Mikromadonreiät 
KA-kehonne tunkeutuu fyysisen kehonne läpi ja on samanmuotoinen ja -kokoinen kuin fyysinen muotonne. Fyysisestä kehostanne ei ole mitään osaa KA-kehon ulkopuolella ja silloin kun lataatte KA-kehoa energialla, ylimääräinen energia virtaa luontaisesti fyysisen kehon elimiin, mikä lisää terveyttänne ja elinvoimaanne.

KA-kehonne on muodostunut lukemattomista eetterivalohiukkasista ja tässä valokehossa on yhteyspisteitä. Nämä pisteet linkittyvät solujenne mitokondrioihin. Mitokondriot ovat solujenne energian tuottajia, voimaloita. Mitokondrioita on vaihteleva määrä solutyypistä riippuen ja nämä soluelimet ovat solulimassa tuman ulkopuolella. Ainoastaan punaisissa verisoluissanne ei ole tumaa.

On mahdollista tuoda tietoisuutenne tälle kehotasollenne, niin että olette tietoinen mitokondrioista ja voitte aistia madonreiät KA:hanne. Nämä madonereiät ovat solunsisäisiä portaaleja KA-kehonne korkeampaan värähtelyyn ja todellisuuteen. Avaamalla nämä portaalit aikomuksella voitte kovasti vaikuttaa ylimääräisen energian virtaamiseen KA:sta fyysiseen kehoonne.

Tämä sallii fyysisen kehon virittyä helpommin KA:n nopeampaan värähtelytodellisuuteen. KA:n kautta nousette korkeampiin värähtelytodellisuuksiin. Mitokondrioidenne portaalien kautta voitte auttaa fyysistä kehoanne sopeutumaan helpommin tähän nopeaan kiihtymiseen.

Haluamme nyt kääntää huomion tunnepuolenne pulmatilanteeseen. Luonteensa mukaisesti sekä ajan nopeutuminen että värähtelytodellisuuksien lisääntyminen puhdistavat tiedostamatonta mieltänne.

Kuten sanoimme aiemmin, huomaatte yleistä lisääntymistä tunne-epävakaudessa ja impulsiivisessa, irrationaalisessa käyttäytymisessä. Jos ette koe näitä vaikutuksia itse, olette epäilemättä havainneet tätä tapahtuvan kanssaihmistenne keskuudessa.

Elätte paradoksaalisessa kaksinaisuudessa. Kun vanhat energiatodellisuudet hajoavat, uusia energiatodellisuuksia syntyy. Mutta ihmisluonne kiinnittyy siihen tapaan, miten asiat olivat ennen, niihin tapoihin joita odotetaan. Kuitenkin paljon asioiden olemistapoja on tulossa loppuun. Tuntemanne maailma on loppumassa. Ja uutta maailmaa synnytetään.
 

Ihmissydämen pulmatilanne 
Yksi suurimmista kärsijöistä tässä prosessissa on ihmissydän. Tunnistamme ja aistimme syvää surua ja epätoivoa ihmisten kollektiivisydämessä. Osa tästä johtuu todellisuuksien hajoamisesta ja kiinnittymisestänne niihin. Mille rakennatte unelmanne, kun maailmanne perustat sortuvat?

Tämän sydänvaikeuden toinen puoli liittyy planeettanne tunneilmapiirin myrkyllisyyteen. Kun aurinkoenergiat lisääntyvät, polariteettien välisestä jännitteestä tulee ilmeisempää. Ihmistietoisuuden polarisoitumisesta niihin jotka vangitsisivat ihmishengen ja niihin jotka vapauttaisivat sen, tulee selvempää ja selvempää.

Antaisimme kaksi ehdotusta keinoksi käsitellä näitä sydämen haasteita.

Uuden todellisuudet syntyvät sydämen kautta - tällä tarkoitamme elämisen arvoisia todellisuuksia. Ensimmäinen ehdotuksemme voi näyttää liian pelkistetyltä ja kuitenkin niin on usein, että yksinkertaisimmat asiat ovat voimakkaimpia. Se miten teette tämän, ei ole tärkeää. Se on tärkeää, että luotte tunnevastalääkkeen itsessänne planeettanne tunneilmapiirin myrkyllisyydelle.

Kun viha ja suvaitsemattomuus lisääntyvät, teidän on löydettävä käytävä tämän pimeyden läpi. Yksinkertaisin ja tehokkain tapa minkä tunnemme, on löytää elämästänne pienimpiä asioita, joita arvostatte, ja ottaa muutamia hetkiä ollaksenne näissä arvostuksen tunteissa pitkin päivää. Sillä ei ole merkitystä, miten pieniä nämä arvostuksen tunteet ovat. Kiitollisuuden pienimmistä siemenistä voi syntyä suuria asioita. Arvostuksen tai kiitollisuuden värähtelytila on poikkeuksellinen vastalääke tunnemyrkyllisyyteen. Ehdotamme vahvasti, että vaalitte tätä liittolaista, kun kuljette läpi tästä seuraavasta aurinkomyrskyjaksosta.

Lopuksi tarjoamme äänimeditaation, mikä perustuu sydänchakraan. Tämä on yhdesä aiemmasta Hathor-intensiivistä. Tämän äänimeditaation ensimmäinen vaihe pyörittää ja aktivoi energioita sydänchakrassa puhdistustarkoituksessa. Meditoinnin toinen vaihe tyynnyttää ja hoivaa. Uskomme, että löydätte tästä äänimeditaatiosta toisen hyödyllisen liittolaisen.

Kun astutte tähän aurinkomyrskyjen uuteen vaiheeseen, ymmärtäkää, että ne ovat poikkeuksellisia tilaisuuksia kehittymiseen. Ne ovat myös paradoksaalisesti täynnä rappeutumisvaaroja intensiivisyytensä vuoksi. Jos vastustatte nopeutumisenergioita, koette suuria vaikeuksia tässä läpikulussa. Jos syleilette näitä energioita ja tulette niiden mestariksi - löytäen tavan navigoida niiden läpi kiitollisena ja hyvällä huumorilla - saatte suuremman vapauden. Tämä vapaus mistä puhumme, on ihmisen hengen, mielen ja sydämen vapautta. Se asuu tietoisuustasolla, mitä eivät maallisen olemassaolonne kaksinaisuudet kosketa.

Hathorit


Suom.huom. Sydänchakrameditointi (Heart Chakra Sound Meditation) löytyy Sound Gifts -sivulta
tomkenyon.com/sound-gifts käyttöehtojen hyväksymisen jälkeen, kuunteluohjesivulta.





Hathoreita kanavoinut Tom Kenyon (tomkenyon.com)
1.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine