torstai 6. lokakuuta 2011

RATSASTA HENGITYKSELLÄSI

Sinun ja muiden ihmisten jotka ovat herkkiä toisten hienoenergiapuumerkille sekä henkilökohtaiselle vuorovaikutukselle toisten matriisien kanssa, on tärkeää ottaa aikaa pitääkseen oman henkilökohtaisen kenttänsä puhtaana, selkeänä ja keskittyneenä.

Kaikilla rintamilla on paljon stressiä ja riitasointuista energiaa. Muista pysyä puhtaassa tyynessä keskuksessasi ja säteillä ilon, kiitollisuuden ja arvostuksen värähtelyä. Nämä värähtelyt heijastavat ja kääntävät pois kaikki riitasointuiset tai häiritsevät energiakentät, joita kohtaat. Mitä tietoisemmaksi ja vastuullisemmaksi jokainen tähti-ihminen tulee sisäisen yhtenäisen energiakentän luomisessa ja sitten sen säteilemisessä kaikille, sitä suurempi palvelus tehdään ihmiskunnalle.

Ratsasta hengitykselläsi. Asu pyhässä sydäntilassasi. Riippumatta siitä mitä ympärilläsi tapahtuu, riippumatta siitä minkä energiamatriisin kohtaat, jatka puhtaan ja korkean värähtelyn ankkuroimista ja pitämistä kaikkien riitasointuisten ja pelokkaiden tunteiden ja energiapuumerkkien keskellä. Pyydä tukea totuuden ja valon maailmoista. Siellä on jumalaisia rakkausolentoja, jotka voivat syleillä ja syleilevät sinua kohottavassa ja suojelevassa energiamatriisissa.


Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: