keskiviikko 30. marraskuuta 2011

AIKA JA SAIRAUS


Läsnäoleva hetki on ainoa "aikayksikkö", jolla on merkitystä.


Henki
Ei-fyysisessä henkimaailmassa ei ole lineaarista aikaa. Ei Jumala eivätkä enkelit koe aikaa. Siksi ne eivät näe syytä eivätkä seurausta. Ei ole mitään syytä tai seurausta. On vain kokemus.

Ihmiset tarvitsevat lineaarisen aikakäsitteen navigoidakseen fyysisessä maailmassa. Mutta sen ulkopuolella aika ei ole todellisuutta.

Niinpä siinä minkä ihmiset näkevät syynä ja seurauksena, on kyse vain keskittymisestä - he kokevat sen, mihin he keskittyvät. Vaikka syy ja seuraus saattaa vaikuttaa todelliselta ihmissilmin katsottuna, se ei ole sitä. Kyse on vain jokaisen ihmisen oman kokemuksensa luomisesta sillä, mihin hän keskittyy.

Kuten monet ovat sanoneet, myös me, saatte sitä, mihin keskitytte tai mitä ajattelette suurimman osan valvetunneistanne.

Mitä tämä kaikki sitten merkitsee sairauden kannalta?

No, jos ei ole syytä eikä seurausta, niin siinä minkä hahmotatte syyksi ja seuraukseksi, on kyse vain siitä, mihin keskitytte ja minkä valitsette kokemukseksenne.

Jos teillä on joku sairaus - pieni tai suuri - niin voitte parantaa itsenne vain lakkaamalla keskittymästä tuohon tilaan.

Jotta se olisi tehokasta, teidän on kuitenkin päästettävä irti vanhasta "syy ja seuraus" -näkemyksestä. Sairaudellanne ei ole mitään syytä, paitsi sille antamanne huomio.

Kun lakkaatte keskittymästä siihen ja siirrätte huomionne terveyteen ja hyvinvointiin, sairaus häviää ja koette terveyttä ja hyvinvointia.

Tämän ei tarvitse kestää kauaa, vaikka se voi kestää. Se voi olla välitöntä, koska muistakaa, ettei henkimaailmassa ole aikaa. Sairaus mistä haluatte vapautua ja terveys minkä haluatte kokea, ovat olemassa nyt, tässä läsnä olevassa hetkessä. Läsnäoleva hetki on ainoa "aikayksikkö", jolla on merkitystä. Kaikki mitä on koskaan ollut ja tulee koskaan olemaan, on nyt.

Niinpä teillä voi olla sairautta tai terveyttä. Kumpikin on kirjaimellisesti hyppysissänne. Keskittykää siihen, mitä haluatte. Ajatelkaa vain sitä, mitä haluatte. Valinta on teidän.

Mutta terveysvalinta on paljon helpompi tehdä, silloin kun pysytte harmoniassa korkeamman itsenne, henki-itsenne kanssa. Silloin teette kaikki valintanne hengen ajattomasta perspektiivistä.


Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
29.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Ei kommentteja: