maanantai 28. marraskuuta 2011

OLEELLISIA MUUTOKSIA TOTEUTETAAN KIIVASTA TAHTIA



On mahdotonta pysyä pysyvästi unessa ja nähdä harhaunta.



Kamppailuaikanne lähenee loppuaan, kun mitä upeimman heräämisenne hetki tulee lähemmäs. On ollut pitkä ja tuskallinen matka, mikä on usein näyttänyt loputtomalta, kun pyritte ymmärtämään sen merkitystä itsellenne niillä vakavasti rajoitetuilla älyllisillä kyvyillä, jotka olitte sallineet kehonne antaa teille. On ollut tosiaankin hämmentävää, kun yrititte saada tolkkua harhasta, millä ei ollut mitään merkitystä - paitsi vakuuttaa teille, että kokemuksenne olivat Jumalan tahto. Jumalan tahto on, että teillä on ikuinen ilo eikä harhan tuskaa ja kärsimystä! Hän haluaa teidän heräävän harhasta - hän aikoo teidän tekevän niin ja niin tulee tapahtumaan.

Herääminen on kohtalonne. Se on vääjäämätöntä ja välttämätöntä, koska teidän on mahdotonta pysyä pysyvästi unessa ja nähdä harhaunta, silloin kun Isänne ja teidän tahto on, että heräätte kokemaan ilolla ja ihmetyksellä ikuisen todellisen olemassaolonne ykseydessä hänen kanssaan. Silloin kun päätitte nukkua uneen, hän lupasi, ettei tuo tila olisi kestävä, ja hän antoi teille keinon herätä - ikuisen liekin, joka palaa teidän jokaisen sisällä ja johtaa teidät Kotiin - ja tuon jumalaisen valon loisteen aistivat ja tuntevat nekin, jotka ovat syvimmin unessa.

Monet teistä ovat tehneet monta elämää ikuisen liekin kanssa töitä harhassa auttaakseenne sisarianne ja veljiänne heräämään. Nuo suuret ponnistelut ovat nyt näyttämässä tuloksia ja pian alatte käsittää, miten upeaa työtä olette tehneet heidän auttamisessaan. Rakkaus mitä olette ylläpitäneet, havainnollistaneet ja jakaneet - huolimatta joidenkin hyvin sairaiden ja harhaanjohdettujen sielujen yrityksestä estää, lannistaa tai vähätellä teitä - on jatkuvasti vahvistunut ja voimistunut aionien saatossa saavuttaakseen nyt huippunsa, kun lähes kaikki ihmiset ovat tulleet tietoiseksi siitä, että valtavat muutokset asenteisiinne ja käyttäytymismalleihinne ovat oleellisia.

Näin ollen näitä oleellisia muutoksia toteutetaan kiivasta tahtia kaikkialla maailmassa. Valtavirtamedia saisi teidät edelleen uskomaan, että nämä ovat erillisiä ja yhteydettömiä tapahtumia, joissa ihmiset käyttäytyvät vihaisesti ja järjettömästi, kun itse asiassa ne ovat saavuttaneet liikevoiman, mikä kiihtyy, on pysäyttämätön ja punoo yhteen ja yhdistää hyvin tehokkaasti monien teidän rakastavat ja rauhanomaiset aikomuksenne ympäri maailmaa.

Jumalan rakkaus mikä ympäröi jokaista teitä joka hetki, on voimaltaan ääretöntä ja kun päätätte avata sydämenne vastaanottamaan yltäkyllin sen antamaa motivoimaa energiaa, siirrytte lisääntyvällä vauhdilla ja innostuksella kohti heräämisenne hetkeä. Millään ei ole voimaa, viehätystä tai kapasiteettia harhauttaa teitä aikomaltanne polulta. Jatkatte eteenpäin liikkumista havainnollistaen rauhaa ja rakkautta toiminnassa ja valaisten tietä kirkkaasti ja selvästi kaikille, jotka tuntevat vetoa seurata teitä kotiinpäin.

Kaikki ilmeiset etenemisenne esteet yksinkertaisesti häviävät, hajoavat tai haihtuvat sen jumalaisen valon loiston edessä, mitä ylläpidätte ja ilmaisette. Te ja kaikki kanssanne kulkevat saavutatte todellakin pyhän määränpäänne ja saavuttuanne alkavat juhlat!

Rakastava veljenne Jeesus



Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
20.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine




Ei kommentteja: