perjantai 6. huhtikuuta 2012

MITÄ YKSEYSTIETOISUUS ON ?


Todellisuudessa kaikki on yhtä. Tämä tahtoo sanoa, että on yksi suuri, ääretön ja loputon tietoisuus, mikä on kaiken todellinen pääluoja. Kaikkien asioiden Lähde.

Tervehdys teille, ystäväni. Olen Adamu Plejadien sivilisaation monadiolennosta.

Olemme Zingdadin, teidän ja minun kesken jo aloittaneet keskustelun ykseystietoisuuden saavuttamisesta. Ja nyt minun on aika tarjota teille omia näkökulmiani tähän aiheeseen.

Ensin tarttuisin kysymykseen: "Mitä ykseystietoisuus täsmälleen ottaen on?" Sitten haluaisin kertoa teille, miksi ehkä haluatte saavuttaa tämän itse. Sen jälkeen voimme alkaa puhua joistain erityisistä käytännön asioista, joita voitte tehdä lähteäksenne polulle ykseystietoisuuteen ja havaitaksenne tämän todeksi itsellenne.

Kun tämä on tehty, aion kutsua teidät puhumaan minulle, Zingdadille ja toisillenne. Aion kutsua teidät todelliseen keskusteluun, jotta voimme alkaa jakaa kokemuksia toistemme kanssa ja oppia ja kasvaa yhdessä. Eikö SE kuulosta hauskalta?

Mutta mennäänpä ensin ensimmäisiin asioihin. Ja ensimmäinen on määritelmä: mitä ykseystietoisuus tarkkaan ottaen on?

Minäpä kerron teille, että todellisuudessa kaikki on yhtä. Tämä tahtoo sanoa, että on yksi suuri, ääretön ja loputon tietoisuus, mikä on kaiken todellinen pääluoja. Kaikkien asioiden Lähde.

Tämän Päälähteen mielessä on kirjaimellisesti äärettömästi todellisuuksia. Ja yksi niistä on se, mistä tällä hetkellä löydämme itsemme. Tämä todellisuus sattuu olemaan muodostunut suuresta määrästä universumeja. Jotkut niistä ovat hyvin vilkkaita ja monimutkaisia ja jotkut suhteellisesti yksinkertaisempia. Joissakin monimutkaisimmista universumeista on monia ulottuvuustasoja, kuten tässä, missä nyt olemme. Ja tämän universumin kolmannen ulottuvuuden tasolla missä olette nyt, voitte yhdistyä hyvin ohueen siivuun siitä. Tai vähintään tuon universumin minimaaliseen osuuteen, minkä astronomienne parhaat teleskoopit voivat saavuttaa.

Maan radioteleskooppien ulottuvilla on satoja miljardeja galakseja. Jokainen sisältää satoja miljardeja tähtiä. Yksi sellainen tähti on tietysti Sol, rakas aurinkonne. Ja kolmas planeetta auringosta on tietysti oma rakas kotinne, maaplaneetta. Ja ympäri planeettaa "valssaa" melkein 7 miljardia ihmistä. Jokainen teistä luulee olevansa erillään toisista, koska teille vaikuttaa kovasti siltä. Mutta näettekö, että jollain tasolla kaikki se mitä pidätte todellisena, on vain hyvin pieni osa ykseyttä. TE olette hyvin pieni osa ykseyttä. Eikä ole mitään, mikä ei ole osa ykseyttä. Koska tietysti KAIKKI on olemassa Päälähteen mielessä. Ja aivan kuten ajatuksenne ovat osa teitä, niin universumi, aurinko, maaplaneetta ja te olette kaikki osa Päälähdettä.

Kaikki on siis yhtä. Jos voisimme nähdä kaikki todellisuudet kuin pikkukivinä rannalla, näkisimme, että äärettömän suuressa mittakaavassa ne ovat kaikki vain ajatuksia Kaikkivaltiaan mielessä.

Mutta voimme myös havaita niin olevan, jos katsomme toiseen suuntaan - hyvin pieneen. Minäpä havainnollistan. Kaikki mitä pidätte todellisena - taivaan tähdistä omaan kehoonne - on tehty atomeista. Tämän luultavasti tiedätte. Tiedätte luultavasti myös, että nämä atomit on tehty aliatomisista hiukkasista. Mutta sitä ette ehkä tiedä, että nämä aliatomiset hiukkaset eivät ole oikeastaan hiukkasia. Eivät sillä tavalla, mitä ehkä kuvittelette hiukkasten olevan. Ne eivät ole hyvin pieniä palloja tai rakennuspalikoita. Ei, itse asiassa ne eivät ole muuta kuin malleja/kuvioita taustaenergiassa.

Voitte kuvitella, jos haluatte, että on ääretön energiameri ja tuossa meressä muodostuu pieni pyörre. Tuosta pyörremallista tulee pysyvä eikä se vain häviä pois ollessaan vuorovaikutuksessa toisen pyörteen kanssa, millä on täydentävä kuvio. Ja näin nämä kaksi mallia tanssivat yhdessä jonkin aikaa. Ja sitten katsotte hienoimmalla tieteellisellä laitteellanne tätä tanssia ja sen sijaan, että näkisitte kahden energiamallin välisen romanssin, luulette katsovanne hiukkasta - kenties protonia - atomin sisällä.

Mutta toivon, että olette huomanneet tämän tarinan tärkeän osan. Tämä on se tosiasia, että nuo hiukkaset - itse asiassa kaikki hiukkaset koko universumissa - ovat koostuneet malleista samassa yhdessä äärettömässä, universaalissa energiakentässä. Nimittäin yksi energiakenttää muodostaa kaiken koko universumissanne. Tämä merkitsee, että KAIKKI mitä luulette todelliseksi, on oikeasti vain malleja ja muunnelmia samasta yhdestä energiasta.

Siis kaikki on yhtä. Hyvin, hyvin pienessä mittakaavassa se on näin.

Mutta onko näin vain hyvin suuressa ja hyvin pienessä mittakaavassa? Ei tietenkään. Tässä kohtaa harhakuva siitä, että näin on, alkaa hajota. Tarkoitan, että aina on niin, kaikissa olosuhteissa kaikki on yhtä. Mutta on ykseyden osia jotka ovat hyvin, hyvin kiireisiä - ja työskentelevät itsensä melkein pysähdyksiin - luodakseen harhakuvan, että ne ovat erillään muusta osasta ykseyttä. Noille osille vaikuttaa ehdottomasti todelta, että ne ovat erillään toisistaan - kuten pitäisikin. Ne tekevät kovasti työtä luodakseen tuon vaikutelman! Aivan kuten upeimmat taikurit näyttämöllä ne luovat illuusion, mikä salpaa henkenne, koska se vaikuttaa hyvin todelliselta.

Ja olette osa tuota työtä. Sielunne on osa ykseyttä, mikä on suostunut luomaan erillisyysharhan, mitä kutsutaan kaksinaisuudeksi. Jotkut sielut auttavat tuon harhakuvan luomisessa täysin uppoutumatta siihen itse. Korkeamman ulottuvuuden olennot, kuten ne joita kutsutaan enkeleiksi, ovat esimerkki tästä. Jotkut sielut auttavat luomaan harhakuvan upottamalla pienen osan itsestään suoraan siihen. Korkeampi itsenne on yksi sellainen ja TE olette se korkeamman itsenne osa, joka on täysin uppoutunut harhakuvaan. Olette kuin yleisö, joka katselee mestaritaikurin esittävän näyttämöllä illuusion, mikä saa leukanne loksahtamaan auki.

Mutta teidän pitäisi tietää tämä: myös te osallistutte jollain tasolla tämän harhakuvan luomiseen. Olette jollain tasolla myös taikuri näyttämöllä. On mahdollista alkaa herätä tähän tosiasiaan. On mahdollista alkaa tulla tietoiseksi siitä, että luotte oman todellisuutenne. Monet maaplaneetalla ovat tällä hetkellä heräämässä juuri tuohon tosiasiaan. Tämä on heräämisaikaa ja niin on oikein - tämän pitäisi tapahtua. Jos tätä ei tapahdu teille, se voisi tapahtua. Ja puhumme enemmän siitä aikanaan.

Mutta tällä erää haluan kiinnittää huomionne siihen tosiasiaan, että erillisyys mikä tunnetaan myös kaksinaisuutena, on harhaa. Se ei ole todellista. Ykseys on todellista. Mutta teidän ei tarvitse uskoa minua. Itse asiassa pyytäisin teiltä hyvin suurta palvelusta olla USKOMATTA minua. Lakatkaa välittömästi uskomasta mihinkään muuhun, kuin mitä oma kokemuksenne ja oma totuutenne löytävä omasta sydämestänne. Sillä on niin, että kaikki mikä on epäharmonista, tuskallista ja tuhoavaa maailmassanne, on mahdollista vain, koska ihmiset ovat olleet halukkaita omaan sydämeensä uskomisen sijasta uskomaan sen todeksi, mitä heille ovat kertoneet ns. auktoriteetit. No, kerron teille, ettei ole mitään auktoriteettia yli oman totuutenne, oman kokemuksenne ja oman sydämenne. Kuka tahansa joka teeskentelee olevansa sellainen auktoriteetti teille, yrittää sisimmältään manipuloida teitä parhaan etunsa hyväksi ja teidän omaa parasta etuanne vastaan. Kuka tahansa jolla on todella teidän paras etunne sydämessä, osoittaa teitä aina omaan totuuteen omassa sydämessänne. Kuten minä teen nyt.

Mutta miten ja miksi se on sydämessänne, kysytte ehkä. Ja tämä on erittäin tärkeä kysymys.

Olette kuulleet sanottavan, että niin ylhäällä kuin alhaalla, niin alhaalla kuin ylhäällä, eikö vain? Tämä merkitsee sitä, että kaikki asiat maan päällä tai taivaassa näyttävät samoja piirteitä. Se merkitsee, että ykseys sisältää kaikki asiat ja myös että kaikki asiat sisältävät ykseyden. Tämä kuulostaa mukavalta toteamukselta, mutta jos todella ajattelette sitä, tämä on hyvin hätkähdyttävä ajatus. Erityisesti viimeinen osa: kaikki asiat sisältävät ykseyden. Ymmärrättekö tämän?

Tämä merkitsee, että TE sisällätte ykseyden. Olemuksenne keskellä on kaikki kokonaisuudessaan. Yksinkertaisempi tapa ilmaista sama ajatus on, että "Jumala on sydämessänne". Oletteko kuulleet sanottavan näin? No, se on totta. Kaikki mitä on ja kaiken luoja on sisällänne. Myös kaikkeuden kaikissa muissa tietoisuuspisteissä. Uskottako minua? Älkää uskoko, olkaa kilttejä. Uskokaa sen sijaan omaa sydäntänne ja omia kokemuksianne. Jos olette epävarma, onko tämä totta vai ei, voin näyttää ja näytän teille, miten voitte alkaa nähdä tämän todeksi, jos sitä haluatte. Se riippuu kuitenkin teistä.

Koska teette erittäin kovasti työtä luodaksenne erillisyysharhan, teidän täytyy olla halukas - teidän on PÄÄTETTÄVÄ olla myös halukas antamaan tuon harhakuvan luiskahtaa käsistänne riittävästi, jotta voitte nähdä, että se on harhaa. Koska kaikki muut yleisössä nauttivat edelleen show'sta emmekä halua pilata sitä heiltä vain sen vuoksi, että me haluamme ymmärtää, miten show esitetään. Sillä vain ne jotka yleisössä haluavat myös tietää, miten kaikki toimii ja mitä oikeasti tapahtuu, saavat selville. Se on vain reilua, eikö vain? Sillä tavalla kaikki saavat sen, mitä valitsevat ja mitä haluavat luoda.

Ja SE, rakkaat ystäväni, on ero ykseystietoisuuden ja kaksinaistietoisuuden olentojen välillä. Ykseystietoisuus merkitsee elämisen jatkamista maailmassa, missä elätte, mutta näkemistä erillisyysharhan läpi. Tietämistä, että se on harhakuva. Elämistä, toimimista, käyttäytymistä, ajattelemista, tuntemista ja TIETÄMISTÄ, että ollaan yhtä kaiken olevaisen kanssa. Kaksinaisuustietoisuuden olennot nauttivat show'sta vähän liian paljon halutakseen nähdä harhan läpi. He päättävät elää, toimia, käyttäytyä, ajatella, tuntea ja uskoa, että he ovat erillään toisistaan.

Ymmärrättekö? Kumpikaan ei ole oikein tai väärin. Kumpikaan ei ole hyvä tai huono. Kumpikaan ei ole parempi tai huonompi. Kaikki tämä on sitä, mikä on oikein TEILLE. Ja jos teille ON oikein herätä ykseystietoisuuteen, niin siitä on todella monia upeita hyötyjä. Kuten tietysti myös kaksinaisuustietoisuudesta. Jos tutkimme ykseystietoisuuden hyötyjä, niin alatte saada hyvin selkeän ajatuksen niistä syistä, MIKSI ehkä haluaisitte saavuttaa itse ykseystietoisuuden. Ja tästä keskustelen kanssanne seuraavassa esityksessäni, minkä välitän nuoren ystäväni, Zingdadin, kautta.

Ja tämän myötä lähden luotanne tällä erää.

Rakastan teitä ykseyden sydämellä.

Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolento.



Adamua kanavoinut Zingdad (zingdad.com)
3.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Ei kommentteja: