sunnuntai 6. marraskuuta 2011

NOPEASTI VIRTAAVA ENERGIA

On miljoonia, jotka heräävät.

 Kuvittele, että planeetallanne on voimakas ja nopeasti liikkuva energiajoki näinä suuren muutoksen aikoina. Tämä dynaaminen ja voimakas energiavirtaus joka huuhtoo planeettanne yli, kulkee kaikkien elämän osien läpi ja kylvettää kehon jokaista solua ja atomia transformaatio- ja evoluutiotaajuudella.

Silloin kun antaudut tälle nopeasti kulkevalle transformaatiovirtaukselle, kuljet sen mukana, sinusta tulee sen osa - kuin pieni risu joka kelluu veden pinnalla. Kuitenkin jos roikut kiinni vanhojen mallien, vanhojen tuttujen tunteiden ja vanhojen toimimattomien käyttäytymistapojen rannassa, sinua taotaan ja väsyt. Jos taistelet energiavirtausta vastaan tai epäilet sen voimaa, pakahdut.

Paras ja tietoisin tapa käsitellä tätä uskomatonta energiaa, mikä on annettu ihmiskunnalle lahjaksi, on luottaa rohkeasti virtaan ja syleillä liikettä ja muutoksia, joita tapahtuu. Antaudu luottamukselle. Putoa sisälläsi paikkaan, mikä antaa sinulle joustavuutta kaikessa, mitä tapahtuu. Antaudu virralle.

On miljoonia, jotka heräävät ja ymmärtävät jumalaista ilmentämistä. Valonvartijana olet voimakkain ja tehokkain, silloin kun ylläpidät korkean värähtelytaajuuden.

Olet täydemmin yhdistynyt jumalaiseen lähteeseen ja sinua opastetaan niihin paikkoihin ja niiden ihmisten luo, jotka ovat valmiita ja halukkaita muuttumaan. Lähetät värähtelyä, mikä laukaisee tiedostamista toisissa, värähtelyä mikä ankkuroi uutta laajentunutta tietoisuutta. Annat pelastuslautan niille, jotka ovat valmiita luottamaan jumalaiseen luontoonsa ja antautumaan sille ydinolemukselle, mitä he ovat - suurenmoinen jumalainen valo-olento.



Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 


Ei kommentteja: