän prosessin löytääksesi taas sen, kuka oikeasti olet. Tämä pätee yhtälailla teihin kaikkiin, jotka luette näitä viestejä, ja niihin moniin, joilla ei ole aavistustakaan näiden viestien olemassaolosta. Kaikki ihmiset tekevät sellaisen sopimuksen.

On monia, jotka eivät ole heränneet. He roikkuvat kiinni kolmannen ulottuvuuden uskomuksissa. Koska he valitsevat näin, he toistavat kolmannen ulottuvuuden oppitunteja uudestaan ja uudestaan monia, monia vuosia. Nyt kun olette ilmestyneet esiin kolmannen ulottuvuuden pimeydestä ja alatte arvostaa sitä, kuka oikeasti olette, teidän täytyy onnitella itseänne.

Te jotka asutte jo neljännessä ulottuvuudessa, olette kohottaneet värähtelynne siihen pisteeseen, että te ette ole enää pelkopohjainen. Teitä pitää onnitella. Vielä tärkeämpää, teidän pitää kunnioittaa itseänne. Jokaisen teistä pitäisi olla hyvin kiitollinen, sillä olette ilmestyneet esiin kolmannen ulottuvuuden orjuudesta. Arvostakaa saavutustanne. Riemuitkaa, sillä matkaatte nyt uuden Maan kanssa. Ylisielunne odottaa sitä hetkeä, jolloin se voi yhdistyä kanssanne täysin korkeammissa värähtelyissä.

Universumi ykseydessä odottaa ylösnousemustanne. Olkaa kiitollisia, että olette valinneet vähemmän kuljetun polun ja suostuneet ylösnousemaan. Monet teistä jotka lukevat näitä viestejä, ovat kuluttaneet aikaa ja ponnistuksia kiittäen Jumalaa ja toisia, jotka ovat auttaneet heitä heräämään. Nyt on aika tunnistaa oma suuruutenne ja kiittää itseänne siitä, mitä olette saavuttaneet. Arvostakaa ja olkaa kiitollinen.

Odotan innolla vuorovaikutusta kanssanne, kun saavutte määränpäähänne. Olen Adrial, tämä universumin taivaallinen olento.



Athabantian-aluslaisia kanavoinut Mark Kimmel (www.cosmicparadigm.com)
10.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Ei kommentteja: