keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Kaikella on SUUNNITELMA Tai MALLI

Olet enemmän kuin vain keho.

Kaikilla maaplaneetan elämänmuodoilla on suunnitelma tai malli hienomaailmoissa. Tätä energiaverkkoa, tätä matriisia, universumin pyhää geometriaa, päämallia, pidetään kuudennessa ulottuvuudessa.

Jokainen ihminen asuu keskittyneenä maaplaneettaan kolmannessa ja neljännessä ulottuvuudessa. Kuitenkin jokaisessa ihmisessä on moniulotteisena olentona myös aspekteja, jotka asuvat muissa ulottuvuuksissa. Sitä mallia joka olette nykymuodossanne, ylläpidetään kuudennesta ulottuvuudesta. Kuudennessa ulottuvuudessa on nämä päämallit.

Todellisuutenne matriisit tehdään yksittäisistä matriiseista tai energiaverkoista, jotka yhdistyvät uudessa muodossa tai punoksessa. Muista, että kaikella mitä on täällä muodossa, on matriisi. Nämä energiakentät, nämä matriisit muodostavat suurempia energiakenttiä ja ylläpitävät massatietoisuuden kollektiivisia ajattelumuotoja ja uskomuksia.

Se minkä näette ja tunnette kiinteänä fyysisessä muodossa, on vain tämä matriisi. Tässä matriisissa voidaan tehdä kaikki muutokset ihmismuodossa. Tietäjänne ja viisaat heränneet sielunne ovat opettaneet teille tätä käsitystä, että kaikki on ennen muotoa energiavärähtelyä.

Tämä viesti muistuttaa ihmisille, että he ovat enemmän kuin vain keho. He ovat osa jumalaista kehittymistä. He ovat moniulotteisia ja ovat monilla tasoilla ja monissa ulottuvuuksissa samaan aikaan.



Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Ei kommentteja: