maanantai 21. marraskuuta 2011

Athabantian 11-11-11:n jälkeen

Monet ovat lionneet kolmannen ulottuvuuden tahmeassa tiheysliejussa niin kauan, etteivät he usko olevan korkeampaa elämistapaa.





Tervehdys Athabantian-tähtialukselta. Nimeni on Taugth. Olen korkeimman järjestyksen taivaallinen olento ja olen androgyyni. Asemapaikkani on parhaillaan tämä hieno andromedalainen alus tuhansien muiden olentojen kanssa. Vaikka tämä tähtialus on riittävän lähellä nähdäksenne sen ihmissilmillänne, se on parhaillaan verhottu katseiltanne.

Olemme täällä auttamassa tämän planeetan ja sen ihmisasukkaiden transformoitumista. Teemme sen rakkaudesta, palvelutunteesta ja siitä tiedosta, että luomme jotain ihmeellistä, sillä emme auta ainoastaan Maan palauttamisessa aiempaan loistoonsa, vaan myös sen ihmisten kohottamisessa viidenteen ulottuvuuteen.

Tunnetteko ympärillänne pyörivät muutokset? Planeetta vilisee uusia energioita. Jokainen planeetalla aistii nämä muutosvärähtelyt riippumatta siitä, myöntääkö hän sitä avoimesti vai ei. Suurin osa näistä energioista tunnetaan, ei nähdä. Tästä huolimatta konventionaalinen toimintamalli hallitsee edelleen mediassa, pankeissa, yrityksissä, uskonnoissa ja hallituksissa. Ne jotka hyötyvät tästä pelkopohjaisesta toimintamallista, haluaisivat sen jatkuvan ikuisesti ja panisivat teidät sivuuttamaan muutosenergiat.

Maan ihmisten transformoiminen pois tästä pelkopohjaisesta mallista on Luojan asettama tavoite. Taivasolentojen, tähtiveljienne ja -sisarienne ja korkeamman tietoisuuden maaihmisten on tarkoitus toteuttaa se. Ei ole yhtä polkua, joka mahdollistaa kaikille tämän siirtymän tekemisen, joten monia on käytössä. Tavoitteena on nostaa maan ihmiset viidenteen ulottuvuuteen, jotta he voivat:

* astua lopultakin pois kolmannesta ulottuvuudesta
* tunnistaa, että he ovat suuria valo-olentoja fyysisen muodon ansassa
* olla vuorovaikutuksessa suuren olentoenemmistön kanssa, joilla ei ole fyysistä muotoa
* edetä polulla yhdistymiseksi Luojaan
* auttaa matalammissa värähtelyissä olevia ylösnousemaan.

Korkeamman värähtelyn saavuttaminen ei ole Maan ihmisille yksinkertaista eikä automaattista. Sitä ei saavuteta vain toivomalla sen tapahtumista. Se vaatii omistautumista. Monet ovat lionneet kolmannen ulottuvuuden tahmeassa tiheysliejussa niin kauan, etteivät he usko olevan korkeampaa elämistapaa. Monilla jotka näkevät kevyemmän polun, ei ole selkeää ymmärrystä, miten se saavutetaan. Korkeampi värähtely saavutetaan ja ylläpidetään omistautuneen harjoituksen avulla.

Antaakseni teille paremman ymmärryksen siitä, mistä puhun, käytän Mark Kimmeliä esimerkkinä. Sanon ensinnäkin, että kaikki tässä universumissa ovat kiitollisia siitä, mitä saavutettiin siinä 11-11-11-konferenssissa, mihin hän osallistui, ja muissa tuolloin pidetyissä konferensseissa. Näissä kokoontumisissa generoiduilla energioilla voimme nyt muodostaa aidon kumppanuuden, ei vain Maan kohottamiseksi ykseyteen, vaan koko luomakunnan.

Niin monien korkeavärähteisten olentojen kokoontumista näihin tapahtumiin oli ihmeellistä katsoa. Kun katselimme omasta näkökulmastamme monien kilometrien päässä teistä, niiden energioiden valo kietoi koko planeetan sisäänsä. He eivät välttämättä ajatelleet tai uskoneet samalla tavalla. Tällaisten kokoontumisten luoma kollektiivienergia oli hyvin suurta. Rakkaus, hyväntahtoisuus ja kaveruus olivat todella upeita. Niiden vaikutusten rekisteröityminen jatkuu. Maan energia muuttui. Tuolla hetkellä syntyi uusi alku.

Se "muuntunut todellisuustila" mitä koet, Mark, on tulosta uudesta kyvystäsi siirtyä viidenteen ulottuvuuteen ja pitää tuo tila. Huomaat, että viestit joita sinulle tulee tuossa tilassa, ovat erilaisia kuin aiemmin vastaanottamasi, kun olit neljännessä ulottuvuudessa. Tunnet viestini sydämesi kautta mielen sijasta. On suurenmoista kauneutta, rauhaa ja yleinen rentouden tunne kaikesta. Ei ole painetta suorittaa, ei painetta tehdä oikein. Sinulla ei ole kiirettä saada loppuun keskustelujamme, joten jäisit mieluummin tähän tietoisuustilaan. Itse asiassa haluaisit jäädä tähän tietoisuuteen koko päiväksi. Tähän sinä ja maailmanne on menossa. Tämä on se upea uusi Maa, missä kaikki on rauhassa, totuudessa, rakkaudessa ja ilossa.

Tässä kollektiivitietoisuudessa Maan ihmiset luovat jotain, mitä ei ole ollut aiemmin. Näin tehdessänne näytätte esimerkkiä universumille. Tuloksena korkeampien olemassaolotasojen saavuttamisesta pimeyden syvyyksistä universumi on nyt vapaa yhdistymään Luojaan. Maan korkeamman tietoisuuden ihmiset näyttävät esimerkkiä monille.

Mark, taputamme rohkeudellesi ja halukkuudellesi ottaa riski ja uskollisuudestasi ylösnousemustehtävälle. Tunnustamme, ettei ole ollut helppoa olla kummallinen mies. Olet tullut hyvin syvästä pelkopohjaisesta taustasta transformaatioesimerkiksi. Instituutti mitä olemme luomassa kumppanuudessa kanssasi, heijastaa kehittymistä vilpittömästä tietämisestä. Olemme hyvin tyytyväisiä ryhtymisestä niin suureen visioon, mihin ihmisiä kaikista vakaumuksista, uskomuksista ja värähtelytaajuuksista voi tulla oppimaan polkua korkeampaan tietoisuuteen ja palveluun. Planeettanne hyötyy tästä, kuten myös koko luomakunta.

Minulle määrätty tehtävä kaikessa tässä on luoda tämä keskus. Sen on tarkoitus olla suurta kumppanuutta Maan ihmisten, taivasolentojen ja tähtiveljienne ja -sisarienne välillä. Kaikkia teitä jotka luette näitä sanoja, kutsutaan osallistumaan tähän keskukseen. Ainoa ehto on ilmestyä paikalle. Kun olette ilmestyneet paikalle, opastamme, valmennamme, houkuttelemme ja tuemme teitä syleilemään suurta uuden Maan visiota ja näkemään vastahankitut taitonne ylläpitääksenne korkeamman värähtelyn ja välittääksenne sen toisille.

Lisänä jokaisen sitä haluavan värähtelyn nostamiseen, annamme kosmisen näkemyksen Maasta, yksityiskohtia matkastanne lihassa ja informaatiota kulkemisesta neljännessä ulottuvuudessa ennen valmistumista viidenteen ulottuvuuteen.

Mark, olet sanonut, että jotain on muuttunut palattuasi 11-11-11-konferenssista ja niin tosiaankin on. Paljon on muuttunut kaikilla 11-11-11:n jälkeen. Syleilemällä tämän upean valotyöntekijäryhmän energioita tässä konferenssissa yhdistyit uuteen resonanssiin olemuksessasi. Tämä uusi resonanssi mahdollistaa meille työskentelemisen kanssasi uusilla tavoilla, koska se mahdollistaa sinulle nähdä uusia tapoja, joilla voit palvella kanssaihmisiäsi. Tämä resonanssi tunnetaan "sielutekijänä", koska olet nyt yhtä ylisielusi kanssa, tuon suurenmoisen valo-olennon joka on ollut olemassa alusta saakka. Nyt sinulla on suurempaa arvostusta sille, mikä on ykseyden merkitys, kun näet, että olet yhtä muiden suurien olentojen kanssa, ja ensimmäistä kertaa tässä inkarnaatiossa tiedät, että sinä myös olet tosiaan suuri valo-olento.

Harvat pystyvät täysin arvostamaan sitä, miten upeaa on olla edes vähän aikaa tässä korkeammassa värähtelyssä. Tehtävänä on viedä itsesi näihin korkeampiin olemistapoihin pysyen samalla fyysisessä muodossa. Sinusta on tarkoitus tulla mahtava uusi luomus, joka saavutetaan yhdistämällä se paras, mitä fyysisellä muodolla on annettavana, korkeampien värähtelyjen voimaan, kauneuteen ja rakkauteen.

Maa on siirtymässä korkeampaan värähtelyn, mikä parantaa kovasti sen nyt jo ihmeellistä kauneutta. Se kuitenkin säilyttää suuren osan fyysistä muotoaan, kauneuttaan ja auliuttaan emännöidä ihmisiä ja muita elämänmuotoja. Tämä on korkeampien värähtelyjen ihmeiden ja fyysisen erityisyyden sekoittamista. Lopulta Maasta tulee ainutlaatuinen fyysisen kauneuden ilmentymä, joka yhdistyy kykyyn emännöidä korkeamman värähtelyn sieluja. Näin Maasta tulee paikka, missä kaikki universumien universumissa haluavat käydä - vain kokeakseen tämän ilmiön ilman vaaraa juuttumisesta matalan tiheyden jäykkyyteen. Näin Luoja on saanut uuden elämänmuodon, uuden ilmaisumuodon ja upean uuden luomuksen. Vanhan maan pimeydestä ja tiheydestä on tullut jotain upean suurenmoista.

Henkilökohtainen huomautus. Yhdistyn myös kanssasi, Mark, ja ihailen rohkeuttasi ja sinnikkyyttäsi kuluneiden vuosien aikana. Koska olet juuri hankkinut kyvyn resonoida viidennessä ulottuvuudessa, me Athabantian-aluksella voimme tulla luoksesi kumppaneina - tasavertaisina kumppaneina. Kun sinulle tulee tutummaksi nämä kevyemmät värähtelyt, ilmestymme sinulle.

Tiedämme aivan hyvin, mitä on vaatinut kohottaa itsesi kolmannen ulottuvuuden pimeydestä. Tunnemme kamppailut, joita on ympärilläsi - houkutukset, pelot, halu näyttää normaalilta, saada ystäviä ja olla tekemisissä tavallisten ihmisten kanssa. Tiedämme, että viime vuodet ovat olleet rankkoja, kun olet löytänyt itsesi uudelta polulta - polulta joka on valittu ennen inkarnoitumistasi, mutta vasta nyt se on ilmeinen, polulta joka on täynnä tilaisuuksia täyttää todellinen potentiaalisi. Näe itsesi nyt tuona suurena valo-olentona, mikä olet, ja tulet siksi enemmän ja enemmän joka päivä. Syleilemällä tätä sinut toivotetaan tervetulleeksi universumin olentojen joukkoon tasavertaisena. Kaikki aiemmat kokemuksesi palvelivat suurta tarkoitusta. Älä väheksy niitä, sillä katselit aiemmin tähtiä ikään kuin seisoen meren syvyyksissä.

Lähden nyt luotanne kera siunauksen ja toiveen, että kaikki löytävät tavan saavuttaa korkeampi polku. Taught


Athabantian-aluslaisia kanavoinut Mark Kimmel (www.cosmicparadigm.com)
18.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: