perjantai 6. huhtikuuta 2012

UNIVERSUMIN UUDELLEENKALIBROINTI

Aurinkokuntanne magnetismi on muuttumassa. Erilainen ajattelumalli on tulossa.


Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Haluan kertoa teille hyvin paljon, mutta taas kerran aloitamme pehmeästi. Kunnioitamme energiaa huoneessa. Luomme ympärillemme viisauskuplan, jotta ne jotka haluavat kuulla, kuulevat. Puhumme monille, emme vain tässä huoneessa oleville. Haluan teidän kunnioittavan tätä hetkeä, sillä se on teille. Tämä ei ole joutavaa informaatiota. Tässä informaatiossa on syvällinen ihmisleima. Se merkitsee, että olette luoneet sen, mitä ikinä kerron teille. Olen tietoinen, että tämä viesti annetaan kahdella kielellä [espanja ja englanti]. Informaatio on monimutkaista, kuitenkin yksinkertaista. Niinpä teidän täytyy kuunnella ymmärtääksemme käsitteitä, jotka teille on etukäteen valmistellut tällä puolella verhoa ne, jotka tietävät, keitä olette.

Tällä planeetalla tapahtuu muutos.
Jos olet vanha sielu, se tosiaan vaikuttaa sinuun ja jokaisella teistä on erilainen vaikutus. Tämä tahtoo sanoa, että jokaisella teillä on erilainen tapa reagoida energiaan. Vanhoilla sieluilla on jotain hyvin mielenkiintoista. He ovat ehkä vanhoja sieluja, mutta se merkitsee, että jokaisella heistä on valtavan erilainen kokemus elämistä. Niinpä jokainen teistä reagoi eri tavalla ja ainutlaatuisesti planeetan muutosenergiaan. Kuitenkin te kaikki tunnette jotain mielenkiintoista. Se on viisautenne ja tietonne parantumista ja tunne, että energia planeetalla liikkuu suuntaan, mikä on teidän tietoisuuttanne kohti eikä siitä poispäin.

Tämä on neljäs kanavointi sarjasta nimeltään "Ihmiskunnan uudelleenkalibrointi". Olemme puhuneet siitä, miten ihmiset uudelleenkalibroituvat, miten Gaia uudelleenkalibroituu ja myös miten DNA:nne kalibroituu. Ja on yksi kohta, mitä ette odottaneet - miten universumi uudelleenkalibroituu. Se on vaikea lähtökohta, mikä tuon teille tänään esiin, koska siinä on käsitteitä kolmen ulottuvuuden ulkopuolella. Ja niinpä etenen hitaasti.
 

Aika 
Aloitamme ennusteilla siitä energiasta, missä olette. Sanotaanpa, että on kilparata, jolla on autoja. Kuvitelkaa hyvin suuri kilparata - todella suuri. Sanotaan, että ajajilta menee vuosia kiertää se. He väsyvät. Joskus he lähtevät ulos autosta ja laittavat uuden ajajan mukaan. Joskus uusi ajaja väsyy ja vanhempi ajaja tulee takaisin ja pääsee taas mukaan. Siis kilpa-autoissa on ajajia, joista toiset ovat kokeneita ja toiset eivät. Kun he ajavat ympäri rataa, heiltä saattaa mennä vuosia päästä kerta ympäri.

Sanotaan, että radassa on vaikea osuus, mikä on täynnä reikiä. Jotkut eivät näe niitä ja uusimmat ajajat putoavat reikiin. Vanhemmat ajajat osaavat kiertää ne. No niin, teidän ei ole kolmannen ulottuvuuden havaintotavassanne vaikeaa kuvitella sellaista. Mutta tämä on vertauskuva ajasta.

Rata edustaa 3D-käsitystänne ajasta, paitsi että te ajattelette suoraa teitä. Se ei ole. Se on ympyrä. Ajelkaa nyt hetki - tietämättömänä tuosta ympyrästä - että olette yksi autojen ajajista. Sanotaan myös, että olette kiertäneet radan monta kertaa. Uusi ajaja voi luulla rataa suoraksi ja loputtomaksi, sillä se häviää horisonttiin. Mutta vanhana sieluna tiedätte, että rata on valtavan suuri eikä mutkaa vain voi nähdä - hyvin samanlaista kuin maapallon kaarevuus. Niinpä "vanha sielu" -ajajana tiedätte, missä vaikeat paikat radalla ovat. Käsitätte myös tässä vertauskuvassa, että kun ajatte eteenpäin ja katsotte autonne eteen, katsotte tulevaisuutta ja menneisyyttä samaan aikaan. Tämä on yksi lähtökohta, mitä kolmannen ulottuvuuden mieli ei voi tajuta - että kun muutatte tulevaisuutta, ajatte myös yli menneisyydestä ja muutatte sitä. Yksin tuo lähtökohta selittää, miten vuoden 2012 ennusteet voivat ylipäätään tapahtua.

Mutta 2012 on pelkästään yksi vaikea paikka radalla ja muinaisihmiset tiesivät sen tulevan. He pystyivät ennustamaan ongelman edessä radalla, koska se on osa ympyrää. Se on hyvin tunnettu ajassa ja ne jotka antaisivat sille nimen, sitä kutsuttaisiin fraktaaliajaksi. Mennessä ihmishistoriassa jotkut vaikeat osat ovat saaneet aikaan ihmiskunnan loppumisen. Jotkut ovat johtaneet ihmiskunnan alkamiseen alusta. Energialla missä olette nyt, oli kaksinainen potentiaali. Olisitte voineet alkaa alusta tai voisitte aloittaa planeetalla jotain, mitä ei ole koskaan ennen nähty.

Kaksikymmentäkaksi vuotta sitten kerroimme teille tämän: "Valmistautukaa muutokseen", sanoimme. "Valmistautukaa säätilan muuttumiseen", sanoimme. Nuo asiat ovat nyt tapahtuneet. Ne eivät tapahtuneet, koska Kryon tai profeetat sanoivat niiden tapahtuvan, vaan niiden vanhojen sielujen vuoksi, jotka näkivät vaikeuksia tulevan. He olivat kulkeneet aikaympyrän aiemmin ja tiesivät, missä ongelmia oli. Se oli "tunnettu" alue.

Voin kertoa, että teidän on vaikeinta käsittää tämä: kun ohjaatte näiden vaikeuksien ympäri ja liikutte eteenpäin radalla, muutatte koko radan energiaa. Siksi muutatte menneisyyttä, kun siirrytte tulevaisuutta kohti. Tätä käsitystä ei ole helppoa ymmärtää. Kuitenkin se selittää hyvin paljon lineaariselle mielelle sitä, miten nämä asiat voivat olla. Sillä 3D-havaintotavassanne uskotte, että kokemuksenne tulevaisuudessa on sen tuote, mitä tapahtui menneisyydessä. Menette vain yhteen suuntaan ja odotuksenne ovat vain suoralla viivalla. Teillä on vain kokemuksenne menneisyydessä - eikä se riitä.

Kun muutatte rataa, muutatte radan sääntöjä. Haluan siis sanoa - mikä on yksinkertaistettua - että edessänne on uusi toimintamalli. Vanhat sielut näkevät sen ensin ja he kylvävät siemenet muille ihmisille. Nuoret ihmiset näkevät sen, sillä heillä on se akaasisessa perinnössään. Hitaasti ihmisluonto muuttuu ja siirtyy uuteen ajattelutapaan, missä teitä eivät opasta ainoastaan kokemus asioista, joita tapahtui ns. menneisyydessänne. Se on hämmästyttävä mahdollisuus. Ette ole ainoa planeetta, joka on kokenut tämän. Olette kuitenkin galaksissanne ainoa planeetta, joka kokee sen nyt.
 


Suurempi kuva 
Nyt aion sanoa asioita, jotka ovat esoteerisesti uskomattomia. Galaksinne tietää, mitä täällä maan päällä tapahtuu. En puhu elämänmuodoista galaksissanne. Puhun siitä fysiikasta, minkä luulette olevan "sääntöinä". Universumi tekee yhteistyötä muutoksenne kanssa ja se odotti sitä, sillä siitä syystä tulitte.

Nyt tästä tulee vaikeaa selittää. Ajattelette fysiikkaa pelkästään sääntöinä asioiden tavasta toimia. Minäpä esitän teille kysymyksen: miten selitätte sen, mitä astronomit ovat kutsuneet "älykkääksi suunnitelmaksi"? Kaiken todennäköisyyden vastaisesti universumi luotiin elämää varten. Fysiikkaa oletetaan sattumanvaraiseksi ja se seuraa sattumanvaraisia sääntöjä. Kuitenkaan niin ei tapahtunut. Mitä paremmiksi astronomien laitteet tulivat, sitä enemmän he oivalsivat, että suunnitelmassa on älykkyyttä. Miten selitätte sen? He kaikki tietävät sen olevan matematiikkaa. Se minkä näette edessänne ja mitä kutsutaan galaksiksenne, vastaa kuutosen heittämistä nopalla 10000 kertaa peräkkäin! Eikä siinä ole mitään järkeä, koska se ei ole sattumanvaraista eikä seuraa luonnon Gaussin käyrää. Siksi he sanovat niin, kuin sanovat.

Oli oltava jonkin luomista opastava voima. Muuttaako se mieltänne fysiikasta tai siitä, mitä näette edessänne? Niinpä alan kertoa teille, miten varsinainen fysiikka alkaa tehdä yhteistyötä kanssanne. Tämä aikafraktaali on tunnettu pitkän aikaa ja olisitte voineet mennä monia teitä. Toisin sanoen, teillä oli monia tietoisuusmahdollisuuksia. Katsokaa muinaisihmisten profetioita. He sanoivat, että teillä syttyisi maailmansota. He sanoivat, että kohtaisitte loppunne. Monet henkiset järjestelmät vaativat maailmanloppua, missä sielunne kerättäisiin. Monet järjestelmät saisivat teidät uskomaan tietyllä tavalla, niin että olisitte valmistutuneet - eikä mitään noista asioista tapahtunut. Kertooko tämä teille vähän muutoksesta edessänne? Erilainen ajattelumalli on tulossa. Nämä mallit käsittelevät ongelmanne, joita tällä hetkellä pidetään ratkaisemattomina. Aloitetaanpa siis muutamista uskomattomista asioista.
 


Aurinkokunnan magnetismi 
No niin, kumppanini, haluan sinun etenevän hitaasti sekä itsesi että tulkin vuoksi. Kaksikymmentäkaksi vuotta sitten kerroimme teille, että maapallon magneettikenttä oli kriittinen tietoisuudellenne. Magnetismi on kvanttienergiaa. Niin on myös gravitaatio ja valo. Teitä ympäröi kvanttikenttä ja tämä on Maan magneettikenttä. Sanoimme, että jos ihmistietoisuus muuttuu, magnetismi muuttuu. Sen on pakko. Sen on täydennettävä sitä, mitä te teette. Sen on asettauduttava vastaanottamaan sitä, mitä te teette. Miten tämän planeetan tietoisuus voi laajentua, jos magnetismi pysyy samana? Se ei voi. Niinpä magnetismin täytyy liikkua.

Niinpä se alkoi planeettanne magneettisten ley-linjojen muuttumisella ja se on nyt tallennettua historiaa ja jotain, minkä ennustin yli 20 vuotta sitten. Nyt kompassinne osoittaa teille, että se kaikki mistä puhuin, on nyt täällä. Magnetisminne on liikkunut suuresti sitten vuoden 1989.

No niin, täytyy olla muuta. Minkä muun luulisitte voivan muuttaa koko planeettanne magnetismia? Sen on uudelleenkalibroiduttava ja sen tekemiseksi se tarvitsee apua. Aurinkokuntanne on tämän planeetan magneettimuutoksen moottori. Jos tiedätte mitään aurinkokunnan toimintatavasta ja sen energioista, niin tässä alkaa olla järkeä.

Aurinko on ydin aurinkokunnassanne. Se lähettää ns. aurinkotuulia, mitkä ovat melkein kokonaan magneettisia. Ne ovat magneettienergiaa, mikä räjähtää kirjaimellisesti ulos auringosta, ja ne sisältävät vain auringosta generoitua. Tuolla magneettienergialla on nimi: heliosfääri. Se "puhaltaa" tuon magneettituulen oman Maanne magnetismia vasten ja se muuttaa planeettaanne.

Sillä jos energia on aina sama maan päällä, niin erittäin vähän koskaan muuttuu. Teille jotka haluavat olla teknisiä, voitaisiin sanoa, että auringon magnetismi räjähtää Maan magnetismia vasten ja saadaan kahden magneettikentän yhteenliittymä. Tämä saa aikaan ns. induktanssin, mikä on mysteeri tieteelle. Limittyvien magneettikenttien "keitto" sallii informaation energiavaihdon ja vahvistumisen ilman voimalähdettä. Sitä käytetään kovasti maan päällä, mutta sen ominaisuudet nähdään mystisinä.

Tätä siis tulee tapahtumaan. Tarkkailkaa muutoksia auringossanne. Kutsutte niitä ehkä aurinkomyrskyiksi, mutta ne ovat vain uudelleenkalibrointia teitä varten ja ne huolettavat teitä. Tämä johtuu siitä, että ympäri planeettaa on paljon herkkää elektroniikkaa ja nämä laitteet reagoivat. Luotatte siihen, että planeettanne magneettikenttä pysyy samana, mutta se ei voi pysyä samana, kun jättimäinen aurinkomyrsky tapahtuu. Tietynlainen kommunikointi häiriintyy. Kenties myös sähköverkko voisi häiriintyä.

Katsokaa aurinkoa, sillä se on muutosprosessissa. Se tapahtuu älykkään suunnitelman, Jumalan rakkauden ja Luojan avulla, mikä muuttaa asioita tietoisuuttanne varten. Uusi ajattelutapa on kehittymässä, mikä koskettaa jokaisen ihmisen DNA-kenttää. Tämä muuttaa informaatiota DNA:ssa ja sallii ihmisen vangita ja parantaa uuden todellisuuden ominaisuuksia, joita sillä ei ole koskaan aiemmin ollut.

Nyt minusta tulee vielä fysikaalisempi: jokin on ollut matkalla hyvin pitkään. Aurinkokuntanne magnetismi on muuttumassa. Tässä on siis haaste: menkää etsimään tuo fakta. Näette sen kirjaimellisesti, kun aurinkokuntanne liikkuu avaruudessa. Se risteää tiettyjen avaruuden ominaisuuksien kanssa ja tämä muuttaa magnetismia, mistä tulee sitten erilaista, kuin se ennen oli. Tämä sitten muuttaa aurinkoa. Näettekö kierron? Yksi parantaa toista ympyrätodellisuuden fraktaalissa. Liikkeenne keskuksen ympäri muuttaa aurinkokuntaanne. Aurinkokunnan uusi asema muuttaa auringon ominaisuuksia. Auringon ominaisuudet lähetetään planeetalle heliosfäärin kautta ja tämä vaikuttaa DNA:hanne.

No niin, älyköt sanovat: "No, tässä ei ole järkeä. Nuo prosessit jotka ovat valmiina vaikuttamaan Maahan, ovat olleet matkalla aioneita, valmiina risteämään aurinkokunnan kanssa. Ne eivät ole siis vain sattuneet. Toisin sanoen, tämä olisi tapahtunut joka tapauksessa. Sillä ei ollut merkitystä, oltiinko tietoisuusmuutoksessa vai ei."

Hyväksyn tämän argumentin, mutta selityksen kera. Sanotaanpa, että 1600-luvulla oli avaruusalus, joka tuli planeetalle lähettäen musiikkia - se lähetti radiomusiikkia planeetalle. Kysyn teiltä nyt tätä: oliko musiikki kaunista ja todellista? Kyllä. Oliko avaruusalus ollut matkallaan kauan? Oli. Miten moni ihminen planeetalla kuuli tuon musiikin? Ja vastaus: ei kukaan! Tämä johtuu siitä, ettei radiovastaanotinta ollut vielä keksitty.

Mutta tässä esimerkissä tuo avaruusalus on aina ollut matkallaan. Ymmärrättekö vertauskuvan? Magnetismimuutokset olisivat tapahtuneet joka tapauksessa, mutta jos Maa ei olisi ollut valmis, niin kukaan ihminen ei olisi kuullut mitään musiikkia. Ei olisi ollut mitään reaktiota ja ihmiset olisivat olleet samanlaisia kuin aina, jos olisi ollut ihmisiä ollenkaan - sillä jotkut sanovat, että olitte matkalla tuhoamaan itsenne taas kerran.

Muutatte menneisyyttä muuttamalla tulevaisuutta. Järjestelette uudelleen aurinkokuntanne energiaa ja myös jotain muuta. Teidän on vaikeaa kuvitella tätä, rakkaat ystävät, mutta annamme sen teille joka tapauksessa: hyvin, hyvin kaukana teistä asiat muuttuvat. Ette usko sitä, koska ne ovat liian kaukana mietittäväksenne, ja kolmessa ulottuvuudessa asiat jotka ovat kaukana, eivät ole osa todellisuuskuplaanne. Kuitenkin ne ovat kvanttitilassa teidän kanssanne.

Koko galaksi pyörii yhtenä laattana, hyvin vaistonvastaisella tavalla. Tähdet ja tähtijärjestelmät eivät kierrä niiden newtonilaisen fysiikan sääntöjen mukaan, jotka olette tottuneet näkemään kaikkialla ympärillänne omassa aurinkokunnassanne. Tähdillä ja ryhmillä galaksissanne, kaukana keskuksesta, ei ole merkitystä. Kaikki tähdet pyörivät yhtenä. Tämä johtuu siitä, että galaksi on kietoutunut keskukseensa. Tuossa tilassa ei ole aikaa tai etäisyyttä. Tietoisuusmuutos tällä planeetalla on muuttanut galaksin keskusta. Tämä johtuu siitä, rakas ystävä, että keskus "tietää" sen, mitä täällä tapahtuu.

Meistä on mielenkiintoista, mikä reaktionne tähän kaikkeen on tieteellisesti. Näitte, että universuminne luomistapahtumasta puuttuu jotain energiaa, jotta se olisi voinut muodostua niin, kuin on muodostunut. Lisäksi huomattiin galaksin epätavallinen tapa pyöriä, kuten juuri totesin. Olette siis laskeneet, että kaiken tämän olemiseksi pakoillaan, on oltava puuttuva 3D-aine ja olette antaneet sille nimen: musta aine. Miten hassua! Ajattelitteko koskaan, että voisi tapahtua jokin moniulotteinen vaikutus, mitä voitte tarkkailla ja laskea - että sillä on valtava voima, mutta sitä ei voi nähdä? Se ei ole lainkaan ainetta eikä se ole 3D:tä. Se on kvanttienergiaa.

Minäpä kerron teille jotain fysiikasta. Vielä kerran, teen siitä yksinkertaista. Kaikki mitä tiedemiehenne ovat nähneet fysiikassa, tapahtuu pareittain. Tällä hetkellä kolmen ulottuvuuden ajattelumallissanne on neljä fysiikanlakia. Ne edustavat kahta energiatyyppiparia. Lopulta niitä on kuusi. Galaksinne keskellä on se, mitä kutsutte mustaksi aukoksi, mutta se ei ole yksittäinen asia. Se on kaksinaisuus. Ei ole mitään yksittäisyyttä. Voitaisiin sanoa, että se on yksi energia, jossa on kaksi osaa - heikko ja voimakas kvanttivoima. Ja kummallisin asia on, että se tietää, keitä te olette. Se on luojamoottori. Se on erilainen muissa galakseissa. Se on ainutlaatuinen.

Galaksinne fysiikan asettaa se, mitä teette täällä. Astronomit voivat katsoa kosmokseen ja he löytävät eri fysiikan eri galakseista. Voisiko olla niin, että jotain on tekeillä toisissa tämän kaltaisissa galakseissa? En aio vastata tähän.
 


Erilainen ajattelu 
Rakas ihmisolento, tämä on suurempaa, kuin luulet. Vanha sielu, tämä on suurempaa, kuin luulet. Tästä syystä vetosimme teihin, että pysyisitte tällä planeetalla, muuttaisitte solurakennettanne, "louhisitte" akaasiaanne ja alkaisitte katsoa sisäänpäin. Toisin sanoen, älkää heijastako menneisyyttä tulevaan todellisuuteenne, sillä pystytte tekemään nyt asioita, joita ette ole koskaan ennen pystyneet. Gaia tekee yhteistyötä. Universumi tekee yhteistyötä ja valotyöntekijät siirtyvät ilmentämismalliin.

Henkilökohtaisesti oman kehonne kannalta - monet teistä nuortuvat vanhenemisen sijasta. Luotte ratkaisuja ongelmiin, joita luulitte ratkaisemattomiksi. Teille kerrottiin tänään, että väestönne lisääntyy ainakin miljardilla sielulla joka vuosikymmen. Minkä menneisyytenne kertoo siis teille tulevan ongelmaksi? Se on ihmiskunnan maailmanlaajuinen räjähtäminen. Sen tuloksena tunnette tulevan ruuan ja veden puutetta, ylikansoitusta ja nälkää. Näin menneisyytenne kertoo teille tapahtuvan.

Minäpä kerron sinulle, rakas ihmisolento, mikä olettamus on. Olettamus tämän johtopäätöksen tekemiseen on, että ihmisolennot ovat yksinkertaisesti liian tiheitä huomatakseen sen eikä heillä ole aavistustakaan, mitä tehdä tilanteen muuttamiseksi. Tämä on vanha havaintotapa, mikä perustuu vanhaan ihmisluontoon. Katsokaa, mitä tapahtuu. Katsokaa … mitä … tapahtuu. Selvitätte asian ja tulee elegantteja ratkaisuja menneisyyden ratkaisemattomiin ongelmiin.

Tämä tulee melkein kaikilla tieteen alueilla. Se auttaa ihmisiä elämään pidempään ja terveempänä ilman sotaa. Tulee aika, jolloin ei ole terrorismia, rakkaat ystävät. Voi, on tasapainottomuutta, ihmisolento. Sitä tulee elämän mukana. Mutta ei maa vastaan maata, ei henkinen ryhmä vastaan henkistä ryhmää.

Tähän kylvätte siemeniä nyt ja universumi tietää, keitä te olette. Galaksinne raikuu voitostanne! Kuolemassa ei ole terää. Kerron teille tämän: olette kaikki olleet mukana aioneita tullaksenne tänne. Vanhat sielut alkavat ilmentää uutta todellisuutta. Minulla ei ole kelloa. En voi kertoa teille, miten kauan tähän menee. Mutta teillä on ollut 18 maavuotta suuren vaikutuksen tekemisen, sillä sen energian näemme.
 


Järjestelmien uudelleenkalibrointi ja uusi näkökyky 
Muuten, mitä tapahtuu aurinkokunnalle, kun magnetismi muuttuu? Nyt alatte nähdä sen, missä astrologiakin alkaa muuttua. On niitä, jotka soveltavat kvanttisuodatinta astrologiaan. Sitä tapahtuu nyt. Mikä on kvanttimerkkisi? Se on eri kuin kolmen ulottuvuuden merkki. Voi, tulee tieteessä se päivä, rakkaat ystävät, jolloin tiedemiehet pystyvät soveltamaan näkemänsä muuttamiseen sitä, mitä kutsun kvanttisuodattimeksi. Tämä on teleskooppeihin kehitetty suodatin, mikä liittyy suodattimen alijäähdytykseen. Astronomit pystyvät katsomaan kosmokseen ja ensimmäistä kertaa näkemään kvanttiominaisuuksia.

Ensimmäiseksi he huomaavat kaksi asiaa galaksin keskellä, ei yhtä. Seuraava asia on värit ihmisen ympärillä. Ja tiede aloittaa täysin uuden osa-alueen nimeltään "ihmisen auraenergiatutkimus". Kaikki tämä on tulossa.

Miten kauan aikaa tähän kaikkeen menee? Se riippuu teistä. Kylväkää sillä välin ymmärryksen, rauhallisuuden, kiitollisuuden ja rakkauden siemeniä. Tulkaa hitaaksi suuttumaan, hitaaksi luomaan draamaa. Ottakaa itsellenne mestarien ominaisuuksia ja siihen kykynne ovat muuttumassa tällä hetkellä. Pehmentykää kaikissa asioissa. Katsokaa toisianne eri tavalla.

Tulee aika, jolloin ei ole sotaa. Tässä huoneessa olevat ja kuuntelevat tietävät, että olen oikeassa. Tarkkailkaa näitä asioita tieteessänne. Sitten kun niitä tapahtuu, muistakaa tämä päivä, kun kerroin teille, miten homma oikeasti toimii.

Siunattu on se ihmisolento, joka on ymmärtänyt tämän viestin henkilökohtaisena itsellenne, ei viestinä kosmoksesta. Siinä on kyse sisäisestä olemuksesta ja sielun matkasta - ja sisäisestä universumista.

Ja niin se on.

Kryon


Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
27.1.2012 Patagonia, Etelä-Amerikka
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 



Ei kommentteja: