sunnuntai 13. marraskuuta 2011

HOLOPELIN PELAAMINEN


Pelilauta on ajassa ja paikassa ja tietoisuuttasi verhoaa unohdus.

Kolmas ulottuvuus on aika ja paikka, missä fyysinen ja ei-fyysinen risteävät. Kuvittele siis, että olet valotietoisuusolento ja päätät tulla tähän kolmanteen ulottuvuuteen, tälle pelilaudalle, tähän holopeliin, tähän elämään, missä on tietyt säännöt ja vaatimukset. Ensimmäinen sääntö on, että sinun on tultava peliin unohduksen verhon läpi ja tiedostamatta, että olet jumalainen valo-olento.

Ennen kuin tulet tähän kolmannen ulottuvuuden peliin, suunnittelet strategiasi. Asetat tavoitteesi ja koettelemuksesi, valitset taidot, vahvuudet ja kyvyt, joita kehität. Nämä eivät ole täysin verhottuja. Valitset, mihin elämän pelilaudan osaan osallistut ja perheryhmän, jonka osa olet. Asetat ennalta nämä olosuhteet korkeammasta tajunnastasi ja korkeimmasta tietoisuudestasi. Kaikki nämä järjestelyt ja olosuhteet tapahtuvat ei-fyysisessä puhtaassa tietoisuudessa.

Kun kaikki tämä on laadittu - tavoitteesi ja kokemukset, joita haluat kerätä - on jännittävää liittyä maaplaneetalla tähän kolmannen ulottuvuuden holopeliin, jota kutsutaan elämäksi. Astuaksesi tähän ulottuvuuteen hankit pelinappulan nimeltään fyysinen keho, mikä on paljolti kuin tietokone. Sinun on kunnioitettava pelisääntöjä pelataksesi fyysisessä muodossa.

Pelilauta on ajassa ja paikassa ja tietoisuuttasi verhoaa unohdus.

Pelin alussa uskot, että olet fyysinen keho. Pelin viimeinen olosuhde on ns. villi kortti: riippumatta siitä miten hyvin suunnittelit tai miten hyvin asetit ennalta peliolosuhteesi, kun olit ei-fyysisessä muodossa, tämä pelin osa paljastetaan vasta, kun olet sitoutunut ottamaan fyysisen kehon. Nämä olosuhteet, nämä osat ovat tuntemattomia. Nämä ovat haasteesi. Nämä osat tarjoavat eniten mahdollisuuksia, eniten kasvua.

Haasteet voivat olla henkilökohtaisen pelisi alussa, keskellä tai lopussa. Ne vaikuttavat vaikeimmalta fyysisessä kehossa olemisen piirteeltä. Ne voivat olla mentaalisia, tunteellisia tai fyysisiä haasteita tai kaikkien kolmen yhdistelmä. Ne tarjoavat sinulle nopeinta tietä ennalta asettamiisi tavoitteisiin.

Tämän pelin tavoitteena on kyetä poistamaan täysin unohduksen verho siitä tietoisuudestasi, että olet mitä jumalaisin valo, suurenmoinen itse, ja nauraa ja juhlia sen tietämistä, kuka todellisuudessa olet.

Tänään kutsumme sinut painamaan täysillä. Nauttimaan niistä ihmeellisistä lahjoista, joita tämä elämänpeli tarjoaa.


Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Ei kommentteja: