sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

ASIOIDEN TAPAHTUMINEN / Athabantian-tähtialukselta


Eläkää valossa näinä koettelevina aikoina - älkää alkako pelätä.

 Tervehdys Athabantian-tähtialukselta. Tänään vastaan moniin saamiimme kyselyihin siitä, miksi emme kommunikoi enempää ajankohtaisten tapahtumien yksityiskohdista. Vastaukseni on seuraava: ihmiskunta ja maapallo käyvät läpi suuren transformaation alkuvaiheita - asioita tapahtuu, kuten olemme ennustaneet aiemmissa viesteissämme. Emme ole viihdebisneksessä emmekä tunne tarvetta tuottaa yksityiskohtaista analyysia nykytapahtumista.

Toisaalta kommentoin seuraavasti. Vähän siitä, minkä kansallinen medianne saisi teidät uskomaan nykytilanteesta USA:ssa, on totta. Osa siitä mitä luette ja katselette internetissä, on väärää informaatiota - käyttäkää erottelukykyä. Politiikkanne perustuu valtataisteluun rikkaiden ja vaikutusvaltaisten välillä, se ei ole mitään muuta - poliitikot eivät kiinnitä huomiota väestön tarpeisiin. Oikeusjärjestelmiänne on heikennetty varakkaiden tarpeisiin. Maailman rahajärjestelmä on lähellä romahdusta. Useimmat uskonnot kaupittelevat edelleen vanhoja oppeja seuraajiensa henkisiin tarpeisiin osallistumisen sijasta. Teille syötetään valheita luonnontieteistä, historiasta, lääketieteestä ja paljosta muusta. Varakkaat ja vallassa olevat pitävät epätoivoisesti kiinni siitä, mitä heillä on, kun he tekevät valmisteluja selviytyäkseen tulevasta transformaatiosta.

Ainoa tapa millä selviätte ja siirrytte eteenpäin transformaatiopäivien aikana, on nostaa värähtelynne yhteismitalliseksi uuden maan kanssa - tämä on minimi, ei optimi. Optimaalisesti teidän pitäisi työstää värähtelynne nostamista 5D-tasolle - siinä me Athabantia-aluksella asumme. Jos värähtelynne perustuu yksinomaan valoon, kestätte tämän transformaation paljon paremmin, kuin jos teillä on pelkojäämiä.

Vuonna 2012 nähdään suuren transformaation lopputapahtumien alkavan. Kaikki nämä eivät tapahdu vuoden loppuun mennessä. On planeettanne fyysisiä ja energeettisiä muutoksia. Äärimmäiset säätilat jatkuvat. Odottakaa ympäristön reagoivan lisää hyväksikäyttöönne. Henkilökohtaisesti teitä kutsutaan laittamaan sivuun paljon. Kyllä, lievennätte jonkin verran muutoksia yhdistetyillä energioillanne, mutta kaikkea ei voi välttää, sillä transformaatio vaatii jättämään taakse sen, mitä pidätte tuttuna ja mukavana, rakentaaksenne uuden sivilisaation.

Kannustan tämän kommunikoinnin jokaista lukijaa tutkimaan aiempia viestejämme, kun ne ennustavat paljon siitä, mitä nyt tapahtuu ja mitä täytyy rakentaa uudelleen uuden maan lupauksen täyttämiseksi. Taas kerran, eläkää valossa näinä koettelevina aikoina - älkää alkako pelätä.

Olen Bren-Ton, parhaillaan Athabantian-tähtialuksella. Kaikki aluksella lähettävät siunaustaan maan jokaiselle ihmiselle.



Athabantian-aluslaisia kanavoinut Mark Kimmel (www.cosmicparadigm.com)
10.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 



Ei kommentteja: